EuroJob24
3 44

Opinie o EuroJob24

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroJob24

Patin

Nie polecam, polska umowa, pracowałam 10miesiecy i nie otrzymałam karty zdrowia, to jest chore! Kasa kiepska. Na plus mieszkanie

   
anonymous
@Patin 31.05.2018 07:25

Kasa taka na jaka Pani/Pan zapracowal. Punktualnie i rzetelnie wyplacana. Ubezpieczenie w razie problemów zdrowotnych jest również prywatne wystarczy być chorym a nie pozorantem jak to w wielu przypadkach ma miejsce! Karty są dostarczane do Pracowników tak jak zostaną wystawione przez Nasz Polski NFZ. Dzieki polskiej umowie zarabiała Pani/ Pan około 150 Eur netto miesiecznie więcej. Szkoda ,że nie było to przeszkoda przez 10 miesięcy pracujac w Naszej Firmie. Pracownik EuroJob24

   
Onion

Witajcie. A co powiecie ciekawego na temat umów? Na rozpowie usłyszałam, że pierwsza jest na 1 miesiąc, a ja dostaję każdą na 2tygodnie!!!

   
anonymous
@Onion 17.06.2018 20:23

Jeżeli jest Pan Naszym Pracownikiem to zapewne wytlumaczono Panu dlaczego otrzymuje Pan umowy na krótszy okres z ciągłym przedłużeniem jak i gwarancja stabilnej pracy. Jeżeli nie otrzymał Pan wytłumaczenia to proszę zadzwonić do koordynatora kompetentnie Panu to wytłumaczy. Pracownik EuroJob24

   
Grażyna

Czy agencja ma jakieś oferty pracy typowe dla kobiet? Może ktoś wie?

   
anonymous
@Grażyna 20.04.2018 19:09

Tak, na pralnie. Proszę dzwonić do działu rekrutacji. Pracownik EuroJob24

   
Alicja

Czy ktoś z obecnych forumowiczów Gowork.pl miał okazję pracować w firmie EuroJob24 i zechciałby się podzielić swoimi doświadczeniami z powyższym pracodawcą? Dajcie znać co wiecie na temat warunków pracy oraz atmosfery jaka w tej firmie panuje. Pamiętajcie o przestrzeganiu regulaminu forum https://www.gowork.pl/regulamin

   
jeszcze pracownik

na tedi praca katadtrofa. brygadzscie maja cie za psa. zeby zaroboc to samo co w konkurencyjnych firmach niemieckich musimy zrobic o 50% wiecej normy czyli 1700 kartonow spakowac na palete. a ubezpieczenie nie mamy. sa osoby comialy wypadek w pracy to brygadzista go swoim autem do domu zawozil i kazal jechac do polski. oczywiscie od razu ich zwalniaja

   
Ogar
@jeszcze pracownik 02.03.2018 21:07

Pracownik EuroJob24 to co napisales jest klamstwem. Mam Ci przytoczyc kilka wypadkow ktore mialy miejsce w Dortmund i jak sie pozniej okazalo pracowanicy mieli problem z wizytami w szpitalu?! Ilu pracowanikow musialo jechac do PL na L4?! Jeszcze pracowik pisze prawde. To wy oszukujecie ludzi ze jest tak (usunięte przez administratora) ale w gruncie rzeczy tak nie jest. Uwazajcie na ta agencje i prace w dortmundzie z patologia i oszustami.

   
Robert

Konkurencja postanowiła popisać sobie?

   
Półnapółzadowolony

wypłaty się nie zgadzają osoby z kadr jak i brygadzisci zbywają ludzi opowiadaniem ze będzie wszystko wyjaśnione robisz ponad normę a zarabiasz mniej niż nowi pracownicy którzy co dopiero się wdrażają, co do mieszkań nie mam zastrzeżeń, czyste umeblowane Lodówka pralka kuchenka sa pomocy zdrowotnej na miejscu się nie otrzyma brak karty ubezpieczeniowej, w razie wypadku choroby (często karty europejskie jeszcze nie są wydane ) trzeba jechać do polski aby otrzymać pomoc pracowałem tam dość długo dopóki wypłaty zaczęły się nie zgadzać, odnośnie Pań z biura bardzo miłe, co do kadr nic nie załatwicie Odszedłem w styczniu i nie żałuje Pilnujcie swoich wypłat i każdy dzień zapisujcie bez tego nic nie udowodnicie

   
anonymous
@Półnapółzadowolony 28.03.2018 23:51

Proszę o kontakt z kadrami, rekrutacją formą mailową lub osobiście jeżeli się nie zgadza wynagrodzenie. Jak Pan/Pani wie nie ma możliwości aby osoby szkolone mogły więcej zarobić ponieważ mają stawkę szkoleniową!

   
Tomek

Dzieńdobry, pracował ktoś na magazynach kik/tedi w dortmundzie za pośrednictwem eurojob24? Jak wygląda praca,da sie wyrobić norme? Czy zarobki są na czas? i jak wyglądała średnia pensja po miesiącu, dwóch pracy? Jestem młody, ambitny i bardzo pracowity, ale nie wiadomo jak to jest z tego typu ofertami pracy.

   
anonymous
@Tomek 12.04.2018 19:52

Dzień dobry, proszę skontaktować się z Rekrutacją podamy numer telefonu do już pracujących pracowników i uzyska Pan/Pani bezpośredniej opinii.

   
Zyczliwy

Dajcie sobie spokoj z ta agencja. Szukajcie czegos innego a na pewno nie na tediku. nie w hamlogu. mieszkania sa nawet spoko ale koordynator to alkoholik. poza tym na tediku nie wiem teraz jeszcze pracuja ale koordynatorzy to banda sciemniaczy. beda klamac w zywe oczy szczegolnie jeden taki koksik cwaniaczek. kasa sie nie zgadzala od samego poczatku niby sciagali za jakis niemiecki podatek na polskiej umowie bez ubezpieczaenia bez niczego. wiec zastanowcie sie dwa razy bo jeli cos wam tam sie stanieto bedziecie placic z wlasnych pieniedzy bo nie zozbaczycie na oczy niebieskiej karty ubezpieczenia

   
anonymous
@Kate 18.04.2018 10:38

Szanowni Państwo, Umowa jest polska, polskie ubezpieczenie i niemiecki podatek - zgodnie z prawem. Po za tym płacimy podatek po niemieckiej stronie tak abyście Państwo -Pracownicy mogli wnioskować o Kindergeld na , którym Wam zależy (bynajmniej osobą , które mają dzieci. Osoby pracujące są ubezpieczone a na kartę czeka się niestety jakiś czas. Każdy pracownik jest prywatnie ubezpieczony i przez Brygadzistę może z niego skorzystać. A jeżeli nie zgadzało się wynagrodzenie to wystarczy zgłosić się do kadr lub do Rekrutera.

   
Ona25

Witam dostalam oferte pracy w Dortmundzie przez ta agencje ??? warto jechac tam mozna odlozyc cos?? jak wygladaja zakwaterowania i dojazd do pracy? to jest chyba magazyn kik ??

   
Alicja

@gajowy nie obrażaj nikogo. Można swoją negatywną opinię przekazać w taki sposób by nikogo nie obrazić. A Twoja wypowiedź jest przesiąknięta agresją. Takie wpisy zgodnie z regulaminem administrator usuwa. @jeszcze pracownik czy firma EuroJob24 informowała Cie o tym, że nie będziesz w pracy za granicą posiadał ubezpieczenia?

   
Alicja

@Dagmara 96 na stronie firmy EuroJob24 masz zakładkę kontakt i tam podane kontakty do osób zajmujących się rekrutacją w tej agencji. Uważam, że najszybszym kontaktem na pewno będzie telefon. https://eurojob24.pl/kontakt/

   
Dagmara 96

Witam jak mozna sie szybko skontaktowac z EuroJob24 poszukuje pracy razem z chlopakiem mamy doswiadczenie w produkcji ja jezdze na wozku ETP mam doswiadczenie w pracy na magazynie na produkcji jako pracownik manualny doswiadczenie w pracy ze skanerem , pracy w hotelu, w gastronomi a takze jako opiekun medyczny, moj chlopak ma juz jakies 6 lat doswiadczenia jako reach trucker ,6 miesiecy pracownik magazynu zdazalo sie I produkcji , obecnie przebywamy w Amsterdamie I poszukujemy pracy z zakwaterowaniem, W zwiazku tym ze skrzynki mailowe zawsze sa pozapychane wiem ze moze byc ciezko czy ktos moglby podac nr. Telefonu do kogos z biura kto na pewno odbierze I nie kaze czekac wiecej niz 3 tygodnie ????

   
Alicja

@Hania dziękuję za odpowiedź, nie jednej osobie może przydać się ta informacja. Zalazłam ofertę pracy w Polsce w agencji EuroJob24. Może ktoś chciałby podjąć się pracy rekrutera? Wymogiem jest biegły język niemiecki. https://eurojob24.pl/oferta-praca/specjalista-ds-rekrutacji-bieglym-j-niemieckim-gorzow-wlkp/

   
Alicja

@anonymous czyli to zależy od oferty firmy, która szuka pracowników od EuroJob24? Nie ma możliwości, że pracownik sam dokona wyboru na jakiej umowie chciałby pracować? Nie wiesz czy jeżeli np. firma oferuje niemiecką umowę to czy można negocjować polską?

   
Hania
@Alicja 15.12.2017 09:20

tak jak już było wspomniane zależy n jaki projekt jedziesz, na dortmundzie masz polskie umowy na Berlinie np. niemieckie. wszystko zależy na jaki projekt jedziesz

   
Damiannnnnn

Witam mam pytanie czy pracuje ktoś przez Firme eurojob24 na magazynie kika ?

   
Budu
@Bodzio 04.04.2017 11:45

Dlaczego kila?

   
Kwas

Cześć Ktoś wie jaka umowę daje firma ? Czy jest to umowa Polska cZy na warunkach niemieckich ?

   
anonymous
@Kwas 14.09.2017 07:43

Firma ma projekty na umowach polskich i niemieckich. Wszystko jest uzależnione od oferty.

   
Alicja

@arutims a możesz określić o jakie magazyny Ci chodzi? Generalnie odsyłam Cie na stronę pracodawcy i do zakładki na forum "Co oferujemy?". Ta masz napisane warunki do wszystkich branży EuroJob24. Czyli pracownicy mogą liczyć od agencji na bezpłatny kurs języka niemieckiego, wysokie wynagrodzenie, szybkie oddelegowanie do pracodawcy za granicą, stały kontakt z firmą i stałą pomoc na miejscu pracy.

   
Kęsik

Ja mam dobre wspomnienia ze współpracy z EuroJob24

   
arutims

witam, ktoś z pracujących tam na magazynach może wypowiedziec sie na temat warunków? pozdrawiam

   
Alicja

Są na forum jacyś aktualni pracownicy, którzy mogliby odpowiedzieć na pytania @Dix, @arutims, @WIOLKA76, @Pr€ze$_87. Chyba, że już skontaktowaliście bezpośrednio się z firmą EuroJob24 i teraz Wy możecie nam coś na ten temat opowiedzieć. Jest sporo ofert pracy, więc pewnie je tylko tych użytkownicy będą zainteresowani.

   
arutims

Ktoś był na magazynie w dortmundzie? Jak tam jest?

   
WIOLKA76

CZY KTOS PRACOWAL-PRACUJE NA MAGAZYNIE KIK-A W DORTMUNDZIE PRZEZ FIRME EUROJOB24 CZY SA UCZCIWI PROSZE O OPINIE

   
Pr€ze$_87

Czy ktoś pracował w miejscowości Duisburg na zbijaniu palet i skrzynek? Jeśli tak to opiszcie jak wygląda sytuacja. Jaka praca, zakwaterowanie i przede wszystkim zarobki. Sugerując się na ofercie i tym co mówią w Agencji to oferta przedstawia się interesująco. Ale wiem z autopsji że w realu może okazać się inaczej.

   
Dix
@Pr€ze$_87 16.09.2017 15:35

Cześć i co pracuje ktoś na tym zbijanie palet w ddusiburgu ?,

   
Alicja

@Kwas takie informacje na pewno uzyskałbyś od pracodawcy, ale może na forum są pracownicy EuroJob24, którzy odpowiedzieliby Ci na te pytania? Dobrze, że zadałeś te pytania, bo myślę, że temat zaciekawi więcej niż jednego użytkownika.

   
Kłujka

Jaki jest powód, że tak długo nikt nie pisze na tym forum? Mam nadzieję, że jesteście tak zadowoleni i dlatego was tu nie ma?

   
Alicja

@Nie Polecam powiedz co się dzieje źle w EuroJob24? Ofert pracy jest ciągle sporo http://www.gowork.pl/praca/eurojob24;pr. Ważne, by na forum argumentować swoje wypowiedzi, by była jasność wypowiedzi, bo niestety taki krótki komentarz nic nie mówi o firmie innym użytkownikom. Uzupełniłbyś swoją wypowiedź?

   
poznan

Witam serdecznie . Pracowałem przez tę firmę od stycznia 2015 r na magazynie kik przez rok. Warunki mieszkalne bardzo dobre w porównaniu z tym co oferują inne firmy . Niestety nie doceniłem tej firmy i sie zwolniłem z dnia na dzień . Chciał bym wrócić , ale chyba mnie nie przyjmą z powrotem . Napracowałem sie trochę przez inne firmy w niemczech i euro.job 24 jest najlepszą . polecam

   
Nie Polecam

Nie wiem jak jest w innych agencjach ale w tej od roku dwóch jest bardzo -źle.

   
Nick
@Nie Polecam 26.08.2017 07:50

Jakieś szczegóły może? O jakim projekcie piszesz? :)

   
Frania

Podoba mi się, że agencja wyjaśnia stawiane im zarzuty. Zastanawiam się czy dowiemy się na forum jak się ta sprawa skończyła? Ogólnie mogę powiedzieć, że to solidna agencja i zawsze maja sporo różnych robót.

   

Zostaw opinię o EuroJob24 - Gorzów Wielkopolski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroJob24