BPI Polska Sp. z o.o.

Lipiany

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 64 ocen.

BPI Polska Sp. z o.o.
3 64 6 1

Opinie o BPI Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Anonim#1

Przepracowałem tu 9 lat jest to firma łamiąca prawa pracowników. Doszło w tym zakładzie do wypadków przy pracy, wyłudzenia pieniędzy. Sprawą się zajmie Sąd Najwyższy.

Janek
@Anonim#1 13.09.2018 16:25

Chyba w niebie ha ha ha marzyciel...

Alaaa

ta co zawsze zasługiwała na miejsce kierownika w końcu się doczekała :)

Bolo
@Alaaa 30.08.2018 15:50

Nie kierownika tylko brygadzisty Kierownikiem jest Jesper. Foka nie był kierownikiem.

Sratatata
@Bolo 30.08.2018 21:28

Czyżby ?! Mało wiesz...

###
@Alaaa 30.08.2018 15:50

I popatrzcie szybki awans i impreza z dunem gruba impreza ,i już wie jak się ustawić aby było jej dobrze.

Ziko
@### 11.09.2018 07:54

Która?

Kinia
@Alaaa 30.08.2018 15:50

Przecież tam jest jeden spodob na awans wszyscy to wiemy. Weźmy takie biuro, od razu wiadomo jak sobie niektóre damesy radzą ????

anonymous

Ile sie zarabia w BPI ?

Ziko
@anonymous 11.09.2018 12:30

Najniższą krajową. Chyba że nie masz dzieci i rodziny to możesz weekendy zasuwac to zarobisz. Albo praca, kasa kosztem rodziny.

Ala

Śmiech po pachy jak Rita za Karoliną lata i wlazi jej w (usunięte przez administratora) Na awans liczy. Trzeba jeszcze mieć coś pod włosami żeby liderka zostać. Nic dziwnego że jest jak jest jak pustaki chcą zadzic.

anonymous
@Ala 25.08.2018 11:21

Widać ze informacjami jestes do tylu a to co piszesz mam głęboko gdzieś. Stanowisko lidera jest nadal wolne morzesz wziąść udział w castingu życzę powodzenia.

### olee###
@anonymous 26.08.2018 19:36

Z tego co mi wiadomo to Karolina jeszcze nie awansowała wyżej ,nadal jest liderem hihi może i tylko liderem ,

anonymous
@Ala 25.08.2018 11:21

Biedna Ala to ty miałaś zostać liderka a tu znowu nic. Inteligencją nie grzeszysz bo jakby od inteligencji zależało ile włosów ma się na głowie ty byłabyś łysa bo cebulki nie miałyby na czym się trzymać. A z tego co wiem to Ricie ich nie brakuje. Co do twojej ortografii to też leży i beczy.

Dyhbkkn
@anonymous 28.08.2018 16:31

Twoja ortografia tez kuleje... „morzesz” dramat w ch...

Dungryn
@anonymous 28.08.2018 16:31

„Wziaść” Jezu kto Cie uczył pisać ?!

anonymous
@Dyhbkkn 29.08.2018 13:05

Nie widzę aby w moim komentarzu występowało słowo możesz ( i tu poprawna pisownia )ale widzę że Ty wiesz lepiej

anonymous
@Dungryn 29.08.2018 13:06

I tu masz rację, źle napisała ale chociaż nikogo nie ośmiesza jak wasza przyjaciółka. Jak chciała zabłysnąć to mogła to zrobić ale bez błędów. Dajcie już spokój tej Ricie.

Fghbb
@anonymous 29.08.2018 17:27

„ Widać ze informacjami jestes do tylu a to co piszesz mam głęboko gdzieś. Stanowisko lidera jest nadal wolne morzesz wziąść udział w castingu życzę powodzenia.” Po co podpisujesz sie tym samym nickiem

Blebleble
@Ala 25.08.2018 11:21

Zawiść i zazdrość.wasz iloraz inteligencji jest zerowy.wy macie problem sami ze soba.jestescie niższa klasa spoleczna i robotnicza.same prymitywy a na takich osobnikow jak Wy RITA jest odporna.ZWYKLA KRÓLIKARNIA heh

Abc
@Blebleble 29.08.2018 21:46

A cóż to za inteligencja się odezwała? Też w tej klolikarni pracujesz. Ciekawe czemu?

Zygi
@Abc 30.08.2018 00:24

Wow!!! To mamy wyższą klasę społeczną!!! W BPI pracoje. Ciekawe co robi?

*""
@Ala 25.08.2018 11:21

Brawa wielkie brawa dla tych wszystkich którzy nie potrafią powiedzieć w oczy tego co myślą,ale są mocni w pisaniu na forum.to świadczy o waszej inteligencji która sięga dna.potraficie tylko gnębić ludzi wypowiadając swoje mądrości , ale żadne z was nie pomyśli że większość tych wpisów to bzdury pisane z nienawiści.Dziewczyny Rita , Karolina życzę wam powodzenia.

Xxx
@*"" 30.08.2018 13:06

Ja też się z Tobą zgadzam.

ala
@anonymous 26.08.2018 19:36

Pisze się wziąć .Sama patrz co piszesz a potem uwagę zwracaj. hehe.

Xxx
@ala 30.08.2018 20:43

Brawo Ala 5 dni na znalezienie błędu! Widać że zaczynasz ćwiczyć ze słownikiem ortograficznym.

Iga
@Fghbb 29.08.2018 20:02

Może i jesteś ok ale nie przynudzaj tyle o tych swoich dzieciach. Nic tylko inezka i Daria. Każda ma dzieci i nie gada non stop a ty innego tematu nie masz. Normalne dziewczynki nie żadne cuda. Na wymioty zbiera jak zaczynasz ten nudny temat.

anonymous
@Iga 30.08.2018 21:38

ODP..... sie ode mnie.

Polak

Dobra firma jedyne co mogło by być lepsze to wynagrodzenie no i wdzięczność za prace ze strony szefostwa

Izabela

Przypominam, że forum GoWork.pl nie jest miejscem odpowiednim do rozpowszechniania czy kreowania firmowych plotek. Dzielimy się tu opiniami na temat warunków pracy i to właśnie te opinie są najbardziej istotne dla osób planujących podjąć zatrudnienie w BPI Polska. @Gruby, możesz powiedzieć nam coś na temat warunków pracy w BPI Polska? @anonymous, jesteś obecnie pracownikiem firmy?

Gruby

Z ostatniej chwili próba samobójcza pracownicy bpi niewiecie może która to ???

anonymous
@Gruby 17.08.2018 10:14

Masz takie wiadomości i niewiesz która?

Gruby
@anonymous 17.08.2018 11:33

Jak bym wiedział to bym nie pytał

GT

Taka gorączka 40 stopni na hali formy grzeją a zarząd ma pretensje jak człowiek zrobi 5 min przerwy , gdzie jest bhp , ciągle mało , normy coraz większe płaca taka sama warunki szkodliwe gdzie tu Jes sprawiedliwość , nie ma się kto zabrać za ten (usunięte przez administratora) takie sprawy powinno się nagłaśniać w tv !

Leo
@GT 03.08.2018 12:28

Powyżej 31 stopni w miejscu pracy , pracownik może odmówić przyjścia

Olo
@GT 03.08.2018 12:28

Każdy pisze ale nic nikt nie robi i dalej (usunięte przez administratora) w tym upale. Pisanie nic nie da, oni nawet tego nie czytają. Siedzą w chłodnych biurach i mają (usunięte przez administratora) na nas.

Pilecki
@Olo 03.08.2018 14:35

Leo : powyżej 31 stopni pracownik może odmówić przyjścia do pracy lecz to wszystko wiąże się z teorią przepisów , inaczej jest w praktyce . Norma musi być wykonana w stu % , nasza skandynawska spółka człowieka (pracownika) traktuje jako narzędzie do zarabiania ich pieniędzy , my podubadniemy na zdrowiu przyjdzie ktoś inny sprawniejszy a stały stary dobry wartościowy pracownik zostaje potraktowany jako odpad ‚ śmieć . Gdzie jest tu logika ¿. Ludzi brakuje ,siły fizycznej także , motywacja jest stała od dłuższego czasu większość finansowo zarabia podobnie czy pracuje dzień ,miesiąc , rok czy także dziesięć lat , umiętności oraz angaż także mają duży wpływ na wydajność pracowników .Jeżeli firma nie zacznie doceniać pracownika w Zależności od stażu pracy i umiętności tak więc szybko podupadnie zapewne .... w naszym rejonie powstaje strefa gospodarcza jeżeli pozyskamy inwestorów a zapewne do końca 2018-2019r pozyskamy ,firma (Bpi) która traktuje ludność jako swych „podopiecznych niewolników „ utraci większość pracowników , ludości pracującej poprzez braku do nich szacunku oraz nie zapewnienia odpowiedniej motywacji pieniężno wynagrodzeniowej w stosunku stażu pracy dla pracownika .Nowy pracownik = staremu doświadczonemu , zarobki nowy pracownik 2100 brutto stary pracownik z doświadczeniem 2100 -2150 brutto gdzie tu jest sprawiedliwość ....

Olo
@Pilecki 05.08.2018 19:14

Wszystko psują (usunięte przez administratora) Będą zasuwac mimo że pot oczy zalewa i mroczki przed oczami latają z gorącą. Myślą że ktoś ich doceni hehe. I dlatego jest jak jest. Jeżeli inni mogą to znaczy że wszyscy. Nie każdy ma tak silny organizm że dobrze znosi takie gorączki na Halach. Dobrze piszesz

Leonard
@Pilecki 05.08.2018 19:14

Dokładnie tak! A paniusie z biur na zagraniczne wczasy stać

M
@Leonard 07.08.2018 13:54

A skąd ty możesz wiedzieć jakim kosztem te wczasy? Może dziewczyna cały rok oszczędzala i wielu rzeczy sobie odmawiala żeby urlop właśnie tak spędzić. Tobie też nikt nie broni a zazdrość jest chora. Nie bronię nikogo ale taka jest prawda.

anonim

(usunięte przez administratora)

Abc

Kobieta wie jak sie ustawić 8godzin na na (usunięte przez administratora) wgapiona w telefonie Ona jest nie do ruszenia

ROB

Jacy wy ludzie jestescie popierdzieleni to sie w pale nie miesci

Kol

Ludzie tak zdesperowani i niedoceniani siedzą i wymyślają tylko tak okropne bzdury tylko współczuć takiej inteligencji

NIE ROZPACZAJ ALA

Brawo dla Ciebie ! Właśnie wylałeś/aś frustracje na forum ! Jestes geniuszem/geniuszką :D Poziom myślenia na poziomie zera. Jakiż to nudy żywot musisz prowadzić używając forum. Zaciśnij poślady i użyj języka zamiast klawiatury do wypowiedzi.

Kik

Ludzie posłuchajcie tego! Mowa jest o pani Katarzynie k. Która nic nie robi chodzi sobie do pracy na 7 do 15 i jeszcze jest wiecznie zmęczona życiem i zdrowiem, to katar, to przeziębienie, a i zapomniałam o kreslupie który ja wiecznie boli od schylania, a jak człowiek przyjdzie grzecznie i zapyta o brakujące zlecenie które musi zrobić to jeszcze z mądrą skacze do człowieka, u nas dziewczyny pracują we dwie i nie ma problemu o jakieś zamówienia, no i porządek w magazynu taki jak powinien być. A nie daj borze że trzeba komuś wydać buty dodatkowe czy spodnie, czy cokolwiek, to ona nie ma nigdy czasu, a przy tym wszystkim potrafi być tak nie miła że szkoda gadać. Jednym słowem ma wyje.. ne.

Xyz
@Kol 08.08.2018 22:42

Uderz w stół. Itd.

Hihi
@Kik 09.08.2018 01:52

Haha to prawda emerytka i plociuch roku

anonim

(usunięte przez administratora)

Janek

A to foka odchodzi?

Slowik

Wszystko zaczęło sia walić jak Arek odszedł

Eee

Sprzedają się i to nie tylko grubemu, biuro mówi że ludzie kłamią na ich temat, A wchodząc do magazynku nawet nie zwróćcie uwagę czy ktoś was widzi, A co miotły układać chodzicie ? Teraz biuro się cieszy, upały, powód by nosić mini jest i nawet nie trzeba się tłumaczyć

Endrju
@Eee 09.08.2018 10:37

Zeby JESZCZE MIAŁY CO POKAZAĆ . Krótka mini na (usunięte przez administratora) wielorazowego użytku

anonim

(usunięte przez administratora)

Zoja

Dostaniesz może loda na ochlode za 1 zł. Hehe. Mają nas w (usunięte przez administratora) ważne że kasę im trzepiemy. Padniesz z upału to będzie inny. Chociaż już nie garna się ludzie do bpi, raczej odwrotnie.

##@##@##

On i nie liczą się z pracownikiem dla nich ważne są tylko cyferki im jest ich więcej tym bardziej są zadowoleni...a my nie mamy prawa do narzekania . szefostwo siedzi w biurze z klimą i w du..e ma to że na hali jest 30 st.z wielką łaską robią przerwę.

Zoja

Interesuje mnie czy trudno dostać w bpi prace biurowa i jaka jest atmosfera w biurach ?

Drhhjj
@Zoja 31.07.2018 15:35

W biurze jest więcej pracowników niż na produkcji a zwykły robol fizyczny na nich musi za****lac. Ilu jeszcze tam sie będzie pchać ?! Coraz więcej ludzi i wiecznie z niczym sie biedne lalunie wyrobić nie mogą i na wszystko trzeba czekać bo przecież kawa sama sie nie wypije. Weź sie dziewczyno lepiej za porządna prace a w BPI jej w biurze nie znajdziesz.

abc
@Drhhjj 31.07.2018 19:36

Jak by zliczył ich wyjścia na przerwy na papieroska to z 8 godz pracy nie zostało by nawet połowę,więc co się dziwić że ich tyle tam pracuje.

Zygi

No (usunięte przez administratora) się pracuje na halach w 36 stopniach upału. Gdzie BHP? Czepia się bzdur a tego nie widzi. W biurach sweterki zakładają, klimatyzacja, nowe klimatyzatory i wiatraczki Jeszcze żeby się panom i paniom (usunięte przez administratora) Nie spocily a my możemy się gotować. Chyba jest przepis regulujący i to też ale radzą sobie z omijaniem przepisów. Ludzie uciekają i mają rację. Postawić tak jednego z drugim na 8 godzin na hali niech sobie popracuje. Szybko by coś zrobili.

L. M.

Skąd w was tyle nienawiści? Co się dzieje z tymi ludźmi? Na wzajem się gryziecie jeszcze niewinnych w to mieszacie. Chodzi o dział gąbki. Nie milej by było iść do pracy z uśmiechem i pracować w fajnej atmosferze. Karma wraca. Co złego zrobicie komuś innemu, wruci do was.

Fjifv
@L. M. 10.07.2018 11:11

A Ty „ wruć” do szkoły gamoniu!!!

##@##@
@L. M. 10.07.2018 11:11

A czy ktoś pomyślał kto taką atmosferę wprowadził? rywalizacja między zmianami,to wszystko dzięki panu Tomaszowi jego zmiana zawsze była cacy ???? ale wszystkim dupowłazom to się skończy , jeszcze trochę będą górą zobaczymy jak ich guru zniknie z firmy czy dalej będą tacy nie tykalni hihi raczej nie bo już płaczą po kontach,...

Izabela

Możecie opowiedzieć, jak wygląda aktualnie proces rekrutacyjny, jak i warunki pracy dla nowego pracownika BPI Polska? Jak już pisałam wcześniej - warto jest wrócić do głównego tematu wątku, bo to są informacje, które naprawdę są poszukiwane i pomocne na polskim rynku pracy. Możecie opisać, więc własne doświadczenia?

M
@Izabela 05.06.2018 09:08

Daj sobie spokój z BPI chyba że cię na nic lepszego nie stać. Szukaj innej pracy. Ja pracuje w Pro Trailer w Lipianach jako spawacz i mam 3800 na rękę bez sobót i niedziel. I luz że śmiać się chce. Nawet przez chwile nie pomyślałem aby iść na spawacza do BPI gdyż tam spawacze spawać nie umieją.

VDV
@M 10.06.2018 17:36

3800 to Ty widziałeś pajacu chyba brutto ????

Jogi

Następny pomocnik mechanika Roberta skapitulowal. To było pewne. Nikt z tym człowiekiem nie wytrzyma. Typ nie reformowalny, nie do życia. Też bym uciekł gdyby mi kazali z nim robić. Sam wyraz twarzy mówi za siebie. Ech.

Wojtek

pozdrawiam wszystkich białych murzynów a szczególnie gąbkę twardą i wiatraki tam to nawet na przerwie praca wre .... pewnie dostali dobrze w łapkę lub cierpią na pracoholizm świry i tyle

Ala

Hej ludzie od dzisiaj wakacje. Od poniedziałku zaczynam brać dzieci do pracy ze sobą jak panie z biura. Kto nie ma co zrobić z dziećmi to można brać do pracy. Biegają po halach, jakie nieszczęście z tego będzie. I wolno to i nam. Pracownik to pracownik.

Zby
@Ala 22.06.2018 12:50

Serio???ktora przyprowadza?

Aśka
@Zby 23.06.2018 22:29

Ta brzydka blondi z końska szczęką

Hania
@Aśka 26.06.2018 09:30

Firmowe przedszkole powstało. Hehe. Coraz większy (usunięte przez administratora) się robi, każdy robi co chce, tzn biuro. Co za czasy. Z dziećmi do pracy, parodia. Dlatego tak wydajnie pracują zajmując się dziećmi w pracy.

niki

(usunięte przez administratora) Ciekawe czy na siebie terz nadaje jak naciaga firme na godziny. zaden mechanik nie musi zostawac a ten zawsze. ale jaki mechanik taka praca ze non stop cos mu sie psuje. za co go wogule jeszcze trzymaja w firmie?a moze za kapownictwo wlasnie

Ziko
@niki 02.07.2015 23:49

Ciekawe jak długo ten pomocnik z nim wytrzyma? Znowu zaczął kapowac w wtrącać się w nie swoją pracę. Żaden mechanik nie potrzebuje i nie ma pomocnika tylko ten nie udacznik.

Hjij

Ciekawe co dadza na wakacje? Może w końcu dostaniemy wczasy pod grusza :))))

Bolo
@Hjij 08.06.2018 12:14

Ale masz marzenia. Jakiś gadżet za grosze albo nic. Biuro musi mieć na wyjazd. Tylko ciekawe czemu? Socjalne wspólne a oni wyjazdy, lepsza kawa i wszystko.

Izabela

Konwersacja zboczyła na niewłaściwe tory, czy zamiast obrażania innych, moglibyście dać znać innym czy BPI organizuje rekrutację i jak ona wygląda w rzeczywistości? Celem forum jest uzyskiwanie takich informacji, inne niezgodne z regulaminem działania nie powinny mieć tutaj miejsca.

Kola

Kiedyś było tak że jeżeli ktoś miał wolny piątek czy tydzień na urlopie to nie mógł przyjść w weekend. Są osoby które po wolnym tygodniu lecą do pracy w sobotę i niedzielę. Tak jak A.K. A.P. Ludzie się burzą ale cicho siedzą. Aśka to złotówa, ponoć w święta przychodzi ????

Gh
@Kola 30.03.2018 05:03

I po jaki grzyb sie użalasz. Roboty nie przerobisz tyle jej jest. Za****laj w weekendy jak masz sile i nie żałuj innym.

Izabela

@alutka faktycznie sytuacja bardzo przykra. Myślałaś o tym żeby zwrócić uwagę kierownictwu? Dzień kobiet jest tylko raz w roku, ale może sytuację można jeszcze jakoś naprawić. @Lee napisałeś "co sie w biurach dzieje to głowa mała", mógłbyś rozwinąć? Nie do końca rozumiem co miałeś na myśli, jeśli podasz przykłady to na pewno Twój komentarz będzie bardziej użyteczny dla pozostałych czytelników forum.

Lee
@Izabela 09.03.2018 15:27

Wystarczy otworzyć oczy. Biuro bawi sie na całego. Poziom godny pożałowania. Rozbijanie rodzin, zdrady itp

Niniwy
@Izabela 09.03.2018 15:27

Za (usunięte przez administratora) nich się wezmę

Ja

A jak jest z socjalem w zakładzie?

Wojtek
@Ja 24.03.2018 08:30

Socjal jak wszystko w tym kołchozie. Żałosny. Dadzą po 500 złoty na święta i nic więcej. Twierdzą ze mamy kawę herbatę i papier toaletowy do oporu cały rok. Nic nie dostaniesz na wakacje!!!! Żadnych wczasów pod grusza czy jak to zwą. W zakładzie obok Prigniz maja po pare setek na Boże narodzenie. Po tysiaku na wakacje i jeszcze teraz na zajączka po 300 zł. Za socjalne pracowników fizycznych BPI, biuro wyjeżdża sobie na imprezę integracyjna ( czyt. r.u.c.h.a.l.n.i.e) co roku i jeszcze sobie z tych pieniędzy dają prezenty i nagrody. Zaciemniały robol dostaje imprezę zakładowa miesiąc przed wigilia i zadowolony. Że też nikt z tym nic nie robi. Żal!!! Wolałbym dostać kasę na święta wakacje i zająca niż ta żałosna imprezę. Skupisko pijaństwa i płot. Powinni się ludzie zebrać i powiedzieć pracodawcy ze chce kasę a nie imprezę.

Bolo
@Wojtek 24.03.2018 08:40

No prawda. Dużo ludzi nie chodzi na te śmieszne imprezy to gdzie są pieniądze? Chyba każdy ma swoją pulę. Kawa to szajs, biuro pije dobra. Ciekawe czemu skoro socjal ten sam.? W czym są lepsi od nas? Pije czasem kawę u Irka i mam porównanie.

5grushek
@Bolo 01.04.2018 20:33

Jak kiedyś szanowny pan Brix spróbował kawy dla załogi to przyleciał że nie da się pić i kazał kupić kawę Jacobs. Wylał cały dzbanek do zlewu. Zdziwieni? To nie wiecie, że szlachta pije szampana, a plebs chleje co popadnie? Spytajcie go o zarobki, o jego zarobki, tylko żeby Wam trochę oczy otworzyć, suma będzie w Euro. I ma dwie cyfry z przodu.

Ziko
@5grushek 05.04.2018 19:21

Ale cie ponioslo z tym briksem. Masz fantazje.

Ja
@Ja 24.03.2018 08:30

Niestety socjal to masakra na 400osób tylko 2 osoby do sprzątania

arek
@Ja 22.04.2018 11:57

teraz już chyba tylko jedna. Syszałem jak klęła na metalu w łazience. Nieśmiało zapytałem co sie stało. mówi a ty bys nie klął? zobacz co tu się dzieje. gorzej jak w hlewie a ja jestem sama i zaczyna sił brakować. To dopiero parodia. 400 ludzi a z biurem pewnie wiecej i jedna do sprzatania po tej całej trzodzie. Nie daje jej długo , szybko wysiadzie. na naszej zmianie była , znaczy ze dwie obrabia. BHP nie widzi tego syfu i ze cos tu nie tak. Zauwarzy jak okularów nie włoże.

Autka
@arek 24.04.2018 20:44

A teraz rozumiem reakcje. Powiedziałam że u nas papieru nie ma to ze złością warknela przecież się k... Nie rozdwoje i ręce też mam tylko dwie.

Ja
@Autka 24.04.2018 22:02

Normalnie parodia dwie te Panie nie dawały rady a teraz jest jedna.Masakra

Zby
@Wojtek 24.03.2018 08:40

Niektóre damy z biura to powinny złapać za szczoty do kibla i szorować bo tylko do tego sie nadają .... nooooo i do innych rzeczy również

Ziko
@Zby 10.05.2018 14:30

Zwłaszcza te w miniowach po sama (usunięte przez administratora) Powinien być zakaz takich ubiorów wyzywajacych. Za Jana było by nie dopuszczalne takie ubiory. Nie dziwi mnie ze chłopaki gwizdaja jak taka blondi na hali się pojawi.

Zby
@Ziko 10.05.2018 18:49

Zeby jeszcze w głowie coś było .. mini zakrywa mózgowy pustostan.

Autka
@Zby 10.05.2018 19:45

Niektórym pasuje to mini chociaż do biura nie stosownie ale jak ktoś na grubą (usunięte przez administratora) I golony wystawia to żałośnie wygląda hehe.

Zby
@Autka 13.05.2018 23:22

A której tam pasuje? Żadnej . Tam noszenie mini ma tylko jeden cel

Ziomek

Widzę że nic się nie zmieniło pozdrawiam ????

alutka

wczoraj wychodzac z pracy zwróciła moją uwagę jedna z koleżanek która jedyna w tym dniu wychodziła bez kwiatka. Myslałam ze zapomniała zabrać a koleżankia odpowiada ze jej róza jeszcze nie wyrosła . Na dodatek żeby było ciekawiej okazało sie ze drugi rok z rzędu te dwie dziewczyny nie dostały kwiatka. Muszą sie fajnie czuć , chodzi o sprzatające. Dyskryminacja? Nie godne kwiatka? Głos dziewczynie zadrżał kiedy mówiła i nie dziwie się , strasznie przykre kiedy firma tak potraktuje. Nie moja sprawa ale solidarność jajników mnie zobowiązała zeby napisac jak firma traktuje pracowników. Trzymajcie sie dziewczyny.

aśka.
@alutka 09.03.2018 06:00

Alutka jeżeli prawde piszesz to straszne świństwo ze strony firmy.Dwie osoby dzieki którym mozna usiaść na kibel ,trzymaja jako taki porzadek w firmie . Okazała firma szacunek dziewczynom.

zoja
@alutka 09.03.2018 06:00

Zawsze wiedziałam że upokarzają ludzi. Tu mamy piekny przykład. Nie dawno pracuje ale juz poznałam BPI trochę od tej złej strony . Ja jestem beksa i pewnie bym sie poryczała po takim numerze. Nie o tego śmiesznego kwiatka chodzi. Prawda? Szacunek dla tych kobiet.

ja

T.(foka) tak podzielił podwyszki na twardej że najwyrażniej liderce było za mało więc dostała większą połowę tej podwyżki.

Ona
@ja 02.02.2018 10:05

#podwyszki ???? zajmij się językiem a później pokazuj swoje umiejętności na forum hahah ohp

Ona
@ja 02.02.2018 10:05

I przede wszystkim połowy są równe, hahaha ... "większą połowę"...

franek.

Obchodził ktoś ostatnio 10 lat pracy w BPI?ciekaw jestem bo słyszałem ze nadal od lat jest 200 zł tylko teraz trzeba czekac az łaskawie naliczą . kiedy dawali w koperte i było ok, odczuło sie ze dostał człowiek a teraz jakoś dziwnie. Ja mam za 3 miesiace i ciekaw jestem czego oczekiwac. Docenią pewnie jak ze wszystkim.

bolo
@franek. 22.02.2018 02:42

Poczekasz sobie tak jak ja. Pewnie ze lepiej było w koperte. Wzioł bys koperte i wiesz za co , jakos przyjemniej bo do ręki. i nadal te biedne 200 od lat. tak cenią nasza prace i lojalność.

Lee

Piszecie tylko o produkcji a co sie w biurach dzieje to głowa mała.

Wiktor

Może warto jest napisach kilka zdań pozytywnych gdyż firma zasługuje na to. Ale jak widać niektórzy tylko narzekać potrafią.

zaki
@Wiktor 15.01.2018 10:08

To sam napisz coś pozytywnego. Na jakim dziale pracujesz? Pochwal się i opisz co tam jest takiego super, bo może u ciebie jest coś fajnego, może inni z innego działu będą zazdrościć.

xyz
@Wiktor 15.01.2018 10:08

Zapraszamy na szwalnie to zobaczysz jak pozytywnie kierowniczka zastrasza i zaszczuwa pracowników i dopiero wtedy stwierdzisz czy firma zasługuje na kilka zdań pozytywnych.

bolo
@xyz 17.01.2018 17:05

nie narzekaj na waszą kierowniczkę. szwalnia dostała po 100 zł podwyżki a nasz dział po 20 zł. Swoją droga to ciekawe czemu tak sie dzieje? jeden dział po 100 drugi 20 . dyskryminacja czy jak? I miej tu motywację do poracy .Jaka płaca taka praca będzie. Wstydzili by sie takie podwyżki dawac po kilku latach pracy w firmie. Potrafią docenic człowieka , nie ma co.

zen
@bolo 31.01.2018 21:51

ja 10 dostałem podwyżki. brutto. jestem zmotywowany do dobrej pracy he he.

Wujek Dżon
@xyz 17.01.2018 17:05

P.Beta nie możliwe. Kobieta z klasa szacun

Zostaw opinię o BPI Polska Sp. z o.o. - Lipiany

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BPI Polska Sp. z o.o.