Multihigiena Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 28 ocen.

Opinie o Multihigiena Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multihigiena Sp. z o.o.

Agnieszka

@obcy, dlaczego uważasz, że nie warto mieć z firmą nic wspólnego? Co jest powodem Twojej niechęci do Multihigiena Sp. z o.o.? Uargumentuj swoją wypowiedź. Czy spotkały Cię jakieś nieprzyjemności?

michu

Nie polecam jako kontrahent. Nie mają towaru na magazynie i nie oddają za pieniędzy za zamówienie. BRAK KONTAKTU. NIE ODBIERAJĄ TELEFONÓW. Lepiej kupić drożej ale nie tutaj.

obcy

Ale cisza, czyżby już nikt tam nie pracował.Chyba już wszyscy chętni przekonali się że nie warto z tą firmą mieć nic wspólnego

Poznań

Widzę że nie tylko byli pracownicy tej firmy są poszkodowani, Pani i pan właściciel nie tylko im wiszą kasę i to całkiem nie małą. Niestety pani właściciel wisi nawet kasę firmą które wynajęła do odpicowania jej domu , malowanie , tynkowanie itp . Nie płaci należności już od ponad roku, sprawa chyba trafi do sądu. Ogólnie nie polecam i starajcie się trzymać o tej pani jak najdalej, więcej się naprosicie o kasę niż ją zobaczycie, a na telefony ani ona ani jej mąż nie odbierają i nie reagują !!!! Przestrzegam przed współpracą z nimi !!!!

dostawca
@Poznań 28.10.2016 17:50
Widzę że nie tylko byli pracownicy tej firmy są poszkodowani, Pani i pan właściciel nie tylko im wiszą kasę i to całkiem nie ma...

Nie płacą dostawcom permanentnie.... ściema za ściemą.... . nie dziwię się że i pracownikom nie placom. Ja straciłem cierpliwość i oddaję sprawę właściwym urzędom.

Man

Rotacja jest, więc akurat radzę się na tym nie skupiać, tylko po prostu wysłać maila ze swoim CV i wszystko załatwić już dziś, warto przecież to zrobić

anonim

(usunięte przez administratora)

POZ

Dobry żart że nie ma rotacji ha ha oj widzę że szefostwo stara się jak może poprawić wizerunek.

anonim

(usunięte przez administratora)

obcy

Tak , w 100 % odradzam. Szkoda czasu na tą firmę-ja go zmarnowałem za dużo. Przykro mi to mówić, ale czas spędzony z takimi ludźmi uważam za zmarnowany-kupa obietnic, zapewnień nakazów, zakazów a potem i tak znajdą powód żeby nie zapłacić.Oczywiście jak chcesz to próbuj , tylko musisz wiedzieć, że w przypadku tej firmy , im więcej pokażesz i dasz od siebie, tym szybciej Cię wykorzystają, wyssą i staniesz się bezużytecznym robotem . Muszisz twardo trzymać granicę, i rób to rozsądnie bo wchodzą na głowę różnymi podejściami-i nie ma w tym nic normalnego.

Obcy

Zgadzam sie z koleżanką,chociaż ostatnio Pani PREZES nie prowadzi rozmow.Dyrektor handlowy nie ma nic do powiedzenia,zatem duzo obiecuje,zapewnia po czy okazuje się,że i tak nic nie moze zalatwić.Jest to tylko pionek .

Emilia

Nie polecam tej firmy. Wychowanie szefowej, jak również słownictwo woła o pomstę do nieba,proponuję kurs dobrego wychowania. W życiu nie spotkałam się z tak ordynarną, prostacką i ubogą w słownictwo kobietą. Odradzam z całego serca, brak szacunku do ludzi przede wszystkim do Klientów!

nick

czy na tym portalu w ogóle jest jakiś moderator, który pilnowałby przestrzegania prawa ? Czytając wpisy mam wrażenie, że kilka osób urządza sobie niezłą jazdę i pogaduszki. Mnie zależy na opinii, a tu tylko pełne sprzeczności wpisy.

zorro2

I sądząc po wpisach pewnie już nikt nie będzie pracował po doświadczeniach z takimi pacanami jak zorro, anetka, zdun i tym podobni. Z daleka widać że to zwykły hejt.

Poz
@zorro2 07.03.2016 01:30
I sądząc po wpisach pewnie już nikt nie będzie pracował po doświadczeniach z takimi pacanami jak zorro, anetka, zdun i tym podo...

Oj widzę że bardzo boli prawda o sobie (tzn o firmie) a może trzeba zacząć od siebie a nie żalić się na wszystkich do wokół ?.

wrocek

pan Krzysiek na magazynie jeszcze tu pracuje nie wierze,gosc jest niezle oddany dla szefostwa podziwiam Go i szacun ze tak długo wytrzymuje,jak bym miał własną firme takiego klienta chętnie zatrudnię.

anonim

(usunięte przez administratora)

zdun

Ale tam już nikt nie pracuje oprócz szefostwa i magazyniera więc kto ma się zwalniać ? ha ha. A ci co piszą są to byli pracownicy i dzielą się swoim doświadczeniem z tą firmą.

zorro

oh oh , bo się ktoś zaraz zarumieni z tych pochwał pisanych pod siebie.

anonim

(usunięte przez administratora)

zorro

Znowu szefostwo pisze ha ha, a kto tam jeszcze pracuje ?. Tak jak napisał "polak" wszyscy którzy tam pracowali oddają sprawy do sadu pracy ciekawe dlaczego skoro tam jest tak "cudownie". A te 2300 zł to raczej netto i to przed potrąceniami przez szefową :).

anonim

(usunięte przez administratora)

zorro

Oj widzę że szefostwo próbuję przedstawić firmę w dobrym świetle ha ha. I po raz kolejny kłamstwo :)

polak
@zorro 11.01.2016 08:47
Oj widzę że szefostwo próbuję przedstawić firmę w dobrym świetle ha ha. I po raz kolejny kłamstwo :)

Racja zorro kombinują pracowałem tam tez troszkę i nie znam bylego pracownka Multihigieny co powie dobro słowo o tj firmie a rozstania z firma z zasady konczą się w sadzie pracy (i że nie wstaje się do pracy z przymusu zart}wstajesz i myślisz dlaczego ja Boze!

anonim

(usunięte przez administratora)

zorro

Ha ha nie pisz bzdur tzn nie kłam, nikt normalny tam nie będzie pracował. Nawet rodzina pracował bardzo krótko :D

polko

dwa ostatnie posty to wogle jakies chore pisanie doradcy handlowcy o co biega!!!!!!!!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

polko

poka piszesz jakies tu glupoty praca nie wymagajaca no chyba ze firma stracila wszystkich juz klientow jak bys zobaczyl jak chlopcy zapie.....li za guziki spali w samochodach po trasie i rano dalej jechali to to bys to je...l po dniu pracy wiec nie pisz bzdur jak nie masz pojecia !!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

łili

Chłopku daj sobie spokuj z tą firmą to nie zadna firma to Wy....a odradzam nie tam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

polak

Masz całkowita racje tam tylko ludzie z którymi jest cos nie tak mogą troszkę dłużej popracować a taki pracownik o zdrowych zmysłach nie wytrzyma psychicznie pani Prezes jest z nia cos nie chalo ale jeśli chcecie przekonać się na własnej skorce polecam tam prace!!!!!

narcyz

Byłem, na okresie próbnym... Najlepiej pić codziennie, bo nie idzie tam wytrzymać, a na bombie wszytko wydaje się śmieszniejsze. uuuu

zdun

Proszę nie pisz bzdur ha ha do tej firmy biorą każdego z ulicy bo ma taką a nie inną reputację tzn tragiczną :). To raczej z Tobą jest coś nie tak albo ten post napisał ktoś z szefostwa multihigieny.

mar

znałem podobne dziającą firme i pracownik poszedł do sądu dostał sowite odszkodowanie i wtedy pracodawca zmienił się i to bardzo.Pytanaie czy w tej Firmie by to coś dało?

polak
@mar 25.06.2015 16:59
znałem podobne dziającą firme i pracownik poszedł do sądu dostał sowite odszkodowanie i wtedy pracodawca zmienił się i to bardz...

oj kontrole to w tej firmie są co jakiś czas , tylko państwo Wieczorkiewicz wolą płacić kary niż przestrzegać prawa dlatego rotacja pracowników w tej firmie jest duża

anonim

(usunięte przez administratora)

obcy

Zgadza się - trzeba być normalnym człowiekiem aby prowadzić działalność i umieć zarządzać załogą- ale w tej firmie jest tylko zastraszanie, nakazy oraz wyciąganie konsekwencji- głównie finansowych .Zadania stawiane przed pracownikami są co najmniej nieosiągalne.

obiektywny2

oj obiektywny to ty jestes jak kombinujesz jak pracownika zrobic na kase jak najmniej takich firm z tak obiektywnymi!!!

mało obiektywny

Ile można sobie wmawiać, że jest się wspaniałym szefem? Kiedy naprawdę tak nie jest! Ile?

obiektywny

Ot, widzę, że całą masa pateraków na tym "blogu". Nieudacznicy i ci co by chcieli a nie mogą. Założenie własnej firmy niewiele kosztuje, proponuje spróbować i kupować samochody, laptopy itp.itd. Co Wan szkodzi, będziecie panami własnego losu, żadnych raportów, meldunków, tylko samochodem służbowym pojezdzić, klienci niekoniecznie, chociaż jak się trafi to tak. Ludzie zejdżcie na ziemie - babcia mi mówiła wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

polak

oj to ktos znowu wejdzie na mine pechozol!!!!!

KOSMITA

W firmie pracuje grupa ludzi, którzy są od paru lat . Są to osoby, które oprócz brania pieniędzy , coś od siebie potrafią dać. Polecam pracę ludziom, którzy CHCĄ PRACOWAĆ !!!!

Strzelec
@KOSMITA 29.03.2015 21:29
W firmie pracuje grupa ludzi, którzy są od paru lat . Są to osoby, które oprócz brania pieniędzy , coś od siebie potrafią dać....

Żart dnia ha ha, osoby które pracują w firmie multihigiena ponad rok to szefostwo,jeden pan na magazynie i jedna pani w biurze. Wiec proszę nie wprowadzaj ludzi w błąd.

polak
@Strzelec 30.03.2015 15:16
Żart dnia ha ha, osoby które pracują w firmie multihigiena ponad rok to szefostwo,jeden pan na magazynie i jedna pani w biurze....

pan na magazynie jeszcze pracuje?no ale on jest jakis dziwny i chyba dlatego jeszcze pracuje tam tylko dziwni ludzie dłużej pracują

igrek

Rycho, Czaruś, ona... cwane lisy jak zawsze.

Muraż

Uwaga nie polecam , firma nie płaci swoich zobowiązań. Szefostwie wydaje się ,że są najmądrzejsi. Czaruś non stop okłamuje. Z tego co wiem to lada moment bedą w rejestrze KRD i nie tylko !!!! Firma się kończy...

obcy

Samochód służbowy dostaniesz-jak zasłużysz to będziesz się poruszał ciężarówką, ale że dużo pali to będziesz ogarniał hektary z kapcia. Nie ma tłumaczenia. A co do klientów- nie ma że nie chce - musi wziąć.Co do zadłużenia- to zadłużenia na około i nie tylko w okolicy. Przestrzegam przed pracą w tej firmie-bo to (usunięte przez administratora)

Anetka

Mobbing, poniżanie, demotywacja, niskie prowizje od zysku, zadłużeni w okolicznych firmach, obiecane auto służbowe, ale tylko obiecane... Ogółem darmowa przygoda z bieganiem po klientach. Klient nie jest zainteresowany ? Dlaczego ? Bo nie chce. Dlaczego ? Klient nie zainteresowany ma kupić.

ona
@Anetka 07.02.2015 13:01
Mobbing, poniżanie, demotywacja, niskie prowizje od zysku, zadłużeni w okolicznych firmach, obiecane auto służbowe, ale tylko o...

Hej Anetka a na jakim stanowisku tam pracowałaś?

Rycho
@Anetka 07.02.2015 13:01
Mobbing, poniżanie, demotywacja, niskie prowizje od zysku, zadłużeni w okolicznych firmach, obiecane auto służbowe, ale tylko o...

Anetka, tez tam pracowałem, i chyba w tym samym czasie co Ty. Jeżeli sobie dobrze przypominam to nie udało się tobie nic sprzedać. Bądż poważna te hektary to chyba po polu robiłaś.

oLEK

Nie polecam zdecydowanie. Jeśli chcecie pracować za darmo, być poniżani, być od wszystkiego to polecam.

CZARUS
@oLEK 30.01.2015 14:42
Nie polecam zdecydowanie. Jeśli chcecie pracować za darmo, być poniżani, być od wszystkiego to polecam....

Na tym poscie ustosunkuję się do wypowiedzi tych dwóch lub trzech osób, które niczym wszechmogący występują w dwóch lub trzech osobach. Nie polecam pracowników którzy : 1. chorują przez dwa miesiące zaczynając w trzecim tygodniu pracy ( no i są zdziwieni że nie nabyli praw do chorobowego. 2. nie potrafią sprzedać nic oprócz własnej osoby na rozmowie kwalifikacyjnej ( no ale pracownik musi ....skóra, fura i komóra... ) itd. itp. Polecam pracę dla zaangażowanych, samodzielnych, wytrwałych w dążeniu do celu itd. itp. Zapraszam, cały czas poszukuję pracowników do działu handlowego.

obcy
@CZARUS 04.03.2015 20:59
Na tym poscie ustosunkuję się do wypowiedzi tych dwóch lub trzech osób, które niczym wszechmogący występują w dwóch lub trzech...

Ustosunkowując się do wypowiedzi Czarusia-byłem zaangażowany i nie chorowałem - a to co mnie spotkało- zakazy ,nakazy meldowanie , wieczne niezadowolenie i niczemu i nikomu nie potrzebne gadanie. Właśnie nawiązując do rozmowy kwalifikacyjnej-obiecują samochody, premie,decyzyjność i pomoc a tak na prawdę jeśli dostaniesz pełną pensję to powinieneś być wdzięczny - Ale tu uwaga- pensja jest pracownika i powinna być wypłacona na czas ! Nie dajcie się zwieźć na obiecanki -przecież przez tyle lat firmę nie stać nawet na małe auto przedstawicielskie :) UWAŻAJCIE na takich pracodawców-nie polecam

eszte eszte

Pracuj mimo wszystko ! Choroba nie choroba masz robić i tyle ! Oby jak najmniej takich firm.

neon

Pracowałem w tej firmie jako kierowca i nie polecam nikomu, nie warto było . Pani prezes uważa się za najmądrzejszą , arogancka dla wszystkich, ciągle robiła awantury o byle co ,strasznie pazerna. Musiałem zbierać spinacze z faktur i oddawać z powrotem do biura ciągle prosić się o kasę na paliwo i inne rzeczy. jedyny plus to ze wypłata była na czas

pacha

Pracowałam również jak kolega wyżej. Polityka pracy, sposoby motywowania, poniżanie i kreowanie siebie na najmądrzejszego w każdej dziedzinie, co jest absolutnym błędem i urojeniem w głowach szefostwa. Do pracy - nie polecam, do współpracy - nie polecam.

magic
@pacha 05.11.2014 19:33
Pracowałam również jak kolega wyżej. Polityka pracy, sposoby motywowania, poniżanie i kreowanie siebie na najmądrzejszego w każ...

hej mam na jutro skierowanie z urzedu pracy tam na rozmowe kwalifikacyjna a tu czytam ze porazka na calego jest az tak zle?

prze
@magic 17.02.2015 19:56
hej mam na jutro skierowanie z urzedu pracy tam na rozmowe kwalifikacyjna a tu czytam ze porazka na calego jest az tak zle?...

daj sobie spokuj z tą firmą pracowałem i brak słów co tam się dzieje nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

obcy

Witam Pracowałem w tej firmie przez jakiś czas. Niestety, nie warto było.Szanowna pani prezes-księżniczka która popełnia błędy i jeździ po pracownikach oraz jej mąż -czaruś który ma wiele do powiedzenia ale tylko. Oskubią człowieka , każą pracować najlepiej przez całą bobę najlepiej za free

Zostaw opinię o Multihigiena Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multihigiena Sp. z o.o.