Pomorski Dom Finansowy Krzysztof Żołnieruk

Gdynia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 289 ocen.

Pomorski Dom Finansowy Krzysztof Żołnieruk
2289

Opinie o Pomorski Dom Finansowy Krzysztof Żołnieruk

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pomorski Dom Finansowy Krzysztof Żołnieruk

Weronika

@Już tam nie pracuję... jasne rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Czyli jak się jest pracowitym to raczej nie powinno się narzekać na pracodawcę jakim jest firma Pomorski Dom Finansowy Krzysztof Żołnieruk, bo zostanie się docenionym?

Weronika

@Już tam nie pracuję... widzę, że bardzo byłaś zadowolona z pracy w Pomorskim Domu Finansowym Krzysztof Żołnieruk. Czemu zatem już nie pracujesz w tej firmie? @były pracownik nie jestem zainteresowana pracą, bo jestem moderatorem forum Gowork.pl i chcę pomóc Wam w znalezieniu informacji i rozwoju dyskusji na forum.

Już tam nie pracuję...
@Weronika 06.02.2018 10:09

Sytuacja rodzinna zmusiła mnie do odejścia z pracy. Szczerze polecam ! Wystarczy dać coś od siebie - chęci do pracy, aby później być docenionym.

Weronika

@pracownik ta krytyka przełożonej w Pomorskim Domu Finansowy m Krzysztof Żołnieruk dotyczyła tylko Twojej osoby, czy też inne osoby tego doświadczyły. Jesteś pewna, że nie chodziło o poziom Twojej pracy? Może faktycznie czegoś w niej brakowało?

Już tam nie pracuję...

Na początku was zaskoczę, bo nie pisze to pupil  tylko zwykły pracownik, dla którego zawsze liczyła się tylko praca i płaca  Pracowałam w tej firmie kilka lat. Najlepszy Szef jakiego spotkałam na swojej drodze, który nigdy nie przekroczył żadnej dozwolonej granicy! Zawsze na szkoleniach zapewniał najlepszy hotel w mieście, jak nie z widokiem na morze to pięciogwiazdkowy loft w Suwałkach. Pamiętał zawsze o urodzinach! Święta, to też był magiczny czas  Zasady są wszędzie, bez nich firma już dawno by nie istniała, zaś zwykła szczerość pozwalała na dzień wolnego – opieki nad dzieckiem czy zwykłe przeziębienie. Wymagania swoją drogą firma też ma. Przede wszystkim parcie na naukę, ale to chyba normalne, przecież to praca w Banku, a nie zabawa. Ponadto w żadnej firmie nie miałam takiej szansy rozwoju jak w TPDF! W żadnej nie czułam się bardziej doceniana niż tam! Nie zgadzam się z żadna negatywna opinia na temat firmy, ani p. Krzysztofa.

pracownik
@Już tam nie pracuję... 01.02.2018 19:12

@juztamniepracuje powiedz mi proszę jaką miałaś tam szansę rozwoju? Na jakim byłaś stanowisku? Z tego co wiem to najwyższe stanowisku jakie jest w PDF to Kierownik Placówki Partnerskiej a jak przyszłaś do pracy to zapewne te stanowisko było już zajęte, a jak otrzymałaś tę szansę rozwoju to zrezygnowałaś z tak fascynującej pracy? Z tego co się orientuję to kodeks pracy mówi o 26dniach urlopu, więc jakoś ciężko mi uwieżyć, że PDF dawał wiecej dni urlopu (no chyba że posiadał wewnętrzną ustawę osoby które pracują wiedzą o co chodzi). Jakby było tak pięknie i kolorowo w PDF jak piszesz to ludzie chcieliby z chęcią tam pracować i nikt by nie rezygnował z tak dobrej i wspaniałej pracy - a ogłoszenia, które cały czas się pojawiają mówią same za siebie. Pracowałam w PDF i jakoś tak pięknie i różowo nie było. Cały czas krytyka Ireny i te jej opowiadania jak to trzeba dobrze obsłużyć klienta - mimo, że sama nie potrafi rozmawiać z klientem. Nic wielkiej damie nie odpowiadało nigdy - gwiazda z wioski, która się wybiła .... nie polecam pracy w PDF. Wiem, że w każdej pracy trzeba wykazać i pracować a nie tylko siedzieć i ładnie wyglądać, ale PDF to kompletna porażka.

pracownik

Wiecie co żeby ten pracodawca był taki super i dobry do nie byłoby aż takiej rotacji. Kto może pisać te dobre wypowiedzi?? Oczywiście największe pupile. Każdy wiec że Ireny pupilem jest Kinga z Wejcherowa, a Krzysztofa Paulina z Suwałk. I nie ważne co by dziewczyny robiły - one są the best. Plany oczywiście w pierwszej kolejności one musiały mieć wyrobione (tak tak nawet dochodziło do tego że zabierały klientów innym dziewczynom). Inne dziewczyny mogły tylko pomarzyć o premii. Okrea próbny - oczywiści że trzeba się uczyć i dużo dać od siebie, ale jak brakuje pracowników to wszystko jest na tempo (nauki od groma - najlepiej żebyś umiała na wczoraj - mimo, że nie byłaś na szkoleniu to w pracy nie można się tym zająć, bo już od drugiego dnia walisz telemarketing. Dostajesz telefon, skrypt do rozmowy i bazę i dajesz ile możesz (50 telefonów to minumum oczywiście skutecznych). Po takim dniu gdy robisz za telemarketera głowa Ci boli jak diabli i w domu czeka Cie nauka, bo któryś z pupilków będzie Cie przepytywać. Oczywiście pupilki są non stop na telefonie z Ireną i Szefem i nie daj Boże coś powiesz nie tak - to dziękują Tobie za współpracę. To że każdy chce być dobrze obsłużony to okej - ale czy każda dziewczyna pracująca w PDF ma wyglądać jakby skończyła pracę nocną i przyszła na drugą zmianę - te krótkie spódniczki,dekoldy i czerowne usta -Szef tak lubi i tak trzeba. Dziwię się osobą które tam pracują. Ilość ogłoszeń świadczy tylko o jednym. Żeby była to firma w porządku to nie byłoby takiej migracji. Można popatrzeć jak jest w innym bankach - ludzie pracują bo kilkanaście/kilkadziesiąt lat a tu.... Byłam pracownikiem i wiem bardzo dużo na różne tematy - co tam się dzieje od środka. Z czystym sumieniem nie polecam podejmować pracy właśnie w tej firmie - nie zostaniesz doceniony tylko zdeptany jak śmieć. Pozdrawiam

Były pracownik
@pracownik 31.01.2018 16:53

pracownik o 16:53 zamiast pracować zajmuje się nie pracą :) "Wejherowa " i inne błędy słowne i literowe ... i Ty tam jeszcze pracujesz? Kogo oni tam zatrudniają .... masakra :)

Weronika

@AlealeX myślę, że słusznie ujęłaś to, że często początki w nowej pracy są ciężkie. Ale skoro w Pomorskim Domu Finansowym Krzysztof Żołnieruk można liczyć na wsparcie, pomoc i szybkie wdrożenie to na pewno te okres jest potem już mniej stresujący.

były pracownik
@Weronika 31.01.2018 08:57

Weronika ty już prawie rok się wypytujesz o opinie to dlaczego nie spróbujesz ??

AlealeX

Tak czytając tę wszystkie opinie postanowiłam wyrazić swoją. Firma rzetelna. Wynagrodzenie na czas, przełożeni służący pomocą o każdej porze dnia, chcesz szkolenie ? Wystarczy słowo. Co jest faktem firma stawia duży nacisk na profesjonalną obsługę klienta a nauki jest dużo , ale pomyślnie czy Wy wybierając się do banku czy urzędy nie chcecie zostać obsłużeni miło i rzetelnie ? Praca z planami ale gdzie ich nie ma ? Praca dla osób które chcą się doskonalić i pracować a nie przychodzić do pracy. Odnosząc się jeszcze do wspomnianych " nowych osób " W każdej firmie początki są ciężkie. Trzeba zagrać się z zespołem który już ze sobą współpracuje. Jeżeli chodzi o mój okres próbny to był ciężki bo jest to ogrom wiedzy wlany do głowy w krótkim czasie ale pomocy i atmosfery nigdzie nie zaznałam lepszej. A jeżeli ktoś ma niską samoocenę i wyniesienie śmieci podczas gdy panie starsze stażem kończą dzień ( raporty których Ty jeszcze robić nie możesz) to jest duży problem to firma na to nic nie poradzi.

Weronika

@anonymous czyli każda odmowa pracowania nadgodzin kończyła się zwolnieniem? Twoje koleżanki również zostały zwolnione przez to, że nie chciały zostać dłużej w pracy w Pomorskim Domu Finansowym Krzysztof Żołnieruk?

Weronika

@anonymous dziękuję za wyjaśnienie tej sytuacji. Ale nadal jest pewna kwestia do wyjaśnienia. Skoro wiedziałyście, że nadgodziny są niepłatne to czemu zgadzałyście się na takie warunki pracy w Pomorskim Domu Finansowym Krzysztof Żołnieruk? @były pracownik czyli co się działo jak ktoś założył niebieską koszulę? Kazano mu się przebrać? Czy kolor biały czy błękitny to nie są kolory ubrań biznesowych i każdy się tak ubiera np. w finansach?

anonymous
@Weronika 04.01.2018 14:38

No właśnie się nie zgadzalysmy, a że to nie podobało się pani kierowniczce to już tam nie pracuje ;)

Weronika

@anonymous przypominam, że to miejsce do pisania opinii o pracodawcach, a nie ich pracownikach. A możesz napisać jak wyglądały takie szkolenia? Czy codziennie mieliście szkolenie? Z czego się odbywało? Oczywiście jest też tutaj racja w tym, że osoba szkoląca też zostawała po godzinach i to powinno wykluczyć działanie na złość, bo sama musiała dłużej pracować. Dlatego są to dwie rożne kwestie na temat pracy w Pomorskim Domu Finansowym Krzysztof Żołnieruk, które warto byłoby ujednolicić, bo ze sprzecznych opinii ciężko wyciągnąć wnioski. Ktoś chce się jeszcze wypowiedzieć?

były pracownik
@anonymous 14.12.2017 17:55

W Suwałkach sutuacja byla taka sama. Paulina kierowniczka jak kogoś nie lubiła jechała po tej osobie. ciągle rozkazy zrób mi herbata wynieś po mnie filiżankę. zmyj moja filiżankę. kiedyś ktoś się przeciwstawił więc podała odpowiedź że jest się najmłodsza stażem więc jesteś od wnoszenia sieci i tego typu że musisz zasłużyć na lepsze traktowanie. Paulina ok jako kierownik wymagała ciągłego uczenia się Ale w tak chamski sposób. jak miała przyjechać irena to dzień się zamienił się w koszmar. wszystkie dziewczyny siedziały jak na szpilkach i baly się ruszyć. a komentarz że strony Ireny masz nieodpowiedni kolor szminki. masz za slaby makijaż wygladasz nijak. Paulina jak lubila kogos to mozna bylo pracowac a jak nie to robiła wszystko aby Cię ponizyc. dziewczyny mogły rozmawiać między sobą ale nowym nie pozwoliła się odezwać. ciągle siedzenie i nękanie klientów telefonami i na koniec dnia spowiedź. PANI KIEROWNIK I INNE OSOBY MOGŁY NOSIĆ NP KOSZULĘ BŁĘKITNE ALE KTOŚ INNY MUSIAŁ SOBIE ZASŁUŻYĆ.

Opinia

Siedząc i czytając te ostatnie opinie to aż śmiać mi się chce. Czy Panie - Ali i Pozdrawiam Agnes - zastanowiły się co piszą? Czy ten "prezent świąteczny" tak zwana koperta była dana zgodnie z przepisami Kodeksu Pracy? Czy podatek od "premii świątecznej" był odprowadzony? Zapewne nie i właśnie w tej chwili postawiłyście PDF w jakim świetle??!! Daje premie pod biurkiem :) Dobre to - udało to się Wam :) A można też zgłosić to sprawę do Urzędu Skarbowego oraz PIP-u :) A te Urzędy z miłą chęcią tym się zajmą :) Czy było to mądre posunięcie - uważam, że nie. A te "najlepsze" opinie to każdy pracownik PDF-u wie dokładnie kto pisze - największy pupilek Szefa oraz największy pupilek Dyrektorki :) Pozdrawiam wszystkich pracowników PDF :)

Opinia
@dziewczyna 13.12.2017 16:29

@dziewczyno nie broń tak bo nie warto. Wiem co mówię i wiem jak było. Mało opłacalne by było to dla PDFu. Nie pogrążaj gorzej tej firmy

anonim

(usunięte przez administratora)

PDF

To prawda co piszą osoby, które piszą na temat zostawania po godzinach. Jak już miało być "szkolenie" (tak naprawdę, to nawet obok szkolenia to nie było) to trzeba było zostać po godzinach bo Irena sobie tego chciała. Nie ważne, że masz inne plany - PDF na pierwszym miejscu. Zero szacunku do pracowników - oczywiście każdy na swojego pupilka który donosi na każdym kroku, ale nie za darmo -dobrą kasę dostaje za to. Praca porażka - tylko dla zdesperowanych!!!! Pozdrawiam

Weronika

@M to skoro występują takie sytuacje w Pomorskim Domu Finansowym Krzysztof Żołnieruk to czemu żadna z pracownic nigdy nic z tym nie zrobiła? Czy komuś wyżej próbowaliście to zgłaszać? Może czas najwyższy rozwiązać tą sytuację.

Weronika

@za mobbing w pracy, czyli w Pomorskim Domu Finansowym Krzysztof Żołnieruk występowało poniżenie, ośmieszenie, zaniżenie samooceny, wyeliminowanie albo odizolowanie pracownika od współpracowników. Bo to właśnie definiuje mobbing. Czy na pewno sytuacje w firmie obejmują wymienione rzeczy? Na forum powinniśmy pamiętać o jak najbardziej wiarygodnych i rzetelnych opiniach, tak żeby firma mogła być przedstawiona w świetle w jakim jest w rzeczywistości.

Weronika

Jak oceniacie pracę w Pomorski Dom Finansowy Krzysztof Żołnieruk? Spełniła Wasze oczekiwania, jakie widzicie plusy?

Aleksandra J

Nie wiem kto pisze negatywne opinie na temat tej firmy. Musi to być osoba o mocno rozwiniętej wyobrazni, szkoda że używa jej w tak mało konstruktywny sposób. Ja wypowiem się już jako były pracownik - zrezygnowałam z pracy ze względów osobistych. Do sedna: bardzo dawno nie spotkałam się z tak otwartymi, sympatycznymi i zarazem profesjonalnymi ludzmi. Mogłam liczyć na wsparcie formalne, merytoryczne ale również "czysto ludzkie". Każdą z osób poznaną w tej firmie będę zawsze ciepło wspominać. Sam Szef - Pan Krzysztof Żołnieruk - jest osobą posiadającą wielką klasę, dbającą o swoich pracowników - nieczęsto się teraz spotyka takich pracodawców. Jeśli ktoś jest poważnie zainteresowany pracą, osiąganiem celów oraz rozwojem to jest odpowiednie dla tej osoby miejsce. Fałszywej krytyki ze strony osób, którym brakuje nawet odwagi cywilnej by wziąć odpowiedzialność za swoje słowa - nie radzę przyjmować do siebie. Nikt normalny nie ma czasu ani chęci na bezpodstawne oczernianie innych ludzi, proszę o tym pamiętać. Pozdrawiam serdecznie cały Pomorski Dom Finansowy!

Dorota

Nie bede sie rozpisywac ale lacznie z TRICITY I PDF peacowalam 11 lat, I niezmiernie dziwia mnie te wypowiedzi . Pracowalam uczciwie I to doceniano, a ze sprzatac trzeba to chyba jasne co w tym niezwyklego . Pozdrawiam p. Krzysztofa - Dorota

Były Pracownik

Przyznaję rację dla Agnes praca w BPH była najgorszą z prac. Ciągły mobbing ze strony Pani Kierownik nie mówiąc już o Pani Dyrektor Irence. Żałuję tylko że nie oskarżyłam ich o mobbing. Ciągle pretensję o wszystko , a w tym czasie Pani kierownik i jej pupilki wybieraly kolory lakierów. Nie polecam nikomu pracy. Co do Pana Krzysztofa spotkanie z nim wspominam bardzo miło ,aż ciężko uwierzyć że takie osoby jak Pani.Dyrektor tam pracuje.

Ali

Do Agnes Po pierwsze- w strasznie dużej ilości firm musiałaś pracować (w PDF tylko te kilka miesięcy) skoro twierdzisz, że PDF był najgorszy (ton Twojej wypowiedzi wskazuje, iż masz odpowiednie doświadczenie w tym temacie). Nie wiem tylko czy to dobrze świadczy o Tobie jako pracowniku w ogóle. Po drugie- postawa roszczeniowa od początku kariery w danej firmie, czy przedsiębiorstwie również nie jest odpowiednią formą wyrażania swojej wartości. Nie sądzisz, że na pozycję oraz ogólnie rozumiane poszanowanie trzeba zapracować? Wiedzą to nawet Twoje młodsze koleżanki. Po trzecie- szczerze wierzę w to, że kolacja świąteczna zorganizowana przez firmę (taką złą, taką niedobrą) smakowała. Miałabyś więcej takich uroczystości na swoim koncie, gdybyś zechciała łaskawie wziąć się do roboty, a nie uciekać z pracy. Po czwarte- premie uznaniowe jak też gotówkowy prezent świąteczny , który łaskawie raczyłaś przyjąć, na pewno się Tobie spodobał. A szczególnie wtedy, jak po ich otrzymaniu, za plecami, wyrażałaś swoje niepochlebne opinie na temat szefostwa. Podsumowując, droga Agnes, palenie mostów nie jest dobrym pomysłem na życie. W końcu zabraknie Tobie miejsc na chowanie się na ulicy przed byłymi pracodawcami. Bo przecież nie masz nic na sumieniu.

pozdrawiam AGNES

Droga AGNES... Dobrze, że kolacja wigilijna w firmie dobrze Ci smakowała, a koperta którą otrzymałaś - nie pogardziłaś mimo wszystko. Uśmiech, który miałaś na twarzy był - czytając to - widocznie fałszywy. Syf i bałagan w placówce który sama stworzyłaś- w ogóle Ci chyba nie przeszkadzał. Mimo to - chyba jakąś uznaniową premię dostałaś, więc trzeba było podziękować i nie brać Jakość Twojej pracy do przednich też nie należała - więc może trzeba było udać się do monopolowego? Ach tak- tam nie zwracają kosztów za okulary, które z resztą do tanich nie należały. To, że Ty nie lubiłaś Szefostwa nie wypowiadaj się za resztę !!! Życzę Ci, abyś na kolejną firmę trafiła tak, abyś doceniła i zrozumiała jakie jest podejście w PDF - LUDZKIE !! ( pod warunkiem, że pracujesz uczciwie i też jesteś szczera a nie za plecami obgadujesz i komentujesz kogo tylko się da) A jak uważasz, że w pracy można czekać aż coś zostanie zrobione za Ciebie- to może po prostu zostań w domu. I TAK NA MARGINESIE.. NAUCZ SIĘ TROCHĘ POKORY I WYKAZYWANIA ZAANGAŻOWANIA, A DOPIERO POTEM ŻĄDAJ " BO CI SIĘ NALEŻY".

Ewa

Wszyscy pracownicy pracują na najniższej krajowej @Mała to trochę kupy się nie trzyma, a że są wymogi no to cóż na początku zawsze trzeba się więcej starać i wykazać żeby później mieć szansę na jakąś podwyżkę czy awans no tylko trzeba się do tej pracy nadawać

Mała

Nic dobrego nie mozna powiedzieć o tej pseudo finansowej firmie.. Zarobki równe najniższej krajowej, zostawanie po godzinach, mega ciśnienie a nic ze strony pseudo pani dyrektor. Dużo gadania z ich strony i same wymogi, zero pomocy ani szkoleń. Nikomu nie polecam!!

g654

Pomorski Dom Finansowy, z siedzibą w Gdyni, jest operatorem największych banków na ogólnopolskim rynku finansowym. Opierając się na doświadczeniu poprzedniczki Tricity Spółki Jawnej, od ponad 14 lat razem z Partnerami budują sieć sprzedaży w całej Polsce - posiadamy 13 Placówek i blisko 250 Partnerów Agencyjnych, do których trafia ok. 200 tysięcy stałych klientów. Specjalizują się w doradztwie kredytowym, hipotecznym i ubezpieczeniowym.

Ciekawy

Bardzo mnie interesuje dlaczego ciagle sa ogłoszenia do BPH w Zaganiu, który podlega PDF :D? Czy ktoś tam pracowal?

pracujący

PDF nie jest właścicielem placówki w Żaganiu od dawna. Została sprzedana. Więc te uwagi do nowego właściciela.

ULUBIENICA

Witam Serdecznie wszystkich byłych, obecnych i przyszłych pracowników Pomorskiego Domu Finansowego :) Byłam pracownikiem PDF nie długo, natomiast takich sytuacji jak miały miejsce tam nigdy nie byłam świadkiem:)Zaczynając od początku to oczywiście bardzo dużo obietnic, nie informowanie że w placówce trzeba sprzątać, było to dla mnie absurdalne, ale do przeżycia, zostawianie po godzinach za które nikt nie płaci do przeżycia, natomiast uwagi pewnej przemiłej Pani dotyczące absurdalnych rzeczy typu masz niewłaściwe spojrzenie, lub nie wystarczająco pokazujesz klientowi gdzie ma usiąść, wydaje mi się że klient widzi krzesło :D (usunięte przez administratora)

gumi

PDF nie jest takim topowym przedstawicielem swojej branży. Może dlatego ciężko związać im koniec z końcem tak jakby tego oczekiwali

gumi

PDF nie jest takim topowym przedstawicielem swojej branży. Może dlatego ciężko związać im koniec z końcem tak jakby tego oczekiwali

kita

najgorsza praca na którą się zdecydowałam!!! Okłamywanie klientów że dostanie kredyt jeśli otworzy konto (plan)-żenada!!! Wystarczy sprawdzić statystyki zwolnionych pracowników, praktycznie co półtora miesiąca. Tak bynajmniej jest w Żaganiu. Jedna donosicielka szefa wymienia sobie kadrę co chwila. Szuka sobie nowych pracowników dla bazy klientów. mija miesiąc, półtora i nagabuje szefa do zwolnienia nowego pracownika....chyba się boi,może ma za niskie wykształcenie?...NIE POLECAM

Robert
@Odradzający 27.01.2014 14:27

Miałem kontakt w swoim życiu z tą firmą jak również z bankami i instytucjami parabankowymi jako pracownik na stanowiskach managerskich, niestety powiem otwarcie, że praktyki rotacji, rekrutowanie dla baz danych to w dzisiejszych czasach "norma" jeśli ktoś na to się nie zgadza to może sobie poszukać innego zajęcia. Pana (usunięte przez administratora)nie bronie ani nie karcę jednak zwróćcie uwagę na to że pracodawca chce mieć pieniądze ze swojego biznesu. Rzecz jasna podchody i oczernianie pracowników przez innych pracowników to już zupełnie inny temat - HR powinien zrobić z tym porządek pod warunkiem, że jest. Warto też wziąć pod uwagę że nie wszyscy maja w sobie żyłkę handlowca - to duże wyzwanie posiadać taką umiejętność aby dobrze doradzać klientowi mając na swojej głowie plan sprzedażowy do wykonania. Był też wątek stania w soboty na bazarach czy jazda po wioskach z reklamami... myślicie że w innych bankach tak nie robią??? uświadomię Was robią i dużo innych rzeczy. Niestety minęły już czasy kiedy do banku do pracy przychodziło się na 8 godz i to wszystko. Dziś mamy brutalne czasy, wskaźniki rentowności do wykonania, bank i franczyzobiorca muszą również zarobić a jeśli pracownik nie wykonuje planów to pracodawca przez dłuższy czas nie będzie dokładać do interesu bo taka sprawa mu się po prostu nie opłaca. Takich płaczących pracowników wysłałbym na własną działalność gospodarczą lub do pośrednictwa finansowego gdzie samemu trzeba sobie znaleźć klienta zająć się pełną obsługa doradztwem itd, wtedy wnioski nasuną się same czy tak ciężko zdobywa się klienta. Pozdrowienia dla wszystkich!!!

anka

Odeszłam i dzięki Bogu... - brak wypłat na czas - przelewy w mniejszych kwotach... - upominanie się o zwrot kosztów za wstępne badania lekarskie - zwolnienia pracowników którzy ośmielili się wybrać na urlop - wystawanie od 7 rano na bazarach - W SOBOTY! - jeżdżenie po wioskach i przystankah i rozklejanie wszędzie zrywek i plakatów... i to wszystko za najniższą krajową z obietnicami że po szkoleniu będzie podwyżka - a potem ciągłe odwlekanie szkolenia Porażka jak dla mnie - dodatkowo szef, który co chwila mówi co innego...

pracownik

firma mało poważna, zwalnia pracowników i zatrudnia nowych po to żeby za chwile ich też zwolnić, niezrozumiały tok działania, pracownik nie ma dla nich żadnego znaczenia, niektórzy nie wytrzymują nawet miesiąca i sami odchodzą, odradzam tam prace

Zostaw opinię o Pomorski Dom Finansowy Krzysztof Żołnieruk - Gdynia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pomorski Dom Finansowy Krzysztof Żołnieruk