Opinie o EuroJob24

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroJob24

Alicja

@arutims a możesz określić o jakie magazyny Ci chodzi? Generalnie odsyłam Cie na stronę pracodawcy i do zakładki na forum "Co oferujemy?". Ta masz napisane warunki do wszystkich branży EuroJob24. Czyli pracownicy mogą liczyć od agencji na bezpłatny kurs języka niemieckiego, wysokie wynagrodzenie, szybkie oddelegowanie do pracodawcy za granicą, stały kontakt z firmą i stałą pomoc na miejscu pracy.

Kęsik

Ja mam dobre wspomnienia ze współpracy z EuroJob24

arutims

witam, ktoś z pracujących tam na magazynach może wypowiedziec sie na temat warunków? pozdrawiam

Alicja

Są na forum jacyś aktualni pracownicy, którzy mogliby odpowiedzieć na pytania @Dix, @arutims, @WIOLKA76, @Pr€ze$_87. Chyba, że już skontaktowaliście bezpośrednio się z firmą EuroJob24 i teraz Wy możecie nam coś na ten temat opowiedzieć. Jest sporo ofert pracy, więc pewnie je tylko tych użytkownicy będą zainteresowani.

arutims

Ktoś był na magazynie w dortmundzie? Jak tam jest?

WIOLKA76

CZY KTOS PRACOWAL-PRACUJE NA MAGAZYNIE KIK-A W DORTMUNDZIE PRZEZ FIRME EUROJOB24 CZY SA UCZCIWI PROSZE O OPINIE

Pr€ze$_87

Czy ktoś pracował w miejscowości Duisburg na zbijaniu palet i skrzynek? Jeśli tak to opiszcie jak wygląda sytuacja. Jaka praca, zakwaterowanie i przede wszystkim zarobki. Sugerując się na ofercie i tym co mówią w Agencji to oferta przedstawia się interesująco. Ale wiem z autopsji że w realu może okazać się inaczej.

Dix
@Pr€ze$_87 16.09.2017 15:35
Czy ktoś pracował w miejscowości Duisburg na zbijaniu palet i skrzynek? Jeśli tak to opiszcie jak wygląda sytuacja. Jaka praca,...

Cześć i co pracuje ktoś na tym zbijanie palet w ddusiburgu ?,

Alicja

@Kwas takie informacje na pewno uzyskałbyś od pracodawcy, ale może na forum są pracownicy EuroJob24, którzy odpowiedzieliby Ci na te pytania? Dobrze, że zadałeś te pytania, bo myślę, że temat zaciekawi więcej niż jednego użytkownika.

Kwas

Cześć Ktoś wie jaka umowę daje firma ? Czy jest to umowa Polska cZy na warunkach niemieckich ?

Kłujka

Jaki jest powód, że tak długo nikt nie pisze na tym forum? Mam nadzieję, że jesteście tak zadowoleni i dlatego was tu nie ma?

Alicja

@Nie Polecam powiedz co się dzieje źle w EuroJob24? Ofert pracy jest ciągle sporo http://www.gowork.pl/praca/eurojob24;pr. Ważne, by na forum argumentować swoje wypowiedzi, by była jasność wypowiedzi, bo niestety taki krótki komentarz nic nie mówi o firmie innym użytkownikom. Uzupełniłbyś swoją wypowiedź?

poznan

Witam serdecznie . Pracowałem przez tę firmę od stycznia 2015 r na magazynie kik przez rok. Warunki mieszkalne bardzo dobre w porównaniu z tym co oferują inne firmy . Niestety nie doceniłem tej firmy i sie zwolniłem z dnia na dzień . Chciał bym wrócić , ale chyba mnie nie przyjmą z powrotem . Napracowałem sie trochę przez inne firmy w niemczech i euro.job 24 jest najlepszą . polecam

Nie Polecam

Nie wiem jak jest w innych agencjach ale w tej od roku dwóch jest bardzo -źle.

Nick
@Nie Polecam 26.08.2017 07:50
Nie wiem jak jest w innych agencjach ale w tej od roku dwóch jest bardzo -źle.

Jakieś szczegóły może? O jakim projekcie piszesz? :)

Frania

Podoba mi się, że agencja wyjaśnia stawiane im zarzuty. Zastanawiam się czy dowiemy się na forum jak się ta sprawa skończyła? Ogólnie mogę powiedzieć, że to solidna agencja i zawsze maja sporo różnych robót.

Katarzyna

Nie płacą w terminie, a o ostatniej wypłacie zapomnijcie. Posty sa usuwane z forum.

EuroJob24
pracodawca
@Katarzyna 09.07.2017 13:00
Nie płacą w terminie, a o ostatniej wypłacie zapomnijcie. Posty sa usuwane z forum.

Szanowna Pani/Panie, zachęcamy do kontaktu z nami. Uprzejmie prosimy o przedstawienie nam dowodów na nieuregulowanie należności wobec pracownika. Inaczej Pani/Pana opinię potraktujemy jako nieprawdziwą. Jednocześnie zwracamy uwagę, iż pomówienie przedsiębiorcy jest wykroczeniem, co regulują odpowiednie ustawy i kodeks karny. Z poważaniem, Zespół EuroJob24 PS. kasowane są administracyjnie opinie zawierające treści wulgarne i jawnie kłamliwe, ponieważ jest to sprzeczne z regulaminem serwisu gowork.

Kłujka

Agencja EuroJob24 robi swoje bardzo dobrze, ale zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony, trudno.

Kłujka

Pracuję w EuroJob na tyle długo że mogę powiedzieć o firmie wiele dobrego. Ludzie przychodzą i oczekują samych ekstra robót do tego super zapłata. Ale najlepiej gdyby nie musieli pracować to może byliby zadowoleni!!

Zespół EuroJob24

Szanowni Państwo, Każdy potencjalny kandydat, przed rozpoczęciem zatrudnienia otrzymuje szczegółowe informacje dotyczące warunków pracy. Jeżeli decyduje się na podjęcie współpracy to ma świadomość wszystkich plusów i minusów . Zatrudniamy kilkuset pracowników, z czego staż pracy większości to ponad 2 lata, myślę, że te liczby o czymś świadczą. Mamy świadomość, że nie jesteśmy w stanie sprostać wszystkim wymaganiom i oczekiwaniom.

cyk

ja chcecie pracować za 7 euro i jeszcze płacić 75e za mieszkanie i za dojazdy to prosze bardzo, jest wolne miejsce

masakra

Dajcie se spokoj koordynator mysli jak tu tylko machnac pare piwek po robocie bardziej nadaje się do kopania rowow niż pomagac ludziom w ostatni dzien powiedzieli ze koniec roboty a tak obiecywali bug wie co

Qwer123
@masakra 27.05.2017 13:20
Dajcie se spokoj koordynator mysli jak tu tylko machnac pare piwek po robocie bardziej nadaje się do kopania rowow niż pomagac...

Akurat też się do nich wybieram na rekrutację. Mój kuzyn u nich pracował i nie narzekał, mówił że był u nich ponad rok a potem wrócił. Na jakim projekcie byłeś? Może podasz jakieś szczegóły? Bo tak narzekać na firmę albo ją chwalić to może każdy anonim. PS tylko proszę błędów ortograficznych i interpunkcyjnych... Bo aż mi się w głowie zakręciło jak zobaczyłem te byki xD

masakra
@Qwer123 28.05.2017 17:07
Akurat też się do nich wybieram na rekrutację. Mój kuzyn u nich pracował i nie narzekał, mówił że był u nich ponad rok a potem...

Anonimowo to piszesz ty jak się nazywał twój kuzyn i jak się ty nazywasz i gdzie pracowal jak nie jestes anonimowa daje reke a nawet głowę uciac że jestes pracownikiem biura bo WSZYSTKIE POZYTYWNE OPINIE PISZA pracownicy z biura!!!!!

Sonia

@nie ufaj im Nawet najlepsi mają czasami wpadki. Nie powinno się na tej podstawie oceniać firmy.

nie ufaj im

Masakra. Nie polecam. Wysłali nas na magazyn pod hamburgem. Koordynator zielony w tym co trzeba tam robić potem sobie wyjechał na tydzień Do Belgii. Praca trwała 2 tygodnie a w piątek zostaliśmy poinformowani ze dziś ostatni dzień. Zostaliśmy na lodzie. Ciekawe czy kasę wypłaca za te dni

Karolina

Słyszałam sporo dobrych opinii o EuroJob24 i skorzystałam z ich pośrednictwa. Teraz dzięki nim pracuję w jednej firmie na etacie i jestem zadowolona. Wiadomo, że jeszcze nikt nie dogodził wszystkim więc dla mnie nie jest dziwne, że niektórzy narzekają.

Lila

Juz od dawna słyszałem dobre opinie o agencji EuroJob24. Dla osób stroniących od pracy, a za granicą trzeba dobrze się napracować, wyjazd zawsze będzie straszny i zupełnie nie przygotowany. Każdy musi wszystko sprawdzić jeszcze w kraju a z pewnością nie będzie źle.

gum1
@Lila 25.04.2017 18:23
Juz od dawna słyszałem dobre opinie o agencji EuroJob24. Dla osób stroniących od pracy, a za granicą trzeba dobrze się napracow...

naprawde pomocna opinia brawo ty !

krak

Witam dostałem oferte pracy na magazynie netto w systemie pick by voice czy faktycznie idzie zarobić 1200euro jak podają przez telefon ? jak wyglądają pokoje, ogólnie praca ? itd. prosze o rzetelne odpowiedzi pozdrawiam.

Alicja

@Bodzio, dlaczego tak uważasz?

Alicja

Ostatnio pojawiło się kilkanaście ofert pracy EuroJob24! Korzystaliście już z ich usług, spełniła firma Wasze oczekiwania? ;)

Czech

Jak dobrze, że takie firmy istnieją. Super mi się z nimi pracuje a te niemądre wpisy tylko utwierdzają mnie że dobrze wybrałem.

Janinka

Bardzo się cieszę ponieważ znalazłam ofertę na specjalistę rekrutera w Gorzowie wlk. i mam pytanie czy jest jeszcze aktualna? Znam EuroJab od dawna i mam tylko pozytywne wspomnienia. Super agencja !!!, nie mam zastrzeżeń co do profesjonalizmu firm.y

Kłujka

Mam pytanko czy w chwili obecnej są oferty pracy dla pielęgniarki w Niemczech? Wiem, że agencja jest super i dlatego chciałabym wyjechać za ich posrednictwem.

E88 Warszawa
@Kłujka 25.01.2017 09:31
Mam pytanko czy w chwili obecnej są oferty pracy dla pielęgniarki w Niemczech? Wiem, że agencja jest super i dlatego chciałabym...

najlepiej zadzwoń do koordynatora projektów gdzie zatrudniają pielęgniarki, telefon ( usunięte przez administratora )

Betka

Witam mam wyjechac 1 stycznia 2017 roku do pracy w Erfrucie na magazyn ,Czytajac opinie o firmie ,warunkach mieszkaniowych płacach ,itd mam wiele obaw co do wyjazdu.W biurze powiedziano mi ze te opinie sa fałszywe ...ja jednak mam obawy ,Niby pieknie ładnie mowia w biurze w Gorzowie ze mieszkanie za darmo ,weekendy wolne .itd ale jak zaczelam pytac i drazyc Pan sie zdenerwowal i zaczol b yc niemily bo za bardzo drązyłam ...NAPISZCIE MI JESLI MOZECIE PRAWDE JAK NAPRAWDE WYGLADA TAM PRACA I WYNAGRODZENIA ,bo nie mysle jechac i dac sie wrobic jak inni tam..

Xx
@Betka 27.12.2016 09:53
Witam mam wyjechac 1 stycznia 2017 roku do pracy w Erfrucie na magazyn ,Czytajac opinie o firmie ,warunkach mieszkaniowych pła...

Napisz lukaszogorek14@wp.pl

betka27

Witam. Nie polecam firmy eurojob24. Co innego jest obiecywane a co inne pozniej sie okazuje. Jak to sie mowi obiecanki cacanki..

Beata81
@betka27 23.12.2016 03:13
Witam. Nie polecam firmy eurojob24. Co innego jest obiecywane a co inne pozniej sie okazuje. Jak to sie mowi obiecanki cacanki....

Cześć betka27 ja zaczynam niedługo pracować w Eurojob24 w Niemczech, na razie większość pracowników których spotkałam tam na projekcie i z którymi rozmawiałam chwali sobie chodź mówią, że jest czasami ciężko, a co Ci sie nie podobało? chciałabym też poznać inne opinie! Coś z wynagrodzeniem?

Daniel 41

Dobry wieczór mam pytanko odnośnie firmy Eurojop24 magazyny ikea Hamburg. Bardzo proszę o opinię jak tam jest?

ani.ta

a co powiecie o oracy w Insigen jako traktorzysta? jako kobieta mam szansę przejść rekrutację pomyślnie i zdobyć takie zatrudnienie? Czynne prawo jazdy C + E oczywiście posiadam tak jak ten pracodawca tego wymaga więc nie powinno być żadnego ale, kwestia tylko płci

baba123

Czy ktoś pracuje może jako komisjoner w ikei w de ? Na polskiej umowie w Hamm jakie są warunki pracy,zamieszkania,czy niema kar pieniężnych,jaka jest odległość z miejsca pracy do domku jeżeli ktoś jest w stanie mi na te pytania odp.z obecnych pracowników to dzięki

u.lubecki@web

Witam wszystkie panie pielegniarki i polozne. Firma ma oferty na dobra prace w okolicach Hamburga. Najwazniejsze jest tam zatrudniona b.dobra koordynatorka ktora pomaga we wszystkim na miejscu , naprawde a w dodatku jest sama pielegniarka i nauczycielka jezyka . Bardzo dobra sprawa Polecam. Sama skorzystalam i nie zaluje. Pozdrawiam

Owczar

(usunięte przez administratora)

rafik_rav

witam,a mnie interesuje kto pracuje na magazynach netto,prosze o opinie

Damiannnnnn

Witam mam pytanie czy pracuje ktoś przez Firme eurojob24 na magazynie kika ?

Bodzio
@Damiannnnnn 26.12.2014 13:47
Witam mam pytanie czy pracuje ktoś przez Firme eurojob24 na magazynie kika ?

Syf kila i mogila

Zostaw opinię o EuroJob24 - Gorzów Wielkopolski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroJob24