Niestety racja. Pani [usunięte przez moderatora] zajmuje się wyłudzeniami przy biernej postawie pana [usunięte przez moderatora] (czyli za zmową i akceptacją, w tzw białych rękawiczkach). Pomijam wymaganie zapłaty za uszkodzony samochód, kt uszkodziłem nie ze swojej winy, skoro drugi raz wyciągają pieniądze z AC. To tylko drobnostka..... Mam nadzieję, że wszystko wróci z nawiązką. Skoro ktoś wyciąga pieniądze w tak chamski sposób, wyciąga je jeszcze w inny sposób. Kosztem pracowników i/lub urzędów, bo mentalności się nie zmieni. Zmieniają się klienci, instytuty lub pracownicy. Wierzę jednak w sprawiedliwość. I ma racje jeden z przedmówców, kt opisał jej zachowanie - im większy będzie problem ze sprzedażą (z racji obrażania lub sądzenia się z klientami - niepotrzebnego) tym szybciej się sami pogrzebią przez psychopatyczne zachowania. Stąd jedyna rada - UCIEKAC. !!!! Uwierzcie czytający to obecni "więźniowie", można poszukać pracy w innej branży, w innej firmie, bez zbędnych znajomości. Nic was tam nie trzyma, nawet kredyt, bo można zarobić więcej, bez przymusu obcowania z nieleczonymi osobami. Sam zadaję sobie pytanie, jak można własnymi rękami doprowadzić firmę do upadku. Niestety może - jedynie chory człowiek. Pozdrawiam byłych, obecnych i ewentualnie tych następnych, jak się znajdą.