CarNet Polska

Proces rekrutacji

• Skierniewice

5. Opinie o CarNet Polska

Opinie o CarNet Polska Warszawa ul. Mazowiecka 11 lok. 49

WebsiteIconCAR NET Polska Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o CarNet Polska!

roki

30.08.2016 16:22

Kolega wyżej ma racje, nie zawsze sprawdzisz jaką stawkę Ci ktoś zaproponuje bo przecież to zatwierdzone jest na umowie, którą każdy może miec inną.
    marudna

30.08.2016 16:18

Niestety moim zdaniem , dopóki sami sie nie przekonamy co nam może dana firma zaoferowac i jak są oferty pracy to nigdy nie będziemy w 100% pewni jakie sa opinie na temat danej firmy.
    moris

30.08.2016 16:06

Nie zawsze mozesz sprawdzić jakie są stawki w danej firmie, bo nigdzie oficjalnie tego nie podają. Dlatego też warto przed podjęciem pracy w danej firmie sprawdzić co na jej temat powiedzą CI osoby, które już tutaj pracują.
    Teodor

30.08.2016 16:00

Jeżeli tylko spojrzysz jakie stawki mają tutaj a jakie w innych podobnych firmach to od razu można zauważyć różnice. Sam byłem w podobnej sytuacji i przeszedłem do CarNet bo dali dużo lepsze warunki pracy
    Dudek

25.08.2016 15:56

Ja tam ciesze się, ze udało mi się załapac do pracy w carnet. Już kiedyś pracowałem w podobnej firmie i pamiętałem jakie były warunki pracy. Tutaj jest znacznie lepiej.
    sajmon

25.08.2016 15:13

Pracuje w Carnet dopiero od pół roku ale już mogę się trochę na ich temat wypowiedzieć. Firma wypłaca pieniądze w terminie, dotrzymuje warunków umowy. Wiec wszystko w jak najlepszym porządku
    Komer

28.07.2016 16:54

Znalazłem właśnie oferte pracy w CarNet, wyslałam już CV i czekam na odpowiedz. Z opinii jakie udało mi sie przeczytać, wywnioskowałem że warto decydować się na prace tam. Mam nadzieje że mi się uda,
    Błażej

28.07.2016 16:43

Moim zdaniem praca w CarNet jest naprawde dobra. Wiadomo, ze każdy będzie miał inne wymagania co do pracy ale jak na Warszawe warunki sa super. Umowa, dobre pieniądze przyzwoite godziny pracy więc czego więcej chcieć
    Hubert

28.07.2016 13:47

Jak to w każdej pracy, pracodawca musi sie zastanowić kogo ma zatrudnić więc pewnie kilka dni poczekasz na decyzje, ale jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Mogę tylko powiedzieć Ci , ze praca jest warta zainteresowania. Mi odpowiada a teraz o dobrą pracę bywa ciężko
    Emil

28.07.2016 13:41

A długo czeka się na decyzje co do tego czy jest się do pracy przyjętym czy nie ? bo dowiedziałem się właśnie, ze firma poszukuje pracowników w mojej okolicy, spełniam wszystkie warunki a zależało by mi na szybkiej decyzji.
    Jarek

28.07.2016 13:10

Nie ma dużej rotacji pracowników , bo praca jest dobra i jezeli ktos odchodzi to tylko dla tego że nie ma innego wyjścia. Pracując w tej firmie wiem jak traktuje się ludzi, jak jest z wypłatami i warunkami umowy. Ja sam tej pracy nie mam zamiaru zmieniać.
    Andrzej

28.07.2016 13:06

Zdecydowanie masz racje. Mi funkcjonowanie tej firmy jak najbardziej odpowiada. Udało mi sie tutaj już od dłuższego czasu pracować i firma ma się dobrze. Nie zauważyłem też by była duża rotacja pracowników.
    KubaH

27.07.2016 14:44

Widocznie ktoś zaczął sprawie kierować firmą i dlatego dzieje się tam teraz tak dobrze. Jeżeli ktos wie jak podejść do ludzi to i oni sami chętnie chodzą do pracy
    Zytowski

27.07.2016 14:40

Firma działa bardzo sprawnie. Nie wiem czy coś się ostatnio w tym oddziale pozmieniało ale odkąd ja tu pracuje nie zauważyłem, by ktoś się z kimś nie zgrał albo by coś było źle zrorganizowane
    Edek

27.07.2016 13:35

Zauważyłem ze właśnie tak w tej pracy jest. Ludzie na początku boją sie nagatywnych opinii i zatrudniają sie z obawą a później okazuje sie , ze jest tam bardzo przyjemnie i aż chce sie pracować
    Deywis

27.07.2016 13:29

Dla mnie znalezienie tam pracy początkowo miało byc tylko przejściowe, ale z każdym kolejnym miesiacem jeszcze bardziej mi się tu podoba. Po za tym premie i lepsze warunki pracy niz w moim poprzednim miejscu zatrudnienia, więc raczej nie szybko będę chciał znaleźć coś innego
    maciek

26.07.2016 13:38

Nie ma co wierzyć w ludzkie opinie , bo czasami wiele osób z zawiści mówi nieprawdę. Pracuje tam kilka lat i nie było sytuacji w której ktoś mi nie zapłacił za wykonaną pracę.

Kontakt - CarNet Polska

ul. Mazowiecka 11 lok. 49 00-052 Warszawa

CAR NET Polska Sp. z o.o.
    Grzegorz

26.07.2016 10:11

W sumie to pracuje tam od niedawana. Trochę się obawiałem bo opinie na temat tej firmy są różne. Teraz z doświadczenia wiem, ze lepiej się samemu upewnić niż ślepo wierzyć innym. Pieniądze wypłacają mi w terminie, z nikim nie mam problemów. Praca jak najbardziej ok.
    mirek

26.07.2016 10:03

Skoro pracodawca ma dobre podejście do swojego pracownika i odpowiednio wynagradza go za swoją pracę, to czemu by rezygnować z takiego stanowiska pracy. Chyba każdy normalny człowiek, chciałbym pracować w miejscu w którym można dobrze zarobić i odpowiednio Cie traktują.
    julek

22.07.2016 19:21

Kolega wyżej ma racje. Po co mamy rezygnować z pracy skoro warunki są dobre. Jeżeli praca nas zadowala to raczej nie zwalania się miejsca komuś innemu. Jak na polskie realia to warunki pracy sa naprawde dobre.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CarNet Polska?

Robert

22.07.2016 18:02

Jeżeli ofert nie ma to znaczy że mają u siebie dobrych pracowników których nie chcą sie pozbywać. Praca tam też zła nie jest więc nie ma sie co dziwić że ludzie trzymają się tam pracy.
    Tymon

18.07.2016 12:58

Chyba na chwile obecną nikogo nie poszukują. Dla mnie praca tam była przejściowa. Pracowałem tam krótko bo tylko 10 miesiecy ale nic nie działo się tam złego. Wypłatę zawsze dostawałem na czas i wszystko było zgodne z umową jaką otrzymałem.
    dominikt

13.07.2016 15:10

Ja pracuje już jakiś czas i nie narzekam. Dziwią mnie takie negatywne komentarze. Warunki pracy są dobre a i płaca odpowiednia. Ale się jeszcze taki nie urodził , żeby wszystkim dogodzić. Mi zarządzanie zdecydowanie opowiada.
    Miki

27.03.2016 11:24

Skoro tak wszyscy jadą po tej firmie, a raczej oddziale warszawskim, to czemu ludzie przechodzą z firm w podobnej brańży właśnie tutaj? Na gorsze raczej nikt sobie nie zmienia
    były carnet

01.02.2016 17:58

Praca fajna, ciekawa i generalnie do ogarniecia. tyle plusów, reszta same minusy. Koordynator nie posiada umiejętności zarządzania oddziałem, liczy sie tylko wyrobienie premii która dzieli tylko i wyłacznie na siebie i drugiego koordynatora. Jak cos ci sie nie podoba słyszysz słowa takie jak ,,możemy się pożegnać, na twoje miejsce i tak ktos przyjdzie,, notoryczne zostawanie po godzinach ,,bo musisz,, ,,bo nie ma komu,, Kierowców jest tylu że bez problemu dałoby radę wszystko ogarnąć, tylko szefostwo nie mysli niestety. podsumowując to brakuje osoby z głową która by sprawnie tym zarządzała.
    car czwarty :)

23.01.2016 18:46

Skusiłem się i zatrudniłem. Moja opinia: Oddział warszawski jest zarządzany przez osobę która nie ma pojęcia o swojej pracy. Zasuwasz a i tak się czepiają
    bezirek

30.12.2015 15:33

Infolinia pracuje od 7 - 23 i tak przyjmowane są zlecenia . Pózniej są płatne godziny nocne. Car trzeci piszesz nieprawdę. Jak pracujesz w Warszawie 8 godzin i 2 godz masz do pracy to oczywiście nie masz życia prywatnego . Musisz wybrać życie w mniejszym mieście tak jak ja i wtedy nie będziesz narzekał na tempo życia jakie funduje stolica .Czasem się zdarza ze coś wypadnie po godzinach ale większość ogarniamy do 18.00
    ninjagoo

21.12.2015 12:50

Profesjonalna firma zarówno ze strony podejścia do klienta jak i pracowników. firma się rozrasta posiada coraz więcej punktów w Polsce, nowa, przejrzysta strona internetowa. Flota wzrasta z prędkością światła. Dużo wynajmów na zlecenia, czasem nie wiadomo w co ręce włożyć, ale przekłada się to na godne zarobki; praca zmianowa. Centrala wraz z infolinią nadzoruje pracę nowych miast, wszelka pomoc jeżeli chodzi o kwestie organizacji pracy w biurach oraz wydań. Firma rozwija się pod względem szkoleń pracowników pod kątem znajomości floty, procedur wydań samochodów oraz rozmowy handlowej. Imprezy integracyjne organizowane przez Prezesa, na których spotykają się ludzie z różnych stron Polski - jako nowy pracownik baaardzo pozytywne wrażenie. Szeroka oferta pojazdów - do wyboru do koloru zarówno dla tych wymagających klientów z grubym portfelem jak i ekonomicznych. Miałem styczność z pracą w konkurencyjnych wypożyczalniach - bez porównania. Doceniają zaangażowanie POLECAM !!
    Car trzeci

28.10.2015 21:01

Jak nie masz życia prywatnego i chcesz robić nadgodziny za free to ta praca jest dla Ciebie. Kolejny problem to pensja, na której zawsze coś ucinają. Weekendy praca za zlecenie, czasem od 4 do 24 a w poniedziałek zlecają lotnisko na godzinę 3. Największy minus to wyzsze kierownictwo. Kolrdynator chyba pierwszy raz na takim stanowisku. Cieżko mu ogarnąć to wszystko a ma naprawdę wielu kierowców, wystarczyłoby pomyślec i dobrze rozplanować. Każdy chce popołudniówki bo tylko wtedy można się z nim minąć. Nie polecam.
    Car trzeci

28.10.2015 21:00

car drugi

09.09.2015 13:55

za rok? jutro na twoje miejsce przyjdzie ktos nowy. polityka firmy prosta - nie ten to nastepny. rotacja wieksza niz w supermarkecie na parkingu. w dodatku ludzie nad toba sa mniej kompetentni niz ci, ktorych zaraz sie wywala. umowy smieciowe, chamstwo w centrali, niekompetencja managerow.
    car pierwszy

27.08.2015 14:20

musisz zostać po godzinach jak trzeba nawet do północy jak jest assistance, praca jak w tej branży czyli cały czas tempo, zawsze spóźnienie, mało pracowników na tyle aut, a wymagają żeby się nie spóźnić i dokładnie obejrzeć auto, praca w weekendy też, kasa na czas ale praca raczej dla kogoś kto nie ma życia prywatnego. Polityka firmy jest taka że "nie przywiązują wagi dla pracownika bo i tak za rok na Twoje miejsce przyjdzie ktoś nowy"
    karnet

20.11.2014 14:40

Oddział warszawski zarządzany przez osobę która nie ma pojęcia o swojej pracy, więc jest ok, dla kumatych. Atmosfera zła, pieniądze małe. Nie polecam pracy w tej firmie, to co wyżej napisałem plus chamy z centrali, pracować się nie da.
    carr

14.09.2014 20:59

Szkoda czasu i energii na tą firmę nie polecam. Po prostu pracodawca jest nie uczciwy nie wywiązuję się ze swoich zobowiązań. ale każdy ma swój rozum więc może sam się przekonać.
    Droop

10.07.2014 09:04

Nie zgadzam się z opiniami poniżej, ale są one z 2011 roku więc wszystko mogło ulec zmianie. Praca naprawdę w porządku, jeśli wywiązuje się z powierzonych obowiązków, płaca zawsze na czas. Polecam współpracę z tą firmą.

Zostaw merytoryczną opinię o CarNet Polska