PMC Hydraulika
3 16 6 1

Opinie o PMC Hydraulika

Aligator

Witam. No po prostu ręce opadają. Co się z tą firmą dzieje? . No to jakaś parodia zarządzania. Jeden wielki bałagan. Ludzie nie pchajcie się tutaj bo szkoda czasu i nerwów. Chociaż tłumów do pracy to tu raczej nie ma. Ludzie przychodzą, popracują miesiąc, dwa i odchodzą. Dyrekcja to powinna błagać na kolanach Arka i Michała żeby wrócili bo brnięcie w kolejne pomysły obecnego kierownika i całej jego świty do niczego dobrego nie prowadzi. Obieg dokumentów taki że aż się w głowie kręci. To zwykły pracownik ma sygnalizować start produkcji no komedia. Mail-e za ścianę sobie przesyłają. I proszę nie pisać jaka to dobra firma bo firma fajna to była rok temu jak liderem produkcji był Arek. Teraz jakąś szarpanina, brak dosłownie pierdół. Marek gdzie są standardy tej firmy którymi się tak szczyciła. Czy ktoś nad tym panuje. Człowieka szlag trafia że tak rozpieprzyli taką fajną firmę. Szkoda chyba słów. Nie rozumiem tylko czemu dyrektor nic z tym nie robi bo z tygodnia na tydzień jest coraz gorzej, a żeby zapanował tu porządek to chyba miesięcy teraz trzeba. A bardziej merytorycznie: to gdzie są narzędzia których brak jest zgłaszamy po raz setny, kolejne razy piszemy o brakujące klucze, ludzie sobie narzędzia wydzierają, podkładek ósemek brakuje, też sobie wydzierają, ja to już nawet włosy z głowy se wydzieram. Dziwię się że takiej poważnej firmie tzn. Dyrekcji nie jest wstyd przed kontrahentami. Ale najwidoczniej taki jest teraz biznes. Pozory. Pozdrawiam

Agata
@Aligator 05.11.2018 22:08

Przypominam, że regulamin forum zabrania podawania imion osób, które pracują w firmie, o której rozmawiamy. Jest to spowodowane ochroną danych osobowych. Administrator może usunąć komentarz, który łamie powyższy zakaz. Proszę, byś zapoznał się z zasadami serwisu. Znajdziesz je pod tym linkiem: https://www.gowork.pl/regulamin

Aligator

No no. Widzę że dyskusja się rozwija. Nie obrażajmy się koledzy i koleżanki płyniemy na jednym statku, który nieco się przytopił co prawda Ale jeszcze nie zatonął. Firma jak firma ale szału raczej nie ma więc z tym chwaleniem to bym tak nie przesadzał. Szczegółów to nie napiszę bo to może tajemnica biznesowa Ale wesoło to już nie jest. Ktoś nie skręcił chyba rury bo nabieramy wody. Bałagan taki że nawet podania o urlop giną. Zlecenia albo się dwoją, troją, albo znikają. Czysta magia. Może to ta szkoła magii. No sam nie wiem. No i nie ma winnych, odpowiedzialnych. Halo kto tym statkiem steruje? Albo wpadniemy na skały niczym Concordia i skończymy jak ona, no chyba że zamiarem szefa jest dowodzić łodzią podwodną. Pozdrawiam

Żaba

Panowie o czym tu rozmawiamy ta fabryka to dno zero podwyżek, A jak są to groszowe sprawy. Dziesięć lat trzeba pracować, aby dojść do godnych pieniędzy. A szlachta z góry i z akwarium unoszą się jak by zaraz w sufit mieli uderzyć, zero tolerancji dla zwykłego pracownika (robola co zap... na ich pensję). A KIEROWNIK PAN A. Z PIERWSZEJ ŁAPANKI ZERO WIEDZY O PROWADZENIU FIRMY ZACHOWUJE SIE JAK DZIECKO CO MU CUKIERKU ZABRALI. UKONCZYL PRESTIŻOWĄ SZKOLE MAGII I CZARODZIEJSTWA W HOGWARCIE. A Ludzie dalej uciekają jak szczury z tonącego statku. Oby Kapitan został że swoimi majtkami.

Ropucha
@Żaba 09.10.2018 07:08

Co to znaczy, że ,,szlachta z góry i z akwarium unoszą się jak by zaraz w sufit mieli uderzyć"? Mają Ci się w pas kłaniać za każdym razem jak przechodzą? Może nie chcą przeszkadzać podczas Waszych rozmówek kiedy stół podpieracie przez 30 minut albo z nosem w komórce, dlatego tak szybko przelatują tamtędy.

ROMAN
@Ropucha 09.10.2018 12:12

Kultura tego wymaga jak wchodzisz na halę to powinieneś pierwszy dzień dobry mowic. Przelatuja bo biegną zamówić na Allegro buciki i sweterki na zimę.

Ropucha
@ROMAN 09.10.2018 12:46

Tak, pewnie każdy z nich ma czas na to, żeby robić obchód po całej hali z listą obecności i kontrolować komu powiedzieli ,,dzień dobry", a komu nie. Jak ktoś idzie obok albo przechodzą obok linii, stanowiska gdzie ktoś pracuje to się witają z każdym, już nie bój nic. A jak ktoś idzie zamyślony albo w swoich sprawach to jak powiesz pierwszy to nic się nie stanie, nie ucierpi Twoja duma na tym. Znalazł się Pan Nadzorca, masz na tyle wolnego czasu że po oknach im zaglądasz i patrzysz jakie strony odwiedzają? Może w tym czasie miała przerwę - nie Tobie oceniać, ani patrzeć im na ręce.

WujekJanek
@Żaba 09.10.2018 07:08

Sposób na zadowalającą podwyżkę jest jeden - zwolnić się i zatrudnić raz jeszcze. Tłumaczyć chyba nie muszę dlaczego... I to jest jeden z powodów, przez który "stali" pracownicy myślą o zmianie pracy. Większe pieniądze wynegocjować jest ciężko, jeżeli nie masz dobrych układów z przełożonymi. A co do "unoszenia się" to nie przekłamujmy rzeczywistości, ludzie są różni i tak też jest tutaj. Są zarówno tacy, którzy wiedzą, że wszyscy razem współpracujemy w jednym celu i traktują Cię na równi, ale są też dorobkiewicze, co zawsze i wszędzie będą eksponować swoje wyższe (od Twojego) stanowisko. Ale taki już los szaraczka na samym dole...

Agata
@Żaba 09.10.2018 07:08

Na forum nie wolno podawać inicjałów, ani innych informacji pozwalających na zidentyfikowanie konkretnego pracownika firmy. Komentarz zawierający zakazane dane, łamie regulamin i może zostać usunięty. Również pamiętaj o tym, by we wpisach na forum nie używać wulgaryzmów. Zostawiam link do regulaminu i proszę o zapoznanie się z nim: https://www.gowork.pl/regulamin

Aligator

Firma znowu szuka pracowników. Nic dziwnego bo ludzie odchodzą prawie już grupowo, a większość poszukuję innej pracy. Firma pomimo że ma szwedzkie korzenie to na próżno szukać tu szwedzkiego systemu pracy, poszanowania pracownika, benefitów czy pieniędzy. W ogłoszeniach pięknie piszą o premii, jakiej premi chyba frekwencyjnej 100 zł brutto. Owszem pojawia się produkcyjna Ale na niejasnych zasadach, nieprzewidywalna i bardzo rzadko. A Szwedzi ciągle podkreślają ile to my milionów euro zarabiamy. Irytujące. Benefity? Bony na Boże Narodzenie i fundusz socjalny jest teraz w każdej szanującej się firmie. Kawa, herbata dla zwykłych pracowników nie ma. Ba jak były upały to nawet wody nie było. Kierownik wzruszał ramionami - to dostawcy. Blisko Szczecina no też można polemizować. Systemu motywacyjnego brak. Pracując na kilku stanowiskach, a projekty są różne, nic z tego nie masz. A okazuje się, że czym dłużej pracujesz i coraz więcej wiesz to najmniej zarabiasz czyli jesteś po prostu za przeproszeniem frajerem. Czyli jaką masz motywację? Czy zrobisz dobrze czy będą reklamacje - co z tego , zabiorą Ci premię no jaką? , tą której nie ma? Nie nabierajcie się na szwedzką firmę bo tu kochani jest Polska. Choć blisko do granicy.

Rozsądne podejście
@Aligator 06.09.2018 20:44

A która firma produkcyjna nie szuka pracowników? Firmy się rozrastają tj. Potrzebują więcej osób do pracy - to że jest rotacja i odchodzą pracownicy, którzy pracowali po ~4-5 lat to też nie nazbyt dziwna sprawa w kontekście innych miejsc pracy. Pewnie, że warto ich zatrzymać, ale jeśli się nie da (a informacje czemu odchodzą latają po całej firmie raczej w formie plotek niż wiarygodnych informacji, ale kto chce ten sobie dopowiada i tworzy okoliczną ideologię) no cóż, tak działa biznes i w innych miejscach nie jest inaczej pod tym względem. Benefitów mało? Bony, opieka medyczna, fundusz socjalny, wyjścia integracyjne, konkursy, akcje pracownicze (konkurs typowania na mundialu z fajnymi nagrodami, organizacja PMC Active) zaraz transport pracowniczy (na który zdecydowało się podobno niewiele osób ...) czego Ci jeszcze tutaj brakuje? Nie przesadzajmy, to jest praca, a nie sanatorium, gdzie mają Ci zapewnić rozrywkę. Szefostwo (szczególnie zagraniczne) zawsze będzie (jeśli wyniki są dobre) się nimi chwaliło - zysk firmy nie zawsze (mało tego, rzadko) przekłada się od razu na podwyżki dla pracowników, tak nie działa biznes i przedsiębiorstwa produkcyjne (korporacyjne). Jak przychodzisz do pracy z takim nastawieniem, ,,czy się stoi czy się leży to się należy", a i tak wymagasz premii, jeszcze lepszego socjalu to ja dziękuje ... co dałeś od siebie, żeby wymagać i narzekać internetowo w taki sposób? Coś ekstra zrobiłeś, zaproponowałeś coś żeby zasłużyć na te premie? PS. Nie jestem z kierownictwa ani z pracowników wyższego szczebla, ale czytając takie wpisy serio robi się niedobrze ... ludzie na produkcji źle nie mają (wręcz przeciwnie w porównaniu do innych firm produkcyjnych), a tu lamenty jakby pracowali co najmniej w garażowcu. Jeśli tak źle i niedobrze autorowi wpisu w tej firmie to co w niej robi i od miesięcy pisze lamenty na tym portalu?

Byledokoncaroku
@Rozsądne podejście 03.10.2018 08:22

Benefity? Bony na święta to chyba normalne. Opieka? Medicover jak w setkach firm bo grupowo taniej. Wyjścia integracyjne? Organizowane raz w roku i to na odwal na które przychodzą ci z góry (ci lepsi). Fundusz socjalny? Papierologia grosze warta. Konkurs typowania był tylko żeby się szwedom pokażą. Transport dopasowany do 5 osób. Nie jestem z kierownictwa ani pracownikiem wyższego szczebla. Nikt w to nie uwierzy. Firma nie ma nic ciekawego ani konkretnego do zaoferowania. Stara się być bardziej atrakcyjna niż Amazon Zalando czy Dgs czyli najgorsze firmy w zachodniopomorskim pod względem traktowania pracowników. Jestem pracownikiem dolnego szczebla i jestem traktowany jako ten gorszy co nie ma za dużo praw i nic do gadania.

Argumentacjanapoziomie
@Byledokoncaroku 04.10.2018 08:28

Co to znaczy ,,normalne"? To nie jest tak, że kodeks pracy nakazuje pracodawcy, żeby oferowali coś takiego ... Uwierz, że opieka medyczna to również nie wszędzie jest standardem - gdyby nie było to byś dopiero miał używanie w internetach ... Fundusz socjalny - a czego więcej chcesz w tej kwestii? Zwroty, dofinansowania - wszystko praktycznie co możliwe i to w fajnej formie (i łatwej do ogarnięcia), no ale jeśli Tobie się nie chce jednego papierka wypełnić bo ,,grosze warta sprawa" to nie ma o czym dyskutować. Konkurs typowania - serio, tutaj też coś znalazłeś żeby się przywalić? Super nagrody (i to dla większej ilości osób, nie dla top 1-3), fajna inicjatywa, dobrze przeprowadzone ... pokazać przed kim, jak, w jakim celu? Większej bzdury tutaj chyba nie było. Transport pracowniczy, przystanki Rodła, Brama Portowa, Plac Szyrockiego, Warzymice, Przecław - ale wielmożny Pan pewnie chciałby odbiór z domu albo z okolic Stargardu, Polic? Przystanki bardzo dobre, lepszych prawdopodobnie załatwić nie można albo to nieopłacalne przedsięwzięcie - szczególnie, że lament że nie ma transportu był wielki, a jak przyszło co do czego to się zgłosiło parę osób. Ostatnie wyjście integracyjne - ognisko w piątek, byłeś? Czy tak tylko w internecie sączysz jadem? Było ~20-25 osób zarówno z ,,góry" jak i z produkcji, magazynu. Co to znaczy nic ciekawego? A co byś chciał dodatkowo, co dałeś od siebie dodatkowego żeby wymagać premii, podwyżek, socjalów dodatkowych etc.? Firma jest ok pod kątem stałości zatrudnienia, wypłat na czas, socjalu, fajnej atmosfery - ale Polakowi nigdy nie dogodzisz, tym bardziej jeśli jego argumentacja jest taka jak np. Powyżej.

Aligator

A jeszcze jak jesteś nikim to Cię kolega grabarz nie pożegna Ale to i może lepiej. Przepraszam to też nie jest opinia Ale takie spostrzeżenie.

Aligator

@Na ostro... To nie jest opinia. Aligator należy do rodziny krokodyl Ale to nie to samo. Dzisiaj kolejnych dwóch kolegów się zwolniło - smutne. Porządni ludzie odchodzą Ale co zrobić. Powód jest jeden kiepskie pieniądze szczególnie dla starych pracowników. Kiedyś w tej firmie było naprawdę fajnie pomimo płacy. Nikt się nie wywyższał, uczyli Cię wszystkiego na spokojnie. Najgożej teraz trafić na młodego sam niewiele umie Ale ho ho. Raz pojedzie do "szfecji" i ho ho. Ale ogólnie jest spoko. Robotę można sobie wybierać, pogrymasić, pomarudzić. Liderów olać, i tak kręcą się bez celu. Ananas z magazynu mało wydaje więc się nie przemęczysz. No i nowym dobrze podobno płacą. Szkoda tylko że busa ze szczecin chyba nie będzie bo ci co najwięcej krzyczeli za transportem teraz najwięcej marudzą Ale tak to jest z rodziną bałkańską.

NaOstroMaByc

Dlaczego jakiś Aligator podszywa się pod Krokodyla?

Aligator

A przepraszam za słowo "spieprzy" Zepsuje znaczy się.????

Aligator

No chyba to ktoś z biura pisze ??? Nie dopatrzyłem się w swoich opiniach wulgaryzmów. A czytałem ze trzy razy. Pozdrawiam

AligatorA

@Agata jakich wulgaryzmów ??? Heeee

Agata

@WujekJanek a od czego to zależy czy nadgodziny zostaną wypłacone razem z pensją czy oddane jako dni wolne? Można to ustalić z PMC Hydraulika, a może pracownik nie ma na to wpływu? @Aligator bardzo proszę, żebyś w swoich kolejnych wpisach nie używał wulgaryzmów.

WujekJanek
@Agata 14.08.2018 12:31

Pracownik nie ma na to wpływu, wszystko zależy od decyzji szefa. W historii firmy zdarzało się nawet, że szef, poprzez przełożonego informował takiego delikwenta o pieniądzach za przyszłe nadgodziny w danym miesiącu, po czym, gdy pracownik chcąc zarobić zamienił dom rodzinny na PMC, szef się rozmyślał i po fakcie stwierdzał, że jednak za połowę wypracowanych nadgodzin zapłaci a za drugą połowę odda dni wolne. I tu chciałbym podkreślić, że w powyższej sytuacji nie szef a przełożony (lider/kierownik) może być tym złym i celowo przeinaczać decyzję szefa, ażeby zachęcić pracownika do nadgodzin (za pieniądze przyjdzie każdy, za dni wolne niewielu). Jednak dla odbiorcy takowej informacji nie ma to w zasadzie znaczenia.

Nowy

@Agata rozmowa jak w każdej innej firmie, teraz mamy rynek pracownika i można to wykorzystać, o ile masz doswiadczenie to negocjujesz warunki, ogółem niema jakichś testów na wstępie, jeżeli ktoś ogarnia pracę i ma jakieś tam umiejętności to da sobie radę

Aligator

Właściwie jeżeli chcesz pracować w firmie to polecam. Jako nowy nabytek dostaniesz więcej niż niejeden doświadczony staruszek. Przeszkoli Cię ziomal który pracuje niewiele więcej od Ciebie. Pojeździsz sobie myjką po halach, najlepiej na żółwia. Przychodzisz do pracy na którą chcesz, przepraszam od dzisiaj to się zmieniło. Na 8 teraz przychodzimy. Magazyn liczy śrubki i podkładki , dosłownie - produkcja stoi więc się nie narobisz. A jak się coś spieprzy to można na klej przykleić i nikt nie zauważy. Fajna firma. Dla nowych oczywiście. Zwięźle i merytorycznie? Pozdrawiam zgorzkniały staruch.

Aligator

Dziwię się pracodawcom, że nie potrafią docenić doświadczonych pracowników. Jaka może być atmosfera w firmie gdy nowo zatrudnieni, bez doświadczenia mają większe pieniądze niż ludzie z kilkuletnim stażem. Standardy w tej firmie umarły z odejściem Arka. Teraz stwarza się pozory. Za jednego lidera produkcji "Pracuje " pięciu ludzi i jako tako udaje im się ogarnąć produkcję. Tylko dlatego,że Szwedzi przyhamowali tak mocno. Czekamy na jesień. Może posypią się głowy, tzn. Liście.

Aligator

He he he

Agata

@WujekJanek a czy w PMC Hydraulika można liczyć na stabilne zatrudnienie? Mam na myśli możliwość pracy na umowę o pracę na czas nieokreślony. To również jest istotny czynnik przy wyborze pracodawcy.

Mati
@Agata 16.07.2018 14:26

1 umowa jest 3 miesiące na okres probny, potem umowa na 6 miesięcy na czas określony, a nastepnie czas nieokreślony

WujekJanek
@Mati 18.07.2018 10:47

Potwierdzam, wszystkie to umowa o pracę - umowy zlecenia czy innej egzotycznej nawet nie słyszałem, żeby ktoś dostał

LepszaPrzyszłośćMozeKiedys
@Agata 16.07.2018 14:26

Co do wypowiedzi wujka wujka janka to trzeba brać wszystko z dystansem. Pracuje tam prawie rok i mogę co nieco powiedzieć, kolorowo nie jest . Po pierwsze atmosfera w pracy jest bardzo średnia. (coraz większe wymagania a pieniądze te same, o podwyżki czy premie to można się tylko pytać ). Po drugie umowa jest zawsze o prace więc tu nie ma się o co bać. Po 3 firma cały czas rekrutuje ponieważ cały czas brakuje ludzi którzy ciągle odchodzą. Czyli jeżeli w firmie jest duża rotacja to nie trzeba mówić że nie jest idealnie. (firma zamiast podnieść komuś doświadczonemu pensje woli zatrudnić kogoś nowego za mniejsze pieniądze i uczyć go co w rozrachunku wychodzi o wiele drożej) Po 4 z dojazdami to zawsze ktoś cie przywiezie odwiezie ale to zawsze dodatkowo coś tam kosztuje. Po 5 jeżeli się starasz, zależy ci na pracy to bardzo chętnie to wykorzysta kierownik( nieodpowiedni człowiek na nieodpowiednim stanowisku) i na koniec przychodzi do wypłaty i zarabiasz tyle samo co ludzie którzy 8 godzin chowają się przed kierownikiem bo przyszli parę razy na 6 i złapali nadgodziny za nic nie robienie. Jeżeli liczysz na że ktoś to zauważy i cię doceni to nie ma na co liczyć. Na koniec mogę podsumować że to bardzo fajna praca dla ludzi którzy przychodzą do pracy po pieniądze a nie aby pracować. Lub też idealna na ,,dociułanie do emerytury" Nie ma co liczyć na bonusy premie (chyba że frekwencyjna 100 brutto xd) spotkania organizacyjne też śmiech na sali już nie ma nawet kto tam chodzić ( a wszystko przez to że wszyscy z wigilii firmowej wrócili głodni xd) Mógł bym tak wymieniać jeszcze bardzo długo ale szkoda czasu.

WujekJanek
@LepszaPrzyszłośćMozeKiedys 29.07.2018 16:07

Gdyby to kogoś interesowało, to w pełni zgadzam się z powyższym opisem, szczególnie w punkcie o kierowniku.

anonim

(usunięte przez administratora)

WujekJanek

Wszystko się zgadza, też nie jest mi to na rękę, ale gdybyś przed podpisaniem umowy przyłożył się do swoich obowiązków i przeczytał regulamin zakładu pracy to uniknął byś rozczarowań. Czarno na białym jest napisane o "kwartalnym systemie rozliczeń" co oznacza, że za nadgodziny z lipca zapłacić może dopiero we wrześniu (albo też oddać dni wolne, nikt nie powiedział że będą to pieniądze).

WujekJanek

Mała poprawka - za nadgodziny z lipca pieniądze zobaczyć możesz dopiero w październiku wraz z wypłatą za wrzesień. To tylko dni wolne (gdyby tak chcieli to z tobą rozliczyć) muszą oddać do końca września.

Agata

@Nowy skoro pracujesz krótko, to podejrzewam masz jeszcze dość świeże wspomnienia z rozmowy kwalifikacyjnej. Czy mógłbyś zatem napisać nam jak ją wspominasz i na co warto zwrócić uwagę przygotowując się do niej? @Nie polecam rozumiem Twoje emocje, ale jednak proszę Cię, abyś mimo wszystko nie używał słów uważanych powszechnie za nieeleganckie.

Nowy

Powiem tak, pracuje tam niedługo, ale polecam, finansowo nieźle, atmosfera w pracy bardzo spoko, może to tylko pierwsze wrażenie ale pozytywne

Mj

A jakie są zarobki w customer service?

Luke

A czy dużo osób dojeżdża że Szczecina tak żeby można się bulo zgadać na wspólne dojazdy

Mati
@Luke 12.07.2018 16:46

Większa część pracowników

WujekJanek
@Luke 12.07.2018 16:46

Raczej nie więcej niż połowa - trochę osób jest z Gryfina i okolic, trochę z Przecławia, trochę z wiosek okolicznych. Sam Szczecin wśród pracowników wcale nie przeważa :)

Agata

PMC Hydraulika obecnie rekrutuje. Na stronie z ogłoszeniami o pracę znalazłam ofertę od tego pracodawcy. Skierowana jest do osób zainteresowanych podjęciem zatrudnienia jako Magazynier, Elektromonter, Tester urządzeń hydraulicznych i Inżynier procesu. Czy zamierzacie aplikować? Jeśli tak i zostaniecie zaproszeni na rozmowę o pracę, chętnie przeczytamy jak przebiegła. Taka informacja będzie nieoceniona dla osób poszukujących pracy.

Bartek

Jaką macie atmosferę w firmie? Warto aplikować?

WujekJanek
@Bartek 11.07.2018 18:21

Między pracownikami atmosfera jest całkiem przyzwoita. I tyle wiem na pewno. Mamy nowego lidera na produkcji więc to, jak on podchodzi do sprawy będę wiedział za jakiś czas. A czy warto aplikować? Zawsze warto. Negocjuj wysoką stawkę i jak będzie Ci odpowiadała, plus dojazdy do Rosówka to masz świetnie miejsce na dociułanie do emerytury.

Luke

Witam czy firma Pmc organizuje dojazdy dla pracowników że Szczecina?

WujekJanek
@Luke 11.07.2018 15:29

W tej chwili nie, ale podobno późną jesienią, tudzież na początku przyszłego roku może się coś w tej sprawie zmienić. Szef chyba w końcu zauważył, że na dojazdy do Rosówka nie ma zbyt wielu chętnych. Tak czy siak ma to być dojazd częściowo płatny, ile, jak i kiedy niestety jeszcze nie wiadomo.

Agata

@WujekJanek, dziękuję Ci za wyczerpującą wypowiedź. Twój wpis na pewno będzie bardzo pomocny dla potencjalnych kandydatów do pracy w firmie PMC Hydraulika. Czy ktoś z Was myśli na aplikacją do firmy PMC Hydraulika? Może macie jakieś pytania związane z pracą w tej firmie? Jak widzicie, mamy na forum użytkownika, który jest dobrze poinformowany. Może chcielibyście mu zadać jakieś dodatkowe pytania?

Agata

@WujekJanek, Twoja opinia na pewno będzie bardzo pomocna dla potencjalnych kandydatów do pracy w firmie PMC Hydraulika. Czy możesz jeszcze coś napisać na temat rozmowy kwalifikacyjnej? Jakie kompetencje są najbardziej doceniane? Czy rozmowa składa się z kilku etapów? Czy w tym momencie trwają przyjęcia do firmy?

WujekJanek
@Agata 03.06.2018 15:51

Na temat samej rozmowy niewiele mogę napisać, miałem jedną, na stanowisko pracownika produkcji i to też już jakiś czas temu ;) Z mojej obecnej wiedzy wynika, że rekrutacja na stanowiska niskiego szczebla (monter, magazynier) trwa cały czas - firma mocno zwiększa obroty, co wiąże się z zapotrzebowaniem na większą ilość rąk do pracy. Na dniach też zwalnia się kilka wakatów na stanowisku "inżynier procesu" (albo coś w ten deseń), ale nie wypowiem się zbyt wiele na ten temat. Wracając do rekrutacji - na stanowiska produkcyjne w moim postrzeganiu (jak jest w rzeczywistości nie wiem, wiem natomiast z własnego doświadczenia i opowieści nowozatrudnionych) obowiązują podane niżej kryteria, w kolejności od dających najwięcej szans do tych dających najmniej na zatrudnienie. Dwa pierwsze to tzw. "asy w rękawie" o których nie pisze się w ogłoszeniach, reszta standardowa: - znajomość j.angielskiego - jeżeli potrafisz w miarę swobodnie "dogadać się" w tym języku i aplikujesz np. na stanowisko montera to masz ogromną przewagę nad innymi kandydatami z mniejszą bądź zerową jego znajomością. Dlaczego jest to taki atut, nie wiem, chociaż się domyślam. - wykształcenie - mając jakiekolwiek studia (zwykły licencjat wystarczy) jesteś na starcie lepiej postrzegany przez szefa niż osoby bez, a jeżeli potrafisz do tego składnie się wypowiadać to masz brutto 500+ na starcie. dalej: doświadczenie w pracy z hydrauliką siłową, pracy na stanowisku produkcyjnym, umiejętność czytania rysunków technicznych, umiejętność pracy z elektronarzędziami (wkrętarka, szlifierka) - taki standard wymieniany w ogłoszeniu. Jeżeli masz uprawnienia na suwnicę i/lub sepowskie to też duży atut, pomocna jest również (co nie jest takie oczywiste) długa/kilkuletnia historia współpracy z poprzednim pracodawcą - oznacza to, że nie zmieniasz pracy co pół roku, tylko wiążesz się na dłużej. Podsumowując - jeżeli myślisz, że PMC jest szwedzką firmą, że obowiązują tu skandynawskie standardy, że płaca jest adekwatna do Twojego zaangażowania/powierzonych obowiązków/wykonywanych zadań, że masz realne perspektywy rozwoju - będziesz mocno zawiedziony. Jeżeli natomiast jesteś realistą, wiesz że to firma produkcyjna i nie liczysz na średnią krajową to też nie powinieneś się rozczarować. Nie zaglądam tutaj codziennie, ale jeżeli będą jakieś pytania to chętnie udzielę odpowiedzi, nawet jeżeli nie będę znał jej od razu to chętnie zasięgnę języka tu i ówdzie i podzielę się swoją wiedzą :)

Agata

@Rafi, a jaki system pracy obowiązuje w firmie PMC Hydraulika? Czy to system zmianowy? Czy pojawiają się też zmiany nocne? Jak oceniasz atmosferę między pracownikami i przełożonymi? Czy wszyscy się wzajemne wspierają? Ostatnie badania wskazują, że dobra atmosfera pracy, może być równie istotnym czynnikiem co wynagrodzenie.

WujekJanek
@Agata 27.05.2018 18:35

Pani pozwoli, że odpowiem ja, bo Pan Rafi nie o tym PMC się wypowiada. Z założenia praca jest w godzinach 8.00 - 16.00. Z tym, że na niektórych stanowiskach co jakiś czas wprowadzana jest druga zmiana (12.00 - 20.00). Zależne jest to od "widzimisię" kierownika wespół z dyrektorem i proszę nie wierzyć o zapewnieniach "jednozmianowości". Dzisiaj masz jedną zmianę, jutro już pracujesz na dwie. I taki jest też trend - w dalszej perspektywie będą dwie zmiany dla wszystkich. Nocek póki co nie ma i moim zdaniem prędko nie będzie. Atmosfera między pracownikami jest raczej dobra, jeżeli nie szukasz zwady to będziesz naprawdę miło przyjęta/przyjęty. Z przełożonymi za to różnie bywa - na produkcji jest pan kierownik, z którym się nie dogadasz (on sam ze sobą się nie dogaduje), na magazynie chyba nikt nie narzeka, logistyka to zależy gdzie biurko dostaniesz, pozostałe stanowiska nie wiem, nie wypowiem się. Co do ostatniego zdania - wynagrodzenie jest zawsze najbardziej istotnym czynnikiem dla pracowników niskiego szczebla, tylko pracownicy wyższego szczebla mogą tak sugerować. Tak więc przychodząc do PMC negocjuj stawkę tak wysoką, abyś po roku/dwóch nadal uważał, że zarabiasz dobrze mając tą samą stawkę. Na rozmowei nakłam ile tylko możesz czego to nie robiłeś, jakich to uprawnień i certyfikató w nie masz, czego to nie umiesz i jakiej to wiedzy nie posiadasz :) Ciebie też Pani Justyna, pan andrzej czy (być może) też Pan Piotr okłamie w wielu kwestiach na wstępnej rozmowie. Popracujesz to się przekonasz w jakich kwestiach ;)

Administrator

Jak wygląda praca w PMC Hydraulika? Napiszcie, jak przedstawiają się warunki zatrudnienia w firmie. Czy osoby w niej zatrudnione mogą liczyć również na pozapłacowe benefity?

Rafi
@Administrator 25.02.2018 08:31

Pracuję tu już jakiś czas i mogę powiedzieć, że może idealnie nie jest ( ale gdzie jest) ale pracuje się dobrze ( dobre warunki pracy). Są też dodatkowe benefity, płatne nadgodziny, różne dofinansowania.

WujekJanek
@Rafi 25.05.2018 15:01

Panie "rafi" - gdzie Pan widział "dodatkowe benefity" w PMC? Czyżby tym "benefitem" była ciepła woda w kranie, dostęp do pralki i proszku do prania, czajnik i mikrofalówka na stołówce? W kwestii finansów to wypłacana jest podstawa wpisana na umowie i "premia" frekfencyhna w postaci 100 zł BRUTTO (jeszcze niedawno było 50 BRUTTO, rozwój pełną gębą). To wszystko. Poza tym "bieda pakiet" prywatnego ubezpieczenia lekarskiego w medicover (praktycznie tylko lekarz rodzinny do wystawiania zwolnień) za który i tak sam musisz dopłacić. Jedynie ZFŚS jest w miare logicznie rozdysponowywany - jak chodzisz do kina/teatru/jeździsz na wczasy to jak przyniesiesz fakturę to raz na kwartał dofinansują Ci 40% Twoich wydatków (Twoich, nie Twojej żony czy dzieci). Płatne nadgodziny już się skończyły - firma nadrobiła zaległości i wypięła się na pracowników. Za przepracowaną sobotę dostaniesz wolną środę, w następnym miesiącu - chyba nadal obowiązuje kwartalny system rozliczeń. Podsumowując - idealnie nie jest. Ale co Pan, Panie Rafi może wiedzieć na ten temat...?

Elvis

Jakie zarobki na poczatek?

peeteros

Panowie szukam kontaktu z tą firmą może ktoś poda ..

Arton
@peeteros 18.10.2016 14:04

Tu masz link: http://www.pmchydraulics.se/pl/Our-Operations/POLAND/PMC-Hydraulika-POL/Contact/

Zostaw opinię o PMC Hydraulika - Szczecin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PMC Hydraulika