Coltel Sp. z o.o. S.K.A.

Olsztyn, Linki 2

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 229 ocen.

Coltel Sp. z o.o. S.K.A.
2 229 6 1

Opinie o Coltel Sp. z o.o. S.K.A.

I Love poltel

Jak tam się bawicie dzwoniąc do ludzi o 8 rano w sobotę? Bo ja super

Oln
@I Love poltel 08.12.2018 08:53

Taka jest ich praca, nie oni wybierają sobie godziny wykonywania swoich obowiązków. Nie chcesz, aby Ci zakłócali sobotni poranek to wycisz telefon albo nie odbieraj.

Xyz

Dramat. Traktują ludzi jak zwierzęta, zero szacunku, wypłata nie na czas. NIE POLECAM

riki
@Xyz 15.06.2018 19:09

możesz jaśniej?

Kitsune_99
@riki 16.06.2018 09:58

Niestety nadal pracuję. Jak zwierzęta? Nawet mówią o nas konsultantach jak o zwierzętach. Zacytuję jedną z "trenerek" "można tutaj nagrać Animal Planet. Wyglądają jak lemury jak tak stoją wszyscy pod sam koniec."

sasa
@Kitsune_99 22.07.2018 20:36

która z nich jest tak niewychowana?

OLSZTYN
@sasa 25.08.2018 20:39

Nie, jedna tylko

ABC
@riki 16.06.2018 09:58

Ja np swoją wypłatę dostałam 2 tygodnie po czasie :) Nie dostałam nawet informacji, że będzie później - gdy się upominałam to za każdym razem słyszałam, że "Dzisiaj będzie przelew".

OLSZTYN

Wie ktoś o ile więcej na godzinę dostają osoby z weryfikacji od osób zapraszajacych?

modeon
@OLSZTYN 01.12.2018 09:30

Tyle samo dostaja, nie ma zadnej roznicy czy zapraszasz, czy weryfikujesz..

OLSZTYN
@modeon 02.12.2018 16:06

Okey pytam bo tam Szymon niżej pisał że istnieje możliwość awansu właśnie na stanowisko weryfikatora

Tomek.tomek

Jestem pewny ,że każdy pozytywny komentarz tutaj jest napisany przez Szymona w wolnej chwili zza diżejki, nie widzę w tej pracy żadnych plusów

ZDENERWOWANY PRACOWNIK

Teraz szanowna firma stwierdziła że będziemy pracować po 10h w sobotę nie pytając nas o zdanie, 2h pracujemy dodatkowo więc powinno być to uznane jako nadgodziny i płacić chociażby te 15 zlotych za 2h dodatkowe i przede wszystkim dac ewentualnie taka możliwość a nie oznajmić fakt

major
@ZDENERWOWANY PRACOWNIK 29.11.2018 12:32

to wiej stamtąd...

Xd
@major 29.11.2018 18:44

Tak zrobię

Oln
@ZDENERWOWANY PRACOWNIK 29.11.2018 12:32

To jest raczej normą. Każdego roku w okresie zimowo-wiosennym, kiedy brakuje ludzi, nie wyrabiają się z terminami tak robią. Jeżeli tam pracujesz, radzę się przyzwyczaić. :)

Na skraju załamania

Jednym słowem ŻENADA. Elastyczne godziny pracy? Owszem przy ustalaniu grafiku musisz przewidzieć absolutnie wszystko co wydarzy w ciągu najbliższego miesiąca. Nie jesteś w stanie? Jak to? Według uroczego i """"empatycznego""""" Pana Michała da się przewidzieć absolutnie wszystko. Jeśli odpowiednio przekonasz swoimi argumentami płaszczac się przed szanownym karakanem oraz druga małpa to będziesz odrabiać po 12h dziennie naciagajac staruszki na gary. Następna kwestia, kary za niewłaściwe zaznaczanie połączeń. Wykonujemy kilkaset połączeń dziennie, wystarczy 4 żeby dostać kare, jesteśmy tylko ludźmi, każdy może mieć czasem dość. Premie? Legenda głosi że ktoś kiedyś w ortelu widział. Mieszanie Cię z gownem, wypierdalanie do domu jak nie znajdziesz jakiegoś frajera kturemu wyślesz zaproszenie, kary, fatalna atmosfera,Nie mówię już o tym że zjeść nie można poza przerwa. To i masę innych rzeczy sprawiają że coraz bardziej nienawidzę tego miejsca. Nie ma się nad czym zastanawiać, lepiej zamiatac chodniki

Stary_Pracownik
@Na skraju załamania 27.10.2018 14:04

Elastyczny grafik nie jest jednoznaczny z wolnym kiedy mi się podoba. Pracuję tu już kawał czasu i z każdym potrafię się dogadać - kiedy potrzebuję dnia wolnego, czy skrócenia godzin pracy. Nie znam Twojej sytuacji, ale większość osób - szczególnie młodych - jest ogromnie roszczeniowa, jakby wolne przysługiwało im z samego faktu, że podjęli pracę. Dogadać się można - oczywiście wszystko w granicach rozsądku. Co do Kar... tak, są za błędne zaznaczanie statusów połączeń, ale tych opcji jest tylko 8? Z czego używamy 3 na krzyż? To trzeba naprawdę siedzieć w telefonie cały czas, żeby nie wiedzieć co nacisnąć, zwłaszcza, że każda z opcji jest szczegółowo opisana w materiałach szkoleniowych i zawsze można iść do kierownika, czy trenerki i zapytać. Raz dostałem karę i więcej nie, bo się ogarnąłem i pilnuję tych statusów. Straszny problem, żeby się zorganizować? Co do premii to długo ich nie było, ale ostatnio sam dostałem i pytając znajomych z pracy też podostawali. Może nie jakieś kokosy ale dodatkowe 100 zł na ziemi nie leży. Tak więc może warto zastanowić się nad statystykami, wynikami? Premii przecież za nic nie dają ;) Co do jedzenia poza przerwą... no a kiedy niby chciałeś/aś jeść? podczas odbierania połączeń? Jest kuchnia, lodówka, mikrofalówka i duży stół - podczas przerwy śmiało można korzystać. Czytając te wszystkie negatywne wpisy mam wrażenie, że piszą je osoby, które w pracy nie zostały dłużej niż miesiąc lub 2. W każdej pracy są wymagania i zasady, a prawda jest taka, że to My pracownicy musimy się dostosować do tych wymogów, a nie praca do Nas.

Sławomir
@Stary_Pracownik 29.10.2018 18:23

Jako doświadczony pracownik mógłbyś napisać, czy firma Coltel obejmuje swoich pracowników pakietem socjalnym? Jak wygląda sytuacja ze szkoleniami podnoszącymi kwalifikacje zawodowe? Czy mając odpowiednie doświadczenie i staż pracy można awansować i dostać podwyżkę? Nie ma w sieci żadnych ofert pracy. Czy wiesz coś na temat rekrutacji? Jeśli tak, napisz o tym.

lol
@Sławomir 10.11.2018 14:21

jak nie ma ofert pracy jak są

Stary_Pracownik
@Sławomir 10.11.2018 14:21

1. Nie jest to Firma Coltel... Wątek dotyczy spółki założonej dawno temu... obecnie nazywa się Poltel... 2. Pakietów socjalnych nie ma - oferują umowę zlecenie 3. Szkolenia dodatkowe są - w każdym miesiącu każdy pracownik przechodzi "kołczing" by na bieżąco rozwijać umiejętności. Jeżeli potrzebują ludzi na dział weryfikacji szkolą i w tym celu ale rzecz jasna rzadziej - brak ciągłego zapotrzebowania. 4. Awansować można i wiąże się to z innymi zarobkami... szczegółów nie znam jak wysokimi ale można awansować na dział weryfikacji, na teamleader'a, czy kierownika. Awans zazwyczaj odbywa się gdy ktoś ze stanowiska rezygnuje/odchodzi... 5. Oferty pracy są, cały czas jeden z kierowników prowadzi rozmowy i organizuje szkolenia. Radziłbym poszukać ogłoszeń firmy Poltel a nie Coltel...

Najlepsza pracownica Coltela w historii

ODRADZAM NAWET NAJGORSZEMU WROGOWI! Autentycznie Kochani zastanówcie się milion razy zanim złożycie tam CV i pójdziecie na szkolenie. jeżeli nie jesteście w sytuacji kryzysowej a np. jesteście studentami czy uczniami chcącymi sobie dorobić idźcie gdziekolwiek indziej na prawdę lepszy każdy sklep w sumie ja chodząc do tej pracy myślałam że już lepiej zamiatać chodniki czy cokolwiek innego. Gdy wstawałam na pierwszą zmianę miałam ochotę rano wskoczyć pod autobus. Atmosfera fatalna, mili są jedynie na rozmowie o pracę później jak nie wyrobisz normy to już źli i straszą zwolnieniem a w skrajnych przypadkach zwalniają ale szczerze to zwolnienie to najlepsze co może was spotkać :) 2 krasnale czyli wasi szefowie wyżywają się jak jesteście wyżsi co nie jest trudne. Jednie Jarek jest w porządku i trenerki bardzo miłe i wyrozumiałe :) Jednak na prawdę po 6 godzinach albo 8 głowa od słuchawek wam pęka bo wyobraźcie sobie ok 50 osób siedzących w jednej niedużej sali mówiących to samo w tym samym momencie a wy macie na sobie ściskające uszy słuchawki najgorszej jakości, i krzyczącego na was w tych słuchawkach klienta, który was obraża... no praca marzeń! wypłata mało satysfakcjonująca, elastyczny grafik to fikcja a premie to już nie wiem jakaś bajka albo taka legenda.. dawno dawno temu ktoś w Coltelu dostał premię bo dobrze pracował i dużo zaproszeń wysłał. A tak na marginesie zastanówcie się czy na prawdę chcecie okłamywać te biedne staruszki przez telefon (bo w większości w bazie są osoby starsze) które pójdą na "pro zdrowotne spotkanie" i zostaną okłamane i otumanione przez wykwalifikowanych sprzedawców i kłamców i wezmą kredyt na garnki a później nie będą miały pieniędzy żeby cokolwiek do tego garnka włożyć :(

Rybka
@Najlepsza pracownica Coltela w historii 31.01.2017 16:47

???? teraz ta firma to poltel Pracuje tam Nie ma elastycznego grafiku Wolny dzień trzeba odrobić Ludzie spoko ogólnie Czasami między połączeniami czuje sie jak na tytaniku Szkoda mi starszych osób które zapraszam na takie spotkania i mam wyrzut sumienia i wiem że muszę trzy razy podjąć próbę A gdy starsza osoba trzy razy powie nie czuje ulgę Ludzie czasami wulgarni czasami zabawni A czasami całkiem obojętni Praca jak praca Ciepło sucho pogadasz rotacja wśród pracowników duża może dlatego nie ma stałej umowy o pracę tylko zlecenie Pracować trzeba i ważne żeby płacili reszta to kwestia przyzwyczajenia moim zdaniem Pozdrawiam życzę miłego dnia

Ja

Teraz zmienili nazwę na Poltel. Z tą firmą jest coś nie tak. Nie polecam.

Oln
@Ja 21.11.2018 20:26

Najpierw był Columbus, później Coltel, następnie Ortel i teraz Poltel. Udani są... :D

Artur

RODO, a telefony W związku z wprowadzeniem ustawy o ochronie danych osobowych zgłosiłem personalia konsultantki, nazwę i miejsce oddziału do urzędu ochrony konsumentów. Mam nadzieję, że zostaną wyciągnięte należyte wnioski, a "a wybrany losowo numer przez komputer" przestanie widniec. Wasza firma to udapek upadków, jaką czelność macie wydzwniać, gdy grozi to srogimi karami. Sprawa jest w toku. W związku z próbą wyłudzenia adresu na pewno będzie o Was głośno, nie pozostawię suchej nitki, a wasze cudowne produkty z marżą 1000000% oferujecie ludziom niezrientowanym. Ludzie pracujący u Was to totalne znieczulice.

major
@Artur 20.09.2018 23:53

z tymi losowaniami to ściema XD ale każdy głupi sie domyśli, powodzenia!

Obecny pracownik
@major 21.09.2018 13:24

Akurat to jest prawda, na komputerze nie pojawiają się numery, więc nie wiemy, do kogo dzwonimy i do jakiej miejscowości

Na skraju załamania
@Artur 20.09.2018 23:53

I bardzo dobrze, ja tu pracuje i wstyd mi to mówić za każdym razem. Jednak musimy bo w umowie jest wzmianka o ogromnych 5 cyfrowych karach

Obecny pracownik

Obecnie studiuję i pracuje w tej firmie. To co poniżej piszą to jest jakaś żenada.. Kierownicy dopasowali mi godziny pracy tak, aby pasowały do mojego planu. Co do zarobków-nie są złe. Jeśli chodzi o to, że danego dnia nie możemy przyjść do pracy- dzwonimy przed naszą zmianą - i mówimy, że dnia dzisiejszego nas nie będzie. Bez problemu. Kierownicy są zawsze wyrozumiali i pomocni, więc nie wiem o co tyle szumu

pozdromilion
@Obecny pracownik 22.10.2018 02:59

nowy jesteś hahahah czekaj jeszcze 2 tyg;p

Obecny pracownik
@pozdromilion 26.10.2018 16:33

pracuje tu od roku

Administrator

Zgodnie z Informacją odpowiadającą odpisowi pełnemu Z REJESTRU PRZEDSIĘBIORCÓW firma COLTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO - AKCYJNA została wykreślona z rejestru przedsiębiorców z dniem 2014-03-28.

Nico

@Anna nie wiem skąd w Tobie tyle złośliwości... piszesz jak źle byłaś traktowana to co tam tyle czasu robiłaś?! z tego co wiem można spokojnie porozmawiać z przełożonymi, załatwiać każdą sprawę wszystko zależy od sprawy, problemu... negocjować można z każdym ale to pewnie dla Ciebie wiedza tajemna.. Może w końcu czas dorosnąć!!!!! Pozdrawiam

Anna
@Nico 02.09.2018 20:35

Hm... Odpowiadając na Twoje pytanie, co tam robiłam? Zarabialam pieniądze, to chyba oczywiste, że po to się idzie do pracy? A nt. firmy wyrażam się tak a nie inaczej, bo trochę tam pracowałam i bylam świadkiem słabego podejścia do pracownika. Twierdzisz, że idzie się dogadać? To elegancko, gratuluję Tobie takiego farta, ale nie wszystkim tak pięknie się udało i uwaga: nie jestem odosobnionym przypadkiem. Warto przeczytać posty poniżej. PS. Stwierdzenie nt. dorosłości zachowaj dla siebie, w szczególności gdy nie masz pojęcia o drugim człowieku. Każdy ma prawo do swojego zdania, opini, a moje nt. tej firmy jest takie, niestety negatywne. I to nie jest kwestia 'dorosłości', ale obserwacji podejścia innych pracodawców i porównania że sobą dwóch kontrastów. Pozdrawiam również.

Nico
@Anna 03.09.2018 22:13

Nie miałem zamiaru urazić Cię stwierdzeniem o dorosłości.. wynika to raczej z obserwacji i podejścia ludzi młodych do życia, pracy i przełożonych A przede wszystkim do drugiego czlowieka... bardzo łatwo obrzucić drugą stronę "błotem " myśląc że w necie jesteśmy anonimowi... wymagając szacunku od innych powinniśmy tego samego wymagać od siebie ... warto zadać sobie pytanie czy zawsze z należytą starannością wykonywaliśmy swoje zadania, obowiazki za które otrzymaliśmy wynagrodzenie?! Tak poprostu spojrzeć krytycznie na swoje zachowanie , postawę i pracę itp. Być może dojdziemy do zupełnie innych wniosków ???? prawdą jest że firmy, przełożeni są różni... ale nie zapominajmy że wszyscy jesteśmy ludźmi i w jakiś sposób zależni od siebie... dlatego warto rozmawiać choćby podejmowane tematy były trudne.... Pozdrawiam serdecznie

pozdromilion
@Nico 04.09.2018 20:45

Coś mi się wydaję, że piszesz zza didżejki ortelowskiej? Czy Ty wiesz, co znaczy negocjować w tej firmie? Nie ma nic za darmo. Chcesz dzień wolnego, bo masz coś ważnego do załatwienia? " A co ja będę z tego miał? " "Po co Ci te wolne?" " A nie możesz tego przełożyć? " "No jasne! Kiedy odrobisz? to co przyjdziesz w sobote na 10h?" "To co z tego, że pracujesz w 3 soboty przyjdziesz w 4!" "oooooojej! nie możesz? a ja też nie mogę dać Ci wolnego" "Odrobisz w tygodniu? codzień po 2 godziny dodatkowo!" "wiesz co to znaczy kiedy Ty spóźnisz się 5 min? na sali jest 60 osób! wyobraź sobie 5min razy 60 osób= 300min tj 5 h pracy jednej osoby, wyobraź sobie gdyby tak każdy sie spóźnił!!!?" Mówi Ci to coś? nie pytaj głupio co kto ile czasu tam robił, bo to jak pytać inwalidę dlaczego jeździ na wózku. W tej pracy nie ma negocjacji, nie ma szacunku do pracownika, a tym bardziej do klienta. Totalna znieczulica. I dziękuję bałwany za usunięcie mojego komentarza z ubiegłego roku.

Hanna

@Nico, jesteś pracownikiem firmy? Mógłbyś wypowiedzieć się na temat pracy i pracodawcy? Jaka jest obecnie atmosfera w firmie? Jesteś zadowolony z relacji ze współpracownikami i przełożonym? Czy można liczyć na stabilne zatrudnienie i długoterminowe umowy o pracę? Podziel się swoim doświadczeniem, pomożesz w ten sposób innym użytkownikom forum szukającym zatrudnienia.

To się zmuś

T. RAMA FOREVER!!!

Hanna

@Anna, rozumiem Twoją opinie o firmie. Piszesz, że nie zawsze mogłaś liczyć na premie. Czy pracodawca oferował inne dodatki pozapłacowe takie jak kursy branżowe podnoszące kwalifikacje zawodowe lub pakiet socjalny? Z relacji ze współpracownikami byłaś zadowolona. Co sprawiało, że stosunki z przełożonym były gorsze? Może spokojna rozmowa mogłaby coś zmienić i poprawić te relacje? Czy ktoś z obecnych pracowników mógłby wypowiedzieć się na temat warunków pracy w firmie? Każda informacja będzie pomocna dla osób szukających zatrudnienia.

Anna
@Hanna 26.08.2018 15:25

Firma nie inwestuje w pracowników w żaden sposób. Ludzie są dla nich tylko liczbami, statystykami. Jak nie ten człowiek przyjedzie do pracy to inny. Tam było, jest i będzie. Z całym szacunkiem, ale jak można prowadzić spokojene rozmowy z 'szefem', skoro nie słucha żadnych argumentów, jego odpowiedzi nie są konkretne i nie mają odniesienia do Twojego pytania? Nikt nie będzie się poniżał przed pajacem. I to nie są typy ludzi, z którymi da się spokojnie usiąść i porozmawiać.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kitsune_99

pracuję tylko od 18 kwietnia i mam po dziurki w nosie tej roboty. Przez słuchawkę wyzywają Cię od najgorszych a jak powiesz zdanie "czy może się pan na chwilę uspokoić i dać mi wytłumaczyć sytuację?" masz karę. Jak robiłam po 20 zaproszeń to żadnej premii. Musiałam że straży jechać na 10 dni do Niemiec to teraz odrabiam. W dodatku 10 miałam do pracy na rano i dzwonię i odebrał Michał. Dostałam zjebe za to, że mieliśmy z autobusem problem i kazał mi od razu tego samego dnia po 48 godzinach kiśnięcia od razu do pracy. Zero odpoczynku, raptem zdążyłam zostawić rzeczy w mieszkaniu i prysznic wziąć. Tego samego dnia zrobiłam raptem jedno zaproszenie i zasypiałam przy stanowisku (jednak 48h bez snu robi swoje) to dostałam kolejny opieprz za to, że mam tylko jedno i powinnam być wypoczęta itp. Beata jak wymieniłaś wyżej. Z kierowników to jedynie Szymon wyrozumiały jest i można się z nim pośmiać.

Anna
@Kitsune_99 22.07.2018 20:27

W ogóle mnie to nie dziwi, że tak do Ciebie podeszli. Taka jest polityka firmy, a właściwie jej brak. Aby zatrzymać pracownika trzeba mieć do niego podejście, a tutaj go nie widać. Z tego co czytam to jest coraz gorzej... (usunięte przez administratora) w tej firmie przeważa. Kiedyś mojej koleżance zepsuł się samochód gdy miała do pracy, to Michał jej bezczelnie powiedział: ja tyle jeździłem i nigdy mi się nie popsuł, więc raczej przyzwyczajaj się do takich odzywek. Ale z całego serca Ci życzę, abyś jak najszybciej zmieniła pracę dla własnego spokoju psychicznego. :)

Kitsune

No juz od wczoraj robię szkolenie w bardzo dobrym miejscu i bez stresu :))

Hanna

@Mały, dlaczego masz taką opinię o firmie? Czy sprawa z opóźnionym wynagrodzeniem została wyjaśniona? Pracodawca dodaje bonusy w postaci premii lub pakietu socjalnego. Jak według Ciebie wygląda atmosfera w pracy i relacje z przełożonym? Jesteś z nich zadowolony? @Kitsune_99, mogłabyś dodać, czy firma daje solidne zatrudnienie i można liczyć na umowę długoterminową?

Anna
@Hanna 23.07.2018 22:03

Nie rozumiem, po co zadajesz pytania, na które jest odpowiedz w kilku postach poniżej. 1) Wypłata wynagrodzenia jest prosta: do 15 mają czas na wykonanie przelewu, czytaj najczęściej przelew wykonują właśnie 15 dnia każdego miesiąca, przeważnie w godzinach końca pracy biura, co powoduje, że mając konto w innym banku nie łapiesz się na godziny księgowania i musisz czekać do następnego dnia roboczego. 2) Jaki chcesz mieć pakiet socjalny na umówie ZLECENIE? Płacą za ilość godzin, nie ma żadnych bonusów, a tym bardziej premii, skoro nie są określone i znane nam zasady ich przyznawania. Nikt tam premii nie widzi. 3) Relacje z kierownictwem patrz poprzednie posty. 4) W ten firmie nie ma czegos takiego jak solidne, długoterminowe zatrudnienie na umowie na ZLECENIE. Poczytaj poprzednie komentarze. Ale najlepszym wyjściem i odpowiedzeniem na Twoje pytania jest zatrudnienie się w Ortelu. Tam cały czas kogoś szukają.

Kitsune_99
@Hanna 23.07.2018 22:03

Umowa zlecenie na czas nieokreślony

Hanna

@Anna, nie szukam zatrudnienia w firmie. Jestem moderatorem tego wątku i nie mam żadnych powiązań z firmą o której tu mowa. Moim obowiązkiem jest zadawanie pytań, tak żeby ułatwić osobom, które szukają pracy zdobywanie informacji o warunkach zatrudnienia i obecnych rekrutacjach. Dzięki Waszym opiniom przyszli kandydaci mogą więcej dowiedzieć się o firmie i zdecydować, czy będą aplikować do tej firmy.

Hanna

@Galanonim, napisałaś dość szczegółową opinię o firmie. Niestety nie jesteś zadowolona z współpracy. Inne osoby na forum wypowiadają się w podobnym niepochlebnym tonie. Jak myślisz, czy atmosfera w pracy i relacje z przełożonym, które Ci nie odpowiadały mogły ulec poprawie? Może spokojna rozmowa mogłaby coś zmienić i poprawić wasze relacje? Czy za dobrze wykonana pracę i spełnienie normy można było liczyć na premię? Czy osoby z dłuższym stażem i odpowiednim wykształceniem miały otwartą drogę do awansu, czy raczej nie było szans na wyższe stanowisko? Szczegóły zatrudnienia, o których napiszesz pomogą innym osobom poszukującym pracy.

Xyz
@Hanna 17.07.2018 18:23

Premia i awans w tej pracy to mit

Mały
@Hanna 17.07.2018 18:23

opóźnienia z wypłatą, omijać szerokim łukiem.

Maria

Pracowałam w tym pier....... 6 mc. Praca dobra dla poczatkujących i na chwilę. Ogólnie to chora atmosfera Dominik ma kompleksy, ale trudno. Po 6 mc kiedy zaczęłam chorować Michał wręczył mi wypowiedzenie. To było najlepsze co mogło mnie spotkać, zostałam nauczycielem a tej pracy nawet w Cv nie wpisuje. Żenada

Obiektywny

Nie lubię pisać rozbudowanych wypowiedzi, jestem osobą konkretną. Dlatego też podchodząc do sprawy obiektywnie, patrząc z perspektywy kilku szczebli kariery (konsultant>kierownik), po jakich dane mi było się wspiąć w tej firmie, wypunktuję fakty, które dotyczą tej firmy. Na wstępie powiem, że ten post nie ma na celu nikogo zniechęcać, tudzież zachęcać do pracy w tej firmie. Kolejność faktów przypadkowa: *Elastyczny grafik: przez niektórych pojęcie to jest nieco nad interpretowane. Bardziej trafnym określeniem był grafik dopasowany do innych zajęć pracownika (np. druga praca, studia/szkoła, treningi itp.). Jeżeli dany pracownik trzyma się pracy w ustalonych godzinach - jest ok. Jeżeli natomiast nie pojawi się w pracy we wcześniej zadeklarowanych godzinach, musi te godziny odrabiać. Wielu pracowników narzeka na ten system argumentując to tym, iż jest to umowa zlecenie i skoro nie przyszedł do pracy to po prostu nie miał za to zapłacone - "jakim prawem ja to muszę odrabiać?!". Otóż nie musi i vice versa - pracodawca również nie musi takiej osoby zatrudniać, gdyż zasadniczo nie jest mu potrzebny pracownik, który nie pracuje, tudzież nie wykonuje zlecenia, które zostało mu powierzone. *Czynności zabronione podczas pracy: Osoba podejmująca się zlecenia, powinna wykonywać je z należytą starannością (mniej więcej standardowy wpis w wielu umowach zlecenie lub o dzieło). Skoro mówimy o staranności, to im mniej się rozpraszamy, tym staranniej wykonujemy swoją pracę. Prawdą jest to, że każdy ma inną podzielność uwagi - jedni mniejszą, drudzy większą. Ja osobiście jestem osobą, która ma raczej w tej kwestii problemy, gdyż wykonując jedną czynność skupiam się w pełni nad nią, nie potrafię wykonywać dwóch lub więcej rzeczy na raz, toteż będąc konsultantem nie korzystałem z prywatnego telefonu, bo przeszkadzało mi to w wykonywaniu zlecenia z wcześniej wspomnianą "należytą starannością". Z kolei znam osoby, którym to w ogóle nie przeszkadza i rozumiem oburzenie, że "przecież się łączę", "przecież mam dobry wynik", "przecież mnie to nie rozprasza". Nie mam nic przeciwko, żeby takie osoby korzystały z tzw. "zabijaczy czasu". Tu rodzi się pewien konflikt, gdyż każdy może powiedzieć, że posiada podzielność uwagi. Z obserwacji łatwo wyciągnąć jednak wnioski kto mówi prawdę, a kto ściemnia. Teraz bądź tu sprawiedliwy - skoro pozwolono korzystać z tych dobrodziejstw jednej, czy drugiej osobie, to dlaczego ten trzeci nie może? No właśnie. Tutaj jest tylko jedno rozwiązanie - potraktowanie wszystkich jednakowo. Patrząc z innej strony medalu, rzeczywiście niektóre sytuacje przyłapanych na gorącym uczynku z telefonem/krzyżówką/gazetą/rozmawiającym z kolegą czy koleżanką i wiążący się z tym tzw. OPR nie zawsze był na miejscu. Można było zwrócić uwagę w taki sposób, że delikwent sam poczuwał się do winy i zaprzestawał "nielegalnego procederu" - w większości przypadków dawało to świetny efekt. Niestety, niektóre osoby z kadry managerskiej (teamleader/kierownik/dyrektor) o tym zapominało i czasem mnie również przychodziło do głowy, że to trochę wygląda jak w szkole czy przedszkolu. *Praca Teamleaderów: wielu osobom się wydaje, że nic nie robią. To nie prawda. Zacytuję klasyka "To, że nie podbijam karty na zakładzie o 7 rano to już w Waszym robolskim mniemaniu muszę być nierobem?" ;) Oczywiście nie uważam, że konsultanci to "robole". Konsultanci są po prostu pracownikami najniższego szczebla, którzy są jedynie odpowiedzialni za to by wykonywać swoje zlecenie z najwyższą starannością - a to zlecenie to zapraszanie klientów na spotkania. Teamleaderzy, mówiąc bardzo ogólnie są odpowiedzialni za jakość rozmów konsultantów. Chyba nie muszę mówić czym jest odpowiedzialność, prawda? W wielkim skrócie - jeżeli konsultant nie wykonuje swojego zlecenia z należytą starannością, to obrywa się teamleaderowi. Chyba bardziej łopatologicznie nie można tego wyjaśnić. Poza tym do zadań TL należały szkolenia dla nowych pracowników, know how itd. *Praca kierowników - "siedzą za biurkiem i nic nie robią". Każdy z nas tak myśli/myślał (ja też ;) ). Nic bardziej mylnego. Prace biurowe w połączeniu z różnego rodzaju raportami, odsłuchiwaniem rozmów, przygotowywaniem materiałów, opracowywaniem strategii (know how się kłania po raz kolejny), pracy pod presją - to wszystko zabiera mnóstwo czasu, nie wspomnę już o odpowiedzialności jaka za tym stoi. *Wynagrodzenie: dla konsultantów/weryfikatorów - adekwatne do wykonywanej pracy. Dla kadry kierowniczej? ekhmm... ;) Ile wg Was zarabia kierownik? Ile zarabia dyrektor? (nie u nas, tylko czyste skojarzenie pensji z danym stanowiskiem). Niezłe kwoty, prawda? Powiem wam jakie kwoty mi się nasuwają (i to w najgorszym scenariuszu): kierownik - 3000-4000zł dyrektor - 5000-7000zł Nie skomentuję, bo nie mog

Maria
@Obiektywny 15.09.2017 22:09

Ta praca jest dla ludzi bez ambicji

anonim

(usunięte przez administratora)

Koszmar

Pamiętam jak dookoła toalet zawsze była obsikana podłoga i mokry papier. "Fajnie" było jak trenerka siedzi koło Ciebie i mówi co masz gadać, a ty nie możesz się skupić przez co się plączesz.

oleole
@Koszmar 07.07.2018 20:29

największa beka była jak wprowadzili nowe teksty do skryptu, w stylu "zapraszamy wraz z mężem/żoną i zaprzyjaźnionymi parami małżeńskimi" - i mów to do babuszki 90 lat której mąż od dawna nie żyje. To dopiero dno, i wstyd to było czytać. Autentycznie było mi głupio (wraz z całą tą rozmową) jeszcze to dopowiadać.

@xd
@Koszmar 07.07.2018 20:29

Niestety za porządek w toalecie odpowiada kazda osoba która z niej korzysta... To świadczy o kulturze osobistej... aż przykro że tak mało z Was wyniosło ją z domu...

Koszmar

Jestem ciekawa, kiedy w końcu upadnie. Oszukiwanie ludzi, że rozmowy nie są nagrywane czy darmowe garnki za siedzenie 2h na spotkaniu. Śmiechu warte. Spóźnisz się 5min? Odpracujesz godzinę na następny dzień. Sprzęt zniszczony, wykładzina brudna. W dodatku 2 tygodnie czekania na wypłatę to jakiś nieśmieszny żart. Nie zrozumiesz przez popsute słuchawki co klient mówi do Ciebie? Idziesz do szefostwa, bo to Twoja wina. W dodatku pretensje jak dostaniesz zwolnienie lekarskie i będziesz chciał zanieść.

@anna

Ludzie przestańcie siać propagandę, firma ma się dobrze....

Madziorek
@@anna 25.05.2018 14:43

Dobrze tzn ?

anonim

(usunięte przez administratora)

major

Ortel upadł?

meh

Ciężko stwierdzić czy polecam to miejsce, czy też nie. Z jednej strony praca lekka, no bo bo gdzie bez wykszatałecenia dostaniesz taką wypłatę za siedzenie za biurkiem przez pół dnia? Fakt faktem, dłuży się niemiłośernie, klepiąc przez 6,5h te same bzdury. Ale idzie się przyzwyczaić. Jest to specyficzna praca, nie da się ukryć. Na początku może być ciężko się przełamać, namawiać na spotkanie mimo bluzgów osób po drugiej stronie słuchawki, ale po jakimś czasie wszystko mówi się automatycznie i wyzwiska spływaja jak po kaczce. Jest to miejsce, gdzie większością są osoby młode. Czasem można poznać spoko ludzi. I na tym plusy się kończą. To teraz minusy: 1) Elastyczny grafik? Prawdą jest, że dostosują się do studentów dziennych, do ludzi którzy mają inne obowiązki. To akurat można jeszcze dodać do plusów. Natomiast, gdy Ci coś wypadnie, wizyta u lekarza, źle się poczujesz, cokolwiek, potrzebujesz wolnego czy zamiany, tu już zaczynają się schody. Trzeba prosić o zmianę, tłumaczyć się, prawie że płaszczyć, aż (usunięte przez administratora) łaskawie się zgodzi. Oczywiście wszystko potem trzeba odrabiać. Boli Cię głowa? Zdarza się, w końcu pół dnia gapimy się w monitory. Na wszystko trzeba mieć zwolenienie od lekarza. Nawet studenci muszą je przynosić, chociaż i tak nikt im za nieobecność w pracy nie zapłaci. A spórbuj go tylko nie przynieść... 2) Wypuszczanie do domu. Słyszałeś kiedyś o firmie, w której za słabe wyniki każą Ci iść do domu? Ja też nie. No a w ortelu jeśli przez dwie, trzy godziny nie zrobisz zaproszenia (a wiadomo, że do najłatwiejszych zadań to nie należy, nie da się ukryć że (usunięte przez administratora) już się przejadł Polakom), odsyłają Cię do domu. Czyli zamiast (usunięte przez administratora)zł dniówki, zostaje Ci (usunięte przez administratora) Nie rozumiem tego podejścia do pracowników. Idziesz do pracy, żeby pracować, a nie... Ale tu liczy się tylko średnia oddziału, nie możesz jej zaniżać. Zdarzały się sytuacje, że niektórzy kilka dni z rzędu szli do domu po trzech godzinach. Z czasem dla takich osób sa organizowane bezpłatne szkolenia. Zdarzało się też, że nagle bez wcześniejszego powiadomienia wszyscy mają 4 dni wolnego. Wszystkie soboty w miesiącu wolne. A wszystko dlatego, że nie może być za dużego odstępu między wysłaniem zaproszenia a terminem spotkania. Z kolei jak w miesiącu wypada 5 sobót, to zamiast dwóch trzeba pracować 3. Co byłoby w porządku, ale dla chętnych a nie dla studentów zaocznych, którzy potem muszą te soboty odrabiać w tygodniu. 3) Kary za złe zaznaczanie wyników rozmów. Tego nie rozumiem jeszcze bardziej niż wypuszczania do domu. Niesprawiedliwe jest to, że nie ma żadnego progu 3-4 błędów na około 300-400 połączeń dziennie. Każdemu może się zdarzyć pomyłka. A tu jeśli odsłuchają Twoich rozmów z błędami masz już minium (usunięte przez administratora)zł kary za jeden dzień. Więc z (usunięte przez administratora)zł dniówki zostaje Ci (usunięte przez administratora), czasem mniej. 4) Szacunek. Ja rozumiem, że w tej firmie jest ogromna rotacja. Nie ma tygodnia, żeby się nie zwolnił, więc szefostwo raczej się nie przyzwyczaja do pracowników. Natomiast resztki szacunku wypadałoby do nich mieć. Kiedy nie rzucasz się w oczy, robisz swoje, byle odbębnić te 6 godzin i iść do domu, to jest ok. (usunięte przez administratora) To że ich ambicje kończą się na ortelu, nie znaczy że dla każdego ta firma jest całym światem. Także atmosfera często bywa nieprzyjemna. 4) Warunki pracy. Często krzesła mają zepsute oparcia, niektóre słuchawki są jakby sprzed dekady, poobrgryzane, nic przez nie nie słychać. Mogę sie założyć, że wykładzina nigdy nie była prana, kiedyś nawet zalęgły się robaki. Pomieszczenie socjalne jest bardzo małe. A kiedy wszyscy mają przerwę w tym samym czasie, ciężko się pomieścić. To by było na tyle. Ogólnie praca sama w sobie nie jest zła, jak to w call center. Natomiast przez panujące tam zasady i brak ludzkiego odruchu w stosunku do pracowników jest to miejsce, którego nie będę polecać nikomu ze swoich znajomych. Cieszę się, że już tam nie pracuję.

eeee
@meh 08.05.2018 17:21

prawda. ja też nie polecam i tak za długo tam przepracowałem

Krzyś@

Większość opinii tutaj jest przekoloryzowana. Ja już pracuje 4 miesiące i w sumie są plusy i minusy pracy jak wszędzie ale tragedii nie ma :) Pozdrawiam :)

bąbel

odradzam prace w tej firmie, kaza podpisywac oswiadczenie o karach za zle przeprowadzona rozmowe i zle zaznaczone statusy i zabieraja z podstawy godzinowej, oczywiscie ty tego co podpisales nie dostajesz masz tylko do wgladu na zyczenie ale nie ma mowy zeby zrobic tego ksero!!!! haha umowa zlecenie ale w takim razie po co grafik jest ustalany?! na umowie zlecenie nie moze byc grafiku bo podchodzi tto pod umowe o prace! taka moja opinia o tej firmie

Hanna

@Odradzam, czy w umowie, którą podpisałeś przed współpracą z Coltel był zapis o potrącaniu należności z wypłaty za popełniane błędy? Proszę Cię o pozostawienie informacji na ten temat.

anonymous
@Hanna 22.03.2018 22:58

podejrzewam, że był...

Hanna

Komentarze ostatnio przez Was dodane odnoszą się do środowiska, w którym pracujecie. Zachęcam do przedstawienia aktualnych informacji o Coltel Sp. z o.o. S.K.A. jako pracodawcy. Co możecie powiedzieć o warunkach zatrudnienia? Informacje te będą ważne dla osób, które rozważają rozpoczęcie współpracy z tym pracodawcą.

Zostaw opinię o Coltel Sp. z o.o. S.K.A. - Olsztyn

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coltel Sp. z o.o. S.K.A.