3.2/5

Kogo szukamy?

• Ciechanów

5. Opinie o EUROWAG W.A.G. payment solutions

Opinie o EUROWAG W.A.G. payment solutions Warszawa

Nie przegap nowości o EUROWAG W.A.G. payment solutions!

Księżna Diana

12.01.2020 14:25

Plusy: - umowa o pracę - bardzo komfortowe i ergonomiczne miejsce pracy - dodatkowe 3 dni urlopu - socjal (multi-sport, ubezpieczenie prywatne, bony świąteczne) - woda, kawa, herbata, owoce i ciastka są standardowym wyposażeniem kuchni - premie (13 pensja, kwartalna, roczna, uznaniowa) - wynagrodzenie adekwatne do umiejętności i stażu pracy, zawsze na czas - imprezy integracyjne z pracownikami i z klientami - wysokiej klasy narzędzia pracy tj. samochód, laptop, telefon oraz komputery w biurze - szkolenia, darmowe loty samolotami - bardzo mili ludzie dookoła - podobno w męskiej toalecie jest prysznic ;) Minusy: - systemy operacyjne (bardzo skomplikowane) - GPS w samochodach służbowych - brak szatni - brak wsparcia Ogólnie firmę oceniam pozytywnie, tak 7,5/10 Pozdrawiam Dział OSM
    Struś

20.08.2025 18:27

Strasznie !!!I więcej by było szkoda słów jednak dla przestrogi przed tymi knedlami opiszę sytuację zamówiłem eve wszystko pięknie przedpłata zorganizowali wkilka dni przesyłkę która na 2 dzień zaginęła dotarła po tygodniu po zamontowaniu okazało się że urządzenie nie dział kolejne 3 dni wyjaśniania pisania dzwonienia masakra!!!kontak z nimi to jak z chińskim osłem ten nie wie ona nie ma uprawnień kolejny zaś że to nie oni tylko czechy czechy że warszawa i tak przepychanie sprawy z gamonia do gamonia !!!!po 3 tygodniach prostowania ogarnęli że wyślą nową a ta stara trzeba odesłać spoko ale żeby nową działała to stara muszą dezaktywować dnoo morskie knedle ..... pi pi pi nie polecam z nimi współpracy bo jazda po niemczech bez czytnika zniszczyła mi układ nerwowy odliczam dni i minuty do wypowiedzenia przeszedłem na dkv mili pomocni ludzie urządzenie śmiga aż miło w 7 dni od zamówienia zawieszone na szybie i działa a te knedle ...... pi pi pi nie pozdrawiam i to wszystko

21.08.2025 09:11

Dzień dobry, przykro nam, że realizacja zamówienia nie przebiegła zgodnie z oczekiwaniami i spowodowała tak duże trudności. Choć nie możemy zmienić tej konkretnej sytuacji, traktujemy podobne sygnały bardzo poważnie i na ich podstawie wprowadzamy zmiany w obsłudze klienta. Dziękujemy za opinię – każde doświadczenie jest dla nas lekcją na przyszłość.

18.07.2020 13:56

Miałem się tu nie udzielać ale czytając to ręce opadają jeśli ktoś kto dostał wypowiedzenie z powodu manipulowania wszystkim i wszystkimi kim się dało próbuje zniechęcić potencjalnych pracowników do rekrutacji tylko żeby wylać złość za to że czas zweryfikował kompetencje menadżerskie bardzo szybko. Powiem tyle, faktycznie firma jako firma fajna, produkty super, narzędzia sporo ponad przeciętną i przy tym dobre wynagrodzenie. Ludzie też naprawdę spoko. Jedyne co po ostatnich naprawdę pozytywnych zmianach zostało to wydaje mi się że zmanipulowana przez byłego Sales Managera opinia o pracy ludzi "szefa" który gdy oddał ocenę pracy wyżej wymienionemu obecnie skupia się na szukaniu braków zamiast pomocy w skutecznej pracy - i żeby nie było że to krytyka, raczej sugestia ostatniej rzeczy która wpływa na atmosferę i kulturę pracy. Nie jestem pracownikiem firmy, ani "Jolą z HR" która nic w mojej opinii złego nikomu nie zrobiła a wręcz przeciwnie. :) Kończąc ten wywód - gdyby teraz ktoś mnie zapytał czy warto aplikować odpowiedziałbym TAK bo po prostu jest to fajna firma która ma swoje plusy i minusy jak każda. I tak jak Linda sugerował - opinia a hejt to dwie różne sprawy. I wylewanie żalu lub oczernianie anonimowo jest łatwe.... Tylko po co ?
    James

15.07.2020 12:16

muszę powiedzieć że faktycznie był trudniejszy okres który mógł powodować brak komfortu psychicznego zespołu. Lecz co by nie mówić ostatnie zmiany jakie zostały dokonane w polskim oddziale dają nadzieję że sytuacja diametralnie się zmieni. Parcie na sprzedaż będzie z pewnością zawsze lecz nie będzie wywierane już w przez osoby delikatnie mówiąc niestabilne emocjonalnie... Ponieważ firma już im podziękowała. Fajna firma, dobre wynagrodzenie zawsze w terminie. W końcu normalni kierownicy. Super narzędzia - opisane wcześniej na tym forum. Firma sporo oczekuje, ale też dużo daje. Trzeba przestać patrzeć w to co było bo już BYŁO. Polecam

Developer

22.02.2025 19:43

Czy w tej firmie jest dział zajmujący się danymi i tworzeniem i utrzymaniem raportów Power BI?

eurowagowo

29.05.2026 15:14

tak, po konstruktywnym feedbacku w zeszłym roku zatrudnili dodatkową osobę i teraz jest super

21.03.2024 19:30

Moje doświadczenie w tej korporacji jest bardzo rozczarowujące. Z biegiem czasu atmosfera pracy staje się coraz bardziej korporacyjna, co powoduje, że tracę poczucie autonomii i kreatywności. Co gorsza, ludzie nie są traktowani z należytym szacunkiem. Zarówno pracownicy na niższych szczeblach, jak i ci na wyższych, są zbyt często ignorowani lub lekceważeni. Brak rzeczywistej współpracy i brak uznania dla wkładu każdego pracownika sprawiają, że atmosfera pracy staje się toksyczna. Mam nadzieję, że w przyszłości firma zrozumie, jak ważne jest budowanie pozytywnej kultury organizacyjnej opartej na szacunku i współpracy.

28.05.2024 13:47

ale wynagrodzenie satysfakcjonujące?

Kamkam

26.03.2025 10:09

Dlaczego piszesz że dział obsługi klienta jest kiepski?

Maja

09.02.2025 21:37

Zależy mi bardzo na balansie między pracą, a życiem prywatnym. Czy ta firma to respektuje, czy nadgodziny się tutaj zdarzają? Jeżeli tak to często, czy firma dba o to by je minimalizować? Czy respektowany jest maksymalnie 13 h w ciągu dnia, czy zdarzają się nadużycia? Będę wdzięczna za informacje :)
    Paweł

03.02.2025 21:57

Czy ta firma oferuje roczny bonus dla pracowników ?

22.01.2025 12:54

Ostatnie lata pracy w Eurowag były dla mnie świetnym doświadczeniem, zarówno zawodowym, jak i osobistym. To firma, która naprawdę dba o swoich pracowników – atmosfera jest wyjątkowo przyjazna, a współpracownicy zawsze chętni do pomocy. Bardzo doceniam możliwość rozwoju, liczne szkolenia oraz otwartość na pomysły i inicjatywy. Rozstałem się z firmą z powodów osobistych, ale mam ogromną nadzieję, że kiedyś jeszcze nasze ścieżki się przetną. Życzę zespołowi dalszych sukcesów i serdecznie polecam WAG jako pracodawcę!
    Ola

06.01.2025 14:19

Ile firma wypłaca dodatku na wakacje i na święta?
    Jan

17.12.2024 14:25

Czy w firmie są co roku podwyżki inflacyjne? Jak to wygląda?

30.09.2024 17:11

Aktualnie trwa rekrutacja kandydatów na stanowisko Specjalista Ds. Sprzedaży do pracy w Warszawa. Co jako obecni pracownicy przedsiębiorstwa EUROWAG W.A.G. payment solutions możecie podpowiedzieć zainteresowanym tą ofertą pracy?

08.10.2024 10:02

Trochę niepokojące jest fakt że cały czas od Was odchodzą ludzie ?ostatnio odeszło 2 handlowców i szefowa HR i szef działu płatności. Czemu tak jest ?czy to problem w tych ludziach ?

22.02.2024 17:52

Na swojej stroni firma zachęca do składania cv. Wśród argumentów jest całkiem pokaźny pakiet benefitów. Może ktoś potwierdzić jeden z nich - 1000 EUR budżetu na wybrane benefity? Czy chodzi o miesięczny (albo roczny) bonus do indywidualnego wykorzystania przez pracownika? Czy to bonus do podziału dla całego działu / firmy?

27.06.2024 10:33

Miesięcznie na kafeterię otrzymujesz 354 zł, czyli rocznie 4 248 zł dodatku od firmy, gdzie z tej puli wybierasz sobie na co chcesz to przeznaczyć.

27.06.2024 10:35

Nie możesz tych środków sobie od tak przelać na konto. Jest to Benefit proszę pamiętać. Aczkolwiek, możesz te środki wydać na różne bony/vouchery itp. możliwości spożytkowania tego dodatku jest na prawdę szeroka.
    Lolka

21.03.2024 13:24

Jakim językiem trzeba się posługiwać na co dzień, jeśli chodzi o stanowisko koordynatora ds. obsługi klienta? Nazwa stanowiska w ogłoszeniu nie jest spolszczona, ale za to treść oferty po polsku i zastanawiam się jak to jest z tym językiem. W treści nie jest napisane nic o znajomości tego języka. Można wiedzieć jakie wyniki tak mniej więcej trzeba osiągać żeby załapać się na premię kwartalną?

04.04.2024 16:32

Wszystko masz napisane w ogłoszeniu, Polski i angielski komunikatywny. Działu obsługi klienta w tej firmie zdecydowanie nie polecam, a nawet doradzam trzymać się z daleka

04.04.2024 18:21

W treści ogłoszenia jest informacja o języku angielskim na poziomie komunikatywnym. Nazwy stanowisk są ujednolicone do potrzeb grupy, kto6ra jest w 21 krajach.
    DżonyB

09.08.2023 00:53

W firmie pracuje blisko dwa lata i wydaje mi się, że mogę co nieco wypowiedzieć się na jej temat. Osobiście jestem zadowolony z pracy w EW. Jeżeli wykonujesz swoją pracę jak należy, nikt nie rzuca Ci kłód pod nogi. W samej firmie owszem, jest dużo zmian: ciągle pojawiają się nowe produkty, które czasami cierpią na wady wieku dziecięcego, potrafi pojawiać się ciśnienie z góry, kiedy wynik się nie spina, ale przecież nie jest to fundacja charytatywna i normalne jest to że musi zarabiać jak każda inna firma. Atmosfera w zespole jest SUPER i mówię to z pełną odpowiedzialnością. Wszyscy działają jak sprawnie funkcjonujący organizm. Wiadomo, jak wszędzie zdarzają się pojedyńcze niesnaski ale nie są to konflikty na zasadzie łamania kopii. Biuro jest nowoczesne, ale jeśli masz ochotę popracować na Home Office to nikt nie robi z tym większego problemu. Zarobki są bardzo fair, choć na tym samym stanowisku możesz zarabiać mniej od swojego kolegi jeżeli nie powalczyłeś o swoją wartość. Do podstawowego wynagrodzenia można doliczyć premie miesięczne, kwartalne oraz czasowe akcje podkręcające stan portfela. Z benefitów jest: - ubezpieczenie medyczne PZU, - nauki języka (nie tylko angielskiego), - platforma kursowa, gdzie można znaleźć pierdyliard różnych kursów (które defacto pozwolą Ci nawet zmienić pracę jeśli taka twoja wola), - multisport+ kafeteria na którą co miesiąc wpadają środki, - dofinansowania do wczasów, dodatki świąteczne itd itp. - wyjazdy integracyjne, bez zaciskania kieszeni, Narzędzia pracy są takie jakich kto potrzebuje. Jako pracownik biurowy dostaniesz dobrej jakości laptopa i komórkę (jeśli chcesz być pod stałym kontaktem). Pracownicy terenowi korzystają z wygodnych lapków, flagowych telefonów i na prawde przyjemnych samochodów służbowych, również na użytek prywatny. Wydaje mi się, że największym problemem firmy są jej byli pracownicy, którzy mają ból (usunięte przez administratora) po tym jak się zwyczajnie obijali i wkońcu ktoś im podziękował za współpracę, co zwyczajnie mnie nie dziwi, bo nie jest to państwówka gdzie za leżenie ktoś poklepie po pleckach i powie że wszystko git i dobrze robisz. Pracowałem w firmie oferującej takie same usługi i na ten moment uważam, że podjąłem najlepszą możliwą decyzję o przejściu do EW. Odnoszę się do czasu wstecz, bo co przed nami, tego nigdy nie wiadomo :)
    Paweł

06.12.2023 09:44

Poczekaj bo za chwilkę dołączysz do "byłych pracowników" I zobaczymy jak wtedy będziesz zachwalał firmę:)bez kitu ale to jest chyba jedyna firma na świecie z której każdy pracownik który odchodzi ma złe zdanie o tej firmie. Im dużej pracujesz w tej firmie to z roku na rok mniej masz ochotę się utożsamiać z tą firma. Najlepszym przykładem jest to że nawet handlowcy zrywają naklejki z aut z logo bo nie chcą być kojarzeni z organizacją;) jak Twoj kolega z południa Polski chyba ze Śląska:):)
    HR

18.12.2023 20:50

Wszyscy handlowcy mają u nas oznakowane pojazdy służbowe, więc mijasz się z prawdą.

28.11.2023 05:35

Witam, pytanko. Taka osoba, która zatrudni się na stanowisko Specjalista ds. zwrotu podatków też ma opcję pracować zdalnie, tak jak ktoś tu pisał o innym stanowisku bodajże, że istnieje taka możliwość? Ewentualnie hybrydowo, tylko jak to się wtedy rozkłada? Chciałem wejść w ofertę z 2020, bo byla taka, ale nawet nie ma już linka.

30.11.2023 22:07

Mamy politykę 50% HO/biuro.
    Łucja

04.03.2023 11:31

Może ktoś posiada informacje o tym, jakie są opcje awansu ze stanowiska Money Collection Specialist (Specjalista ds. Należności)?? Właśnie gdzieś wpadłam na taką ofertę w sieci od nich. I wygląda ciekawie. Ale czy jest możliwość pójścia wyżej na lepsze stanowisko z czasem? Są szkolenia, które umożliwiają awanse?

19.05.2023 09:19

Nie ma możliwości awansu na tym stanowisku ani na innych tez :)

31.05.2023 16:17

W tym momencie awansowane zostały 3 osoby. Są możliwości, tylko trzeba się zainteresować mini i wychodzić z inicjatywą, a nie czeać na propozycje.
    Adaś

23.03.2023 15:43

Mam pytanie o zarobki przedstawicieli handlowych jakie są widełki i czy po latach są realne podwyżki? Pozdrawiam
    mruk

18.05.2023 21:41

Praca tutaj to ciagły stres i ogromna presja, wieczne zmiany i nowe cele do osiagnięcia (często wręcz nieosiagalne), brak stabilizacji i pogarszająca się atmosfera w biurze. osoby z jakimś stażem są zdemotywowane i niezadowolone. Co do możliwości awansu to są one bardzo ograniczone. Ludzie raczej nie są doceniani. generalnie odradzam. Z pozytywnych stron: pensja jest średnia, angielski, benefity, ładne biuro, wyjazdy i spotkania integracyjne, generalnie sporo fajnych osób, które niesety powoli odchodzą.
    Widziałem i dziękuję

18.08.2022 11:23

Nie polecam. Przeogromny bałagan. Taki fajny czeski film.
    tym

03.12.2022 13:41

Mnóstwo zmian które nie są transparentnie komunikowane, to powoduje zamieszanie i stres

17.10.2021 14:14

Eurowag to dobry pracodawca. Firma się bardzo szybko rozwija, właśnie wchodzi na giełdę. Benefity pracownicze są spore - kafeteria, multisport, opieka medyczna, ubezpieczenie, agnielski. Jest fundusz socjalny i grusza. Managerowie są bardzo ok. Oczywiście znajdzie się ktoś komu coś nie będzie odpowiadało. Przeważnie są to osoby, które nie osiągają wyników albo są niezadowolone ze zmian - tego że firma bardzo się rozrosła w ostatnich latach.
    Tutejesznik

17.11.2022 21:41

NIe odszedł, nadal jest :)
    Jato

03.12.2022 13:32

Tez właśnie nie wiem po co zakrzywiasz informacje, bo nie jest pracownikiem firmy i faktycznie odszedł - komentarz jest prawdziwy

12.10.2022 13:27

Super atmosfera, milutko

26.01.2022 19:24

ceny na slupie inne niz fv ! wyzsze duzo !
    Tomek

28.01.2022 22:16

Ta firma notorycznie (usunięte przez administratora) na cenach i odradzam prace w tej (usunięte przez administratora) organizacji przestępczej !!!! Z daleka ludzie od tego (usunięte przez administratora)

12.08.2022 20:20

O co Ci chodzi z tymi cenami ???przecież firma MUSI zarabiać i trzeba klientom ceny podnosić za ich plecami ;);););)
    ron

27.06.2022 20:53

dziwna atmosfera panuje w tej firmie. czasem sie odnosi wrażenie ze tutaj nikt nad niczym nie panuje, duzo nie zrozumiałych decyzji. jest to firma która dba o pracownika? Nie powiedzial bym.
    Olo

24.07.2022 16:17

Wiadomo że gonią do roboty jak wszędzie. Co w tym dziwnego?
    Beza

04.08.2022 08:49

Gonienie do roboty to raczej normalne zjawisko. W tej organizacji nie szanuje się Pracownika. Nie szanuje. Kropka.
    Mateo

19.04.2022 19:15

Widzę na pracuj aktualną ofertę pt Office Business Development Representative. Czym w praktyce charakteryzuje się to ciekawie brzmiące stanowisko? Jakie są realne zarobki tam? Będę mega zobowiązany za wszelkie informacje o pracy tam, jaki i samym procesie rekrutacji.

25.05.2022 11:12

Stawki na OBDR zaczynają się od 5500 brutto podstawy na pozycji juniorskiej. Do tego dochodzi premia miesięczna w wysokości i premia kwartalna. Są rónież konkursy i mniejsze premie.

07.07.2022 18:12

Sprzedażowe. Wygrywa się pieniądze.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EUROWAG W.A.G. payment solutions?

Kontakt - EUROWAG W.A.G. payment solutions

Prosta 69 00-838 Warszawa

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika

22.02.2022 12:18

Ile jest zmian w EUROWAG W.A.G. payment solutions?

13.05.2022 09:41

Ta firemka to jedna wielka zmiana. Każdy kto popracuje rok orientuje się ze wdepnął i zaczyna się rozglądać za nowa robota. Miała być stabilizacja na lata a tu nagle super szef sunny już nie pracuje ;););) nawet 2 lat nie wytrzymał w tym cyrku.

23.04.2021 11:29

30.11.2021 13:34

Tak, są. BYła intergacja w sierpniu, były ostatnio masaże i kawa od baristy. W grudniu planowane jest spotkanie z cateringiem.

13.11.2021 09:39

Czy pracownicy w EUROWAG W.A.G. payment solutions dogadują się między sobą?
    ron

13.11.2021 21:59

w wiekszosci tak, choc bywaja rozne „przypadki”…. jak to w pracy. ale jest ok i da sie dogadać:)

02.08.2021 13:20

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie EUROWAG W.A.G. payment solutions? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?
    Pracownik Eurowagu

25.10.2021 13:23

Potwierdzam, że nadodziny były wypłacone. Jato, nie jesteś pracownikiem firmy. Jeśłi nagdodziny są uzasadnione porzebami biznesowy to są wypłacane.
    Jato

05.11.2021 11:49

Potrzeby biznesowe są raz do roku:)
    szczera opinia

04.11.2021 21:47

plusy: -premie -nauka angielskiego, bony świąteczne, kafeteria -raczej nie ma problemu by przejsc na uop -naprawde w porzadku ludzie i atmosfera , z każdym mozna sie dogadać -home office minusy: -sporo systemów operacyjnych -szybkie tempo pracy, dużo zmian -brak wsparcia
    Handlowiec

30.08.2021 21:14

Ogólnie polecam. Przemiła atmosfera, dobre wynagrodzenie, bardzo duży socjal. Zawsze ktoś się trafi komu coś będzie przeszkadzać, ale gdybym mógł 2 raz też bym aplikował do Eurowag.

04.11.2021 20:55

Czyli około 20 osobom które się przewinęły przez tą firemke w ciagu ostanich 2 lat " coś przeszkadzało".. brak Ci wyobraźni człowieku. I powodzenia w realizacji 30% wzrostu w kolejnym roku ;)
    Kargol

05.10.2021 19:33

Ostatnimi czasy wszystko sypie się w tej firemce… poza zmianami personalnymi jeszcze etoll nad którym Eurowag nie zapanował. Odradzam jakikolwiek kontakt z tą firmom czy to z pozycji klienta czy pracownika

04.10.2021 09:33

od 35 minut usiłuję się dodzwonić do eurowaga . Czy tam już nikt nie pracuje ??
    Burak_Trans

26.08.2021 12:37

Czy EW planuje budowę nowej stacji automatycznej A4 Zgorzelec ? W obecnej sytuacji ogromnego zakorkowania węzła Krzywa A4 pozyskiwanie kolejnych klientów i utrzymanie obecnych będzie coraz trudniejsze. Alternatywnie mamy Citronex, ale kacapy rozdają wszystkim 22 grosze netto więc Zgorzelec wygląda już podobnie z oczekiwaniem.
    Litwinski

16.08.2021 12:09

Chyba wiele się dzieje obecnie w tej legendarnej firmie. Biorąc pod uwagę, że firma ma pokaźny kawał rynku i naprawdę dużych dobrze płacących klientów klientów trochę dziwi takie podejście do pracownika. Ktoś może coś więcej napisać, rynek huczy od plotek.
    rekrutacja na handlowca

22.02.2021 10:50

Dzień dobry, od jakiegoś czasu obserwuję firmę i czekam na jakiś proces rekrutacji na sprzedawcę czy coś wiadomo? Czy wymagany jest angielski? i jeśli tak to na jakim poziomie i czy realnie jest wykorzystywany?

07.05.2021 11:41

Witam, zapraszamy do śledzenia ofert pracy na naszej stronie internetowej jak i portalu pracuj.pl
    Mł. Specjalista ds. Należności

23.02.2021 11:02

Witam. Widzę, że w dniu dzisiejszym na Pracuj.pl pojawiła się oferta dot. pracy na stanowisku Młodszego Specjalisty ds. Należności. Czy wiadomo na jakie wynagrodzenie może liczyć osoba z wieloletnim doświadczeniem w windykacji należności (ale bez doświadczenia w pracy z systemami kart paliwowych) ? Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam Potencjalny Kandydat :-)
    Ktoś Fajny

29.09.2020 16:04

Witam. Jakiś czas temu brałem udział w rekrutacji w tej firmie i pomimo przekazania informacji o decyzji do środy to nie otrzymałem żądnej odpowiedzi. Co do rozmowy, to firma proponuję ludziom skandaliczne warunki finansowe, za które ukraińcy nawet by nie chcieli pracować. Żałosne. Żałosne.
    Ela

17.10.2020 17:09

Ile, musisz pisać ile, dla jednego dużo dla drugiego mało, to nie jest obiektywne. Przynajmniej do minimalnej krajowej się trzeba odnieść.

06.10.2020 16:31

Byłem na rozmowie rekrutacyjnej w Eurowag parę miesięcy temu. Z tego co pamiętam, na rozmowie była Pani z HR, szefowa działu i gościu z działu sprzedaży. Zdziwiło mnie jego chamskie usposobienie i rzucanie w moją stronę epitetami i strojenie (usunięte przez administratora) min. Z początku myślałem, że to coś w rodzaju testu, ale pod koniec rozmowy już nie miałem wątpliwości z kim mam do czynienia. Mam w zwyczaju odpowiadać na (usunięte przez administratora) kulturą i podziękowałem za wątpliwy zaszczyt uczestnictwa w procesie rekrutacyjnym. Współczuję ludziom, co muszą się męczyć z tym małym człowiekiem, którego ego jest odwrotnie proporcjonalne do jego karzełkowatości.
    Halina Puchalska-Prusinowska

31.08.2020 12:41

Słyszałam, że na południu zwolniono kilku handlowców w toku epidemii, część z nich była świeżo zatrudniona i przeszkolona. W związku z tym należy sądzić, że do końca roku już raczej nie będzie nowych rekrutacji i czekamy na rozwój drugiej fali epidemii, ewentualnie odmrożenie procesów rekrutacji w pierwszej połowie 2021 r ?
    Zadowolony pracownik

02.07.2020 16:55

Dziwią mnie negatywne komentarze. Jak każda firma EW ma swoje problemy. Z pozytywów na pewno benefit, atmosfera, ludzkie podejście, lokalizacja i wygląd biura. Dużo osób po odejściu z firmy z własnej woli zdecydowało się na powrót co raczej pozytywnie świadczy

14.07.2020 15:18

Zgadzam się z przedmówcą. W ostatnim czasie zaszło kilka zmian i wszystkie oceniam bardzo dobrze. Poprawiła się zarówno atmosfera w biurze jak i w terenie. Zamykane są sprawy, które rzutowały na samopoczucie zespołu. Oczywiście jak się chce to zawsze się znajdzie powód do narzekania. Z mojej strony – 100% rekomendacji i pełne poparcie dla nowego kierunku.

15.07.2020 09:40

Dziękujemy za tę opinię i cieszy nas pozytywny odbiór zmian. Staramy się reagować zarówno na potrzeby jak i ewentualne problemy zgłaszane przez pracowników. Wierzymy, że wspomniany nowy kierunek przyniesie wiele dobrego dla oddziału polskiego WAG.

12.06.2020 11:00

Czy można liczyć w EUROWAG W.A.G. payment solutions na prywatną opiekę medyczną?
    Były pracownik.

01.07.2020 15:19

Jest dobry pakiet medyczny allianz dla pracownikow, wiekszosc placowek sie do tego kwalifikuje.
    Pracujący obecnie

01.07.2020 16:24

Potwierdzam, pakiet jest bogaty, a do teog można skorzystać z dużych placówek i małych przychodni, które akceptują karty Allianz. Wszystko poza Luxmed. Bez kolejek do specjalistów.
    Zainteresowany

12.05.2020 11:35

Jak Eurowag radzi sobie w nowej sytuacji wywołanej przez COVID? Praca zdalna, redukcja zatrudnienia, zmniejszanie wynagrodzeń? Jak wygląda powrót do normalności?

19.05.2020 11:33

Drogi Zainteresowany, Sytuacja spowodowana wirusem COVID sprawiła, że musieliśmy szybko dostosować się do wymogów bezpiecznych warunków pracy. Początkowo wszyscy pracownicy pracowali zdanie, jednak w ostatnich dniach daliśmy możliwość powrotu do biura dla chętnych osób z zachowaniem maksymalnej 50% frekwencji. Dodatkowo zadbaliśmy o środki ostrożności w postaci płynów do dezynfekcji, maseczek ochronnych i odległości miejsc pracy. Jednocześnie staramy się utrzymać zatrudnienie na niezmiennym poziomie, czyli nie zmniejszamy wynagrodzeń czy czasu pracy. Naszym głównym celem jest wspieranie naszych Klientów o których nie możemy zapominać w tym trudnym dla wszystkich czasie. Wierzymy, że wspólnymi siłami uda nam się przertwać obecną sytuację.
    Magda

29.04.2020 18:37

Firma fajna potwierdzam, mój chłopak tam pracuje i sobie chwali.
    anna

27.04.2020 20:16

Dzień dobry, jakie są godziny pracy na stanowisku Customer Care Specialist? ścisle określone od-do czy może w systemie zmianowym?

29.04.2020 17:43

Pani Anno, biuro w Warszawie pracuje w godzinach 8-17 od poniedziałku do piątku, dlatego praca w dziale Customer Care wygląda zmianowo: 8-16 lub 8.30-16.30 bądź 9-17. kwestia godzin do ustalenia z zepołem. Pozdrawiamy Zespół Eurowag

Zostaw merytoryczną opinię o EUROWAG W.A.G. payment solutions