Pol-Trans Catering Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe

Mierzęcice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 28 ocen.

Opinie o Pol-Trans Catering Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Trans Catering Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe

Jedi

No..Vader wysiliłeś się. Brawo!! Wyrzuciłeś już z siebie wszystko co złe? Interesujące. Mimo, że już nie pracujesz w firmie (a przecież byłeś z nią związany niekrótko) posiadasz nade wszystko bardzo dobre i świeże informacje. Powiem, jesteś na bieżąco. Hmm... Przypadek? Czyżby oprócz polsko ukraińskiej załogi, tych mniej lub bardziej bojaźliwych i zmuszonych do pracy, firma zatrudniła jeszcze małe, czarne, ale jakże pożyteczne dla zewnętrznego otoczenia stworzonko? Intrygujące. Fe A tak szerzej Grafik zmienia się, owszem. Ale nie jest to widzimisię czy złośliwość właściciela, lecz potrzeba danej chwili. Jesteśmy firmą, w której wiele się dzieje.Działamy w branży hotelarskiej, gastronomicznej i lotniczej. Nie wybieramy klientów. Oni po prostu są, i Ci "zaplanowani" i Ci (tych jest więcej) " niezaplanowani", którym należy sprzedać usługę jak najlepiej. Stąd praca zorganizowana jest (jak pisze Vader) wg długopisu pani dyrektor. Niestety branże te są specyficzne i rządzą się swoimi prawami, co nie znaczy, że są na bakier z kodeksem. A kto liczył na łatwy zarobek, nieco się zawiódł i teraz wylewa swoje żale i pluje jadem. "...Bywało że ludzie mieli zmiany od 2 do 10...", bywało też, że ludzie pracowali 2-3 dni w tygodniu nie wyrabiając godzin. Czy wtedy narzekali? Czy ktoś z nich wyraził chęć przyjścia do pracy? Nie. Bywało, że następny tydzień wymagał więcej pracy. I co? No i afera. Jak można tyle pracować? Ano można, taka potrzeba. Codziennie mierzycie się z potrzebami, począwszy od potrzeby wstania z łóżka aż do potrzeby położenia się spać. Gdyby każdy autor negatywnego wpisu miał odrobinę odwagi i stanął twarzą w twarz z atakowanym, to kto wie, może nie musiałby w taki sposób się uzewnętrzniać i obudziłby w sobie instynkt pozytywnego myślenia. Fakty są takie: Każdy właściciel firmy, prezes, dyrektor itd ma opracowaną strategię działania, ma określone bliższe i dalsze cele rozwojowe i dąży do ich realizacji. Bez realizacji celów firma nie istnieje, nie ma prawa bytu. Czy to tak trudno zrozumieć? Logiczne więc jest, że pani dyrektor jest osobą wymagającą. Ale jest też człowiekiem. Nie zaprogramowanym robotem działającym schematycznie. Jakieś wsparcie ze strony pracowników należy się i jest całkiem na miejscu. Pamiętajcie, że do negatywnych opinii należy podchodzić z rozsądkiem. Wielu wypowiadających się ma skłonności do przesady i wyolbrzymiania. Jeśli nie jesteście pewni co do wiarygodności opinii, macie wątpliwości i pytania, zgłoście się do firmy. Porozmawiajmy. Nie bazujcie tylko na słowie pisanym (kartka wszystko przyjmie) i głuchym telefonie. Zajrzyjcie do źródła. PS Nie mniej interesujące byłyby wpisy pracodawców opiniujące pracowników. Przecież medal ma dwie strony.

AC
@Jedi 15.02.2018 13:38

Pierwszy wybielacz napisany. Słaby

Lord
@Jedi 15.02.2018 13:38

Bo każdy marzy o tym żeby w zimę robić dwa dni w tygodniu a potem w lato dostać 200h... :O

Vader

Wieczne proszenie się o wolne w grafiku. Prośby można zgłaszać do przełożonych, a i tak nic tego nie wychodzi. Pani Dyrektor robi grafik wg własnego uznania. Np potrzebujesz wolna sobotę na egzamin, wesele, inna imprezę, albo na wyjazd choćby w celach hobbystycznych na który jedziesz 500 km w jedna stronę to z zawiści wrzuci Ci nockę z piątku na sobotę. O życiu prywatnym można zapomnieć. Całe życie układasz pod prace i pod wydziwnione grafiki, które są z tygodnia na tydzień albo z dnia na dzień, i w dodatku potrafią być zmienione kilka razy. Bywało, ze ludzie mieli zmiany od 2 w nocy do 10 lub do 14, a następny dzień znów np na 6. Najczęściej na recepcji pracują 6-18,18-6,wolne, 6-18, 6-18,18-6,wolne,6-18. Nie ma zachowanego żadnego harmonogramu pracy 12h. Ludzie pracują wg długopisu Pani Dyrektor. Kogo lubi, kogo mniej. Jedni same nocki, drudzy więcej wolnego i same dniówki. Wszystko układane na sztywno, jedno L4 i caly grafik połamany. Dyrektorka absolutnie nie patrzy wstecz przy tych swoich grafikach tygodniowych albo mniejszych. Bywają sytuacje, ze pracownik jest 8 albo 12 dni w pracy non stop. A pozniej niewiadome sytuacje ze ktoś ma nadgodziny albo niedogodziny. Jak? Buuuuahahahahaha. W tej chwili ponoc niema nawet kadr. To trzeba się martwić również o swój urlop żeby był dobrze naliczony. Niestety ale XXI wiek jeszcze nie wszedł w ta firmę i nie posiadają widocznie programów kadrowych. Jeżeli chcesz zacząć prace w tej firmie, masz męża/żonę to odrazu ich uświadom, ze zdobycie urlopu w tym samym czasie co Twój partner w innej firmie czy korporacji graniczy z cudem. Dyrektorkę interesują tylko jej własne cele. Ludzi do pracy brak, zostają tylko weterani albo już odeszli na emeryturę niektórzy. Tylko mocna Polsko/ukraińska załoga tam zostanie, którzy robią bo musza albo się boja. Szczerze Nie Polecam!

Greg
@Vader 14.02.2018 21:24

Weterani też odchodzą. Niestety bez nich to już inna firma.

Były pracownik

Gorzka i smutna prawda ale dyrektorka zakładu jest po prostu złym człowiekiem. Ona stawia dobro ludzi ponad własne cele,stąd jest bezwzględna. Niby religijna ale na pokaz.Wymaga szacunku ale co sama sobą prezentuje? Nic.Po prostu nic. Kłamie, manaipuluje.Po trupach do celu. Ona mysli,że jest taka super ale ile ludzi skrzywdziła.Postaw się a Ci żyć nie da.Kabluj, przytakuj-będziesz szanowany i dostaniesz podwyżkę. Paranoja.

Men in black

Nie marzekajcie na tygodniowy grafik...kiedyś był z dnia na dzień. ..to były czasy...więc firma idzie do przodu...powoli ale jednak.

Siergij

Stamtąd nawet Ukraińcy uciekli...

Majk
@Rusłan 04.02.2018 17:44

Dokładnie,a więc ludzie odwagi i do przodu!Tam nic na was dobrego nie czeka.Zjedzą Cię, wyssają energię do zera i wyplują jak będziesz zbędny. GO AHEAD!

Antonov
@Rusłan 04.02.2018 17:44

Tak jest! Ludzie uciekajcie bo tam wyssają z wac całą energię a potem kopną w d..e no chyba że jesteś plastuś i donosi na innych. GO AHEAD!

BYŁY PRACOWNIK Z PYRZOWIC

Od początku 1) obiecuje więcej płaci mniej, 2) musisz być w pracy na każde zawołanie (niby jak wcześniej zgłosisz prośby do grafiku to i tak nic szefowej to nie obchodzi że masz wesele na którym jesteś świadkiem, masz być w pracy i JUŻ), 3) brak organizacji, 4) plotkowanie i donoszenie, 5) szanowne Panie kierowniczki które pomiatają ludźmi na lewo i prawo. na polecenie szefowej. Kierowniczka recepcji a teraźniejsza "dyrektor" Marta pojęcia nie ma o zarządzaniu, liże tylko dupę szefowej i donosi a w rzeczywistości jest roztrzepana i nieogarnięta. 6) przerzucanie na inne stanowiska bez uprzedzenia (tak więc sadzisz kwiatki, sprzątasz pokoje, myjesz okna, obsługujesz Komunie, obsługujesz Targi itd. pracując na recepcji) 7) Większość pracowników jest po 50 albo z Ukrainy więc boją się sprzeciwić, reszta to przeważnie ludzie strasznie zakompleksionych - boją się że nie znajdą innej pracy i tak po cichu robią co im się mówi trzęsąc się ze strachu. 8) Ludzie pracują tam po kilka lat bez podwyżki (w sumie ich wina bo nisko się cenią a szefowa nie doceni !!!) 9) Grafik tygodniowy zmieniany 100 x, czasem wysyłany przez szefową dopiero w niedziele (więc zero życia prywatnego), O POWYŻSZYM ŚWIADCZY ROTACJA PRACOWNIKÓW I OPINIE JAKIE SZEFOWA MA WŚRÓD MIEJSCOWYCH, NIKT NIE CHCE DLA NIEJ PRACOWAĆ. nie trać zdrowia, szkoda życia na taką robotę :P

Pinokio
@Antonio 04.02.2018 16:17

Nie no przecież podstawowym atutem kierowcy są grabie i kosiarka.A Marta cóż. Niech się sama porusza to może boczki spali ????

Pinokio
@BYŁY PRACOWNIK Z PYRZOWIC 04.02.2018 13:07

Kierowniczka czy tam dyrektor hotelu niech sama lepiej polata na miotle,to kark odzyska i fotele nie będą tak skrzypieć ????

Dawid

Czy tak dobrze się wam pracuje,że nie ma chętnego do pisania? Chciałbym tu pracować i opinie pracowników są bardzo pomocne.

endy

Szukała do Modlina znowu. Wiecie ile można sie spodziewać po przelewie tam ? :)

uk
@endy 27.09.2017 01:40

szuka dalej takze chyba nie ma co sie pchac tam :)

KFC

FFC Tam nie ma osoby nie do ruszenia. Prędzej czy później na każdego przyjdzie pora tylko trwa to mniej lub więcej czasu. Właścicielka słucha tych co jej przytakują i mówią jej to co chce usłyszeć czy to w ogóle ma sens czy nie,a w rzeczywistości myślą WTF ?;)

FFC

Czy chcesz mieć wypłatę na czas i zgodnie z umową i to wystarczy? To firma dla Ciebie. Poza tym karuzela doraźnych poleceń do zrobienia na już, przerzucanie pracowników z dnia na dzień w różne miejsca bez uprzedzenia, grafik pracy tworzony na tydzień i zmieniany w trakcie, pozorowanie działań byle jakoś wyglądało. Wszystkim chce zarządzać właścicielka, która wszystko wie lepiej a za jej decyzje lub -co częściej- ich odwlekanie odpowiadają pracownicy. Donoszenie, plotki, atmosfera podejrzliwości i osoby nie do ruszenia wierne i zapatrzone jak w obrazek, tworzenie fikcji o wspólnym interesie w którą nikt nie wierzy. Brak strategii, rozwoju, marketingu, polityki cenowej, szukania nowych rynków i źródeł gości.

Franek

Firma fatalnie zorganizowana, a jeszcze gorzej zarządzana. Chaos, przypadek, szczęście . To fundament tej firmy.

Dejvson

Nie wiem jak teraz Ale wtedy gdy pracowałem- jakieś 4 lata temu to była tragedia. Do dziś na sama myśl mam dreszcze o pracy w tym hotelu a szczególnie kierownictwie....zdecdowanie najgorsza praca jaką wykonywalem była właśnie tam. Dawny dyr. Hotelu naprawdę fajnie to wyprowadził jeśli chodzi o renomę. Jeśli chodzi zaś o zarządzanie personelem to.... no właśnie chyba lepiej przemilczec

jh

@ssz powiem Ci ze z tego co mi się wydaje to na chwilę obecną nie mają żadnych ofert w firmie ale sprawdz

pracownik

Jestem pracownikiem tej firmy i nie polecam sam osobiście ja tesz kończę tom kadęcie jest niewolnictwo brak szacunku dla kierowcy spedytorzy to są skurwysyny tylko same prostaki z nich

kaczynski_maly

Te pozytywne posty tutaj zamieszcza chyba tylko wlasciciel , z rodzina . Pozostale gorzkie , niestety jak najbardziej prawdziwe. Smieszy mnie argument stawiany w obronie : "Wyplata na czas", a jak ma byc inaczej?

Majkel

Jako były pracownik hotelu mogę zupełnie obiektywnie ocenić firmę. Hotele z dużym potencjałem, ale zaniedbane...sztuczne kwiaty, podstarzały wystrój, śmierdzące naftaliną pokoje. Pracownicy jako osoby wykonujące swoje obowiązki- ok, natomiast większość wyznaje zasadę"uprzejmie donoszę". Donoszenie jest wpisane w bycie pracownikiem tej firmy. Właścicielka zaprasza na dywanik i przepytuje kto z kim i dlaczego...bardzo często chodzi o życie prywatne. Potem wykorzystuje swoją wiedzę do szantażu pracowników ! Nowa terminologia, która wprowadziła tzw. niedogodziny. Kiedy jest niewielu gości idziesz przymusowo do domu, a potem musisz to odpracować we wskazanym przez panią właścicielkę terminie. Poprzedni dyrektor hotelu był zmuszany do przesadzania kwiatków i liczenia pościeli ! Pamiętam tylko chwilowy, krótki i dobry czas dla pracowników i hoteli- właścicielka zatrudniła 2 dyrektorki, które starały się wyprowadzić hotele na prostą. Niestety nie wytrzymały psychicznie i odeszły, a szkoda bo znały się na tym co robią. Właścicielka powinna żałować, że odchodzą od niej wartościowi ludzie. Wypłata faktycznie na czas, ale praca w tej firmie nie jest warta problemów psychicznych i dezorganizacji życia prywatnego.

Mia
@Majkel 19.08.2016 11:35

Przyjaciel dyrektorek się odezwał.zielonego pojęcia o hotelarstwie nie miały.Dlatego zmieniły fach

Była
@Mia 19.08.2016 22:41

Mialy pojęcie i o hotelarstwie i o marketingu. Nie pamiętasz jak ruszyły z hukiem konferencje i szkolenia? Co tydzień coś się działo a wcześniej sala konferencyjna stała pusta i zakurzona. To obecny dyr pojęcia o hotelach nie ma bo nigdy wczesniej hotelarzem nie byl, a recepcję zna tylko z salonu samochodowego

szok

to wariactwo jakie tu jest przechodzi granice wszelkie .Zacznę nagrywać co p.dyrektor mówi to się nadaje już tylko do telewizji i jakiegoś programu typu uwaga w tvn.

atr

nie polecam. Szkoda zdrowia i nerwow

BezKomentarza

Brak szacunku dla pracownika, pani dyr. nie potrafi docenić człowieka , jeden robi za trzech za jedną wypłatę i ani grosza więcej, najlepiej rób jak wół i się nie odzywaj.... witamy w RP. Jedynie co jest pocieszające to fakt, że w Polsce istnieją takie instytucje jak PIP

bolek

Idz i zobacz, albo napisz jakiegos pochwalnego posta. Brak zarzadzania, i balagan, a wlascielka powinna juz sobie odpoczac.

byly pracownik

dyrektorka i osoby na wyższym stanowisku wogole nie maja szacunku do pracownikow w tej firmie nie ma poszanowania do pracy zawsze wszystko jest zle i nie tak, ciesze ze juz nie mam z nia stycznosci bo praca psychicznie wykanczajaca

zalamka

Ale brednie tutaj padają . Że jest dobrze ? Że dobry pracodawca ? Normalnie wkurza mnie taka obłuda, Ludzie z przypadku robią a raczej tańczą jak im zagra właścicielka , która generalnie powinna skorzystać już z emerytury bo nie nadąża za rzeczywistościa i żyje we własnym świecie a najgorsze że do tego jeszcze święcie przekonana jest o swojej wyższości i nieomylności .Fakty ? Od firmy odeszli najwięksi kontrachenci np. WizzAir , w hotelach poprzez zarządzanie z PRL jest tylko syf i wycieranie pupy szkłem np. ludzie z cateringu są kierowcami w hotelu , recepcjonistami itd ... kucharze z restauracji co chwilę palą fajki i nawet jak wychodzą to się nie przebierają aż jedzenie cuchnie tym smrodem ale przecież jest wielki HACAP ...chyba HAHAHA .Generalnie ta firma jest jak ryba ... popsuła się od głowy . Ale zaraz się znajdzie opinia poniżej Pana Wacka z nikąd który od wujka brata szwagra ciotki syna słyszał że to najlepszy pracodawca na świecie

robol

Jak czytam te opinie to trudno się nie zgodzić z nimi . Każdy kto pracował lub pracuje to wie jak jest.I nie że słyszał od kogoś , gdzieś tylko na własne uszy i na własne oczy widział to o czym pisze.Bo kapitał to ludzie , tak właśnie ci którzy codziennie wykonują pracę a w zamian są poniżani i oczywiście dostaja wypłatę , ale ekstra firma super że płaci za pracę . Jak to wszystko czytam to najbardziej żenujący jest ten wybielacz po każdym prawdziwym poście . Sztuczne to jak ząbki z porcelany.No takie niestety czasy mamy że można ludzi okradać z godności i poniżać jak się ma firmę a nie ma oleju w głowie.

InnY

Trudno cokolwiek pozytywnego powiedzieć oprócz wypłaty na czas ... ale czy to ma być coś extra ? Przecież pracujesz to się należy i nie jest to nic nadzwyczajnego.Atmosfera pracy fatalna a najlepiej mają się kapusie właścicielki .Są zawsze bronieni i mogą bez konsekwencji oczerniać każdego pracownika i oficjalnie zastraszać że jak czegoś nie zrobisz to szefowa się dowie. I jak życie nie raz pokazało tak jest i wtedy nikt ciebie nawet nie wysłucha tylko jeszcze opieprzy .Duża część pracowników to ludzie 50 + więc cicho siedzą i dają sobą pomiatać wysłuchując bzdur niemal każdego dnia.Ale oficjalnie to wszystko jest super i nikt się nie skarży.Grafik pracy układany z tygodniowym wyprzedzeniem , o zmiany jak się uczysz albo wypada ci coś musisz się prosić , brak osób decyzyjnych ponieważ każda decyzja zapada z najwyższej góry a w tak dużej firmie to nie działa.Zresztą każdy pracował gdzieś wcześniej to ma porównanie.Nie ma miejsc i ludzi idealnych ale tutaj jest gorzej niż przeciętnie.Ale oficjalnie jak byś zapytał to wszystko super czyli żyć i korzystać .

anonim

(usunięte przez administratora)

były

Widocznie nie byłaś w cywilizowanym świecie i pasował Ci ten system

byly pracownik

Nie polecam. Klimat jak za komuny, wnetrze ,masz komputer ale i tak musisz wszystko notowac na papierze. Dla kogos kto przychodzi z cywilizowanego swiata naprawde trudno to ogarnac i az tak sie ofnac . Praca na recepcj to rowniez sprzataczka, kelnerka i kierowca. Praca dla ludzi bez ambicji. A i brak zycia prywatnego ich nie nteresuje, brakuje ludzi i musisz pracowac jak ci zagraja. Wlascicielka na rozmowie zapewnia ze to klamstwa i nie bedzie sie jezdzic autem jako taxi dla pilotow ani kelnerowwac, a juz po pierwszym dnu okazuje sie ze klamala. Ludzie skarza jeden na drugiego zeby tylko sie podlizac, zero wspolpracy , istna masakra. Wyplata owszem na czas i nie najgorsza, ale nie tylko tam jest na czas.... Odradzam , omijac

beata

nigdy nie staraj sie żle życzyć,widocznie to zło należało do ćiebie, idz i powidz to właścielowi lub spokojnie odejdz, jest wiele miejsc pracy i nie szkaluj na forum bo to jest najłatwiejsze, pamiętaj" nie życz nikomu co tobie nie miłe".Niby jesteś katolikiem "jeśli jesteś bez winy żuć we mnie pierwszy kamieniem"

Mikro

Dużo już było powiedziane. Ale dodam jedno: niech tyle zła ile zrobiła właścicielka swoim pracownikom wróci do niej. Tyle na ten temat.

ja
@Mikro 15.01.2016 09:08

Nie życz drugiemu co tobie niemiłe.Nie spotkałam jeszcze osoby ,która pozytywnie wyraża się o swoim poprzednim lub obecnym pracodawcy

anonim

(usunięte przez administratora)

Buba

A kim ty jesteś Bartek że tak bronisz tę firmę? Chyba członkiem rodziny... Kasa na czas to jeszcze nie wszystko, pewnie że pracować trzeba wszędzie ale zdrowie najważniejsze, mów co chcesz...

Teodor

Wszyscy tam już byli, i nikt tam iść nie chce. Szefowa manipuluje i mówi ci to to chcesz usłyszeć, byś został i dał resztki ze swoich sił. Ty padasz na grunt a oni ręce zacierają bo kasa się kręci. Ciągła rotacja pracowników, bo nikt nie znosi presji. Co z tego że wynagrodzenie na czas, jak się jest wykończonym psychicznie i fizycznie. Gdyby ich ludzi zostawili i się wszyscy zwolnili może by zrozumieli, że bez ludzi ich biznes pada. Byłem i nie poleca. Omijać szerokim łukiem. Pracownicy to niewolnicy.

Joachim

Czysty wyzysk, robisz za dwóch albo trzech. Presja i stres. !!!!!

Sizal

Jeśli zależy ci na zdrowiu psychicznym to omijaj firmę z daleka - szefowa tam jest toksyczna i zmiażdży cię psychicznie w krótkim czasie. A rotacja pracowników mówi sama za siebie...

Zyga

Rowniez nie polecam pracy tutaj, brak zycia prywatnego i zrozumienia. Powoli wszyscy odchodza

anonim

(usunięte przez administratora)

były pracownik

Sprzątać pokoje, podawać śniadania, wozić gości na lotnisko, pomagać w restauracji, pralni itd. Ale za to zapłacą w terminie, tyle, że niekoniecznie za wszystkie przepracowane godziny.

Zona bylego pracownika

Dziękuję właścicielowi firmy za dezorganizacje naszego życia rodzinnego- nigdy nie wiedziałam kiedy mąż będzie szedł do pracy a jak już wracał, to często na chwilę i znowu do pracy. Permanentny brak składu i ładu w zarządzaniu czasem pracy, albo niedobór pracowników Poza tematem, to w sprawie tatuażu ja bym delikatnie powiększyła i dodała jakiś (usunięte przez administratora)akcent

Ja

Mam w pewnym, niewidocznym miejscu mały, kolorowy tatuaż.Pol-Trans Catering, gotykiem, z lekkim cieniem.Myślę o powiększeniu, nie wiem co na to mój chłopak, kochamy się i może być zazdrosny. Czasem, gdy w domu za dużo mówię o pracy, a on słucha radia rmf to podobno każda piosenka emitowana w godzinach nocnych oddaje atmosferę i nastawienie do tej firmy. Powiedzcie mi co mam zrobić z tym tatuażem. Pozdrawiam głownie tych ktorzy pracuja tam w nocnych porach.

gość

straszycie electroluxem jak małe dzieci babą jagą,a tam wcale nie jest żle,kasa na czas i nie może być inaczej,do tego nadgodziny albo odebrane albo zapłacone,pracuję tam 12 lat i nie narzekam,jak się ktoś nie nadaje albo mu się nie chce pracować to wiecznie będzie narzekać

gość

to że kasa jest na czas spójrz na okoliczne zakłady też jest na czas i nie może być inaczej,te wasze paczki na święta + jakiś bonus -nie bądżcie śmieszni,toć to jakieś grosze(usunięte przez administratora)

obiektywna

Wszyscy niestety jesteśmy rozgoryczeni.Polską.Czasy są beznadziejne .W każdym zakładzie w każdej branży.

Ja

Tak, tak. Pieniadze na czas i nic poza tym. (usunięte przez administratora) Darujcie sobie

nick

Dla wszystkich załamanych , skrzywdzonych : Electrolux czeka na Was :)

niki

Pracowałam tam chwilkę. Wynagrodzenie - owszem wg ustaleń i absolutnie na czas(usunięte przez administratora)

realista

Jestem w firmie od dawna , od tak dawna że pewnie wielu co tu pisało tych czasów nie pamięta , siedzę ,czytam i nie wierzę.... Wiele pada tutaj kłamstw , ciekawe czy te słowa zostały by powtórzone gdyby nie pozorna internetowa anonimowość bo tak to każdy potrafi. Każda firma / praca / stanowisko ma swoje wady i zalety i trzeba zawsze oceniać wszystko obiektywnie. Pracować trzeba czasem więcej czasem mniej ale jak ktoś ma z tym problem , że w pracy trzeba pracować to bez komentarza to zostawiam. Płaca może nie jest wymarzona , jasne że każdy by chciał zarabiać więcej bo życie jest co raz droższe , być co najmniej dyrektorem ale realia jakie są każdy wie. Dlaczego każdy z was , którzy tutaj piszą nie spróbuje sam założyć swojej firmy i stać się panem własnego losu z zarobkami o jakich marzy ? Sam spróbowałem własnego biznesu i nikt mi nie wmówi że jest lekko być szefem dla siebie i że kasy jest mnóstwo a pracuje się 8 godzin dziennie jak się chce. Jak się już cały miesiąc natyrasz i te zarobione miliony policzysz , popłacisz rachunki i sobie zapłacisz zusy i inne kwiatki to wtedy wiesz jakie to jest trudne .... dlatego teraz pracuję u kogoś bo w Pol Transie wiem , że pieniądze zawsze są na czas i to jest święte. Fakt mniej zarobię ale wychodzę z pracy i nie obchodzi mnie nic i nie obchodzi czy firmie idzie dobrze czy źle wiem że kasa jest na czas. Nie w każdej firmie tak jest niestety. Jak czytam o niepłatnych nadgodzinach to może łaskawie napiszecie że je odbieracie w wolnym bo tak jest od zawsze i to też jest święte w firmie. Co do ludzi w firmie to jak w życiu : jedni są fajni inni nie , czasem jest spychologia , kablowanie czyli jak pisałem SAMO ŻYCIE. Co do opinii o grafiku patrz powyżej : jak nie pasują takie godziny pracy rób własny biznes a zobaczysz o ile mnie godzin ma każda doba albo idź pracować w urzędzie tam są godziny pracy od ... do.... To tyle bo jak przeczytałem te brednie to aż wróciłem na górę strony zobaczyć czy

osiedlowy

Niestety zgadzam sie z opiniami ,nie polecam .

ona

nieudaczny to jest Twoj wpis, nie wnosi nic tutaj.Ludzie prawde pisza, a wlasciciela to po prostu boli

ja

Słodkie narzekania nieudaczników i frustratów .... aż żal czytać .... masakra.

xxxxxxxxx

a i ja nie polecam tej firmy, fakt, jedyny plus, ktory dla mnie jest sprawa oczywista to wyplata na czas, nastomiast minusy: grafik zmienia sie czasami codziennie, na wolnym potrafia dzwonic po ciebie, ale kiedy ty potrzebujesz wolne, to jakos nigdy sie nie da, pracujesz w godzinach nadliczbowych (ooczywiscie niepłatnych), wlaścicielka ludzi traktuje jak smieci, a jej ton glosu doprowadza do nerwicy na ktora wielu bylych pracownikow sie wciaz leczy, i nie prawda jest ze zawsze Cie wysłucha, nigdy nie ma dla Ciebie czasu, ale to nigdy!!! a nawet jesli sie wcisniesz na sile to tak namiesza ze w ogole nie otrzymasz odpowiedzi na pytanie z ktorym przyszedłes. niby pieniadze nie najnizsze ale okazuje sie ze pracujesz na 3 etatach, ogolnie masakra. Przyjazna atmosfera w pracy ??? dalece nie znane im pojęcie. Dziwne tylko, ze przy tak ogromnym lamaniu praw pracowniczych,i pomimo kilku kontroli, PIP nigdy nie dopatrzyl sie niescisłości..... trzeba jednak pakować na siłce zeby mieć duze plecy....

airbus

Przyjdz,zobacz,ocen.ZAWSZE SA INNE ZAKLADY, W KTORYCH JEST LEPIEJ.NIKT TU NIKOGO NA SILE NIE TRZYMA.Uslyszysz pewnie po pierwszych zalach.bagno

?

pind_or - 2013-09-07 11:06:05 Niektorzy chyba dalej mysla, ze kieruja 'GS'em', i sa niewiadomo kim. Pojecia zero o zarzadzaniu, i panie po filolgii polskiej(och jak one duzo pracy maja...), liczy sie tylko zysk. Polecam mlodym,, silnym, glupim i BEZ ZEGARKA.a kto w tej firmie kierowal gs-em, ja tam się staram do pracy i slyszalem dobre opinie, wymagania podobno duże ale wynagrodzenie w miare dobre kiedy jest więcej a kiedy mniej pracy? a jaki jest szef?

pind_or

Niektorzy chyba dalej mysla, ze kieruja 'GS'em', i sa niewiadomo kim. Pojecia zero o zarzadzaniu, i panie po filolgii polskiej(och jak one duzo pracy maja...), liczy sie tylko zysk. Polecam mlodym,, silnym, glupim i BEZ ZEGARKA.

Zostaw opinię o Pol-Trans Catering Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - Mierzęcice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Trans Catering Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe