Gremi Personal

• Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Gremi Personal Sp. z o.o.

Opinie o Gremi Personal Gdańsk

Nie przegap nowości o Gremi Personal Sp. z o.o.!

Czy to ważne?

06.02.2020 14:46

Stanowczo nie polecam żadnej szanującej się osobie aplikować do tej ,,firmy''. Poświęciłam dużo swojego czasu na rekrutację, napisałam test - po którym rzekomo jeśli kandydat go zda to zostaje przyjęty do pracy. Tak było w moim przypadku. Otrzymałam również telefon potwierdzający, że zostałam przyjęta. Dwa dni później jednak dostałam w bardzo ,,profesjonalny'' i wygodny dla tej pseudo firmy sposób WIDOMOŚĆ, że jednak przyjęto kogoś innego na to stanowisko! Pierwszy raz spotkałam się z takim traktowaniem potencjalnego pracownika. Nikt wcześniej nie zaprosił mnie do współpracy a następnie za nią podziękował w formie elektronicznej. Mimo negatywnych komentarzy zaufałam tej firmie, owe informacje zamieszczane tutaj przez innych kandydatów czy pracowników nie okazały się wyssane z palca, tylko są prawdą. Dlatego nikomu szanującemu siebie i swojego czasu nie polecę tej ,,firmy''. Dodatkowym faktem było to iż zwodzą ludzi, wyłączają telefony i ich nie odbierają. Sama musiałam się dobijać i czekać na jakąkolwiek odpowiedź. Brak kontaktu tłumaczono ,,bałaganem'' w firmie. Ten bałagan jest na porządku dziennym z tego co widać. Pozdrawiam i życzę powodzenia z takim podejściem :) NIE POLECAM! Oczywiście piszę swoją opinie trzeci raz, bo usunięto ją za każdym poprzednim razem.
    Czy to ważne?

06.02.2020 14:40

Stanowczo nie polecam żadnej szanującej się osobie aplikować do tej ,,firmy''. Poświęciłam dużo swojego czasu na rekrutację, napisałam test - po którym rzekomo jeśli kandydat go zda to zostaje przyjęty do pracy. Tak było w moim przypadku. Otrzymałam również telefon potwierdzający, że zostałam przyjęta. Dwa dni później jednak dostałam w bardzo ,,profesjonalny'' i wygodny dla tej pseudo firmy sposób WIDOMOŚĆ, że jednak przyjęto kogoś innego na to stanowisko! Pierwszy raz spotkałam się z takim traktowaniem potencjalnego pracownika. Nikt wcześniej nie zaprosił mnie do współpracy a następnie za nią podziękował w formie elektronicznej. Mimo negatywnych komentarzy zaufałam tej firmie, owe informacje zamieszczane tutaj przez innych kandydatów czy pracowników nie okazały się wyssane z palca, tylko są prawdą. Dlatego nikomu szanującemu siebie i swojego czasu nie polecę tej ,,firmy''. Dodatkowym faktem było to iż zwodzą ludzi, wyłączają telefony i ich nie odbierają. Sama musiałam się dobijać i czekać na jakąkolwiek odpowiedź. Brak kontaktu tłumaczono ,,bałaganem'' w firmie. Ten bałagan jest na porządku dziennym z tego co widać. Pozdrawiam i życzę powodzenia z takim podejściem :) NIE POLECAM! Oczywiście piszę swoją opinie drugi raz, po za pierwszym razem usunięto ją po kilku minutach od dodania.
    ClonderX

05.02.2020 17:38

Pierwszy raz piszę recenzję. Do nowego roku mówili, że podniosą stopy od stycznia i podniosą je. Już przywiozłem dwóch przyjaciół do pracy w Gremi. Polecam to. Nie wszystko jest idealne, jak gdzie indziej, ale są one doceniane przez ich pracowników.
    Norbi

05.06.2019 10:20

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Jakieś informacje dodatkowe?

10.06.2019 12:54

Cześć Norbi, potrzebujemy :) Tu masz linki do ogloszeń: bit.ly/2wKh1Fd (Rekrutacja międzynarodowa , Gdańsk) i bit.ly/2WQAnr5 (Rekrutacja międzynarodowa , Bygdoszcz) Jeśli potrzebujesz więcej informacji, to napisz proszę do nas na fb - https://www.facebook.com/gremi.personal/ lub zadzwoń na numer + 48 795 579 692 Czekamy na Ciebie!

06.06.2019 13:47

W najbliższą sobotę odbędzie się największa rosyjskojęzyczna konferencja ''Infinity Business Forum 2019" gdzie "Gremi Personal Group" występuje jako główny partner.
    Główny cel - zgromadzenie przedsiębiorców z całego świata na terenie jednego z najszybciej rozwijających się krajów w Europie — Polski.
    Co na Państwo czeka?
    ☑️ 400+ uczęstników , dobra możliwość na znalezienie partnerów lub klientów dla Twojego biznesu.

☑️ 9 godzin wartościowego kontentu który zastosujesz w praktyce.
    ☑️ Prelegentami forum będą profesjonaliści w swojej dziedzinie, których łączny dochód przekracza $350,000,000. Wśród nich: Evgeny Chernyak - szef rady nadzorczej "Global Spirits" i człowiek w pierwszej setce Forbes Ukraine.
    Dmitry Kovpak - nr 1 w handlu z Chinami,
    David Brown - człowiek, który stworzył firmę, a następnie sprzedał ją za 100 milionów dolarów,
    Taras Kytsmey - założyciel SoftServe i prezes Stowarzyszenia „ІТ Ukraine”.

☑️ Główne tematy dyskusji:
    ???? Jak rozwijać i co należy podkreślać, aby budować udany biznes,
    ???? Od czego zacząć i jak pokonać trudności,
    ???? Jakie rozwiązania i narzędzia wykorzystać,
    ???? Jak stworzyć zespół, który podciągnie Twój biznes
    ???? Problemy i zalety prowadzenia biznesu w Polsce ze strony obcokrajowców.

Czekamy na Was !
    News image
    Zniesmaczony

16.01.2019 08:26

Benadziejna firma.... nie wiem jak można tak ludzi traktować. Moje sugestie dla Gremi Personal Sp z o.o.: Niech zawiną się z Polskiego rynku Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zacząć działać zodnie z prawem i nie (usunięte przez administratora)
    Johny

16.01.2019 20:34

Doradca znający się na wszystkim :)
    Stanisław

16.05.2019 13:37

Dzień dobry Panie Zniesmaczony :) Od 10 lat jesteśmy na rynku i działamy zgodnie z prawem. Kazdą państwową kontrole zaliczyliśmy na 5/5 punktów. Klimat w prace jest pozytywny, zawszę pomagamy sobie nawzajem. Zapraszamy na sprawdzam do głównej siedzieby firmy. Niestety nie możemy dostosować się do sugestii Pana. Mamy grono stałych i zadowolonych klientów z całej Polski i pracujemy dla Nich :)
    Zuza

08.01.2019 19:10

Bardzo dobrze wspominam moje doświadczenie z firmą Gremi Personal . Dała mi ona możliwość rozwoju i zdobycia doświadczenia. Ponadto kwestie finansowe były regulowane w terminie w tym oczywiście wypłaty. Zatrudnienie legalne, narzędzia do pracy oraz wsparcie zespołu !!!! Polecam tego pracodawcę.
    Stanisław

16.05.2019 12:44

Cześć Zuza :) Dziękujemy za twoją opinie i dobrą robotę, bardzo Nam miło . Grupa firm Gremi Personal zawszę wspiera zaangażowanych i pracowitych ludzi. Jak będziesz miała czas to zapraszamy na kawkę do glównej siedziby :)
    xyz

16.11.2018 12:03

Pracowałem dla Gremi Personal, oficjalnie będąc zatrudnionym przez Soltrex. DO DZISIAJ NIE MOGĘ SIĘ DOPROSIĆ WYPŁATY. Non stop jestem zwodzony, kiedy dzwonię do firmy a pieniedzy jak nie ma tak nie ma. Uważac na nich! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Niech po prostu płaci za pracę. Żadna łaska.
    Boss

28.02.2019 12:09

to dziwne, że anonim to Magda, widoczna przez e-mail w pobliżu daty napisania recenzji, oto cała prawda na ich temat

28.02.2019 14:26

Wyjaśniliśmy nieporozumienie po przeczytaniu wiadomości Pana XYZ. Pan XYZ otrzymał wspomnianą płatność i sprawa została już dawno zamknięta. Pozdrawiam, Magda
    K

11.01.2019 15:49

Witam, Pracowałem w firmie jakiś czas i nie mogę powiedzieć złego zdania. Jak to w każdej firmie bywają problemy bo nie ma przedsiębiorstwa idealnego a wszędzie dobrze gdzie nas nie ma......Nigdy nie miałem problemu z wynagrodzeniem a gdy potrzebna była pomoc otrzymywałem wsparcie. Zespół młody chętny do nauki, rozwoju i bardzo ambitny duże tempo pracy więc po prostu nie jest to praca dla tych którzy chcą posiedzieć nic nie robiąc. Jeśli robisz swoje to spokojnie możesz działać
    K

24.01.2019 09:49

Pracowałem z klientami oraz ludźmi w biurze
    Boss

28.02.2019 11:48

recenzja pozostawiona przez copywritera, a nie prosta osoba od ludzi, którzy tam pracowali

07.02.2019 14:55

Ciekawe, że opowiada się o kontrolach z PIP ai jednocześnie pokazuje jak cudownie się tam pracuje. Te kontorle z tego co mi wiadomo nie wynikały z rutynowych działań, tylko z konkretnych podejrzeń .
    Artem

13.11.2018 14:52

Firma pracuje w "ciemno". Nie pokazuję większość dochodów, co nie może nie przerażać. Komunikacja w firmie na niskim poziomie. Nie polecam. Moje sugestie dla Gremi Personal Sp z o.o.: slaba Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić zarząd

18.11.2018 13:15

To właśnie było przedmiotem ostatniej kontroli PIP, która przeszliśmy pomyślnie. Zapraszamy do naszego biura wszystkich zainteresowanych. Jesteśmy transparentni.

18.12.2018 12:07

Nie zapomnij dodać, że na kawę zapraszacie, żeby porozmawiać:D

29.11.2018 16:41

10.12.2018 18:32

Powiem tak, nie wszystko co mówi Konstantyn jest prawdą, ale firma nie jest przezroczysta.
    Konstantin

14.12.2018 18:24

Oczywiście ze sprawę badają inne instancje , jeśli pytasz o PIP myślę ze tu by sobie nie poradził skoro i tak kontrakty są podpisywane na inne firmy tak zwane słupy, oczywiście wszystko można udowodnić takie sprawy jak nie płacenie podatków zatrudnianie osób na czarno ukrywanie roboczogodzin itp. Zwykły przykład dlaczego w KRS zmienia się zarząd w tej pseudo korporacji co jakiś czas, dlaczego te same osoby krążą po innych spółkach, otwierają franczyzy i je topią czerpiąc wielkie zyski na końcu zostaje poszkodowany pracodawca użytkownik noo chyba ze idzie z nimi w układ Jest wiele spraw do udowodnienia wystarczy chcieć Odczuwam Ogromny żal i Smutek że My Polacy tolerujemy jak Ukraińcy tej firmy oszukują swoich rodaków i Nasze Państwo
    niemogępowiedziec

22.11.2018 11:47

Generalnie to trochę lewa firma. Komunikacja między pracownikami jest taka jak człowieka z (usunięte przez administratora) Dziwne, że ta firma jeszcze nie została zamknięta za "lojalność i rzetelność" na każdym szczeblu prowadzenia spółki. Ciekawe o jakich przekrętach się nie dowiedzieliśmy pracując tam ???? Moje sugestie dla Gremi Personal Sp z o.o.: Zacznijcie wykazywać prawdę bo kiedyś się to dla Was może źle skończyć:) Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zacząć szanować pracowników

Oferty pracy - Gremi Personal Sp. z o.o.

Specjalista / Specjalistka działu planowania i controllingu

Kierownik operacyjny / Kierowniczka operacyjna

Wrocław

Maciek

29.10.2018 11:48

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Być uczciwy
    Programista

24.10.2018 22:08

Są jeszcze darmowe szkolenia. W obecnych czasach to pracownik decyduje. Ja jako programista CNC podstawy mam 6500 netto. Pozdrawiam kumatych
    Artur

21.09.2018 21:12

Jakiś czas temu ok. 2 lata temu aplikowałem do gremi na stanowisko managerskie.Jestem osoba wszechstronnie wyksztalcona, profesjonalna i posiadam ponad 10-letnie doswiadczenie w branzy HR. Typowa firemka krzak i na dodatek ukrainska. Mieli wtedy obskurne biuro w zieleniaku skladajace sie z kilku klitek, w ktorych siedzialo po kilka osob. Oczywiscie nie doszlismy do porozumienia, poniewaz bylem "za drogi". Byc moze dla osob, ktore "marza" o pracy w agencji zatrudnienia, a z roznych przyczyn jej nie dostaja, to jakas opcja. Natomiast dla ludzi z doswiadczeniem - szczerze odradzam. Strata czasu.
    Anonim (ten sam)

19.10.2018 08:46

W dodatku jest Pani złośliwa... naprawdę myślę, że każdy kto u was był nie da się zwieść tej ściemie

19.10.2018 12:13

każdego zapraszam, aby sam się przekonał i nie dał zwodzić niepochlebnym opiniom, również tym bezpodstawnie wymierzonym we mnie przez anonima Pozdrawiam, Magda
    Nika

10.10.2018 22:15

Nie dostałam pracy po rozmowie, ale w sumie nie żałuję. Moją czujność wzbudziła propozycja kilkudniowego bezpłatnego szkolenia. Mam duże doświadczenie zawodowe i każde szkolenia stanowiskowe miałam normalnie płatne. Poza tym Assesment nie trwa kilka dni, a kilka godzin, więc tłumaczenia w tym wątku są dość mętne. Mam nadzieję, że coś się tam zmieniło.

17.10.2018 10:19

Droga Niko, napisałam poniżej że kiedyś ten etap i to tylko na wybrane stanowiska, trwał "maksymalnie 3 dni", napisałam też konkretnie, że "obecnie standardowa rekrutacja podzielona jest na dwa etapy: 1. Rozmowa wstępna via Skype oraz 2. Zapoznanie z przesłanymi materiałami informacyjnymi o Gremi Personal zakończone testem on-line następnego dnia. " Czy mogę coś więcej dodać, aby nie było to mętne? Chętnie odpowiem na konkretne pytania.

20.06.2018 15:19

Dzień dobry. Dziękuję Wam za zainteresowanie Gremi Personal, za pozytywne i za krytyczne opinie. Bardzo ważne jest dla nas, aby wyjaśniać wątpliwości oraz odpowiadać na pytania. Zauważcie proszę, że kilkukrotnie wspominane przez Was szkolenie jest w rzeczywistości elementem assessment center. Jest to zapoznanie z obowiązkami na danym stanowisku oraz test kompetencji i wiedzy w zakresie przyszłej pracy. Zależy nam na zgranym i profesjonalnym zespole pracowników, stąd bardziej rozbudowany proces rekrutacji analizujący miękkie i twarde umiejętności kandydata. Postaramy się o lepszą komunikację w tym zakresie oraz wdrożenie rozwiązań, które będą bardziej odpowiadały obu stronom. Zwróćcie uwagę, że działalność firmy opiera się na współpracy z rynkiem wchodnim. Dlatego też uważamy, że pracownicy rosyjskojęzyczni są naszym atutem. Pracujemy w środowisku wielonarodowościowym i drobne różnice w wymowie nie przeszkaszają nam w sprawnej komunikacji. Jeśli jednak z tego powodu zrodziły się podczas rekrutacji jakieś wątpliwości, zwracajcie się proszę o wyjaśnienia w trakcie spotkania. Pozwoli nam to udoskonalać naszą komunikację w przyszłości. Jeśli pojawią się dodatkowe pytania w tym zakresie, zapraszam do osobistego kontaktu: [email protected], bądź spotkania w siedzibie spółki. Mam nadzieję, że nasze informacje są dla Państwa pomocne. Pozdawiam, Magda Ziółkowska
    Dział Personalny GremiPersonal

09.08.2018 11:15

Dzień dobry, Pani Anno Otrzymaliśmy informację na temat Pani uwag. Przykro nam, że poczuła się Pani urażona. Każdy feedback jest dla nas cenny, pozwala nam usprawniać procesy, również rekrutacyjne. Zapraszamy Panią do siedziby naszej firmy na spotkanie przy kawie podczas którego będziemy mogli swobodnie porozmawiać. Termin możemy ustalić mailowo [email protected]

20.08.2018 14:40

Myślę, że nie skorzystam. Ułożyłam sobie już ścieżkę kariery na tyle, że nie mam potrzeby wyjaśniania tego typu kwestii... zresztą to chyba nie ja powinnam przychodzić do Państwa, by to wyjaśniać. Taka rozmowa powinna się odbyć w momencie kiedy jeszcze byłam u Państwa w procesie rekrutacyjnym. Kawę mam dobrą w obecnej firmie, a co ważniejsze - naprawdę inspirujący zespół. A każdy HR'owiec wie co to znaczy :) To, że zaangażowałam się w tą dyskusję świadczy tylko o tym, że nie mogę przejść obojętnie, gdy kreuje się nieistniejącą rzeczywistość w świecie HR. Dlatego będę reagować na podobne historie i mówić prawdę(niewygodną) o Takich firmach jak - Gremi Personal. Spotykam się na co dzień z kandydatami oraz ludźmi z branży, którzy mają złe(podobne) doświadczenia. Chciałabym, żeby to się zmieniło - może dzięki takim interwencjom komuś wreszcie zrobi się wstyd i zmieni politykę personalną lub jakiś kandydat zrezygnuje z zaaplikowania gdzieś, gdzie nie ma szans na rozwój i to by być po ludzku docenionym. Mam nadzieję, że Wasz Zarząd kiedyś wyciągnie wnioski... chociaż naprawdę trudno w to uwierzyć.
    Małgorzata

21.05.2018 23:06

Kochani, TRZYMAJCIE SIE ZDALEKA od tej pseudo firmy. Byłam dwa dni na szkoleniu. Przez te dni zdobyłam ogromne doświadczenie i wiem, że o czymś takim na pewno nie marzyłam. Cały personel oraz dyrekcja to są Ukraińcy, którzy mają absolutnie brak szacunku do pracowników! Nie żałuję, że poszłam na te 2 dni powypełniać te wnioski na pobyt stały dla ich pracowników. Mniejsze z tym. Wszystko widać od razu- poziom tej "firmy". Wszystkie pozytywne opinie są pisane przez pracowników tej firmy. Nie warto podbijać budżet obcego państwa. Na rynku jest mnóstwo ofert pracy. P. S. Lekcja Polskiego dla ich prezesa Michaiila: Nie "Umowa o dziALo, tylko umowa o dzieło".

18.06.2018 17:47

Dzień dobry. Dziękuję za informację na temat Gremi Personal. Bardzo ważne jest dla nas, aby wyjaśniać Państwa wątpliwości oraz odpowiadać na pytania. Proszę zauważyć, że wspomniane szkolenie jest w rzeczywistości elementem assessment center. Jest to zapoznanie z obowiązkami na danym stanowisku oraz testem kompetencji i wiedzy w zakresie przyszłej pracy. Zależy nam na zgranym i profesjonalnym zespole pracowników, stąd bardziej rozbudowany proces rekrutacji analizujący miękkie i twarde umiejętności kandydata. Działalnośc firmy opiera się na współpracy z rynkiem wchodnim. Dlatego też uważamy, że pracownicy rosyjskojęzyczni są naszym atutem. Pracujemy w środowisku wielonarodowościowym i drobne różnice w wymowie nie przeszkaszają nam w sprawnej komunikacji. Przykro nam, że nie udało się tej kwestii wyjaśnić w trakcie spotkania, tym bardziej, jeśli z tego tytułu zrodziły się jakieś wątpliwości. Jednakże dziękuję za tę uwagę, pozwoli to udoskonalać naszą komunikację w przyszłości. Jeśli ma Pani więcej pytań w tym zakresie, zapraszam do osobistego kontaktu: [email protected], bądź spotkania w siedzibie spółki. Mam nadzieję, że ww. informacje są pomocne. Pozdawiam, Magda Ziółkowska

23.07.2018 15:22

Pani Magdo... Czy Pani wie na czym polega AC? I na jakim etapie jest stosowany...? Proszę nie mydlić oczu potencjalnym kandydatom. I zachować się poważnie. Państwo wrzucacie ludzi na szkolenia, sprawdzacie sobie ich, niby jest to już określane jako początek pracy, a jednak po szkoleniu można zostać odesłanym z kwitkiem. Jestem rekruterem z wieloletnim doświadczeniem i certyfikowanym asesorem. Jeżeli umawiamy się z kandydatami na AC/DC (itp.), oni są o tym poinformowani i ŚWIADOMI, u Państwa nie ma o tym mowy(!)... to są po prostu jakieś nieuczciwe gierki. Proszę nie robić z ludzi idiotów. Jestem wściekła gdy czytam coś takiego. Przynosicie złą sławę HR i Ukraińskim firmom. Smutne.
    Joanna

12.10.2016 15:32

Dzień dobry chcę zostawić swoją oponie na temat firmy Gremi sp. z o.o. w Gdańsku (Zieleniak) Nie polecam pracy w tej firmie ze względu na brak szacunku dla pracowników oraz niskie zarobki, oferują za koordynatora ds. pracowników tymczasowych ze znajomością rosyjskiego 2000 zł netto.Ponadto wymagają dużo obowiązków i nie szanują pracowników, w pracy jest dużo stresu przez brak organizacji.Kierownictwo tego oddziału jest nastawione wyłącznie na zysk nie zważając na inne czynniki.Wiadomo pracować trzeba w każdej firmie i dać z siebie wszystko tylko nie w tej firmie gdzie i tak nie zostaniesz doceniony/na a na koniec zapłacą ci grosz...
    n.k.

09.05.2018 11:23

za 2000 netto jako koordynator to tylko niedoświadczony lub desperat) Tragedia jaki wyzysk, jeszcze maja wymagania) Hahaha.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Gremi Personal?

Irena

25.08.2017 14:34

Witam wszystkich! Moja praca w Gremi rozpocząła się 5 miesięcy temu i trwa do tej pory:) Z pewnością mogę powiedzieć, że firma Gremi — to firma dla bardzo ambitnych, pracowitych i samodzielnych ludzi, którzy są gotowi dawać z siebie w swojej pracy więcej niż 100%. Oczywiście, nie było łatwo na początku, ale personel bardzo przyjazny, zawsze gotowy pomóc, podpowiedzieć, nauczyc. Nie wszystkim pasuje temp pracy w firmie, bo firma rozwija się z niezwykłą szybkością, ale jak już jesteś tu, to już nie wiesz, jak mogło być inaczej. Dla pracowników przewidziano wszystkie niezbędne udogodnienia: herbata, kawa, przytulne biuro, bardzo funkcjonalne i przejrzyste:) Przyjdź na rozmowę i same we wszystkich upewnij się!
    n.k.

09.05.2018 11:19

"...którzy są gotowi dawać z siebie w swojej pracy więcej niż 100%" za 1800 netto dawać z siebie więcej niż 100%? Żartujesz chyba? Chyba że pracujesz dla idei i sama w sobie praca na obcego wójka daje tobie największą satysfakcję w życiu. No to powodzenia.
    Creative

14.10.2017 11:40

Witam. Bylem na rozmowie rekrut.na koordynatora , powiedzieli przez 2 tyg.sa szkolenia ( nieoplacane) potem umowa zlecenia i stawka 1800 netto . Duzo wymagaja ( znajomosc jezykow + wlasny samochod + prace w sobote) a w zamian placa grosze , wiec nie polecam szkoda czasu . Pozdrawiam
    YU

19.10.2017 13:58

Jejku, to Ty jeszcze masz szczęście !! Mi kazali jeździć hulajnogą, a w dodatku jeszcze ludzi rozwozić ( a mam jednoosobową :( ) Żarty żartami, ale szczerze mówiąc Gremi jest naprawdę profesjonalną firmą, która dba o swoich pracowników i bardzo szybko się rozwija. Dwa tygodni temu przyszłam na rozmowę kwalifikacyjną, kilka dni później odbyłam trzydniowe szkolenie, a teraz już pracuję w tej firmie. Bardzo miła atmosfera, a zarobki jak najbardziej odpowiadające stanowiskom. Ja jestem zadowolona i serdecznie polecam :)
    niedoszły kandydat

09.05.2018 11:12

Masakra))) To dlatego ciągle są ogłoszenia od tej firmy na koordynatora. Jaki nienormalny zgodzi się na takie warunki, a tym bardziej osoba z doświadczeniem. Praca koordynatora to praca na okrągło, napewno nie 160 godzin tygodniowo. I jeszcze te bezpłatne szkolenia... Z jakiej racji bezpłatne? A o wynagrodzeniu 1800 netto za taką pracę to nawet nie będę pisać, żenada. Firma krzak dla kompletnie zdesperowanych.

23.04.2018 12:59

@Qiwi a na jakim stanowisku miałeś możliwość pracować? Napisz proszę, jak długo czekałeś na odpowiedź ze strony firmy, po rozmowie rekrutacyjnej? @Aro mógłbyś rozbudować swój komentarz w sposób bardziej obiektywny i merytoryczny? Na ten moment, oprócz tego, że nie polecasz tej firmy, nic więcej nie wiemy.
    Aro

24.04.2018 08:49

Wydaje mi się, że Pani może być jedną z tych osob o których pisze @Mark... Gremi Personal to firma, która szuka jeleni. Zatrudniają ludzi, każą im przychodzić do pracy na szkolenia a potem nie płacą i nawet nie wiadomo czy po tych szkoleniach zostaniesz zatrudniony. Tracisz czas. W razie czego nie możesz szukać innej pracy bo w trakcie kilkudniowego szkolenia nawet nie masz jak iśc na inne spotkanie. Robisz to za darmo, bez żadnej umowy. To niezgodne z Kodeksem Pracy więc.. sorry. Bardziej obiektywny być nie mogę. A co do polecania czy nie-polecania proponuję poczytać komentarze poniżej. Wtedy będziecie wiedzieć już znacznie więcej.

06.05.2018 23:05

Anna, po prostu idź do tej firmy i się przekonaj. Zapytaj pierwszą lepszą osobę, jak jest, wyślij mail do firmy, poproś o oficjalną odpowiedź, nawet anonimowo, jeśli Ci wygodnie i po sprawie. Idź na rozmowę rekrutacyjną, jeśli aplikujesz na konkretne stanowisko, też zapytaj. Jeśli zaproponują szkolenia bez umowy, zrezygnuj. easy as is. pozdrawiam
    Dana

19.03.2018 12:52

chyba się tu kilku osobom pomyliło Gremi Personal z Gremi Media...
    Aro

09.04.2018 11:58

Haha... Dokladnie! Gremi Personal to porażka
    Qiwi

12.03.2018 14:40

Jeden z najgorszych pracodawców < nie polecam brak szacunku dla pracowników ,niskie zarobki.Jest wiele innych solidnych pracodawców! Pozdrawiam
    Mark

02.03.2018 11:26

Jak pięknie tu widać, idealną analogię wypowiedzi "anonimowych" zadowolonych pracowników/kandydatów. Ciekawe ile z tych wypowiedzi napisała jedna - delegowana z Gremi - osoba ;) Prawie dobrze idą działania PR na Go Work

Kontakt - Gremi Personal Sp. z o.o.

Wały Piastowskie 1 lok. 1510B 80-855 Gdańsk

NIP:9282077796

Branża główna: Rekrutacja i HR

Zorro

25.02.2018 21:35

Pracuję w firmie od pół roku i chciałabym zostawić swoją opinię o pracy w Gremi. To jest dobra firma na start, dla osoby, która wychodzi na rynek lub dopiero co skończyła studia. Owszem są działy, gdzie poszukują tylko specjalistów z doświadczeniem w pracy. Poza tym atmosfera w teamie świetna, każdy sobie pomaga. Jest możliwość awansu i chyba już nie ma co narzekać na kasę na start. Codziennie uczę się czegoś nowego, stawianie czoła codziennym wyzwaniom sprawia, że czas leci bardzo szybko i nie mam czasu na nudę:)) Trochę stresu w naszej firmie to norma. Ale chyba każdy, kto zaczynał tu pracę zdawał sobie z tego sprawę. Uważam, że praca w Gremi jest dla ludzi ambitnych.
    Independent

23.02.2018 11:16

W swoim życiu zawodowym byłem na wielu rozmowach kwalifikacyjnych. Uważam, że rekrutacja to loteria, zależy na jakiego rekrutera się trafi. Mam od niedawna za sobą proces rekrutacji w firmie Gremi. Kiedy tam byłem osoby rekrutujące były bardzo w porządku, nie mam zastrzeżeń. Po przeczytaniu negatywnej opinii na temat rekrutacji w tej firmie tak naprawdę jestem zdziwiony. Podczas rozmowy dostałem informację o 3-dniowym szkoleniu. A kiedy padło pytanie o 2 tygodniach, powiedzieli, że nigdy nie stosowali takiej formy szkolenia. W moim przypadku, cała rozmowa przeszła w sposób naturalny i ogólnie rekrutacja była przyjazna wobec kandydata. Ale po kilku dniach dostałem ofertę od większej firmy, więc nie będę miał okazji dowiedzieć się jak naprawdę wygląda praca w Gremi. Napisałem tę opinię w celu, że nie zawsze trzeba zwracać uwagę na oceny lub opinie innych, bo jak widać są przeróżne, warto spróbować by samemu się przekonać jak wszystko wygląda w rzeczywistości.
    Den

15.02.2018 09:52

Witam na wstępie zastrzegam nie pracowałem w tej firmie chciałem wysłać CV ale postanowiłem sprawdzić opinie . I wiadomo są rożne, Pracowałem stanowisku koordynatora 5lat w innej firmie i czytając tu o zarobku 2000 netto po prostu chce mi się śmiać i to żenujące,bo nie pracujesz 160 g za te pieniądze tylko minimum 200-230 i nie wmawiajcie ze jest mniej na takim stanowisku jeżeli kontrahenci są porozrzucani po całej Polsce .przeliczcie same przejazdy bo koordynator nie siedzi za biurkiem a jest na miejscu i wychodzi jak mowie. Słowa typu firma rozwija moim zdaniem są pisane tylko i wyłącznie na zlecenie właściciela bo to nie tylko firma ma się rozwijać a i człowiek pracujący w tej czy innej firmie,Niepłatne 2 tygodniowe szkolenia??? ludzie zerknijcie ko kodeksu pracy jest w tej chwili naprawdę pod pasowany do pracownika gdybym miał czas i był z łodzi bo akurat z lodzi jest podane ogl. na które chciałem odpowiedzieć to chętnie bym na to zgodził,wystarczy potwierdzenie lub dokumentacja szkolenia i poszedł do sądu pracy tylko po to żeby dać nauczkę takiemu pracodawcy.
    Luke

01.02.2018 13:20

Jeden z najgorszych pracodawców
    Luky

11.01.2018 16:49

Wielki koncern medialny trzymajacy ludzi na smieciowkach . Jedyny plus- bezpłatny dostęp do prasy papierowej

04.09.2017 18:18

Pracuję w Gremi trzy miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Gremi jest liderem na rynku, ciągle się rozwija i zatrudnia nowych pracowników. Firma ma młody i energiczny zespół, który zawsze może podpowiedzieć, wyjaśnić lub wytłumaczyć. Kierownictwo naprawdę inwestuje w przyszłość firmy oraz personel. Można przyjść bez żadnego doświadczenia, a za kilka miesięcy już być specjalistą. Temu pomaga cały cykl szkoleń, które pracownicy mają kilka razy w miesiącu. Oczywiście trzeba dużo pracować i liczyć się ze stresem w pracy, ale moim zdaniem jest to naturalne w każdej pracy, gdzie jest kontakt z ludźmi. Na początku pracy w tej firmie otrzymałam umowę zlecenia, przy tym, że nie miałam żadnego doświadczenia i wiedzy w tej dziedzinie. Teraz już mam umowę o pracę i odczucie, że pracuję w Gremi kilka lat. Polecam tego pracodawcę każdej młodej osobie, która chce się rozwijać, zdobywać doświadczenie i pracować w bardzo przyjaznym zespole!
    Nie mów do mnie kadrowa

03.01.2018 15:29

Muszę doprecyzować, ponieważ w emocjach wkradł się skrót myślowy :) 'propozycja odbycia szkolenia zanim podpisze się jakąkolwiek umowę jest co najmniej niezgodne z Kodeksem Pracy' szkolenie po którym nie wiadomo czy to jeszcze kandydat czy już trochę pracownik... przechodzi test... jeśli zda (cokolwiek to znaczy...) będzie zatrudniony , jeśli nie to - good bye... więc niech każdy oceni sam....
    Amanda

08.01.2018 15:33

Potwierdzam w 100%
    Krzystow

16.11.2017 13:24

Witam! Wpsolparacujy z firma Gremi 2 miesiąca i jesteśmy bardzo zadowleni! Wysoka jakość obsługi! Polecam!

27.10.2017 12:43

Dla Anonima poniżej, w firmie pracuję 1,5 roku, nigdy nie miałem problemu z wypłatą lub jej wysokością, nawet czasami mile zaskoczony, ten komentarz jest jakiś wymyślony. Nie rozumiem po co takie głupoty wypisywać... Pozdrawiam

26.10.2017 22:17

Smieci a nie firma , nie wyplacaja pracownikom kasy , juz zglosilismy do inspekcji pracy , omijajcie tych oszustow!
    R

16.10.2017 00:53

Witam serdecznie ! Na samym początku poruszę jeden ważny temat : " Jeżeli chcesz złote góry bez pokazania , iż potrafisz się na nie wspiąć po prostu zrezygnuj " Mimo tego , że jestem młodą osobą pracowałem w wielu miejscach - oczywiście cały czas kontakt z ludzmi . Tą firmę wybrałem ze względu na bliski region biura przy danym miejscu zamieszkania . Wysyłałem CV lecz dobijałem się sam do firmy.. Wrażenia ? Ahh , bardzo zgrany zespół profesjonalistów i początkujących , którzy stale podnoszą swój poziom . Tutaj podkreślę słowo zespół - jest ono kluczowe , bo kto potrafi zazdwonić i po prostu spytać jak zdrowie i czy nie potrzebuje pomocy ? Jednym słowem bajka . Nie potrafie powiedzieć żadnego złego słowa , aczkolwiek w każdej pracy jest jakiś niuans . Przez 3 miesiące każdego dnia dawałem z siebie 100% , daję dalej z siebie 100% i widzę , że to owocuje. Firma rozwija się w bardzo szybkim tempie tym samym dając szansę na szybszy rozwój zawodowy przy czym nie tracąc wiedzy i doświadczenia . Chcę tu zostać do końca , widzę siebie tu za 10-20-50 lat i gorąco Polecam Każdemu kto chce ciekawej , pełnej wyzwań pracy z ludżmi , pełnego dnia stresu , i co najważniejsze zadowolonych i dziekujących za pełne wsparcie i pomoc ludzi!! R.
    przemo

19.09.2017 21:40

Jaka stawkę netto dla koordynatora pracowników? Mają aktualnie sporo ogłoszeń w różnych lokacjach. Samochód do użytku również prywatnego? Dlaczego rozmowa przeprowadzana jest przez skype?
    Niu

16.09.2017 09:08

Hej. Możecie się podzielić jak było na tym szkoleniu? Ile osób było na tym szkoleniu, co starali się o pracę? Ile godzin dziennie trwa takie szkolenie i w ogóle jak wygląda? Proszę odpiszcie bo zaprosili mnie na takie szkolenie a nie wiem czy powinnam jechać. To dziwne przed umowa takie szkolenia...
    Mason

09.09.2017 14:23

Solidny Pracodawca - polecam!
    Sailor

02.09.2017 12:18

Jestem pracownikiem firmy Gremi od kilku miesięcy. Zanim zatrudnić nowych pracowników w firmie przeprowadzają szkolenie wstępne. Po trzech dniach wspólnie decydują z kandydatem czy dalej chcą ze sobą współpracować. Według mnie to jest świetna okazja wprowadzić nową osobę w środowisko firmy i zobaczyć jak rzeczywiście wygląda codzienna praca, dzięki temu nie ma później rozczarowań, ponieważ często jest w życiu że liczysz na jedno, a wychodzi zupełnie inaczej. W moim przypadku wszystkie moje oczekiwania się spewniły i dostałem pracę w Gremi, w firmie która naprawdę szybko się rozwija i docenia swoich procowników. Po okresie próbnym już mam umowę o pracę na czas nieokreślony. W Gremi dbają o dobry klimat w pracy. Kładziemy nacisk na to żeby ze sobą współpracować, ponieważ wszyscy mamy jeden wspólny cel. Jeżeli szukasz ciekawej pracy w międzynarodowym środowisku, nie boisz się wyzwań i twoim celem jest rozwój zawodowy to zdecydowanie polecam firmę Gremi!

Zostaw merytoryczną opinię o Gremi Personal Sp. z o.o.