Holkap Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 88 ocen.

Holkap Sp. z o.o.
2 88 6 1

Opinie o Holkap Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holkap Sp. z o.o.

Administrator

Co myślicie na temat pracy w Holkap Sp. z o.o.? Co zmieniło się w przedsiębiorstwie od czasu dodania ostatniej opinii?

Kkkkk

Szczerze mówiąc? Nie ważne jakie stanowisko posiadasz, jesteś traktowany jak najmniej znaczący pracownik w firmie. Momentami czujesz się, ze pracujesz w korporacji a nie firmie rodzinnej. Kumoterstwo u przełożonych jest na codzień. Możliwości zarobku ? Przestańcie myśleć o uczciwym wynagrodzeniu za ponadprzeciętny wysiłek. Co się za tym kryje ? Nieszczera intencja. Wyssaja z Ciebie co mogą a potem wyrzuca, szczerze mówiąc ? Więcej niż rok w tej firmie ciężko wytrzymać. Stad taka rotacja ROCZNA u pracowników. Nie polecam, cieszę się, ze odszeszlam i mam już spokoj psychiczny bo po pracy w firmie Holkap, nabawiłam się tylko migreny. Powodzenia wszystkim, którzy mimo wszystko będą chcieli nawiązać współpracę z ta firma.

Mam nadzieje, że nie :)
@owca 13.03.2018 10:31

kkk

ania

Czy rządzi tam jeszcze ta Larysa czy ją wkońcu wypieprzyli tam skąd przyjechała?

Malaa
@ania 05.06.2017 20:30

Poleciala

Mała 123

Niestety nie mogę polecić tej firmy. Jedyną normalną osobą w tej firmie jest sam prezes i p.Angelika. Kierownik nie interesuje się pracownikami a decyzję podejmuje brygadzistka z Ukrainy , która jest beszczelna i niesympatyczna. Zatrudnia swoich a jak jakaś Polka wygląda lepiej od niej to robi wypad. Mają tam tylko dobrze wazeliniarze, którzy kablują. Pomimo tego że wykonujesz swoją pracę uczciwie i szybko to i tak robisz źle, jak nie chcesz pracować w weekendy to i tak robisz wypad. Mówią że zwalniają tylko tych co najkrócej pracują, nieprawda i kłamstwa. Po mnie przyszli Ukraińcy i zostali a ja do domu niby bo jest postój. Brygadzistka z wazeliniarzami obgaduje i obraża, jest beszczelna , powinni ją zwolnić, jak jej się coś nie podoba to zapomnij o śniadaniu, nawet do toalety jest problem żeby wyjść. Kobiety tam pracujące obgadują kazdego ale tylko te z dołu. Góra jest ok. Jeśli prezes nie zrobi z brygadzistką porządku to nigdy nie będzie tam wporządku. Gdzie jest prawo pracy się pytam ??????? Nie polecam tam pracy, strata czasu. 3 dni pracy potem 2 tygodnie bezpłatnego postoju i tak w kółko to po co zatrudniacie ? A kierownikowi radzę bardziej interesować się jak pracują pracownicy a nie słuchać brygadzistki Larysy. W końcu to od niego zależy kto jest dobry a kto nie a jeśli chcecie zatrudniać obcokrajowców to nie ogłaszajcie się że pilnie szukacie pracowników.

Malaa
@Mała 123 07.04.2017 10:44

Pracowałam na górze i słyszałaś co na dole mówią haha ha... Cienka byłaś to nara. W

Cezary

Dobry pracownik zawsze znajdzie swoje miejsce w firmie i będzie ceniony.!!!!

wer
@Cezary 22.01.2018 12:18

:)... że co będzie? "ceniony" ? ha ha ha :)

Dno

Janusz logistics ltd.

Uwolniony

Masakra!!! Omijajcie wielkim łukiem! Chyba że macie grupę co szef będzie dostawał za Was pieniążki na swoje wydatki to będziecie traktowani jak ludzie. W przeciwnym razie nikomu nie życzę takiej niewolniczej pracy w XXI wieku jakiej tam doznałem.Ostatecznie i tak zostaniecie oszukani przy wypłacie bo to,tamto i owamto i ręce Wam opadną!Dzień w którym dostałem nową pracę (nie muszę pisać że lepszą bo każda będzie taka) zaliczam do jednych z moich najszczęśliwszych w życiu, a swoje lata już mam!Pozdrawiam wszystkich i ostrzegam!Nie wchodźcie w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Pracownica

W życiu nie spotkałam się z gorszym podejściem do pracownika. Warunki sanitarne zerowe 1 toaleta damsko-męska śmierdząca. Zero światła tylko śmieszne lampki. Zero szatni. Na przerwę chodziło się tam gdzie się przebierało. Tam wszystkie dokumenty na wierzchu. W dodatku warunki w zimie temperatura prawie taka jak na powietrzu w lecie dwa razy tak co najmniej. Więcej kierownictwa jak pracowników. Każdy każdemu może wydawać rozkazy bo tam tylko taka FORMA obowiązuje.

Iza

Ha ha ha widzę że na produkcji obóz pracy się zrobił przez ukrainki. Brawo !!!! Więcej ich przyjmijcie to tak cały czas będzie. My za ukraińcami się zesrać chcemy a proszę bardzo jak się odwdzięczają fałszywy naród. Na przemysłowej w Holkapie jak jeszcze pracowałam 2 lata temu to w biurze była jedna z ukrainek nie cierpiała jak się jej kazało coś zrobić bądź zwróciło uwagę zaraz mord w oczach. Całe szczęście że już tam nie pracuje istny obóz pracy. Pozdrawiam normalnych pracowników :)

Holkapsrolkap

Polecam firme jak najbardziej,nigdy nie pracowalem w tak swietnie zorganizowanym magazynie buhahahahahahabu nie wiem czy smiac sie czy plakac razem z usmiechem

piotr

Kto moze napisac, jakie obecnie lokalizacje Holkapu są dostepne?

Mała 123
@piotr 06.04.2017 18:16

Park Przemysłowy i Hutnicza

Amanda

Kiedyś fajnie się tam pracowało.Szczególnie na Przemysłowej.Praca była lekka i przyjemna a towarzycho fajne tak że miło wspominam.Teraz to masakra.Praca raz jest a raz jej nie ma.Pseudo brygadzistki z Ukrainy rządzą na całego i decydują kto ma zostać a kogo zwolnić.

NIEżYWA ;-)

ZDECHNIESZ i tak nie zauważą , ze nie zyjesz......... To nie zaklad - to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Iza
@NIEżYWA ;-) 18.12.2016 13:47

Dlatego wszyscy co się cenią poodchodzili :) Dobrze Ci radzę też tak zrób

Darek311@o2.pl

Kierownik zbo.. sado maso .Wyzysk a w toalecie sodoma i gomora normalnie szok.

irus

Powie mi ktoś jak wygląda tą pracą?

Abba

Złamane żebro od pracy w magazynie na hutniczej (ciągłe przerzucanie kartonów 40 kilogramowych nad głową) i wieczne pretensje, że niepełnosprawny wychodzi po 7 godzinach. Moi drodzy nawet pełnosprawny wychodzi wcześniej niż te 7 godzin, zresztą rzadko który pracuje dłużej niż parę miesięcy. Szkoda czasu i nerwów na prace w tej firmie.

gość
@mika 11.10.2016 18:24

Wyzysk za małe pieniadze. Nie wiem na jakie stanowisko aplikujesz,jesli na sprzedawce na magazynie to licz się z tym,że zimą bedziesz chodzic w 3 bluzach i nie bedziesz miała jasno określonych zadań.

Looq

Pracowałem dwa dni na Przemysłowej przez agencję pracy. Zostałem zwolniony za to, że chciałem przestawić paletę z wyrobami, bo nie mieliśmy już miejsca żeby pracować... Kierownik, który tam urzędował to totalny idiota, wyzywa ludzi od najgorszych nawet bez powodu.

tuh
@Looq 13.06.2016 14:39

Czy to znaczy, że nadal wynajmują ten magazyn na Przemysłowej?

xxx

Wie ktoś czy na stanowisko starszego magazyniera został ktoś zatrudniony

tuh

Holkap wprowadził, oprócz list obecności, logowanie się w systemie, i to przy każdej okazji - przyjście do pracy, pójście na przerwę, powrót z przerwy, koniec pracy... Trochę to kłopotliwe, co przyznał sam Pan M. z Łowickiej. Ale ogólnie pracuje się nadal tak samo.

tuh

Jutro po dwumiesięcznej przerwie wracam do Holkapu na Łowicką, ale tylko na jeden dzień, gościnnie w czasie przerwy w drugiej pracy. Zobaczymy, co się zmieniło.

tuh

Wyjaśni ktoś, co to za akcja z baniakiem?

KROPIDLOWSKI

przestrzegam przed firma HOLKAP z bydgoszczy ,wlasciciel p.piotr jest nieuczciwy ,klamiacy w zywe oczy naciagnał mnie na ok 5000 zł przy remoncie jego hali w parku przemyslowym. duzo mówił obiecywał umowe , platnosci w terminie .nic z tego i z zadnych innych ustalen nie dotrzymał słowa przestrzegam firmy i osoby prywatne niewchodzcie z ta firma w uklady ,bo placa na raty grubo po terminie niewyplacajac wszystkiego .gosc potrafi nawet po ustaleniu cen przy wyplacie oskubac z ustalonej kwoty

Człowiek baniak

Szkoda mi tylko tego baniaka na wode kolego :/

tuh

Ja chyba wiem, kto pisał :D. Aktualnie Holkap zrezygnował z magazynu na Przemysłowej, a co do Łowickiej, to też nie wiem, czy tam jeszcze składują towar. Ponoć mają już nową siedzibę w BFM-ie, a niebawem Nestor Work ma werbować na nowe zlecenie.

Oszukany

Unikać unikać i jeszcze raz unikać!!!! Jeżeli chcecie mieć marną nie pewną( nie wiadomo czy zapłacą jak nie będą zadowoleni) pensję to zapraszam. Jednakże według mnie uczciwość jest najważniejsza, a bycie oszukanym za własny stracony czas przykre. Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia. Przembulrysowa unikać.

mASAKRA

Nikomu nie polecam przemysłowej, to jak postepują z ludzmi jest karygodne. Możliwość nieotrzymania wynagrodzenia za cały dzień pracy, nie polecam unikać jak ognia.

niezadowolony

Straszna firma nikomu nie polecam, możesz pójść do pracy i okaże się, że Ci nie zapłacą bo według nich nie wykonałeś tego co powinieneś,naprawdę nikomu nie polecam Pan M niby w porządku, ale nie dajcie się zwieść zwykły "uj" jak będzie okazja to was pozbawi waszej dniówki naprawdę nikomu nie polecam tu przychodzić. Szanujcie swój czas, stracić 8 godzin i nie mieć zapłacone, i to bez powodu naprawdę podkreśalam bez powodu. Oni mogą wszystko i nas nie szanują, apel unikajcie tej firmy.

Bydgoszczak

Czytam opinie na temat roznych firm ;) w 99,5% są to opinie negatywne :) ludzie ogarnijcie sie przeciez wiadomo ze z poczatku nie będziecie zarabiac kososow a fizycznie tez trzeba popracowac ;)

F16

Nie polecam angażu w tej firmie. Reklamują ją jako lekką pracę magazynową, a w rzeczywistości to ciężka harówka jako magazynier. Dużo stresu, bo cały czas poganiają a płaca oczywiście śmieszna... Nie dziwie się, że co chwile szukają nowych osób na zlecenia, bo nie wyobrażam sobie, aby ktoś chciał tam pracować dłużej niż miesiąc.

kaka

Na jakie zarobki miesięcznie mniej wiecej moze liczyć osoba z agencji pracy na stanowisku pakowacz?

Zostaw opinię o Holkap Sp. z o.o. - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holkap Sp. z o.o.