AGC Gdańsk Sp. z o.o.
2 7 26 5 1

Opinie o AGC Gdańsk Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Stary wyjadacz
 Opinia

Czy ktos cos wie na temat jednego pracownika ktory rzekomo handluje nielegalnymi substancjami?

Pomocna?
TakNie1
1
Informatorka
 Opinia
@Stary wyjadacz 01.07.2019 13:38

Tak wiem. I to nie od dziś a już od dawna, około 2 lata. Zmienił auto kupił działkę pod dom. Takie czasy...

Pomocna?
TakNie1
1
Diler
 Opinia
@Informatorka 18.07.2019 12:47

Ale on już tu nie pracuje. Został zwolniony za kradzieże w sąsiedniej firmie.

Pomocna?
TakNie1
Daroraro
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dzień Dobry można wiedzieć na jakie mniej wiecej zarobki można liczyć w firmie AGC, Posiadam ponad dwu letni staż przy produkcji szyb zespolonych... Chcę się przenieść do Gdańska i nie wiem czy warto składać CV. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Nick
 Opinia
@Daroraro 16.04.2019 17:56

Odpuść sobie kolego. Obecnie zatrudniaja ukraińców i to na sezon. No chyba ze chcesz pracować za 2500 a w listopadzie ci powiedzą przyjdzie pan w kwietniu jak sie sezon zacznie. Kierownik ok ale dyrektor oskubie cie z każdej złotówki. Zabiera za wszystko, brak okularów ochronnych i inne bzdury. Lepszy jest pressglass w tczewie.

Pomocna?
TakNie
Jakub
 Opinia

Kwestia wynagrodzenia to bardzo indywidualna część umowy i to można uzgodnić na rozmowie.

Pomocna?
TakNie
Nick
 Opinia
@Jakub 25.05.2019 15:31

Tu nic nie jest uzgadniane. Dostajesz kwotę bez możliwości negocjacji.

Pomocna?
TakNie
Zwykły szaraczek
Nazwa działu: PRODUKCJA
 Opinia

No i wchodzą nowe stawki z lutym. Większość już niezadowolona bo przecież się ukróci dobre. A tak na poważnie to myśle że będzie lepiej,fakt będą osoby którym to się nie podoba ale tylko te które obecnie dobrze zarabiały a mało robiły.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
AGC robotnik
 Opinia

Witam, firma AGC ogólnie płaci w miarę dobrze aczkolwiek wypłaty są niestabilne w ciągu roku z miesiąca na miesiąc potrafią różnić się o 500-800zl lub nawet więcej, wtedy nie jesteś w stanie nawet obliczyć po całym miesiącu ile zarobiłeś. W dodatku za nawet kilku dniowe zwolnienie L4 zabierają 1200 zł łącznie z dwóch miesięcy. Kierownik ma swoich fumfli jeden z nich brygadzista szczerbaty, pogania ludzi jak psy zero szacunku, typowy burak ze wsi.. W tej firmie jeden na drugiego gada ze się obija a sami nie lepsi. Wystarczy jedna spedzona przerwa na jadalni na śniadaniu a dowiesz się wszystkiego od obecnych tam i obgaudjacych- ranna zmiana na stałe z dużej linii. Co do dyrektora najgorszy człowiek w tej firmie nie kompetentny zero podejścia do ludzi i na każdym kroku chce ukarać i zabrac pieniądze z wynagrodzenia. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zk
 Opinia

Lubię atmosferę w AGC Gdańsk Sp. z o.o. za: dobrze płacą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jolanta
 Opinia
@zk 07.11.2018 19:07

Nie da się ukryć, że dla wielu osób wynagrodzenie jest czynnikiem warunkującym podjęcie pracy w danym miejscu. Co, oprócz warunków finansowych jest dla Ciebie istotnym aspektem zatrudnienia? Możesz powiedzieć nam coś więcej odnośnie warunków płacy w AGC?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alfi
 Opinia
@zk 07.11.2018 19:07

Atmosfera atmosferą. Jedni narzekają,drudzy nie. Narzekają głównie ci co pracują tu kilka kilkanaście lat i nie wiedzą jek jest gdzie indziej. Zarobki tu są dobre, peaca bardzo ciężka. Kierownictwo wporządku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jolanta
 Opinia
@Alfi 14.11.2018 19:47

Dziękuje za informacje. Cóż, atmosferę w firmie kreują jej pracownicy i to od ich nastawienia wiele zależy. Czy możesz powiedzieć nam coś więcej na temat pracy w tym miejscu? Wnioskuję, że masz kilkuletni staż pracy w firmie. Czy to prawda?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Darek
 Opinia

Zatrzymaj tą opinię dla siebie. Wyraź opinie o firmie jak ci coś nie pasuje. Nie wszyscy muszą się lubieć ale nie trzeba tego publicznie pokazywać i wywlekać brudów.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jolanta
 Opinia

Przede wszystkim zapoznaj się ponownie z regulaminem forum GoWork.pl. Twój komentarz bazuje na obrażaniu osób trzecich. Nie tylko nic nie wnosi do dyskusji, lecz także - przede wszystkim, nie jest tutaj dozwolony. Serwis GoWork.pl służy użytkownikom do dzielenia się opiniami na temat pracy, a nie do powielania firmowych plotek, czy wzajemnych uszczypliwości. Komentarze, które nie są zgodne z regulaminem, mogą zostać usunięte przez administratorów serwisu: https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pa pa
 Opinia

Ptak wrona jest przebiegły,ale wrona pod postacią człowieka to (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jolanta
 Opinia
@Pa pa 20.10.2018 17:40

Co chcesz przez to powiedzieć? Pamiętaj, że na forum wypowiadamy się w sposób rzetelny i merytoryczny odnośnie pracy w AGC Gdańsk. Wszelkie inne rozmowy nie stanowią żadnej wartości dla osób, które odwiedzają forum w celu pozyskania informacji na temat warunków pracy. Czy jesteś pracownikiem firmy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Belladonna
 Opinia

AGC,i kierownik czapla plus dyro Jaruzelski studia kończył w Moskwie pod okiem KGB

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robol z AGC
 Opinia

Masakra, pójdziesz na l4 to zabierają ci premie 600zl z dwóch miesięcy do tego z premi rocznej tez ci odlicza, a podwyżki ? Są jak UFO ktoś coś słyszał nikt nie widział.

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robol z AGC
 Opinia

Ma prawo zabrać z tym się zgodzę ale dlaczego z drugiego miesiąca zabiera przecież jesteś juz w pracy i wykonujesz swoje obowiązki. Nie zaglądam nikomu do portfela ale musi być jakaś przyczyna że większość pracowników narzeka, czy mają sobie wmawiać że a hu... przecież to nic że mi zabierają pewnie w innej firmę mają gorzej...

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Jakim firma AGC Gdańsk Sp. z o.o. jest pracodawcą? Chętnie dowiemy się więcej od obecnych pracowników firmy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia

Jeśli chodzi o kierownictwo to jeden brygadzista pracowity drugi natomiast skończony baran któremu nic się nie chce. A co do dyrektora, to ludzi ma w (usunięte przez administratora) traktuje ich jak swoją własność byle im zabrać żeby zarobili jak najmniej. Skończony (usunięte przez administratora) i oszust.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Powiecie coś o swojej pracy w AGC Gdańsk Sp. z o.o.? Na jakie zatrudnienie można liczyć? Jaka jest atmosfera w pracy? Każda kwestia może być ważna przed podjęciem wyboru.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ju
 Opinia

Banda idiotów którzy rządzą szczególnie jeden tzn. podobny do Jaruzelskiego takie same okulary

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ja
 Opinia

Świetna firma niestety 10 lat temu od tego czasu zarobki spadły o 50% znaczna większość stałych pracowników odeszła a nowi zatrudniani są przez agencie pracy tylko na sezon i dowiadują się o tym od innych pracowników albo i nie :) taka niespodzianka. Ogólnie wyzysk a zarząd traktuje ludzi jak śmieci

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
admin
 Opinia

Macie nowe opinie o firmie AGC Gdańsk Sp. z o.o., pracy i szefie? Czekamy na Twój komentarz, napisz nam jakie zalety i wady ma firma i praca w niej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o AGC Gdańsk Sp. z o.o. - Pruszcz Gdański

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej