Dystrybucja Polska Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 182 ocen.

Dystrybucja Polska Sp. z o.o.
2 182 6 1

Opinie o Dystrybucja Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dystrybucja Polska Sp. z o.o.

Dośeiadczony manager

Alfa holding przeksztalca sie w alfa groupe skupia w sobie najlepszych specjalistow od tego jak życ na Twoj koszt.

Warszawiak
@Dośeiadczony manager 20.07.2018 15:59

To oni jeszcze funkcjonują? Raczej nic nie mają.... dziwię się,że jeszcze za prawdziwą pracę nie wzięli się ...

Zuzanna

Systematyzując informacje o Dystrybucja Polska, czy ktoś z Was mógłby wypowiedzieć się rzeczowo, jak wygląda obecna sytuacja firmy? @? skąd masz takie informacje, możesz coś więcej napisać? @Dp czy firma Dystrybucja Polska wspomniała coś swoim pracownikom o przekształceniu lub innych zmianach i stąd Twoje pytanie?

Dp

Piszcie co z Dp i z ekipą....

?

to prawda, że MB przejmuje pepco w całej Polsce? tak pisza na forum ctrl

Bolek
@Księgowy 18.07.2018 08:02

Przeciez maja dzial kontroli wewnetrznych i oddzial komando oraz siatke dronow szpiegowskich hihihihi

luma

to prawda, że Stokrotka wprowadza Mandsa

Paulina
@luma 14.07.2018 07:58

No to wszystko gra całe nakłady najlepsi z najlepszych wywiozą do kontenera . Ustawki trwa !

alf

najprawdopodobniej jedna z więkych firm kolporterskich w Polsce, zawiesiła swoją działaność....ALFUSKI:) odbiając się od wszytskich drzwi, zajeli się hodowlą drobiu na Podlasiu oraz dorywczo kolportażem ulotek " disko pizza"

anonymous

Następny duży klient zmniejsza wolumen , zgadnijcie który ? niebawem nie bedzie co robić

horror
@Bordowa Zuzanna 11.07.2018 10:17

gadałem z dyr jedengo z marketów, zmiany będą, bardzo drastyczne to kwestia czasu.

Zuzanna

@anonymous co jest przyczyną sytuacji o której piszesz? Wiesz może konkretniej i mógłbyś o tym wspomnieć na forum? Daj znać czy w firmie Dystrybucja Polska dzieje się obecnie coś, o czym warto wspomnieć w kontekście przyjęcia do pracy nowych pracowników?

Zuzanna

@prawda pracujesz dla Dystrybucja Polska? Możesz opisać jak wyglądają obowiązki na Twoim stanowisku? Miałeś jakieś szkolenie wprowadzające na początku swojej pracy? Czy firma zatrudnia na podstawie umowy o pracę czy może proponuje inne formy? Jakie?

moze
@........ 02.07.2018 22:51

firma kolporrterska - pewnie podwykonawcza - lokalna moze z czyjaś pomocą juz ogólnopolska. Moze pan A szuka nowych rozwiązań :)

?

rossman i kik wprowadzają mands od lipca? o (usunięte przez administratora)

prawda
@Adam 28.06.2018 13:14

kolego Ci co spadli to robią teraz dla innych. A z tego co widze to kartel traci klientów,zresztą to nic dziwnego bo na tym wózku zostali sami najwięksi ściemniacze co prawie nic nie robią.

Kolorowy

Ja wam powiem co z KK. Pije sobie ulubionego drinka i śmieje się z frajerów którzy dali się zwieść jego śmiałymi planami na przyszłość. Ma gdzieś dług u podwykonawców na jakieś 6-7 baniek. Pewnie udaje teraz ofiarę i niewiniątko. Tak tak Krzysiu twoja dobrotliwa facjata zawiodła wielu. Ale bądź pewny że i na ciebie przyjdzie czas. Wszystko oddasz z nawiązką jak się zacznie pranie trudów. Ten czas nadchodzi.......

Prawnikk
@anonymous 29.06.2018 10:49

No nie koniecznie. E-sąd w Lublinie jest sądem elektronicznym czyli składasz pozew, spłacasz 1,25% kwoty sporu i otrzymujesz zaocznie nakaz zapłaty. Ż tym idziesz do komornika i w najgorszym wypadku otrzymujesz zaświadczenie o bezskuteczności ściągnięcia długu. Wtedy idziesz do US i odliczasz podatek dochodowy za niezapłacone faktury. Tutaj KK nie może się odwołać bo tak na prawdę od czego? Przyzna się że celowo nie płaci faktur? To od razu paczuszka i do Wronek.

TLCXXXOMPLEX

Dostaliście już przelew z DP ? odpowiedz brzmi NIE i nigdy takowy nie dojdzie. Wspomnicie moje słowa. Pozdrawiam serdecznie.

Iii
@TLCXXXOMPLEX 27.06.2018 15:54

To kazdy wie naiwni śmią twierdzic innaczej

Zuzanna

@ahmed, reklamowanie usług bądź innych pracodawców jest niezgodne z regulaminem a takie komentarze mogą zostać usunięte przed administratora serwisu. Zapoznaj się ponownie z regulaminem GoWork.pl: https://www.gowork.pl/regulamin @?, jesteś obecnie pracownikiem firmy? @gold, czy pracujesz w dalszym ciągu dla Dystrybucji Polskiej?

ahmed

Diamond Business Loans inwestuje obecnie w projekty do 100 000 000,00 USD. Inwestujemy w uruchamianie projektów, tworzenie miejsc pracy, rozwój biznesu, projekty długoterminowe. Atrakcyjne projekty internetowe z zakresu usług IT, usług outsourcingowych, projektowania uwzględniają wszystkie propozycje, jeśli model biznesowy, biznes plan, przejrzysta prezentacja projektu dostarczona do biznesu inwestycyjnego, innowacyjne i dochodowe projekty o transparentnej strukturze transakcji. Początkowo rozważałem projekt cyfrowy. Zaakceptowany do rozważenia: projekt z oryginalnymi pomysłami lub po prostu nowa nisza pojawiająca się na rynku biznesowym i możliwe zalety istniejącego analogu, wyraźna przewaga innych analogów, jeśli są obecne na rynkach zagranicznych. Ten obszar nie jest ważny. Okres zwrotu z 1 do 25 lat. Wielkość inwestycji i warunki współpracy są ustalane osobno w każdym przypadku. Kontaktujemy się wyłącznie z klientami z interesującym planem biznesowym. Możesz skontaktować się ze mną poprzez e-mail: diamondbusinessloans@aol.com Witryna: diamond-business-loans.jimdosite.com

?

co z Krzysztofem K. i resztą,macie jakieś informacje ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Tadek

poważnie nie mają Tesco ? Kto to przejął bo ja nie robie a wcześniej robil to sky u mnie na rejonach..

Zuzanna

Czy ktoś mógłby powiedzieć jak wygląda obecna sytuacja w firmie Dystrybucja Polska? @mama, co dokładnie masz na myśli? @Blokers, czy jesteś pracownikiem firmy? @Strażnik Teksasu, co chciałeś na przekazać poprzez swój komentarz? Pamiętajcie by Wasze opinie dotyczyły warunków pracy w firmie i były zrozumiałe dla wszystkich użytkowników. Każda wartościowa opinia jest istotna dla osób zainteresowanych pracą w tym miejscu.

anonim

(usunięte przez administratora)

Strażnik Teksasu

A ja Strażnik wam powiadam na kartelu skup jadę ,by Adasiowi psikusa zrobić. I FBI wezwę i Interpol i KGB.Bo ja niczego się nie boję bo paszport Polsatu mam.

rudy 102

Został ktos z abc i posta czy wyd_m_li wszytskich ??? Nie bawem czas na psedo dyr , urynke i prezes cieję?

Lizus
@Romka 07.06.2018 16:54

a buzi w pośladek tem "naj" dałejsz jak poprosi, czy u ciebie to juz odruch bezwarunkowy i wchoidz mu w d.u.pę jak go widzisz ...

to już jest koniec?

uwaga - kolejna -największa firma na giełdzie wierzytelności u K , zgadnijcie ? przypadek ?

ul
@Palina 05.06.2018 12:09

nieee średnio firmy w tej branży padają w odstepie czasowym 4-5 lat takze jeszcze nie czas :)

Zuzanna

Forum GoWork.pl jest miejscem, gdzie ludzie, którzy poszukują zatrudnienia, mogą przeczytać opinię na temat pracy w danym miejscu. Ważne, by Wasze wypowiedzi były zrozumiałe dla wszystkich użytkowników forum. Tylko tak mogą im pomóc w uzyskaniu wartościowych informacji. @rudy 102, czy mógłbyś doprecyzować swoją wypowiedź? @super, co dokładnie chciałeś nam przekazać za pośrednictwem swojej opinii? @Poznański Dron, mógłbyś wypowiedzieć się na temat atmosfery w firmie Dystrybucja Polska? @Klient, czy jesteś pracownikiem firmy Dystrybucja Polska?

nn
@Zuzanna 03.06.2018 21:37

nudzi ci się lepiej alfonusie pozyskuj klientów

MANDS

audyty mnie wykończą

Poznański Dron
@Klient 30.05.2018 21:29

No chyba że audytor bierze że 2 lub 3 stówki za taki audycik. To wtedy masz wynik 99,99% lub 109%. A gazetki cyk na skupik. Koledzy i koleżanki z zaprzyjaźnionego kartelu takie mają takie praktyki. No i wszyscy szczęśliwi.....klient przede wszystkim. Gratulacje

Chyby

A może tak w końcu skrzyknąć się i zrobić pozew zbiorowy o należną zapłatę od KK??? Ma tyle spółek że załatwi sobie kasę dla nas. A dalej niech idzie do Wronek

Paulina
@? 28.05.2018 09:52

Wronki to straszne miejsce ze strachu przed tym strachem odda pożyczy i odda . A nad tym strachem pracują już służby do tego powołane . Zbliża się kampania wyborcza a wtedy spełnia się to co niemożliwe .

Zuzanna

Czy któryś z użytkowników mógłby wypowiedzieć się na temat aktualnej sytuacji w firmie Dystrybucja Polska? @Ciekawy, czy może dysponujesz takimi informacjami? @?, czy mógłbyś podzielić się źródłem informacji, które mówi o tym, że firma ogłosiła upadłość? Nigdzie w Internecie nie mogłam o tym przeczytać. @Dyrektor, @Zuzka, przypominam także, że wypowiadacie się na forum publicznym i zobowiązałeś się do przestrzegania regulaminu. Nie używajcie określeń powszechnie uważanych za obraźliwe i niecenzuralne. Czy jesteście aktualnie pracownikami firmy?

wwe

jak nasze alfusy ... co pod szyldem Dp było łatwiej , a teraz na swoim klienci ne chcą gadać hehehehe, nic dziwnego mistrzowie zarzadzania. PYTANIE: Co z naszym Krzysiem ? Macie z nim kontakt ?

Bil
@Tolek 23.05.2018 10:17

O tak do paki na dlùuuuuugie lata

Aaa

Krzysztofie K jak Ci się żyje ze świadomością że wykręciłeś tylu ludzi na niezłą kasę .Pewnie popijając wieczornego drina humor Cię nie opuszcza znowu wymyślisz spółkę xx i wykręcisz naiwnych .Mam nadzieję ,że niedługo zadławisz się drinkiem albo któryś wku.....ony podwykonawca obije Ci ryja. Poznań to duże miasto ale wkońcu na ulicy ktoś nazwie Cię (usunięte przez administratora) i kłamcą. Miej odwagę i powiedz nam ile kasy dostałeś za położenie firmy i wykręcenie nas wszystkich.Czy prawdą jest że umarzałeś długi innym kiedy byłeś naszym dłużnikiem ?Krzysiu odpowiedz w końcu to forum o twoim dziecku

Grypsy
@Aaa 16.05.2018 17:52

Kiedyś trafi na swojego w celi ,który to zrobi .Myślę że najlepsza kasa Krzychowi nie pomoże jak do pierdla trafi za oszustwo i przekręty. Wydymać tylu ludzi może tam we Wronkach ktoś wydyma Krzycha .Miłego urlopu za kratami .

wioskowy kolportaż

niestety afera "poznańska " rozlewa się co raz bardziej po kraju, klienci szalają, takiej intensywności nie było już dawano - kontrole audyty. Chyba pora zmienić branże. Jestem małym podwykonawcą i wykonanie porządnie kolportażu nawet z dopłatami jest niemożliwe . Wymagania za duże . Ludzie chcą co raz więcej kasy za pracę, a mnie nie stać zeby płacić 100 zł dniówki. Mały być większe stawki i co? są jedynie gorsze kontrole .

Ja
@Zuzanna 21.05.2018 17:07

Zuzanna komu zaufać DP i Krzysiowi. Ci co mu zaufali są bez qynagrodzenie za prace i nie da się aplikować do tej firmy bo jej nie ma .Koneczko to zwykły oszust i (usunięte przez administratora) .Wyru '''"""""chał nas na niezła kase a jego miejsce jest we Wronkach. Niech sobie chłop posiedzi trochę i odpocznie

Zuzanna

@Wyr****ny przez DP mógłbyś doprecyzować swoją opinie? Do czego dokładnie odnosi się Twój komentarz? Każda merytoryczna opinia o pracy w firmie jest bardzo ważna szczególnie dla potencjalnych pracowników. Co prawda zauważyłam, przeczytałam na ich stronie, że firma aktualnie nie prowadzi rekrutacji, ale niebawem to się może zmienić. Czy ktoś ostatnimi czasy aplikował na jakieś stanowisko do firmy Dystrybucja Polska? Czy może wypowiedzieć się na temat procesu rekrutacji i przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej w firmie?

Lekarz
@Zuzanna 22.05.2018 12:11

Lekarstwa weź !!!

Od lat poza

Prawda jest taka , że wszyscy podwykonawcy robiący kolportaże to desperaci. Przecież to się poprostu nie opłaca. Nabraliście kredytów ,leasingów i dajecie się r.....ć takim jak ctrl, dp, id ,itp. Markety i tak na swoje wyjdą. Tylko Wy zostaniecie w czarnej (usunięte przez administratora) Jesteście z góry na straconej pozycji.

Wyr****ny przez DP
@Od lat poza 22.05.2018 05:34

Masz 100% racji. Też jestem już poza branżą (15 lat jej poświęciłem) , ale niestety dałem się w........ć na dużą kasę DP.

Aaa

Dziwny ten świat Krzysztofie.K i to że nikt Ci jeszcze z podwykonawców ryja nie obił za twoje kłamstwa i sposób w który potraktowałeś swoich podwykonawców ,którzy zarobili dla Ciebie niezła kasę przez tyle lat. A moze powiesz nam ile kasy wziąłeś pod stołem za roz....banie firmy od swoich ,,przyjaciół'' .Mam nadzieje że dziś wieczorem popijając ulubionego drinka stanie Ci on w gardle w końcu kupiłeś go za kase z której nas okradłeś.

Cela
@Ksiegowy 18.05.2018 18:21

Ciekawe czy wikt we Wronkach będzie Krzysiowi odpowiadał? Pewnie nie bo dostaje się niewiele do żarcia. Co najwyżej może dostać w ryja pod celą. A trzeba było tak niewiele- płacić ludziom....jakie to było proste.

Zostaw opinię o Dystrybucja Polska Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dystrybucja Polska Sp. z o.o.