Astor Marek Plewa

Kowalewo

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 103 ocen.

Astor Marek Plewa
1 103 6 1

Opinie o Astor Marek Plewa

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Paulina

@marunio, czy te 15 minut dłużej pracownicy Astor Marek Plewa zostają każdego dnia? Czy jest to jakaś niepisana zasada w firmie? Proszę dopowiedz jeszcze, na podstawie jakiej umowy pracuje się w Astor Marek Plewa. Jak oceniacie tę firmę na tle innych, podobnych przedsiębiorstw z branży?

Paulina

@WròżbitkaMaciejka, takie komentarze są nie do przyjęcia na forum. Bardzo proszę o kulturalne wypowiadanie się i, przede wszystkim, zgodne z tematem i ideą forum. Czy pracowałaś lub pracujesz w Astor Marek Plewa? Jaka jest Twoja opinia na temat tego pracodawcy? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Astor Marek Plewa?

marunio
@Paulina 22.07.2018 19:13

Sam szef... on nie motywuje a tyra, nie można w pracy zjeść wypić ani chwili mieć wydchnienia...pełna konnktrola na każdym kroku. W firmie sa osoby, ktore jak pojda z szefem na spotkanie wyśpiewaja wszystko. Ludzi sami sobie na rece zle patrza. Nie ma przyjazdnej atmosfery. Ludzi teraz za dobre pieniądze w pracy wkładają max wysiłku inteligentnego ale w nagrodę mogą zjeść normalnie obiad wypić kawę.. już nie mowie o strefie relaxu... tutaj trzeba szybko zjeść obiad i wlać w siebie wrzątek po później nie ma szans. ...... a najgorsze jest to ze przerwa ma 30 min... ale 15 min DŁUŻEJ ZOSTAJEMY W PRACY.. Marek powinien zasięgnąć wiedzy jak zarządzać ludźmi w XXI w. plus to mała pensja ale zawsze wypłacana

Gregor

Idealnych firm nie ma. Zawsze można coś poprawić , wynegocjować podwyżki .

WròżbitkaMaciejka
@Pracownik 19.05.2018 22:30

Tak widzę to dokładnie karta pokazuje u pani ostry bòl du..py pani magdo,jest to trudna sytuacja ale nie bez wyjścia. Proszę się przyłożyć żetelnie do pracy i nie załamywać rąk a nagroda sama przyjdzie.

Paulina

@Gregor a czy Ty pracujesz w Astor Marek Plewa? Jeśli tak to czy mógłbyś opisać jak sytuacja z firmie wygląda z Twojego punktu widzenia? Co być poprawił? Udało Ci się osiągnąć podwyżkę? @M. dziękujemy, że napisałeś swoją opinię. Każda informacja od osoby zorientowanej w sytuacji w firmie jest cenna. Niemniej jednak, proszę abyś w przyszłości nie używał na forum słów uważanych powszechnie za nieeleganckie.

Sponsor

Szukacie pracy? To dobrze trafiliście! Macie poczucie humoru??? Więc możecie pracować za śmieszne pieniądze!!! Wymagania pracodawcy: Praca minimum po 12h, oczywiście po dniu możecie ciągnąć nocki!! (dla firmy to żaden problem). Jeżeli nie lubicie spać, nie potrzebujecie przerwy żeby zjeść czy tam napić się wody!!! Przerwy zapewne na siku też nie potrzebujecie! (przecież po coś są pieluchomajty!) Stawka jaka obowiązuje w firmie ASTOR to 1,20 na godzinę! Okres waszej pracy możecie poprzedzić wolontariatem, za który będziecie musieli dopłacić!! Najlepiej nie wykorzystywać urlopów, nie chorować no i nie mieć innego życia po za pracą! Musicie posiadać prawo jazdy od auta osobowego po taczki z plandeką!I zapewne lubicie Boya Chile - "Make Me Feel" ?!?! SZUKACIE PRACY??? Dobrze trafiliście!!! W firmie ASTOR mimo iż nie jesteście czarni, będziecie pracować jak MURZYNI!!! Pozdrawiam wszystkich „ NIEWOLNIKÓW” Sponsor!!!

M.
@Sponsor 28.11.2013 21:38

Człowieku nie siej zamętu ludziom w głowach. Zarobki słabe ale wszystko legalnie i na czas. Praca w nadgodzinach płatna. Nieraz byla okazja zarobić lepiej jak byl przez pół roku dobry dyrektor ale nie wchodził (usunięte przez administratora)i jak inni tylko robił dobrą robotę u podstaw więc dostał kopa. Szkoda....dla pracownikow i dla właściciela.

Kierowca

Prawda ten co projektował kuchnie jeszcze dostał nagrodę kierownik wl żenada

335c

Do własciela proszę sprawdzić tego pana co rządzi lakiernią po co przyjeżdża w nocy z bydy do astora może znowu ktoś robi kuchnie pod wymiar

Paulina

@Ssssss, napisałeś, że Twoim zdaniem w Astor Marek Plewa można pracować przez krótki okres. Czy Twoje stwierdzenie jest równoznaczne z tym, że praca w tym miejscu jest cennym doświadczeniem, które może okazać się przydatne w późniejszej ścieżce kariery? Mógłbyś wypowiedzieć się w tej kwestii?

Ssssss
@Paulina 06.04.2018 13:56

Oj jest cennym doświadczeniem żeby 2 razy nie wdepnac w takie (usunięte przez administratora)

Miocic

jakie sa zarobki na magazynie ????

briggo
@Miocic 19.03.2018 21:36

dostaniesz chłopie 1530 zł i to wszystko pod warunkiem,ze nie bedziesz płacił ubezpieczenia.szukaj innej pracy to jest dziadostwo z dala od tej firmy

Bolesna prawda

Dlaczego pracownicy na stanowisku pomocnik operatora samodzielnie obsługujący maszyny są traktowani na równi z tymi ktorzy tylko stoja?!!o awans doprosić sie nie mogą a wykonuja tą samą pracę co operatorzy 3 stopnia dostając pensje pomocnika. Ile lat mają dawać się wykorzystywać by wkońcu ktoś łaskawie docenił pracę tych ludzi?!!Operatorzy którzy przekazali swoja wiedzę też nie usłyszeli choćby słowa dziekuję o dodatkowej premii dla takiego pracownika też nie ma mowy wiec niech ktoś mi powie po co się wysilać i uczciwie robić po co robić wiecej niż inni skoro i tak nas kopią w (usunięte przez administratora)

Paulina

Moglibyście przedstawić aktualne warunki zatrudnienia proponowane potencjalnym pracownikom Astor Marek Plewa? Informacje dotyczące systemu premiowego, formy zatrudnienia oraz ewentualnego pakietu socjalnego będą ważne dla wszystkich tych użytkowników, którzy rozważają ubieganie się o współpracę z tym pracodawcą.

Ssssss
@Paulina 14.03.2018 18:44

Nie ma co przedstawiać szkoda czasu na te firmę za najniższa krajową. To jest jedynie chwilowy przystanek max na kilka miesięcy o ile wytrzymacie w tym bałaganie.

Tyudh

Kierownik dział lakiernia Pan D,znęcanie się nad kobietami traktuje je jak smieci ktoś coś zmieni

Taktak
@Tyudh 06.02.2018 13:36

Nikt tego nie zmieni bo zwykłych pracowników mają za nic byle tym na stołkach było dobrze a pan D.W to żenada

MICHAŁ

Witam jetem pracownikiem tego zakładu i powiem szczerze ,że ludzie są głupsi niż ci co są przy korycie.... Starsi pracownicy mają głowy na karku,a nowi latają jak mróweczki godząc sie na soboty i nadgodziny... Ludzie gdzie macie rozumy!!!!!! A zdrowie jak wam siądzie co Astror da wam na lekarza ?????? ŻENADA

Taktoja

Absurdalny jest też fakt , że operatorzy linii lakierniczej zarabiają znacznie więcej niż operatorzy na dziale Rozkroju . Mógłby mi ktoś wytłumaczyć w czym oni są lepsi ? Czy mają faktycznie znacznie więcej obowiązków ? Nie sądzę żeby tak było . Czepiać się pracowników co niektóre osoby potrafią , ale żeby go sumiennie wynagrodzić to już nie ma komu , a wiadomo że wyznacznikiem zaangażowania pracowników jest wynagrodzenie . Płaca mizerna więc i praca na podobnym poziomie .

Mańka123
@Taktoja 09.02.2018 15:57

Zgadzam sie.wieloletni pracownicy którzy posiadaja wiedze i sie starają nie są dostrzegani.najważniejsze to nahapać do własnych kieszeni.o zwykłego człowieka nie dbaja.

Mańka123

Jedyne do czego można sie przyczepic to płaca.bez sobót nawet 2na reke nie ma.fakt praca nie jest ciężka ale odkad takich dwóch przyszło trzeba miec motorki w dupce.grunt to mieć wyrabane i robić swoje.tyle w temacie

Slc800xd

Taka płaca jaka praca

xx52

Pracuje w tej firmie ,praca nie jest ciężka, do czego bym się przyczepił to do WYNAGRODZENIA. wieloletni pracownicy (bez stanowiska Operator)mają nie wiele więcej od początkujących pracowników (jakieś 50-100zł więcej) niesprawiedliwe. bhp jest przestrzegane (bynajmniej ja nie dostrzegłem jakiś uchybień na swojej zmianie ) ,dostaje się : ciuchy robocze-które(wypiorą),rękawice,buty. Brakuje podnośników na stanowiskach co utrudnia prace zespołową ,spowalnia produkcje.

Tyudh

13 lat pracy i nawet 2tys luzie nie mają a nowi 1480hihihihi a pod kamerami trzeba ruchy wykazywać

abc123

ZDALA OD DZIADOSTWA pokomunistyczny biznesik co jeszcze kuleje

Igor

Czy jest jakaś zmiana na lepsze? Warto starać się o pracę?

piniu

Nie polecam tej firmy pracują w niej same buce a zwłaszcza taki jeden z małą głową mądrala wszystko wiedzący szef tej firmy to jest dramatico oderwany od rzeczywistości mówi jedno a robi drugie nie szanuje wieloletnich pracowników, wszystkich uważa za złodziei a sam do nich należy nie płacąc pracownikom ten gość i ta cała jego świta to dramat

Paulina

@soft, według Ciebie Astor Marek Plewa to 'tragedia'. Co przez to rozumiesz? Co masz konkretnie na myśli? Podziel się z nami swoją opinią.

soft

TRAGEDIA i wyzysk.Kasa tylko dla prezesa,zarzadu i kierowikow.Reszta to biali murzyni zwodzeni ciagle gornolotnymi haslami.

yokaka

To w takim razie jakich zarobków można się u nich spodziewać @ana? Wydaje mi się, że na pewno można liczyć na wypłaty w granicach 2 tysięcy, nie wiem tylko czy dorzucają do tego jakieś socjale, ale pewnie tak.

pracownicy z produkcji

Panie P. trochę szacunku do ludzi. Tak wiemy, jest pan burakiem i bufonem, ale życzymy sobie by traktowano nas z szacunkiem. Wielu tu przed panem było, niewielu zagrzało miejsce na dłużej. I tego panu życzymy. Chamstwu i prostactwu mówimy stanowczo NIE.

nice

zgadzam sie w okresie zniw moze byc ciezko ale to tez praca która trzeba wykonac . a w tym czasie ludzie z miasta mają urlopy ......

do Dawida

Dziś się poznamy... My miastowe lenie :). Zobaczysz ilu nas miastowych jak się zaczną żniwa i inne prace polowe... Może być ciężko, byś tu przekroczył magiczną liczbę 400 h miesięcznie. A jak słyszę, że dzieci są wymówką, albo urlop niepotrzebny to wewnętrznie targa mi jelita. Najpierw poznaj, potem się wypowiadaj !

Dawid

A ja bede pracował od srody w firmie jako technolog moze poprostu podejscie pracowników jest obojetne i niestaraja sie przykładac i poswiecac w pracy ja przez ponad 8 lat pracowałem po ponad 400 h miesiecznie w soboty niedziele i świeta i cieżka praca nigdy nie wyszła mi na złe . a jak słysze urlop rodzina dzieci to sa tylko wymówki a jak ktoś mówi ze po 8 h pracy dziennie jest wykonczony to sie wemnie gotuje . i smiac mi sie chce z miastowych leni...

Dawid

A ja bede pracował od srody w firmie jako technolog moze poprostu podejscie pracowników jest obojetne i niestaraja sie przykładac i poswiecac w pracy ja przez ponad 8 lat pracowałem po ponad 400 h miesiecznie w soboty niedziele i świeta i cieżka praca nigdy nie wyszła mi na złe . a jak słysze urlop rodzina dzieci to sa tylko wymówki a jak ktoś mówi ze po 8 h pracy dziennie jest wykonczony to sie wemnie gotuje . i smiac mi sie chce z miastowych leni...

anonim

(usunięte przez administratora)

kaktus

Panie Mirku jaki PGR przeciez to kociokwik i masakra a pracowników należy szanować.

Zostaw opinię o Astor Marek Plewa - Kowalewo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astor Marek Plewa