Eko-Instal Sp.j.

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 10 ocen.

Opinie o Eko-Instal Sp.j.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eko-Instal Sp.j.

xyz

Jak wygląda praca na magazynie?

Edyta

@ziomekkażdy ma możliwość zgłoszenia reklamacji jeśli chodzi o treści zawarte na wątku. Jednak administrator podejmuje decyzję odnośnie zarchiwizowania wpisu. Jedną tego podstawą jest niezgodność komentarza z regulaminem. Przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią. http://www.gowork.pl/regulamin

zizi

"Szefostwo"tragedia!!!!!!!!łacina w stosunku do pracowników na porządku dziennym.Córeczka prezesa udająca wielką bizneswoman a na prostych rzeczach się nie zna.No i wśród pracowników połowa znajomych córeczki .

ziomek

Opinii negatywnych o tej firmie nie ma co szukać, bo za chwilę na poleceniu córeczki prezesa zostaną usunięte z każdego portalu. JEDNYM SŁOWEM WYZYSK WYZYSK I JESZCZE RAZ WYZYSK. A prezes niech nauczy się języka polskiego, bo łacina u niego to na porządku dziennym u niego jest

Edyta

@XXL a jak Ty oceniasz firmę jako pracodawcę? Chętnie dowiemy się więcej o tym jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w Eko-Instal Sp.j. Co możesz podpowiedzieć osobom, które zastanawiają się nad podjęciem w niej pracy?

Krzych

Wyzysk ,czekają jak wszystko zorganizujesz a kiedy już to funkcjonuje szukają kogoś za mniejszą stawkę a Ciebie w odstawkę , przeważnie po kryjomu traktują Cię za oszusta i w tajemnicy szukają następcy a Ty dowiadujesz się o tym ostatni a tyczy to ludzi ,którzy się cenią . W większości przypadków minimalny błąd pomimo ,że go sprostujesz jest wielki i koduje się w pamięci i czeka na odpowiedni moment ale jeśli masz sukcesy to pełna cisza /tak musi być / .Pracujesz tam w napięciu ,atmosfera kiepska . Do was należy decyzja.

krzycho

Specjalista ds. marketingu - Branża Instalacyjno-Grzewcza jest teraz u nich potrzebny z tego co widze.. tylko dajacie znać jeszcze jak to na pewno wyglada, bo jestem bardzo ciekawy szczerze mówiac.

anonim

(usunięte przez administratora)

x

kierowniczka Oddziału Poznańskiego wzdłuż i wszerz wyjaśni jakie grzejniki są potrzebne..... Jest dobra we wszystkim!!!!! i ....

damian

dokładnie, to ta sama od instalacji niestety

x

Sprawdź samą kierowniczkę potrafi dużo.....! Powodzenia daj znać !

kaziu

[usunięte przez moderatora] Skąt się oni wzieli? Nie mam pojecia. To w bydgoszczy bo w poznaniu jest inaczej. Tam od dawna robio w nadgodzinach i nic nie mówią

jack

Pani kierowniczka jest super... Chociaż śmiem w to wątpić.

staływidz

A w Poznanskim oddziale często brakuje kawy dla klientów, a jak jest kawa, to nie ma znów cukru,...śmieszne to czy smutne? Woda w WC zimna i brak ręczników do rąk. Smród, brud i ubóstwo. Dobrze, że towar mają w magazynie, chociaż też różnie z tym bywa. A magazyny? W dzisiejszej czasach nie powinno tych bud nazywać magazynami.

oni

zgadzam się z powyższą opinią. W tej firmie nie ma NIC dla pracowników fizycznych , gdzie właśnie to oni robią największą pracę w firmie. Niestety nie są za to docenieni. Szkoda tylko że nikt tego nie widzi. Nie polecam !

niezadowolony

pracowałem kilka miesiecy na magazynie , słabe zarobki, żadnych premi , zadnych spotkań firmowych jak to jest w innych firmach, nic nie dają od siebie tylko potrafią wymagać w zamian za 1tys zł

rty

pytanie tylko na czym polega jej kierownictwo i co robi w czasie pracy????????? [usunięte przez moderatora]

J

Ta pani dziwnym trafem jest kierownikiem. Dlaczego? Nie rozumiem.

ek

CZYRAK - 2013-07-12 20:40:20 Kick - 2013-06-13 23:18:07 Już bez przesady mam wrażenie że z tym Poznaniem to pisze jedna osoba śmiechu kupe.... Znałem ta kierowniczke i wcale nie jest taka słodka jak opisujecie ale to juz nie mój problem, jest niesprawiedliwa i ............ . super jest Bydgoszcz.Ta pani, to imitacja kierownika,...Popieram wypowiedzi to istna imitacja, która wyrządziła dużo złego wtajemniczeni wiedzą o co chodzi. ale mam nadzieje ze ma jakieś sumienie

CZYRAK

Kick - 2013-06-13 23:18:07 Już bez przesady mam wrażenie że z tym Poznaniem to pisze jedna osoba śmiechu kupe.... Znałem ta kierowniczke i wcale nie jest taka słodka jak opisujecie ale to juz nie mój problem, jest niesprawiedliwa i ............ . super jest Bydgoszcz.Ta pani, to imitacja kierownika,...

Ada...

Zeus - 2013-06-17 18:34:17 Zgadzam się z TobąDzięki pracy i zaangażowaniu właścicieli Firma znajduje wysokie miejsce w czołówce hurtowni instalacyjnych. Zatrudnia ludzi kompetentnych, doświadczonych fachowców w członie kierowniczym jak i w zespołach poległych /magazyn/ /kierowcy/

Zeus

Zgadzam się z Tobą

Kick

Już bez przesady mam wrażenie że z tym Poznaniem to pisze jedna osoba śmiechu kupe.... Znałem ta kierowniczke i wcale nie jest taka słodka jak opisujecie ale to juz nie mój problem, jest niesprawiedliwa i ............ . super jest Bydgoszcz.

skay

Koszalin?... Byłem klientem tego oddziału... Teraz działam w Wielkopolsce i muszę powiedzieć, że poznański oddział to cudeńko w porównaniu z Koszalinem. Tam można zdrowie stracić.

Luk

Powiem tak.... nie jest zle wszędzie są układy, układziki ...życie! W każdym oddziale są pupilki[usunięte przez moderatora] ale bez przesady. Każdy widzi jedną stronę tej Pani no ale niestety rzeczywistość okazuje się zupełnie inna, Ja osobiście znam tą Panią z innej strony i nie polecam tej pracy w tym oddziale. Ale wracając super polecam oddział Koszalin ludzie spoko polecam!!!

ŻYCZLIWY

Ciekawi mnie jak jest w pozostałych oddziałach eko-instalu? Jeśli ktoś posiada sprawdzone informację - niech się podzieli.

leon

Jest dobrze?

Leon

oNa - 2013-03-25 18:56:46 Zawsze warto wprowadzić zmiany żeby było lepiej Zgadzam się z opinią. Tylko znając życie, zmian dokonuje się w momencie, gdy niejednokrotnie jest już za późno. Brakuje dalekosiężnych wizji, które pomogłyby - ewentualnie zabezpieczyły przed niechcianą / niespodziewaną/ porażką,..." rynek zmienny jest" zwłaszcza w tak nieustabilizowanym regionie jakim przyszło nam żyć, pracować, podejmować decyzję. Z punktu widzenia pracodawcy /właściciela firmy/ chęć szybkiego i nagłego wzbogacenia się,... niesie za sobą pewne długofalowe konsekwencje. "Firma ma mocne podstawy - niczym drzewo już zakorzenione,... W związku z tym nie doklejajmy do niego suchych, lub niepotrzebnych gałęzi.

oNa

Zawsze warto wprowadzić zmiany żeby było lepiej

Leon

Wyszyn - 2013-03-24 20:07:26 nie bedzie dobrze , dopóki firmą bedzie rządziło takie" kierowictwo"Chyba, że sposób i metody pracy i działania oddziału poznańskiego przeniosłoby się na inne "jeszcze istniejące". Oczywiście zmiany byłyby również wskazane w oddziale głównym. Tylko czy warto?

Leon

OnA - 2013-03-22 22:49:24 ZGADZAM SIĘ Z POWYŻSZĄ OPINIĄ !Zgadzam się również. Według mnie firma zaczyna nabierać wody. "Dopuszczenie" ludzi niekompetentnych, laików, /bo rodzina/ może zmienić radykalnie sytuację firmy na rynku. A czas nastał ciężki, nie pora na eksperymenty. Trzeba walczyć o utrzymanie się na powierzchni. /inwestować w sprawdzonych pracowników np/ Dalsze wskazówki w następnym odcinku

OnA

ZGADZAM SIĘ Z POWYŻSZĄ OPINIĄ !

Leon

gggg - 2013-03-20 13:33:04 Zgadzam się z Panem Leonem.... nie podoba mi się że ktoś w taki sposób pierze brudy to świadczy tylko o tej osobie .... w życiu bywa różnie raz jesteśmy pod a raz na wozie.... trzeba się podnieś i iść do przodu a nie obrażać bez podstaw nie inne osoby... ja stanowczo się z tym nie zgadzam.... znam osobiście Panią kierownik i naprawdę bardziej życzliwej osoby nie znam zawsze można na nią liczyć!!!!!!!!!!!!!!Wreszcie jakiś sojusznik, a zarazem mądry człowiek znający się na ludziach i mający obiektywny pogląd na sprawę - Dziękuję. Oceniając pracodawców, przypatrując się kierownikom w naszych zakładach, musimy zdać sobie sprawę i mieć świadomość, że gdzieś jest Biedronka, Lidl i jakaś Żabka....

gggg

Zgadzam się z Panem Leonem.... nie podoba mi się że ktoś w taki sposób pierze brudy to świadczy tylko o tej osobie .... w życiu bywa różnie raz jesteśmy pod a raz na wozie.... trzeba się podnieś i iść do przodu a nie obrażać bez podstaw nie inne osoby... ja stanowczo się z tym nie zgadzam.... znam osobiście Panią kierownik i naprawdę bardziej życzliwej osoby nie znam zawsze można na nią liczyć!!!!!!!!!!!!!!

Leon

Odpowiadam więc i w szczególe tej kwestii ,… A mianowicie, nie ma żadnego układu, żadnych innych powiązań /domysły psują realne odbieranie rzeczywistości/ tylko pełen obiektywizm i ocena jak najbardziej przemyślana - Nie czcze słowa, nie anonimy, nie wypowiadanie się w poczuciu wyimaginowanej krzywdy. Śmiem więc domniemać iż osoba pisząca pod adresem Pani Kierownik rzeczy wyssane nawet nie z palca, lecz całkiem innej części ciała, nie zna realiów i faktów bo nigdy w poznańskim oddziale nie pracowała, a przede wszystkim nie zna osoby o której śmie pisać nieprawdę

nijaki

Leon - 2013-03-13 18:00:29 Chciałbym ja również wyrazić swoją opinię o Pani Kierownik z Poznania. A mianowicie - uważam, że jeśli myślimy o tej samej osobie… powiem tak: Dla mnie to Dama, inteligentna i bezkompromisowa w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Idealny Kierownik, współpracownik i przyjaciel . Osoba rozwiązująca problemy oddziału w sposób perfekcyjny i przemyślany. Tworząca w firmie atmosferę idealną na potrzeby pracy. Życzyłbym wszystkim takiego szefa /Kobiety/ co jak wiadomo w dzisiejszych czasach nie jest często spotykanym faktem.Pan [usunięte przez moderatora] chyba ma jakiś układ z Panią kierownik oddziału Poznańskiego! bo pracowałem w tej firmie i zupełnie jest inaczej........ chyba ma niezłe powiązania z Pania........

Świadomość

Trzeba mieć świadomość. Nie można być pazernym i wyrachowanym pseudo biznesmenem /jakich wielu/ tym bardziej jak samemu się wywodzi z gminu. W niektórych przypadkach świadomość bywa cierpieniem, jarzmem i jeden i drugi chciałby zapomnieć, pragnie wymazać z pamięci swoje pochodzenie, swoje początki "kariery zawodowej" Ale niestety to wychodzi z niego, wyłazi jak tasiemiec. W wizjach i snach o wielkości należy uwzględnić plecy tych na których się stoi często w brudnych butach

uzupator

To w końcu gdzie? Bo nic nie rozumiem

Jack5

To sie zgadza. Bardzo słabe zarobki szczególnie na magazynie Nie polecam tej firmy... porazka... nie potrafia docenic czlowieka

lll

( usunięte przez administratora ) Z dnia na dzień możesz stracić pracę bez podania konkretnej przyczyny.

Zostaw opinię o Eko-Instal Sp.j. - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eko-Instal Sp.j.