BPI Polska Sp. z o.o.

Lipiany

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 62 ocen.

BPI Polska Sp. z o.o.
3 62

Opinie o BPI Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BPI Polska Sp. z o.o.

Izabela

Możecie opowiedzieć, jak wygląda aktualnie proces rekrutacyjny, jak i warunki pracy dla nowego pracownika BPI Polska? Jak już pisałam wcześniej - warto jest wrócić do głównego tematu wątku, bo to są informacje, które naprawdę są poszukiwane i pomocne na polskim rynku pracy. Możecie opisać, więc własne doświadczenia?

   
M
@Izabela 05.06.2018 09:08

Daj sobie spokój z BPI chyba że cię na nic lepszego nie stać. Szukaj innej pracy. Ja pracuje w Pro Trailer w Lipianach jako spawacz i mam 3800 na rękę bez sobót i niedziel. I luz że śmiać się chce. Nawet przez chwile nie pomyślałem aby iść na spawacza do BPI gdyż tam spawacze spawać nie umieją.

   
niki

(usunięte przez administratora) Ciekawe czy na siebie terz nadaje jak naciaga firme na godziny. zaden mechanik nie musi zostawac a ten zawsze. ale jaki mechanik taka praca ze non stop cos mu sie psuje. za co go wogule jeszcze trzymaja w firmie?a moze za kapownictwo wlasnie

   
Ziko
@niki 02.07.2015 23:49

Ciekawe jak długo ten pomocnik z nim wytrzyma? Znowu zaczął kapowac w wtrącać się w nie swoją pracę. Żaden mechanik nie potrzebuje i nie ma pomocnika tylko ten nie udacznik.

   
Hjij

Ciekawe co dadza na wakacje? Może w końcu dostaniemy wczasy pod grusza :))))

   
Bolo
@Hjij 08.06.2018 12:14

Ale masz marzenia. Jakiś gadżet za grosze albo nic. Biuro musi mieć na wyjazd. Tylko ciekawe czemu? Socjalne wspólne a oni wyjazdy, lepsza kawa i wszystko.

   
Piter

Tomaszyk (foka) nietykalnyy, ma takie plecy, że nikt go nie ruszy! Narobił takiego syfu a inni będą sprzątać latami! Duńczyki ślepe i słabe łącznie z Janem!

   
##@##@
@Piter 05.01.2018 21:35

Kiedyś i pana Mironczyka ręką sprawiedliwości dosięgnie,a wtedy przestanie tak cwaniaczyc ,i poniżać ludzi ,karma powraca a pan Tomasz niech pamięta że nie ma ludzi nie zastąpionych.Imprezowanie z kierownictwem narazie pomaga zobaczymy jak długo,

   
Izabela

Konwersacja zboczyła na niewłaściwe tory, czy zamiast obrażania innych, moglibyście dać znać innym czy BPI organizuje rekrutację i jak ona wygląda w rzeczywistości? Celem forum jest uzyskiwanie takich informacji, inne niezgodne z regulaminem działania nie powinny mieć tutaj miejsca.

   
Kola

Kiedyś było tak że jeżeli ktoś miał wolny piątek czy tydzień na urlopie to nie mógł przyjść w weekend. Są osoby które po wolnym tygodniu lecą do pracy w sobotę i niedzielę. Tak jak A.K. A.P. Ludzie się burzą ale cicho siedzą. Aśka to złotówa, ponoć w święta przychodzi ????

   
Gh
@Kola 30.03.2018 05:03

I po jaki grzyb sie użalasz. Roboty nie przerobisz tyle jej jest. Za****laj w weekendy jak masz sile i nie żałuj innym.

   
Izabela

@alutka faktycznie sytuacja bardzo przykra. Myślałaś o tym żeby zwrócić uwagę kierownictwu? Dzień kobiet jest tylko raz w roku, ale może sytuację można jeszcze jakoś naprawić. @Lee napisałeś "co sie w biurach dzieje to głowa mała", mógłbyś rozwinąć? Nie do końca rozumiem co miałeś na myśli, jeśli podasz przykłady to na pewno Twój komentarz będzie bardziej użyteczny dla pozostałych czytelników forum.

   
Niniwy
@Izabela 09.03.2018 15:27

Za (usunięte przez administratora) nich się wezmę

   
Ja

A jak jest z socjalem w zakładzie?

   
Zby
@Autka 13.05.2018 23:22

A której tam pasuje? Żadnej . Tam noszenie mini ma tylko jeden cel

   
Ziomek

Widzę że nic się nie zmieniło pozdrawiam ????

   
alutka

wczoraj wychodzac z pracy zwróciła moją uwagę jedna z koleżanek która jedyna w tym dniu wychodziła bez kwiatka. Myslałam ze zapomniała zabrać a koleżankia odpowiada ze jej róza jeszcze nie wyrosła . Na dodatek żeby było ciekawiej okazało sie ze drugi rok z rzędu te dwie dziewczyny nie dostały kwiatka. Muszą sie fajnie czuć , chodzi o sprzatające. Dyskryminacja? Nie godne kwiatka? Głos dziewczynie zadrżał kiedy mówiła i nie dziwie się , strasznie przykre kiedy firma tak potraktuje. Nie moja sprawa ale solidarność jajników mnie zobowiązała zeby napisac jak firma traktuje pracowników. Trzymajcie sie dziewczyny.

   
zoja
@alutka 09.03.2018 06:00

Zawsze wiedziałam że upokarzają ludzi. Tu mamy piekny przykład. Nie dawno pracuje ale juz poznałam BPI trochę od tej złej strony . Ja jestem beksa i pewnie bym sie poryczała po takim numerze. Nie o tego śmiesznego kwiatka chodzi. Prawda? Szacunek dla tych kobiet.

   
ja

T.(foka) tak podzielił podwyszki na twardej że najwyrażniej liderce było za mało więc dostała większą połowę tej podwyżki.

   
Ona
@ja 02.02.2018 10:05

I przede wszystkim połowy są równe, hahaha ... "większą połowę"...

   
franek.

Obchodził ktoś ostatnio 10 lat pracy w BPI?ciekaw jestem bo słyszałem ze nadal od lat jest 200 zł tylko teraz trzeba czekac az łaskawie naliczą . kiedy dawali w koperte i było ok, odczuło sie ze dostał człowiek a teraz jakoś dziwnie. Ja mam za 3 miesiace i ciekaw jestem czego oczekiwac. Docenią pewnie jak ze wszystkim.

   
bolo
@franek. 22.02.2018 02:42

Poczekasz sobie tak jak ja. Pewnie ze lepiej było w koperte. Wzioł bys koperte i wiesz za co , jakos przyjemniej bo do ręki. i nadal te biedne 200 od lat. tak cenią nasza prace i lojalność.

   
Lee

Piszecie tylko o produkcji a co sie w biurach dzieje to głowa mała.

   
Wiktor

Może warto jest napisach kilka zdań pozytywnych gdyż firma zasługuje na to. Ale jak widać niektórzy tylko narzekać potrafią.

   
Wujek Dżon
@xyz 17.01.2018 17:05

P.Beta nie możliwe. Kobieta z klasa szacun

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Dola

Ci za brednie? Kto tak pisze ?

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Paweł J.

Witam. Proszę o usunięcie powyższych wpisów. Treści w nich zawarte są bardzo krzywdzące i niesprawiedliwe w stosunku do opisanych osób dlatego podchodzą pod paragraf 212 kodeksu karnego. Dla informacji - nikt nie został przeniesiony między zmianami dyscyplinarnie. Fakt były tego typu ruchy ale poczynione tylko i wyłącznie z tytułu balansowania zmian. Jeżeli istnieją jakiekolwiek niesprawiedliwości/problemy kadrowe - proszę o niezwłoczny kontakt - jeszcze nikomu nie odmówiłem rozmowy. Pozdrawiam

   
zaki

Jak podobały wam się paczki w tym roku? Ja wole te co były co rok w reklamówkach. Zawartość chociaż była konkretna. Teraz koszyk wiecej wart jak zawartość . Mój już w śmietniku dawno. Ktoś kto wpadł na ten pomysł z koszykami strzelił gafe. Nikomu się nie podobały tym razem paczki.

   
@@@@
@agnes 02.02.2018 21:52

Ale koszyk na Wielkanoc jak znalazł hihi dwa w jednym...

   
Byk po byku

Serdeczne pozdrowienia dla pewnej osoby co codzien do biura lata na swoich kolegow z pracy

   
Big brader

Ale wy macie łby poryte swoimi tylkami sie zajmijcie

   
PatrysiaMysia.

Kocham ta Prace a epiej jak moj boyfrend jest na zmianie to co ja z nim robie to ojej gdyby ta jego sie dowoedziala....

   
DK
@PatrysiaMysia. 17.12.2017 21:37

Tyś nie pierwsza która daje w kiblu

   
PatrysiaMysia.

10 przykazań BPI 1. Kopanie dołków pod kolegami/kolezankami z pracy... tak jak to robi pewna nasza kolezanka ze zmiany... A.... 2. Wazeliniarstwo... 3. Donosicielstwo... 4. Stronniczość... 5. Lizusostwo... 6. Zaszczucie... 7. Wyróżnianie... 8. Szantaż... 9. Wykorzystywanie... 10. Straszenie...

   
DK
@PatrysiaMysia. 17.12.2017 21:35

5.chujoliztwo

   
gogo

Ploty intrygi i ta satysfakcja że udało się kogoś skłucić. Zawiść, zazdrość i gęsta atmosfera. Jedna osoba potrafi namieszać i cieszy się ze udało się wprowadzić nienawiśc między ludzi. Kara kiedyś ją spotka. Zło wraca ze zdwojoną siłą.

   
Mariolka
@gogo 16.09.2015 18:16

Mowisz o pewnej osobie ?? Co jezdzi czerwonym peugotem haha dobrze ze z nia nie mam zmiany bo bym juz dawno jej naplula w twarz.

   
Bombardier

Jesli bedziesz chodzil i z (usunięte przez administratora) walil do biura tak jak to robia pewne osoby na swoje kolezanki ze zmiany . Bedziesz dziewczyny podrywal by twoja zona sie tylko nie dowiedziala . A w tygodniu bez dnia wolnego to nie zarobisz. Nie pchaj sie w syf. Tam swoj na swojego z zazdrosci wali bo on ma to a ja nie. Bo na ma to a ty nie. Z zazdrosci by nie wyrzucilii np kogos innego to beda pod soba dolki kopali. Nie idz tam nawet.

   
anonymous

Napisze ktoś co tam się dzieje, jak się pracuje na produkcji, jakie są zarobki, warunki pracy, socjal. Jak wygląda ilość osób i wymienność załogi, szkolenia itd. Jak wygląda sama praca i współpraca z przełożonymi? I wszystkie inne informacje, które mogą się przydać przy podejmowaniu decyzji o podjęciu pracy. Proszę o szczere informacje. Specjalnie nie napisałem jak mam naprawdę na imię, wczoraj złożyłem podanie o pracę i słyszałem, że wyrzucili kierownika produkcji z dnia na dzień. Wie ktoś coś więcej , co tam się dzieje... To, że dno i kupa mułu, to już wiem, a coś konkretniej.. Jest w ogóle sens się pchać, są jakieś podwyżki co rok? Dajcie szczerze znać...

   
M
@anonymous 07.12.2017 20:03

Praca ciężka, 7 dni w tygodniu na średnie zarobki. Zero szacunku dla pracowników. Podwyżki tylko dla lizusów. Może cos sie zmieni bo ludzie wieją do amazon

   
Pucha

Bpi banda (usunięte przez administratora) idiotów

   
Bpi opinie

Nikt nie napisze , bo masz brzydki nick.

   
Tomek

Napisze ktoś co tam się dzieje, jak się pracuje na produkcji, jakie są zarobki, warunki pracy, socjal. Jak wygląda ilość osób i wymienność załogi, szkolenia itd. Jak wygląda sama praca i współpraca z przełożonymi? I wszystkie inne informacje, które mogą się przydać przy podejmowaniu decyzji o podjęciu pracy. Proszę o szczere informacje.

   
Olek

Kochani zamiast do boi idź do skraw met w wawelnicy koło lubieszyna pszy granicy niemieckiej lepsze zarobki nawet 4000 zarobić można polecam

   
Buc

Ja***pier pracujemy w benzymie Tyle miesięcy się trujemy, już wiem od czego laski na gapkach miały wysypki na recach i chorowaly A tych w biurze to oczywiście ominęło, zasrane białe kołnierźyki

   
grzegorz
@Buc 10.10.2017 16:37

a kto wam naprawia maszyny do szycia?

   
&&&&&

Super praca

   

Zostaw opinię o BPI Polska Sp. z o.o. - Lipiany

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BPI Polska Sp. z o.o.