Opinie o PARETTi Agencja Pracy Tymczasowej
Polecam! Mają duży wybór ofert pracy, także dla studentów ????
Polecam ta agencję, pomogli mi w znalezieniu pracy
Szukam pracy w agencji, ale nie przez agencję. Tu wiele osób chwali, bo z agencją wyjechali, ale ktoś pracował w samej agencji? Na ich stronie są ogłoszenia np. dla operatora maszyn, dla magazyniera, ale u nich można też pracować? Szukam pracy jako rekruter i mam 4 lata doświadczenia, czy firma mnie zatrudni? Znam angielski B2, a widziałam, że rekrutują też osoby zzagranicy. Gdziew ysłać cv, aby u nich w firmie pracować?
Bardzo dobra agencja, pomogli mi znaleźć pracę i poszło wszystko sprawnie. Bardzo polecam Paretti.
Ile czasu trwała rekrutacja? Przydałoby się wiedzieć, czy gdybym teraz wysłał CV, to od pierwszych dni stycznia zaczynałbym robotę? Jedno spotkanie wystarczy, i właśnie wtedy pada odpowiedź że strony firmy, czy tak, czy nie?
Świetnie że proponują kandydatom różne oferty, nie ograniczają się do jednej, dostosowują się do kandydata! Gorąco polecam
Agencja profesjonalna, od początku do końca kontakt z rekruterka nawet po zatrudnieniu
Polecam agencję pracy. Pomogli mi szybko znaleźć pracę. Dobra organizacja i kontakt z kandydatem
Firma godna polecenia
Jakie mają oczekiwania aktualnie wobec operatora maszyn? Próbuję się dostać do jakichś informacji, ale jak wchodzę w ofertę, to mi pokazuje, że wygasła ponad 2200 dni temu! A myślałem, że to coś świeżego, to teraz nie szukają? Jak coś to pełen etat? Proszę o jakiekolwiek informacje.
Pracuję z Paretti już rok i jestem zadowolona. Od pierwszego kontaktu jest łatwo i sprawnie, rekruterzy prowadzą przez cały proces zatrudnienia. Wypłata zawsze na czas.
Jak wygląda sprawa grafiku w PARETTi Agencja Pracy Tymczasowej. Czy pracodawca idzie na rękę?
Wszystko zależy od oferty pracy. Dysponujemy ofertami zarówno prac ze stałymi godzinami jak i takimi z elastycznym grafikiem. Zapraszamy do kontaktu, wszystko wytłumaczymy :)
Czy w przypadku ofert pracy za granicą agencja oferuje też dojazd czy ogólnie transport do kwater i do stanowiska pracy?
niestety nie oferujemy ofert pracy za granicą. Wszystkie nasze oferty można znaleźć na naszej stronie internetowej www.paretti.pl Pozdrawiamy :)
W dobie problemów z dostępnością wykwalifikowanej kadry sytuacja dotknęła też Paretti. Ładne zdjęcia na portalach nie wystarczą, żeby utrzymać się na rynku. Pracowników należy szkolić, ale jeśli są odporni na wiedzę odpowiednio dyscyplinować. Jeśli ludzie dostają umowy z danymi innych osób to jest jawne łamanie zasad RODO i z tego co widać niejednokrotne. Ogólnie przyjęty brak konsekwencji i tolerancja takich działań daje pracownikom poczucie bezkarności, więc niech nie dziwi nikogo fakt, że wspomniana niżej osoba śmieje się w oczy klientom (sam pewnie nie mając świadomości wagi popełnionych czynów). Zachęcam do współpracy z kompetentnymi agencjami
Oo widzę że konkurencję cisną sukcesy PARETTi. Umowy z danymi innych osob?! Ktoś tu chyba nie jest doinformowany i nie wie jak są podpisywane umowy w tej firmie. Działam z nimi już dłuższy czas i nie ma w twojej opini ani grama prawdy. Tutaj ewidentnie śmierdzi mi niezdrowym hejtem!
Zgadzamy się - rynek ma problem z dostępnością wykwalifikowanej kadry, jednak w żadnym razie nie jest to problem Paretti. Przez 10 lat daliśmy się poznać jako skuteczny partner, a naszą siłą jest innowacyjność i szybkie dostosowanie się do zmian rynkowych, dzięki naszemu rozbudowanemu działowi B&R stosujemy nowoczesne technologie w celu zaspokajanie potrzeb naszych klientów, stąd z dumą możemy napisać, że jesteśmy najskuteczniejsi w rekrutacji od 10 lat. Prawdą jest też, że nie wystarczą ładne zdjęcia na portalach, aby utrzymać się na rynku, nasze zdjęcia w mediach społecznościowych nie są ładne, tylko prawdziwe, oddają rzeczywisty charakter naszej pracy, naszego zespołu i działań, które realizujemy i to nie tylko tych związanych bezpośrednio z naszą główną działalnością, czyli rekrutacją, ale również pokazują nasze zaangażowanie w życie lokalnej społeczności i dbałość o zdrowie pracowników. Wierzymy, że dzięki naszemu zaangażowaniu i świetnemu zespołowi, nie musimy się martwić tym czy utrzymamy się na rynku.
Zapewniamy również, że przestrzeganie przepisów w tym RODO jest dla nas kluczowe w obsłudze pracowników, a jeśli ktokolwiek twierdzi, że jego dane zostały udostępnione, to prosimy o bezpośredni kontakt z nasza agencją, wówczas zastosujemy odpowiednie procedury, gdyż nie ma przyzwolenia w naszej agencji na takie działania. Jak do tej pory nikt się nie zgłosił, co pozwala nam przypuszczać, iż negatywne opinie o naszej firmie, nie są generowane przez naszych pracowników. Zdecydowanie zachęcamy do współpracy z naszą agencją, która jest godna zaufania i dla której ważni są zarówno pracownicy, jak i klienci, a dbanie o dobro obu grup, mamy wpisane w naszą misję.
Niestety też zostałam arogancko potraktowana na recepcji i dane na umowie były inny. Dobre opinie chyba sami sobie piszą, ale czego się spodziewać po ludziach jak ten g*wniarz
Jeśli dane osobowe się nie zgadzały, to czy je poprawili? No chyba, że coś innego się nie zgadzało, w tedy chciałbym wiedzieć, co konkretnie nie zagrało? Nie mam ochoty na niespodzianki w zakresie znajdowania pracy.
Niezgadzaly sie dane osobowe i stawka, dostałam do podpisania umowę innej osoby z wyższą stawką. Na moje pytania mały (usunięte przez administratora) nie odpowiedział
Спасибо вам за вашу работу ( dziekuje wam za prace)
Polecam tą firmę!
очень хорошее кадровое агентство, рекомендую
Jestem zadowolona z tej agencji. Poza pracą stałą dają też fajne oferty dla osób uczących się. Dobra opcja, żeby sobie dorobić.
Dobra firma .Warta polecenia
Do samej agencji jest teraz jakiś wakat? Mieli takie ogłoszenie, które by mnie interesowało, gdyby było aktualne. Dwa lata temu był nabór na przedstawiciela handlowego. Tylko czy nadal w firmie zarobki są zależne "w dużej mierze od skuteczności"? Aktualnie można liczyć na podstawę?
Pani Edyto, w tym momencie nie dysponujemy wolnymi wakatami w strukturze naszego biura. Oferta na przedstawiciela handlowego jest również nieaktywna. Zarobki w firmie oraz stawka podstawowa są uzależnione od wielu czynników. Natomiast co do premii, jest ona oczywiście wynikiem skuteczności działania. Zachęcam do obserwowania naszej strony, tak znajdzie Pani wszystkie wolne wakaty którymi dysponujemy. Pozdrawiam serdecznie :)
Jak się pracuje w PARETTi Agencja Pracy Tymczasowej?
Zobacz opinie na temat firmy PARETTi Agencja Pracy Tymczasowej tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 75.
Jakie są opinie pracowników o pracy w PARETTi Agencja Pracy Tymczasowej?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 67, z czego 61 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 5 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!