OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

Ogolnie..potulnie

02.06.2020 21:28

Siemankoo w sobotę wyjeżdżam do holki na jakieś sałatki jak narazie wszystko poszło prosto i szybko jak narazie te całe Otto motto zrobiło robotę a co dalej po upływie umowy przedłużają czy radź sobie sam ?? Pozdrawiam ;)
    a

08.06.2020 15:52

Siemankoo ;) najlepiej pościel ( poduszka kołderką kocyk oczywiście poszwy bo nie zapewniają talerze jakiś garnek sztućce ) i ogolenie bagaz osobisty wiadomo ;) i kurtkę jakaś bo wieje od morza niemiłosiernie ;) pozdrawiam
    a

09.06.2020 14:24

dzięki za odpowiedz:) czy w czasie w przerwy należy mieć swoją kawe w termosie czy można zrobić sobie na miejscu?
    tolek

09.06.2020 13:26

Witam, jak wyglada sytuacja z wczesniejszym powrotem powiedzmy po 6tyg ? Robia w zwiazku z tym problemy, jakies kary finansowe ?
    Nowy

09.06.2020 10:03

Praca w albert heijn w Amstelveen ? Czy ktos był,jest jakie zarobki zakwaterowanie jakies info?
    Dd

05.06.2020 19:50

Witam w lipcu jedziemy do pracy w Alberta w Almere i mam pytanie jak z jezykiem bo niby w agencji mówią ze nie trzeba ale wiadomo jak jest proszę o opinię
    Ziomek

08.06.2020 00:31

Wszystko w języku. polskim spoko....
    Cocolino

07.06.2020 18:12

Musicie wszyscy zrozumieć jedno: Zarobicie przy dobrych wiatrach te 600-650E max na miesiąc mieszkając w kilka osób na domku letniskowym że wspólna kuchnia i łazienką pomiędzy 8 czy więcej obcych osób. (usunięte przez administratora) Oni wynajmują setki domków i muszą za nie płacić co miesiąc właścicielom, stąd Otto bardziej opłaca się przyjąć przykładowo 100 osób i dać im pracę na 20h w tygodniu, niż 50 osób I dać im cały etat 40h. Stąd zwykle ludzie są rozpisani na 3 dni w tygodniu(usunięte przez administratora)
    MatiMati

01.06.2020 18:28

Mam pytanie dot Alberta w Almere. Jak wygląda praca na pickerce? Tak jak w innych z BTejem i tmotem? No i kwestia zakwaterowania, które lokacje są przyzwoite? Dzięki pozdrawiam
    Ten

02.06.2020 11:18

Moge sie wypowiedziec o pracy w pijnacker praca w porządku ludzie pomocni, zakwaterowanie tez może być, ogólnie jezeli pracować przez otto to tylko w albercie wszyscy chwala sobie pracę, i najwiecej idzie zarobić.
    Rotterdam

01.06.2020 16:34

Witam. Jak tam wyglada praca w albercie online w Rotterdamie? Jak zarobki i zakwaterowania, wie ktos? Bylbym wdzięczny za informację 29.06 wyjezdzam i orientuje sie jak to wygląda. Z gory dzięki i pozdrawiam. :)
    Светлана

28.05.2020 17:02

Ja jako obcokrajowiec, miałem kłopot z dokumentami i OTTO jako mój pracodawca szybko mi pomógł. Jestem z żoną zadowolony, ponieważ możemy kontynuować pracę bez przerwy.
    Sergii

31.05.2020 15:52

Ja takzo aplikowal przez Otto i jestem obcokrajowcem. Fajnie ze nie dyskryminuju i mozna sie dostac chociaz sie nie jest polakiem
    ANty otto

29.05.2020 00:46

Zobaczcie ludzie daty i godziny odpowiedzi mniej więcej w tym samym czasie przypadek?(usunięte przez administratora)
    Xd

30.05.2020 06:48

Jedz przez otto zobaczysz jak kolorowo hahaha
    Anatoli

30.05.2020 18:20

Przestań odpowiadać z innych nicków bo jesteś żałosny
    Anka

26.05.2020 17:46

Hej! W sobotę wyjeżdżam do pracy w Holandii na magazyn XPO w miejscowości Eindhoven (magazyn hm, zalanego i jakieś suple). Ktoś był i może dać opinie? Jak warunki pracy, jak z mieszkaniami i ogólnie jak wrażenia? I jak to wyglada z zarobkami (niby 11,48 brutto za godzinę ale nikt mi nie umie powiedzieć ile netto- czytałam ze podatek to ok 37% a konsultantka otto mówi ze 12-19%) Z góry dzięki :)
    Kalibob

30.05.2020 13:52

My mamy zakwaterowanie na Ooijenseweg 14 może ktoś powie coś więcej o tym miejscu?
    Kalibob

30.05.2020 14:27

Również jestem zainteresowany co do zakwaterowania, Ooijenseweg 14 dostałem taki adres jak tam jest, jak ktoś się wypowie to za fatyge mogę przywieźć mu coś z Polski nr tel. 603458040
    qwerty

28.05.2020 18:16

Zwróćcie uwagę ,że większość pozytywnych opini pojawia się wpodobnym przedziale czasowym , gnoje z otto to piszą
    Weze

29.05.2020 00:33

Żadna nowość wiedzą że pierwsza rzeczą jaką człowiek robi żeby poznać pracodawcę w XXI wieku jest odwiedzenie internetu ale przyjdzie taki czas ze ten cyrk się skończy
    oleska

30.05.2020 12:31

Czy masz masz schizofrenię? xD sam sobie odpowiadasz
    Sdjxkc

20.05.2020 15:43

Witam. Czy ktoś jedzie do pracy do Tilburga na magazyn z odzieżą? Lub czy ktoś tam już jest? Jak to wyglada wgl z dojazdami na rowerach?
    Ann

29.05.2020 19:10

Ludzie normalnie dojeżdżają rowerami elektrycznymi do pracy z dwóch lokacji. A praca (usunięte przez administratora) na pakowaniu lub picku tylko skończył się korona w Holandii i troche robota się skończyła.
    Anka

29.05.2020 17:25

Co myślicie o pakowaniu elektroniki w Venlo? Opłaca się? Powiedzcie coś więcej o tym :)

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Proste zlecenie przy produkcji gier! Bez doświadczenia!

Kraków

31.4 - 33.9 PLN / h

Pracownik magazynu na pół etatu w znanym sklepie meblowym - Zmiany nocne

Poznań

2700 - 2700 PLN / m

Operator maszyn – stabilna praca, jasne zasady, szybki start

Tychy

5100 - 5400 PLN / m

Praca na magazynie w Gliwicach - Kompletowanie zamówień!

Gliwice

Zlecenie na magazynie odzieży - bez doświadczenia - Łozienica

Szczecin

32 - 32 PLN / h

28.05.2020 23:03

Ile można wyciagnac, za miesiąc pracując z nadgodzinami?
    Hej

26.05.2020 08:40

Potrzebuję info na temat pracy Amsterdam pakowacz ubrań. Jakie warunki? Są godziny? Wie ktoś coś?
    adel

28.05.2020 13:32

miło wspominam pracę w tym miejscu :)
    Kornel

28.05.2020 16:21

Jak zarobki? Ile tygodniowo?

27.05.2020 20:53

Jak prezentuje się teraz agencja? Jakie zarobki? Jak z godzinami? Warto jechać?
    mike

28.05.2020 13:28

zdecydowanie warto :)

28.05.2020 16:19

Zarobki jakiego rzędu?

27.05.2020 20:46

Jak wygląda sytuacja w agencji? Praca na magazynie z ubraniami, jak z godzinami zarobkami i zakwaterowaniem?
    kamil

28.05.2020 13:30

wszystko jak najbardziej ok, godziny są, mieszkania załatwią, więc nie będziesz żałował :)

28.05.2020 16:18

Jak zarobki? Konkretny jakieś?

20.05.2020 20:35

Hej czy pracował ktoś w Eindhoven w firmie Dutch Bakery Group B. V poprzez agencję Otto. Firma zajmuje się wypiekiem chleba, bułek itp. pieczywa. Bardzo proszę o informacje. Godziny, jakoś zakwaterowania, jakość pracy, wypłacalność itp. problemy z tą agencją
    daniel

28.05.2020 13:40

osobiście ja żadnych problemów z agencją nie miałem, wypłaty na czas a atmosfera przemiła
    Xxzmk

21.05.2020 23:34

Jakieś ciekawe opinie na temat lokacji w Langoed old heino??? I co myślicie o pracy w Jumbo miejscowość Raalte.?
    kasia

28.05.2020 13:39

dobra opcja :)
    Nikola

25.05.2020 17:33

Witam, planuje wyjechać z moją drugą połówką do pracy na wakacje, bo niestety mamy jeszcze szkołe, od jakiegoś czasu szukam już różne oferty, czytam opinie na terma różnych biur i już brak sił, opinie są tak podzielone, ze nie wiadomo co robić, jeśli chciałby ktoś doradzić proszę o kontakt [email protected] Bardzo proszę żeby ktoś doradził
    adam

28.05.2020 13:34

wyjeżdżaj śmiało przez otto :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

stefan xd

27.05.2020 20:33

Witam. Jakie macie opinie co do tej firmy Jumbo Omnichannel B.V. Jadę pierwszy raz przez agencje i chciałbym się dowiedzieć czy się nie pakuje w jakieś (usunięte przez administratora) Z Góry dzięki za odpowiedzi
    andrzej

28.05.2020 13:31

firma spoko, pracowałem tam wielokrotnie, problemów nie miałem
    Hej

26.05.2020 08:32

Cześć. Pakowacz/ka ubrań Amsterdam. Jakie są warunki? Praca jest? Był tam ktoś?
    albert

27.05.2020 14:34

warunki ok, praca jest zawsze, sytuacja wraca się do normy więc śmiało aplikuj

27.05.2020 20:57

Jak zarobki?
    Dan

04.03.2020 10:57

Proszę o rzetelną opinię na temat, pracy oraz zakwaterowania w Otto, bo z wypowiedźi nic nie wynika, tylko pogaduszki zero kąkretnych informacji,

20.05.2020 20:25

Hej, przy czym pracowałaś i gdzie?

27.05.2020 20:49

Jak z godzinami i zarobkami?
    Hejo

26.05.2020 10:27

Cześć wam. Pytanie czy ktoś pracuje na magazynie OBI w Wermelskirschen i może podzielić się opinią jeśli chodzi o samą pracę oraz zakwaterowanie?
    Anonymous

08.05.2020 20:09

Hej, Pracował ktoś może w Holandi (venlo) przy pakowaniu sprzętu elektronicznego(kamerki sportowe, nawigację itp)? Jak tak zdajcie opinie odnośnie pracy mieszkania i godzin :)
    Ania

24.05.2020 13:59

Justyna aplikowałaś na tą ofertę ze sprzętem elektronicznym? masz więcej info?
    ania

24.05.2020 16:14

Justyna masz więcej informacji odnośnie tej oferty ze sprzętem elektronicznym?
    ania

24.05.2020 16:12

hej Justyna składałaś może aplikację dt. tego pakowania sprzętu elektronicznego? masz więcej informacji?

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

20.05.2020 20:17

Hej czy pracował ktoś na piekarni w Tiburg? Jakie płacę, godziny i zakwaterowanie?

24.05.2020 07:26

Otto w piekarni w Tilburgu jest dopiero od dwóch miesięcy, wcześniej był Seppeeters.Zakwaterowanie mają w hotelu w Waalwijk.Z godzinami jak jest teraz to nie wiem.Natomiast trzeba uważać na kilka osób.Szczegolnie Łucja o ta to lubi podpieprzac.To jej hobby.Jedz i się przekonaj.
    Maly

23.05.2020 00:08

Witam otto mi zaproponowalo prace w action w deurne edco?
    Zioma

22.05.2020 23:24

Kolego opowiesz cos o tej pracy? Wybieram sie tam za tydzień
    Zioma

22.05.2020 23:12

Witam, czy ktos pracuje w miejscowości Almere w magazynie albert hejin? Chce wyjechac za tydzień lecz chciałbym zasięgnąć porad czy warto
    Zainteresowana

21.05.2020 23:46

Hej mieszkał ktoś na lokacji landgoed ile heino.??
    Monika

07.05.2020 13:36

Cześć. Pracowałam przez Otto w 2017 r. Ogólnie było w porządku, zawsze miałam 40 godzin, czasem dało się załapac na extra weekendowe godziny. Jak jedna praca się kończyła to załatwiali kolejną. Teraz też chciałabym się z nimi wybrać na kilka miesięcy, ale nie wiem, czy faktycznie się pogorszyło. Wtedy też były negatywne opinie, ludzie czasami pracowali po 2-3 dni, ale ja akurat miałam godziny. Nasłuchałam się też od kierowcy busa, jaka ta agencja jest BE. Tak naprawdę to dosłownie w każdej agencji albo trafisz dobrze albo źle. Przerobiłam 4 i wiem, że nigdzie nie jest tylko super. Nawet w tych, co mi ludzie polecali, był dramat z dostaniem umowy, godzinami, komunikacją, a opinie od ludzi były tylko pozytywne, więc nie rozumiałam, czemu trafiłam na minę. Akurat w Otto nie miałam problemów. Czy możecie napisać, gdzie konkretnie pracowaliście lub pracujecie i jak wygląda sprawa z godzinami, gdzie byliście zakwaterowani. Chciałabym wyjechać do dobrej pracy, a jak nie to mam kontakty w Holandii i pójdę na prywatne lokum. Tylko, że nie chce mi się bawić w meldunki, ubezpieczenia prywatne, dojazdy prywatnym rowerem itd. Więc waham się pomiędzy Otto, a powrotem do poprzedniej pracy z prywatnym mieszkaniem
    Tt

18.05.2020 16:32

Bez meldunku nie ubezpieczysz się na prywatnym od kilku lat. Wiem z doświadczenia. A bez ubezpieczenia, dostaniesz grzywne.
    Jogi

21.05.2020 21:37

Ubezpieczysz się nie gadaj głupot.
    Zainteresowany

21.05.2020 07:31

Czy pracował ktoś w BLG Handelslogistik GmbH & Co.KG Erfurt Niemcy. Jest oferta na wózek widłowy praca ze skanerem i monitorem. Proszę niech napisze ktoś coś więcej. Czy język jest potrzebny i w ogóle coś więcej.
    Zainteresowany

21.05.2020 07:11

Czy pracował ktoś, lub pracuje w BLG Handelslogistik GmbH & Co.KG w Erfurcie Niemcy na wózku widłowym przy pomocy csanera i monitora. Jest oferta proszę o opinie kogoś kto tam pracuje czy potrzebny język i w ogóle więcej szczegółów.
    Bazuka

05.05.2020 19:53

Hej , czytałam opinie na temat wielu agencji i Otto przynajmniej ma tez pare pozytywnych dlatego chce jechać do pracy w przyszłym tygodniu na magazyn z ubraniami do Amsterdamu ktoś może coś powiedzieć na ten temat coś o zakwaterowaniu lub czy są dodatki za prace w weekendy ? JAKIEŚ RADY ? ????
    Michał

20.05.2020 11:46

Śmiało możesz jechać z Otto. W miarę dobra agencja. Dobre warunki mieszkaniowe.
    Karamba

20.05.2020 15:46

Bo są ludzie którzy narzekają na każdą agencję na którą nie trafią, bo niestety agencje nie akceptują chlejusów i leniów... Parę razy wyjeżdżałem z Otto i jeśli chodzi o pieniądze to wszystko się zgadzało, co tydzień dostaje się solarisy. Większość pieniędzy wysyłam w żonie, która pracuje na 1/4 etatu, mamy dwójkę dzieci i zarabiam tu więcej, niż zarabiałbym w Polsce. Jeśli chodzi o pracę to zależy od tego na co aplikujesz, jeśli napiszesz więcej to może będę w stanie Ci pomóc.
    Johny

20.05.2020 00:16

Witam. Pracował ktoś w Eindhoven przy pakowaniu kosmetyków ? Jakie zarobki realne na tydzień i jak z kwaterą.
    Baśka Miała...

19.05.2020 11:04

Ogolnie ok. Praca jak i płaca. Musisz tylko uważaćz kim gadasz i o czym.(usunięte przez administratora) Jeśli palisz trawke to napewno się tu napalisz. Musisz pisać sobie godziny bo otto (usunięte przez administratora)
    Janusz Pawlacz

18.05.2020 22:54

Witam, planuje wybrać się do pracy na magazyn z ciuchami w venray, może ktoś opowiedzieć jak to wygląda? Interesują mnie -warunki mieszkalne -czy ilość godzin się zgadza -jak kontakty z biurem -wypłacalność

15.05.2020 09:47

Witam, pracowal ktos w miejscowosci Raalte , na magazynie sklepow JUMBO ? Ktos moze cos wiecej napisać?

17.05.2020 13:24

A jak wychodzi z tygodniowka? a jak zakwaterowanie?
    El

17.05.2020 18:07

Podobno Jumbo obniżyło stawkę przez epidemie xD zamiast płacić więcej że się dla nich ryzykuje to oni każą robić więcej za mniej. Lepiej pytajcie o stawki i żeby na rekrutacji odpowiadali dokładnie, a nie że zawyżą wakacyjnym, a po przyjeździe płacz, że się tyra 6dni po 10h i dają 350e.
    Halo

14.05.2020 18:02

Ile Mozna zarobic? Warte zachodu?
    dorian

15.05.2020 16:45

oczywiście że warte
    Monis

17.05.2020 13:06

No tak średnio 400-600 euro netto tydzień tj 1600-2400 euro miesięcznie już po wszystkim ok

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.