SafeTech Sp.j.
3 26 6 1

Opinie o SafeTech Sp.j.

SafeTech Sp.j.
pracodawca
Serdecznie witamy Użytkowników portalu GoWork.pl,


chcemy być "na bieżąco" z Kandydatami zainteresowanymi naszą firmą i postaramy się odpowiadać na Państwa pytania.


Jesteśmy firmą o kilkunastu specjalizacjach, w ramach których dostarczamy niezbędne narzędzia i zaawansowane technologie. Naszą misję, jaką jest tworzenie bezpieczeństwa Klientów we wszystkich branżach przemysłu oraz służbach ratowniczych, komunalnych i innych, z powodzeniem realizujemy już od 15 lat.


Istotna jest dla nas zarówno satysfakcja Klienta, jak i naszych pracowników, dlatego jesteśmy otwarci na komunikację z Państwem. Wszystko po to, by móc jeszcze lepiej sprostać Waszym oczekiwaniom.

Zachęcamy do odwiedzania naszego profilu, na którym będziemy zamieszczać aktualne oferty pracy oraz informować zarówno o procesie rekrutacyjnym, jak i o bieżących sprawach związanych z funkcjonowaniem naszej firmy.


Jesteśmy otwarci na komentarze i dyskusję z użytkownikami, jednak nie wszystkie kwestie można poruszać na forum. Zapraszamy zatem do kontaktu bezpośredniego, we wszystkich sprawach wymagających wyjaśnienia, pod adresem e-mail: info@safetech.net.pl


Pozdrawiamy,

Zespół SafeTech


 
   
Roman W.

Współpracuje z tą firmą od ponad 10 lat, muszę przyznać że bardzo profesjonale podejście do tematu. Właściciel żyje wręcz sprawami, które dotyczą jego działalności. Serwis bardzo profesjonalnie pracuje a ponadto wszystko robione jest na czas. Bardzo polecam współpracę pod jakim kolwiek kątem z w/w firmą.

Agata
@Roman W. 29.10.2018 20:14

Czy możesz powiedzieć nam coś więcej? Jak rozumiem pozytywnie oceniasz kompetencje pracowników oraz podejście do klienta? Czy kontakt z firmą podczas realizacji usługi także oceniasz bez zastrzeżeń? Forum dotyczy opinii o pracodawcach jednak opinie klientów są także istotne.

Agata

@LESTEK, błędy interpunkcyjne czy gramatyczne z pewnością nie są powodem do wyśmiewania innych osób. Użytkownikowi @Roman chodziło o to, że firma zatrudnia osoby, które posiadają odpowiednie kwalifikacje. Użytkownik @worker także wypowiedział się w sposób zrozumiały. Ogólny sens wypowiedzi został zachowany a każdemu może zdarzyć się błąd stylistyczny czy gramatyczny. Opinia na temat zatrudnienia, firmy czy warunków pracy jest bardzo wartościowa dla użytkowników forum pomimo drobnych literówek. Jeśli chcesz podzielić się z nami wybranymi aspektami na temat pracy to oczywiście czekamy na Twoją merytoryczną odpowiedź.

anonim

(usunięte przez administratora)

worker

Również jestem osobą ze stażem i nie zgadzam się z opinią Osoba ze starzem. Atmosfera nie jest sztuczna, poza tym nie zależy ona od pracodawcy tylko od ludzi zatrudnionych. To oni ją tworzą. W aktualnym składzie super się pracuje. Co do napięcia to owszem, czasem zdarzają się nieprzyjemne sytuacje ale to chyba w każdej pracy prawda? Grunt to nauczyć sobie radzić w tej sytuacji.

LESTEK
@worker 13.01.2017 13:51

"Osoba ze starzem"?!!!!!!! 8PPPPPPP

Roman

Nie jestem osobą, która aplikuje na stanowisko nowego pracownika firmy, natomiast współpracuję z tą firmą od kilku lat. Co mogę powiedzieć, pełen profesjonalizm, napewno nie zatrudnią osoby, która nie będzie miała odpowiednie kwalifikacje na dane stanowisko. Właściciel firmy, osoba bardzo kompetentna, stawia wysokie progi przyszłym pracownikom. Pewnie dlatego ma tak ciężko ze znalezieniem odpowiedniego pracownika. Ale z posiadanych informacji wiem, że jak go znajdzie to go ceni, szanuje. Są różnego rodzaju motywacje do pracy (finansowe). Sądzę, że jeśli jesteś konkretnym człowiekiem z doświadczeniem to będziesz bardzo doceniony w tej firmie.

LESTEK
@Roman 07.11.2017 11:01

To po polsku jest?!!!!!! Cytuję "napewno nie zatrudnią osoby, która nie będzie miała odpowiednie kwalifikacje na dane stanowisko."

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w Safetech? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Oby jak najdalej.

Nie polecam.

Miron

Słyszałem dobre opinie o Safetech i chciałbym aplikować. Możecie podpowiedzieć jak się teraz pracuje? Mam małe doświadczenie ale jak się zaczyna karierę zawodową to tak jest.

Monika

Ja pracuję w tej firmie od samego początku (z małymi przerwami na 2 małe bobaski) i jestem bardzo zadowolona z warunków i tego co firma oferuje nam jako pracownikom. Wypłata na czas, kursy dodatkowe podwyższające kwalifikacje, premie :) Oczywiście w pracy są wymagania ale coś za coś, pracujemy w końcu dla firmy i firma też chce coś od nas. Ponadto nie było problemów po powrocie z macierzyńskiego i nie było jak w innych firmach się słyszy kwitku na dowidzenia. Jednym słowem polecam i napewno tak szybko nie zwolnię mojego miejsca!

hm

Cóż, czytając większość tych opinii, zwłaszcza ludzi, którzy tam nie pracowali, można mieć tylko wrażenie, że są one niestety pisane z założenia w sposób negatywny, nie obiektywny. Też miałem okazję tam pracować. Firma jest rodzinna, więc nie ma się co dziwić, że jest zarządzana wspólnie. Nie rozumiem wiec pretensji do zaangażowania tego typu, zwłaszcza, że każdy jest tam oddelegowany do tego, co potrafi robić najlepiej i w czym jest wykształcony - np pisanie treści na FB wydaje mi się, powinno być przekazane osobie z wykształceniem i doświadczeniem marketingowym - i tak jest. Kasa jest zawsze wypłacana na czas - zobowiązania to rzecz święta w tej firmie. Fakt, szef trochę za bardzo szczegółowy czasem, ale to akurat jest jego wielką zaletą, zwłaszcza jeśli chodzi o dobre rozeznanie w technologii bezpieczeństwa. Bo ma na prawdę wielką wiedzę i rzeczywiście wymaga, aby ludzie uczyli się w trakcie pracy, nie tylko pracowali. W każdej firmie jest na co się skarżyć, ale bez przesady, jeśli ktoś jest uczciwy wobec siebie i firmy ,nie będzie tu poszkodowany. Inaczej jeśli ktoś jednak robi na szkodę....zewsząd go wywalą.

Osoba ze starzem
@hm 14.12.2016 10:03

Rzecz wypłacania kasy na czas nie powinna być jakimś fenomenem, jak rownież przestrzeganie innych zasad, które są zapisane w regulaminie pracy. To jest i powonna być norma. Liczy się psychologia pracy która w tej firmie jest taka, że pracownicy nie wytrzymują dłużej niż kilka miesięcy. Niestety przez atmosferę i sposób traktowania pracowników firma traci, ponieważ człowiek zamiast się skupić właśnie na tym, żeby robić najlepiej to co potrafi, to siedzi i się stresuje czy szef nie "przyczepi" się o pierdołę. A to właśnie przez ten stres człowiek robi błędy. I kółko się zamyka.

Piwełek
@Osoba ze starzem 04.01.2017 11:48

W firmie pracuje się latami, w każdym miejscu są tacy, którzy się nie utrzymują...

red

Licencjonowani ochroniarze wiedzą co robią, w końcu trzeba pamiętać o tym, że zarobki i tak mają dość rozsądne, ale czy wypłata jest terminowa u nich? Zależy mi w sumie na tym, żeby mieć wynagrodzenie na czas.

ernest wymiotny

rodzinna atmosfera to latanie w kapciach po biurze? znowu szukają na Office / Trade Manager – Pracownik biurowy / Specjalista ds. ofertowania . tak ten profesjonalizm przez nich przemawia, że zaznaczają że wymagają cv ZE ZDJĘCIEM. profesjonaliści wiedzą o czym piszę. a inni wypowiadając się o atrakcyjnych warunkach płacy niech napiszą jakie to są ich zdaniem atrakcyjne warunki płacowe. pozdrawiam.

Adam

Jak najbardziej pozytywne wrażenie. Byłem co prawda na rozmowie kwalifikacyjnej, ale firma wygląda na mega profesjonalną, dwa sam budynek i biuro super nowoczesne, schludne - po prostu ładne. W oczekiwaniu na osobę przeprowadzającą rekrutację, zdążyłem zamienić kilka słów z pracownikami i wyglądają oni na bardzo zadowolonych z pracy. Atmosfera istnie rodzinna (po biurze latają w kapciach)... Sam Szef też bardzo konkretny, w sposób rzeczowy przedstawił warunki pracy, to czego oczekuje i to co pracownik w zamian otrzymuje - na prawdę nie mogę powiedzieć złego słowa. Niestety (dal mnie) podejrzewam, że przy takich warunkach musiało być sporo chętnych, szczególnie że wymagania co do kandydatów nie są wygórowane, a zarobki na początek dobre, a z tego co zrozumiałem po czasie, bardzo dobre. Wszystko zagwarantowane w umowie, więc uczciwie!

max

tak szukają i szukali tez miesiąc temu, coś musi być nie tak, że tak ciągle szukają, odradzam aplikowanie tam

Dyta
@max 23.05.2016 11:46

Szanowny max-ie, a nie przyszło Panu czasem do głowy, że po prostu ciężko jest znaleźć odpowiednią osobę na dane stanowisko? Być może to dlatego, że pracodawca obdarza dużym zaufaniem nowe osoby, jednak nie zawsze są one w stanie sprostać (wcale nie wygórowanym) wymaganiom. Ja osobiście mogę powiedzieć, iż praca w firmie jest dobrze wynagradzana a zaangażowanie zawsze docenianie. Tak się składa, że miałam również okazję pracować w korporacji i w SafeTech jest bez porównania o wiele lepiej. Dobra atmosfera i przestrzeganie 8 godzinnego czasu pracy, co w większości firm jest rzadkością.

do majora

no to może ja wyjaśnię, bo ktoś tu nie rozumie: ludzie, którzy posiadają doświadczenie i znają języki nie pójdą do pracy firmie, która mieści się na końcu świata, ma słabe opinie od pracowników i to jeszcze na 3/4 albo 1/2 etatu

kasia
@do majora 26.04.2016 18:55

Chyba masz małe pojęcie o funkcjonowaniu firm "na końcu świata". Każda rozsądna firma działa tak, aby wydatki były jak najmniejsze. Wszystkie duże fabryki i wiele firm decyduje się na taki krok. Oj nie zakładaj własnej firmy.....

Ex Pracownica :)

Czyli nic się nie zmieniło. Dziwię się tylko klientom.

patryk
@Ex Pracownica :) 23.11.2015 17:39

Szanowni Państwo proszę nie mylić ogłoszeń 2 różnych firm - wklejacie Państwo ogłoszenie firmy o podobnej nazwie, mieszczącej się w woj. opolskim. Poza tym, najlepszym źródłem informacji jest firma. Jasno jest napisane w głoszeniu , ale też można dowiedzieć się na rozmowie, że praca jest na cały etat, po okresie próbnym. Lokalizacja w Gdynii - jeśli ktoś na prawdę chce pracować, to koniec Gdyni nie będzie przeszkodą. J. ang - to chyba dziś podstawowa umiejętność. Wszędzie potrzebni są dobrze pracujący ludzie, nie tylko w centrum.

Zostaw opinię o SafeTech Sp.j. - Suchy Dwór

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SafeTech Sp.j.