MEDICOFARMA S.A.

Toruń

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 11 ocen.

MEDICOFARMA S.A.
2 11 6 1

Opinie o MEDICOFARMA S.A.

Iza

@Darek Widziałam na ich stronie, że aktualnie poszukują mikrobiologa http://medicofarma.pl/praca/ Byłbyś zainteresowany takim stanowiskiem, czy szukasz czegoś innego? @Agnieszka Zapewne jesteś pracownikiem w MEDICOFARMA. Proponuję, żebyś, pomijając już kwestie wynagrodzenia, napisała nam coś o tym pracodawcy.

Agnieszka

Samochody to Golfy, podstawy od 3 000 do 4500 netto, premie góra 2 x w roku

Grześ
@Agnieszka 04.08.2018 01:16

upał?

Darek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jaką macie w firmie atmosferę, warto?

Maro

To prawda same matołki bez wlasnego zdania a potem rozczarowanie i narzekanie ze mialo być tak pieknie a nie jest . Na ostatniej rozmowie na pytanie jakie są pana oczekiwania finansowe odpowiedziałem że takie jak pana . Dostałem wiecej niz chciałem . Inni widzą Cie tak jak ty sam siebie widzisz Do refleksji... .

julek
@Maro 14.03.2018 17:26

jakie stanowisko? i jaki przedział finansowy?

Van Gogh
@Maro 14.03.2018 17:26

Maro, czyli jednak dostałeś te 2650 brutto??? no i paleciaka służbowego??? Wow, ty to jesteś gość...

Administrator

Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w MEDICOFARMA S.A.. Wasza opinia może okazać się bardzo pomocna.

Jarek

Chcą super ludzi ale nie mają im nic ciekawego do zaproponoiwania poza podstawą bliską tej z hipermarketu . Szkoda czasu Panie i Panowie

Tomek
@Jarek 18.03.2018 10:19

Ile CI podstawy zaproponowali?

julek
@Jarek 18.03.2018 10:19

na jakim stanowisku i ile podstawy?

Mike

Powiedzcie jakie warunki na PF ? Podstawa premie auto gps ? Plany Kierownicy atmosfera i jak sprzedają sie te produkty ? Bo klienci odradzają firme Co uważacie ?

Dominika
@Mike 27.02.2018 22:07

Az tak źle, że odradzają? Oni tworzą nowy dział,że kierownic i pf na całą Polskę ogłoszenia?

zainteresowany
@Mike 27.02.2018 22:07

Znajomy był na rozmowie i powiedział że kasa naprawdę spoko więcej niż dają średnio firmy. Auta nowe golfy. Firma nastawiona na leki wiec dobrze że nie sprzedaje się tylko suplementów. Podobno mają narzędzia do pracy w aptekach a to jest bardzo ważne. Powiedział że firma bardzo nastawiona na rozwój i z szerokimi planami a w dzisiejszych czasach to ważne.

Edziu
@zainteresowany 28.02.2018 21:00

A podstawa jaka? 3500 netto dają na początek?

Dominika
@zainteresowany 28.02.2018 21:00

Wiesz coś więcej? W poniedziałek mam rozmowę, daj info.

xyz
@Dominika 01.03.2018 12:24

Podbijam. W aptekach pytałem, opinii brak, nikt nie jeździł. Rozmowa w poniedziałek także. Jakie opinie i informacje ? Jaka kasa na początek?

erriiiio
@Dominika 01.03.2018 12:24

Ludzie odradzam. Mnie po dwóch etapach zaproponowali prace. Ale nie przysłali listu intencyjnego. Dwa tygodnie czekałam i zadzwonili ze wstrzymują rekrutacje na Łódź. Jednak mnie nie zatrudnią. A pewnie za dużo chciałam. Mogli od razu powiedzieć a nie tracili mój czas. tak się nie robi ... Trochę szacunku do ludzi....

erriiiio
@Dominika 01.03.2018 12:24

wszystkim odradzam. Rekrutacja nieprofesjonalna.

Aurola
@erriiiio 12.03.2018 21:00

Jaką kasę zaproponowałaś? U mnie także jest ogłoszenie zastanawiam się czy aplikować? Drugi etap jak wygląda?

Jacob
@erriiiio 12.03.2018 20:57

No bo szukają frajerów za parę groszy . To niech biorą ludzi bez doświadczenia a nie zawracają (usunięte przez administratora) Żal.pl

Aurola
@Jacob 13.03.2018 07:09

Jacob / Erioo jaką kase proponują? Mam 2 etap i nie wiem ile powiedzieć?

Rudy
@Aurola 13.03.2018 07:49

No tyle za ile bedzie ci sie chciało pracowac w tej firmie hehe nie wiesz ile powiedziec ? hehe to jak wy ludzie sprzedajecie w tych aptekach jesli dla siebie nie potraficie wynegocjowac dobrej kasy .handlowcy od siedmiu boleści

zygzak
@Rudy 14.03.2018 17:09

Negocjacja nie ma nic do rzeczy. Widełki każda firma ma. Pytam o górną granicę jaką można dostać.

Oleg
@zygzak 14.03.2018 18:48

Widełki srełki . Są tacy ktorym się płaci i tacy na których się oszczędza

Ciekawy

Noł Nejmy , czyli praca od podstaw , najpierw z pałowaniem się przy wprowadzaniu , potem z walką żeby farmaceuci łaskawie polecali , wszystko fajnie ale nie za 3 koła netto , ludzie zarządzający wiecej szacunku , albo sami w teren zmierzyć się z tą pracą no i za 3 tys pensji . Już to widzę hahaha

Robi

A po co laptop ? Chyba zeby po 10 h za kołkiem siedziec po nocach w tabelkach . Sorry ale nie ma opcji

Nick

Narzedzia ok nowe kie ceed telefon i.laptop kasa ok 3 tys netto wypłata często się spóźnia i chyba będzie jeszcze gorzej bo nie.ma.kasy na nic nie pchają się do tej firmy chyba że jesteś desperatą i chcesz przeczekać. Kierownik to koleś dyrektora. Gość bez kompetencji i umiejętności handlowych dno jakich mało. Zero komunikacji wstyd z nim.jechać na podwójne wizyty bo tylko stracisz relacje z klientami.

Tomo
@Nick 29.10.2015 16:08

Ogłoszenia na całą polske na rks i pf, a tu wypłata się spóźnia?

Miki
@Nick 29.10.2015 16:08

3 koła ? hahah jakiś zart . Zaden szanujacy sie handlowiec nie pojdzie za mniej niż 4 / 5 na łape

Obs

Podobno to ufoludki żyją wśród nas hehe

Edziu
@Obs 01.03.2018 06:53

Jaka podstawa na pf?

Dominika

Witam, Jaka podstawa na stanowisku przedstawiciela farmaceutycznego? Jakieś premie, jakie narzędzia ?

Agnieszka
@Dominika 27.02.2018 11:44

Medicopharma to to samo co Vitama?

anonymous
@Agnieszka 27.02.2018 12:35

Tak

Dominika
@anonymous 27.02.2018 19:33

Jaka kasa na Pf, Jaka Premia, Jakie auta/gps ?

TIO

Szukają PH w całej Polsce. Napisze ktos czy warto? Jakies szczegoly?

Dominika
@TIO 17.02.2018 07:49

O się dowiedziałeś ?

Dominika
@TIO 17.02.2018 07:49

Co się dowiedziałeś ?

Alfa's

Co nowego?

asa
@Alfa's 09.11.2017 22:36

ostatnio dużo się dzieje, firma się rozbudowuje i znacznie zwiększa zatrudnienie na produkcji

Iza

Widzę, że firma oferuje studentom kierunków farmaceutycznych, chemicznych, biologicznych możliwość odbycia bezpłatnych praktyk na stanowisku Laborant. Trwają one 4 tygodnie oraz mogą odbyć się w miesiącach lipiec, sierpień, wrzesień. Ktoś z Was miał okazję w ten sposób zdobywać swoje pierwsze doświadczenia? Czego mogą spodziewać się studenci, którzy zdecydują się na praktyki w MEDICOFARMA S.A.?

Iza

@Paulo a Ty jesteś pracownikiem MEDICOFARMA S.A.? Jeśli tak, to chętnie dowiemy się jak oceniasz firmę jako pracodawcę. Już od jakiegoś czasu nie było również komentarzy, które pokazują jak się w niej pracuje. Możesz powiedzieć jak obecnie wygląda sytuacja w firmie?

hubi

Fanie, że klientki są zadowolone z ich usług, a skoro zapewiona jest umowa zlecenia i jeszcze dorzucają do tego odpowiednie prowizje, to wcale nie jest tak źle. Składki są normalnie odprowadzane za pracowników, a na jakieś socjale można liczyć do tego.

Paulo
@hubi 01.08.2016 14:58

Bu aha hahaha buahahahahah Dobry wpis dobry.......

Czarna

Wie ktos jak sie obecnie pracuje w Vitama (Medicofarma) - maja rekrutacje na KASa?

Zuzo

Do garnek i kondzio. Wiele osób marzy o takiej pracy......pojechałes....To nie praca a narzędzia i płaca. A praca FATALNA - gownognioty w portfolio nieistotnej firemki i ty używasz słowo "Marzy"?! Zabawne... A co do kierowniczka to się nie odniosłes. To zapewne zdanie podzielasz o tym specjaliście. Hmmm skoro "każdy marzy" - to przypuszczam że walą drzwiami do tej firemki przedstawiciele z doświadczeniem i plany osiągają bez problemu. A te wszystkie wpisy negatywne to poprostu wymyslone historyjki...

ona

Prosze powiedzcie cos o preparatach tej firmy, czy planowana jest jakas nowa linia?? Bylo ogloszenie na cala polske na stanowisko KAS. Pytanie czy Medicofarma ma w swoim portfolio chociaż jeden mocny brand?? Z gory dziekuje za pomoc

Nick

Najgorsza firma w jakiej pracowałem. Kierownik dno zerowe kompetencje przerost formy nad treścią. Firma nie placi fv nie.ma towaru w hucie nie.polecam nie dajcie się zwieść obietnicą na rozmowach. Tam.już nikt nie chce pracować. Skład na kraj to 9 przedstawicieli od stycznia odeszło 18 więc zobaczcie jaka rotacja. Na dzień dzisiejszy pracują 3 osoby.

ja

zdecydowanie nie polecam

admin

Zachęcamy do dodawania komentarzy na temat firmy MEDICOFARMA S.A. Wielu użytkowników czeka na twoją wiedzę i opinię.

Zostaw opinię o MEDICOFARMA S.A. - Toruń

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEDICOFARMA S.A.