PMC Hydraulika

Szczecin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 12 ocen.

PMC Hydraulika
3 12 6 1

Opinie o PMC Hydraulika

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Aligator

Firma znowu szuka pracowników. Nic dziwnego bo ludzie odchodzą prawie już grupowo, a większość poszukuję innej pracy. Firma pomimo że ma szwedzkie korzenie to na próżno szukać tu szwedzkiego systemu pracy, poszanowania pracownika, benefitów czy pieniędzy. W ogłoszeniach pięknie piszą o premii, jakiej premi chyba frekwencyjnej 100 zł brutto. Owszem pojawia się produkcyjna Ale na niejasnych zasadach, nieprzewidywalna i bardzo rzadko. A Szwedzi ciągle podkreślają ile to my milionów euro zarabiamy. Irytujące. Benefity? Bony na Boże Narodzenie i fundusz socjalny jest teraz w każdej szanującej się firmie. Kawa, herbata dla zwykłych pracowników nie ma. Ba jak były upały to nawet wody nie było. Kierownik wzruszał ramionami - to dostawcy. Blisko Szczecina no też można polemizować. Systemu motywacyjnego brak. Pracując na kilku stanowiskach, a projekty są różne, nic z tego nie masz. A okazuje się, że czym dłużej pracujesz i coraz więcej wiesz to najmniej zarabiasz czyli jesteś po prostu za przeproszeniem frajerem. Czyli jaką masz motywację? Czy zrobisz dobrze czy będą reklamacje - co z tego , zabiorą Ci premię no jaką? , tą której nie ma? Nie nabierajcie się na szwedzką firmę bo tu kochani jest Polska. Choć blisko do granicy.

Aligator

A jeszcze jak jesteś nikim to Cię kolega grabarz nie pożegna Ale to i może lepiej. Przepraszam to też nie jest opinia Ale takie spostrzeżenie.

Aligator

@Na ostro... To nie jest opinia. Aligator należy do rodziny krokodyl Ale to nie to samo. Dzisiaj kolejnych dwóch kolegów się zwolniło - smutne. Porządni ludzie odchodzą Ale co zrobić. Powód jest jeden kiepskie pieniądze szczególnie dla starych pracowników. Kiedyś w tej firmie było naprawdę fajnie pomimo płacy. Nikt się nie wywyższał, uczyli Cię wszystkiego na spokojnie. Najgożej teraz trafić na młodego sam niewiele umie Ale ho ho. Raz pojedzie do "szfecji" i ho ho. Ale ogólnie jest spoko. Robotę można sobie wybierać, pogrymasić, pomarudzić. Liderów olać, i tak kręcą się bez celu. Ananas z magazynu mało wydaje więc się nie przemęczysz. No i nowym dobrze podobno płacą. Szkoda tylko że busa ze szczecin chyba nie będzie bo ci co najwięcej krzyczeli za transportem teraz najwięcej marudzą Ale tak to jest z rodziną bałkańską.

NaOstroMaByc

Dlaczego jakiś Aligator podszywa się pod Krokodyla?

Aligator

A przepraszam za słowo "spieprzy" Zepsuje znaczy się.????

Aligator

No chyba to ktoś z biura pisze ??? Nie dopatrzyłem się w swoich opiniach wulgaryzmów. A czytałem ze trzy razy. Pozdrawiam

AligatorA

@Agata jakich wulgaryzmów ??? Heeee

Agata

@WujekJanek a od czego to zależy czy nadgodziny zostaną wypłacone razem z pensją czy oddane jako dni wolne? Można to ustalić z PMC Hydraulika, a może pracownik nie ma na to wpływu? @Aligator bardzo proszę, żebyś w swoich kolejnych wpisach nie używał wulgaryzmów.

WujekJanek
@Agata 14.08.2018 12:31

Pracownik nie ma na to wpływu, wszystko zależy od decyzji szefa. W historii firmy zdarzało się nawet, że szef, poprzez przełożonego informował takiego delikwenta o pieniądzach za przyszłe nadgodziny w danym miesiącu, po czym, gdy pracownik chcąc zarobić zamienił dom rodzinny na PMC, szef się rozmyślał i po fakcie stwierdzał, że jednak za połowę wypracowanych nadgodzin zapłaci a za drugą połowę odda dni wolne. I tu chciałbym podkreślić, że w powyższej sytuacji nie szef a przełożony (lider/kierownik) może być tym złym i celowo przeinaczać decyzję szefa, ażeby zachęcić pracownika do nadgodzin (za pieniądze przyjdzie każdy, za dni wolne niewielu). Jednak dla odbiorcy takowej informacji nie ma to w zasadzie znaczenia.

Nowy

@Agata rozmowa jak w każdej innej firmie, teraz mamy rynek pracownika i można to wykorzystać, o ile masz doswiadczenie to negocjujesz warunki, ogółem niema jakichś testów na wstępie, jeżeli ktoś ogarnia pracę i ma jakieś tam umiejętności to da sobie radę

Aligator

Właściwie jeżeli chcesz pracować w firmie to polecam. Jako nowy nabytek dostaniesz więcej niż niejeden doświadczony staruszek. Przeszkoli Cię ziomal który pracuje niewiele więcej od Ciebie. Pojeździsz sobie myjką po halach, najlepiej na żółwia. Przychodzisz do pracy na którą chcesz, przepraszam od dzisiaj to się zmieniło. Na 8 teraz przychodzimy. Magazyn liczy śrubki i podkładki , dosłownie - produkcja stoi więc się nie narobisz. A jak się coś spieprzy to można na klej przykleić i nikt nie zauważy. Fajna firma. Dla nowych oczywiście. Zwięźle i merytorycznie? Pozdrawiam zgorzkniały staruch.

Aligator

Dziwię się pracodawcom, że nie potrafią docenić doświadczonych pracowników. Jaka może być atmosfera w firmie gdy nowo zatrudnieni, bez doświadczenia mają większe pieniądze niż ludzie z kilkuletnim stażem. Standardy w tej firmie umarły z odejściem Arka. Teraz stwarza się pozory. Za jednego lidera produkcji "Pracuje " pięciu ludzi i jako tako udaje im się ogarnąć produkcję. Tylko dlatego,że Szwedzi przyhamowali tak mocno. Czekamy na jesień. Może posypią się głowy, tzn. Liście.

Aligator

He he he

Agata

@WujekJanek a czy w PMC Hydraulika można liczyć na stabilne zatrudnienie? Mam na myśli możliwość pracy na umowę o pracę na czas nieokreślony. To również jest istotny czynnik przy wyborze pracodawcy.

Mati
@Agata 16.07.2018 14:26

1 umowa jest 3 miesiące na okres probny, potem umowa na 6 miesięcy na czas określony, a nastepnie czas nieokreślony

WujekJanek
@Mati 18.07.2018 10:47

Potwierdzam, wszystkie to umowa o pracę - umowy zlecenia czy innej egzotycznej nawet nie słyszałem, żeby ktoś dostał

LepszaPrzyszłośćMozeKiedys
@Agata 16.07.2018 14:26

Co do wypowiedzi wujka wujka janka to trzeba brać wszystko z dystansem. Pracuje tam prawie rok i mogę co nieco powiedzieć, kolorowo nie jest . Po pierwsze atmosfera w pracy jest bardzo średnia. (coraz większe wymagania a pieniądze te same, o podwyżki czy premie to można się tylko pytać ). Po drugie umowa jest zawsze o prace więc tu nie ma się o co bać. Po 3 firma cały czas rekrutuje ponieważ cały czas brakuje ludzi którzy ciągle odchodzą. Czyli jeżeli w firmie jest duża rotacja to nie trzeba mówić że nie jest idealnie. (firma zamiast podnieść komuś doświadczonemu pensje woli zatrudnić kogoś nowego za mniejsze pieniądze i uczyć go co w rozrachunku wychodzi o wiele drożej) Po 4 z dojazdami to zawsze ktoś cie przywiezie odwiezie ale to zawsze dodatkowo coś tam kosztuje. Po 5 jeżeli się starasz, zależy ci na pracy to bardzo chętnie to wykorzysta kierownik( nieodpowiedni człowiek na nieodpowiednim stanowisku) i na koniec przychodzi do wypłaty i zarabiasz tyle samo co ludzie którzy 8 godzin chowają się przed kierownikiem bo przyszli parę razy na 6 i złapali nadgodziny za nic nie robienie. Jeżeli liczysz na że ktoś to zauważy i cię doceni to nie ma na co liczyć. Na koniec mogę podsumować że to bardzo fajna praca dla ludzi którzy przychodzą do pracy po pieniądze a nie aby pracować. Lub też idealna na ,,dociułanie do emerytury" Nie ma co liczyć na bonusy premie (chyba że frekwencyjna 100 brutto xd) spotkania organizacyjne też śmiech na sali już nie ma nawet kto tam chodzić ( a wszystko przez to że wszyscy z wigilii firmowej wrócili głodni xd) Mógł bym tak wymieniać jeszcze bardzo długo ale szkoda czasu.

WujekJanek
@LepszaPrzyszłośćMozeKiedys 29.07.2018 16:07

Gdyby to kogoś interesowało, to w pełni zgadzam się z powyższym opisem, szczególnie w punkcie o kierowniku.

anonim

(usunięte przez administratora)

WujekJanek

Wszystko się zgadza, też nie jest mi to na rękę, ale gdybyś przed podpisaniem umowy przyłożył się do swoich obowiązków i przeczytał regulamin zakładu pracy to uniknął byś rozczarowań. Czarno na białym jest napisane o "kwartalnym systemie rozliczeń" co oznacza, że za nadgodziny z lipca zapłacić może dopiero we wrześniu (albo też oddać dni wolne, nikt nie powiedział że będą to pieniądze).

WujekJanek

Mała poprawka - za nadgodziny z lipca pieniądze zobaczyć możesz dopiero w październiku wraz z wypłatą za wrzesień. To tylko dni wolne (gdyby tak chcieli to z tobą rozliczyć) muszą oddać do końca września.

Agata

@Nowy skoro pracujesz krótko, to podejrzewam masz jeszcze dość świeże wspomnienia z rozmowy kwalifikacyjnej. Czy mógłbyś zatem napisać nam jak ją wspominasz i na co warto zwrócić uwagę przygotowując się do niej? @Nie polecam rozumiem Twoje emocje, ale jednak proszę Cię, abyś mimo wszystko nie używał słów uważanych powszechnie za nieeleganckie.

Nowy

Powiem tak, pracuje tam niedługo, ale polecam, finansowo nieźle, atmosfera w pracy bardzo spoko, może to tylko pierwsze wrażenie ale pozytywne

Mj

A jakie są zarobki w customer service?

Luke

A czy dużo osób dojeżdża że Szczecina tak żeby można się bulo zgadać na wspólne dojazdy

Mati
@Luke 12.07.2018 16:46

Większa część pracowników

WujekJanek
@Luke 12.07.2018 16:46

Raczej nie więcej niż połowa - trochę osób jest z Gryfina i okolic, trochę z Przecławia, trochę z wiosek okolicznych. Sam Szczecin wśród pracowników wcale nie przeważa :)

Agata

PMC Hydraulika obecnie rekrutuje. Na stronie z ogłoszeniami o pracę znalazłam ofertę od tego pracodawcy. Skierowana jest do osób zainteresowanych podjęciem zatrudnienia jako Magazynier, Elektromonter, Tester urządzeń hydraulicznych i Inżynier procesu. Czy zamierzacie aplikować? Jeśli tak i zostaniecie zaproszeni na rozmowę o pracę, chętnie przeczytamy jak przebiegła. Taka informacja będzie nieoceniona dla osób poszukujących pracy.

Bartek

Jaką macie atmosferę w firmie? Warto aplikować?

WujekJanek
@Bartek 11.07.2018 18:21

Między pracownikami atmosfera jest całkiem przyzwoita. I tyle wiem na pewno. Mamy nowego lidera na produkcji więc to, jak on podchodzi do sprawy będę wiedział za jakiś czas. A czy warto aplikować? Zawsze warto. Negocjuj wysoką stawkę i jak będzie Ci odpowiadała, plus dojazdy do Rosówka to masz świetnie miejsce na dociułanie do emerytury.

Luke

Witam czy firma Pmc organizuje dojazdy dla pracowników że Szczecina?

WujekJanek
@Luke 11.07.2018 15:29

W tej chwili nie, ale podobno późną jesienią, tudzież na początku przyszłego roku może się coś w tej sprawie zmienić. Szef chyba w końcu zauważył, że na dojazdy do Rosówka nie ma zbyt wielu chętnych. Tak czy siak ma to być dojazd częściowo płatny, ile, jak i kiedy niestety jeszcze nie wiadomo.

Agata

@WujekJanek, dziękuję Ci za wyczerpującą wypowiedź. Twój wpis na pewno będzie bardzo pomocny dla potencjalnych kandydatów do pracy w firmie PMC Hydraulika. Czy ktoś z Was myśli na aplikacją do firmy PMC Hydraulika? Może macie jakieś pytania związane z pracą w tej firmie? Jak widzicie, mamy na forum użytkownika, który jest dobrze poinformowany. Może chcielibyście mu zadać jakieś dodatkowe pytania?

Agata

@WujekJanek, Twoja opinia na pewno będzie bardzo pomocna dla potencjalnych kandydatów do pracy w firmie PMC Hydraulika. Czy możesz jeszcze coś napisać na temat rozmowy kwalifikacyjnej? Jakie kompetencje są najbardziej doceniane? Czy rozmowa składa się z kilku etapów? Czy w tym momencie trwają przyjęcia do firmy?

WujekJanek
@Agata 03.06.2018 15:51

Na temat samej rozmowy niewiele mogę napisać, miałem jedną, na stanowisko pracownika produkcji i to też już jakiś czas temu ;) Z mojej obecnej wiedzy wynika, że rekrutacja na stanowiska niskiego szczebla (monter, magazynier) trwa cały czas - firma mocno zwiększa obroty, co wiąże się z zapotrzebowaniem na większą ilość rąk do pracy. Na dniach też zwalnia się kilka wakatów na stanowisku "inżynier procesu" (albo coś w ten deseń), ale nie wypowiem się zbyt wiele na ten temat. Wracając do rekrutacji - na stanowiska produkcyjne w moim postrzeganiu (jak jest w rzeczywistości nie wiem, wiem natomiast z własnego doświadczenia i opowieści nowozatrudnionych) obowiązują podane niżej kryteria, w kolejności od dających najwięcej szans do tych dających najmniej na zatrudnienie. Dwa pierwsze to tzw. "asy w rękawie" o których nie pisze się w ogłoszeniach, reszta standardowa: - znajomość j.angielskiego - jeżeli potrafisz w miarę swobodnie "dogadać się" w tym języku i aplikujesz np. na stanowisko montera to masz ogromną przewagę nad innymi kandydatami z mniejszą bądź zerową jego znajomością. Dlaczego jest to taki atut, nie wiem, chociaż się domyślam. - wykształcenie - mając jakiekolwiek studia (zwykły licencjat wystarczy) jesteś na starcie lepiej postrzegany przez szefa niż osoby bez, a jeżeli potrafisz do tego składnie się wypowiadać to masz brutto 500+ na starcie. dalej: doświadczenie w pracy z hydrauliką siłową, pracy na stanowisku produkcyjnym, umiejętność czytania rysunków technicznych, umiejętność pracy z elektronarzędziami (wkrętarka, szlifierka) - taki standard wymieniany w ogłoszeniu. Jeżeli masz uprawnienia na suwnicę i/lub sepowskie to też duży atut, pomocna jest również (co nie jest takie oczywiste) długa/kilkuletnia historia współpracy z poprzednim pracodawcą - oznacza to, że nie zmieniasz pracy co pół roku, tylko wiążesz się na dłużej. Podsumowując - jeżeli myślisz, że PMC jest szwedzką firmą, że obowiązują tu skandynawskie standardy, że płaca jest adekwatna do Twojego zaangażowania/powierzonych obowiązków/wykonywanych zadań, że masz realne perspektywy rozwoju - będziesz mocno zawiedziony. Jeżeli natomiast jesteś realistą, wiesz że to firma produkcyjna i nie liczysz na średnią krajową to też nie powinieneś się rozczarować. Nie zaglądam tutaj codziennie, ale jeżeli będą jakieś pytania to chętnie udzielę odpowiedzi, nawet jeżeli nie będę znał jej od razu to chętnie zasięgnę języka tu i ówdzie i podzielę się swoją wiedzą :)

Agata

@Rafi, a jaki system pracy obowiązuje w firmie PMC Hydraulika? Czy to system zmianowy? Czy pojawiają się też zmiany nocne? Jak oceniasz atmosferę między pracownikami i przełożonymi? Czy wszyscy się wzajemne wspierają? Ostatnie badania wskazują, że dobra atmosfera pracy, może być równie istotnym czynnikiem co wynagrodzenie.

WujekJanek
@Agata 27.05.2018 18:35

Pani pozwoli, że odpowiem ja, bo Pan Rafi nie o tym PMC się wypowiada. Z założenia praca jest w godzinach 8.00 - 16.00. Z tym, że na niektórych stanowiskach co jakiś czas wprowadzana jest druga zmiana (12.00 - 20.00). Zależne jest to od "widzimisię" kierownika wespół z dyrektorem i proszę nie wierzyć o zapewnieniach "jednozmianowości". Dzisiaj masz jedną zmianę, jutro już pracujesz na dwie. I taki jest też trend - w dalszej perspektywie będą dwie zmiany dla wszystkich. Nocek póki co nie ma i moim zdaniem prędko nie będzie. Atmosfera między pracownikami jest raczej dobra, jeżeli nie szukasz zwady to będziesz naprawdę miło przyjęta/przyjęty. Z przełożonymi za to różnie bywa - na produkcji jest pan kierownik, z którym się nie dogadasz (on sam ze sobą się nie dogaduje), na magazynie chyba nikt nie narzeka, logistyka to zależy gdzie biurko dostaniesz, pozostałe stanowiska nie wiem, nie wypowiem się. Co do ostatniego zdania - wynagrodzenie jest zawsze najbardziej istotnym czynnikiem dla pracowników niskiego szczebla, tylko pracownicy wyższego szczebla mogą tak sugerować. Tak więc przychodząc do PMC negocjuj stawkę tak wysoką, abyś po roku/dwóch nadal uważał, że zarabiasz dobrze mając tą samą stawkę. Na rozmowei nakłam ile tylko możesz czego to nie robiłeś, jakich to uprawnień i certyfikató w nie masz, czego to nie umiesz i jakiej to wiedzy nie posiadasz :) Ciebie też Pani Justyna, pan andrzej czy (być może) też Pan Piotr okłamie w wielu kwestiach na wstępnej rozmowie. Popracujesz to się przekonasz w jakich kwestiach ;)

Administrator

Jak wygląda praca w PMC Hydraulika? Napiszcie, jak przedstawiają się warunki zatrudnienia w firmie. Czy osoby w niej zatrudnione mogą liczyć również na pozapłacowe benefity?

Rafi
@Administrator 25.02.2018 08:31

Pracuję tu już jakiś czas i mogę powiedzieć, że może idealnie nie jest ( ale gdzie jest) ale pracuje się dobrze ( dobre warunki pracy). Są też dodatkowe benefity, płatne nadgodziny, różne dofinansowania.

WujekJanek
@Rafi 25.05.2018 15:01

Panie "rafi" - gdzie Pan widział "dodatkowe benefity" w PMC? Czyżby tym "benefitem" była ciepła woda w kranie, dostęp do pralki i proszku do prania, czajnik i mikrofalówka na stołówce? W kwestii finansów to wypłacana jest podstawa wpisana na umowie i "premia" frekfencyhna w postaci 100 zł BRUTTO (jeszcze niedawno było 50 BRUTTO, rozwój pełną gębą). To wszystko. Poza tym "bieda pakiet" prywatnego ubezpieczenia lekarskiego w medicover (praktycznie tylko lekarz rodzinny do wystawiania zwolnień) za który i tak sam musisz dopłacić. Jedynie ZFŚS jest w miare logicznie rozdysponowywany - jak chodzisz do kina/teatru/jeździsz na wczasy to jak przyniesiesz fakturę to raz na kwartał dofinansują Ci 40% Twoich wydatków (Twoich, nie Twojej żony czy dzieci). Płatne nadgodziny już się skończyły - firma nadrobiła zaległości i wypięła się na pracowników. Za przepracowaną sobotę dostaniesz wolną środę, w następnym miesiącu - chyba nadal obowiązuje kwartalny system rozliczeń. Podsumowując - idealnie nie jest. Ale co Pan, Panie Rafi może wiedzieć na ten temat...?

Elvis

Jakie zarobki na poczatek?

peeteros

Panowie szukam kontaktu z tą firmą może ktoś poda ..

Arton
@peeteros 18.10.2016 14:04

Tu masz link: http://www.pmchydraulics.se/pl/Our-Operations/POLAND/PMC-Hydraulika-POL/Contact/

Remek

Czy faktycznie nie można napisać coś pozytywnego? Nie ma idealnych firm i wszędzie mogą zdarzyć się jakieś kłopoty. Może warto postarać się coś naprawić zamiast narzekać?

WujekJanek
@Remek 19.11.2017 20:49

Ale jest mnóstwo pozytywów - praca w dość dobrych warunkach (poza wszędobylskim olejem), wypłata na czas, świetna atmosfera wśród pracowników. Jeżeli komuś to wystarczy to PMC jest dla niego :) Natomiast nie ma co wierzyć w rozwój zawodowy, awanse, premie, szkolenia, pracę na jedną zmianę od 8 do 16, brak nadgodzin... To już jest marketing konieczny do przyciągnięcia pracowników na ten "koniec świata". Przyszedłem tutaj - pracuję - nie narzekam póki co - ale to nie jest to, o czym przeczytałem w ogłoszeniu i o czym usłyszałem na rozmowie o pracę. Organizacyjnie firma leży. Kierownik chodzi po hali i nie wie o co chodzi. Narzędzia trzeba wyrywać sobie z rąk bo stanowiska nie są w pełni wyposażone. Ciągle czegoś brakuje do montarzu i trzeba wkółko chodzić na magazyn.

Wujek Janek

"Kibel" to tam faktycznie jest, ale nie z powodu kaizen'a a z powodu złego zarządzania. Jak masz zamiar iść na rozmowę to przynajmniej negocjuj wysoką stawkę, bo to będzie być może jedyne co utrzyma w tej firmie. Póki co najstarsi stażem pracownicy odchodzą regularnie, a to mówi samo za siebie.

zico

jak oni mają te systemy typu kaizen itp to sorry to jest kibel

Zostaw opinię o PMC Hydraulika - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PMC Hydraulika