P.H.U. Technomex Sp. z o.o.

Gliwice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 71 ocen.

Opinie o P.H.U. Technomex Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. Technomex Sp. z o.o.

Szogun

Dno totalne, sami kierownicy, dyrektorzy od siania zamętu. Niebawem kadra kierownicza przekroczy liczebnie pracowników. Zakres obowiązków pracownika obejmuje tzw. zrób coś z niczego i zamknij temat, mnie to nie interesuje. Niektórym dosłownie rosną mózgi od myślenia, tylko że myślenie nie jest ich mocną stroną ale wprawny język liże perfekcyjnie. Lepiej zawijają języki niż psy, potrafią wylizać najmniejsze otwory. Zarobki poniżej krytyki. Dyrekcji wystaje słoma z butów.

Fiona

Chyba nie trzeba byc az tak inteligentnym aby po przeczytaniu kilku opini wiedziec zepisze je kierownictwo. Np ułom lukasz g. :)

pastuch

tak,tak dziady z Gliwic :)

ali

pomyłka !!! uważajcie na tą firmę,zdecydowanie odradzam :)

olo222

Cześć, Orientujecie się ile można realnie zarobić z prowizją w tej firmie ?,proponują podstawy 2000 zł to bardzo mało dziękuje

sf

Widocznie nie pokazują się żadne oferty pracy @Dunk, bo nie potrzebują przeprowadzać rotacji wśród pracowników. W końcu doskonale wiedzą jak zadbać o stabilne zatrudnienie, ale jaka jest wypłata? Dzięki

sprzedawczyk

@ kapita Siedzisz na słuchawce jak telemarketer i dzwonisz do klientów czy czegoś by nie chcieli. Katalogu, elektrod itd. KONSULTANT to chyba wiadome że obsługa poł wychodzących. Do przychodzących z konkretnymi zapytaniami są handlowcy.

anonim

(usunięte przez administratora)

elektronik

Zgłaszają,zgłaszają,przeczytaj dokładnie wszystkie posty.

elektronik

Przeraziły mnie te wszystkie negatywne opinie.Co robi PIP? Dobrze,że istnieje ta strona.Byłem umówiony na rozmowę w sprawie pracy - stanowisko serwisanta.Po przeczytaniu wszystkich postów,na trzech stronach,zrezygnowałem.Zaoszczędziłem czas,pieniądze i prawdopodobnie nerwy. Gowork.pl - dzięki,że jesteście.

nieważny ktoś
@realista 01.02.2017 21:03
Nie byłeś, nie rozmawiałeś, nie widziałeś, ale wydajesz opinie, po przeczytaniu wpisów kilku osób, które nie zagrzały tam miej...

duże zaangażowanie wypowiedzi jak na kogoś kto znał kogoś kto tam pracował ;-) reszty nie komentuję ... ;)

były pracownik
@realista 01.02.2017 21:03
Nie byłeś, nie rozmawiałeś, nie widziałeś, ale wydajesz opinie, po przeczytaniu wpisów kilku osób, które nie zagrzały tam miej...

Witam A ja znam sporo (więcej niż 5) osób, które pracowały tam kilka lub kilkanaście lat i już nie pracują. Idąc Twoim tokiem myślenia widocznie osoby te przestały nagle wypracowywać zysk i firma się z nimi pożegnała. Dobrze, że przynajmniej zarząd i udziałowcy nie muszą się martwić o swoje zatrudnienie.

ha ha

O czym ty mówisz... Ofert z technomexu wciąż jest w kij. Kierownik działu obsługi klienta wyleciał ?

Jobs Plus

Obecnie firma rekrutuje przez kolejną agencję Jobs Plus Bo żadna inna nie chce już dla nich pracować. Taka to firma.

Wojtek

Pracowałem Technomexie, w dziale handlowym, jakieś 5 lata temu. To naprawdę była najlepsza firma w której dotychczas pracowałem (a byłem w 2 korporacjach).Dzisiaj to nawet żałuję, że nie zostałem na dłużej. Pozdrawiam

somebody
@Wojtek 08.03.2016 15:02
Pracowałem Technomexie, w dziale handlowym, jakieś 5 lata temu. To naprawdę była najlepsza firma w której dotychczas pracował...

Czy ktoś był może u nich na rozmowie na stanowisko przedstawiciela medycznego? Pytam bo mam propozycję pracy u nich i nie wiem co robić? Będę wdzięczny za info co i jak-zwłaszcza jak jest teraz i czy warto? Z góry dzięki za info.

violetta kubasińska
@somebody 04.10.2016 17:04
Czy ktoś był może u nich na rozmowie na stanowisko przedstawiciela medycznego? Pytam bo mam propozycję pracy u nich i nie wiem...

Ja też idę na tą rozmowę w piątek w Łodzi i też jestem bardzo ciekawa. Widzę dużo negatywnych opinii o tej firmie, jednak uważam że nie trzeba się zrażać, każdy patrzy przez pryzmat swoich doświadczeń, prawda taka, że o każdym pracodawcy są pisane złe komentarze. Nie ma domu bez ułomu. Jednak jestem przekonana, że poprostu wielu pracowników, którzy są zadowoleni z pracy poprostu tu nie zagląda. Pilnują swojej pracy i tyle. Zresztą, jak jest coś nie tak to się szybko odchodzi z pracy, a nie pracuje po kilka lat...

@krast

O ile się nie myle minimalna w Polsce to obecnie 8pln netto a przy umowach zlecenie 12,5 pln netto A ty mówisz że 8,5 do 10pln netto to dobre zarobki? Kpisz?

BO TO NIE JEST DOBRA FIRMA

I się tam nie pchaj. W tej chwili ogłaszają się już wszędzie. Ale wpisują np zamiast P.H.U Technomex pełną nazwę Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Technomex Sp. z o.o. Wpisz tak np na pracuj.pl wyjdzie ci ogłoszenie na łódź. Zaczynają dodać nawet wyróżnienia, podkreślenia, super oferty itd. Byle by tylko ktoś przyszedł.

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

Handlowców szukamy dość rzadko, fakt - było dużo ruchów po zmianach w terenach. Jednakże od tamtej pory ekipa jest raczej stała, a co do rekordu handlowca to hmmm minimum 14 lat, nie pamiętam dokładnie. Rekrutujemy różnie, wpierw poprzez agencję, potem samodzielnie, teraz znów poprzez agencję - tak to już jest, co chwilę ktoś dzwoni z ofertą i próbujemy. Życzylibyśmy sobie (i nasi handlowcy), aby brakowało nam konkurencji w hydroterapii :-). A co do ciągłego poszukiwania, ciężko jest nam znaleźć osoby na stałe, zwłaszcza telemarketerkę/-ra bo to w większości studenci. Fizjofit a Technomex to osobne organizmy - fakt, sprzęt mają najlepszy w Polsce. I fakt, do serwisu dość blisko :-). O warunki trzeba pytać na miejscu. Oczywiście stanowisko handlowca jest bardziej opłacalne - przecież liczy się sprzedaż, a od sprzedaży ma się płaconą pensję.

Państwo Franczyk

To pisanie pozytywów zaczyna być żenujące... Firma STALE szuka: a) telemarketera b) handlowców c) serwisanta Rekord handlowca jaki znam to tydzień pracy. Na początku rekrutowali przez firmę OTTO, potem próbowali oficjalnie pod nazwą firmy. Obecnie jeśli wpiszesz praca rehabilitacja w praca.pl i info pracy wyświetli ci oferty. Igła w branży? Masz na myśli hydroterapie i brak licznych konkurentów? Wolna? W sensie że ludzie zadowoleni i siedzą? Wystarczy poczytać opinie. NIE WIEM JAK JEST W FIZJOFICIE Bo zawsze mają naj sprzęt i serwis z miejsca. Ale wątpię by szef był skłonny płacić sowicie pracownikom.

jojo

Nie polecam firmy !!! Bardzo nierzetelna !!!

maja
@jojo 16.12.2015 21:44
Nie polecam firmy !!! Bardzo nierzetelna !!!

Co masz na myśli dokładniej,złożyłam tam papiery????

anonim

A gdzie Pan kupi? 3 firmy z wannami. BTL prawie nie istnieje. A akcje z towarem są w firmie różne. Klienci czekają i po pół roku. Jedyny plus na rynku to że EIT, BTL, Astar itd. Nie pozwalają się przekupić i dystrybuować produktów przez powyższe 3 firmy. Wówczas byłby totalny monopol na rynku. Nie ma to jak klepać wanny i sprzedawać po 50 tyś. Bo sobie ludzie w pl zaklepali certyfikaty. I wmawianie klientom że wszystkiemu winna woda.

kupujący

Witam. Jako kupujący też mam wątpliwości co do firmy TECHNOMEX. - zaginęło zamówienie a pani z firmy przez telefon nie mogła go odszukać - przez tydzień nie zauważono że została dokonana wpłata za zamówienie. - cała operacja zakupu w sklepie internetowym trwa już 10 dni i nadal nie mam towaru Pierwszy i ostatni raz kupuję w firmie TECHNOMEX

P.P.

Tak to jest jak "biznesmen" zaczynający od sprzedaży kurczaków na bazarze wraz ze swoją żoną ze Smolnicy starają się prowadzić międzynarodową firmę. Trzeba tylko przyznać, że w każdą niedzielę są w kościele, a na tacę nie szczędzą.

ł. g

żenująca firma. a chyba raczej ludzie którzy nią kierują czli pan franczk i kierownik łukasz G. jakis tepy imbecyl. mnóstwo przekrętów. handlowcy pracując już długo a wiadomo którzy mają własne firmy , robia przekręty, fikcyjne przetargi. np świeradów. itp. kłamstwo. nierzetelność oszustwo . sledzenie brak obiecanych premii. co innego na rozmowie a co innego w praktyce. omijac szerokim łukiem. sprawy w sądach . masakra

anna

A ja mimo wszystko chciałabym się dostać do zamkniętego kręgu handlowców, którzy mają prowizję ze sprzedaży sprzętu AC... szkoda, że to nie dla wszystkich jest dostępne

Marcin G

ad 2 na moje stanowisko wyłudzili np oscyloskopy ad 4 o GPS powiedziano mi po stłuczce co też jest karalne. ad reszta nie do udowodnienia. Przypomniało mi się jeszcze iż. a) by przeprowadzać pomiary należy mieć uprawnienia minimum sep P lub wyższy Podczas gdy chyba jako jedyny w firmie je posiadałem. Wszyscy mieli E. b) Jeżeli chcesz zrobić przegląd techniczny to musisz mieć certyfikat producenta ze szkolenia z tego sprzętu gdyż musisz posiadać odpowiednią wiedzę co do niezbędnych kalibracji, sprawdzenia funkcjonalności (testery) i konserwacji. c) Po naprawie każde urządzenie powinno przejść pełny przegląd. Wątpię by inni mieli ja na pewno nie. Wiem że kierownik był na kilku. itd itd... Jutro te posty i tak usuną. Ja z ciekawości dołączę kiedyś skan z PIP. Gdzie nie wiadomo dla czego firmy postanowiono nie karać. Mimo licznych naruszeń wymienionych w piśmie. Na zasadzie to nic że przekraczali Panu max czas pracy, to nic że nie miał Pan ustawowego czasu odpoczynku. To nic że nie płacili Panu nadgodzin. Pracodawca obiecuje poprawę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Marcin G
@Marcin G 03.11.2014 00:01
Powiem tyle przestało Mi osobiście się chcieć sądzić z firmą o głupie 10k. Nie wiem może sprawa w toku może nie. Wieczne opóźn...

Co do akcji rzetelności itd. Z ciekawości będąc w okolicach zobaczę jak tam wanny w Rzeszowie. Sprzedanie pakietu wanien do solanki nie nadającej się do niej. Sprzedanie potem pakietu serwisowego nic nie wnoszącego i kasowanie klienta za wszystko. Ogólnie kasowanie każdego klienta za wszystko. Gwarancja nie istnieje. Oszukiwanie oszukiwanie i jeszcze raz oszukiwanie. Wmawianie klientom że muszą co roku przeprowadzić test bezpieczeństwa elektrycznego który nic nie wnosi. I jest wymysłem firmy! A NAWET NIE WYKONYWNIE GO! Sprzęt który mieli za moich czasów nie nadawał się do 400V tylko do 230V Podczas gdy większość wanien jest 400V. Przepisywanie protokołów zamiast ich rzetelne wykonywanie. Każdy byłby wstanie policzyć ze nie da się rzetelnie wykonać np mój rekord coś koło 160 urządzeń w ciągu np 10h. Uszkodzenie wanny przy wnoszeniu w Ropczycach czy gdzieś tam. I nie przyznawanie się do tego i zrzucanie na klienta. W stylu hydrofor zwiększający ciśnienie w jednej z dysz. O czym nie ma mowy przy sprzedaży. Sprzedanie czegoś co nie istnieje i nie wiadomo czy istnieć będzie. Wstawianie pomp które się zacierają same z siebie i wmawianie że woda. itd itd Tak to wygląda z mojej przygody z tą firmą. Która napsuła mi krwi. Jeśli coś co mówię jest nie prawdą bardzo chętnie udowodnię to w sądzie. Ale było to w 2011 czy 2010 r... wiec załóżmy że coś się magicznego zmieniło.

były pracownik
@Marcin G 03.11.2014 00:01
Powiem tyle przestało Mi osobiście się chcieć sądzić z firmą o głupie 10k. Nie wiem może sprawa w toku może nie. Wieczne opóźn...

Panie (usunięte przez administratora). Prawda jest taka, Pan chce pozyskać od firmy 10kPLN, natomiast nie posiada Pan żadnych środków, aby wspomóc swoje działania. Pan Prezes natomiast posiada znacznie więcej środków, które przeznaczy na to, aby Pan i Panu podobne osoby nie były w stanie wyciągnąć ani złotówki z jego portfela. Może z czasem przywyknie Pan do sytuacji i zrozumie, że wygrywa ten kto ma środki oraz władzę. A władzę ma ten c ma pieniądze...

naga prawda

A tu mam jeszcze lepsze http://technomex.pl/index.php?route=information/employee "zapoznaj się z naszym zespołem" - dla niewtajemniczonych osoby z zespołu są ubrane na czarno, pozostałe to modelki/hostessy (na czerwono i biało - szczególnie na biało są niezwykle pożądane przez JF, bo kąpią się w strojach) inne osoby to goście

byly pracowik

A to dobre, do wszystkich umieszczających pochlebne opinie na temat Technomex, wasze wysilki oplacane przez JF nie sa w stanie sprostać szczerym i rzeczowym opiniom bylych pracowników, którzy wiedzą jakie piekło przeszli w tej zaklamanej firmie

bialy kolniezyk
@tadek jezierski 10.10.2014 11:46
abstrahując od tematu, na prawdę chce wam się szarpać nerwy i wylewać tu żale? takie strony przeglądają tylko byli pracownicy p...

Wiec mając łeb na karku można bezkarnie i z czystym sumieniem: - oszukiwać US sprzedając towary na 8% VAT których w myśl przepisów nie można sprzedać - wyłudzać pieniądze z funduszy unijnych preparując rachunki za faktury i usługi - oszukiwać US wystawiając lewe FV aby nie odprowadzać podatku - śledzić, podsłuchiwać, obserwować pracowników bez przekazania im informacji o tym procederze - nie płacić nadgodzin - uprawiać mobbing, szantaż

bibi
@tadek jezierski 10.10.2014 11:46
abstrahując od tematu, na prawdę chce wam się szarpać nerwy i wylewać tu żale? takie strony przeglądają tylko byli pracownicy p...

te strony oglądają również osoby poszukujące pracy :-) ale opinie tu są mocno zniechęcające

ciekawski

Oliwier, to jeśli tam nie pracowałeś, to uwierz innym, którzy tam moze pracują, albo napewno pracowali, bo niby czemu by mieli pisać nieprawdę?? A prawda jest taka że firma na zewnątrz cycuś glancuś a w środku jedna wielka masakra, i nic ciekawego.

do Oliwier

Oliwier to było pewne że nie pracowałeś, gdybyś pracował nigdy byś tak nie pisał:) Tak z zewnątrz jest super, a w środku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />

ciekawski

Za moich czasów pracowało tam kilka kobiet, 1 jako przedstawiciel hanlowy, dwie księgowe, 1 pracownik serwisu i 1 magazynierka, wystawiająca dokumenty, nie wiem jak jest w tej chwili.

aga

czy pracują tam kobiety? A jeżeli tak to jako kto? pozdrawiam

były racwnik

Oliwier, jeśli wiesz jak działa system zarządzania jakością to wiesz, że to firma "deklaruje" jakość i zgodnośc towaru z obowiązującymi normami i przepisami. Nijak się to ma do rzeczywistej jakości oraz spełnieniu norm. Auditorzy zewnętrzni nie kontrolują zgodności a jedynie dokumentację jej towarzyszącą, a dokumentację to już się preparuje ... Tak samo jak zgłoszenia do rejestru wyrobów medycznych ... Zezwalające na sprzedaż z obniżoną stawką VAT 8%

ciekawski

Oliwier jeśli takie jest Twoje zdanie n.t. firmy Technomex to znaczy że albo jesteś z ta firmą bardzo związany i masz pisać same pozytywy, albo nie miałeś nigdy do czynienia z tą firmą, nic na temat warunków, pracy i samej atmosfery w firmie nie wiesz.

były pracownik

Mała firma z wielkimi aspiracjami, właściciele dorobili się handlując kasetami VHS i kurczakami z Włoch, brak wykształcenia owocuje paranojami, brakiem realnej oceny rzeczywistości, nie mogą kreować własnych opinii więc opierają się na radach osób im przychylnych bądź podnajętych firm HR. Typowy polski przykład małego przedsiębiorstwa zarządzanego przez osoby zdominowane fobiami oraz chęcią zaimponowania innym. Żądza władzy oraz pomnażania pieniądza, gdzie brak szacunku dla jednostki w osobie pracownika niknie w załamanym prawie pracy, charytatywności oraz głębokiej wiary...

coz

Panie 'ha ha ha' - na dole są zakładki stron, dzięki którym można przeglądać stare opinie :-)

heh

Kolejna osoba wyniosła się dzięki pseudo kierownikowi. Dziewczyny zachodząc w ciąże z ulgą uciekły na l4 też dzięki jego kierownictwu. I nie zamierzają wracać. Ludzie którzy coś potrafią i pracują a nie tylko siedzą przed kompem szukają lepszego. Zostanie jak ktoś napisał "mięso" - komu nie zależy i siedzi bo nie ma nic innego. Jak znajdzie to pójdzie i od nowa, tylko niestety kasa na tym leci firmowa bo uczą się jakiś czas i jak zaczynają coś umieć bo odchodzą. Firma nic z tego nie ma tylko koszty, a jak zaczynają być zyski to już dla innego pracodawcy.

ha ha ha

Nic się nie zmieniło... a oni nie zatrudniają ludzi którym nie ufają tylko zatrudniają mięso za 1500pln które po roku samo odchodzi albo zwalniają. Tylko że potem mówią o każdym źle. Więc jw jeśli ktoś nawet chce rozpocząć przygodę z branżą jak ja kiedyś. Powiem tyle że mi zepsuli opinie w 2 korporacjach międzynarodowych. Obecny pracodawca na szczęście mi zaufał i w końcu pracuje w porządnej firmie. Ale zmarnowałem co najmniej 2 lata przez tą firmę. Ale widzę że technomex coraz bardziej boli prawda tutaj bo zaczynają płacić by usuwać opinie z przed roku. Oraz wpisują pozytywne opinie.

sory

A... ty pewnie piszesz że wystarczy być uczciwym. Twoja uczciwość tak została doceniona że jak odchodziłeś to padło stwierdzenie że na pewno robiłeś jakieś interesy na lewo jak robiłeś jeszcze w technomexie

łos

dokładnie tam licza się układy . firma jest nie rzetelna . nie uczciwa, w ciągu roku wymienili 75% przedstawicieli. Większość sama odeszła. Kierownik nie ma przygotowania do kierowania ludźmi. jest nie szczery i wścibski . radze omijać tą firmę z daleka. procesją się z ludźmi i przegrywają

guru

widac,ze te opinie pisze ktoś z technomexu , np Ł.G

ł.G

(usunięte przez administratora)kolesie którzy pracują tam już najdłużej i sa przydupasami i fałszywymi kolesiami, mają swoje firmy, podstawiają się w przetargach i robią wały . szklarska, świeradów, łodź pomorze. i wiele innych miejsc, i województw. prezes(usunięte przez administratora) i pseudo kierownik(usunięte przez administratora) myślą że to im umknie na sucho hah a tu się zdziwią . sprawa do rzecznika praw obywatelskich o przetargach publicznych .

tolerancyjny

Słyszałem że to co tam teraz się wyrabia to przechodzi ludzkie pojęcie. Jest najnowszy kierownik u którego tylko nieliczni mają szanse na udaną współpracę.

ciekawski

Pewnie nieźle się przymilałeś do Pana (usunięte przez administratora), bądź jesteś a w zasadzie byłeś bo z tego co mówisz już tam nie robisz z czyjegoś polecenia bo pewnie jak dużo się nauczyłeś to pewnie też wysyłał Cie w różne miejsca, gdzie zdobyłeś doświadczenie a on mało kogo wysyłał, prócz 4 osób z działu hand.

kolo

Pracowałem w Technomexie 4 lata, nauczyłem się bardzo wiele. Teraz pełnię funkcję kierowniczą, gdyby nie możliwość pracy u nich nie miałbym szans nauczyć się tak wiele. Pracodawca wymagający ale uczciwy. To tak jak z nauczycielami ma studiach, tych co coś wymagają pamięta się najlepiej i dzięki nim naprawdę można się wielu potrzebnych rzeczy nauczyć.

hmm

a ja slyszalem ze wygrali :)

annin
@hmm 13.03.2014 21:26
a ja slyszalem ze wygrali :)

No to ja sie przylaczam, zapewne wygrali, jak było odpowiednio "posmarowane". Jedyne wyjscie aby wygrać z Technomexem to nie zatrudiać się tam, nie kupować tam, nie korzystać z ich usług.

abrakadabra

technomex przegral wlasnie sprawe w sadzie . i przegra nastepna. szczegoly w krotce .

MOTYLOWO

nie kompetentni szkoleniowcy ktorzy nie znaja sie na sprzecie, przyklad: poparzenie 2 stopnia laserem na niwelowanie blizn....rezultat 2 kolejne blizny od lasera.

ciekawski

piptechnomex co z tą rozprawą odbyła się jaki efekt?? t1 ja niestety już dawno tam nie pracuję, więc nie pomogę

piptechnomex

Dla zainteresowanych. Zważywszy że chętnych osób do pozwu grupowego zabrakło. Sporządziłem samodzielnie wniosek do PIP oraz do sądu pracy. Pip przyznało mi rację dotyczącą nadgodzin, haniebnych zaniedbań i przekroczeń godzin pracy. Mieszania w drukach delegacji. I zgodnie z pismem mogę liczyć na pomoc w tej sprawie przed sądem pracy. Próba ugodowa prawdopodobnie została odrzucona. Rozprawa w sądzie odbędzie się 23.01.2014r. Dla zainteresowanych. Że jednak warto walczyć o swoje. A nie dawać się wykorzystywać pr( usunięte przez administratora )I udowodnić że jednak firma MUSI płacić nadgodziny i przestrzegać regulaminu pracy.

ona

Nie ma zakresu obowiązków, więć musisz robić wszystko i za wszystko odpowiadasz, nawet jeśli nie ty popełnisz błąd to powiedzą ci że to twoja wina, bo nie interesujesz się co się dzieje w firmie. Jeśli zajdziesz w ciążę to ... mi powiedzieli, że to nie jest pani prywatny folwark i powinna nas pani o tym poinformować

hok

mają już sprawę w sądzie nie wiem czy pierwszą ale mają (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o P.H.U. Technomex Sp. z o.o. - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. Technomex Sp. z o.o.