OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

Tomass

05.02.2016 16:28

Właśnie wracam po pauzie na Albert Hejn. Nie mogę się doczekać! Nie wiem, co wy narzekacie na wiekówkę ale Jechałem tam po raz pierwszy w wieku 20lat, zero angielskiego, i po odliczeniu kosztów utrzymania wychodziło mi średnio 1500Euro na autko miesięcznie! Teraz jade po za wiekówką więc wgl bd rewelka bo stawki poszły do góry. W Marktplein było słabsze mieszkanie ale Hotel do Gentel jest super! Próbujcie się dostać do tej frmy na prawdę warto!
    Klaudyna

05.04.2016 22:04

Mogę prosić coś więcej na pw? :) [email protected]
    Xyz

04.02.2016 21:35

Witam gosc a jaka tam praca na tym fetim ile idzie na czysto wyciagnac ?dobrze sie robi na tych sluchawkach? trzeba miec doswiadczenie znajomosc jezyka jest potrzebna?. Pozdrawiam
    Xyz

04.02.2016 11:52

Witam jak jest z praca na fetim w holandi oplaca sie jakie zarobki i warunki. Pozdrawiam.

02.02.2016 18:20

jak ktos jedzie do pracy bez wiekowego to troche odłozy, moja pensja jak robiłam wychodziła po 900 euro czasem mniej...przy 160 h pracy na miesiac, szału nie ma jak z tego musialam auto zatankowac czy normalnie sie żywić, czasem mysle ze jak bym dobrze w pl poszukala pracy to bym chyba troche lepiej nawet zarobila, ale coz. tez zalezy w jakim okresie sie jedzie, na jakie firmy cie rzuca. ja podpisywalam umowe z biurze na stawke 9,26 euro(czasem jednak rzucali mnie na firmy gdzie stawka byla 7 euro brutto),niestety...fajne jest to ze po skonczonej pracy dostałam wakacyjne i urlopowe:) dla mnie osobiscie bo juz mam troche lat taka praca nie odpowiada, tak jak pisaliscie wczesniej o 21 idziesz na planing i sprawdzasz na ktora masz rano do pracy(albo popoludnie)czasem masz tylko 5 h snu..na dluższa mete mozna sie wykonczyc:)

02.02.2016 17:04

dge

03.02.2016 22:12

Przecież już nie ma zaliczek. Fakt że wiekówka ma niższe stawki ale w polsce nawet na takie stawki nie ma co liczyć zwlaszcza jak nie masz wykształcenia. Ja się nie spotkalem ze stawką 3000 netto za prace fizyczną.

16.03.2016 11:17

pracowałam do stycznia 29 2016 r. i mialam zaliczki, co Pan mówi.
    Ali

31.01.2016 23:15

Witam pracowal ktos na fetim jaka praca tam jakie zarobki?
    Marna

28.01.2016 15:18

Jakies opinie o pracy w Holandii na Limburgii? Ile pobieraja za zakwaterowanie ? I jak jest z transportem do pracy ?
    Mały

26.01.2016 19:05

Milka a gdzie bylas bo interesuje sie wyjazdem bez znajomosch jezyka.
    Milka

25.01.2016 11:58

Ja byłam i nie narzekam.
    Inka

21.01.2016 12:48

A To ciekawe ile wam płacą za te miłe opinie?
    Maruda

19.01.2016 17:08

Praca była w porządku. Koordynator zawsze starał się znaleźć czas dla każdego. Był miły i uprzejmy. Jeśli ktoś nie radził sobie z pracą organizował szkolenia, udzielał rad. Pytał się grzecznie o powód i samopoczucie. Lokacja nie była mega czysta, jednak robaków, śmierdzących materacy czy grzyba tam nie uświadczysz. Umówmy się że przy 15 osobach, 3 prysznicach i jednej dużej kuchni ciężko jest by zawsze wszystko grało. Opiekun lokacji był bardzo uprzejmy i starał się pomagać i zaradzić. Wszyscy przełożeni jacy mnie spotkali byli uprzejmi i faktycznie odniosłem wrażenie że byli po to by pomóc, a nie gnębić. Wypłaty były na czas, wszystko wyraźnie opisane, podatki. W razie jakiś pytań bez problemu udzielali odpowiedzi i na spokojnie wytłumaczyli. Kar jako takich nie ma. Jeśli się wyjeżdżało w sobotę to w środę była rozmowa z team leaderami, a w piątek już do pracy. Tak że radzę wziąć pieniądze na co najmniej 3 tygodnie.

17.01.2016 23:58

Mus a jak z kasa ile idzie wyciagnac na czysto po odciagnieciu za caly miesiac wiadomo najwarzniejsze legalna praca.

02.02.2016 17:14

a jestes na wiekowce czy nie?

02.02.2016 17:15

a jestes na wiekowce czy nie?

17.01.2016 18:43

Witam jakie sa zarobki bez znajomosci jezyka na miesiac po odciagniecu na reke. W holandi.

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

32 - 32 PLN / h

Magazynier (k/m/d)

Piaseczno

5400 - 6000 PLN / m

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

17.01.2016 15:20

Witam ile idzie zarobic przez otto za caly miesiac pracy pracujac w holandi bez znajomosci jezyka po odciagnieciu za dojazdy i zakwaterowanie ile zostaje do reki?
    były ottos

06.06.2016 19:55

weż kaske na powrót
    comber

13.01.2016 01:46

@karol, wiesz sporo z teog co piszesz świadczy o ludziach jakich zatrudniają. Trzeba umiec podzielić kase na jedzenie i używki, a nie kupowac fajki i odpalac jedną za druga, co do bałaganu to trzeba po sobie posprzatac, (usunięte przez administratora)Jakoś jest tu wiele zadowolonych osób, agencja wykonuje raczej prace nalezycie.

31.12.2015 15:31

magazynier

08.01.2016 01:15

tak to tylko Polacy potrafią narzekać 1. Nikt cię nie zmusza do korzystania z ich busa. Trzeba było jechać własnym samochodem albo samolotem lecieć. Mi pasowało bo nie trzeba było płacić z góry 2. ahahhaha mi w biurze rekruterzy powiedzieli od razu żeby własną pościel zabrać więc zarzut z kosmosu 3. ciekawe ja miałem wliczony transport w koszty zamieszkania. 4. robale? bez jaj ja mieszkam na fajnej lokacji. Jak nie sprzątasz to i robale są 5. to w ogóle jakiś żart :D rozumiem że chciałbyś mieszkać za darmo bo ci się należy? taki jesteś bezcenny. Za wlasne mieszkanie w nl zapłaciłbyś duużo więcej 6. jakie bezprawnie. Umiesz czytać? 7. ciekawe że jakoś mi się hajs zgadzał. 8. na fazie A to możliwe więc skąd ten bulwers. To jest umowa na warunkach holenderskich a nie śmieciówka w pl za 10 zł za godzinę. Podsumowując nie wiem w jakiej firmie pracowałeś ale miska ryżu? Bez ściemy. Ciekawe że większość ludzi z którymi pracuje jest zadowolona. A jak nie wiesz do jakiej firmy jedziesz i jak rekruterzy ci wcisneli najgorsza opcje to sie nie dziw ze ci na ryz nie starcza. Zaloze sie ze pojechales bez znajomosci jezyka ang. :D
    Xxx

28.12.2015 14:03

Orderpickert na tej fatimie jaka kase na miesiac idzie wyciagnac na czysto po odciagnieciu wszystkiego po ile godzin sie robi w miesiacu.
    ziomkowa

09.12.2015 21:50

Witam Czy może ktoś przedstawić rzetelna opinię na temat tej firmy? Ktoś kto pracował w różnych miejscach? Chciałabym wyjechac z ta firma bo daja dobra stawkę, ale boję się że wyjdzie lipa jak z moja poprzednia agencja
    ziomkowa

10.12.2015 18:59

nie myślałeś o zmianie agencji? jest wiele innych lepszych choć ja osobiscie ich nie sprawdzałam
    iwka

08.12.2015 18:36

Witam w to sobote jade do Hiszpanii na pakowanie pieczarek,do miasta Wijchen chcialabym sie dowiedzic jakie sa tam warunki mieszkaniowe i praca czy ktos juz tam pracowal prosze o kontakt diablica [email protected]
    Kaz

04.12.2015 11:33

a otto posyła was no innej agencji w holandi, czy przez kogo tam robicie?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

aaa

27.11.2015 07:44

Kollo a jakie warunki mieszkaniowe, jak to wyglada? prace macie czy po 3 dni w tygodniu???
    Biały

05.01.2016 16:25

Wszystko zależy gdzie trafisz, ja pracuję zwykle po 5 dni w tygodniu, okres przedświąteczny był gorszy - z czterech dni pracy, jednego dnia na godzinę, drugiego na cztery, reszta normalnie. Warunki mieszkaniowe na Uddel szału nie robią, materace wymęczone, nowych nie ma, dobrze wziąć ze sobą śpiwór, prześcieradło i jakąś poduszkę. Z internetem na domkach różnie, między świętami a dzisiejszym dniem w ogóle go nie było.
    E.

26.11.2015 15:16

Wybiera sie ktoś do Goudy w ten weekend do pracy w Jumbo?
    koloo

26.11.2015 10:41

ja pracuje na Hiltonie. Praca jak praca, trochę nudny ale kasa mega.jestem zadowolony i przynajmniej wiem za co się mecze. do polski nie wracam - to pewne:)
    g

23.11.2015 12:20

Jak tam jest z jezykiem ? Jak sie jedzie do nich na spotkanie to sprawdzaja to jakos? W jaki sposob ? Jest szansa wyjazdu ze slabo znanym jezykiem ?
    Mimi

27.11.2015 07:15

tak, robisz test składajacy sie z 60 pytan z 4 odpowiedziami. Wszystko jest po angielsku. akcent lektora jest okropny wiec uwazac :)
    aaa

23.11.2015 11:12

A czy ktos z Was pracuje w Hiltom meats w Zaandam? Zastanawiam sie czy tam jechac?
    lukaass

22.11.2015 16:34

Szukam dziewczyny do towarzystwa... Praca w Geldermalsen Albert Heijn. [email protected]

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Rob

20.11.2015 17:16

Czy ktoś zaczyna pracę 25.11.2015 w magazynie w Gernsheim?
    paaulaaa

18.11.2015 18:35

jedzie ktos w Sobote do miejscowosci Geldermalsen do Albert Heijn ? ;>
    paaulaaa

18.11.2015 18:10

witam. Był ktos przez agencje Otto w wageningen przy zbieraniu zamowien ? jakie warunki mieszkaniowe? prosze o odpowiedz.
    el

18.11.2015 16:39

Może jest jakaś dziewczyna z podlaskiego chętna wyjechać do pracy przez otto w najbliższym czasie?proszę o kontakt na mail [email protected]
    PinUpGirl

17.11.2015 20:19

Hej, wybiera się ktoś do pracy w Albert Heijn w Almere? Ja najprawdopodobniej wyjeżdżam w tą sobotę i jestem bardzo ciekawa czy ktoś miał jakieś doświadczenie w pracy na magazynie tam, albo może jedzie pierwszy raz tak jak ja i ma ochotę się jakoś zgadać na miejscu? :)
    E.

17.11.2015 20:19

Jakas dziewczyna chetna wyjechac wspolnie do pracy przez otto?
    mademoiselle

22.11.2015 21:22

ja jestem chetna..dopiero zaczelam sie rozgladac za praca i szukac czegos w internecie, przypadkiem trafilam na te strone..miloby bylo nie byc sama
    poziomka

16.11.2015 22:26

Hej jak aktualnie wygląda współpraca z agencja? Jak z zakwaterowaniem, godzinami?
    Vondex

31.10.2015 13:28

800-1300 Euro przez firmy pośredniczące

02.11.2015 10:35

Ale te 800-1300e to na reke juz po odciagnieciu za mieszkanie czy jak bo to jest kluczowe ? a tak po za tym to ile sie placi tygodniowo za mieszkanie ?
    Vondex

25.10.2015 13:30

Witam wszystkich, pracuje przez agencje OTTO w Niemczech juz dosc dlugi kawal czasu, jezeli kogos interesuje konkretny magazyn/hala w Niemczech to niech sie do mnie zglosi na maila : [email protected] :)
    rex

24.10.2015 19:14

Czy ktos z Was mieszkał lub mieszka na lokacji w Utrechcie? Chodzi o obiekt przy ulicy Loomlaan. Da się zyc czy trzeba uciekac na prywatne?
    Ana

25.11.2015 16:53

mozna jechac se tam jak na wakacje na miesiac bo mozna zaczac tam ostro balowac .Pzr
    agata

19.10.2015 14:24

Czy ktoś pracował na pralni lub przy pakowaniu świec? Jak wygląda praca i godziny? No i co z mieszkaniem, bo słyszałam, że w Otto z tym słabo...
    Chips

20.10.2015 11:19

Droga Agato, z pakowaniem świec jest różnie jeśli chodzi o godziny. Na pewno jest to minimalna krajowa za godzinę ale za to lokacja jest bardzo ładna :) Na mieszkanie nie ma co narzekać mimo że domki są małe.

09.10.2015 19:01

Jak z pracą w holandii przez agencje otto poznań wygląda sprawa? może ktoś napisać ?
    Nl

16.10.2015 22:51

WYjeżdżałam z Poznania i sobie chwalę. Bardzo sympatyczni. Odpowiadają na wszystkie nawet głupie pytania. I faktycznie tak jak mówili tak było. Zresztą jak miałam problem to caly czas w kontakcie. Nie olewają ludzi i na serio się przejmują, Mieszkanie ok. Godzin dużo. Kasa bardzo spoko. Poznań polecam mega fajni rekruterzy którym zależy.

18.10.2015 00:00

dzięki za odp. też niedługo wyjeżdzam Poznania :D
    Kolo

06.10.2015 19:36

Gdzie ten magazyn? Jakieś konkrety znasz?
    Kolo

06.10.2015 19:01

Dzień dobry! Czy wyjeżdżał ktoś może do pracy we Frankfurcie na magazynie z zabawkami? W ogóle jakieś nowe doświadczenia w pracy załatwianej za pośrednictwem OTTO?
    KIK

03.11.2015 09:22

praca lekka i przyjemna,pracowalem tam 2 miechy tylko przez inna firme.Z tego co wiem otto ma dobre mieszkania,przynajmniej ludzie co tam pracowali przez otto nie narzekali.Zarobki po odciagnieciu mieszkania ok.1000 na reke

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.