OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

kajak

11.03.2022 15:01

Hej, chciałam zapytać co ile czasu z Otto są zjazdy do Polski? Czy byłaby możliwość wyjechania np na miesiąc i powrotu na matury, i później znowu wyjazdu? Czy ciągiem koniecznie np 3 miesiące? Proszę o pomoc!
    Łukasz witas

18.03.2022 22:17

Jak pujdziesz do biura i powiesz jaka jest sprawą to chyba da się ale lepiej popracować dłużej
    Waaawkaaa

15.03.2022 21:16

Hej, pytam doświadczonych: jakie miejsce polecacie na wyjazd? Gdzie jest najlepsze zakwaterowanie i warunki?
    Ziomal

16.03.2022 23:35

Jeżeli zależy Ci na Otto, to zakwaterowanie i warunki w Park Kafra Gouda Stoofkade 11
    Łukasz witas

18.03.2022 22:09

Potwierdzam zakwaterowanie dobre
    Gabi

16.03.2022 18:05

Hejka planujemy z chłopakiem wyjechać po świętach do pracy jeszcze konkretnej propozycji nie mamy i tu pytanie do was gdzie najlepiej sie dostać ??? Gdzie są najlepsze warunki mieszkalne jak i fajna praca ???? pozdrawiam !
    Klaus

18.03.2022 13:50

Przez otto to prawie wszędzie jest ok. Osobiście polecam rozważyć ofertę order pickera w Zaandam
    Iwona

17.03.2022 01:19

Dostałam ofertę pracy w Arvato Heideloh w ok.Lipska. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat warunków pracy,zamieszkania, pieniędzy oraz czy jest stała liczba godzin? Pozdrawiam.
    Sanio

18.03.2022 13:35

Kolega, ktory tam pracowal rok temu, mowil, ze harmonogram godzinowy ustalal sie na biezaco bo bylo duzo ludzi, teraz to nie wiem jak jest, trza dzwonic bezposrednio do otto i pytac
    Szymon

17.03.2022 11:22

Witam, planuję sie wybrac z dziewczyną do Holandii, mógłby ktoś powiedzieć jak wygląda zakwaterowanie? Czy bedziemy mieli sami pokój czy jest opcja, że do kogoś nas dorzucą
    Olka

18.03.2022 13:33

Śmiało mówcie, że chcecie oddzielny pokój. My z chłopakiem dostaliśmy pokój 2os z oddzielną łazienką, także wszystko jest do dogadania
    Kamilpownuk91

17.03.2022 11:52

Dzień dobry Wybieram się teraz 19.03.2022 Sindbad autokar z Opolszczyzny na ofertę pracy przez agencje otto. Dziękuję
    Gusia

17.03.2022 12:49

Ja też jadę z Opolszczyzny ale za tydzień

15.03.2022 03:32

Siema! Na poważnie rozważam wyjazd do Holandii lub Niemiec z Otto, przynajmniej na kilka miesięcy (to były mój powiesz wyjazd zagranicę w celach zarobkowych)- czas pokaże na jak długo. Myślę że chciałbym wyjechać mniej więcej na przełomie kwietnia i maja. Z tego co się zorientowałem to zakwaterowanie z reguły jest w pokojach 2- osobowych, a na ten moment nikt ze znajomych nie ma podobnych planów. Stąd moje zapytanie czy ktoś w podobnym terminie ma zamiar wyjechać z agencją. Nie ukrywam że jestem innej orientacji niż większość społeczeństwa więc najlepiej gdyby przyszły wspollokator/ka był/a podobnych preferencji lub po prostu osobą tolerancyjna i otwartą. Chodzi tylko i wyłącznie o nasz wspólny komfort, bo nie wyobrażam sobie trafić do pokoju z kimś kto nie akceptuje mniejszości ;) mam 25 l, poukładane w głowie i nie mam problemów z utrzymaniem porządku. Pozdro dla wszystkich i dzięki za wyrozumiałość. J. Kontakt : jasieeek95 (małpa) wp.pl

15.03.2022 03:35

Sory, bledny mail: jasieeek_95(malpa)wp.pl

15.03.2022 06:18

Pomyslka, poprawny mail: [email protected]

15.03.2022 06:17

Siema! Na poważnie rozważam wyjazd do Holandii lub Niemiec z Otto, przynajmniej na kilka miesięcy (to były mój powiesz wyjazd zagranicę w celach zarobkowych)- czas pokaże na jak długo. Myślę że chciałbym wyjechać mniej więcej na przełomie kwietnia i maja. Z tego co się zorientowałem to zakwaterowanie z reguły jest w pokojach 2- osobowych, a na ten moment nikt ze znajomych nie ma podobnych planów. Stąd moje zapytanie czy ktoś w podobnym terminie ma zamiar wyjechać z agencją. Nie ukrywam że jestem innej orientacji niż większość społeczeństwa więc najlepiej gdyby przyszły wspollokator/ka był/a podobnych preferencji lub po prostu osobą tolerancyjna i otwartą. Chodzi tylko i wyłącznie o nasz wspólny komfort, bo nie wyobrażam sobie trafić do pokoju z kimś kto nie akceptuje mniejszości ;) mam 25 l, poukładane w głowie i nie mam problemów z utrzymaniem porządku. Pozdro dla wszystkich i dzięki za wyrozumiałość. J. POPRAWNY MAIL Kontakt : jasieeek_95 (małpa) wp.pl
    Benek

14.03.2022 22:09

Witam, planuje wyjechać pod koniec marca, początek kwietnia tylko troche sie waham po komentarzach, jakie fruwają po necie na temat roznych lokacji i roznych osob (koordynatorow/trenerow) z Otto... Czy jest osoba, która może polecić jakąś lokacje, czy firme w której wcześniej pracowała przez Otto? Czy jest ktoś, kto może wybiera sie w tym terminie który proponuje i jedzie tam po raz kolejny? Chętnie dogadam się z kimś i możemy jechać razem we 2 czy nawet wiekszą grupą (3/4/5 osób, zawsze to lepiej w razie jakby coś się stało złego na miejscu) [email protected] mój mail, chętne osoby zapraszam do kontaktu.
    Viking

05.03.2022 13:29

Hejka, chciałabym się wybrać do Holandii do pracy gdzieś w połowie marca czy ktoś byłby chętny? We dwójkę raźniej :)

14.03.2022 12:19

Siema ja mam zamiar wyjechać i chętnie zabiorę się z kimś. Czekam tylko jeszcze na dogranie do końca oferty. Jak chcesz to napisz mi na maila [email protected]
    Ania

14.03.2022 17:07

Witam jestem chętna wyjechać obecnie szukam pracy to mój mail [email protected]
    Kamil

08.03.2022 19:28

Cześć, czy ktoś będzie się wybierał do pracy w holandi dnia 20.03.2022 raźniej w grupie, tylko narazie przeglądam oferty i opinie, i się tak zastanawiam czy jechać, bo przeważnie jest problem z zakwaterowaniem.
    Zainteresowany wyjazdem

14.03.2022 11:55

Siema ja planuje wyjazd 20go, dogrywam jeszcze ofertę pracy jak chcesz to pisz na maila [email protected] Jestem z Krakowa

14.03.2022 12:18

Zainteresowany wyjazdem

07.03.2022 11:30

Cześć jestem zainteresowany wyjazdem, jeszcze nie podjąłem decyzji od kiedy i gdzie, natomiast fajnie byłoby wyjechać z kimś. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt mailowy [email protected] Jestem z Krakowa, mam 26 lat, mam też własne autko na wyjazd co jest plusem :D

13.03.2022 23:20

Tez się zastanawiam ale dopiero od 22.03 mógłbym wyjechać, jakbyś nie zdecydował się do tego momentu to pisz [email protected]

14.03.2022 12:15

Napisałem maila

19.02.2022 18:27

Ktoś 5 marca się wybiera autokarem do Holandii ?
    Bartosz

04.03.2022 12:10

Hej, a powiedz jaką stawkę i ile h bedziesz miał? Tez chce wyjechac ale pod koniec marca poczatek kwietnia Mieszkanie i ubezpieczenie też załatwiają?
    Marcin

14.03.2022 07:56

Jakby co dawaj znać na email wszystko opowiem [email protected] jak tu jest

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

32 - 32 PLN / h

Magazynier (k/m/d)

Piaseczno

5400 - 6000 PLN / m

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

Bbb

10.03.2022 11:30

Ja jakos dwa tygodnie temu złożyłam cv na konkretną ofertę, mianowicie praca na pickerce w Bredzie na magazynie Jumbo. Zdjęcia dowodu wysłane, test osobowości wypełniony, a kontaktu brak. Zostałam poinformowana, że wyjazd od 14 do 21 marca na tą lokację co ja chcę. Zastanawiające jest to ze zaczynaja cos załatwiać i nagle cisza dodzwonić się nie da, poczta głosowa …
    alicja

13.03.2022 19:48

czekaj cierpliwie, mysle ze na ten termin mieli juz komplet, moze w nastepnym terminie sie uda. sprobuj wyslac maila, skoro nie da sie dodzwonic
    Kamil

02.03.2022 18:12

Cześć wszystkim, wybieram się 12 marca do pracy do Holandii. Jest tu ktoś to też jedzie w następna sobotę?
    Maja

11.03.2022 13:27

Hej, ja jutro jadę , jak chcesz to pisz : [email protected]

11.03.2022 21:42

tak ja jade jutro w sobote o 20 z poznania do holandii autokarem
    !!

11.03.2022 17:10

Hej, pracował ktoś może w firmie Hessing BV i może coś o niej powiedzieć?

05.03.2022 10:18

Siema czy ktoś jedzie do pracy do Holandii w terminie 20.03.22? jak coś to można się zgadać i pojechać razem kontakt do mnie [email protected]
    Viking

06.03.2022 18:07

Hejka, napisałam do ciebie na emailu
    PawEl

11.03.2022 13:35

Hejka kiedy zaczynasz prace?Ja w pon wiec jadę 19 sobota jak narazie zdecydowałem się na Sindbada.Ty jedziesz autem-dokąd konkretnie???
    PawEl

11.03.2022 13:31

Witam czy ktoś wybiera się do Holandii-okolice Hagi 19.03.22.Proszę o kontakt :)
    Nacia

07.03.2022 12:26

Czy ktoś wybiera się 14.03 do Holandii? :D
    Tholen

07.03.2022 18:32

Witam, ja się wybieram na magazyn dać tholen.
    Ardian

08.03.2022 08:21

No ja tez sie wybieram w najblizszym czasie jesli ktos ma konkretne oferty gdzie jedzie moze napisac [email protected] pozdrawiam
    Milena2

07.03.2022 22:09

Order picker W Albercie. Jak to wygląda? Czy ang jest konieczny? Skaner po polsku?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

07.03.2022 22:01

Witam, dostałem ofertę pracy w magazynie dsv tholen New balance. Może ktoś podzielić się opinią na temat pracy oraz zarobków?. Pozdrawiam
    Nacia

01.03.2022 19:28

Witam. Czy ktoś wbiera się z Lubelskiego lub z Mazowieckiego do Holandii, na pakowanie słodyczy? :)
    Kubus

07.03.2022 10:47

Ja planowałem jestem z lubelskiego
    Klaudiusz

02.03.2022 14:15

Witam wybiera się ktoś 14 marca na Pakowanie Akcesoriów komputerowych ? kontakt : [email protected]
    Gośka

01.03.2022 11:04

Hej. Jakie macie doświadczenia w wyjazdach przez agencje Niemcy, Holandia?
    Eryk

28.02.2022 11:16

Hej wszystkim mam pytanie aplikowaliscie przez Otto Work i pomogli wam z tą pracą za granicą czy jednak trzeba mieć własne kontakty żeby wyjechać do pracy do Holandii
    Loro

28.02.2022 22:15

Otto wszystko zapewnia i pomaga we wszystkim na miejscu.
    Pens

01.03.2022 09:06

Tak było jak byłem w Niemczech z nimi
    dziek

01.03.2022 08:58

Wyjazd do holandii wpsominam dobrze

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

1906

27.02.2022 23:33

Ktoś wyjeżdża 10 marca

28.02.2022 15:22

Cześć, ja bym chciał wyjechać. Jaką ofertę dostałeś
    pipi

28.02.2022 22:33

Tak samo, gdzie dokładnie jedziesz?
    Ewela

08.02.2022 03:48

Hej ;) Wybieram się do pracy do AH na picking. Czy byłby ktoś chętny na wspólny wyjazd? Razem zawsze raźniej ;)
    Edyta

25.02.2022 10:58

Wyjechała już pani bo ja planuje Można skontaktować się pod numerem +48696438582
    wiktor

28.02.2022 22:23

Jesteś na miejscu? Jak tam jest? Rozważałem te ofertę i zrezygnowałem w ostatniej chwili
    pati

28.02.2022 22:18

Wróciłam właśnie z pierwszej pracy z Holandii. Pojechałam z chłopakiem i spędziliśmy fajny produktywny czas na miejscu. Duzo pracy, fakt, ale przyjemne warunki mieszkalne i mili ludzie dookoła.
    Barto

30.01.2022 00:36

Witam. Pytanie, jak wygląda sprawa z zakwaterowaniem (głównie chodzi o to czy zachowane są standardy i nie trafiają ludzie na baraki), opieka polskich koordynatorów i zarobki, nie (usunięte przez administratora)
    gloria

28.02.2022 15:55

Zgadzam się. Z roku na rok jest coraz lepiej
    Michał

28.02.2022 22:12

Faktycznie jak zaczynałem jeździć kilka lat temu to widać było niedociągnięcia tu i tam, ale z roku na rok jest coraz lepiej. Serio dbają o standard i komfort pracowników.
    eeee

28.02.2022 19:05

Czy ktoś wybiera sie do Niemiec niedlugo?
    Werka:)

10.02.2022 11:45

Hejka, chce jechać sama do Holandii do pracy jakoś za tydzień góra dwa. Jest jakaś dziewczyna która jedzie również sama i chce się poznać i dogadać? :) We dwójkę raźniej :) Proszę zostawiać e-mail czy cokolwiek do kontaktu
    Mariola

28.02.2022 18:07

Hej a gdzie jedziesz do jakiego miasta i czy busem jedziesz?
    Eryk

28.02.2022 19:04

Do Holandii z nimi tak?
    Borek

28.02.2022 16:29

Jeżdze z OTTO do Holandii, dobra agencja, wszystko załatwiają.
    zielenina

31.01.2022 15:14

Wyjazd z nimi do Holandii wspominam super. Na pewno kiedyś jeszcze pojade.
    BB

31.01.2022 22:15

A gdzie najlepiej z nimi jechać? Możesz coś konkretnego polecić?
    sylwia

28.02.2022 16:01

ja pracowalam tu Albert Heijn Online Almere i moge polecic
    Dawid Wronka

21.02.2022 13:05

Dzisiejszego dnia moje zdanie na temat agencji drastycznie się zmieniło, a mianowicie warunki pracy są Ok, ale to w jaki sposób traktujecie swoich pracowników nie jest Ok. 3 tygodnie temu zgłosiłem (urlop bezpłatny tygodniowy lub 3 dniowy) w zależności czy trafi mi się połączenie samolotem, które będzie mi odpowiadało. Wyjaśniłem Pani koordynator o co chodzi i dlaczego muszę być w Polsce i jak chce to załatwić. Myślałem, ze załatwiłem sprawę.długo zwlekałem z wnioskiem urlopowym, ale zgłosiłem to na samym początku i nie pomyślałem, nawet, ze będą z tego tytułu problemy. W połowie tygodnia jeszcze potwierdziłem przyjazd, a finalnie skończyło się na tym, że zostałem poinformowany na miejscu o rozwiązaniu umowy (17.02) i kazali mi się wyprowadzić rozumiecie? Ktoś zapomniał mi 4 dni zadzwonić, napisać e-mail lub wiadomość w aplikacji? Bo ja nie…(usunięte przez administratora)Dziękuje za zorganizowanie transportu dla kierowcy waszego busa, a tego dnia kierowałem ja. Auto się zepsuło na autostradzie w stronę Amsterdamu, kierowca przyjechał i zabrał wszystkich na zakwaterowanie poza mną. Mnie laweta wywiozła na parking przy autostradzie w ulewę, gdybym nie miał swojego auta i kogoś kto może po mnie przyjechać stał bym znacznie dłużej. To było dwa dni przed urlopem. Niestety rano obudziłem się chory, i wyleciało mi żeby zgłosić chorobowe, dostałem opierdziel przez telefon wytłumaczyłem dlaczego i co się stało. Wieczorem napisałem wiadomość, ze nie będę tez dnia następnego bo czuje się tak samo… i rano o 5 potwierdziłem dla pewności, ze zgłoszone.(usunięte przez administratora)
    Marta

26.02.2022 20:05

Moim zdaniem nie ma co obwiniać całego Otto, skoro sam napisałeś że warunki pracy są Ok, bardziej tą konkretną koordynatorke.... Niestety niekompetentni ludzie mogą trafić się wszędzie, nie tylko w otto
    Paweł

28.02.2022 15:24

Koleżanka miała podobną sytuację parę lat temu, napisała skargę na koordynatora i go zwolnili. Także czasami warto dzwonić bezpośrednio do biura głównego otto, żeby rozwiązać takie problemy
    Marcin

21.02.2022 18:59

Witam ja dostałem ofertę na vepo cheese wyjazd planowany na 26 lutego czyli za chwilę poważnie zastanawiam się nad tą ofertą wygląda całkiem spoko ale samemu też słabo jechać może ktoś byłby chętny na wspólny wyjazd ?
    Alma

26.02.2022 20:08

Moim zdaniem nawet jakby nikt się nie znalazł to się nie oglądaj i jedź sam :) szkoda by zmarnowac taka okazje
    Radek

28.02.2022 15:23

I jak tak? Już jesteś na miejscu?
    Kuba Szczecin

24.02.2022 11:26

Mam pytanie jak długo się czeka na pierwszy wyjazd z Otto ktoś coś?
    Izabela????

24.02.2022 10:13

Czy ktoś z Was wie wstępnie, że będzie jechał do Holandii (12 marca) ? Miejscowość Leiden. (Czekam jeszcze za potwierdzeniem). Ja wyjeżdżam z Poznania. Z tego co wiem pokoje są dwuosobowe, więc fajnie byłoby znaleźć kogoś do pary, w podobnym wieku ???? (ja mam 25lat), żeby w miłym towarzystwie spędzić te 3mc ???? Dobrze gotuje, trochę sprzątam ????, dużo gadam ???? Jak "ktoś coś". Może do mnie napisać na maila [email protected]
    PiterGNIEZNO

16.02.2022 23:06

Witam spodobala mi sie ta oferta na ktora aplikuje. Czy ktos z was moze sie wybiera do w VDL Nedcar. Południowa Limburgia na produkcje BMW I MINI i czy ktos z was moze juz podjal tam prace? Prosze o opinie jak to wyglada w praktyce??
    Wojtek

23.02.2022 21:41

Witam, Możesz przesłać mi namiary na tą ofertę, może też bym się wybrał, zawsze to raźniej. Pozdrawiam
    Roksana

19.02.2022 10:59

Hej, szukam kogoś do wyjazdu do Holandii. Dopiero dziś złożyłam formularz przez ta agencję. Mi miejsce jest obojętne, gdyż to będzie mój pierwszy wyjazd. Razem zawsze raźniej. Nie mam swojego auta, mam 24 lata. :) odezwij się w komentarzu :))
    Rita

22.02.2022 14:55

Z Otto masa ludzi jeździ na pewno kogoś znajdziesz byle kogo nie biorą też więc na luzie
    normalny

23.02.2022 16:50

napisz na maila tam dam ci telefon i ogarnę ci wszystko, pracuje pod Otto od roku, zapraszam, mam auto wszystko można dogadać. Mój mail to [email protected] Daj znać jak wyślesz wiadosc bo rzadko te pocztę czytam,

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.