Jiffy Packaging

• Czechowice
  • Przezchlebie
  • Kozłów
  • Ziemięcice
Olszyna - Jiffy Packaging Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Gliwice
  5. Opinie o Jiffy Packaging Sp. z o.o.

Opinie o Jiffy Packaging Gliwice

Nie przegap nowości o Jiffy Packaging Sp. z o.o.!

Jiffy Packaging Sp. z o.o.

17.10.2024 11:09

Cześć!
    Jesteśmy Abriso Jiffy – ludzie, którzy z pasją tworzą innowacyjne materiały opakowaniowe i izolacyjne.
    Działamy globalnie, a nasze fabryki znajdują się m.in w Gliwicach i Olszynie.
    Łączymy nowoczesną technologię z troską o środowisko, dostarczając produkty do różnych branż, od budownictwa po logistykę.
    W Abriso Jiffy cenimy zespół pełen entuzjazmu i kreatywności. Dbamy o naszych pracowników, tworząc przyjazne i inspirujące środowisko pracy. Jeśli chcesz rozwijać swoje umiejętności w atmosferze wsparcia i innowacji, dołącz do nas i wspólnie twórzmy lepszą przyszłość!

Pytanie: Dlaczego warto pracować w Abriso Jiffy?
    Odpowiedź: Praca w Abriso Jiffy to nie tylko możliwość rozwoju kariery, ale także szansa na bycie częścią zespołu, który od 50 lat tworzy produkty dla ponad 10 branż.
    Jesteśmy globalną marką z 17 fabrykami w całej Europie, co daje nam możliwość współpracy z ludźmi z różnych kultur i doświadczeń.
    Pytanie: Jak firma dba o środowisko?
    Odpowiedź: Dbamy o naszą planetę na każdym kroku! Tworzymy produkty, które można poddać recyklingowi, zmniejszamy nasz ślad węglowy dzięki lokalnym dostawom i dostosowujemy produkcję do najwyższych norm. Dodatkowo, posiadamy certyfikaty ekologiczne, które potwierdzają nasze zaangażowanie w ochronę środowiska.

Dołącz do nas!

Olszynka

07.05.2026 12:10

To dla kandydatów do rady mogą się podpisać pracownicy z firm zewnętrznych?

Franek

12.05.2026 17:47

Oczywiście że nie mogą. Tylko podpisywać moze.osoba zatrudniona w firmie mówi o tym regulamin. Jeżeli tak sie stało , to został naruszony regulamin.

Olszynka

21.04.2026 07:29

Czy standardem jest, że kierownicy, behapowcy wciskają zatrudniają swoich ludzi do zakładu?
    Urban

31.01.2026 10:32

Niektórzy mają za dobrze, a jak coś nie tak to szybko umywają ręce. Family frends, od kieliszka. Bez zmian dla ludzi pracy-Nie polecam.
    Ptasiek

10.03.2026 11:56

Aj waj chyba o Gliwicach mowa. Coraz mniej robią a zarobki pracowników wyzsze o kilkansacie procent.

Ernest

14.03.2026 00:29

Dokładnie mamy tu raj, podnieśli o całe, okrągłe 2,5%.. i roboty tez nie ma..(leżymy i pachniemy) głupie gadanie zeby tylko pogadać..
    Ktoś

20.01.2026 09:26

Jak wyglądają aktualnie zarobki na start ? Czy sa dalej nadgodziny na piance czy juz lipa ? Dzieki za odpowiedź
    #OperatorProdukcji
    TN

06.09.2025 11:44

Bardzo dobry pracodawca, z świetnym zarządem oraz kadrą zarządzająca. Pomocni ludzie w każdym dziale, na produkcji jak i w biurze. Dodatkowo polecam system wdrożenia - poświęcają dużo czasu i energii na „wyszkolenie pracowników” Polecam gorąco tego pracodawcę
    Xxx

05.12.2025 08:17

Chyba nie w tym zakładzie ?
    GA

13.10.2025 13:25

Nie polecam tej firmy. Jak zobaczą że ogarniasz to nawrzucają obowiązków z każdego działu. Laski są strasznie dwulicowe, menagerowie często nie ogarniają ale ważne żeby (usunięte przez administratora)myślał ze są najlepsi. Ta praca to teatrzyk. Niewłaściwe osoby na niewłaściwych stanowiskach, aż śmiać się chce. Naprawdę zastanówcie się 3 razy zanim się tam zatrudnicie. No chyba że lubicie wrogą atmosfere i sztuczne uśmiechy
    Olszyna

10.04.2025 06:48

Czy normalne jest sprawdzanie plecaków i kieszeni tylko dla pracowników produkcji pomijając biuro? Czy jest to nękanie, poniżanie pracowników ze względu ich niższy status pracowniczy? Jest to sprawa dla inspekcji pracy?
    Krzysztof

17.10.2024 19:02

Dobry zespół, a to podstawa. Stabilna firma. Polecam tym, co się chce.

26.08.2024 14:15

Pracowałam w firmie Jiffy parę miesięcy, i takiego mobbingu jaki tu panował nie doświadczyłam przed 17lat pracy w żadnej firmie. Począwszy od gburowatego (usunięte przez administratora) który na odejście musiał pokazać swoje humorki, bo po 25 latach pracy uznał ze cały zal za swoje nieudane życie zawodowe przeleje na nową osobę, która jedyne co chciała to dowiedzieć się o branży i specyfice stanowiska. Kolejna osoba która nadaje się na leczenie psychiatryczne to jego prawa ręka(usunięte przez administratora), która była ciągle zajęta ale paleniem fajek na przystanku, udawała super koleżankę, żeby potem wbijać szpile i pokazywać humory takie sam jakie praktykował jej guru (usunięte przez administratora) Firma totalnie tolerująca taka postawę, tłumacząc chamstwo i bezczelność swoich pracowników jako normę. Wisienke na torcie stanowi szef jarzyna ze Szczecina (usunięte przez administratora). który chwali pracownika nawet przy dostawcach , żeby potem planować zwolnienie go. Firma ludzi zestresowanych , wypalonych , którzy w pracy wylewają na siebie wzajemnie frustracje i żółć. Nie polecam tej firmy nikomu kto ceni sobie poważne traktowanie, słowność, spójność tego co w ofercie z finalnym zakresem obowiązków, i koleżeńskie podejście do drugiego człowieka. Jeśli lubisz podkładanie świń, obgadywanie, dwulicowość, niezdrową rywalizację ,niejasny zakres obowiązków , humorzaste pracownice niespełnione życiowo z morzem kompleksów, śmiało możesz aplikować bo to miejsce dla ciebie.
    Homeopata

26.08.2024 17:21

A o którym zakładzie mowa i jaki dział
    Szary Piaskowiec

26.06.2024 05:10

Po 22 latach pracy szczerze nie polecam. Kiedyś fajna rodzinna atmosfera dziś każdy każdego z parę złoty...
    Izka

12.04.2024 09:55

też ciekawa byłam tej premii z opisu dla pracownika produkcji skoro ma mieć wysokość 5 tys ale nie widzę jakiejś konkretnej odpowiedzi w jej zakresie. jak natomiast jeszcze wygląda kwestia doświadczenia? chłopak może będzie aplikował a po opisie wiemy tylko tyle, że wymagane jest „odpowiednie” to znaczy?
    Olszyna

25.05.2024 18:53

5tys dają po przepracowaniu bodajże 15lat, jednorazowo oczywiście
    Jb

26.05.2024 10:18

To masz premią i podstawa łącznie 5k brutto. Taki chwyt marketingowy
    Królowa jest tylko jedna

25.05.2024 18:56

Jak u Was wyglądają wybory przedstawiciela pracowników ?bo w Olszynce sami wybrali nam

28.03.2024 15:20

Witajcie. Widziałem dzisiaj dodana ofertę dla pracownika produkcji i zostało w niej napisane, że na wynagrodzenie składa się stawka oraz premia w wysokości 5000 zł. czy ja dobrze widzę te liczbę? Z czego ta kwota się bierze, jak ją nazbierać?
    Przaodawca

05.04.2024 20:36

Tak jak będziesz pracował za obcokrajowców jeszcze
    Były Pracownik

26.03.2024 23:29

Pracowałem tam 3 miesiące moim zdaniem praca była ciężka może nie ciężka ale strasznie duszno i ciepło to najbardziej dobijało człowieka ogólnie ludzie mili i polecam Darka szkoda że w obecnej firmie nie mam takiego jak on osobiście bym do firmy nie wrócił
    Dodatki

18.01.2024 11:20

U Was liderzy i koordynatorzy dostali podwyżki dodatków funkcyjnych na 500 i 800zł?

22.12.2023 12:47

W ofercie na produkcje widzę w tytule bezpłatny dojazd. Czy jakoś niedawno go wprowadzili, że jest on podkreślany? Zastanawiają mnie także wskazane widełki placowe. One będą już aktualne na kolejny rok czy może będą jeszcze jakieś podwyżki? piszą o przedziałach od 4200 do 5000 zł. co myślicie o aktualnych warunkach?
    Hp

24.12.2023 01:36

Jeszcze nie zacząłeś pracować a już podwyżki , a dojazd bezpłatny ! To jak w banku !
    Korwerting

16.01.2024 18:47

Olszyna miszcz 4000 brutto dali
    Zyga

26.11.2023 21:44

No i znowu idzie nowe czuć powiew zmian będzie wspaniale każdy będzie niedługo zadowolony z tego jak można godnie żyć i pracować w naszej firmie . Amen .
    Królowa

06.11.2023 11:34

Heyo, pytanko kiedy otrzymujecie przelew zazwyczaj? Bo odkąd przeszliśmy do Was tragicznie późno mamy wypłaty. Pozdro z Olszyny
    Królowa

08.11.2023 08:45

W sumie jakie umowy jak umów nie dostaliśmy odkąd jesteśmy w jiffy ????
    B

12.11.2023 15:24

Chodzi o to że brakuje wam dobrych standardów
    Wera

12.05.2023 10:31

Witam,ilo zmianowa jest praca ?czy szukają magazynierów ?lub ludzi na produkcję?
    Typ

09.02.2023 23:46

Jak jesteś pracownikiem ze wschodu bez znajomości języka praca jak najbardziej dla Ciebie jak jesteś Polakiem odradzam wtedy wyzyskiwany będziesz taka prawda

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Jiffy Packaging?

Kontakt - Jiffy Packaging Sp. z o.o.

Al. Jana Nowaka-Jeziorańskiego 39 44-102 Gliwice

Branża główna: Doradztwo biznesowe

LinkedinIcon
    Greg

16.01.2023 23:25

Trochę o atmosferze w pracy, pozornie przyjazna niby rodzinna wszyscy ze sobą po imieniu ale wyczuwa się nieufność, pracownicy w rozmowach powściągliwi, duży procent zatrudnionych to obywatele ze wschodu część naszych nie traktuje ich z sympatią, jest około 200 pracowników fizycznych i około 50 administracji łącznie z koordynatorami wzwyż, w administracji zatrudnieni o powtarzających się nazwiskach, tam to jest chyba rodzinna atmosfera? nie do końca czasem słyszy się o jakichś zgrzytach szczególnie między paniami, jakiś czas temu była obowiązkowa kontrola alkomatem (poniżające i czy zgodne z prawem?) ale tylko fizycznych, w czasie pandemii zaniechana a wprowadzono pomiar temperatury, praktycznie wszędzie monitoring ( w toaletach, szatniach i w bufecie nie oraz biurach administracji też nie) dostęp do monitoringu moim zdaniem ma zbyt dużo nieuprawnionych, służy to zaufaniu w pracy?, fizyczni chcecie trochę lepiej zarobić to nadgodzinami i uważać żeby jakiemuś zaufanemu nie nadepnąć na odcisk, zarząd jest skłonny do ugody gdy spór z zatrudnionym ma się oprzeć o sąd pracy i trochę to dziwne, jakby było coś do ukrycia, linie produkcyjne automatyczne, praca nie jest ciężka ale to praca, papierosów mniej i smartwona też mniej, nie jest źle a do ideału brakuje, można pracować w tej firmie jak i w każdej innej zdobywać doświadczenie, A teraz słyszy się o zmianach w zarządzie spółki oby na lepsze. Moja opinia jest neutralna ze wskazaniem na pozytywną. Praca to praca nie oczekujcie kokosów za leżenie (czytaj siedzenie w palarni i stukaniu w telefon), a nad wszystkim czuwa koordynator koordynatorów pan D.C. Życzenia dla niego dużej rodziny żeby ta para z niego uszła.
    Jola

05.02.2023 19:39

Grzybiarze kosza grzybki czyli nadgodziny i bardzo nie lubią gdy ich niema bo ich stopa życiowa spada a raty trzeba płacić .
    Mango

16.12.2021 16:13

Witam chciałbym się dowiedzieć jak wyglada praca na magazynie w tej firmie. Ogólnie chodzi o nastawienie kierownictwa do pracownika, zasady i atmosfera panująca na magazynie i oczywiście o zarobki. Pozdrawiam
    Mango

24.01.2022 11:21

Z tego co się zdążyłem dowiedzieć to nie trzeba mieć ale firma i tak wysyła…ale już sobie tą Firmę odpuściłem z pewnych kwestii
    lol

18.07.2022 15:11

Nie trzeba
    Alibaba

15.02.2022 16:20

Siema, jak wygląda system premiowania w firmie? Procentowy czy stałe stawki?
    FirmaKogucik

07.10.2021 23:51

Pracowałem w tej firmie ponad 5lat i zdecydowanie odradzam współpracy z tym pracodawcą. Polityka Kierownictwa jest słaba gdyż dla nich liczy się tylko i wyłącznie produkcja. Magazynierzy są traktowani nie równo oraz jeżdżą na wózkach osoby bez uprawnień(udt). System pracy 2x2 nie jest taki zły tylko czasem brakuje wolnych weekendów, bo wypadają raz na miesiąc. Osoba która stara się aby praca przebiegała dobrze nie otrzyma pochwał ze strony koordynatorów, a jedyne co może usłyszeć to straszeniem nie otrzymania premii bądź jeszcze gorsze słowa… Dla waszego dobra omijajcie prace na stanowisku Magazynier.
    Ania

19.09.2021 15:52

Witam. Jaki jest system pracy w firmie?
    Kinga

10.08.2021 11:33

Ile mozna zarobić w systemie 12h? ile dni jest roboczych w miesiacu?
    xytz

23.06.2021 12:45

Da sie zarobić 2800 netto bez nadgodzin?
    Pan i Władca

24.06.2021 01:59

Leciutko
    Nnn

18.07.2021 22:57

A z nadgodzinami ile można zarobić max.
    Mila

04.07.2021 17:08

Ile dni w tygodniu się pracuje? Czy jest to system czterobrygadowy? Czy obejmuje pracę w weekendy?
    xyz

23.06.2021 11:17

Ile dni w tygodniu się pracuje?

06.12.2020 11:03

Jakie jest podejście do liderów z zewnątrz w firmie Jiffy Packaging Sp. z o.o.?
    Boss

10.12.2020 19:57

W firmie nie ma Liderów z zewnątrz , Liderami są osoby pracujące wcześniej na produkcji. Aby piastować stanowisko Lidera musisz poznać cały proces szkolenia oraz mieć wiedzę co do ustawienia produkcji.
    Jasiek

08.07.2020 23:34

Witam, chciałem się dowiedzieć jak zarobki w firmie poczatkowe oraz ewentualność podwyżek- na jakich zasadach są dawane jeśli, są to co rok czy na jakiś innych zasadach? Jak osobom pracującym podoba się praca w tejże firmie? Dziękuję za ewentualne odpowiedzi :)

20.10.2020 07:20

Zarobki początkowe to stała stawka około 2800-3000 brutto po chyba trzech miesiącach dochodzi premia 20 % podwyżki różnie to bywa możesz się nie spocić a mieć fajną kasę .Ująć to najprościej ...nie jest brane pod uwagę to co umiesz wiedza względem maszyn ,to ze się starasz wyrabiasz cele ,,,czasami więcej jak masz zrobić ,,tylko to czy umiesz się podlizać
    Jasiek

23.10.2020 19:35

Ooo widzę że doczekałem się odpowiedzi, ja juz znalazłem inna prace a takie podejście jakie zostało opisane jest widze bardzo niesprawiedliwe bo chyba każdy chcę otrzymać podwyżkę na miarę swoich umiejętności i zarabiać lepiej od osoby która potrafi mniej niż mieć gorszą stawkę od tej samej osoby tylko dlatego że ona się dobrze podlizała komu trzeba.. myślałem że takie firmy już wyginęły. No nic pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.

18.05.2020 11:42

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Jiffy Packaging Sp. z o.o.?
    Covid19

18.05.2020 12:24

a szukasz pracy czy chcesz się zakumplować z kierownikami ?

20.10.2020 07:23

Bardzo pozytywna

27.08.2020 11:54

Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?

20.10.2020 06:54

TYLKO T WYŁACZNIE UMOWA
    Sola

22.07.2020 11:18

Pracowalem tam w latach 2016/2017 Wiadomo wtedy tez kasa inna byla , gorsza . Ale co do pracy to byla ciezka . Ja pracowalem na magazynie na antresolii Ogolnie to zawsze sie dziwilem jak ci ludzie na produkcji funkcjanuja , non stop praca a kazdy z nich co 10 minut na szluga w 30 sekund Praca na magazynie byla spoko ale ciezka , wrzucanie tych rolek u gory a pozniej pomoc w zaladowaniu i to jeszcze 12 godzin Ja bylem w spoko grupie nie pamietam ktora to byla ale szefem byl tam Pan Sola Fajnie nas tez potrakowali bo my z chlopakami zaczelismy tam jakos 6 grudnia a i tak dostalismy prezenty na swieta Przez ta prace zaczalem palic papierosy bo praktycznie tam wszyscy palacy na magazynie co chwile na szluga i siedziel tam po 5/10 minut a ci co nie palili to musieli pracowac za nich . To akurat bylo dziwne Ogolnie rada do mlodych bardziej Jesli juz mysliscie o pracy na magazynie czy to jiffy czy jakis inny to sprawdzcie najpierw takie prace jak dostawnca pizzy czy cos Siedzisz sobie w aucie sluchasz muzyczki i jestes sam sobie szefem To byl moj blad ja sie pchalem na magazyny na poczatku ale potem i tak pojechalem do Irlandii
    Magazynier

27.07.2020 00:29

Nie spotkałem się jeszcze nigdy, żeby ktoś za kogoś musiał robić, bo tamten na fajce sobie siedzi. Bez przesady. Ciekawy jestem tylko, jak ty zacząłeś palić papierosy, to kto wtedy ładował te 20-25 a było i 30 aut w taki poniedziałek, kiedy wszyscy na palarni?? Nawet ten z antresoli ????, który w latach twojej kariery, nie przypominam sobie, żeby brał udział w załadunkach............
    Polylamowy

13.09.2020 21:10

Xddd Dobrze że nie zacząłeś palić innych specyfików xd pozdro dla całej starej zmiany A gdzie Sola był tl.

11.05.2020 18:38

Bardzo dobra firma
    Wierny

09.04.2020 19:38

Firma na medal.Dla pracowników zorganizowała maseczki wielorazowe oraz paczkę rękawiczek jednorazowych dla każdego pracownika. Pracownicy są WAŻNI. BRAWO!!!

18.10.2019 10:02

Dziewczyny jaki styl panuje w Jiffy Packaging Sp. z o.o.?
    Stefan

20.10.2019 10:10

Co masz na myśli pytając o styl? Styl pracy, ubioru itp
    marmolada

07.07.2019 22:46

Praca w firmie normalna jak.wszedzie. Minus to stawka oraz brak podwyzek od jakis 2 lat wiec ogolnie problem dla chyba wszystkich bo kazdy pracuje by zyc a nie zyje by pracowac. Za chwile dogania firme minimalna krajowa gdzie kiedys byli konkurencyjni a teraz firmy "odjechaly" ze stawkami. Jesli chcesz zarobic to przyjdz na nadgodziny tak mawia kierownictwo. Po wielu latach pracy i tak zarabia sie mniej niz w wielu firmach ma sie na start. Jesli chodzi o ludzi to pracownicy w porzadku (zdarzaja sie wyjatki), ludzie wyzej mysla chyba ze ppraca jest tak super i ze placa duzo ale sa w bledzie, ludzie odchodza i nie przychodzi nikt nowy. Ogolnie nie polecam
    Enriko

19.07.2019 14:57

I po co te bleblanie nie podoba się to zmień prace pokaz ze masz charakter wszystko firmy na ciebie czekają !!!!!!!!!!!!! .
    Kynys

12.07.2019 14:18

Kto nie rabotajet, tot nie kuszajet
    Artur

06.07.2019 00:40

No to tak zaczynałem tam prawie od początku Artur Sebastian Grzesiek Rekin Zyga Wampir i cała reszta przyjaciół pan Marek Musioł itd i powiem wam tak życzę każdemu takiej pracy ale 20 lat temu to było kasa na tamte czasy super sami przyjaciele na tamten czas ale zmieniają się czasy zmienia się zarząd i przyjaciele też się zmieniają życzę wam powodzenia w firmie pregis
    robol

07.07.2019 17:24

Fakt, jeśli ta firma z tak marnymi zarobkami jakie oferuja i podwyzki ktorej uwaga nie bylo od 2 lat sie utrzyma, i znajdzie sie ktos chetny do przyjscia do nich ale nie z rodziny, czy przyprowadzania znajomych bo juz nawet o to sie prosza kierownicy to bedzie dobrze. Za chwile najnizsza krajowa dogoni ta firme wiec jesli chcesz tu przyjsc i patrzec jak inne firmy w okolo podnosza stawki to firma cie przygarnie. Ogolnie nie polecam bo dla kazdego pracownika licza sie pieniadze a te swoje jakies dodatkowe multisporty itp to powinien byc jako dodatek a za wyplate powinno sie normalnie wyzyc a nie sluchac chcesz zarobic wiecej przyjdz na nadgodziny bo to jest chore myslenie kierownictwa. To ze oni swoje zarabiaja kazdy wie, ostatnio podwyzki dla liderow i koordynatorow.. brawo tylko ze osoby ktore naprawde zapierniczaja na wasza firme i dzieki nim wszystkim macie pieniadze to was nie interesuja. A jesli myslicie ze firme utrzymacie na zoltych koszulkach to sie mylicie bo co najwyzej uslyszycie nie pojimaju. Firma spada na dno jesli chodzi o finanse, podwyzek nie ma, szukajcie ofert gdzie macie spokojnie ponad 3k stawki bo tu za chwile beda podwyzki wraz z najnizsza krajowo bo ich wkoncu panstwo zmusi do podnoszenie, do takich czasow ta firma a raczej kierownictwo doprowadzilo.

Zostaw merytoryczną opinię o Jiffy Packaging Sp. z o.o.