Coltel Sp. z o.o. S.K.A.
2 233 265 5 1

Opinie o Coltel Sp. z o.o. S.K.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Fryderyk
 Opinia

Może złą pracę sobie wybieramy? Firma ma dobrą opinię w internecie i jako pracodawca!

Pomocna?
Tak1Nie5
Oln
 Opinia
@Fryderyk 24.04.2019 19:20

Gdzie ta dobra opinia w Internecie? Z chęcią się zapoznam.

Pomocna?
Tak4Nie
Szczęśliwa była telemarketerka
 Opinia

Pracowałam w tej firmie niecały rok. Więcej nie wytrzymałam. Wiele osób odchodziło z firmy po zaledwie miesiącu. Warunki pozostawiają wiele do życzenia - zepsute słuchawki, słaba jakość połączeń oraz wszechobecny harmider na sali pełnej konsultantów. Praca telemarketera z pewnością nie należy do łatwych, a w tej firmie szczególnie. Zatrudniają w oparciu o umowę-zlecenie (najniższa stawka), jednocześnie mają wymagania jak przy umowie o pracę. każą układać grafik z miesięcznym wyprzedzeniem i odrabiać godziny za nieprzyjście do pracy, chyba że dostarczy się im zwolnienie lekarskie. W świetle przepisów jest to niezgodne z prawem i dziwię się, że jeszcze Inspekcja Pracy się tym nie zainteresowała. Do tego firma często firma spóźnia z wypłatami. Pominę już milczeniem fakt, że każą dzwonić do ludzi po dwudziestej i rano, a nawet w soboty. Niektórzy klienci otrzymują telefony nawet kilkanaście razy w ciągu tygodnia, są tym faktem sfrustrowani i wkurzeni. Numery nie są usuwane z bazy, kiedy klienci o to proszą (ciekawe co na to RODO?). Wszystko niestety skupia się na konsultantach, którzy muszą przeprowadzić rozmowę z klientem według z góry narzuconej formułki i namówić go na przyjęcie zaproszenia. W zależności od podejścia kierownictwa jest stały nacisk na osiągane wyniki i zwalanie winy na konsultantów za małą liczbę zaproszeń. Przez osiem godzin są maksymalnie trzy przerwy, plus ewentualne krótkie wyjścia do toalety lub zrobienie sobie herbaty itp. Jeśli ktoś w danym dniu ma więcej przerwy w wykonywaniu połączeń, niż przewiduje to norma, wówczas albo ma odciągane pieniądze z wynagrodzenia albo każą odrabiać. Podsumowując, praca w tej firmie jest stresująca, wyczerpująca , w dodatku za niewielkie pieniądze. Chyba że ktoś lubi wciskać innym ludziom głupoty przez telefon i na okrągło gadać to samo. Zdecydowanie nie polecam tej pracy osobom wrażliwym ze słabą psychiką. Lepiej już podjąć się roznoszenia ulotek lub pracować na kasie w Biedronce.

Pomocna?
Tak6Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BabaJaga
 Opinia
@Szczęśliwa była telemarketerka 21.03.2019 17:10

Komentarz raczej już nie istotny, a też mało obiektywny... Firma przestała dzwonić by zapraszać na spotkania. Teraz Zajmują się weryfikowaniem obecności.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lukas Antoniusz
 Opinia
@BabaJaga 26.03.2019 06:59

Z ciekawości zapytam, czym weryfikowanie obecności różni się od zapraszania na spotkania? W jaki sposób klienci otrzymują zaproszenia?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia
@Lukas Antoniusz 27.03.2019 16:37

Jak to jak? Już wcześniej to testowali. Wysyłają zaproszenia do ludzi z bazy i dzwonią ponownie, z pytaniem, czy mają zaproszenie i czy przyjdą.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lukas Antoniusz
 Opinia
@Anna 29.03.2019 14:07

Hmmm, ciekawe zatem skąd firma ma bazę tych adresów i czy zostały zdobyte w sposób legalny... Już widzę te tłumy chętnych na spotkanie xD

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adi
 Opinia

Witam pracowałem w firmie jakiś czas i jeśli ktoś chce przestać pracować w tej firmie to jest jeden skuteczny sposób. Wystarczy przez 2 dni nie przyjść do roboty a na 3 dzień przyjść spóźniony o jakieś 2h. Michał wtedy już będzie czekał na ciebie z wypowiedzeniem i nara tylko jest jeden problem ze wtedy poczekasz z wypłatą za dni pracy. W moim przypadku było to jakieś 3 miesiące, ale w końcu przelali. Spoko sposób szczególnie patrząc na to ze podpisuje się umowę której nie da się w inny sposób rozwiązać (chyba). Pozdrawiam wszystkich oprócz Cortelu.

Pomocna?
Tak3Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
była pracownica
 Opinia
@Adi 04.03.2019 02:42

Nie muszą Ciebie zwalniać, żebyś tyle czekał na wypłatę. A umowę można rozwiązać dając wypowiedzenie.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowana
 Opinia

Wiem, że w Poltelu tak jak i w Tele-Promo można pracować od godzin popołudniowych do godziny 21:00. Czy są jeszcze jakieś call center w Lublinie otwarte w takich godzinach ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonimowy
 Opinia
@Zainteresowana 04.02.2019 04:07

Lepiej szukać innej branży. Te firmy to Rakowiec.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Babajaga
 Opinia
@Zainteresowana 04.02.2019 04:07

Może warto zapytać na wątku dotyczącym Lublina? Tu je Olsztyn, tu świat wygląda inaczej :D

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
 Opinia

Dobra praca aby zdobyć doświadczenie na początek kariery zawodowej, łatwa, z możliwością awansu na dział weryfikacji lub teamleadera, zarobki adekwatne do pracy w call center.

Pomocna?
Tak1Nie4
Tłuczeń
 Opinia
@anonim 07.02.2019 20:14

Wybitne awanse.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
była pracownica
 Opinia
@anonim 07.02.2019 20:14

Legenda głosi, że awanse istnieją :D

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Na skraju załamania
 Opinia

Jednym słowem ŻENADA. Elastyczne godziny pracy? Owszem przy ustalaniu grafiku musisz przewidzieć absolutnie wszystko co wydarzy w ciągu najbliższego miesiąca. Nie jesteś w stanie? Jak to? Według uroczego i """"empatycznego""""" Pana Michała da się przewidzieć absolutnie wszystko. Jeśli odpowiednio przekonasz swoimi argumentami płaszczac się przed szanownym karakanem oraz druga małpa to będziesz odrabiać po 12h dziennie naciagajac staruszki na gary. Następna kwestia, kary za niewłaściwe zaznaczanie połączeń. Wykonujemy kilkaset połączeń dziennie, wystarczy 4 żeby dostać kare, jesteśmy tylko ludźmi, każdy może mieć czasem dość. Premie? Legenda głosi że ktoś kiedyś w ortelu widział. Mieszanie Cię z gownem, wypierdalanie do domu jak nie znajdziesz jakiegoś frajera kturemu wyślesz zaproszenie, kary, fatalna atmosfera,Nie mówię już o tym że zjeść nie można poza przerwa. To i masę innych rzeczy sprawiają że coraz bardziej nienawidzę tego miejsca. Nie ma się nad czym zastanawiać, lepiej zamiatac chodniki

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stary_Pracownik
 Opinia
@Na skraju załamania 27.10.2018 14:04

Elastyczny grafik nie jest jednoznaczny z wolnym kiedy mi się podoba. Pracuję tu już kawał czasu i z każdym potrafię się dogadać - kiedy potrzebuję dnia wolnego, czy skrócenia godzin pracy. Nie znam Twojej sytuacji, ale większość osób - szczególnie młodych - jest ogromnie roszczeniowa, jakby wolne przysługiwało im z samego faktu, że podjęli pracę. Dogadać się można - oczywiście wszystko w granicach rozsądku. Co do Kar... tak, są za błędne zaznaczanie statusów połączeń, ale tych opcji jest tylko 8? Z czego używamy 3 na krzyż? To trzeba naprawdę siedzieć w telefonie cały czas, żeby nie wiedzieć co nacisnąć, zwłaszcza, że każda z opcji jest szczegółowo opisana w materiałach szkoleniowych i zawsze można iść do kierownika, czy trenerki i zapytać. Raz dostałem karę i więcej nie, bo się ogarnąłem i pilnuję tych statusów. Straszny problem, żeby się zorganizować? Co do premii to długo ich nie było, ale ostatnio sam dostałem i pytając znajomych z pracy też podostawali. Może nie jakieś kokosy ale dodatkowe 100 zł na ziemi nie leży. Tak więc może warto zastanowić się nad statystykami, wynikami? Premii przecież za nic nie dają ;) Co do jedzenia poza przerwą... no a kiedy niby chciałeś/aś jeść? podczas odbierania połączeń? Jest kuchnia, lodówka, mikrofalówka i duży stół - podczas przerwy śmiało można korzystać. Czytając te wszystkie negatywne wpisy mam wrażenie, że piszą je osoby, które w pracy nie zostały dłużej niż miesiąc lub 2. W każdej pracy są wymagania i zasady, a prawda jest taka, że to My pracownicy musimy się dostosować do tych wymogów, a nie praca do Nas.

Pomocna?
Tak3Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sławomir
 Opinia
@Stary_Pracownik 29.10.2018 18:23

Jako doświadczony pracownik mógłbyś napisać, czy firma Coltel obejmuje swoich pracowników pakietem socjalnym? Jak wygląda sytuacja ze szkoleniami podnoszącymi kwalifikacje zawodowe? Czy mając odpowiednie doświadczenie i staż pracy można awansować i dostać podwyżkę? Nie ma w sieci żadnych ofert pracy. Czy wiesz coś na temat rekrutacji? Jeśli tak, napisz o tym.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lol
 Opinia
@Sławomir 10.11.2018 14:21

jak nie ma ofert pracy jak są

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stary_Pracownik
 Opinia
@Sławomir 10.11.2018 14:21

1. Nie jest to Firma Coltel... Wątek dotyczy spółki założonej dawno temu... obecnie nazywa się Poltel... 2. Pakietów socjalnych nie ma - oferują umowę zlecenie 3. Szkolenia dodatkowe są - w każdym miesiącu każdy pracownik przechodzi "kołczing" by na bieżąco rozwijać umiejętności. Jeżeli potrzebują ludzi na dział weryfikacji szkolą i w tym celu ale rzecz jasna rzadziej - brak ciągłego zapotrzebowania. 4. Awansować można i wiąże się to z innymi zarobkami... szczegółów nie znam jak wysokimi ale można awansować na dział weryfikacji, na teamleader'a, czy kierownika. Awans zazwyczaj odbywa się gdy ktoś ze stanowiska rezygnuje/odchodzi... 5. Oferty pracy są, cały czas jeden z kierowników prowadzi rozmowy i organizuje szkolenia. Radziłbym poszukać ogłoszeń firmy Poltel a nie Coltel...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pozdromilion
 Opinia
@Stary_Pracownik 27.11.2018 20:32

Szymon, Ty stary Pracowniku. xD 2 lata już tam nie pracuję, ale jak czytam ten komentarz to słyszę Cię w uszach, chociaż widzę, ze hamowałeś się ze swoim słownictwem, aby Cię nie rozpoznano. ; ) tekst jak nic Twój! od kiedy nie ma tam Jara, to Ty jesteś wizytówką firmy i tym co jako jedyne w życiu zawodowym się Dominowi udało: awansować mądrzejszego od siebie :D

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sebastian
 Opinia

Kary umowne za nie przepracowanie 30 dni tak za nie przepracowanie. Na siłę ludzi trzymają.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
I Love poltel
 Opinia

Jak tam się bawicie dzwoniąc do ludzi o 8 rano w sobotę? Bo ja super

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oln
 Opinia
@I Love poltel 08.12.2018 08:53

Taka jest ich praca, nie oni wybierają sobie godziny wykonywania swoich obowiązków. Nie chcesz, aby Ci zakłócali sobotni poranek to wycisz telefon albo nie odbieraj.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia

Dramat. Traktują ludzi jak zwierzęta, zero szacunku, wypłata nie na czas. NIE POLECAM

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
riki
 Opinia
@Xyz 15.06.2018 19:09

możesz jaśniej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kitsune_99
 Opinia
@riki 16.06.2018 09:58

Niestety nadal pracuję. Jak zwierzęta? Nawet mówią o nas konsultantach jak o zwierzętach. Zacytuję jedną z "trenerek" "można tutaj nagrać Animal Planet. Wyglądają jak lemury jak tak stoją wszyscy pod sam koniec."

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sasa
 Opinia
@Kitsune_99 22.07.2018 20:36

która z nich jest tak niewychowana?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
OLSZTYN
 Opinia
@sasa 25.08.2018 20:39

Nie, jedna tylko

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ABC
 Opinia
@riki 16.06.2018 09:58

Ja np swoją wypłatę dostałam 2 tygodnie po czasie :) Nie dostałam nawet informacji, że będzie później - gdy się upominałam to za każdym razem słyszałam, że "Dzisiaj będzie przelew".

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
OLSZTYN
 Opinia

Wie ktoś o ile więcej na godzinę dostają osoby z weryfikacji od osób zapraszajacych?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
modeon
 Opinia
@OLSZTYN 01.12.2018 09:30

Tyle samo dostaja, nie ma zadnej roznicy czy zapraszasz, czy weryfikujesz..

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
OLSZTYN
 Opinia
@modeon 02.12.2018 16:06

Okey pytam bo tam Szymon niżej pisał że istnieje możliwość awansu właśnie na stanowisko weryfikatora

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek.tomek
 Opinia

Jestem pewny ,że każdy pozytywny komentarz tutaj jest napisany przez Szymona w wolnej chwili zza diżejki, nie widzę w tej pracy żadnych plusów

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ZDENERWOWANY PRACOWNIK
 Opinia

Teraz szanowna firma stwierdziła że będziemy pracować po 10h w sobotę nie pytając nas o zdanie, 2h pracujemy dodatkowo więc powinno być to uznane jako nadgodziny i płacić chociażby te 15 zlotych za 2h dodatkowe i przede wszystkim dac ewentualnie taka możliwość a nie oznajmić fakt

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
major
 Opinia
@ZDENERWOWANY PRACOWNIK 29.11.2018 12:32

to wiej stamtąd...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xd
 Opinia
@major 29.11.2018 18:44

Tak zrobię

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oln
 Opinia
@ZDENERWOWANY PRACOWNIK 29.11.2018 12:32

To jest raczej normą. Każdego roku w okresie zimowo-wiosennym, kiedy brakuje ludzi, nie wyrabiają się z terminami tak robią. Jeżeli tam pracujesz, radzę się przyzwyczaić. :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Najlepsza pracownica Coltela w historii
 Opinia

ODRADZAM NAWET NAJGORSZEMU WROGOWI! Autentycznie Kochani zastanówcie się milion razy zanim złożycie tam CV i pójdziecie na szkolenie. jeżeli nie jesteście w sytuacji kryzysowej a np. jesteście studentami czy uczniami chcącymi sobie dorobić idźcie gdziekolwiek indziej na prawdę lepszy każdy sklep w sumie ja chodząc do tej pracy myślałam że już lepiej zamiatać chodniki czy cokolwiek innego. Gdy wstawałam na pierwszą zmianę miałam ochotę rano wskoczyć pod autobus. Atmosfera fatalna, mili są jedynie na rozmowie o pracę później jak nie wyrobisz normy to już źli i straszą zwolnieniem a w skrajnych przypadkach zwalniają ale szczerze to zwolnienie to najlepsze co może was spotkać :) 2 krasnale czyli wasi szefowie wyżywają się jak jesteście wyżsi co nie jest trudne. Jednie Jarek jest w porządku i trenerki bardzo miłe i wyrozumiałe :) Jednak na prawdę po 6 godzinach albo 8 głowa od słuchawek wam pęka bo wyobraźcie sobie ok 50 osób siedzących w jednej niedużej sali mówiących to samo w tym samym momencie a wy macie na sobie ściskające uszy słuchawki najgorszej jakości, i krzyczącego na was w tych słuchawkach klienta, który was obraża... no praca marzeń! wypłata mało satysfakcjonująca, elastyczny grafik to fikcja a premie to już nie wiem jakaś bajka albo taka legenda.. dawno dawno temu ktoś w Coltelu dostał premię bo dobrze pracował i dużo zaproszeń wysłał. A tak na marginesie zastanówcie się czy na prawdę chcecie okłamywać te biedne staruszki przez telefon (bo w większości w bazie są osoby starsze) które pójdą na "pro zdrowotne spotkanie" i zostaną okłamane i otumanione przez wykwalifikowanych sprzedawców i kłamców i wezmą kredyt na garnki a później nie będą miały pieniędzy żeby cokolwiek do tego garnka włożyć :(

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rybka
 Opinia
@Najlepsza pracownica Coltela w historii 31.01.2017 16:47

???? teraz ta firma to poltel Pracuje tam Nie ma elastycznego grafiku Wolny dzień trzeba odrobić Ludzie spoko ogólnie Czasami między połączeniami czuje sie jak na tytaniku Szkoda mi starszych osób które zapraszam na takie spotkania i mam wyrzut sumienia i wiem że muszę trzy razy podjąć próbę A gdy starsza osoba trzy razy powie nie czuje ulgę Ludzie czasami wulgarni czasami zabawni A czasami całkiem obojętni Praca jak praca Ciepło sucho pogadasz rotacja wśród pracowników duża może dlatego nie ma stałej umowy o pracę tylko zlecenie Pracować trzeba i ważne żeby płacili reszta to kwestia przyzwyczajenia moim zdaniem Pozdrawiam życzę miłego dnia

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia

Teraz zmienili nazwę na Poltel. Z tą firmą jest coś nie tak. Nie polecam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oln
 Opinia
@Ja 21.11.2018 20:26

Najpierw był Columbus, później Coltel, następnie Ortel i teraz Poltel. Udani są... :D

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Artur
 Opinia

RODO, a telefony W związku z wprowadzeniem ustawy o ochronie danych osobowych zgłosiłem personalia konsultantki, nazwę i miejsce oddziału do urzędu ochrony konsumentów. Mam nadzieję, że zostaną wyciągnięte należyte wnioski, a "a wybrany losowo numer przez komputer" przestanie widniec. Wasza firma to udapek upadków, jaką czelność macie wydzwniać, gdy grozi to srogimi karami. Sprawa jest w toku. W związku z próbą wyłudzenia adresu na pewno będzie o Was głośno, nie pozostawię suchej nitki, a wasze cudowne produkty z marżą 1000000% oferujecie ludziom niezrientowanym. Ludzie pracujący u Was to totalne znieczulice.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
major
 Opinia
@Artur 20.09.2018 23:53

z tymi losowaniami to ściema XD ale każdy głupi sie domyśli, powodzenia!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obecny pracownik
 Opinia
@major 21.09.2018 13:24

Akurat to jest prawda, na komputerze nie pojawiają się numery, więc nie wiemy, do kogo dzwonimy i do jakiej miejscowości

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Na skraju załamania
 Opinia
@Artur 20.09.2018 23:53

I bardzo dobrze, ja tu pracuje i wstyd mi to mówić za każdym razem. Jednak musimy bo w umowie jest wzmianka o ogromnych 5 cyfrowych karach

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obecny pracownik
 Opinia

Obecnie studiuję i pracuje w tej firmie. To co poniżej piszą to jest jakaś żenada.. Kierownicy dopasowali mi godziny pracy tak, aby pasowały do mojego planu. Co do zarobków-nie są złe. Jeśli chodzi o to, że danego dnia nie możemy przyjść do pracy- dzwonimy przed naszą zmianą - i mówimy, że dnia dzisiejszego nas nie będzie. Bez problemu. Kierownicy są zawsze wyrozumiali i pomocni, więc nie wiem o co tyle szumu

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pozdromilion
 Opinia
@Obecny pracownik 22.10.2018 02:59

nowy jesteś hahahah czekaj jeszcze 2 tyg;p

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obecny pracownik
 Opinia
@pozdromilion 26.10.2018 16:33

pracuje tu od roku

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Zgodnie z Informacją odpowiadającą odpisowi pełnemu Z REJESTRU PRZEDSIĘBIORCÓW firma COLTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO - AKCYJNA została wykreślona z rejestru przedsiębiorców z dniem 2014-03-28.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nico
 Opinia

@Anna nie wiem skąd w Tobie tyle złośliwości... piszesz jak źle byłaś traktowana to co tam tyle czasu robiłaś?! z tego co wiem można spokojnie porozmawiać z przełożonymi, załatwiać każdą sprawę wszystko zależy od sprawy, problemu... negocjować można z każdym ale to pewnie dla Ciebie wiedza tajemna.. Może w końcu czas dorosnąć!!!!! Pozdrawiam

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia
@Nico 02.09.2018 20:35

Hm... Odpowiadając na Twoje pytanie, co tam robiłam? Zarabialam pieniądze, to chyba oczywiste, że po to się idzie do pracy? A nt. firmy wyrażam się tak a nie inaczej, bo trochę tam pracowałam i bylam świadkiem słabego podejścia do pracownika. Twierdzisz, że idzie się dogadać? To elegancko, gratuluję Tobie takiego farta, ale nie wszystkim tak pięknie się udało i uwaga: nie jestem odosobnionym przypadkiem. Warto przeczytać posty poniżej. PS. Stwierdzenie nt. dorosłości zachowaj dla siebie, w szczególności gdy nie masz pojęcia o drugim człowieku. Każdy ma prawo do swojego zdania, opini, a moje nt. tej firmy jest takie, niestety negatywne. I to nie jest kwestia 'dorosłości', ale obserwacji podejścia innych pracodawców i porównania że sobą dwóch kontrastów. Pozdrawiam również.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nico
 Opinia
@Anna 03.09.2018 22:13

Nie miałem zamiaru urazić Cię stwierdzeniem o dorosłości.. wynika to raczej z obserwacji i podejścia ludzi młodych do życia, pracy i przełożonych A przede wszystkim do drugiego czlowieka... bardzo łatwo obrzucić drugą stronę "błotem " myśląc że w necie jesteśmy anonimowi... wymagając szacunku od innych powinniśmy tego samego wymagać od siebie ... warto zadać sobie pytanie czy zawsze z należytą starannością wykonywaliśmy swoje zadania, obowiazki za które otrzymaliśmy wynagrodzenie?! Tak poprostu spojrzeć krytycznie na swoje zachowanie , postawę i pracę itp. Być może dojdziemy do zupełnie innych wniosków ???? prawdą jest że firmy, przełożeni są różni... ale nie zapominajmy że wszyscy jesteśmy ludźmi i w jakiś sposób zależni od siebie... dlatego warto rozmawiać choćby podejmowane tematy były trudne.... Pozdrawiam serdecznie

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pozdromilion
 Opinia
@Nico 04.09.2018 20:45

Coś mi się wydaję, że piszesz zza didżejki ortelowskiej? Czy Ty wiesz, co znaczy negocjować w tej firmie? Nie ma nic za darmo. Chcesz dzień wolnego, bo masz coś ważnego do załatwienia? " A co ja będę z tego miał? " "Po co Ci te wolne?" " A nie możesz tego przełożyć? " "No jasne! Kiedy odrobisz? to co przyjdziesz w sobote na 10h?" "To co z tego, że pracujesz w 3 soboty przyjdziesz w 4!" "oooooojej! nie możesz? a ja też nie mogę dać Ci wolnego" "Odrobisz w tygodniu? codzień po 2 godziny dodatkowo!" "wiesz co to znaczy kiedy Ty spóźnisz się 5 min? na sali jest 60 osób! wyobraź sobie 5min razy 60 osób= 300min tj 5 h pracy jednej osoby, wyobraź sobie gdyby tak każdy sie spóźnił!!!?" Mówi Ci to coś? nie pytaj głupio co kto ile czasu tam robił, bo to jak pytać inwalidę dlaczego jeździ na wózku. W tej pracy nie ma negocjacji, nie ma szacunku do pracownika, a tym bardziej do klienta. Totalna znieczulica. I dziękuję bałwany za usunięcie mojego komentarza z ubiegłego roku.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

@Nico, jesteś pracownikiem firmy? Mógłbyś wypowiedzieć się na temat pracy i pracodawcy? Jaka jest obecnie atmosfera w firmie? Jesteś zadowolony z relacji ze współpracownikami i przełożonym? Czy można liczyć na stabilne zatrudnienie i długoterminowe umowy o pracę? Podziel się swoim doświadczeniem, pomożesz w ten sposób innym użytkownikom forum szukającym zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
To się zmuś
 Opinia

T. RAMA FOREVER!!!

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

@Anna, rozumiem Twoją opinie o firmie. Piszesz, że nie zawsze mogłaś liczyć na premie. Czy pracodawca oferował inne dodatki pozapłacowe takie jak kursy branżowe podnoszące kwalifikacje zawodowe lub pakiet socjalny? Z relacji ze współpracownikami byłaś zadowolona. Co sprawiało, że stosunki z przełożonym były gorsze? Może spokojna rozmowa mogłaby coś zmienić i poprawić te relacje? Czy ktoś z obecnych pracowników mógłby wypowiedzieć się na temat warunków pracy w firmie? Każda informacja będzie pomocna dla osób szukających zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia
@Hanna 26.08.2018 15:25

Firma nie inwestuje w pracowników w żaden sposób. Ludzie są dla nich tylko liczbami, statystykami. Jak nie ten człowiek przyjedzie do pracy to inny. Tam było, jest i będzie. Z całym szacunkiem, ale jak można prowadzić spokojene rozmowy z 'szefem', skoro nie słucha żadnych argumentów, jego odpowiedzi nie są konkretne i nie mają odniesienia do Twojego pytania? Nikt nie będzie się poniżał przed pajacem. I to nie są typy ludzi, z którymi da się spokojnie usiąść i porozmawiać.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kitsune_99
 Opinia

pracuję tylko od 18 kwietnia i mam po dziurki w nosie tej roboty. Przez słuchawkę wyzywają Cię od najgorszych a jak powiesz zdanie "czy może się pan na chwilę uspokoić i dać mi wytłumaczyć sytuację?" masz karę. Jak robiłam po 20 zaproszeń to żadnej premii. Musiałam że straży jechać na 10 dni do Niemiec to teraz odrabiam. W dodatku 10 miałam do pracy na rano i dzwonię i odebrał Michał. Dostałam zjebe za to, że mieliśmy z autobusem problem i kazał mi od razu tego samego dnia po 48 godzinach kiśnięcia od razu do pracy. Zero odpoczynku, raptem zdążyłam zostawić rzeczy w mieszkaniu i prysznic wziąć. Tego samego dnia zrobiłam raptem jedno zaproszenie i zasypiałam przy stanowisku (jednak 48h bez snu robi swoje) to dostałam kolejny opieprz za to, że mam tylko jedno i powinnam być wypoczęta itp. Beata jak wymieniłaś wyżej. Z kierowników to jedynie Szymon wyrozumiały jest i można się z nim pośmiać.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia
@Kitsune_99 22.07.2018 20:27

W ogóle mnie to nie dziwi, że tak do Ciebie podeszli. Taka jest polityka firmy, a właściwie jej brak. Aby zatrzymać pracownika trzeba mieć do niego podejście, a tutaj go nie widać. Z tego co czytam to jest coraz gorzej... (usunięte przez administratora) w tej firmie przeważa. Kiedyś mojej koleżance zepsuł się samochód gdy miała do pracy, to Michał jej bezczelnie powiedział: ja tyle jeździłem i nigdy mi się nie popsuł, więc raczej przyzwyczajaj się do takich odzywek. Ale z całego serca Ci życzę, abyś jak najszybciej zmieniła pracę dla własnego spokoju psychicznego. :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kitsune
 Opinia

No juz od wczoraj robię szkolenie w bardzo dobrym miejscu i bez stresu :))

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

@Mały, dlaczego masz taką opinię o firmie? Czy sprawa z opóźnionym wynagrodzeniem została wyjaśniona? Pracodawca dodaje bonusy w postaci premii lub pakietu socjalnego. Jak według Ciebie wygląda atmosfera w pracy i relacje z przełożonym? Jesteś z nich zadowolony? @Kitsune_99, mogłabyś dodać, czy firma daje solidne zatrudnienie i można liczyć na umowę długoterminową?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia
@Hanna 23.07.2018 22:03

Nie rozumiem, po co zadajesz pytania, na które jest odpowiedz w kilku postach poniżej. 1) Wypłata wynagrodzenia jest prosta: do 15 mają czas na wykonanie przelewu, czytaj najczęściej przelew wykonują właśnie 15 dnia każdego miesiąca, przeważnie w godzinach końca pracy biura, co powoduje, że mając konto w innym banku nie łapiesz się na godziny księgowania i musisz czekać do następnego dnia roboczego. 2) Jaki chcesz mieć pakiet socjalny na umówie ZLECENIE? Płacą za ilość godzin, nie ma żadnych bonusów, a tym bardziej premii, skoro nie są określone i znane nam zasady ich przyznawania. Nikt tam premii nie widzi. 3) Relacje z kierownictwem patrz poprzednie posty. 4) W ten firmie nie ma czegos takiego jak solidne, długoterminowe zatrudnienie na umowie na ZLECENIE. Poczytaj poprzednie komentarze. Ale najlepszym wyjściem i odpowiedzeniem na Twoje pytania jest zatrudnienie się w Ortelu. Tam cały czas kogoś szukają.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kitsune_99
 Opinia
@Hanna 23.07.2018 22:03

Umowa zlecenie na czas nieokreślony

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

@Anna, nie szukam zatrudnienia w firmie. Jestem moderatorem tego wątku i nie mam żadnych powiązań z firmą o której tu mowa. Moim obowiązkiem jest zadawanie pytań, tak żeby ułatwić osobom, które szukają pracy zdobywanie informacji o warunkach zatrudnienia i obecnych rekrutacjach. Dzięki Waszym opiniom przyszli kandydaci mogą więcej dowiedzieć się o firmie i zdecydować, czy będą aplikować do tej firmy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

@Galanonim, napisałaś dość szczegółową opinię o firmie. Niestety nie jesteś zadowolona z współpracy. Inne osoby na forum wypowiadają się w podobnym niepochlebnym tonie. Jak myślisz, czy atmosfera w pracy i relacje z przełożonym, które Ci nie odpowiadały mogły ulec poprawie? Może spokojna rozmowa mogłaby coś zmienić i poprawić wasze relacje? Czy za dobrze wykonana pracę i spełnienie normy można było liczyć na premię? Czy osoby z dłuższym stażem i odpowiednim wykształceniem miały otwartą drogę do awansu, czy raczej nie było szans na wyższe stanowisko? Szczegóły zatrudnienia, o których napiszesz pomogą innym osobom poszukującym pracy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia
@Hanna 17.07.2018 18:23

Premia i awans w tej pracy to mit

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mały
 Opinia
@Hanna 17.07.2018 18:23

opóźnienia z wypłatą, omijać szerokim łukiem.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maria
 Opinia

Pracowałam w tym pier....... 6 mc. Praca dobra dla poczatkujących i na chwilę. Ogólnie to chora atmosfera Dominik ma kompleksy, ale trudno. Po 6 mc kiedy zaczęłam chorować Michał wręczył mi wypowiedzenie. To było najlepsze co mogło mnie spotkać, zostałam nauczycielem a tej pracy nawet w Cv nie wpisuje. Żenada

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obiektywny
 Opinia

Nie lubię pisać rozbudowanych wypowiedzi, jestem osobą konkretną. Dlatego też podchodząc do sprawy obiektywnie, patrząc z perspektywy kilku szczebli kariery (konsultant>kierownik), po jakich dane mi było się wspiąć w tej firmie, wypunktuję fakty, które dotyczą tej firmy. Na wstępie powiem, że ten post nie ma na celu nikogo zniechęcać, tudzież zachęcać do pracy w tej firmie. Kolejność faktów przypadkowa: *Elastyczny grafik: przez niektórych pojęcie to jest nieco nad interpretowane. Bardziej trafnym określeniem był grafik dopasowany do innych zajęć pracownika (np. druga praca, studia/szkoła, treningi itp.). Jeżeli dany pracownik trzyma się pracy w ustalonych godzinach - jest ok. Jeżeli natomiast nie pojawi się w pracy we wcześniej zadeklarowanych godzinach, musi te godziny odrabiać. Wielu pracowników narzeka na ten system argumentując to tym, iż jest to umowa zlecenie i skoro nie przyszedł do pracy to po prostu nie miał za to zapłacone - "jakim prawem ja to muszę odrabiać?!". Otóż nie musi i vice versa - pracodawca również nie musi takiej osoby zatrudniać, gdyż zasadniczo nie jest mu potrzebny pracownik, który nie pracuje, tudzież nie wykonuje zlecenia, które zostało mu powierzone. *Czynności zabronione podczas pracy: Osoba podejmująca się zlecenia, powinna wykonywać je z należytą starannością (mniej więcej standardowy wpis w wielu umowach zlecenie lub o dzieło). Skoro mówimy o staranności, to im mniej się rozpraszamy, tym staranniej wykonujemy swoją pracę. Prawdą jest to, że każdy ma inną podzielność uwagi - jedni mniejszą, drudzy większą. Ja osobiście jestem osobą, która ma raczej w tej kwestii problemy, gdyż wykonując jedną czynność skupiam się w pełni nad nią, nie potrafię wykonywać dwóch lub więcej rzeczy na raz, toteż będąc konsultantem nie korzystałem z prywatnego telefonu, bo przeszkadzało mi to w wykonywaniu zlecenia z wcześniej wspomnianą "należytą starannością". Z kolei znam osoby, którym to w ogóle nie przeszkadza i rozumiem oburzenie, że "przecież się łączę", "przecież mam dobry wynik", "przecież mnie to nie rozprasza". Nie mam nic przeciwko, żeby takie osoby korzystały z tzw. "zabijaczy czasu". Tu rodzi się pewien konflikt, gdyż każdy może powiedzieć, że posiada podzielność uwagi. Z obserwacji łatwo wyciągnąć jednak wnioski kto mówi prawdę, a kto ściemnia. Teraz bądź tu sprawiedliwy - skoro pozwolono korzystać z tych dobrodziejstw jednej, czy drugiej osobie, to dlaczego ten trzeci nie może? No właśnie. Tutaj jest tylko jedno rozwiązanie - potraktowanie wszystkich jednakowo. Patrząc z innej strony medalu, rzeczywiście niektóre sytuacje przyłapanych na gorącym uczynku z telefonem/krzyżówką/gazetą/rozmawiającym z kolegą czy koleżanką i wiążący się z tym tzw. OPR nie zawsze był na miejscu. Można było zwrócić uwagę w taki sposób, że delikwent sam poczuwał się do winy i zaprzestawał "nielegalnego procederu" - w większości przypadków dawało to świetny efekt. Niestety, niektóre osoby z kadry managerskiej (teamleader/kierownik/dyrektor) o tym zapominało i czasem mnie również przychodziło do głowy, że to trochę wygląda jak w szkole czy przedszkolu. *Praca Teamleaderów: wielu osobom się wydaje, że nic nie robią. To nie prawda. Zacytuję klasyka "To, że nie podbijam karty na zakładzie o 7 rano to już w Waszym robolskim mniemaniu muszę być nierobem?" ;) Oczywiście nie uważam, że konsultanci to "robole". Konsultanci są po prostu pracownikami najniższego szczebla, którzy są jedynie odpowiedzialni za to by wykonywać swoje zlecenie z najwyższą starannością - a to zlecenie to zapraszanie klientów na spotkania. Teamleaderzy, mówiąc bardzo ogólnie są odpowiedzialni za jakość rozmów konsultantów. Chyba nie muszę mówić czym jest odpowiedzialność, prawda? W wielkim skrócie - jeżeli konsultant nie wykonuje swojego zlecenia z należytą starannością, to obrywa się teamleaderowi. Chyba bardziej łopatologicznie nie można tego wyjaśnić. Poza tym do zadań TL należały szkolenia dla nowych pracowników, know how itd. *Praca kierowników - "siedzą za biurkiem i nic nie robią". Każdy z nas tak myśli/myślał (ja też ;) ). Nic bardziej mylnego. Prace biurowe w połączeniu z różnego rodzaju raportami, odsłuchiwaniem rozmów, przygotowywaniem materiałów, opracowywaniem strategii (know how się kłania po raz kolejny), pracy pod presją - to wszystko zabiera mnóstwo czasu, nie wspomnę już o odpowiedzialności jaka za tym stoi. *Wynagrodzenie: dla konsultantów/weryfikatorów - adekwatne do wykonywanej pracy. Dla kadry kierowniczej? ekhmm... ;) Ile wg Was zarabia kierownik? Ile zarabia dyrektor? (nie u nas, tylko czyste skojarzenie pensji z danym stanowiskiem). Niezłe kwoty, prawda? Powiem wam jakie kwoty mi się nasuwają (i to w najgorszym scenariuszu): kierownik - 3000-4000zł dyrektor - 5000-7000zł Nie skomentuję, bo nie mog

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maria
 Opinia
@Obiektywny 15.09.2017 22:09

Ta praca jest dla ludzi bez ambicji

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Koszmar
 Opinia

Pamiętam jak dookoła toalet zawsze była obsikana podłoga i mokry papier. "Fajnie" było jak trenerka siedzi koło Ciebie i mówi co masz gadać, a ty nie możesz się skupić przez co się plączesz.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
oleole
 Opinia
@Koszmar 07.07.2018 20:29

największa beka była jak wprowadzili nowe teksty do skryptu, w stylu "zapraszamy wraz z mężem/żoną i zaprzyjaźnionymi parami małżeńskimi" - i mów to do babuszki 90 lat której mąż od dawna nie żyje. To dopiero dno, i wstyd to było czytać. Autentycznie było mi głupio (wraz z całą tą rozmową) jeszcze to dopowiadać.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
@xd
 Opinia
@Koszmar 07.07.2018 20:29

Niestety za porządek w toalecie odpowiada kazda osoba która z niej korzysta... To świadczy o kulturze osobistej... aż przykro że tak mało z Was wyniosło ją z domu...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Koszmar
 Opinia

Jestem ciekawa, kiedy w końcu upadnie. Oszukiwanie ludzi, że rozmowy nie są nagrywane czy darmowe garnki za siedzenie 2h na spotkaniu. Śmiechu warte. Spóźnisz się 5min? Odpracujesz godzinę na następny dzień. Sprzęt zniszczony, wykładzina brudna. W dodatku 2 tygodnie czekania na wypłatę to jakiś nieśmieszny żart. Nie zrozumiesz przez popsute słuchawki co klient mówi do Ciebie? Idziesz do szefostwa, bo to Twoja wina. W dodatku pretensje jak dostaniesz zwolnienie lekarskie i będziesz chciał zanieść.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
@anna
 Opinia

Ludzie przestańcie siać propagandę, firma ma się dobrze....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Madziorek
 Opinia
@@anna 25.05.2018 14:43

Dobrze tzn ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Coltel Sp. z o.o. S.K.A. - Olsztyn

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej