Kancelaria Prawna LEGATIS Sp. z o.o.

Lublin

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 273 ocen.

Kancelaria Prawna LEGATIS Sp. z o.o.
4 273 6 1

Opinie o Kancelaria Prawna LEGATIS Sp. z o.o.

Były pracownik

Każdy kto czeka na swoje wynagrodzenie od tej pseudo firmy i chce je w końcu wyegzekwować w sposób inny niż dzwonienie bez końca proszony o kontakt e-mail odzyskampieniadzeodlegati@wp.pl

Krzysiek

Polecamy! Razem z żoną staraliśmy się o odszkodowanie po wypadku. Wiedzieliśmy że z ubezpieczeniem będzie problem, dlatego od razu postanowiliśmy skorzystać z pomocy firmy z Legnicy ecopeco , była to porażka bo firma usilnie namawiała nas do zawarcia ugody z ubezpieczycielem zupełnie jakby w tym zakresie współpracowali. Na szczęście pomogli nam prawnicy z LEGATIS na których mogliśmy liczyć. Dzięki prawnikom uzyskaliśmy 270 tyś. odszkodowania a chcieli nam wcisnąć ugodę na 10tys.

Edward
@Krzysiek 31.07.2018 21:39

Miałem tak samo polecam

marek
@Krzysiek 31.07.2018 21:39

Właśnie szukam jakiegoś prawnika od odszkodowań. Dzięki za info

Norbert
@Krzysiek 31.07.2018 21:39

Profesjonalne podejście do klienta

Sandra
@Krzysiek 31.07.2018 21:39

Polecam

Aga
@Krzysiek 31.07.2018 21:39

Dzięki Kancelarii odzyskałam odszkodowanie

Marcin
@Krzysiek 31.07.2018 21:39

Rzetelne porady

Elżbieta
@Marcin 19.10.2018 11:30

Polecam

Janek77
@Krzysiek 31.07.2018 21:39

Kancelaria bardzo sumiennie stara się walczyć jak najwyższe odszkodowanie

jacek
@Krzysiek 31.07.2018 21:39

Polecam

Ewa S
@Aga 17.10.2018 07:59

Wywalczyli dla mnie duże odszkodowanie. Serdecznie dziękuję Pani Ewelinie

Xxx

Nie polecam !!! Nie wyplaca pieniedzy ! Oszust ! Najgorsza praca w zyciu !!! Pseudo kancelaria !

Emilia

Do kancelarii trafiłam dość przypadkowo gdyż namiary znalazłam w internecie, moja sprawa dotyczyła sprawy spadkowej. Obecnie jest już po wszystkim dlatego mogę wystawić Kancelarii pozytywną rekomendację, sprawa zakończyła się dla mnie pomyślnie, mogę powiedzieć, że prowadzona była profesjonalnie widać, że Kancelaria specjalizuje się właśnie w tego typu sprawach. Pozostawiam tutaj tą opinię gdyż doskonale zdaje sobie sprawę jak ciężko jest wybrać prawnika i mam nadzieje, że dzięki tym kilku słowom ktoś będzie miał prostsze zadanie niż miałam ja.

Ernest
@Emilia 13.10.2018 23:48

Zgłosiłem się do nich tylko dlatego że ubezpieczyciel nie wypłacił mi odszkodowania. Nie była to zła decyzja, od razu otrzymałem odszkodowanie.

Dawid
@Emilia 13.10.2018 23:48

Wysoka specjalizacja kancelarii w sprawach o odszkodowania z różnego tytułu pozwala mieć pewność jego otrzymania. Po lekturze opinii widać, że firma stara się wykonywać swoją pracę z dobrymi skutkami.

Wiki
@Emilia 13.10.2018 23:48

Ja też polecam

Marika44
@Ernest 13.10.2018 23:49

Odwołali się od decyzji ubezpieczyciela i dostałam dopłatę, polecam

Kasia

Bardzo pozytywnie wspominam współpracę z Legatis. Kancelaria robi dużo dobrego dla swoich Klientów. W większości przypadków uzyskanie odszkodowania uzależnione jest od ciężkiej pracy prawników w sprawie karnej. Miło wspominam rozmowy z klientami, którym pomogliśmy. Szczerze rekomenduję pracę w Legatis każdemu kto chce rozpocząć lub rozwijać się w tej branży.

Bartosz
@Kasia 13.06.2018 15:43

Polecam

Bartosz
@Kasia 13.06.2018 15:43

Polecam

Ania
@Kasia 13.06.2018 15:43

Pracuję tu obecnie i potwierdzam w 100% to co pisze Kasia

Maciek
@Ania 19.06.2018 22:02

Wszyscy wiedzą, że komentarze piszą tylko osoby które są niezadowolone z pracy lub usługi więc darujcie sobie tego typu komentarze...

Były pracownik
@Kasia 13.06.2018 15:43

Życzę wam kolejnych rekordowych odszkodowań

prawnik
@Były pracownik 22.06.2018 22:16

Potwierdzam

Bylypracownik
@Kasia 13.06.2018 15:43

Polecam usługi Kancelarii

Marcin
@Kasia 13.06.2018 15:43

Polecam

Malwina
@Kasia 13.06.2018 15:43

Miałam przyjemnosc korzystac z porady prawnej w kancelarii. Bardzo fachowo udzielono mi informacji, pozniej jeszcze telefonicznie dopytywalam się dodatkowo Ogólnie oceniam bardzo pozytywnie

Miłosz
@Kasia 13.06.2018 15:43

Polecam

Michał

Mam porównanie jeżeli chodzi o firmy odszkodowawcze. Korzystałem z dwóch Kancelarii w sprawie odszkodowawczej. Jestem zadowolony że jednak pozostałem przy tej Kancelarii, ponieważ poprzednia chciała moją sprawę szybko zakończyć zawierając ugodę z ubezpieczycielem na niewielką kwotę pieniądzy. Legatis uzyskał dla mnie wysokie zadośćuczynienie i rente płatną raz na miesiąc .

Brain
@Michał 09.10.2018 12:04

Moim zdaniem warto poczekać na wyższe odszkodowanie niż skusić się na ugode

Ben
@Michał 09.10.2018 12:04

Polecam

Jarek
@Michał 09.10.2018 12:04

Ja zdecydowany byłem na sąd no i się opłaciło

Sławekk
@Brain 09.10.2018 19:36

Różnica jest na pewno tylko jak komuś spieszno to niech bierze ochlapy

Waldi
@Michał 09.10.2018 12:04

Polecam miła obsługa konkretne informacje

martin
@Sławekk 10.10.2018 10:39

dobrze powiedziane

Grzesiek
@Michał 09.10.2018 12:04

Też miałem do wyboru ugodę albo sąd Zdecydowałem się na większe odszkodowanie dzięki Kancelarii

Mateusz
@Michał 09.10.2018 12:04

Na początku nie chciałem żadnej kancelarii, mina mi zrzedła gdy z miesiąca zrobiły się trzy a ubezpieczyciel ciągle żadał dodatkowych dokumentów. Powiedziałem wtedy basta i oddałem sprawę do Kancelarii

Elżbieta
@Michał 09.10.2018 12:04

Potrafią uratować z każdej opresji. Powierzyłam im moją sprawą rozwodową. Wszystko zrobione profesjonalnie, bez ukrytych kosztów, cena w porównaniu do innych prawników była wręcz okazyjna. Raz jeszcze serdecznie dziękuję.

Urszula
@Michał 09.10.2018 12:04

Polecam

Kasia
@Mateusz 12.10.2018 20:43

Polecam

Monika
@Elżbieta 12.10.2018 22:32

Zleciłam im sprawę i w zasadzie o nic się nie musiałam już martwić. Miałam pełną informację o tym co się dzieje i byłam zawsze szczegółowo przygotowywana do każdej rozprawy.

Były pracownik

Każdy kto czeka na swoje wynagrodzenie od tej pseudo firmy i chce je w końcu wyegzekwować w sposób inny niż dzwonienie bez końca proszony o kontakt e-mail odzyskampieniadzeodlegati@wp.pl

jacek

Zgłosiłem się ze szkodą na moim aucie. Dopłacili mi do tego co wypłacił ubezpieczyciel. Pozaniżali na częściach, na robociźnie, za holowanie z niemiec wogóle nie zapłacili. Dzięki Kancelarii wyszeedłem na plus

Klient

Nie żałuję, że wybrałem firmę do poprowadzenia sprawy. Radca prawny poprowadził sprawę sądowa, gdzie wywalczył kwoty, które słusznie mi się należały. Współpracę oceniam bardzo dobrze..

Olla
@Klient 08.10.2018 21:57

Również polecam

Katowice
@Klient 08.10.2018 21:57

Ja polecam Pana Łukasza bardzo konkretny facet. Zawsze jak dzwonię to mi wszystko szczegółowo wyjaśnia.

klient
@Klient 08.10.2018 21:57

dzieki za odwołanie do zus

Gosia
@Klient 08.10.2018 21:57

Znają się na przepisach

Rafał
@Katowice 09.10.2018 09:53

Przyłączam się

Emilia
@Olla 09.10.2018 08:22

Polecam

Bartek
@Klient 08.10.2018 21:57

Jar również polecam

Andrew

Po wypadku komunikacyjnym korzystałem z usług Kancelarii. Prawnicy spisali się na medal. Wywalczyli dla mnie 20 tysięcy za złamaną rękę.

Kris
@Andrew 07.10.2018 15:25

Ja za złamaną kość promieniową miałem przyznane 700 zł przez wartę. A tak Kancelaria wywalczyła dla mnie 16 000zł Opłaca sie

bystra
@Kris 08.10.2018 18:57

Super właśnie szukam firmy odszkodowawczej

@
@Andrew 07.10.2018 15:25

skoro już o kwotach mowa to nie jest to specjalnie wysoka kwota znam przypadki z większą sumą

Gosc
@Andrew 07.10.2018 15:25

Dobrze wiedzieć

Glenn
@Gosc 09.10.2018 08:29

Lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć choć nikt nie myśli że mu się przydaży wypadek

?
@@ 08.10.2018 22:00

Jak dla mnie 20 to duzoo Nie wiem ile jest takich osób dla których jest to mało

Gość
@? 09.10.2018 20:15

1 na 100 tyle dostanie no chyba że ma się adwokata

karol
@Andrew 07.10.2018 15:25

Polecam

Marcin
@Andrew 07.10.2018 15:25

Korzystałem z pomocy prawnej kancelarii w uzyskaniu odszkodowania. Potwierdzam powyższą opinie.

Bartek
@Marcin 16.10.2018 15:16

Polecam

Bartek

Miałem poważny problem prawny dlatego zgłosiłem się do kancelarii. szukałem dobrej kancelarii takiej która zna się na przepisach Trafiłem na bardzo kompetentnego prawnika który zajął się moją sprawą od początku do końca Kontakt z kancelarią oceniam bardzo dobrze Zawsze mogłem na nich liczyć dziękuję

Izabella

Pan Mecenas uczestniczył w każdej mojej rozprawie o rozwód. Ta obecność i aktywne uczestnictwo było bardzo pomocne. Doprowadził moje sprawy do satysfakcjonującego mnie zakończenia. Polecam

Maria
@Izabella 11.10.2018 22:48

Znają się na rzeczy

Daniel

Widzę że branża zyskuje coraz większą popularność. Kiedyś nikt nie wiedział, że są kancelarie, które pomagają uzyskać odszkodowanie od ubezpieczycieli. Patrząc wstecz jest to bardzo pozytywna zmiana we współczesnym świecie. Kilkanaście lat temu każdy z nas przyjąłby to co da ubezpieczyciel, gdyby ubezpieczyciel odmówił to nikt z nas by z nim nie walczył. Ubezpieczyciele muszą obecnie podnosić składki żeby wyrobić się z wypłacanie odszkodowań które egzekwuja kancelarie.

Agnieszka
@Daniel 27.09.2018 09:17

Polecam szybko i sprawnie

Grazyna
@Daniel 27.09.2018 09:17

Szybko i sprawnie i terminowo

Ewa
@Daniel 27.09.2018 09:17

Zaraz po wypadku zgłosiłam się do Kancelarii . Wywalczyli dla mnie odszkodowanie. Nie miałam na głowie żadnych formalności, całość poprowadzili prawnicy.

Maria
@Ewa 12.10.2018 07:56

Polecam

Maria

Kancelaria godna polecenia. Bardzo wysoka jakość świadczonych usług. Bardzo dobra znajomość przepisów prawnych oraz procedur sądowych. Rzetelne i kompetentne prowadzenie sprawy. Polecam

klient

PRZECZYTAJCIE !! http://spottedlublin.pl/kancelaria-prawna-zamiast-pomoc-uzyskac-odszkodowanie-wciska-abonament/ https://www.dlugi.info/search?query=7123290625

Sandra

Bardzo polecam usługi kancelarii. Świetnie poradziła sobie z rozwiązaniem mojej sprawy. Konkretnie i dokładnie działają za każdym razem

Jan
@Sandra 09.10.2018 12:12

Potwierdzam

Igor
@Sandra 09.10.2018 12:12

Potwierdzam pozytywnie opinie. Kancelaria prowadziła mi sprawę o rozwód, jestem bardzo zadowolony. Prawnik prowadzący moją sprawę bardzo dobrze tłumaczy, pisma super, nawet kiedy trzeba było coś zrobić na szybko

Janek77
@Igor 12.10.2018 07:53

Polecam

Kasia

Moja mama upadła na oblodzonym chodniku. Dostała odszkodowanie tylko z zus. Kwota z zus nie była za duża. Były to niewielkie pieniądze. Dlatego skierowałyśmy sprawę do Kancelarii. Kancelaria wszystkim się zaopiekowała. Mama tylko oczekiwała na rezultaty. Odszkodowanie uzyskane przez Kancelarię było większe od tego z zus. Uważam że ta kancelaria ma bardzo dużą skuteczność w egzekwowaniu odszkodowań.

Daria
@Kasia 20.10.2018 18:04

Dziękuję bardzo za wsparcie i zaangażowanie w mojej sprawie

Janusz Bydgoszcz

Polecam. Jestem bardzo zadowolony. Pan Krzysztof jest w każdym calu zawsze przygotowany do sprawy. Potrafi przekazać zagadnienia prawnicze zwykłemu człowiekowi, prostym i zrozumiałym językiem. Poleciałem kancelarię kilku znajomym, każdy miał sprawę z innej dziedziny byli zachwyceni profesjonalizmem, skutecznością w działaniu i posiadaną wiedzą. Oby więcej takich kancelarii prawniczych. Życzę dalszych sukcesów

Były pracownik

Każdy kto czeka na swoje wynagrodzenie od tej pseudo firmy i chce je w końcu wyegzekwować w sposób inny niż dzwonienie bez końca proszony o kontakt e-mail odzyskampieniadzeodlegati@wp.pl

Elżbieta

Potrafią uratować z każdej opresji. Powierzyłam im moją sprawą rozwodową. Wszystko zrobione profesjonalnie, bez ukrytych kosztów, cena w porównaniu do innych prawników była wręcz okazyjna. Raz jeszcze serdecznie dziękuję.

Beata

Trafiłam do Kancelarii przypadkiem,szukając rozpaczliwie pomocy prawnej. Moja sprawa była jak mi się wtedy wydawało niemożliwa do załatwienia. Jednak nie dla Pana Mecenasa Razem ustaliliśmy plan działania a sprawa została doprowadzona do końca z orzeczeniem na moja korzyść. Sumienny,rzetelny ,skuteczny i szybki prawnik traktujący każda sprawę indywidualnie. Wysoka kultura osobista i szacunek do klienta.Polecam na 100 %. Pozdrawiam serdecznie

Były pracownik

Każdy kto czeka na swoje wynagrodzenie od tej pseudo firmy i chce je w końcu wyegzekwować w sposób inny niż dzwonienie bez końca proszony o kontakt e-mail odzyskampieniadzeodlegati@wp.pl

Tomasz
@Były pracownik 19.10.2018 12:03

Napisałem maila, proszę o odpowiedz. Mam kilka pytań.

pozytywna

Bardzo profesjonalna opieka prawna na każdym kroku. Miałem wypadek, sprawca wypadku nie przyznawał się do winy i próbował przerzucić winę na mnie. Byłem w kropce. Znajomy polecił mi LEGATIS. Prawnicy reprezentowali mnie w sprawie karnej. LEGATIS udowodnił winę sprawcy. Jestem zadowolony z obsługi. Nie znam się na przepisach i bez prawnika nie dałbym rady. Szczerze dziękuję za pomoc.

Nina
@pozytywna 31.07.2018 21:26

Opłaca się polecam

rafał
@pozytywna 31.07.2018 21:26

Z Kancelarią zawsze więcej ugrasz.

anonymous
@pozytywna 31.07.2018 21:26

Ile Ci za opinie zaplacili

piotrek
@pozytywna 31.07.2018 21:26

Ja też zleciłem walkę o odszkodowanie Kancelarii

michał
@pozytywna 31.07.2018 21:26

Polecam

Tamara
@pozytywna 31.07.2018 21:26

Korzystałam z pomocy prawnej kancelarii polecam

Tamara

Miałam problem z komornikiem, który chciał zlicytować mój dom za niespłacony przez męża kredyt. Zgłosiłam się do Kancelarii o pomoc. Prawnicy z Kancelarii bardzo mi pomogli. Cieszę się że trafiłam na fachowców. Kancelaria wniosła sprzeciw do sądu dzięki czemu egzekucja została wstrzymana a dług został uznany za przedawniony. Gdyby nie pomoc kancelarii nie miałabym gdzie mieszkać. Polecam

Izabella

Pan Mecenas uczestniczył w każdej mojej rozprawie o rozwód. Ta obecność i aktywne uczestnictwo było bardzo pomocne. Doprowadził moje sprawy do satysfakcjonującego mnie zakończenia. Polecam

Elżbieta

Potrafią uratować z każdej opresji. Powierzyłam im moją sprawą rozwodową. Wszystko zrobione profesjonalnie, bez ukrytych kosztów, cena w porównaniu do innych prawników była wręcz okazyjna. Raz jeszcze serdecznie dziękuję.

Marcin
@Elżbieta 19.10.2018 11:26

Odszkodowanie po wypadku komunikacyjnym uzyskałem dzięki legatis;) Dlatego zainteresowałem sie tą pracą. Tak jak mnie ktoś pomógł tak ja staram się pomagać innym.

Daniel

W 2009 r. miałem wypadek samochodowy. Ubezpieczyciel wypłacił mi wtedy tylko 500zł, a pol roku spędziłem w szpitalu. Postanowiłem w końcu oddać sprawę do Kancelarii. Opłaca się wywalczyli dla mnie ładną sumkę.

Milena D
@Daniel 16.09.2018 20:35

Jestem jak najbardziej zadowolona z usług Kancelarii Dziękuję za rozwiązanie mojej sprawy:)

Elżbieta
@Daniel 16.09.2018 20:35

Polecam

Były pracownik

Każdy kto czeka na swoje wynagrodzenie od tej pseudo firmy i chce je w końcu wyegzekwować w sposób inny niż dzwonienie bez końca proszony o kontakt e-mail odzyskampieniadzeodlegati@wp.pl

Bartek

Miałem poważny problem prawny dlatego zgłosiłem się do kancelarii. szukałem dobrej kancelarii takiej która zna się na przepisach Trafiłem na bardzo kompetentnego prawnika który zajął się moją sprawą od początku do końca Kontakt z kancelarią oceniam bardzo dobrze Zawsze mogłem na nich liczyć dziękuję

Krzysztof 5/5

Mogłem liczyć na rzetelne porady prawne. Rozwiązali mój problem ze spadkiem na moją korzyść. Doceniam wiedzę i profesjonalne podejście do zagadnień prawnych. Bardzo się cieszę że trafiłem akurat na was :-)

Zostaw opinię o Kancelaria Prawna LEGATIS Sp. z o.o. - Lublin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Prawna LEGATIS Sp. z o.o.