OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

Para

22.06.2020 17:12

Witam, planuję zacząć pracę w Tilbururgu przy pakowaniu odzieży, przez ową firmę pośrednicząca, czy ktoś z Was wie jakie warunki tam panują? Czy firma jest rzetelna i wszystko pokrywa się z umową?
    dominik

30.06.2020 11:59

nie musisz się o nic martwić, agencja wszystko ogarnia tzn dojazd, ubezpieczenie, zakwaterowanie, wszystko ok
    X.

30.06.2020 16:44

Praca sama w sobie jest okay, ale godzin jest tak mało, że nie ma sensu żeby tu przyjeżdzać. Lepiej zorientuj się o oferty w Jumbo czy Albert Heij, tam są ludzie bardziej zadowoleni.
    Wolf

30.06.2020 16:19

Cześć Dostałem ofertę pracy w Erfurt jak operator wózka.Czy ktoś może sie wypowiedzieć coś na temat pracy w tym miejscu jak wyglądają zarobki,zakwaterowanie i sama atmosfera w pracy?
    Ah

12.06.2020 14:19

Albert online rotterdam ktos, cos? Jest tu ktos kto pracuje lub pracowal i moze napisac jak praca i zakwaterowanie?
    martin

29.06.2020 22:48

atmosfera w pracy bardzo fajna, nikt nie ciśnie
    łuka

30.06.2020 12:04

akurat miesiąc temu wróciłem stąd, praca spoko, atmosfera przyjazna bo 90% robotników to Polacy
    Artu

30.06.2020 12:04

Czy ktoś pracuje w Jumbo w Woerden.potrzebuje opinii i kilku informacji
    Dominika

26.06.2020 08:49

Jumbo den bosh proszę o opinie . Biuro otto .
    adam

29.06.2020 22:42

mam pozytywne wrażenie od współpracy z otto
    Dominika

30.06.2020 10:08

Jak warunki mieszkaniowe ?
    Fernando

24.06.2020 12:27

Witam. Nie polecam agencji wręcz odradzam! naliczaja za wszystko potem ,nagle przychodzą maile do zapłaty..... Ps: Czytajacie uważnie, sprawdzajcie po kilka razy co podpisujecie.
    ritta

29.06.2020 19:05

za co bo nie wiem o czym mówisz?? ja płaciłam ubezpieczenie i zameldowanie
    dana

29.06.2020 22:46

ja pracowałam i żadnych problemów nie miałam, nie wiem o czym mówisz
    J.

25.06.2020 00:07

Cześć. Co powiecie o pracy przy komisjonowaniu w Wermelskirchen? Jakie sa warunki zakwaterowania? Jak z wypłacalnością firmy? Mamy w planie jechać z narzeczonym na okres wakacyjny. Polecacie czy raczej odradzacie?
    ewlo

25.06.2020 10:00

mój mąż też chce jechać na magazyn lux tools ?>
    michalina

29.06.2020 22:44

Osobiście ja polecam, będziesz mieć dobre warunki zakwaterowania. Wypłaty na czas. Ogólnie mogę polecić :)
    Vegeta

29.06.2020 15:30

Witam czy pracuje ktoś w magazynie DHL w Tiel? Chcialbym wiedzieć na czym polega praca order pickera? Jakie rzeczy tam się zbiera? I ogólnie czy jest tam spoko?
    robert

29.06.2020 22:38

praca jest spoko, nie ciężka, ogólnie mogę polecić
    Ophelie

29.06.2020 19:43

Czy ktoś może podzielić się opinią o pracy w Jumbo w Woerden?

24.06.2020 19:06

kto pracuje w jumbo den bosch
    ewelinaa

26.06.2020 00:27

jak wygląda sytuacja z godzinami obecnie ? bardzo gonią za norme ?
    Abcc

26.06.2020 20:00

Ja pracuje drugi tydzień. Godziny są 6 dni w tygodniu bez problemu. No do 9 dnia do egzaminu jednak pilnują tej normy ale jest spokojnie do wyrobienia bez specjalnie bardzo dużego wysiłku i mają bardzo dobrych trenerów A jak dla mnie to ważne????
    Piotr

25.06.2020 18:19

Cześć, zastanawiam się na pracą przez agencję OTTO work i mam kilka pytań do ludzi, którzy skorzystali z ich oferty : 1. Jak szybko i sprawnie działa rekrutacja? Czy da się wyjechać w ciągu kilku dni? 2. W niektórych ofertach piszą, że odciągają aż 125 Euro tygodniowo za zakwaterowanie i ubezpieczenie , przy takich kosztach da się zarobić jakieś normalne pieniądze? 3. Nie robią problemów jak ktoś chce pracować tylko np. 2 miesiące? Dzięki za odpowiedź
    Kalibob

30.05.2020 13:42

Witam, wyjeżdżam jutro do Eindhoven do pracy przy ciuchach XPO , pracy jako tako się nie obawiam, pytanie tylko jak z zakwaterowaniem może ktoś tam.jest i powie coś więcej, szukałem opini nic nie znalazłem dostałem adres Ooijenseweg 14, 5863 AM Blitterswijck, Holandia, wyjeżdżam z partnerka mamy mieć dwuosobowke, ciekawi mnie czy jest tam Internet i normalny stan budynku i czy dużo jest obcokrajowców. Jeżeli ktoś nie chce pisać może zadzwonić i opowiedz co nieco jak przyjadę tam to mogę coś zabrać z Polski i podrzucić za fatyge nr 603458040. Pozdrawiam.
    Razhel

25.06.2020 15:44

Pracowałem tam kiedyś przez Tempo-team na projekcie Nike. Ogólnie atmosfera była spoko, praca jest lekka. Jeżeli nie masz certyfikatu na EPT to czeka cię albo picking "na nogach", bądź packing sector, który jest bardziej prawdopodobny. Packing spoko jeżeli masz obok siebie ciekawych ludzi, inaczej oszalejesz z nudów.
    Julka

24.06.2020 22:24

Witam. Czy ktoś z was pracował jako komisjoner w Wermelskirchen? Jak wygląda zakwaterowanie? Możecie powiedzieć coś więcej? Mamy zamiar wybrac się z chłopakiem na okres wakacyjny. Polecacie czy jednak odradzacie?
    paweł

24.06.2020 19:28

jak jest z tymi karami tak straszycie ludzi
    ewol

24.06.2020 12:35

Hej pytanie czy ktoś w najbliższym czasie wyjeżdża lub już jest i pracuje na magazynie w Wermelskirchen ? jakie są godziny
    Magdalena

23.06.2020 18:57

Z całego serca nie polecam. Mimo wyrabiania normy, a nawet ponad praca przez 3 dni w tygodniu. Pracowałam w XPO. (usunięte przez administratora).
    Werka

17.06.2020 01:22

Jak z pracą w venlo przy pakowaniu ubrań tommiego? Ktos jest tam? Jak godziny, zarobki, zakwaterowanie?
    Kamil

22.06.2020 19:20

Dziękuje . W Innych XPO wykorzystują . Czy za nocki jest więcej płacone ?????
    Eli

23.06.2020 14:35

W PVH nie ma nocek. Prawie każdy dział pracuje od 8 do 17. Tylko jeden dział z powodu koronowirusa ma dwie zmiany, ale nie ma żadnych dodatków zmianowych. Tylko weekendy i święta są płatne 150%. Nie ma wyzysku, nikt się nie czepia. Jakiś target jest, ale właściwie sam się robi. Tak jak pracujesz tak jesteś traktowany.
    Malutka

22.06.2020 13:33

Witam. Wybieram się do pracy w Holandii w firmie Jumbo omnichannel w Den Bosch. Czy jest ktoś kto pracował lub pracuje tam na magazynie spożywczym? Chętnie się dowiem jak wygląda zakwaterowanie oraz współpraca z nimi. Czy jest tak dobrze jak zapewnia pośrednictwo pracy Otto Work. Serdecznie dziękuję za każdą informacje.

23.06.2020 12:33

22.06.2020 15:29

Czy ktoś jedzie w sobotę 27 06 na magazyny z elektroniką jako order picker
    River

20.06.2020 23:59

Hej mozećie cos napisac o pracy w Holandi badz Niemczech? Czy pracuje się wam Tam OK I jakie stanowisko proponujećie ????pozdrawiam forum ????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

16.06.2020 17:28

Pracował ktoś przez OTTO jako komisjoner w Wermelskirchen albo Feuchtwangen ? Szukam opinii, chcemy ze znajomymi wyjechać.
    robster

19.06.2020 21:43

też chcę, kiedy planujecie wyjazd?

20.06.2020 21:28

Po 10 lipca, jeszcze nic nie wiemy. A ty?
    Xyz

10.06.2020 13:43

Witam jakieś opinie na temat magazynu Jumbo w w Den Bosch i zakwaterowaniu?
    rudolf

19.06.2020 21:58

ogólnie na pracę nie narzekam, fajnie się pracuje, dobre zarobki i atmosfera luźna
    Ciekawa

11.06.2020 11:08

Czy ktoś wie jak jest na magazynie z produktami Ikea? Jest praca?
    kleo

19.06.2020 21:56

tak, wszystko jest, jak najbardziej :)
    a

10.06.2020 22:03

jadę swoim samochodem na sałatki do Rijsburga. Wiece które przejścia graniczne są otwarte z niemcami?

11.06.2020 16:24

Wszystkie nawet kontroli nie ma więc na miękko szerokiej drogi ;)
    filip

19.06.2020 21:51

potwierdzam, sytuacja teraz wygląda znacznie lepiej :)
    Bartek

12.06.2020 11:39

Witam, poproszę o opinię na temat pracy i zakwaterowania w okolicach Venlo, Venray. , Eindhoven. Czy agencja gwarantuje godziny pracy? jak z dojazdem?
    braun

19.06.2020 21:50

godziny są, skontaktuj się z koordynatorem po prostu
    Xyz

10.06.2020 14:11

Witam jakieś opinie informacje o pracy na magazynie Jumbo w Den Bosch ?
    Ziomeczek

16.06.2020 20:34

Hajs oscyluje 350-500
    kamil

19.06.2020 21:41

załatwiają kwatery, nie ma się czego bać

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Weronika

17.06.2020 01:13

Hej! Czy ktoś wyjeżdżał do Venlo do pakowania ubrań tommiego i calvina? Jak godziny, zarobki, zakwaterowanie?
    damian

19.06.2020 21:38

praca nie jest ciężka, godziny są, bardzo mili pracownicy, wszystkiego się nauczą
    KasaBlanca

18.06.2020 20:19

Hej, niedługo ze swoim chłopakiem jadę do pracy do de meern do pracy w Albert Heijnie. Jak ogólnie wyglądają warunki zakwaterowania w soesterberg lub w Camelot campus?
    agnieszka

19.06.2020 21:20

w camelot campus warunki bardzo fajne, mieszkałam tam z mężem przez kilka miesięcy, ogólnie mogę polecić
    Ktoś

18.06.2020 20:51

Ktoś pracował na salatkach w Rinsburgu? Jakieś opinie szybko:)
    Maciej

19.06.2020 21:14

Praca bardzo spoko, da się zarobić, atmosfera jest super! :)
    Belny

19.06.2020 19:44

Siemka ! Planuje podjąc prace w Holandii za posrednictwem tej firmy. Ma ktoś jakies sprawdzone info/ własne doswiadczenie czy warto /Jak traktują ludzi ? Czy zakwaterowanie jest dobre.. No wszysto co musze wiedziec ! :) Dzięki !
    Bela

18.06.2020 21:27

Hej słuchajcie dziś się wyprowadził ode mnie z pokoju z firmy vandajka Paweł Radko uważajcie na niego to jest (usunięte przez administratora) i kłamcą mieszka w Śląsku postulat jego jest chudy niski uważajcie bo on miał do was jść pracować
    Nowy

17.06.2020 23:54

Cześć! Czy ktoś z Was pracuje na magazynie Obi w Niemczech w Wermelskirchen? Jestem ciekaw jakie są warunki na mieszkaniu i jak wygląda praca oraz ile można zarobić. Z góry dziękuję za odpowiedź :)

16.06.2020 17:43

Pracował ktoś przez otto jako komisjoner w Wermelskirchen albo Feuchtwangen ? Potrzebuje opinii, che wyjechać ze znajomymi na początku lipca
    Marek J

15.06.2020 19:29

Witam wszystkich. Mam pytania trochę nie na temat dotyczącej firmy OTTO. Planuje rozpocząć pracę w DE lub NL, jeśli jakaś doświadczona osoba mogła pogadać i dać parę wskazówek, byłoby bardzo miło. [email protected]
    Enio

06.06.2020 09:06

Mam stawkę 11.20 euro brutto ile to będzie netto?
    PRAWICZEK

13.06.2020 12:12

nawet nie pytaj bo sie załamiesz synu
    Andrzej

29.05.2020 00:42

Pozytywne opinie dodawane mniej więcej w tym samym czasie może zarządcy otto zarekomendowali swoim pracownikom z biura dodawanie pozytywnych opinii w necie bo jak wiadomo jeżeli szukasz pracy to gdzie najpierw sięgasz po opinie do internetu. A prawda o otto jest taka że kroją na czym tylko mogą od godzin po mandaty które nie wiadomo czy w ogóle ktoś dostał, oczywiście wyślą kopie ale co za problem zmienić kilka literek w mandacie a wiadomo XXI wiek można dużo jak się zatrudnia informatyków. W skrócie OMIJAJCIE TA AGENCJE więcej można zarobić w Polsce

12.06.2020 21:41

Kur.a zaburzony nierobie jeżeli komuś się nie chc robić i czeka aż mu manna z nieba spadnie i wyjeżdża za granicę ponton by się najarac trawy i inne atrakcje a nie myśli o pracy to sorry każdy będzie narzekał mieszkałem z klientem który unosił się honorem i ch.. mu to dało część czapka więc jeśli jedZiesz na zarobek a nie na zabawę napewno grosze się znajdą mówię to w przenośni dla laików nie pierwszy dzień pracuje za granicami Polski

12.06.2020 21:46

A już mnie wkur...s jeżeli jest Otto tak to agencja pracy pośrednictwo zapewnia tobie pobyt w tzw hotelu robotniczym lub inne zakwaterowania i są nie nałożone restrykcje by nie było kokodżambo melanzy ćpania i innych chorych historii a jak jest w danej lokalizacji zależy od ich managerów jacy są i na ile pozwalają a jeżeli przyjeżdżają Kowalcy i myślą że jadą na 5 gwiazdek to lipa trochę ... A wracając do tematu nie spotkałem się jeszcze by Otto prosiło kogo kolwiek o pozytywne opinie by mieć dalej prace więc chłopaku zastanów się 5 razy zanim coś napiszesz bo w (usunięte przez administratora) byłeś (usunięte przez administratora) widZiales a swirujesz znawcę ....
    Matt

10.06.2020 15:02

Ile kilometrów jest na sałatki z miejsca w którym się mieszka? Pozdro

11.06.2020 18:11

Ok 7 km prosta droga
    a

10.06.2020 04:29

Są darmowe automaty w kantynie w firmie kawa herbata czekoladą i jakieś inne badziewia ;)
    Basia

09.06.2020 21:30

Opisując własne doświadczenie i z punktu obserwacji mogę śmiało powiedzieć, że agencja ludzi traktuje bardzo przedmiotowo...jak nie ty to inny..:) Nie mieliśmy osoby jednej do której mogliśmy dzwonić ponieważ co chwile otrzymywaliśmy telefony od różnych osób :) Pracownicy tam jakby w ogole się ze sobą nie kontaktowali. Dzwonisz ze sprawa do jednej osoby a na drugi dzień okazuje się, że nikt o niczym nie wie dalej...Itd Szkoda słów... Póki nie jesteś korzyścią to nie ma co zostawać :) Plusem było zakwaterowanie w którym było nowocześnie oraz czysto :)
    tolek

09.06.2020 12:58

Witam, jak wygląda sytuacja z wcześniejszym powrotem ? powiedzmy po 6-7tyg, robią problemy ?
    Ten

09.06.2020 20:06

Raczej nie, wszystko zależy od firmy ale umowy nie są wiążące więc nikt po 6 tygodniach nie bedzie cie trzymał na siłę

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Magazynier (k/m/n)

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

Proste czynności magazynowe - Głuchowo

Poznań

32 - 32 PLN / h

Osoba do wykonywania czynności magazynowych

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Pracownik produkcji (k/m/n)

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Proste czynności produkcyjne. Bez doświadczenia!

Słupno

31.4 - 31.4 PLN / h