Kancelaria Prawna LEGATIS Sp. z o.o.

Adres: Fryderyka Chopina 18, 20-023 Lublin

NIP: 7123290625 KRS: 0000528305

Kancelaria Prawna LEGATIS Sp. z o.o.
5 321 6 1

Opinie o Kancelaria Prawna LEGATIS Sp. z o.o.

Z

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Spłacić długi!

Krzysiek

Polecamy! Razem z żoną staraliśmy się o odszkodowanie po wypadku. Wiedzieliśmy że z ubezpieczeniem będzie problem, dlatego od razu postanowiliśmy skorzystać z pomocy firmy z Legnicy ecopeco , była to porażka bo firma usilnie namawiała nas do zawarcia ugody z ubezpieczycielem zupełnie jakby w tym zakresie współpracowali. Na szczęście pomogli nam prawnicy z LEGATIS na których mogliśmy liczyć. Dzięki prawnikom uzyskaliśmy 270 tyś. odszkodowania a chcieli nam wcisnąć ugodę na 10tys.

Edward
@Krzysiek 31.07.2018 21:39

Miałem tak samo polecam

marek
@Krzysiek 31.07.2018 21:39

Właśnie szukam jakiegoś prawnika od odszkodowań. Dzięki za info

Norbert
@Krzysiek 31.07.2018 21:39

Profesjonalne podejście do klienta

Sandra
@Krzysiek 31.07.2018 21:39

Polecam

Aga
@Krzysiek 31.07.2018 21:39

Dzięki Kancelarii odzyskałam odszkodowanie

Marcin
@Krzysiek 31.07.2018 21:39

Rzetelne porady

Elżbieta
@Marcin 19.10.2018 11:30

Polecam

Janek77
@Krzysiek 31.07.2018 21:39

Kancelaria bardzo sumiennie stara się walczyć jak najwyższe odszkodowanie

jacek
@Krzysiek 31.07.2018 21:39

Polecam

Ewa S
@Aga 17.10.2018 07:59

Wywalczyli dla mnie duże odszkodowanie. Serdecznie dziękuję Pani Ewelinie

piotrek glogow
@Ewa S 13.11.2018 15:49

ja zwróciłem się do Kancelarii w sprawie odszkodowania za wypadek w pracy Otrzymałem odszkodowanie którego nie otrzymałbym od pracodawcy Polecam

Jarek
@piotrek glogow 26.11.2018 12:28

Polecam:)

Nikola
@Ewa S 13.11.2018 15:49

mi też pomogli

Andrzej
@piotrek glogow 26.11.2018 12:28

polecam

Ernest.
@Krzysiek 31.07.2018 21:39

Jestem bardzo zadowolony z obsługi Kancelarii. To były bardzo dobrze wydane pieniądze. Skorzystam z porady prawnej u Państwa jeszcze nieraz. Nareszcie rozumiem, jak wyegzekwować należne mi prawa.

Halina
@Ernest. 14.12.2018 06:39

Profesjonalne porady i szybkie odpowiedzi. Uprzejmie dziękuję za pomoc i pozdrawiam Panią Ewelinę

renataa
@Halina 15.12.2018 13:55

Nie sądziłam, że otrzymam tak bardzo rozwiniętą poradę prawną na problem, który mnie nurtował. Odpowiedzi, które otrzymałam, były bardzo zwięzłe i zrozumiale sformułowane. Naprawdę polecam. Z poważaniem.

Paweł
@renataa 30.12.2018 21:40

Otrzymałem obszerną, rzeczową i zrozumiałą dla mnie poradę. Zdecydowanie polecam zainteresowanym.

wanda
@Ernest. 14.12.2018 06:39

również przyłączam się polecam

Tamara
@wanda 05.01.2019 20:13

Polecam

Ela
@Paweł 03.01.2019 12:53

Potwierdzam

Franciszka
@Ela 12.01.2019 16:39

Bardzo fajne

Cccc

Odradzam. Moje sugestie dla Kancelaria Prawna LEGATIS Sp. z o.o.: Przestańcie wykorzystywać ludzi! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zamknąć interes.

Michał

Mam porównanie jeżeli chodzi o firmy odszkodowawcze. Korzystałem z dwóch Kancelarii w sprawie odszkodowawczej. Jestem zadowolony że jednak pozostałem przy tej Kancelarii, ponieważ poprzednia chciała moją sprawę szybko zakończyć zawierając ugodę z ubezpieczycielem na niewielką kwotę pieniądzy. Legatis uzyskał dla mnie wysokie zadośćuczynienie i rente płatną raz na miesiąc .

Brain
@Michał 09.10.2018 12:04

Moim zdaniem warto poczekać na wyższe odszkodowanie niż skusić się na ugode

Ben
@Michał 09.10.2018 12:04

Polecam

Jarek
@Michał 09.10.2018 12:04

Ja zdecydowany byłem na sąd no i się opłaciło

Sławekk
@Brain 09.10.2018 19:36

Różnica jest na pewno tylko jak komuś spieszno to niech bierze ochlapy

Waldi
@Michał 09.10.2018 12:04

Polecam miła obsługa konkretne informacje

martin
@Sławekk 10.10.2018 10:39

dobrze powiedziane

Grzesiek
@Michał 09.10.2018 12:04

Też miałem do wyboru ugodę albo sąd Zdecydowałem się na większe odszkodowanie dzięki Kancelarii

Mateusz
@Michał 09.10.2018 12:04

Na początku nie chciałem żadnej kancelarii, mina mi zrzedła gdy z miesiąca zrobiły się trzy a ubezpieczyciel ciągle żadał dodatkowych dokumentów. Powiedziałem wtedy basta i oddałem sprawę do Kancelarii

Elżbieta
@Michał 09.10.2018 12:04

Potrafią uratować z każdej opresji. Powierzyłam im moją sprawą rozwodową. Wszystko zrobione profesjonalnie, bez ukrytych kosztów, cena w porównaniu do innych prawników była wręcz okazyjna. Raz jeszcze serdecznie dziękuję.

Urszula
@Michał 09.10.2018 12:04

Polecam

Kasia
@Mateusz 12.10.2018 20:43

Polecam

Monika
@Elżbieta 12.10.2018 22:32

Zleciłam im sprawę i w zasadzie o nic się nie musiałam już martwić. Miałam pełną informację o tym co się dzieje i byłam zawsze szczegółowo przygotowywana do każdej rozprawy.

Tomek
@Monika 28.10.2018 09:56

Konkretne i wyczerpujące porady. Polecam Dzięki Kancelarii uzyskałem spokój

Krzyś
@Tomek 15.11.2018 19:48

Uzyskali dla mnie odszkodowanie od ubezpieczyciela

Janusz Bydgoszcz
@Tomek 15.11.2018 19:48

potwierdzam

Agata
@Mateusz 12.10.2018 20:43

Szanowni Państwo! Jestem w pełni usatysfakcjonowana poradą prawną. Otrzymane pismo jest dla mnie doskonale zrozumiałe, poparte rzeczowymi argumentami oraz trafnymi przepisami. Teraz wiem, że będę mogła śmiało korzystać z Waszych porad i na pewno nie omieszkam tego uczynić w potrzebie. Serdecznie dziękuje za okazaną pomoc.

Krystian
@Elżbieta 12.10.2018 22:32

Porada była bardzo pomocna, pozwoliło mi to na rozwiązanie mojej sprawy. Będę polecać ten portal wszystkim, gdyż jest to jedyne miejsce, w którym można spotkać prawników mających przy okazji sporo empatii do innych ludzi. Pozdrawiam serdecznie

Adamm
@Krystian 12.12.2018 23:32

Bardzo serdecznie dziękuję za pozew. Napisany bardzo profesjonalnie z dużą znajomością prawa cywilnego i przepisów. Błyskawicznie przygotowany, ale nie pisany na kolanie. Na pewno będę polecała Państwa usługi.

Irek2.0
@Adamm 14.12.2018 14:40

również polecam

Ewa
@Irek2.0 15.12.2018 13:13

Profesjonalizm w 100%.Porada wyczerpująca, bardzo pomocna w rozwiązaniu mojego problemu. Polecam

MariuszW
@Ewa 16.12.2018 09:32

polecam

Robert zabrze
@Mateusz 12.10.2018 20:43

Jesteście wspaniali, bardzo dziękuję za wspaniałą pomoc w uzyskaniu odszkodowania polecam wszystkim: szybko, sprawnie i fachowo i profesjonalnie. Życzę wam udanego nowego roku.

Ada
@Robert zabrze 28.12.2018 14:36

Witam. Jestem bardzo zadowolona z usługi. Ogólnie bardzo profesjonalne podejście godne polecenia i co najważniejsze, bez wychodzenia z domu. Pozdrawiam.

jolanta
@Adamm 14.12.2018 14:40

Dziękuję bardzo za szybkie uzyskanie odszkodowania. Bardzo mi to pomogło po wypadku. Cieszę się, że trafiłam na Państwa stronę internetową

Maciek s
@jolanta 31.12.2018 20:01

Szybko sprawnie. Dzięki za odszkodowanie.

weronika
@jolanta 31.12.2018 20:01

100% zadowolenia. Polecam.

Robert
@Krystian 12.12.2018 23:32

Polecam

Jan
@Waldi 10.10.2018 13:01

przyłączam się do powyższej wypowiedzi

Bartosz
@Janusz Bydgoszcz 21.11.2018 12:49

Polecam w sprawach cywilnych

Bartosz

Po raz kolejny korzystam z pomocy kancelarii i jestem bardzo zadowolony. Zawsze uzyskuję konkretne porady. Terminowo i sumiennie. Polecam

Daniel

Widzę że branża zyskuje coraz większą popularność. Kiedyś nikt nie wiedział, że są kancelarie, które pomagają uzyskać odszkodowanie od ubezpieczycieli. Patrząc wstecz jest to bardzo pozytywna zmiana we współczesnym świecie. Kilkanaście lat temu każdy z nas przyjąłby to co da ubezpieczyciel, gdyby ubezpieczyciel odmówił to nikt z nas by z nim nie walczył. Ubezpieczyciele muszą obecnie podnosić składki żeby wyrobić się z wypłacanie odszkodowań które egzekwuja kancelarie.

Agnieszka
@Daniel 27.09.2018 09:17

Polecam szybko i sprawnie

Grazyna
@Daniel 27.09.2018 09:17

Szybko i sprawnie i terminowo

Ewa
@Daniel 27.09.2018 09:17

Zaraz po wypadku zgłosiłam się do Kancelarii . Wywalczyli dla mnie odszkodowanie. Nie miałam na głowie żadnych formalności, całość poprowadzili prawnicy.

Maria
@Ewa 12.10.2018 07:56

Polecam

Beata
@Ewa 12.10.2018 07:56

Trafiłam do Kancelarii przypadkiem,szukając rozpaczliwie pomocy prawnej. Moja sprawa była jak mi się wtedy wydawało niemożliwa do załatwienia. Jednak nie dla Pana Mecenasa Razem ustaliliśmy plan działania a sprawa została doprowadzona do końca z orzeczeniem na moja korzyść. Sumienny,rzetelny ,skuteczny i szybki prawnik traktujący każda sprawę indywidualnie. Wysoka kultura osobista i szacunek do klienta.Polecam na 100 %. Pozdrawiam serdecznie

Jarek
@Beata 15.11.2018 16:31

potwierdzam korzystałem mojej sprawie alimentacyjnej

Ymagda
@Beata 15.11.2018 16:31

polecam

Andrzej
@Beata 15.11.2018 16:31

Porada udzielona bardzo sprawnie w dobrej cenie, polecam wszystkim korzystanie z usług Kancelarii bo warto.

Staszek
@Andrzej 12.12.2018 21:08

Bardzo dziękuję. Niezwykle cenne porady prawne. Pozwolę sobie zadać pytanie w razie potrzeby w przyszłości. Pozdrawiam

Irek2.0
@Daniel 27.09.2018 09:17

Potwierdzam powyższe Porada udzielona prostym językiem, zrozumiały dla mnie. Nie musiałem nawet wychodzić z domu w poszukiwaniu kancelarii prawnych. To jest na plus.

Robert
@Daniel 27.09.2018 09:17

Dzięki za odszkodowanie. Polecam bo warto

damian
@Robert 04.01.2019 09:58

Polecam

pozytywna

Fajnie że są takie Kancelarie, które walczą o odszkodowanie. Super sprawa polecam każdemu kto się rozczarował kosztorysem ubezpieczyciela.

Pawel
@pozytywna 06.10.2018 23:25

Polecam

Dawid
@pozytywna 06.10.2018 23:25

Wysoka specjalizacja kancelarii w sprawach o odszkodowania z różnego tytułu pozwala mieć pewność jego otrzymania. Po lekturze opinii widać, że firma stara się wykonywać swoją pracę z dobrymi skutkami.

Klient
@Dawid 12.10.2018 07:54

Sprawa którą prowadziła Kancelaria była bardzo trudna, przegrana w pierwszej instancji ale po napisaniu apelacji i walce z ubezpieczycielem wygrałem Dziękuję za pomoc

Beata
@Klient 15.11.2018 19:01

polecam w sprawach odszkodowań

Sławek
@Dawid 12.10.2018 07:54

Po wypadku samochodowym zgłosiłem się do Kancelarii. Bardzo zadowolony jestem z obsługi i uzyskanego odszkodowania. Ubezpieczyciel proponował śmieszne pieniądze, dlatego KANCELARIA złożyła pozew. Ja wyszedłem na tym na plus Polecam

marcon
@Dawid 12.10.2018 07:54

starannie i kompetentnie przygotowana odpowiedź na zgłoszony problem. Jestem w pełni usatysfakcjonowany uzyskanymi informacjami i gorąco polecam

leszek
@marcon 14.12.2018 06:28

Uzyskałem błyskawiczną i wyczerpującą poradę w mojej sprawie. A wszystko poparte przepisami bardzo pomogło mi to rozwiązać problem ze spadkiem . Z czystym sumieniem polecam

Pawel
@leszek 15.12.2018 13:59

zgadzam się. Również polecam

magda44
@pozytywna 06.10.2018 23:25

Jestem bardzo zadowolona z uzyskanej porady prawnej. Odpowiedź szybka, konkretna a zaproponowane rozwiązanie poprostu rewelacyjne Na pewno będę korzystała z Państwa usług w przyszłości i polecam ją innym, ponieważ porady są szyte na miarę potrzeb..

Ada
@magda44 05.01.2019 20:12

Ocena 5

Q
@pozytywna 06.10.2018 23:25

Nie fajnie. Kancelarie odszkodowawcze to zmora naszych czasów. (usunięte przez administratora) NIE POLECAM! LUDZIE KORZYSTACIE Z POMOCY RADCÓW I ADWOKATÓW BEZ POŚREDNIKÓW I WYGÓROWANYCH PROWIZJI.

Jan

Doskonała współpraca z prawnikiem prowadzącym moją sprawę . Jakość wykonanej dla mnie usługi prawnej oceniam bardzo wysoko. Bardzo dziękuję

Marc

Hmmm... Ciekawe, że na portalu stworzonym do dzielenia się opiniami o pracodawcach MASOWO wypowiadają się osoby podające się za superzadowolonych klientów.... Dziwne to. (usunięte przez administratora)

Anita

Ogromne słowa uznania dla Pani Eweliny. Profesjonalnie i rzetelnie przygotowany wniosek o przywrócenie terminu do złożenia apelacji . Bardzo szczegółowo rozpisane, poparte przepisami. Super

x

Czyli jednak nie zatrudnił nowego prawnika?

Robert

Znam firme i nie polecam.(usunięte przez administratora)

x
@Robert 05.01.2019 16:16

Potwierdzam!

Krystyna sz

Dziękuję za pozytywne rozwiązanie mojej sprawy. Jestem bardzo zadowolona z udzielonej mi porady. Dzięki wam wiem jak mam postąpić.

Beata

Odpowiedź na pozew ktorą przygotował mi prawnik była bardzo rzeczowo opisana i poparta konkretnymi przykładami. Już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć minę męża w sądzie. Wszystko za przystępną cenę przygotowane w naprawdę krótkim czasie. Polecam!

Ryszard Borzechów

Dziękuję za fachową poradę w sprawie karnej.

#Cezary

Polecam prawnikow z tej Kancelarii, bardzo duże odszkodowania uzyskują. Zdecydowanie polecam.

Albert

Jestem bardzo zadowolony z uzyskanego odszkodowania !!! Bardzo profesjonalna pomoc prawna! Szczególne podziękowania dla Pana mecenasa Krzysztofa. Moja sprawa była dość skomplikowana, ale dzięki doświadczeniu Pana mecenasa mogę cieszyć się z uzyskanego odszkodowania. Sąd apelacyjny podtrzymał wyrok na moją korzysc. bardzo mile zostałem zaskoczony! Udało się!!! Wygraliśmy!!! Nie jestem w stanie wyrazić słowami mojej wdzięczności za pomoc !!!

DarekBB

Szybko i profesjonalnie, za dobrą cenę. Polecam jeśli ktoś ma problem prawie

Sandra

Jestem bardzo zadowolona z porady prawnej. Była dość pełna i wyczerpująca.

Henryk Ostróda

Indywidualne podejście do Klienta. Pisma zawierają orzeczenia, podstawy prawne prezentowanego stanowiska z uwzględnieniem nie tylko kodeksów ale też wyroków SN. Za niewielkie pieniądze nielimitowane porady prawne. Korzystam i polecam

Paweł

Profesjonalne doradztwo za rozsądną cenę. Dziękuję bardzo i pozdrawiam.

stefan

kancelaria pracuje w sposób bardzo profesjonalny. Brak zastrzeżeń. Dziękujemy za pomoc

Malwina
@stefan 12.10.2018 20:39

Miałam przyjemnosc korzystac z porady prawnej w kancelarii. Bardzo fachowo udzielono mi informacji, pozniej jeszcze telefonicznie dopytywalam się dodatkowo Ogólnie oceniam bardzo pozytywnie

Elżbieta
@stefan 12.10.2018 20:39

Bardzo pozytywnie oceniam pracę prawników. Potrzebowałam doradztwa w sprawie ubezpieczenia po wypadku. Dzięki Kancelarii nie czułam że zostałam z problemem sama Polecam

Krzysiek W.
@stefan 12.10.2018 20:39

Polecam

Łukssz
@Elżbieta 12.10.2018 22:34

Polecam

Gość
@Elżbieta 12.10.2018 22:34

Polecam obeznani z przepisami warto

Błażej7799
@Elżbieta 12.10.2018 22:34

Polecam uslugi

Jacek
@Błażej7799 23.11.2018 15:32

Zgłosiłem się ze szkodą na moim aucie. Dopłacili mi do tego co wypłacił ubezpieczyciel. Pozaniżali na częściach, na robociźnie, za holowanie z niemiec wogóle nie zapłacili. Dzięki Kancelarii wyszeedłem na plus

Dawid09
@Jacek 26.11.2018 12:29

Ja miałem problem z mechanikiem który przywlaszył mi auto Oddałem sprawę do Kancelarii Zajęli się całą papierologią i pozwem do sądu Bardzo dobrze wspominam naszą współpracę

darek
@Dawid09 30.11.2018 09:07

Polecam, miło wspominam współpracę

Ulka
@darek 03.12.2018 15:00

Dostałam pozew i nie bardzo wiedziałam jak się zachować. Dlatego o pomoc zwróciłem się do Kancelarii. Prawnik podszedł do mojej sprawy bardzo indywidualne co mnie pozytywnie zaskoczyło. KANCELARIA dokonała wszelkich formalności, wszystko terminowo. Ja nie musiałam się stresować.

mateusz
@Ulka 07.12.2018 11:28

Potwierdzam to co napisałaś ulka

JerzyR
@Ulka 07.12.2018 11:28

Profesjonalizm, dobra cena, terminowość, możliwość zadawania dodatkowych pytań to jest to czego oczekuje klient. Szczególnie dziękuję Pani Ewelinie za sporządzenie pisma procesowego. W miarę potrzeb będę wracać.

bartek66
@Dawid09 30.11.2018 09:07

konkretnie. Właśnie takiej porady prawnej oczekiwałem . Serdecznie wszystkich pozdrawiam i dziękuję

weronika
@stefan 12.10.2018 20:39

Jestem zadowolona z udzielonej informacji. Apelacja była dobrze i fachowo napisana. Dziękuję.

Wojciech88
@weronika 03.01.2019 12:35

Polecam

Wojciech88

Porada bardzo profesjonalna. Pisma napisane zrozumiałym językiem z szczegółowym wyjaśnieniem stanu prawnego . Szybka odpowiedź, niezwykle wygodna forma porady prawnej. Gorąco polecam.

Jagoda91

Jestem wdzięczna i zadowolona z usługi. Uzyskana kwota odszkodowania bardzo mnie zadowala. Jeśli ktoś ma miał wypadek, to warto zwrócić się o pomoc w uzyskaniu odszkodowania do Kancelarii. Z pełną świadomością polecam i zachęcam do skorzystania z usług Kancelarii. Naprawdę świetna kadra prawnicza

X
@Jagoda91 02.01.2019 19:27

Nie, warto iść do (usunięte przez administratora)radcy lub adwokata i nie płacić kosmicznego procentu od wygranej.

Anna

Korzystam z porad prawnych kancelarii już nie raz. Jestem pod wrażeniem wielkiego profesjonalizmu i szczegółowych, zrozumiałych wyjaśnień dotyczących mojego problemu prawnego. Jestem bardzo wdzięczna za okazaną w stosunku do mnie wyrozumiałość. Bardzo dziękuję za zrozumienie mojej ciężkiej sytuacji. Wszystkim innym osobom mającym problemy rodzinne polecam korzystanie profesjonalnej obsługi kancelarii prawnej. Wystawiam najwyższą ocenę z możliwych! Będę wracać do Państwa często

Władysław Pszczyna

Moja opinia jest pozytywna. Otrzymałem bardzo dużo konkretnych informacji i jestem bardzo zadowolony ze sporządzonego odwołania do ZUS. W przyszłości na pewno będę korzystał z usług . Polecam wszystkim.

Basia..

6/6 Otrzymałam obszerne i konkretne informacje, które pozwoliły mi przygotować się do mojej sprawy alimentacyjnej . Polecam wszystkim.

andrzej białystok
@Basia.. 02.01.2019 11:10

Korzystałem i również polecam szczególnie w sprawach prawa rodzinnego

pozytywna

Bardzo profesjonalna opieka prawna na każdym kroku. Miałem wypadek, sprawca wypadku nie przyznawał się do winy i próbował przerzucić winę na mnie. Byłem w kropce. Znajomy polecił mi LEGATIS. Prawnicy reprezentowali mnie w sprawie karnej. LEGATIS udowodnił winę sprawcy. Jestem zadowolony z obsługi. Nie znam się na przepisach i bez prawnika nie dałbym rady. Szczerze dziękuję za pomoc.

Nina
@pozytywna 31.07.2018 21:26

Opłaca się polecam

rafał
@pozytywna 31.07.2018 21:26

Z Kancelarią zawsze więcej ugrasz.

anonymous
@pozytywna 31.07.2018 21:26

Ile Ci za opinie zaplacili

piotrek
@pozytywna 31.07.2018 21:26

Ja też zleciłem walkę o odszkodowanie Kancelarii

michał
@pozytywna 31.07.2018 21:26

Polecam

Tamara
@pozytywna 31.07.2018 21:26

Korzystałam z pomocy prawnej kancelarii polecam

Bartek
@Tamara 19.10.2018 19:59

Miałem poważny problem prawny dlatego zgłosiłem się do kancelarii. szukałem dobrej kancelarii takiej która zna się na przepisach Trafiłem na bardzo kompetentnego prawnika który zajął się moją sprawą od początku do końca Kontakt z kancelarią oceniam bardzo dobrze Zawsze mogłem na nich liczyć dziękuję

Michał
@Bartek 01.12.2018 08:50

polecam

szymon67
@Michał 04.12.2018 16:24

Jestem bardzo zadowolony z otrzymanego pisma. Mistrzowskie uzasadnienie apelacji :)

AgataB
@Bartek 01.12.2018 08:50

W moim udzielona porada spełniła moje oczekiwania. Po za tym otrzymałam wskazowki o moich prawach i jak mam postępować w swojej sprawy.

jolanta
@Bartek 01.12.2018 08:50

Szczerze polecam. Wyczerpująca, udzielona w bardzo szybkim tempie porada prawna. Odpowiedź jak najbardziej pomogła mi w podjęciu decyzji o rozwodzie.

Emilia

Do kancelarii trafiłam dość przypadkowo gdyż namiary znalazłam w internecie, moja sprawa dotyczyła sprawy spadkowej. Obecnie jest już po wszystkim dlatego mogę wystawić Kancelarii pozytywną rekomendację, sprawa zakończyła się dla mnie pomyślnie, mogę powiedzieć, że prowadzona była profesjonalnie widać, że Kancelaria specjalizuje się właśnie w tego typu sprawach. Pozostawiam tutaj tą opinię gdyż doskonale zdaje sobie sprawę jak ciężko jest wybrać prawnika i mam nadzieje, że dzięki tym kilku słowom ktoś będzie miał prostsze zadanie niż miałam ja.

Ernest
@Emilia 13.10.2018 23:48

Zgłosiłem się do nich tylko dlatego że ubezpieczyciel nie wypłacił mi odszkodowania. Nie była to zła decyzja, od razu otrzymałem odszkodowanie.

Dawid
@Emilia 13.10.2018 23:48

Wysoka specjalizacja kancelarii w sprawach o odszkodowania z różnego tytułu pozwala mieć pewność jego otrzymania. Po lekturze opinii widać, że firma stara się wykonywać swoją pracę z dobrymi skutkami.

Wiki
@Emilia 13.10.2018 23:48

Ja też polecam

Marika44
@Ernest 13.10.2018 23:49

Odwołali się od decyzji ubezpieczyciela i dostałam dopłatę, polecam

Beata
@Dawid 14.10.2018 18:00

Zgadzam się z tobą Dawid

monika
@Emilia 13.10.2018 23:48

warto załatwić sobie większe pieniążki przez Kancelarię

darek
@monika 27.11.2018 09:40

Miałem poważny wypadek w pracy Dzięki Kancelarii uzyskałem odszkodowanie

Ulka
@darek 03.12.2018 15:13

polecam

$Darek
@Emilia 13.10.2018 23:48

Skorzystałem z porady i dostałem w odpowiedzi wyjaśnienie wszystkich wątpliwości z przywołaniem konkretnych przepisów. Z czystym sumieniem polecam ten portal prawny wszystkim zainteresowanym – to naprawdę solidna firma

Paweł
@Emilia 13.10.2018 23:48

Gdyby tak wszystkie instytucje, z których korzystamy w dzisiejszych czasach, były tak profesjonalne i odpowiedzialne. Państwa podejście do klienta pomaga rozwiązywać problemy prawne, ale cenię również empatyczne podejście do człowieka, które odbudowuje moją wiarę w istnienie osób dobrej woli niosących efektywną pomoc.

Gabriela
@Paweł 12.12.2018 23:05

Świetna i profesjonalna kadra prawnicza. Miałem okazję korzystać wielokrotnoe z porad prawnych . Jest to bardzo wygodne, bez wychodzenia z domu i tracenia czasu. Polecam bardzo

Mirosław
@Emilia 13.10.2018 23:48

Jeśli ktoś szuka pomocy prawnej, to polecam tą kancelarię . Wszędzie roi się od naciągaczy, ciężko znaleźć rzetelnego prawnika ale, tutaj jest inaczej. Pisma poparte rzeczową argumentacją i przepisami. Widać że prawnik który je pisał poświęcił sporo czasu. Polecam każdemu

Włodek

Dziękuję za szybką poradę prawną. Odpowiedź na pozew rozwodowy była zgodna z moimi oczekiwaniami. Każdemu z przyjemnością mogę ją polecić

Iza

Jestem w 100% zadowolona z Państwa usług. Pozew napisany został w sposób profesjonalny i rzeczowy. Z wielu rzeczy nie zdawałam sobie sprawy. Dzięki Państwu wiem że podjęłam właściwą decyzję. Polecam

Zostaw opinię o Kancelaria Prawna LEGATIS Sp. z o.o. - Lublin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Prawna LEGATIS Sp. z o.o.