Kierownik magazynu to niestety chory człowiek.
Ten Pan nie moze pracowac na takim stanowisku wspolpracowac oraz zarządzać ludzmi .
Słyszałem jak obraza swoich podleglych przeklinając i w dość wulgarny sposób poniża co jest dość uwłaczające.
Właściciel firmy musi zwrócić na to uwagę ,bo to co się dzieje nie jest zgodne z żadnymi przepisami ani poszanowaniem ludzkiej godności, nie rozumiem dlaczego jeszcze nikt nie zgłosił o tym do inspekcji pracy, rozumiem pewnie że większość się boi ze względu na swoje rodziny ale nie można dać się tak poniżać i wykorzystywać.
Praca tam jest bardzo ciężka i wymagająca fizycznie, cały dzień na nogach , dźwigać ciężkie paczki ,rozładowywać tiry , a każdy odpoczynek poprostu z braku sił jest traktowany jako lenistwo.
Kierownik Paweł zachowuje się jak właściciel całej korporacji . Bardzo bym chciał żeby ktoś sie zainteresował i przejął losem pracowników bo to nie tylko tania siła robocza ale bez względu na zajmowane stanowisko należy szanować pracownika, słuchać i rozwiązywać problemy a niestety tutaj jedynym rozwiązaniem jest zwolnienie .
Nie wiedziałem jeszcze nigdzie takiej metodyki pracy i mam nadzieję że tego już nie doświadczę.