Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

• FAQ
  • Praca
  • Zwrot podatku
  • Dlaczego warto z nami pracować?
  • Artykuły

FAQ

Praca

Zwrot podatku

Dlaczego warto z nami pracować?

Artykuły

• Gnojnica
  • Boreczek

3. Opinie o pracodawcach Sędziszów Małopolski
  5. Opinie o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

Opinie o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego Sędziszów Małopolski

Nie przegap nowości o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego!

iwka

20.08.2021 09:01

Byłam w Holandii przez tę agencję,było ok,w kolejne wakacje zamierzam wyjechać jeszcze raz,wiadomo że trzeba pracować,mieszkanie akurat trafiłam dobrze z normalnymi ludzmi.Jak ktoś chce pracować to pracuje a jak ktoś wydziwia to oni nie chcą takiego pracownika,oni ogólnie nie chcą problemów. Agencję mogę polecic z czystym sumieniem
    Bob

03.07.2021 08:16

Posluchajcie ludzie !!!! Piszecie bzduy jak malo kto , powiem wam jak jest : nie maja pojecia te panie w PL co sie dzieje w NL gdzie traficie do kogo i jak bedzie dalej , nic nie wiedza mowia wam to co chcecie uslyszec , pozniej zderzenie z rzeczywistoscia , nie stety tak to wyglada piczytajcie sobie NL nie z broszury turystycznej tylko z informacji co sie dzieje naprawde .
    Poważna

19.08.2021 10:06

Napisz konkretnie o co chodzi,bo ja przez ta agencje kiedyś pracowałam oczywiście nosiła inną nazwe i w cale nie było źle.Pozdrawiam

10.08.2021 08:22

Co myślicie o pracy przy sosach, wędlinach itp. Slijperij w firmie FHS? JAKI jest koszt zakwaterowania realny i zarobki?
    Kamil.de

10.08.2021 08:13

Witam w piątek 13.08 wyjeżdżam z tej agencji do pracy w firmie FHS w miejscowości Slijperij. Wyjeżdżam z Rzeszowa jest ktoś kto również tam jedzie
    Mateusz 90

07.08.2021 18:49

Bardzo dobry posrednik polecam .
    Ania

28.07.2021 17:16

Cześć, razem z koleżanka dostałyśmy się na produkcje z rybami, czy ktoś już tam pracował a jeśli tak to może się podzielić opinia
    Mati

05.07.2021 09:40

Hej, jade z nimi z kolegą w tym tygodniu do skrzynek. Byliśmy w zeszłym roku. Polecam.
    Mati

07.07.2021 09:36

tak wypłaty są wysokie. godziny są. szybkie tempo. zmianówka. jak ktoś lubi taki styl to polecam
    Walter

11.07.2021 15:13

Siemka, można do ciebie kontakt Mati, jestem zainteresowany tą ofertą i chciałbym poznać szczegóły, Pozdrawiam
    Ciekawa2

16.06.2021 22:44

Ktoś się wybiera przez tą agencje na produkcję ciastek?
    a o i u

21.06.2021 15:18

Razem z koleżankami dostalyśmy sie na cebulki. i jestesmy zadowolone. Panie z biura szybko znalazly dla nas prace a jedziemy tylko na wakacje. Polecamy agencję.
    Aaa

23.06.2021 16:32

Można więcej informacji na czym polega wasza praca? I czy zarobki są odpowiednie?
    Agusia

12.06.2021 13:11

Czy ktoś pracuje przy kwiatach przez tą agencje?
    Viola

23.06.2021 15:51

Witam czy już wyjechałaś?
    ala

07.06.2021 14:48

Szukam pracy na wakacje od lipca na 2,3 mc. Na fb mają fajne oferty. Opinie o firmie są raczej pozytywne. Ktoś coś? Bo raczej na nich sie zdecuduje.
    szalony

04.06.2021 15:29

Pracuję dzięki tej agencji i nie nazekam. Kumple tez maja prace, a w Polsce było cięzko. W skali 1-10 to 9.
    Za wysokie progi dla was C+E

27.05.2021 19:17

Ta agencja oferuje prace przy papryce ,pomidorach itp. Najczesciej pokoje 3 a nawet 6 cio osobowe. Ja jako powazny czlowiek staralem sie o prace dla kierowcy C+E a oni pytaja sie mnie czy moge do pracy dojezdzac rowerem buahahahaha. praca od 3 iej w nocy wiec mowie niech zaproponuja chociaz pokoj jednoosobowy zeby mozna bylo normalnie wypoczac ,i np wstac nie budzac innych a gdzie tam pokoje 3 osobowe,moze znajdzie sie dwuosobowy mowia. Sory ale nie szukajcie wiecej kierowcow bo to nie wasze progi.za wysokie.szukajcie sobie dalej osob do tej papryki z pokojami 6 cio osobowymi a powaznym ludziom nie zawracajcie gitary.

24.05.2021 20:05

Szukaja kierowcy CE do piekarni i proponuja pokoje 3 osobowe. (usunięte przez administratora)
    Ptysia

19.05.2021 11:31

Czy wyjeżdżał ostatnio ktos przez ta firme? Mam ochotę pojechać na 3 mc na wakacje i mają duzo ofert. Widziałam dużo pozytywnych opinii. Myśle że firma jest uczciwa
    Marek85

29.04.2021 14:40

Witam jedzie ktoś w tym tygodniu z tej agencji sam ? Chętnie pojechalbym z konpanką email [email protected]

20.04.2021 15:18

@grzegorz to już dawno chyba byleś 2017? Teraz hotel i dom po max 3 osoby
    grzegorz

05.12.2017 16:59

nie polecam wysłali mnie w koszmarne miejsce mało godzin warunki mieszkaniowe tragedia 6 osób w jednym pokoju , ciągle mi coś ginęło kradzieże
    co?

14.09.2020 11:56

Co ty gościu masz we łbie pisząc takie rzeczy?
    Encino

19.04.2021 20:30

Chyba chory jestes? Zadowolony bo lozko i miejsce masz.?? Idz Ty w jego miejsce morusie jeden.. ( Wieloletni emigrant na Niderlandy i pozniej dalej na wyspy)..
    Dzelamontana

18.04.2021 16:48

Czy ktoś wyjeżdża przez ta agencje na kwiaty bądź szklarnie w najbliższym czasie? Jestem dziewczyna 20 lat i fajnie by było jechać z kimś
    Natkapatka

19.04.2021 09:49

Ja mam zamiar wyjechać do pracy przez tą agencje więc jeśli jesteś zainteresowana to zostaw do siebie jakiś namiar.
    Mariola447

19.04.2021 13:32

Odezwij się do mnie na (usunięte przez administratora) planuje jechać jeszcze w kwietniu ???? 609 979 441 Pozdrawiam ????
    Kaśka

12.04.2021 17:11

Witam, czy ktoś planuje wyjechać jeszcze w kwietniu bądź początkiem maja przez tą agencję?
    Anna

14.04.2021 19:54

Ja wyjeżdżam już w tym tygodniu, dostałam oferte 6 dni pracy w tygodniu Stawka też jest ok. Polecam agencję jak ktos jest niezdecydowany. Mi pomogli,
    Robert

09.04.2021 14:45

Witam Jedzie ktoś do Enschede w kwietniu w charakterze operatora CNC albo w innym charakterze? ??

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego?

Kontakt - Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego

09.04.2021 11:19

Hej i co pojechałeś?
    Maja

29.03.2021 16:19

Szykuje się ktoś do wyjazdu po świętach albo na początku maja?
    Poola

07.04.2021 16:22

Hej Maja, wyjechałas juz może?
    Malwina20

08.04.2021 11:09

hej, ja właśnie wyjeżdżam w sobotę

23.03.2021 13:25

Ja się wybieram po Świetach Wielkiejnocy może tydzień później. Sąsiada kuzyn zachwalał agencje. Wyjechał w listopadzie i był zadowolony tygodniowki na czas i dobre mieszkania

28.03.2021 19:45

Skąd jesteś, kiedy wyjazd?

31.03.2021 13:35

lubelskie Jade po swietach na to co chciałem. Agencja wydaje sie w porządku, nie robili zadnych problemow. wszystko wiem co i jak.
    Seba

30.03.2021 10:17

Pani Gosia z Euro Personelu ma naprawdę profesjonalne podejście do swojej pracy chciałem jej podziękować za bardzo szybkie i skuteczne rozwiązanie mojej sprawy i znalezienie zatrudnienia w Holandii
    Beata

23.03.2021 14:53

Czy może ktoś planuje wyjazd do pracy przez tą agencję po świętach ?
    Malgoo

24.03.2021 20:02

Ja chce wyjechac od poczatku maja i moze do tego czasu nie bedzie tyle problemow z wirusem co teraz. Jestem ze Swietokrzyskiego i widze ze maja duzo ofert fajnych na wiosne. Odezwij sie.
    Beata

29.03.2021 19:42

Czy mogę prosić o jakiś kontakt do Ciebie?
    Jus@

25.11.2020 22:53

Czy ktoś się wybiera z Lidzbarka Warmińskiego ?
    Ar

16.01.2021 12:15

Ja chce jechac. Okolice Ciechanowa. Ale nie wiem jechał ktoś może.
    matherhorn

28.03.2021 08:48

[email protected] Z tej strony Płock, blisko. Jeśli jesteś nadal zainteresowany jakimś wspólnym zagranicznym wyjazdem odezwij się

27.03.2021 19:52

Jak ktoś z okolic Ropczyc to proszę o kontakt [email protected]

27.03.2021 19:51

Ja planuję wyjechać po świętach przez agencję z Ropczyc, ktoś też z tych okolic?
    Anna

16.03.2021 01:02

Ktoś się wybiera w przeciągu 2 tygodni? woj. lubelskie mail do mnie [email protected]
    Pan Papryka rz

04.03.2021 23:59

Witam. Czy ktoś pracował przez tą agencje przy ścince papryki bądź się wybiera ? Czy są pokoje jednoosobowe ? Może ktoś się wybiera do pracy na tym stanowisku bo rozważam wyjazd samochodem osobowym i mógłbym zabrać jedną osobę.
    Nati18

01.03.2021 16:27

Panie w biurze bardzo miłe i pomocne. Ja wyjeżdżam już drugi raz i jestem zadowolona. Polecam.
    Katarzyna M

08.01.2021 10:53

Nie polecam tej agencji. Pierwszy raz sie spotkałam z tak arogancką młodą kobietą w biurze w Robczycach.. Rece po prostu opadają. Zamiast starać się pozyskać nowego klienta do swojej firmy Pani po prostu ma to za przeproszeniem daleko gdzieś. Brak jakichkolwiek kompetencji. Chciałam jechać z europersonnel przed świętami bożego narodzenia ale Pani po prostu nie chciała za bardzo ze mną rozmawiać i zero jakichkolwiek informacjii odnośnie firmy. Jak kandydat/ka może jechać z Państwem tak daleko do obcego kraju nie wiedząc nic o zakwaterowaniu itp? A na zapytania odpowiada pani takim tonem jakby się Pani nie chciało rozmawiać. Szkoda ze nie maja Panstwo powiązania z HR zeby powiedzieć co nie co jak traktujecie przyszłych pracowników. Wstydziliby się Panstwo.
    Renia

19.02.2021 16:47

Zgadza sie. Niemile panie..
    Stach

19.01.2021 08:22

Planuję wyjazd w styczniu jestem z Podkarpacia okolicę Leżajska ktoś chętny na wyjazd ???? . Jak coś odezwij się tutaj.
    Ruda

11.02.2021 13:32

Wyjechales ? Ja tez planuje wyjazd i nie wiem co myśleć o tej agencji europersonel
    Michał

15.02.2021 21:13

ja z pod STALOWEJ
    Kamil

26.11.2020 13:53

Hej, jest ktoś kto w grudniu chciałby jechać?
    Ruda

11.02.2021 13:37

Cześć czy jesteś w Holandii tez planuje wyjazd ale szczerze mówiąc nie wiem co to za agencja i jak z pracą dlatego fajnie byłoby się dowiedzieć od kogoś kto tam juz jest
    Michał

15.02.2021 21:12

ale na co ?to ja tez
    Nicola447

12.02.2021 10:11

Hej ???? planuje wyjechać w lutym do Holandii do pracy i szukam osoby chętnej na wspólny wyjazd ???? planuje podjąć pracę w okolicy Eindhoven w Holandii, chętne osoby proszę o kontakt na Facebooku Nicola Bartoszek ????
    Gracz95

03.02.2021 18:31

Ja też planuje wyjazd przez euro personel jestem okolic Pruchnika
    Renata

04.02.2021 17:50

Hej, ja planuję też wyjechać pod koniec lutego, tej agencji akurat nie brałam pod uwagę.
    Ficek95

10.02.2021 19:10

To jeat taka mała agencja i im zależy na ludziach. Nie robią takich numerów jak duże agencje co mają ludzi pod dosatatkiem. Sprubój i daj znać. Podobno są w porzadku
    Karolinkaka

10.02.2021 19:04

Jechaliśmy z chłopakiem w wakacje w tamtym roku 2020. W następne wakacje też się wybieramy. Wybierzemy raczej ta agencje bo są ok.
    Agata

04.02.2021 19:51

Czesc razem z chłopakiem chcemy wyjechać do pracy w Holandii albo gdzieś blisko granicy niemieckiej czy zna ktoś jakieś dobre firmy ? Gdzie da się coś zarobić? Z góry dziękuję

04.01.2021 19:09

Szukam kogoś na wyjazd w styczniu,lutym przy pakowaniu sera tartego w Holandii przez Euro Personnel. Adam,45lat Moj mail [email protected]
    [email protected]

07.01.2021 09:30

Cześć witam szukam wyjazdu i dobrej pracy.Interesuje mnie praca na dłużej normalni ludzie i praca Pozdrawiam Maciej
    Kinga

27.01.2021 18:46

Ja jestem za
    Damian

17.01.2021 21:12

Wyjeżdża ktoś w styczniu przez tę agencje? Jakie warunki zakwaterowania? Ile osób w pokoju? Jakie zarobki tygodniowe? Ile godzin tygodniowo mniej więcej? Dziękuje za odpowiedz

Zostaw merytoryczną opinię o Euro Personnel Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego