Witam wszystkich.
Chciałbym poinformować iż powyższa firma działa na zasadach tzw. wciskania towaru klientom. W moim przypadku było to zamówienie używanej części do ciągnika rolniczego. Podczas rozmowy telefonicznej padały słowa : jak nowe , nie popękane , w bardzo ładnym stanie. Oczywiście na ogłoszeniu sprzedaży było inne niż te , które do mnie dotarło. Po otrzymaniu towaru , za który zapłaciłem przed wysłaniem i dodatkowo zamówiłem kuriera na swój koszt ponieważ był o 60zł tańszy okazało się że takie ładne i jak nowe NIE JEST! Po konsultacji telefonicznej w trakcie której Sprzedający upierał się że towar zamówiony przeze mnie jest OK poinformowałem go co do mnie dotarło. Miałem wrażenie że rozmawiamy o zupełnie innym przedmiocie. Zrobiłem więc zdjęcia , zwymiarowałem i wysłałem do informacji sprzedającemu prosząc o zwrot gdyż nie jest on zgodny z zamawianym i opisywanym. W odpowiedzi zaproponowano mi odesłanie na swój koszt i czekać 3-y tygodnie na rozpatrzenie sprawy. potem niestety już kontakt się urwał. W skrócie: Beznadziejna obsługa klienta , wciskanie kłamstw i kiepskiej jakości towaru klientom , brak chęci do szybkiego rozpatrzenia spraw , mało za dużo pieniążków tzw. wciskanie ludziom kitu i proste robienie po złości.
Nigdy nie kupię u tego przedsiębiorcy! Innych przestrzegam : UWAŻAJCIE!!!