Carport Sp. z o.o.

Baranowo

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 22 ocen.

Carport Sp. z o.o.
3 22 6 1

Opinie o Carport Sp. z o.o.

maxima

maxima Miałam przyjemność pracować w Carporcie. Praca interesująca, rowijająca. Ludziska bardzo przyjaźnie nastawieni do współpracowników. Dyrekcja i Kierownicy, bardzo pomocni, choć wymagajacy to bardzo sympatyczni ludzie. Płaca nawet ok, choć brakowało wachlarza socjalnego. Firma rzetelna, godna polecenia, a przedewszystkim szanująca ludzi .

CAR-PORT
@maxima 07.03.2018 08:57

Maxima - dziękujemy za Twoją opinię. Miło nam czytać Twoje słowa. Mamy nadzieję,że układa Ci się zawodowo i prywatnie - czego Ci życzymy. Pamiętaj, że w Carporcie mamy najlepszą kawę na świecie - nie dość, że aromatyczna, to na dodatek pije się ją w sympatycznym towarzystwie - wpadnij zatem nas odwiedzić!

Cośmituśmierdzi
@CAR-PORT 20.04.2018 15:57

Przeglądając wypowiedzi na tym wall'u, nie do końca zgadza mi się ilość zadowolonych Pań pracujących kiedyś w CARPORT i ogólna ilość personelu żeńskiego, która faktycznie (zgodnie z prawdą) pracowała i pożegnała się z tym pracodawcą. Ba - z tego, co kojarzę to nie były to w pozytywne rozstania. Oj, coś mi tu śmierdzi : )

CAR-PORT
@Cośmituśmierdzi 13.07.2018 15:28

Szanowny "Cośmituśmierdzi" - wszelkie opinie zawieszone tutaj, są opiniami zawieszonymi z własnej inicjatywy. Jesteśmy ciekawi na jakiej podstawie udało Ci się zweryfikować ilość osób w naszym zespole oraz z jakiego okresu pochodzą te dane. Jednak rzeczywistość jest inna niż piszesz.

PRACOWNIK

Witam.A ja jestem pracownikiem tej firmy i muszę przyznać że jeżeli wykonujesz sumiennie i starannie swoje obowiązki to nie ma co narzekać. Kasa zawsze na czas .A jak sie godzisz na takie a nie inne uposażenie to Twój problem że po miesiącu chcesz podwyżkę ☺Ogólnie polecam.Atmosfera pomiędzy pracownikiem a menadżerem na luzie .Z zarządem można wogule się nie widzieć chyba że na sie w tym jakiś cel.To wtedy warto się umówić i przestawić swój punkt widzenia .Są dyspozycyjni 3-4 dni w tygodniu.

CAR-PORT
@PRACOWNIK 19.04.2018 20:44

Naszemu Proacownikowi dziękujemy za dobrą i rzeczową opinię :-)

Maciunia

Na 15 wygranych aukcji zaakceptowali tylko 1 samochod....... tak troche slabo bym powiedzial

Waldeq
@Maciunia 12.02.2018 09:12

W Europie Zachodniej sredni poziom akceptacji wynosi 20% , w naszym kraju , w zaleznosci od dostawcy auta wskaznik ten waha sie tylko na poziomie 7 - 9 % i nic tu na razie sie nie zmieni .

Maciunia
@Maciunia 12.02.2018 09:12

Nie oczerniam firmy..... poprostu na dzis dzien 27 wygranych aukcji i tylko 1 samochod odebrany. Faktycznie w Angli procent ten jest znacznie wiekszy...... 15 wygranych aukcji 8 odebranych samochodow......

Maciunia
@Maciunia 26.02.2018 20:18

35 aukcji wygranych. Czas mija do ostatniego dnia i przysylaja brak akceptacji...... troche malo to skuteczne...... zaprzestaje dalszej wspolpracy......

CAR-PORT
@Maciunia 20.03.2018 14:33

Maciunia - zapraszamy na aukcje Carport. Zdecydowanie proporcja aukcji wygranych do zaakceptowanych jest odwrotna niż piszesz. Zapraszamy do kontaktu na bok@carport.pl - zweryfikujemy czy tak było, a jeśli tak to szczegółowo odpowiemy Ci dlaczego.

Maciunia
@CAR-PORT 20.04.2018 15:58

Wrecar. Ale jesli chcecie to sprawdzic to prosze bardzo..... po mailu dojdziecie Carexport@onet.pl Czekam na odpowiedz

CAR-PORT
@Maciunia 06.06.2018 16:14

Szanowny Maciunia, Gowork to miejsce do złożenia opinii nt. CAR-PORT w relacji Pracodawca-Pracownik. W przypadku reklamacji prosimy o wiadomość na adres e-mail bok@car-port.pl.

robson

Ja również uważam, że zakup pojazdu w aukcji WRECAR jest mało realny. Wygrałem kilka z nich ale za każdym razem dostałem odpowiedź negatywną. Fakt - wygrałem pojazdy za śmieszną cenę, ale jeden dla sprawdzenia wylicytowałem za kwotę na pograniczu opłacalności i w tym przypadku również odpowiedź negatywna. Dzwoniłem do firmy WRECAR, pytałem czy tylko ja mam takiego pecha, czy to norma, że nie dochodzi do sprzedaży wylicytowanych pojazdów i usłyszałem, że 98% aukcji dochodzi do skutku. Byłem zalogowany dwa miesiące i skończyłem z tym, myślę że sposób na biznes w takim przypadku to abonament ok. 100zł/m-c - i niech się frajerzy przebijają z nadzieją trwającą 21 dni że kupili okazyjnie auto. Zauważcie przy okazji jak takie licytowanie jest wciągające - jak hazard. Ja np. po każdym włączeniu kompa zaczynałem od wrecar i gapiłem się w to kilka godzin dziennie - nawet w pracy. Ps. mój kolega również wygrał jedną aukcję i też dostał odpowiedź negatywną, ale on miał abonament za 1zł przez promocyjny miesiąc.

gorzka wódka
@robson 23.06.2018 08:05

Hah ,na 80 aukcji wygranych 1 samochód ,,,wygrałem i odebrałem,,,osoba rzecoznawca ,pytał się mnie przy odbiorze auta jak ja to zrobiłem ze wygrałem ,,,,

CAR-PORT
@robson 23.06.2018 08:05

Witaj Robson, Gowork to miejsce do złożenia opinii nt. CAR-PORT w relacji Pracodawca-Pracownik.

anonymous

Wygrałem ok 60 aukcji i nikt się nie odezwał Wielka ściema !!!!!!!!!!!!!! Strata czasu i kasy Pracownicy nie odpisują na wiadomości

CAR-PORT
@anonymous 19.09.2018 17:53

Witaj anonymous, prosimy o przesłanie na adres mailowy: bok@car-port.pl kontaktu do siebie oraz kopii wysyłanych do nas wiadomości, na które nie otrzymał Pan odpowiedzi zwrotnej. Wyjaśnimy szczegółowo jak jest tego przyczyna.

Brakinfo

A jak sie wylicytuje samochod osobowy, ktorego jednak nie chcemy kupic to jakie kary sa? Czy sa szanse na odstapienie od umowy?

CAR-PORT
@Brakinfo 25.04.2018 20:29

Szanowny Panie, wszelkie informacje na ten temat zawarte są w Regulaminie zamieszczonym na naszej stronie. Możemy jednak powiedzieć, ze CAR-PORT jako poważny portal aukcyjny, nie może sobie pozwolić na dobrowolność decyzji Nabywcy po wygranej aukcji. Dlatego zamieszczamy obszerne opisy pojazdów, a nasz system za każdym razem prosi o potwierdzenie złożonej oferty, aby takie sytuacje nie miały miejsca lub były bardzo marginalne. Pana pytanie jednak świadczy o dojrzałości aukcjonerskiej. Cieszymy się z tego, gdyż lepiej jak klienci pytają, niż po aukcji znajdują się w niekomfortowej dla nich i dla nas sytuacji.

zadowolona

Dobry pracodawca, atmosfera w pracy bardzo pozytywna. Każdy wie jakie ma obowiązki i oczywiście musi się z tego wywiązywać. Szkoda, że nie ma za wiele dodatków pracowniczych, ale jak na małą firmę pracowało się dobrze. Ten co narzeka chyba nigdy nie poznał realiów polskich pracodawców.

CAR-PORT
@zadowolona 07.03.2018 08:39

Zadowolona - dziękujemy za Twoją opinię. Jest nam niezmiernie miło, że nas tak oceniłaś. Konkretnie, realnie. Życzymy Ci powodzenia zarówno zawodowo jak i prywatnie :) Wpadnij do nas na kawę odwiedzić dawny swój TEAM.

Iga

Maruderzy zawsze znajdą coś żeby oczernić firmę. Czy to jest uczciwe??

CAR-PORT
@Iga 19.02.2018 10:14

Iga, dziękujemy za Twoją tezę. Całkowicie się z nią zagdamy. To miejsce jest do zamieszczenia opini nt. pracodawcy. Każdy, totalnie każdy może napisać wszystko co tylko chce, nie ma jakichkolwiek weryfikacji typu czy autor wypowiedzi zna w ogóle firmę. Ale cóż - taki jest internet :)

anonymous

JA KUPUJE NA WRECARZE I JESTEM ZADOWOLONY ,JEDYNY MANKAMENT TROCHE MALO AKCEPTACJI AUT.DLA TYCH WSZYSTKICH (usunięte przez administratora) CO TU SIE WYPOWIADAJA -IDZCIE DO BIEBRONKI PRACOWAC TAM DAJA 2500 LESZCZE

CAR-PORT
@anonymous 03.02.2018 22:03

To miejsca do złożenia opinii nt. CAR-PORT w relacji Pracodawca-Pracownik.

Piter

Witam WRECAR to duży przekręt nie wpłacajcie żadnych pieniędzy bo tylko będziecie w plecy, wygrałem parę aukcji i nie kupiłem żadnego samochodu ,czekają do końca 21 dni i dostajesz odpowiedź ,że niestety brak akceptacji porażka !!!!!!!!

CAR-PORT
@Piter 03.02.2018 21:23

To miejsca do złożenia opinii nt. CAR-PORT w relacji Pracodawca-Pracownik.

anonymous

Chodziło o firmę WRECAR, ale to to samo bo są powiązani !!!!!! UWAGA NA WRECAR!!!!!

CAR-PORT
@anonymous 03.01.2018 15:46

To miejsca do złożenia opinii nt. CAR-PORT w relacji Pracodawca-Pracownik.

anonymous

Ta firma to jeden wielki przekręt. NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!!!! NIE WPŁACAJCIE ŻADNYCH PIENIĘDZY!!!!!! Straciłem tylko czy aż 200 zł., ale boli. Pomimo wygranych czterech licytacji nie mogłem kupić żadnej z tych "okazji"

CAR-PORT
@anonymous 03.01.2018 15:40

Anonymus, opinia zawieszona o CAR-PORT nie dotyczy platformy CAR-PORT. Uczestnictwo w aukcjach oraz składanie podbić jest bezpłatne.

admin

Jak wyglądają wynagrodzenia w firmie Carport Sp. z o.o. i czy są płacone terminowo? Prosimy o komentarz.

Nie_polecam
@admin 20.08.2015 19:22

Nieterminowo wypłacane wynagrodzenia, niesłowni.

CAR-PORT
@Nie_polecam 06.06.2017 11:47

Szanowny "Nie_polecam", w firmie zatrudniamy wszystkich pracowników wyłącznie w oparciu o umowę o pracę. Z wszelkich obowiązków, które reguluje Kodeks Pracy, w tym z terminowości wypłacania wynagrodzeń wywiązujemy się sumiennie. Nigdy w naszej organizacji nie wystąpiło opóźnienie z zapłatą pensji - co gwarantujemy. Jeśli uważasz inaczej - prosimy przedstaw nam swoją umowę o pracę i wyciąg z konta - jeśli udowodnisz nam,że otrzymałeś pensję nieterminowo-zwrócimy Ci należne odsetki powiększone dziesięciokrotnie :)

bezniku

Nie polecam pracy w tamtej firmie ze względu na kierownika. Chyba, że ktoś lubi być pomiatany : )

CAR-PORT
@bezniku 15.02.2016 11:31

Szanowny "Bezniku", faktem jest, iż wskazany w komentarzu Kierownik był osobą stawiającą zadania ponad ludzi. Właśnie to było powodem we wrześniu 2016r. podziękowania mu za współpracę. Przepraszamy, za tę sytuację.

oaliek

raczej można u nich dobrze zarobić, przyjmuja też studentów.

CAR-PORT
@oaliek 24.04.2016 14:47

Szanowny "Oaliek" dziękujemy za pozostawioną opinię. Jest nam niezmiernie miło czytać pozytywne opinie. Oczywiście ją potwierdzamy :)

expracownik

Dobra praca dla miłośników aut. Można dobrze poznać rynek motoryzacyjny. Atmosfera pozytywna, płaca ok i zawsze do 10-tego. Polecam

CAR-PORT
@expracownik 24.11.2016 17:31

Szanowny "Expracownik" dziękujemy za pozostawioną opinię. Jest nam niezmiernie miło, iż pomiomo że nasze drogi zawodowe rozeszły się pozostało o nas dobre wspomnienie. Życzymy samych sukcesów w życiu prywatnym jak i zawodowym.

poszkodowany

WITAM i zapraszam wszystkich do kontaktu ze mna na kry1981@interia.pl ktorzy zostali oszukani przez ta firme, ja byłem dziś na policji w tej sprawie i niestety musi być więcej poszkodowanych, auta na tych aukcjach nie sa w ogólle na sprzedarz wiem bo udało mi sie zdobyc kontakt do dwóch właścicieli pojazdów ktore wylicytowałem i oni nic o tym procederze nie wiedzieli SMIAŁO MOZNA PISAC NA MEILA Z MIŁĄ CHĘCIA OSZUSTÓW UKARAM

CAR-PORT
@poszkodowany 24.05.2017 15:00

Szanowny "Poszkodowany", z prawdziwym żalem przeczytaliśmy zamieszczoną opinię. Nasz portal CAR-PORT działa na rynku od ponad 10 lat i w tym czasie zbudował zaufanie zarówno u Kupujących jak i Sprzedających pojazdy za naszym pośrednictwem. Jakość naszych usług na przestrzeni lat została potwierdzona wieloma prestiżowymi nagrodami, które zdobyliśmy. Wszelkie roszczenia dotyczące transakcji prosimy składać mailem na adres reklamacje @car-port.pl Zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań by wyjaśnić sytuację, które Pan opisuje.

Zalaszeareweirdos

Ludzie pracujący (WSZYSCY, oprócz panów Zalaszewskich) prawie jak rodzina, troche plotkują o sobie wzajemnie, ale powiedzmy, że się szanują. Atmosfera przyjemna, ale pomiędzy personelem. prezesi nielubiani przez chyba każdego pracownika, uważają sie za pępki świata, maksymalnie nastawieni na zysk ku swojej osoby. Nie ma w nich nic człowieczeństwa, tylko kasa kasa, po trupach do celu, kombinatorzy, oszuści, matacze, niesłowni. Oczekują góry lodowej na pustyni za grosze, prościej-"Na początku mydlą oczy, następnie Cristiano Ronaldo ma grać za 2000 brutto". Ogólnie ciemnogród. Mam nadzieje, ze to przeczytają, pozdrawiam.

CAR-PORT
@Zalaszeareweirdos 06.06.2017 11:25

Szanowny "Zalaszeareweirdos" nie możemy się zgodzić z Twoja oceną. Uważamy ją za nieprawdziwą i niesprawiedliwą. Jednak będąc otwartym na dialog z każdym, zapraszamy do rozmowy. Jeśli masz powody by tak nas ocenić - porozmawiajmy, wyjaśnijmy sobie wątpliowści. Wierzymy, że zawsze gdy jest wola rozmowy - jest możliwość znalezienia porozumienia i właściwych wyjaśnień. Co do siatki płac, czyli wynagrodzeń, zapewniamy że są one proporcjonalne zarówno do wykształcenia, doświadczenia oraz umiejętności i kompetencji pracowników.

Zostaw opinię o Carport Sp. z o.o. - Baranowo

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carport Sp. z o.o.