Opinie o Auchan

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auchan

Ewik

Pracowałam parę lat wstecz w Auchan ze względuna stan zdrowia zrezygnowałam sama nikt mnie nie wywalił !!!!!!!!!!! w obecnej chwili ponownie wysłałam CV do Auchan i zaproponowano mi ponownie rozmowę kwalifikacyjną z czego jestem bardzo zadowolona !!!!! moi drodzy to o czymś świadczy że wracam do pracy właśnie do Auchan - moje zdanie jest takie jak ktoś chce pracować to bedzie pracował a przysłowie mówi ZŁEJ BALETNICY PRZESZKADZA RĄBEK U SPÓDNICY !!!!!!!!!! No niestety marketymają specyficzny charakter pracy . Nikt nikomu nie karze pracować w markecie można z miotłą polatać !!!!!!!!!!

Paulina

Zapoznaliście się z wywiadem z Auchan? Znajdziecie go pod linkiem: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,814991,wywiad-dorota-patejko Co Was szczególnie zaciekawiło?

Managerka byla
@Paulina 30.03.2017 12:05
Zapoznaliście się z wywiadem z Auchan? Znajdziecie go pod linkiem: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,814991,wywiad-dorota-pate...

Oferuja tozwoj zawodowy a to dobre dobre dla bezmozgow owszem

Kaja

Auchan Polska w Bydgoszczy, nie cieszy sie najlepsza opinia. Praca za minimalna krajowa, umowy na cwierc etatu, wymagania jak z kosmosu, zatrudnianie tylko na swieta, a po swietach do smietnika..... trafiasz do PUP, albo na garnuszek rodzicow! Nie polecam, wrecz odradzam wszystkim aplikujacym i szukajacym pracy!

anonim

(usunięte przez administratora)

Ola

Skoro nie wierzysz zapraszamy do Auchan najlepiej samemu sie przekonać masz racje, ogłoszenia mamy non stop to tez o czymś świadczy a zapewniam Cię nie to ze firma rozwija sie :)

Ja

Radzę omijać ten sklep jako pracodawcę szerokim łukiem, owszem kasjerki sa naprawdę fajne ale ten co tym wszystkim zarządza to porażka na maksa pensja kasjerki to za 7/8 etatu 1500 zł na rękę owszem sa bony dwa razy w roku hurraa :) jakaś opieka lekarska ale tak naprawdę co to da skoro żyjemy jak nędzarze a każde wyrównanie do pensji do najniższej krajowej wymawiają jak podwyżkę co absolutnie tym nie jest, zero satysfakcji i chęci do pracy, mamy dziewczyny w biurze sektor kas no to jest porażka zeby pomogły nam na kasie to nieee bedą grafiki po 9 godzin robić byle tylko same nic nie robić ( no ok stanie na lini lub na miłej lub kosze pozbiera) wyzysk za takie grosze,

jojko

Mi sie udalo i mam caly etat w Auchan na kasie a mialam 1/2 etatu w Real 1300brutto plus premia.Real mi zaproponowal przejscie na caly.Skorzystalam i nie narzekam mam 2600brutto z premia w Auchan.Teraz to calych nie daja czasem 7/8etatu dla wybranych.Caly etat w systemie duo 4h kasa i 4h dzial wtedy stawka wychodzi 2050brutto a po 6mies. dodatek w postaci premii uznaniowej.Szybko z tego zrezygnowali bo duzo osob sie zwolnilo,albo przenosilo sie na dzialy.A sa sklepy gdzie kasjerow brakuje i chetnych brak.Jak sie pojawia to po dniu pracy znikaja.Ogolnie Auchan myslal,ze ludzi znajdzie a jest w bledzie.Kazde odejscie stalego pracownika to cios.Ostatnio Auchan chodzi po blokach i rozdaje ulotki z ofertami pracy.Maja problem i to jaki ogloszen o prace maja duzo.Gdybym miala isc do pracy w Auchan to napewno nie.Rynek pracy jest tak wielki,ze ofert pracy nie brakuje.Mlodzi juz Auchan omijaja szerokim lukiem.Praca za marne pieniadze to juz nie te czasy.

An15

A pokaż mi kasjerka na całym etacie w Auchan......

Rychie

Ja pracuję w dziale produkcyjnym od ponad 5 lat. Jedyne co mi dolega, to brak większych ruchów płacowych. Na pewno jest to dobra praca dla młodych celem zdobycia doświadczenia. Mimo wszystko co piszecie powyżej plusy są takie, że od pierwszego dnia masz umowę o pracę, pensja zawsze na czas, a nawet wcześniej i nie jest to najniższa krajowa tylko ciut więcej. Co prawda premie pozostawiają wiele do życzenia, i kryteria są strasznie wygórowane (aby jej nie dostać).Należy również pamiętać że zatrudniając się w firmie o takim profilu zatrudniającej setki pracowników ta pensja zawsze będzie na takim samym poziomie czyli najniższa plus około 20% w zależności od stanowiska. A mówienie że "w Biedronce" zarabiają więcej to... W Biedronce za to wszyscy robią wszystko, a tu masz swój odcinek pracy i za niego odpowiadasz. Jeśli się rozchorujesz przypadkiem - nie stracisz za to pracy. Dodatkowo jeszcze pakiet socjalny, ubezpieczenia, benefity. Jak ktoś nie ma wygórowanych potrzeb finansowych to polecam.

anonim

(usunięte przez administratora)

sage

"hej wiecie co szukają pracownika na taki i taki dział" no próbuj dalej, ale tutaj jest miejsce na opinie o firmie.

anonim

(usunięte przez administratora)

nick

Dziwne, że w każdej sekcji auchan pojawił się komentarz dotyczący tego, że staż płatny i że wolne miejsca są. Jak nic próba poprawy wizerunku przez ludzi z auchan.

ktoś

Co wy piszecie za bzdury praca w auchanie jest czysta i uczciwa praca. Wynagrodzenie co miesiac socjal premie a stawka wcale nie najnizsza przynajmniej kasjerzy maja na calym etacie ponad 2000 brutto ktory markiet da takie warunki jak ten auchan??? Jak dla mnie to najlepsza firma handlowa w calej pl...nie bez powodu ludzie pracuja juz tam ze 14 lat....

Ona
@ktoś 04.02.2016 07:16
Co wy piszecie za bzdury praca w auchanie jest czysta i uczciwa praca. Wynagrodzenie co miesiac socjal premie a stawka wcale ni...

To widocznie tobie wystarczy te 2000 brutto czyli 1500 na rękę kpina jakaś nic wiecej ja tez tam pracuje pare lat i wiem

Ona
@sem ja 24.02.2016 20:58
1945 brutto to jest ponad 2000 zł brutto? Kto ciebie matematyki uczył, bo na pewno nie nauczył,po za tym wymaga się od kasjerów...

Dokładnie to całe nasze biuro to porażka totalna pomiatają nami problemy jak ma sie inny odcień spodni a same noszą co chca, teraz to już nikt nie chce tam przyjść do pracy jeszcze ulotki każą kasjerkom rozdawać i zachęcać do pracy ja nigdy nic dobrego nie powiem. A skoro nie ma kasjerek to moze tak pobrać pieniądze i usiąść na kasie co??? Byłoby nam lżej a i klienci zadowoleni. No ale po co przecież to menadżerki panie z biura ha ha ha

anonim

(usunięte przez administratora)

polak maly

Ponad 6% bezrobocie, mówi to Pani coś?

anonim

(usunięte przez administratora)

pracowity, mimo to przesladowany

tak, auchan to dobra firma z debilami w koszulach, którzy z braku pojęcia o pracy tworzą właśnie tą złą atmosferę.

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

powodzenia w pracy w Auchan, popracujesz zobaczysz jak jest, prowadzą nabory częste to o czymś świadczy, interesuje ciebie praca na 1/4 etatu za najniższą z możliwych stawek? powodzenia i nie mów że Auchan to dobry pracodawca

molna

Niedawno rozpoczęłam pracę w Auchan jako pracownik sali. Atmosfera jest fajna. Ludzie ze sobą współpracują. Jeśli chodzi o zarobki to faktycznie są słabe. Ale jak czytam że ktoś Bóg wie jak tyra itp, to aż mi się ciśnie przez zęby żeby przypomnieć że to market, a idzie za tym fakt że jednego dnia jest zapierdziel, drugiego luz, wszystko zależy od ilości i jakości klientów, bo nawet jak nie ma ruchu, a trafi się ze trzech upierdliwych dziadów wymagających znania każdego regału w sklepie na pamięć, to się odechciewa pracować. Tym którzy tak narzekają na pracę polecam iść popracować na liniach produkcyjnych- tam biorą wszystkich jak leci i czasem nawet nie potrzeba rozmowy kwalifikacyjnej. Jak tu narzekacie na umowę w niepełnym wymiarze to popracujcie na śmieciówce przez kilka lat. Docencie to że pracujecie fizycznie a mimo wszystko traktują was po ludzku.Przerwa należy się niezależnie od wymiaru czasu w jakim pracujesz. Są gorsze i lepsze miejsca niż Auchan. Pracować trzeba wszędzie. Za leżenie nikt nie chce płacić. A nigdy wszystkim się nie dogodzi, a jedna czy dwie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to nie cały sklep, ludzie są różni. Polecam Auchan jako pracodawcę. Zmieniłam pracę na Auchan, zmieniłam ją na lepsze ;)

zadowolona
@molna 06.07.2015 10:40
Niedawno rozpoczęłam pracę w Auchan jako pracownik sali. Atmosfera jest fajna. Ludzie ze sobą współpracują. Jeśli chodzi o zaro...

molna, Auchan to chyba twój pierwszy pracodawca,dlatego nie masz pojęcia o innych,którzy szanują pracownika i nie zmieniają godzin pracy z dnia na dzień. Uważasz, że osoby które latami pracowały w real, nagle rezygnują z pracy, bo są pomiatane w Auchan wcześniej w pracy tylko leżały? Co ty możesz wiedzieć o pracy w markecie. NIE POLECAM AUCHAN, gdzie połowa załogi woli n L$ iść niż dać się pomiatać bo nie wyrabiają psychicznie

....

praca do wykładania towaru czy też praca na kasie za najniższą krajową tyle w temacie

czytelnik
@.... 06.05.2015 17:00
praca do wykładania towaru czy też praca na kasie za najniższą krajową tyle w temacie

zgadzam się. wogule na kasie masz za dużo w gotówce to potwierdzą że jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który okrada klientów. Zadnego zwykłego przepraszam ze strony menadżerów, ze nie mieli nic złego na myśli. Lepiej zerwać umowe z pracownikiem. Zero klasy.

bydzia
@czytelnik 31.12.2015 23:29
zgadzam się. wogule na kasie masz za dużo w gotówce to potwierdzą że jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który ok...

W Bydgoszczy są najgorsze menadżerki. Nie ogarniają swojej pracy, udają że coś robią. Czarną robote za nie odwalają liniowe i kasjerki

realistka

Przejęcia reala przez auchan to porażka. Jak ktoś kiedykolwiek narzekał na pracę w realu powinien bić się w piersi. Auchan to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnóstwo zakazów, zła organizacja pracy, ciekawe dlaczego takie instytucje jak inspekcja pracy pozwalają na taki wyzysk. Mnożą zbędne stanowiska typu senior menadżer itp. a to tylko zwykłe nieroby są. Co z tego że ma studia jak w ogóle nie ogarnia swojej pracy. Nikomu nie polecam pracy w tym kołchozie, zatrudniają na niepełne etaty za minimalną stawkę a każą dawać z siebie wszystko, a gdzie godność pracownika

Osobnikowy

Przejęcie Real'u przez Auchan było genialnym posunięciem. Niby jedna fuzja a bardzo dobrze wpłynęła na wizerunek firmy. Teraz mają konkurencyjną ofertę w porównaniu do innych sieciówek a nawet mogę spokojnie powiedzieć, że górują nad innymi. Bardzo cenię sobie jakość ich produktów. Szczególnie pieczywa. Wy macie jakieś ulubione ?

ja
@Osobnikowy 31.03.2015 23:50
Przejęcie Real'u przez Auchan było genialnym posunięciem. Niby jedna fuzja a bardzo dobrze wpłynęła na wizerunek firmy. Te...

tak- czerstwe

moranka

cześć kochani i kochane, wiecie może czy prosto czy trudno dostać się na kaske w auchan? bo w sumie mam w mieście ten sklep, a obecnie na kasie pracuje w innym ale chce się stąd zwolnić bo atmosfera jest słaba, tylko wiecei żeby się zwolnić to chciałabym mieć chociaż szanse i wizję na pracę gdzieś indziej...

vandg

Natknąłem się dzisiaj na świeżą ofertę pracy od Auchan, możecie skomentować czy warto składać CV na to stanowisko? Pilnie proszę o komentarze, dziękuję i pozdrawiam. Zdobądź doświadczenie zawodowe w międzynarodowej sieci restauracji KFC! KFC AUCHAN WROCŁAW POSZUKUJE PRACOWNIK&Oacu... http://www.gowork.pl/praca_podglad,5703605?keywords=&region=

Lusi
@vandg 01.12.2014 16:28
Natknąłem się dzisiaj na świeżą ofertę pracy od Auchan, możecie skomentować czy warto składać CV na to stanowisko? Pilnie prosz...

Pytanie czy praca tam przy wykladaniu towaru jest na jedna zmiane na rano np.od 8 do 12

jagoda64

Ciekawe jak bedzie w Opolu, bo ide tam do pracy, napewno nie tak jak w Wawce tam to super zarobki

ja

Tak dają bony dwa razy w roku dofinansowanie do urlopu letniego ale co do wypłaty to żenada jak możesz dobrze zarabiać na pół etatu? Nie dostaniesz innej umowy a uzerasz się z klientami często. Do tego to pakowanie w reklamówki kurde inne sklepy mają worki płatne i sklepy żyją a tu państwo szanowne stoi i czeka aż zapanuje, i ciągle mało im tych worków, lepiej to zlikwidować i dać ludzia kasę lub zainwestować w nowy sprzęt kasjerski.

anonim

(usunięte przez administratora)

Jaaaa

nie wymagają doświadczenia nawet lepiej jak go nie masz to chętnie nauczą bez zadnych przyzwyczajen z innych sklepow.

Znajoma

A ja mam nadzieje ze kiedys te opinie przeczyta pan dyrektor i zastanowi sie... Jak mozna w tak duzym sklepie miec tania sile robocza aby zatrudniac na pol etatu a z biura grafik dostajesz juz od maja jak na caly etat, dziewczyna ta nie pasuje w szatni jest ciagle rozmowa na ten temat, ze po takim czasie efektywnosci brak, ze jestesmy zmeczone ale nikt oficjalnie tego nie powie. Zenada.

Kasia

Ja mam nadzieje ze juz koniec z zatrudnianiem studentow w auchanie bo wam sie tak chce pracowac jak psu orac. Wyjscie na papieroska dobre....masz 15 minuti pal ile dasz rade. A weekendy chce sie miec wolne a to znoe nauki duzo itp o nieeee widac ze juz zmadrzeli i was wywialo ze sklepu :)

Kasia

Co do dreczenia to uwazasz ze jest normalne aby ciagle kogos podgladac robic mu ankiety z ukrycia, ankiety robi ochrona, tajemniczy klient, podstawiane koszyki, niedlugo sprzataczki beda nas oceniac. A tak w ogole to zenada aby tylko na dwoch lub trzech kasach byly przenosne skanery trzeba sie nadzwigac ostro nic nie robią aby to poprawic aby bylo lżej. Dziewczyny tez na wszystko sie zgadzają a w szatni to dopiero gadane jest :) Atmosfera jest super tylko szanone Panie psują co tylko sie da.

Ona

Na kasie to zalezy teraz i tak na 1/2 etatu zatrudniają grafiki jedynie zmieniaja co jakis czas wiecej godzin z ludzi glupich robią czlowiek sobie cos zaplanuje pod grafik i musi zmieniac plany dziewczyny z biur są fatalne to kazdy wie ze mają nas za nic, ogolnie na kasach fajna ekipa i nie doceniają tego co jakis czas jest nowa grupa dziewczyn jak znajda cos odchodzą.

Ja

I nadal nic siedze tam i czasem mam dosyc... Ankiety z ukrycia robia oceniaja co tobisz a czego nie jakby z wysoka lub z ukrytej kamery to bylo widac zenada, koszyki z podmienionymi towarami tajemniczy klient niedlygo bedzie strach isc do pracy i tak co jakis czas ktos cos sobie poszuka i odchodzi ja nie mam znajomosci to mecze sie to jest przykre jak traktuje sie kasjerki .

Ja.

Zgadzam sie z opiniami nie polecam tego pracodawcy chociaz narazie sama tam siedze ale szukam intensywnie czegos innego (ale kazdy wie jak jest z pracą) umowa na najnizsze etaty pracujesz normalnie 8 godzin lub 7, te w biurach szkoda gadac ( usunięte przez moderatora) Nie polecam i nie zachęcam do wysylania tam cv wiem co mowie jestm na bieżąco i mam dosyc, obym jak najszybciej odeszla.

HA

TO ŻENADA CO SIĘ DZIEJE W AUCHAN BYDGOSZCZ TUTAJ LICZĄ SIE TYLKO UKŁADY ZNAJOMI MAJĄ DOBRZE( usunięte przez moderatora)CO NIC NIE ROBIĄ I DONOSZĄ. KIEROWNICTWO WSZYSTKO MOŻE JEŚC ODKŁADAĆ SOBIE RABATY A ZWYKŁEMU PRACOWNIKOWI NIC NIEWOLNO. KIEROWNICTWO JAKIE PO ZAWODÓWCE CO SOBĄ REPREZENTUJE PROSZĘ WAS TYLKO DLATEGO ZE MA ZNAJOMEGO DYRA CZY SENIORKĘ SZOK TAK JEST W AUCHAN BYDGOSZCZ. A PRACA WIECZNIE ( usunięte przez moderatora) JAK NIE U SIEBIE TO NA WĘDLINY ALBO DRÓB CZY WARZYWA WSZĘDZIE JAK TAKIE KÓRWY LATAMY PO CAŁYM SKLEPIE.

Zostaw opinię o Auchan - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auchan