AGO Leszek Jereczek

Kościerzyna-Wybudowanie

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 46 ocen.

Opinie o AGO Leszek Jereczek

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AGO Leszek Jereczek

(As)

Her broda powinieneś sie zwolnic to ludzie by sie nie zwalniali masowo bo to atmosfere tko on prowokuje i ta arogacja też. I pan majtek K Nie jest porządku

*as*
@(As) 01.12.2017 07:25
Her broda powinieneś sie zwolnic to ludzie by sie nie zwalniali masowo bo to atmosfere tko on prowokuje i ta arogacja też. I pa...

(AS) Ty też powinieneś się zwolnić....

Iveco

Tak bo to nie firma jest zła tylko Pan Broda M. Przez takich to się rozwala.

anonim

(usunięte przez administratora)

Sław
@Sław 30.11.2017 21:18
Jak już to za dwie analfabeto

Firma jest w miarę wystarczy że robisz swoje zarobki też nie najgorsze żeby jeszcze jedzonko dawali to było by git ...i kierownik ...musiał był bardziej dla ludzi ..

As@

Nie podpierd.... Tyle skaw to nikt sie nie zwolni

zwirek

firma zadłuzona po same jaja,nie polecam

Sław
@zwirek 18.05.2015 16:52
firma zadłuzona po same jaja,nie polecam

Jo chyba ty jesteś zadluzony

Lala

Świstak znów w krzakach doi rope i red bulem popija.

Poważny
@Szogun 30.11.2017 11:23
Nie bierzcie ropy od świstaka , kiedyś brałem od niego i musiałem pompę naprawiać, jeżdżą na odbarwianym opale....

A żeby za te kłamstwa ci stara zdechła

Szogun
@Poważny 30.11.2017 11:41
A żeby za te kłamstwa ci stara zdechła

Świstak- półkierowca półciężarówki

Dominika

@Mikołaj czyli co roku w ramach benefitu pracownicy AGO Leszek Jereczek mogą liczyć na jakieś dodatki do pensji. Czy tym razem będzie prezent a nie pieniądze? @Poważny i @Ania proszę o zachowanie kultury wypowiedz. To nie miejsce na wyzywanie siebie nawzajem.

Mikołaj

No jo, rok temu były koperty

@ mikołaj

jo?

Mikołaj

Pan Juliusz obiecał paczki na święta.

robotnik

K i T są ok wszystko podpiszo i git

????????

Ot ot. Właśnie zaczyna się standardowa gadka typu- "Jak się nie podoba to.......... ble ble ble.... uderz w stół a nożyce się odezwa. To właśnie dlatego że się podoba bądź nie ktoś wyraża opinie i prawda jest taka że firma jako firma, praca jako praca, Pieniądze itp są wporzadku tylko co niektóre kierownictwo jak ktoś wcześniej wspomniał mogłoby mieć więcej kultury szacunku i normalnych odzywek w podejściu do ludzi. Poza tym firma ok. PS. (Pan Krzysztof majster potrafi się zachować )

kierowca

Chłopy weźcie się za robotę ,bo jesteście gorsze niż baby na targu.Jak komuś się nie podoba to możesz pójść skąd przyszedłeś,ale tam Wam też było napewno źle.Najlepiej za plecami obgadywać czy Pana Juliusza czy kierowników firmy,czas dorosnąć. Pozdrawiam

ja tu robie

co wy gadacie, kierownik techniczny pilnuje wszszystkiego, jakby to jego, ale da się z nim robić

xxx

Majster Krzysztof też nie jest święty , kierownik Mariusz też miesza ludzi z błotem.

Orfox

Pracuję w Ago dłuższy czas, nie jest to idealna firma (bo takiej nie ma, chyba że założysz własną), ale na pewno nie najgorsza. Stawki dobre, wypłata zawsze na czas. Sprzęt sukcesywnie wymieniają na nowszy, są starsze jednostki, ale nie złomy... Są i były osoby strasznie narzekające na firmę, ale w większości to papudraki, jak pan Michał który 70m rowu kopał przez tydzień, lub nie umiał wywrotki załadować i kierowców nie brakowało co jak z asfaltu zjechali to był krzyk i lament bo się zakopie, tacy dużo wymagali a nic nie umieli. Do przyszłych kierowców: Ago dopiero drogi buduje i nie liczcie że będzie po asfalcie jeździć, nie raz się zakopiecie po osie, jak się boisz pobrudzić to nie przychodź... A do operatorów: nikt nie płaci za nic, trzeba pokazać że się umie robić, bo większość się tylko chwali i wymaga bóg wie co, a tak naprawdę to dwie lewe ręce do roboty. Jesteś dobry to potrafią cię docenić, z prezesami zawsze można się dogadać. Tylko kierownik techniczny to faktycznie porażka, bardzo problemowy facet. Firma zapewnia zakwaterowanie, płaci delegację i daje auto na dojazdy do domu (zjazd co weekend), lub jak jeździsz swoim autem to leje do zbiornika. Fakt jest dużo podpierd@laczy jak duży sław. Przyjaciół tu nie zyskasz, ale ja pracuję żeby pieniądze zarobić, a nie kumpli szukać. Uważam że jak ktoś jest zadowolony z pracy to nie siedzi przed komputerem i firmy nie wychwala, a opinie to w dużej większości od papudraków co robić nie umieją, tylko żale w internecie umieszczają ( nie chodzi mi tylko o ago).

Actros

Najlepszy balet na 10-lecie AGO w Styczniu????????

*

najlepsza impra w maju w starogardzie - oby powtórzyli!

Zenek

"przez twe oczy zielone oszalałem"

wacek

ja nie jestem kaszubem,ale wiem że nie raz trzeba na nich uważać, ale nie są tak fałszywi jak jeden kierowca z iveca z Nowogardu ,uważajcie na Tob......

Uzytkownik

Raczej nie ma to chyba zależy od pogody. Ważne że z pieniędzmi nigdy nie było problemu a i sprzęt dobry . Koparki caty czy samochody 2 letnie jakoś. Jakieś doświadczenie też trzeba mieć a nie że ktoś płacze że za ciezko itp. Ci co tam na wyjazdach są to i dieta też jest i kwatery. Chyba miały nowe auta dojść czy koparki to na pewno trzeba ludzi jak wszędzie zresztą. Umowa o prace dostaniesz normalna zawsze na rok czy dwa. I na nowo. Trzeba dzwonic i pytac. Ogólnie dobrze jak już wspomnialem tylko trzeba uważać na ludzi co niektórych bo potrafią dzwonic do kierownictwa nawet jak maszynę smarujesz to powiedza ze stoisz i sciemniasz.albo jak chcesz smarować to prosisz sie o tawotnice, takie szczegóły ale jak denerwujące. Czyli typowe buractwo wzajemnie sprzedawanie sie miedzy ludzmi. że jeden za drugim nie stanie.To taki jeden minus.

advent
@Uzytkownik 28.11.2017 13:12
Raczej nie ma to chyba zależy od pogody. Ważne że z pieniędzmi nigdy nie było problemu a i sprzęt dobry . Koparki caty czy...

O to, to, właśnie...jedni mówią że kaszuby z natury już tak mają... że po prostu są chorzy jak raz dziennie komuś dołka nie wykopią czyt. uprzejmie donoszę... No cóż robiłem w firmie pyraży- czyt. poznaniacy i powiem szczerze... atmosfera, wspólna pomoc, zaufanie i lużna atmosfera, bez przepinek- po prostu ludzie do rany przyłóż i czuło się ten zespół to w tej firmie mogliby uczyć i raczej bez powodzenia, póżniej dołączyło trzech kaszubów z okolic Wejcherowa i jak na początku próbowaliśmy ich zasymilować z nami to po kilku próbach daliśmy spokój a pyrarze stwierdzili że dobry kaszub leży dwa metry pod ziemią, a zły zawsze ma czarne podniebienie ha, ha ... takie tam, trochę dla śmiechu, trochę dla beki... fakt był taki że zostali wyizolowani z zespołu i było wiadome że z nami normalnie już nie pogadają... a tak na marginesie, to gdzie lubią kaszebów jak nie na kaszubach ... trochę panowie zmiencie podejście do ludzi, bo to ma być zespół, a nie jakaś rzeżnia- słabszym trzeba pomóc, a cwaniaków temperować i tyle... a teraz możecie mnie trochę powyzywać od buraków, ale tylko trochę ( mówię do panów kaszubów, oczywiście ).

mały

kaszuby są ok,(usunięte przez administratora) co im wszystko ciężko. Ha ha.

do zapytania.

Jesteś ciekawy jak tam praca w zimie ,to zadzwoń do nich firmy, a nie ukrywaj się ,a może pracujesz u nich i brak odwag żeby zapytać (usunięte przez administratora) Pozdrawiam Maciej.

xxx

potrzebują tak jak każdy, pracuję tu już 6 lat jeżeli jesteś uczciwy i pracujesz rzetelnie to są według Ciebie ok , bo nie lubią jak się ich okrada, a co drugi tylko patrzy żeby 20 spuścić.

Zapytanie

A jak wygląda praca zima? Są przestoje? Potrzebują kierowcow czy na sprzęt?

Użytkownik

Ogólnie mogło by być dobrze gdyby nie wszechobecne podp........nie na siebie i gdyby nie jedyna osoba przez którą firma pozbyla się masę operatorów i kierowców, czyli jakiś pseudo "kierownik" od spraw techniczych paliwa itp. Żeby uniknąć cenzury można tylko napisać że to Totalna porażka i nieporozumienie. Zwykły H*m gbur i pro**ak. Ktoś psychiczny kto nie powinien znajdować się pośród ludzi. Jak potrzebujesz głupiego smaru do koparki to masz oddać Stare tubki i jeszcze prosić się i słuchać że czemu już nie masz i że po co ci...... to tylko przykład z setek sytuacji. Nie ma tu osoby która by tego nie potwierdziła. (usunięte przez administratora) i buractwo i jego stopień ciężko skomentować. Siedzi tu tylko dlatego że rodzina go zatrudnia bo nie nadaje się nawet do czesania lalek. Potrzeba ludzi którzy potrafią rozmawiać z ludźmi i rozwiązywać problemy zamiast reagować (usunięte przez administratora). Na szczęście nie muszę już na to patrzeć ale gdyby nie tacy pseudo kierownicy firma była by całkiem wporzadku.Jest to obiektywna opinia nie mająca na celu obrażania nikogo tylko wyrażenia jak było.

Przem

Ta firma to najgorsza jaką ktoś stworzył tu nie idzie pracować po prostu firma do bani wyszukiwanie ludzi tylko że starym sprzętem i tak tej drogi nie skończą

Dominika

@Xxxxxxxxxc i @Kierowca macie odmienne opinie o AGO Leszek Jereczek. To w końcu jak jest ze sprzętem? Może ktoś jeszcze się odezwie i powie jak sprawa naprawdę wygląda? @Kierowca na forum nie opisujemy konkretnych pracowników firmy. Odsyłam do regulaminu: http://www.gowork.pl/regulamin

Kierowca

To jest najgorsza firma jakiej robiłem obiecywali ciuchy itp czego czarodziej nie obiecywał i co z tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wychodzi nie przychodzicie tu do pracy strata czasu zmarnowanego te wszystkie dobre opinie to tylko kierownicy piszą tak jak np Mariusz m żeby przyciągnąć uwagę a to wcale nie prawda koparka nowa a reszta złomy które się sypią to tak samo jak z autami i zero dojazdów na budowę nie ma trzeba się samemu martwić i WGL stawki małe a roboty od cholery paliwo też już na kreskę biorą i jeszcze trochę to i na wypłaty braknie

Xxxxxxxxxc

Jak się nie podoba to trzeba było założyć firmę i nie narzekać a jak masz odwagę pisać na forum to się przedstaw. Że sprzętem to nie prawda. Owszem jest kilka aut ale zwyczajnie wysluzonych które są sprawne ale reszta to 4 lub roczny sprzęt więc pseudo kierowco-operatorze nie wypowiadaj się na ten temat bo przychodzicie gdzie to ja nie jeździłem na czym nie robiłem a trzeba każdemu palcem pokazywać a jak się zwróci uwagę to najlepiej unieść się honorem i obdarować na forum. Najlepiej kopac 70 metrow rowu przez tydzien albo palic sprzęgło czy przewracac auta na rowach później wielką obraza. A co do pracy po 12 godz to nie po to jedzie się w delegacje żeby pracować 8 godz.

Dominika

@Juleczek klamczuszek czarodziej rozumiem, że inne warunki były przedstawione przed podpisaniem umowy? Dobrze, że chociaż w takiej sytuacji dostajecie wypłaty na czas. A płaca jest dobra w AGO Leszek Jereczek?

Juleczek klamczuszek czarodziej

Przyszles do Ago wychodzisz nago to prawda Juliusz czarodziej co on nie da srala srala mi bardzo dużo naobiecywal a co do czego to umywa ręce to jest najgorsza firma w jakiej kiedy robiłem fakt pieniądze płacą ale z pojazdami ciężko maszyny chodzą jak złomy ż każdej strony olej leci i kaźa robić po 12 godz samochody ciężarowe nie sprawne luzu że strach wyjechać na ulice bo coś się zaraz urwie i małe stawki dają

Kaszub

Dominika ,oczywiście ze wypłaty pod stołem , na umowie najniższa krajowa przyjdź przekonaj się samą. PracujE tu dość długo i jest tu coraz większy haos. Czas już poszukać coś innego. A i jeszcze jedno Julian to naprawdę czarodziej ...

Dominika

@Kierowca użytkownik @Julian Czarodziej pisze o wypłatach pod stołem. Czy Ty też takie dostajesz? Wasze wypowiedzi są bardzo różne. Teraz pytanie, która jest najbliższa prawdy. Czy jeszcze jakiś pracownik mógłby się wypowiedzieć na temat pracy w AGO Leszek Jereczek, żeby się dowiedzieć, która z wypowiedzi jest bliższa prawdy?

Julian Czarodziej

AGO - przyszłeś w gaciach, wrócisz nago! Umowa na najniższą krajową, reszta pod stołem. Pracujesz po min 12 godzin. Stawka za nadgodziny i soboty jakaś z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 19.50. Julian czarodziej zaczaruje Twój świat. Obieca wszystko i jakoś to tam będzie. Brak posiłków regeneracyjnych....Haos organizactjny. Słaba firma.

Kierowca

Firma obecnie poszukuje operatorów i kierowców. Pracuje tu długo i nie narzekam. Wypłaty na czas, płacone są diety za delegacje jest zakwaterowanie oraz dojazdy do domu też firmowymi autami. Stawki są bardzo dobre tak więc jak ktoś naprawdę chce pracować a nie szukać spisków i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeden drugiemu to będzie zadowolony. Idzie dobrze zarobić. Polecam pozdrawiam

Dominika

@Dawid a kontaktowałeś się z drugim właścicielem o zaistniałej sytuacji? Może, by to pomogło w rozwiązaniu zaistniałej sytuacji. Ktoś również miał problem z współwłaściciel? Jak aktualnie wygląda sytuacja w firmie? Warto aplikować do AGO?

Dawid

Współwłaściciel tej firmy Pan Juliusz to facet który robi ludzi w konia, kazał mi się zwolnić z obecnej firmy bo mnie zatrudni na operatora ciągnika z rotorem a co się okazało to jedno wielkie kłamstwo teraz nawet tel nie odbiera jednym słowem fałszywy facet i oszukujacy ludzi, kto Wogole go dopuścił do współwłaściciela firmy skoro ma ludzi za nic

zwirek

ago to porazka.

do Czesław

Czesław, ty masz chyba jakiś problem z pracą. Cały czas piszesz i piszesz - może zamiast kierowcą zostań pisarzem? Już tyle czasu nie możesz znaleźć pracy, to weź się za pisanie powieści - może tutaj ciebie docenią? co ci da, że piszesz takie pierdoły, dobrze wiesz, że w tej firmie nie ma miejsca dla ściemniaczy i złodziei. ja tu pracuję i nie narzekam. Pracować trzeba wszędzie i tyle!

Czesław
@do Czesław 27.02.2017 07:48
Czesław, ty masz chyba jakiś problem z pracą. Cały czas piszesz i piszesz - może zamiast kierowcą zostań pisarzem? Już tyle cza...

Ani nie jestem ściemniaczem,ani złodziejem,ani kierowcą.Nie piszę głupot,po to jest to forum,żeby dodac opinie o pracodawcy,więc korzystam z tego prawa w celu takim aby ostrzec ludzi przed pracą w tej firmie.A kto powiedział,że ja pracy nie mogę znaleźc,nigdy z tym nie miałem najmniejszego problemu! Ja mogę sobie wybierac firmy a nie łapię pierwszy lepszy Dziadtrans albo Dziadkop jak np. AGO. Całe to Wasze towarzystwo z KaszeBe ma za wysokie mniemanie o sobie,według Was Tych co tam pracują Wy jesteście elyta a ludzie co szybko odeszli,albo nawet zostali wyrzuceni bo nie dali sobie w twarz pluc to są złodzieje i ściemniacze.Nie wrzucaj Wszystkich do jednego worka.

Ja

Tak czytam tę opinię...i się zastanawiam kto je pisze niektóre wyssane z palca na temat kasy zawsze 10 i nikt się o nią nie upomina wręcz przeciwnie co do sprzetu jest ok....a pracować trzeba wszędzie nikt za darmo kasy nie daje jak komuś nie odpowiada zawsze moze iść na pocztę pracować a nie tu dupę zawraca jakimiś bajkami... a i nawet ferie wolne zrobili :) praca jak każda inna. ;) i welewetka..

sylwek

ale atmosfera tak naprawde zalezy od pracowników, wiec szkoda ze ludzie miedzy soba nie potrafia sie dogadac a pozniej niestety wychodzi tak jak piszecie

Advent

Dokładnie, dobra atmosfera, zgranie i pomoc jeżeli jest taka potrzeba, a nie lewactwo wybijanie się poprzez podpierdalanie innych pod tym względem to chyba jedna z najgorszych z jakimi miałem do czynienia.

Advent

Tak jak ktoś wyżej napisał, firma składa się przeważnie z tutejszych a i ci co są napływowi po pewnym czasie też poddają się tej specyficznej atmosferze która tam panuje. Uogólniając, trzeba uważać wszędzie co się mówi i kto jest za plecami , każdy każdego próbuje utopić w łyżce wody czekając pilnie na jego potknięcia,albo samemu się podkłada a póżniej rozpowiada że to ty wszystkiemu jesteś winny itp, itd... życzliwości i pomocy w tej firmie na pewno bym nie szukał. Sprzęt, co do sprzętu to mi się nie rzadko który jest w pełni sprawny przeważnie brak wszystkich napędów albo hamulce to akurat duża norma. Ale przynajmniej przy końcowym rozliczeniu nie można powiedzieć, się nie zawiodłem na czas .

xxx

@milo: naprawde? skad wiesz,ze tak piszesz?ja tam pracowalem,bylo ok,ale madry chcialem sobie polepszyc i teraz zasuwam za granica, w domu jestem gosciem

milo

nie polecam tam pracy,ago to najgorsza firma w koscierzynie!

kolo

poraszka firma nie polecam

wiesiek

czesław masz racje omijac to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szerokim łukiem,tez unich pracowałe na złomach,wszystko dowalone ze strach w pole wyjechac,nie wpomne o ulicy,porazka......

xxx

Czesław,obyś miał taki złom jak oni,samochody mają dwu letnie,a reszta sprzętu też jest ok,poprostu.

Czesław

Firma kroi jak może i na czym może,obiecanki cacanki że stawki netto 15-18 po pierwszym miesiącu na umowie zleceniu masz niby dostać umowę o pracę,ale w rzeczywistości pierwszy miesiąć 13-16 też niby netto dostajesz ale na zleceniu,że niby taki okres próbny.A przy wypłacie dostajesz rachunek do podpisania,który niby ty wystawiłeś za to całe skarpowanie nasypów na kwotę kilkuset złotych brutto,jakieś grosze na Zus zapłacone i podatek dochodowy,a resztę wypłacają pod stołem w systemie godziny zaliczone x stawka zgodzona na gębę,która może być nagle okrojona z 15 na 10 albo wogóle możesz nie dostać:)bo na przykład prezes [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyda wyrok że popsułeś ich złom zwany sprzętem.Te ich umowy są za śliskie nawet do użycia ich jako papier toaletowy.Kurz opada AGO znika!Omijać szerokim łukiem ,nie wierzyć w żadne słowo tych oszustów,nawet jak mówią dzień dobry to kłamią. Aha i firmę tworzą Kaszubi a zgodnie z przysłowiem dobry Kaszub to martwy Kaszub!

Welewetka
@Czesław 15.03.2016 20:45
Firma kroi jak może i na czym może,obiecanki cacanki że stawki netto 15-18 po pierwszym miesiącu na umowie zleceniu masz niby d...

Ty na pewno w Ago pracowałeś..? Czy piszesz tak bo gowno wiesz i się nie nadajesz i nie wzięli cię bo tu nie potrzeba nieudaczników co patrzą tylko na rozmiar węża aby paliwo doic i na złość piszesz takie głupoty ten kto pracuje i chcę pracować to wie pozdro 500

Czesław
@Welewetka 27.01.2017 16:22
Ty na pewno w Ago pracowałeś..? Czy piszesz tak bo gowno wiesz i się nie nadajesz i nie wzięli cię bo tu nie potrzeba nieudaczn...

"Firma AGO przyjdziesz w ciuchach wyjdziesz nago"to powiedzenie z jakiegoś powodu powstało.W 2013 u nich krótko pracowałem.Szkoda życia na pracę w takim złodziejskim kołchozie.Tam właśnie potrzeba nieudaczników ,którzy nadrabiają brak umiejętności pałoróbstwem i konfidenctwem.W tej firmie szanujący się operator czy kierowca nogi nie postawi.

ciekawy

jak z paliwem?

Zostaw opinię o AGO Leszek Jereczek - Kościerzyna-Wybudowanie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AGO Leszek Jereczek