extraDACH

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Gdańsk - extraDACH, oddział Gdańsk

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o extraDACH Sp. z o.o.

Opinie o extraDACH Szczecin

Nie przegap nowości o extraDACH Sp. z o.o.!

Zbysław

29.05.2019 18:49

Pracuję od poł roku, płacą dobrze i oferują konkurencyjne prowizje. Polecam jeśli ktoś szuka pracy jako handlowiec.
    Tomko

06.05.2019 11:58

Umowa o pracę, pensja zawsze na czas. Nie ma strachu, że nagle znikną bo oddziały w całym kraju. Zaczałem od magazyniera i juz po pół roku wskoczyłem na handlowca z prowizją.
    Adamus

06.05.2019 11:32

Dobra płaca i prowizja, praca w tej firmie jest dla mnie w porządku, warto podjąć tu zatrudnienie. Pozdrawiam.
    Romik

17.04.2019 11:13

Pracowałem w tej firmie swego czasu, uważam, ze to była to dobra praca i cenię sobie ten czas. Nie przypominam sobie by były jakieś problemy. Dobrze wspominam tę firmę i nawet polecam gdy ktoś szuka pracy.
    Kondzik

16.04.2019 14:58

Praca w porządku, płaca jest na czas, w dodatku satysfakconująca. Szefostwo w porządku, nie narzekam, atmosfera także naprawdę fajna.
    Patryk

11.04.2019 11:13

Rzetelny pracodawca. Dobrze traktują pracowników, płacą nieźle, nie żałuję, że się tu zatrudniłem. Solidna firma.
    Adaś

08.04.2019 14:00

Solidna podstawa płacowa, plus bardzo dobra prowizja - ile zarobisz zależy od Ciebie, świetna sprawa. Praca tutaj podoba mi się od samego początku zatrudnienia. Jest umowa o pracę, fajna atmosfera, kasa naprawdę dobra.
    Reszy

27.10.2018 11:01

Przeszedłem do extraDachu kilka lat temu, z innej firmy, i jestem zadowolony. Praca w handlu zawsze była i będzie wymagająca, nie wiem co dziwi dżentelmenów, którzy się tutaj wypowiadają. Normy wyznaczają porównywalne do konkurencji, a warunki pracy nie są złe. Mogę z czystym sercem polecić Lubię atmosferę w Extradach za: Dobrze się dogaduję z kierownictwem, nie ma dystansu.
    Reszy

18.02.2019 14:04

Szkolenia odbywają się regularnie, od szkolenia zresztą zacząłem swoją współpracę z Extradachem. Kwalifikacje czuję że się podniosły i jeśli zdecyduję się zmienić kiedyś pracę to nabyte umiejętności pewnie będą dobrze wyglądały w CV ;)
    Martyr

11.11.2018 13:03

Kupilem u nich okna. Wszystko ok. Dobra obsluga.
    Maciej Warzycha

04.11.2018 18:17

Bardzo rzetelna i stabilna firma. Dziala od wielu lat i otwiera nowe oddzialy w Polsce. Przewoze dla nich rozne towary. Oby wszyscy tak płacili:) Lubię atmosferę w Extradach za: Usmiech i dobra kawa.
    karlsen

21.10.2018 03:28

Nie wiem skąd te opinie że jest tak źle. Pracuję u nich na magazynie w Szczecinie i nie zauważyłem nieosiągalnych targetów ani mycia w kałużach. Z płacy jestem zadowolony i nie mam zamiaru zmieniać pracy w najbliższym czasie. Widać że piszą tylko ci co chcą ponarzekać.
    Gosia

25.10.2018 20:59

Proponuję udać się na rozmowę o pracę i, w razie zainteresowania pracodawcy kandydaturą, negocjować warunki wynagrodzenia. Można się dogadać. Ja nie narzekam, chociaż jest dużo pracy. Wydaje mi się, że zadowolenie z życia i pracy to także kwestia osobowości i nastawienia :) Atmosfera spoko.
    Nie glupi

02.08.2018 03:48

Omijać z daleka. (usunięte przez administratora) i naciagacze.
    Lidia

21.05.2018 23:14

@Ostrow Tumski takie praktyki są karalne dla obu stron. Wypłacanie premii "pod stołem" może skończyć się pozbawieniem wolności lub koniecznością opłacenia kary grzywny. Godząc się na takie rozwiązanie musisz liczyć się z tym, że masz mniejszą zdolność kredytową. Może warto porozmawiać o tym z pracodawcą?
    Ostrow Tumski

30.05.2018 08:42

Pracodawca jest jest biznesmenem z gatunku 'janusz',który nie widzi sensu płacenia podatków i wynagradzania ludzi zgodnie z prawem. Sadze,ze paraliżuje go ryzyko spadaku dochodów prywatnych i niezawdowlenia cukrującej mu świty. Szkoda gadac i tak się zwijam do konkurencji, która potrafi płacić zgodnie z prawem i natęzeniem pracy; do tego szanuje tez człowieka, a nie trkatuje jak maszynke do zarabiania kasy, bez perspektyw, bez mozliwosci rozwoju
    Bolo

05.04.2018 21:17

Ja tam premie dostaje. To nie robota dla elegancików w garniturah. Da się zarobić i zbytnio nie narobić się także. Pozdro dla Szefa!
    Bolo

05.04.2018 21:16

Mały

30.03.2018 23:41

praca ciężka ale dobrze płatna. To branża budowlana a nie siedzenie za biurkiem więc wiadomo na co się decydujecie. Według mnie nie ma co narzekać - kasa dobra i na czas i zespół spoko. No i składki wszystkie opłacane - to dla mnie także ważne.
    Miecz

11.05.2017 12:21

Ktoś coś wie o otwarciu oddziału na Śląsku. Nie widzę żadnego ogłoszenia, a chciałbym aplikować do pracy ?

30.03.2018 01:06

Tychy juz otwarte.

26.03.2018 20:47

Wiele osób narzeka, ale nie ma co ukrywać - to jest praca fizyczna i także premiowana. Zasady są proste - pracujesz dobrze i wydajnie = więcej zarabiasz. Nie pracujesz tak = mniej. Mi tam taka praca odpowiada, ale wiadomo, że każdemu się nie dogodzi.
    byłem

11.01.2018 11:44

pracowałem w extradachu a kilka miesięcy temu przeszedłem do konkurencji. żałuję. nam się wydaję, że wszędzie jest lepiej gdzieś indziej, ale teraz z perspektywy czasu, wiem, że firma extradach, to było moje miejsce. pracować trzeba, oczywiście, ale jak dobrze pracujesz, to godnie zarabiasz. atmosfera jest bardzo ważna. ja połasiłem się tylko na większą kasę i teraz wiem to tym bardziej. przecież niekiedy z kolegami z pracy spędzamy więcej czasu niż z żoną.
    Horhe

15.01.2018 15:17

Taaaa, musicie się troszkę bardziej postarać pisząc te fantastyczne scenariusze pochwalne dla extradachu :-)) Byłe pracowałem i znając tych co odeszli, to odeszli nawet jeśli była nieco niższa kasa, ale warunki i atmosfera w pracy inna niż na plantacji bawełny w XIX, czyli tak jak to jest od lat w extradach.

26.03.2018 12:05

Pracuje w firmie od wielu lat i obserwując osoby, ktore przychodzą do pracy i te które odchodzą ze spokojnym sumieniem mogę stwierdzić, że nie odchodzą jesli ktoś im chce zaplacic mniej. Wielu pracowników też wraca, bo jak wiadomo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Oczywiscie nie każdy, który odejdzie lub zostajie zwolniony ma szansę na powrót. Najwiecej pretensji i niezadowolenia sieją ludzie, którzy chcieliby nic nie robić, a zarabiać sporo. Czasy "złego dyrektora" juz dawno minęły, dlatego atmosfera jest od dłuższego czasu dobra, pieniądze też adekwatne, a w przypadku handlowcow jeśli są wyniki to są tez spore premie i to nie tylko w sezonie:) nie mowie ze zawsze bylo cudownie itd, nie raz z mojej strony wychodzilo wypowiedzenie, ale nie zaluje, ze zmiana pracy się nie udała, bo na dzisiejszy moment żadna inna firma nie zapewniła by mi takiej swobody w pracy za tak dobre pieniadze. Pewnie znajdzie się ktoś kto będzie twierdził, ze to reklama czy cos, jednak nie zalezy mi by wśród moich kolegów w pracy byli ludzie narzekajacy na wszystko i mało ambitni wiecznie nastawieni na to by ktos zrobił za nich plan.
    Tomasz Sz.

20.03.2018 13:11

Praca nienajgorzej płatna ale ciężka, wiadomo trzeba się nadźwigac ale to nie praca za biurkiem więc nie ma co narzekać. Wyngrodzenie spoko i na czas. Atmosfera w porządku - Extradach w Szczecinie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w extraDACH?

Nowy

19.03.2018 09:01

Świetna praca! Swoboda dzialania, uczciwi współpracownicy. Pracuje od kilku miesięcy. Jestem pod wrażeniem organizacji pracy i ogolnej pozytywnej atmosfery.
    Andrzej

11.02.2018 18:37

Magazyn Poznań to totalna porażka... Dwójka ludzi depcząca wszystkich innych pracowników. Póki co mobbing najwidoczniej jest w pełni akceptowalny na tym oddziale. Nie jeden już odszedł z tego powodu i prawdopodobnie odejdą kolejni. Kasa w porównaniu do konkurencji nie najgorsza. Niestety atmosfera panująca na magazynie i wieczne nieporozumienia z biurem psują całe pierwsze na ogół dobre wrażenie.
    anonymous

05.02.2018 11:38

Witam. Pracuję od kilku lat i najbardziej cenię sobie atmosferę w pracy a co do wynagrodzenia to można się dogadać
    Brzezinski

30.01.2018 22:44

Kupowalem u Was okna (Fakro) - do domu - 12 sztuk lacznie. Dzieki za rabat oraz sprawna i bezplatna dostawe.

Oferty pracy - extraDACH Sp. z o.o.

Przedstawiciel/ka handlowy/a

Szczecin

Przedstawiciel handlowy

Kraków

Magazynier/ka

Grodzisk Mazowiecki

Magazynier/ka z uprawnieniami na wózek widłowy

Gorzów Wielkopolski

Młodsza Księgowa / Młodszy Księgowy

Szczecin

Przedstawiciel/ka handlowy/a stacjonarnie

Tychy

28.01.2018 21:38

Dobry wieczór. Pracuję w firmie Extradach juz prawie 2 lata. Robota mi odpowiada, zarobki także są ok. Wiadomo jak to z pracą fizyczną - nie jest łatwo, ale jak ktoś lubi taką pracę to spoko. Mi to odpowiada.

Premiont

02.01.2018 21:25

Pracuję w jednym z najświeższych oddziałów Extradachu - w Gdańsku. Praca jest wymagająca i angażująca, ale to wie każdy kto pracuje w handlu. Ponieważ to świeża placówka borykamy się z różnymi niedogodnościami, które wynikają z prężnego rozwoju i niewystarczającej powierzchni w stosunku do zapotrzebowania. Ale pracujący tu dzisiaj ludzie tworzą oddział od zera, wszystko stopniowo się ogarnia. Czasem jest ciśnienie, ale zawsze otrzyma się wsparcie, bo pracuje tam fajna ekipa zarówno na magazynie, jak i w biurze. Wiadomo- trzeba mieć twardą (usunięte przez administratora) i się nie mazać a wysiłek jest wynagrodzony. No chyba, że ktoś musi mieć marmury i złotą zastawę, to nie u nas. Mamy za to przyjazną i swobodną atmosferę – mimo bardzo różnych osobowości.
    LOGO

02.01.2018 16:15

Pracuję w firmie od niedawna, i muszę przyznać że fajni ludzie tu pracują. Praca nie jest lekka (magazyn) ale kasa przyzwoita. Kilku handlowców zaczynało jako magazynierzy, a teraz niezłą kasę trzepią.
    Ma

13.12.2017 17:48

Jako pracownik extraDACHu muszę przyznać, że takiej fantastycznej atmosfery w pracy nie miałam dawno. Wszyscy są sobie równi. Nie jest to korporacja tylko firma, która liczy się z każdym jednym pracownikem traktując ich jak rodzinę. Wśród tej całej gonitwy to atmosfera w pracy sprawia, że idziemy tam z przyjemnością. Płacą zawsze na czas co również zapewnia duży komfort pracy.

Kontakt - extraDACH Sp. z o.o.

Krakowska 61A 71-017 Szczecin

REGON:320561535

Branże: Sprzedaż hurtowa

mgr

02.12.2017 14:05

Jestem magazynierem jednego z oddziałów praca jest wymagająca, trzeba (usunięte przez administratora) to nie praca dla mienczaków w obcisłych spodniach tylko dla prawdziwych facetów... komentarze typu "wytrzymałem nie cały miesiąc tylko szybko i szybko i szybko i tak w koło..." to chyba kolega co dopiero gimnazjum skonczyl, w anglii na zmywaku też by nie dał rady ;) Jest ciężka robota, płacą na czas, jak idziesz na magazyn to chyba wiesz na co się piszesz...
    Mati

28.06.2017 18:31

Jutro idę tam na rozmowę ws . pracy. Do oddziału w Łodzi na brukowej. Prosiłbym jakiegoś pracownika o wyrażenie opinii o zakładzie i zarobkach.
    szerszen

24.03.2017 21:22

pracowalem w gorszych miejscach,w tej juz troche pracuje i podejrzewam,ze jeszcze popracuje,nie jest zle jesli chodzi czy to o zarobki czy o zespol i wymagania,mogloby byc lepiej,nie ukrywam,ale chwilowo jestem zadowolony z tego co oferuja
    OAZIS

22.03.2017 15:05

za kilka dni kończe swoją pracę z firmą Extra Dachy w Łodzi -nie polecam ,wytrzymałem nie cały miesiąc tylko szybko i szybko i szybko i tak w koło ,Pada starsi pracownicy pod daszek,a ty przewalasz rynny abyś tylko nie siedział gorzej traktują pracownika niż psa rotacja jest jak na TARGU ,LUDZIE PRZYCHODZĄ WYTRZYMUJĄ 1,2.4.6 DNI I UCIEKAJĄ o czym to świadczy ? O firmie Extra Dachy na brukowej w Łodzi
    Paweł

22.03.2017 14:56

Jedno wielkie (usunięte przez administratora) nie polecam lepiej iść do Ochrony i te same pieniądze niż targać rolki papy po 70 kg ,zero podejścia do pracownika !!! ogłaszają się ze Dają Umowę O pracę a tam zlecenie za 1900 zł ,deszcz nie deszcz ,mróz śnieg a ty zapier...sz jak małpka w ZOO. stołówka ? pies w budzie ma lepiej !!! chodzi tutaj o Extra Dachy w Łodzi na Brukowej
    klient4

05.10.2016 22:47

Może tak się zdarzyło raz @klient3 ale wątpię, żeby taką wtopę zaliczyli bo raczej nie stawialiby na szali całego przedsiębiorstwa dla jednej transakcji
    klient2

23.07.2016 12:34

Uwaga na exstradach POZNAŃ pracowników traktuje sie gorzej niż murzynów każą im się myć w kałuży sanitariaty 1 sztuka brak porządnej umywalni brak szatni brak miejsca do spożycia śniadania brak wszystkiego ! Nich się za nich weźmie PIP, PIS, nadzór budowlany robią co chcą budują co chcą bez rysunków technicznych pozwoleń ja nie rozumiem i to jest zakład pracy w Państwie demokratycznym ? Jadę do nich po towar aż mi się serce kraje na widok brudnych spoconych pracowników bardzo miła obsługa magazynowa a bióro to dno. Tylko kasę liczą.
    Klient3

05.10.2016 22:44

Do klient2, ciekawy nick, mój będzie klient3, bo 3 dachy u nich kupiłem. Oj, kolego wydaje mi się, że taki z Ciebie klient , jak z koziej ... wiesz co. Widziałeś jak zaczynali ?widziałeś co osiągnęli? Zrobili to razem, to Twoje "bióro" i magazyn, razem wspólnie, bez podziału na "dno" i powierzchnię. Moim zdaniem to sukces, a tylko oni mogą powiedzieć ile to ich kosztowało pracy, wysiłku, pewnie konfliktów też. Z tego co pamiętam było tam parę magazynierów, których już nie widzę, ciekawe dlaczego? Z tego co mówili zaczynali zaczynali bez ... sanitariatów. Ja będę dalej tam kupował, mi tam pasuje.
    Chomik 2017

23.02.2017 13:35

Remek, daj spokój :)
    PH

10.03.2016 12:10

Mam pytanie czy to prawda, że firma otwiera się na południu Polski. Mieszkam na Śląsku, pracuje w handu, w dachach i zamierzam zmienić pracę. Słyszałem, że Opole lub Tychy. Byłbym zainteresowany rozmową, tylko nie mogę nigdzie znaleźć informacji na ten temat.
    zadowolony

19.02.2016 09:22

Witam, czytając te opinie zastanawiam się kto się udziela na takich forach? Mam kolegę który pracuje jako sprzedawca w Extradachu i bardzo sobie chwali i zarobki i firmę jako taką. W sumie nawet dzięki niemu zrobilem zakupy w Extradachu co prawda nie w mieście w którym on pracuje ale nawet nie wspomniałem, że mam u nich "wtyki" Nie kupowałem w ciemno, pojeździłem po kilku hurtowniach i co się okazało: wszędzie mieli taniej niż w extradachu.. na pierwszy rzut oka, jak zacząłem patrzyć co tam mieli to włos się jeżył, połowa rzeczy z tych co na wycenie extradachu. Co prawda nie mogłem oddać dachówki co mi zostało ale przed zakupem zostałem poinformowany, że towar pod zamówienie itd. Generalnie ja byłem zadowolny.
    malykevin

16.10.2015 18:52

po odejściu od kasy , reklamacji nie uwzględnia się.... komuna i brak kompetencji... reklamacje do producenta po 2 mieś. odesłali i wymyślają cuda... czyli dziury w całym... pozdrawiam Daniel W.

Zostaw merytoryczną opinię o extraDACH Sp. z o.o.

Zapowiedź profilu firmy extraDACH Sp. z o.o.

Wraz ze wzrostem firmy zrozumieliśmy, że niezbędna jest zmiana procedur zarządzania firmą i aby dalej się rozwijać konieczne jest wdrożenie nowej platformy informatycznej klasy ERP. Do tego momentu pracowaliśmy na dwóch, zewnętrznych systemach. Nowe oprogramowanie, które zostało wdrożone w 2015 roku to Comarch ERP XL.

extraFRANCZYZA

Zapowiedź profilu firmy extraDACH Sp. z o.o.

CO ZYSKUJESZ? Dzięki efektowi skali i długoletniej współpracy oferujemy najniższe ceny zakupów, co pozwoli Ci zawsze wygrywać ceną z konkurencją, utrzymując bardzo wysoką marżę.

Dla wykonawców

Zapowiedź profilu firmy extraDACH Sp. z o.o.

Jako wykonawca – dekarz, cieśla, budowlaniec – każdego dnia podejmujesz wymagające wyzwania. Pracujesz w różnych warunkach, dźwigasz odpowiedzialność za trwałość konstrukcji i jakość wykonania. Znamy ten świat i wiemy, ile energii kosztuje każda dobrze zrobiona robota. Dlatego w extraDACH stworzyliśmy program extraDEKARZ – prosty i przejrzysty system nagród, który docenia Twoją lojalność i zaangażowanie.

BuildingIcon
    AgreementIcon