Dystrybucja Polska Sp. z o.o.
2 196 6 1

Opinie o Dystrybucja Polska Sp. z o.o.

Bp

Halo halo gdzie Bogus i Piotrus....

Bogusława
@Bp 19.01.2019 17:57

Alfa groupe- pisane z języka mongolskiego

Obserwator
@Bp 19.01.2019 17:57

Oni zaczęli a inni idą w ich ślady https://kaczmarski.pl/gielda-wierzytelnosci nip znajdźcie sami , chyba na waciki zabrakło

Rr
@Obserwator 20.01.2019 12:57

Zaczęli 4print i IDM później DP..... Ciekawe kto kolejny

Windykator
@Obserwator 20.01.2019 12:57

Wow Cetelel u Kaczmarskiego

Oj oj
@Windykator 21.01.2019 16:45

I czym się podniecasz nie oni pierwsi i nie jedyni.

Piotr

MB ma całe pepco czy Ctrl oddał im niewygodne sklepy?

Kasia
@Piotr 27.12.2018 20:08

Ctrl nigdy niczego nie oddaje .Dla nich nakład rzecz święta , a o resztę niech się jego poddani martwią . MB życzę powodzenia przy kolportażu myślę że się przyda i Wam współpracownicy MB .

Oburzony
@Kasia 28.12.2018 22:20

Z tego co wiem MB dostało część na testy. Teraz ich konkurencja wydzwania po ludziach i szantażuje aby nie nosili Pepco. Ludzie NIE DAJCIE SIE ZASTRASZYĆ - Jeżeli zgodzimy się na to aby Nas zastraszać spowodujemy że klienci nie będą mieć alternatywy i odejdą z dystrybucji jak zrobiło to TESCO Klientów jest coraz mniej a jeszcze ktoś ma czelność mówić mi mówić z kim mam pracować lub nie , jakich klientów nosić a jakich nie. JA MÓWIĘ KATEGORYCZNE N I E !!! i noszę Pepco Czas oczyścić tę gów.nianą branże

Hihihu
@Oburzony 31.12.2018 11:05

Dadzą radę maja 89 magazynow w całej Polsce...

Cukier
@Hihihu 03.01.2019 14:11

No ctrl miał 20 i też dał radę;)

Puder
@Cukier 09.01.2019 14:05

Znam te magazyny...wszystkich wielkich firm.... szopy i garaże podwykonawców hihihihi

Ss
@Oburzony 31.12.2018 11:05

Z Tesco to inna sytuacja zamykają kolejna sklepy chyba 30, poza tym mieli wybór ale wybrali nl24. Maja problemy i od dawna chcą się sprzedać

Valdi
@Puder 09.01.2019 15:20

Jeden z nich to Twój ?

Qi
@Valdi 14.01.2019 21:23

Jak branża takie struktury

Smutny

A krzysiu i tomek świetnie się bawią fundusz emerytalny wpłacony przez Podwykonawców zapewnił im platynowe emerytury. Dlatego my jemy pasztet a oni kawior... Taki to nasz piękny kraj.

Oburzony
@Smutny 07.01.2019 20:24

Za chwilę dołączy do nich Adaś, też lubi kawior a my pasztet

Pis
@Oburzony 08.01.2019 12:39

Prezes Wisły Kraków ma dostać zarzuty.... A w DP wydaje mi się że podobna sprawa??? (usunięte przez administratora)

Adwokat prezesa
@Pis 08.01.2019 19:42

Niegospodarność to chyba za mało. Dołożyć im jeszcze oszustwo ,wyłudzenie i działania na szkodę podwykonawców . Mam nadzieję ,że us też doszuka się czegoś po wyksięgowaniu VAT no i chyba płacenie za etaty dyrektorów i księgowych (rodzinie) Transfery do spółek córek i inne takie Oj BW KK GT a wystarczyło tylko ludziom zapłacić zamiast kombinować jak kawior zajadać ,drinki za naszą kasę popijac i inne takie........Do pierdla z wami.

Wierzący

Drogi św. Mikołaju Ponieważ cały rok byliśmy grzeczni, a niektórzy z Nas wegetowali jak roślinki po grabieży pieniędzy z Naszych faktur przez wszystkich Nam znanych trzech panów prosimy: 1. Ukaraj tych, co grabili Nasze faktury. 2.Wsadż ich do najciemniejszej celi i zafunduj im najgorsze cierpienia. Niech piętno oszustó..w idzie za nimi i ich rodzinami do końca życia. 3.Proszę aby sąd odebrał im prawo prowadzenia działalności gospodarczej i zasiedzenia w spółkach. 4 .Proszę niech nasze problemy i cierpienia wrócą do nich z podwójną siłą. A na koniec Św.Mikołaju proszę Cìę o kartonik na paczkę do więzienia dla tych sk......nów Podwykonawca Ps jak będziesz z prezentem nie nakrusz ciastkami i wypij mleko. Dziękuję.

Głęboko wierzący
@Wierzący 07.12.2018 20:59

Wysłuchaj nas Panie !

Pumpernikiel
@Głęboko wierzący 07.12.2018 21:11

Amen Bracie;)

Poznaniak
@Wierzący 07.12.2018 20:59

Jakby ktoś zapomniał o tym Panu: https://www.youtube.com/watch?v=2shqA-8Ub7c

Ja
@Poznaniak 07.12.2018 23:25

Oj nie tej twarzy nie da się zapomnieć i jeszcze kilku innych. Bez waszej pomocy nic nie osiągnę, nie podniosę DP , proszę pomóżcie razem możemy więcej .Nikogo nie zostawię bez pieniędzy a wasze problemy i potrzeby są dobrze mi znane napisane w jednym z emaill-i .A my debi....le ,naiwne osły wierzyliśmy bo każdy chciał ratować swoją kasę ale wiecie po co? A po to aby 2 panowie powiedzieli że nikt nas nie zmuszał i nie prosił o kolportaż . Wiedzieliśmy o kłopotach firmy i mogliśmy zrezygnować zamiast pogłębiać dług ,a na koniec śliwka na torcie jeden z panów w ogóle nie wiedział o długach i niepopłaconych fakturach chociaż był odpowiedzialny za płacenie . Tak więc zrozumiałe jest dla byłych i obecnych prezesów,że na własne życzenie mamy długi i kłopoty , a nie jak twierdził prezesunio przez BW który wyprodzał kasę z firmy. Tak więc mam nadzieję, że traficie tam gdzie wasze miejsce i to będą naprawdę cudowne i radosne świeta

Czosnek
@Ja 08.12.2018 00:43

Tak tak. Nawet teraz Bodzio nie ma zamiaru płacić za skok bo twierdzi że to wina Lewackiego. Szczyt chamstwa i obłudy. Takie rzeczy jak (usunięte przez administratora)szybko wchodzi w krew. To samo z ikeą w Poznaniu. Tacy ludzie nigdy się nie zmienią. No chyba że faktycznie ktoś sprawi że znajdą się pod kluczem. Oby tak się stało. Na pohybel .

Dyzio
@Wierzący 07.12.2018 20:59

A co tam słychać u niemiłosiernie nam panującego szefa kartelu i jego firm córek ? Co dalej z ABC i jej długami , jakie wpisy związane z tymi firemkami figurują w krajowym rejestrze długów ? Oj robi się ciekawie . Kto dołączy do niechlubnej postaci z Poznania ? Tyle pytań , tyle pytań .

Koczownik
@Dyzio 08.12.2018 09:56

Ojojoj nie tylko abc ma problemy ale cały kartel boryka się z problemami. A to komornik (A w zasadzie trzech) albo długi u podwykonawców albo utrata wolumenu... Ciekawe co na to piękny erfałek?? Nie nie nie to są tylko pomówienia konkurencji -odpowie Wam zapewne. A to że sam pewnie coś kręci na boku z koleżkami to pewnie adaczio nie wie. On także jest (prawie) z Poznania więc do byłego (lub obecnego) kumplusia nie ma daleko

Pycho
@Koczownik 08.12.2018 17:55

Jeden człowiek pisze i odpowiada sam sobie.... Choroba

Dyzio
@Pycho 09.12.2018 16:10

No to mnie uspokoiłeś , że to wszystko kłamstwa i oszczerstwa jaka ulga ,

Pycho
@Dyzio 10.12.2018 08:54

Nie wiem czy to prawda czy nie... Widzę że jedna osoba prowadzi sama ze sobą dialog... Rozdwojenie jaźni czy co...

Gordon
@Pycho 11.12.2018 15:41

Chyba nie masz racji kolego. Fakty są faktami i tego nie da się ukryć. Maszyna już ruszyła i nie da się jej zatrzymać. Widocznie nie podobają się tobie wpisy innych osób, ale to nie mój problem.

Go
@Gordon 12.12.2018 06:59

A co to za maszyna?

Dyzio
@Go 13.12.2018 20:28

Pakietyzator !!!!

elf
@Wierzący 07.12.2018 20:59

masz rację jak pomyślę ile mi są winni to aż mną trzęsie ,świadomie nas okradli , z pełna premedytacją a ten grubas w okularach jeszcze śmie dzwonić i głupa pali .

Jarek
@elf 15.12.2018 17:43

Bodzio miętka fryta juz taki jest.... najpierw oskubał Krzycha, a teraz skubie Grzegorza... szkoda na niego czas tracić

S
@Jarek 18.12.2018 18:46

Krzysiu oddaj mi kasę kupię sobie s klasę

Krzychu K.
@S 22.12.2018 15:37

"S " chciałbym Ci podziękować ,że przyczyniłeś się do mojego i mojej rodziny dobrobytu . Pozdrawiam z zaśnieżonych Alp Krzychu

anonim

(usunięte przez administratora)

Blum

Na Ctrl ki też jest i co

hahahi

https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,22104524

on5555

Czy TESCO zawiesiło dystrybucję ulotek w Polsce ??

Dyzio
@on5555 25.11.2018 17:56

Kolportaż Tesco przebiega płynie i na wysokim poziomie a taki może zagwarantować tylko 'kontrol"

W
@Dyzio 28.11.2018 23:10

A niech robią.. Każdy niech działa byle nie wchodzili w drogę bo zaboli

Fff
@Dyzio 28.11.2018 23:10

Płynnie to chyba miałeś kolego na myśli na skupie bo tej gazetki trudno dostrzec

Realista
@Dyzio 28.11.2018 23:10

Chyba nie wierzysz w co mówisz - płynność wysoki poziom to bardzo dalekie dla CTRL

Dyzio
@Realista 29.11.2018 21:42

A dlaczego nie , przecież kontrole audytowe potwierdzają wysoki standard kolportażu . Faktów nie zmienisz siła woli .

Ele
@Dyzio 29.11.2018 22:46

Tak audyt oddaje rzeczywistość........ Wirtualna???

Wirus
@on5555 25.11.2018 17:56

Tesco dało cały nakład ctl Hahaha czyli tak jakby gazetki nie było

WIRUS

I CO Z TYM PEPCO WIADOMO COŚ ???

Zielony
@WIRUS 09.11.2018 12:43

No dalej nic nie wiadomo bo Pan MB nic nikomu nie mówi. Ale ja jestem cierpliwy i poczekam.

XxX men
@Zielony 13.11.2018 12:45

Przeproś !!!

Zielony
@XxX men 14.11.2018 11:15

A niby za co???

MB
@WIRUS 09.11.2018 12:43

Pepco wchodzi od 7 stycznia. Mamy porozumienie i jest zielone światło :) Jeżeli macie Państwo więcej pytań proszę o kontakt każdy z Was ma do mnie nr tel.

Zielony
@MB 15.11.2018 09:47

No to trzeba jeszcze poczekać z otwieraniem szampana.

Real
@Zielony 19.11.2018 07:43

.. 6 pepco po 4000szt za stawkę 2.5 gr w różnych wsiach i miasteczkach jedna gazetka... Gdzie tu zysk i kase na szampana chyba wino musujące za 4 zł

Wkurzony
@Real 19.11.2018 14:29

Idź na etat, ciagle marudzisz. Nic ci się nie podoba ciagle narzekasz. Co zrobiłeś żeby było lepiej ?

As
@Wkurzony 22.11.2018 20:15

Przyjmuje tylko opłacalne zlecenia

ulotkibydgoszcz

Witam mam już w łapkach Nakaz zapłaty z klauzulą wykonalności, potrzebny dobry komornik na terenie Poznania poleci ktoś ?

P
@ulotkibydgoszcz 21.11.2018 13:30

No to możesz sobie odprawić w ramke i zawiesić na ścianie.. No i wrzucić w koszty

Red
@P 21.11.2018 18:40

Niekoniecznie . Szukajcie uważnie a znajdziecie .

ulotkibydgoszcz
Zweryfikowany użytkownik
@ulotkibydgoszcz 21.11.2018 13:30

Czytając to co napisałeś śmiem twierdzić iż masz bardzo małą wiedzę o obowiązującym prawie, smutne...

Nostradamus

Jak można wysnuć wniosek po 8 m-c zawieruchy : monopol może mieć tylko państwo, nieuczciwe zachowania odbijają się i uderzają w tych co zaczeli, klienci chcą mieć spokój i eliminują tych co myślą ze są najlepsi i najwspanialisi. Była ekipa dp musi odejść na zawsze

Koreańczyk
@Nostradamus 22.09.2018 16:59

Dodatkowo powinno być napisane ekipa z DP i ctrl musi odejść na zawsze. KARA za zachłanność musi być surowa. Konkurencja była jest i zawsze będzie, a pseudo monopolista na szafot. Bodzio i Adamo to jedna klika. Nie wiadomo który jest bardziej bezczelny.

Znawca tematu
@Koreańczyk 22.09.2018 20:37

Dawna ekipa z DP to nie tylko bodzio,ale i BŻ, (usunięte przez administratora)

elemelek
@Znawca tematu 23.09.2018 07:41

Może i tak, ale z nich wszystkich najbardziej bodzio ludzi wy.ch.u.ja.l... więc czego by inni mieli za uszami, to ta gruba świnia jest największą szują...

Frost
@Znawca tematu 23.09.2018 07:41

Okulickiego kojarzę jeszcze z bardzo dawnych czasów współpracy z DP. Co on teraz robi, jest w CTRL? A ten drugi?

Dyr
@Frost 25.09.2018 10:31

Tak przylepili się wszyscy do Ctrl. Efekty jak widać... ciekawe co oni robią na co dzień. Panie Adamie proponuję wprowadzić raporty dzienne ich pracy.

Wrocławianin
@Frost 25.09.2018 10:31

Frost, a jakie tereny robisz, bo czasami mam ulotki na Śląsk od swojego klienta, po 5-6 groszy za sztukę, i wolę to komuś normalnemu dać niż przez pośredników ?

Frost
@Wrocławianin 25.09.2018 17:33

Przede wszystkim Katowice, Chorzów, Siemianowice, Tychy i Sosnowiec/Będzin. Jak jest rentowne zlecenie to inne miasta też

Saak
@Frost 25.09.2018 10:31

Oprócz ceterel Daniel Przypięty do nolimits.pobiera podwójne pobory.

Krakowiaczek
@Saak 26.09.2018 08:33

I sam ma firmę kolporterską. Nie zapomnijcie o tym. Klika ma się dobrze, bo nawet Betti mąż niejaki Zbychu też roznosi oczywiście nakład kartelu. Nie ma co.....sami swoi.... Bez komentarza

Kolorowy Dyzio
@Krakowiaczek 26.09.2018 10:17

Widzisz gapo jedna kontrol ma wszystko i wszystkich bo kontrol możne wszystko bo kontrol jest naj............. . bo kontrol kupi Frosta albo Frost mu da................... tak od siebie z czystej przyjemności dawania albo ze strachu . Bo kontrol ma szifta a szift ma kontrola ale każdy orze jak może i ja to szanuje a jak który podniesie rękę na kontrola to mu się ją ujmie ..........w nadgarstku albo dalej . A ty podwykonawco zasuwaj za 1,5 grosza bo masz tyle albo aż tyle

Frost
@Kolorowy Dyzio 26.09.2018 11:02

No cóż, jakos nie trzęsę porami przed CTRLem. A że rynek jest zepsuty i trwa dumping to wszyscy wiemy.

wirus
@Frost 25.09.2018 10:31

Okulicki siedzi w ctrl i razem z beatka robią wały. podejrzewam ze dużo spraw ukrywają przed adasiem.......

Niki
@wirus 27.09.2018 14:00

Okul...Wały robił od zawsze.W DP kroił nas podwykonawców za tzw ochronę i święty spokój.wszystko w białych rękawiczkach.Kto się (usunięte przez administratora) urodził-bez skazy nie umrze.

Żurek

Takich jak ty było już wielu ............... i co .............. i nic . Jak masz to upublicznij i niech się dzieje nie ma na co czekać .

Bańka
@Kolorowy Dyzio 26.09.2018 11:02

Kupić to sobie możesz batonika lub loda w sklepie, a podwykonawców nie kupisz. Ctrl sam się skończy bo to moloch na glinianych nogach. Wystarczy mocniej pierdnąć to się zawali. Jeżeli jesteś taki chojraka to sam sobie rób za 1,5 gr Za chwilę nie będzie kontrola bo z nim będzie jak z DP bo Adaś i krzysio k to dwa kumple z dwoma bańkami pod stołem. A Ty ciemny typie zamiennik bo Cię na taczkach wywodzą Normalnie burak chyba nawet cukrowy i lizus

Lutek
@Bańka 27.09.2018 18:45

Spuszczacie się a prawda taka że Shift jest napompowany kasa że chłopaki mają w d.. I pewnie nowe biznesy już kręcą a Ctrl będzie dalej zarabial na leasing na kolejne Porschedla (usunięte przez administratora) wystarczy że pójdzie w odstawke całe przydupasowo

gruby woło
@Nostradamus 22.09.2018 16:59

Była ekipa dp to (usunięte przez administratora) każdy o tym wie... jak można nazwać się bodzio, pomimo iż to bogusław w. przedstawia sie jako bodzio, bo swojego imienia w niektórych kręgach się wstydzi... czego mozna sie spodziewac po takiej osobie? oszustwa! pamietajcie za czasów dp długi które narobił w momencie zamknięcia spółki z ograniczona odpowiedzialnością pokrywa Pan bodzio za okres prezesury ze swoich dóbr prywatnych. tak stanowi prawo odnośnie sp. z o.o. dlatego jej nie zamykają chodzące przekręty... gruby czas na diete i spłacaj długi. uważaj kogo straszysz sądem bo sąd przyjdzie po ciebie brzydki grubasie lusterko ucieka jak w nie patrzysz.

Wrocławianin
@Frost 26.09.2018 08:08

To pisz na mail: kolportaz2018@gmail.com

Frost
@Wrocławianin 02.10.2018 14:33

Przed chwilą wysłałem Ci maila

Żnin
@Frost 25.09.2018 10:31

Ten drugi to (usunięte przez administratora).Facet od czarnej roboty w terenie.Nic nieznaczący typ w całej układance.Jeden z psów gończych wykonujący bezmyślnie rozkazy inkwizycji.

Żnin
@Żnin 04.10.2018 10:54

Drugi to(usunięte przez administratora).

Frost
@Żnin 04.10.2018 11:20

Jeb. Jak cenzurują. O.O

Frost
@Wrocławianin 02.10.2018 14:33

Posłałem Ci maila, masz mój numer jak coś

Frost
@Wrocławianin 25.09.2018 17:33

Tak dla informacji, do wszytskich: to raczej była zwykła podpucha Wrocławianina i mail założony tylko po to żeby coś tam podpytać, pogaworzyć ;)

Bu
@Frost 16.11.2018 16:28

Skarżypyta

Kapuśniaczek
@Frost 16.11.2018 16:28

Stary a głupi za przeproszeniem oczywiście . Jak dziecko ślepo zapatrzone w batonika czekoladowego .

A
@Kapuśniaczek 16.11.2018 20:36

Alfy działają? Wywiązał się z zobowiązań za Ikea

Frost
@Kapuśniaczek 16.11.2018 20:36

E, bez przesady z tym batonikiem. Mam z czego żyć, po prostu preferuję współpracę niż (usunięte przez administratora) czy dziką konkurencję (każdy miewa swoich klientów na nieswoim terenie). I tu faktycznie się zgadzam: stary, a głupi!

smok waweski

Czy to prawda, że PRAWACKI odłączył się od Alfusów??????

Wykonawca
@smok waweski 19.11.2018 22:04

Prawda .Chłopak działa sam,wreszcie zostawił alfusy .Biorę od niego zlecenia i wszystko jest jak trzeba .Kasa na czas .

Podwykonawca

Uwaga uwaga ! Toys R Us odchodzi z ctrl .

miłośnik Boga

informacja z przed chwili pewna . Bogu będzie nowym Prezesem CTRL. Gratulacje dla BW

Niech mocz będzie z Wami
@miłośnik Boga 18.10.2018 14:36

Nie Bogu tylko Jarek K. nie mylić z naczelnikiem Państwa ????

Frost
@Podwykonawca 18.10.2018 10:46

Kto robi to ToysRUs teraz? Znalazłem w swojej skrzynce, nie wiedziałem nawet, że ta sieć robi swoją gazetkę (chyba, że wcześniej nie robili)

Ja
@Frost 08.11.2018 12:05

Ja

Frost
@Ja 09.11.2018 15:02

Aha, no to super.

Zielony

No i co Panie MB. Myślałeś,że ludzi się (usunięte przez administratora) pustymi obietnicami?? Wszyscy już wiedzą że Pepco idzie przez ludzi KARTELU. TAK TAK proszę państwa. Pepco robią ludzie z ctrl post m czy abc. A koleś dalej mami ludzi i konfabuluje że rozmowy trwają.....

Zaskoczony
@Zielony 31.10.2018 12:20

(usunięte przez administratora) sprzedał się Kartelowi ? Mb profil ???

Zielony
@Zaskoczony 31.10.2018 13:04

Też mi się nie chciało wierzyć ale chyba wszystko na to wskazuje. Gada,dzwoni i głupoty opowiada i nic z tego. Szok szok i jeszcze raz szok!!!!! Nawet telefonu nie odbiera.....Więc coś chyba w tym jest

Ciekawy
@Zielony 31.10.2018 12:20

M.B. Profil Sprzedawczyk gliwicki,oszukał podwykonawców i klienta...

Lolek
@Ciekawy 31.10.2018 16:09

Klient szybciej się dowie niż możesz się spodziewać. No i dobrze. Pan Marcin szybko się o tym przekonać. Mógł nie oszukiwać ludzi i obiecywać gruszki na wierzbie

Dyzio
@Ciekawy 31.10.2018 16:09

No to klient się ucieszy . Ale to tylko gra biznesowa .

Aqdfgg
@Dyzio 31.10.2018 16:42

Tylko pepco czy wszystko oddał adasiowi, wszystko to znaczy g.. Ów.. Na po 500szt hahaha

Wirus
@Zielony 31.10.2018 12:20

A wiec jeśli to prawda , osobiście poinformuje centrale Pepco oraz odpowiednie osoby o tym fakcie ze zostali oszukani przez firmę Mb profil oraz ctrl. A Pan panie Brze.... jeśli zachował się w ten sposób, a wszystko zaczyna na to wskazywać będzie stracony u klientów. Oraz kilka ciekawych faktów na Pana temat trafi to klientów oraz nie tylko donklientow ....

Dyzio
@Aqdfgg 31.10.2018 17:36

Z " bąków" które puszcza prezes wynika , że oddał więcej .

Frost
@Zielony 31.10.2018 12:20

Tzn. "przejął" i zleca controlowi, czy w ogóle zgłosił akces do Federacji Firm Kolportetskich?

Holms
@Frost 01.11.2018 08:50

No tak zrobił.

Pracownik MB
@Zielony 31.10.2018 12:20

Szanowny Panie tzw. Zielony, i pozostali dzielni komentatorzy - bardzo mi przykro ze nie macie Państwo odwagi zadzwonić, wysłać maila i dopytać jaka jest sytuacja z Pepco lub innymi klientami. Nie wiem o wszystkich poruszonych spawach w komentarzach ale poruszę najważniejsze. MB PROFIL - nie współpracuje, i nie ma zamiaru współpracować z firmami ogólnopolskimi. MB PROFIL - nadal prowadzi rozmowy z Pepco - Jeżeli ktoś z Państwa możliwość potwierdzenia tego u klienta - śmiało tylko proszę to opisać również tutaj. Ktoś próbuje tu zrobić ferment, który zaszkodzi nam wszystkim. Warto się zastanowić czy takie opowiadanie bajek tu ma sens. ?? Pozostawiam aby się zastanowić MB ma swoje zasady, z tego co wiem nie oszukał nikogo nawet Was drodzy Państwo. Jeszcze raz zachęcam do dopytywania u źródła a nie tworzenia tu baśni o kolportażu. Swoją drogą sprawdzę czy jest możliwość odnalezienia po adresie IP osób które tu komentują i bezpośrednio obrażają, oczerniają pracowników lub samą firmę MB PROFIL, i osobiście porozmawiam aby dowiedzieć się kto tu jest tak kreatywny Miłego popołudnia.

Zielony
@Pracownik MB 01.11.2018 16:14

Ok panie Marcinie. Trzymam pana za słowo. Jeżeli okaże się jednak że jest inaczej niż napisałem to przeproszę Pana publicznie. Czas pokaże bo umowa Pepco z ctrl już wygasła. Ciekawe kto w przyszłym tygodniu zgłosi się do sklepu z dostawą i jakiej firmy będzie miał dokumentację. Miłych negocjacji. Pozdrawiam serdecznie

Paw
@Zielony 02.11.2018 08:33

I jak zakończyła się sprawa jestem bardzo ciekawy tyle szumu i.....

Podwykonawca

Uwaga Uwaga! Pepco odchodzi z Ctrl !!!

Info z Kartelu
@Podwykonawca 17.10.2018 09:32

Od kogo masz tej info - od JARKA ??!!

Ciekawy
@Podwykonawca 17.10.2018 09:32

Kto wziął?

Jgk
@Ciekawy 17.10.2018 17:23

Przestańcie siać ferment Ctrl przejmuje Jyska i netto

Ostrawa
@Jgk 17.10.2018 19:38

Tak.....Chyba w Czechach. Baranie. Kartel się kończy

Ciekawy
@Podwykonawca 17.10.2018 09:32

Jaka firma przejęła Pepco ?

Frost
@Ciekawy 20.10.2018 11:22

Ja słyszałem, że MB

dociekliwy
@Frost 29.10.2018 19:04

Auchan tez do mb, a od stycznia jeszcze my center !!

Prawda
@dociekliwy 29.10.2018 21:21

MB kim i czym proszę was nie wypisywać bzdur jeden PODWYKONAWCA na dwa województwa w roli szefa i kolporter w jednym.

Romuś
@Prawda 30.10.2018 11:10

Jak to kim zleci jedynym i słusznym tak jak do tej pory

Frost
@Prawda 30.10.2018 11:10

No dobra, ale klient pewnie o tym nie wie. Dla niego liczy się, że "robi MB". A jak tam u nich z własnymi mocami przerobowymi i z siecią podwykonawców to nie wiem, ale chętnie bym wiedział. Nawet teraz miałem zapytanie klienta na Knurów i się zastanawiałem czy im nie dać, ale jak nie wiem jaką mają jakość to nie ryzykuję swojej renomy. Ten jeden podwykonawca w roli koordynatora i kolportera na 2 województwa - chodzi Ci o Tomasza Od Podków? Tylko o nim wiem, że dla nich robi.

Kibic
@Frost 30.10.2018 13:11

To tylko brudna propaganda(usunięte przez administratora) z KARTELU. Chcą zdyskredytować MB bo tracą nakład przeznaczone do kolpor.... o przepraszam na skup makulatury. Podejrzewam że piszą o sobie bo po co im ludzie do pracy skoro cały nakład ląduje na skupie. Na dolnym śląsku jest tych pseudo podwykonawców więcej bo to świta naszej ulubionej Beatki. To samo w Wielkopolsce(usunięte przez administratora) rafałka także nie brakuje a w szczególności jareczek "ekomak". Teraz oczywiście też wywozi tyle że bez publiczności. MB ma podwykonawców szczególnie z byłych abc on i dp bo takich ludzi jest w Polsce sporo. Cieszę się że tracicie nakład....

Frost
@Kibic 30.10.2018 22:28

Mnie wkurza, że ktoś chciałby mieć mniejsze firmy na wyłączność. Potem szukasz firm w innych częściach Polski bo masz tam klienta i problem czy się nie będą bali, bo jedni są w tej drużynie, inni w tamtej (a przecież podobno to niezależni przedsiębiorcy), albo czy się duzi nie zagniewają. I to nie jest tak jak ze współpracą np. z kurierami, czyli jak jeździsz dla DPS to dla DHL nie możesz, albo firm pocztowych, czy nie wiem, franczyzą Maka i Burger Kinga jednocześnie itp. Z dealerami samochodowymi też kiedyś tak było, koncerny zabraniały sprzedaży wielu marek. Dziś to normalne.

miłośnikboga

A co tam u boga słychać ?Nikt się nie zabiera mu za (usunięte przez administratora) za niepłacenie ludziom czy już taka znieczulica jest że każdy odpuszcza kasę?

Annopol

Proponuję aby to forum było oficjalnym forum Kartelu. O Dustrybucji Polskiej rozmawiać nie warto.Jej już nie ma i nie będzie.Kontrol system koduje swoje forum wiec umówmy się że będziemy tutaj pisać wszystko co nam leży na sercu.

Pora do wora

Wiecie może co z Dystrybucja Polska. Jak wygląda sytuacja. Ponoć były doniesienia do prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa. Znacie może sygnature sprawy i miasto gdzie zostało złożone takie pismo. Możliwe że będę miał kilka wątków w tej sprawie.

Czopek
@Pora do wora 25.10.2018 22:00

Podaj emaila to się do Ciebie odezwę.

Uwaga!

Szanowni Państwo, kolejni klienci opuszczają ctrl.

wirus
@Uwaga! 24.10.2018 13:45

A można wiedzieć jacy to ??

Lop
@wirus 24.10.2018 15:01

Jak tam delikatesy Centrum widzę żeście się nanosili

wirus
@Lop 25.10.2018 13:36

Tak samo jak wy netto :)

Frost

Ludzie serio nie dostali zapłaty za wykonanie Ikei dla dawnej ekipy DP?

Frost

Chłopie, zrób se ziółek i poczytaj moje wypowiedzi zamiast fanzolić bez pojęcia.

Frost

Chłopie, zrób se ziółek i poczytaj moje wypowiedzi zamiast fanzolić bez pojęcia.

Bogus
@Frost 13.10.2018 15:22

Ponoć tak

Świnka Pepca
@Frost 12.10.2018 13:20

Mi zapłacili ale tylko zaliczkę. W ogóle jaką macie stawkę za ikea od ALFY ?

Frost
@Świnka Pepca 16.10.2018 15:04

Ja dla nich nie robiłem. Ale miałem IKEĘ, po 15 gr/szt.

Pabian
@Frost 19.10.2018 13:50

A my po 25.

Frost
@Pabian 19.10.2018 14:28

To nieźle. A przez kogo?

Antykartel

Urząd Antymonopolowy prowadzi postępowanie w sprawie Kartelu.

We
@Antykartel 15.10.2018 11:47

Po co.. Nie ma sensu przecież tracą klientów i dalej trzymają nieudaczników

zastraszany
@Antykartel 15.10.2018 11:47

Wreście zrobią z tym porządek zastraszają ludzi grożą karami jesli ich ulotką będzie roznoszona z ich ulotkami nawet jak bedzie osobno noszona ,druga komuna (masz działalnosć gospodarcza a masz tylko dla nich robić ) wysyłają kontrolerow wewnetrznych aby czatowali w danych miejscowosciach i przedstawicielom zdjęcia robili.To jest (usunięte przez administratora) gorsza od pruszkowa.

Kartel von master
@Antykartel 15.10.2018 11:47

PostMaster,Nolimits,Abc,Ctrl i podwykonawcy ctrl czyli udziałowcy PM. Działania maf.ijne owszem.Praktyka codzienna-robisz tylko dla nich albo nie istniejesz. Ale Rynek już nie toleruje przymusu i dyktatu ban.dy krakowskiej.

Realista

Nie (usunięte przez administratora) debile tylko normalna działalność. Nikogo nie zastraszają , tylko jak robisz dla sky czy mb to takim dziękują za współpracę. Chyba mogą decydować z kim współpracują. Gamonie z forum - jak straciliście zlecenia - możecie sami pozyskać klientów - z tego co piszecie branża bez was nie istnieje. Jaki problem ? Wyślijcie najbardziej wyjściowego z was jako handlowaca! Na bank załatwi masę klientów!

Krzys
@Realista 16.10.2018 20:17

Masz rację! Te forum to lipa. Jecza stekaja a są tacy sami jak Podwykonawcy kartelu nic nie robią

Kulas
@Krzys 16.10.2018 20:53

A ty jesteś analfabetą forum jesteś "TO" a nie "TE" i stękają a nie" stekają" wstyd i lipa .

Ten niewyjściowy
@Realista 16.10.2018 20:17

Znam tą formę narracji tą butę i pychę ale pamiętaj ci debile przynoszą ci pieniądze już wiecie podwykonawcy kim jesteście DEBILAMI . Chłopie to co dla ciebie jest normą normą nie jest w istniejącym porządku prawnym tego kraju .

Pi

Kulas stylistyka godna podziwu.

nicki

kartel=komuna ,precz z komuną żyjemy w wolnej polsce mogę nawet dla prezydenta nosić

Braki

ceteerel traci nakłady i obroty.uwazajcie na przelewy.

Rodo
@Braki 10.10.2018 12:18

Chyba nie powinno to nikogo dziwić. To było do przewidzenia. Nie trzeba być jasnowidzem żeby do tego dojść.

Lucian
@Rodo 10.10.2018 13:54

Wywala świte niepotrzebnych ludzi i kasa będzie. Problem Adasiu są twoi dyrektorzy którzy zamiast kontrolować pracę podwykonawców układają się z nimi

Pani
@Braki 10.10.2018 12:18

60 dniowy termin płatności murowane problemy

Lolek
@Braki 10.10.2018 12:18

Skończą jak podwykonawcy z DP. A tak się z nich nabijali. Musi być KARA za pychę. Chociaż raz nie jest to wina Bodzia

Promyk
@Lucian 10.10.2018 15:14

Szczególnie BŻ i jej głęboki układ na Dolnym Śląsku Wałbrzych Świdnica Zgorzelec i Jelenia Góra no i oczywiście Wrocław z piegowatym na czele. No i oczywiście układzik z własnym ślubnym w Legnicy czyli zbyniem. Może w końcu pójdzie ten układ do diabła Poczekajmy na gorzki upadek całego szemranego towarzystwa.

Warta
@Lucian 10.10.2018 15:14

Nie zapomnij o Poznaniu i o ekomaku. My pamiętamy

Gniezno
@Warta 10.10.2018 17:28

Tak tak pamiętamy o każdym upokorzeniu. Czas chyba odegrać się na "przyjaciołach" z KARTELU. Będzie to chyba odpowiednią pora. Na sprzedawczyków z Wielkopolski także Panie kolego K

Niex3
@Gniezno 10.10.2018 18:45

Nie zapomnijcie również o ekipę z Dp oby znowu nie znalazł się naiwniak co z nimi zacznie wspolprace

wirus
@Lucian 10.10.2018 15:14

Dokładnie odpalili tych co jeszcze dla nich jakąś robotę robili na poczet czego?? tego, że wielki imperator miał taką wizję. To teraz jestem ciekaw jak wypadają Ci co zostali, z tego co wiem chyba prawie całe woj. dolnośląskie robi dla ctrl 4-6 podwykonawców, miasta główne plus wszystkie okoliczne wioski!!!!! Pytanie jakim cudem??? Jak niektórzy z nich maja problem, żeby zrobić dobrze kolportaż na miejscowości do 3000 szt. Więc droga Beatko i Danielku może ostatnia chwila przeprosić tych co odpaliliście za to, że współpracowali z innymi firmami niż Wasz cartel (PO, CTRL,NO)?? Tylko podejrzewam teraz 80-90% ludzi juz się jakoś podniosła po utracie pracy z dnia na dzień za tak zwane " za nic" i teraz tylko usłyszelibyście od tych ludzi piękne słowa opisujące jak jesteście (usunięte przez administratora)

Beti
@wirus 11.10.2018 06:49

5 podwykonawcow i w sumie 10 osób łącznie z nimi hyhyhyhy

Czarny Ludwik
@wirus 11.10.2018 06:49

Widzisz Wirus to nie było " Odpalenie podwykonawców " tylko zmiana koncepcji biznesowej albo optymalizacja środków transportu . Co do kondycji finansowej kontrola nie należny się tym martwic bo kasy maja w .............. . Terminy płatności długie no prawdopodobnie zarabiają dodatkowy pieniądz na lokatach krótkoterminowych a podwykonawcy kompensują sobie straty skupami makulatury i wózek toczy się dalej

Wirus
@Czarny Ludwik 11.10.2018 20:38

Może źle to nazwałem nie odpalenie tylko szantażowanie podwykonawców. Na wygranej pozycji stali podwykonawcy ctrl usuwani byli podwykonawcy wszystkich innych firm konkurencyjnych które c t r l wykupił jakimiś dziwnymi układami. Jeśli nazwać to tak jak Ty " zmiana koncepcji biznesowej" to faktycznie zmienili koncepcje i swoje motto z strony www. gdzie przyświecało hasło: " jakość jest dal nas na pierwszym miejscu". To po zmianie koncepcji biznesowej naprawdę jakość tak powędrowała do góry,że jedno województwo robi jak kolega wyżej napisał 10 osób, co się z tym wiąże- JAKOŚĆ PONIŻEJ ZERA.

Wirus
@Czarny Ludwik 11.10.2018 20:38

A jeszcze nawiązując do kwestii finansowej to ctrl nie ma, aż tyle pieniędzy jak się wydaje. Przyjrzyj się troszkę dokładniej spółce SHIFT, tam chyba wędrują pieniądze. Więc jeśli niebawem będzie źle w ctrl to będzie to powtórka z dp, Napewno Adaś zostanie z kasą, reszta to będzie jak Lotto. Powadzenia

Koniec
@Wirus 11.10.2018 22:37

Brakuje jeszcze firmy Enter. Naciskamy przycisk i good bye wszyscy.Szukaj wiatru w polu... i kasy tak jak w dp...

Finansista

No przecież kasa z kartelu wędruje do rajów podatkowych na Cypr itp.”Najlepsi” z tego towarzystwa nauczyli się tego na Malborskiej w Krakowie u znanego „biznesmena”, który teraz maszyny ustawia do paczek.

Gonzalo
@Finansista 12.10.2018 08:10

Nieważne gdzie to idzie. Ważne że są partaczami i 95% materiałów reklamowych ląduje na skupie.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Q

Piotrek
@anonymous 09.10.2018 21:14

Ponoć cały czas czeka na inwestora, już na dniach ma spłacać długi. Ponoć wybaczyl Bogusiowi i pojednal się z Adasiem.

Tomi

Bodzio, bodziuchno, bogusiu, bogdanie plan podbicia świata na nowy tydzień juz jest czy jeszcze knujesz co by tu komu powiedzieć? Nadal doisz Grzesia z kasy? Ze tez chce mu się trzymać takiego darmozjada na garnuszku... czym tym razem mamisz mu oczy?

Welbiciel Bogdana
@Tomi 07.10.2018 16:36

Bogusiu nie bierz sobie do serca uwag takich hejterów jak ten wyżej... przecież każdy wie, że jesteś NAJlepszy, NAJwspanialszy, NAJmądrzejszy, NAJbystrzejszy... i jeszcze nie ma co tutaj ukrywać wręcz Najpiękniejszy... hejtery zazdroszczą ci tylko m.in. poszanowania w terenie, wiedzy operacyjnej i niemałej wiedzy sprzedażowej, twojego wpływu na klientów i podwykonawców... to jak sobie z nimi pogrywasz... mistrzostwo świata.. istne house of cards... a Grzesiu... przecież każdy wie, że bez ciebie nic nie znaczy... jak to mówisz "ogrzewa się w moim blasku"... wierzymy w ciebie... jesteś naszym ostatnim mohikaninem...pokaż temu kondominium krakowsko-warszawskiemu, że nie docenili ciebie... STOP HEJTOWANIU BOGDANA

Junak
@Welbiciel Bogdana 07.10.2018 17:08

Boguś jest bardzo wdzięcznym tematem zastępczym , jak smok wawelski zaczyna się dławić to winny Bodzio , jak kolesie pija kawę to winny Bodzio itd itp . Proponuje więcej kreatywności bo grubasy , ostrygi a kiedyś agencje towarzyskie stały się nudne i mogą świadczyć o braku kreatywności autora . A tak na marginesie ile kosztuje taki negatywny wpis bo jak by co nam parę innowacyjnych pomysłów .

Wielbiciel Bogusia
@Junak 07.10.2018 20:54

Bodzio Bodzio mordo ty moja....już myślałem , że się nie odezwiesz.... pamiętaj, wszyscy w terenie kochamy cię I mocno kibcujemy...

Junak
@Wielbiciel Bogusia 07.10.2018 22:29

Widzisz wielbicielu albo jak kto woli (usunięte przez administratora). od listopada 2018 Bogusia już nie ma w Dystrybucji Polskiej i rządzisz tylko ty . W listopadzie kończą się pieniądze dla podwykonawców a zaczynają obietnice tajemniczy inwestor stojący u bram a kolportaże trwają a kasę przytulasz ty Krzysztofie Koniecko , małżonka twoja obiecuje podwykonawcom złote interesy a skrycie zawłaszcza należne nam podwykonawcom pieniądze . No ale te niecne czyny podszeptuje ci zły i podstępny Boguś , parówa i ostryga w jednym tylko , że jego już nie ma . Z cała bezwzględnością przywłaszczyłeś sobie nasze mienie i za to odpowiesz bo nie wiem czy wiesz ale uwłaszczę się na twoim majątku prywatnym zgodnie z obowiązującym prawem będzie bolało . No i odpowiedzialność karna toczące się śledztwo w twojej sprawie za popełnione czyny gwarantują ci Wronki albo Strzelce Opolskie

autodestrukcyjnaGRUPAdywersyjn
@Junak 08.10.2018 16:11

Dobrze mu Bogusiu dowaliłeś... widzicie kmiotki jak to się robi... patrzcie i uczcie się od NASZEGO wodza... do tego trzeba mieć łeb a nie to co wy... Boguś jesteś jedynym niezastąpionym słońcem Peru, nawet kot prezesa może za podnóżek CI robić... wierzymy w CIEBIE, jesteś dla nas wodzem i wiemy, że poprowadzisz nas w walce przeciwko całemu temu tfuuu...KARTELOWI.... bo kto jak nie TY... Polska powinna być Ci wdzięczna, że takiego człowieka na swej ziemi nosi... Jest nas dużo...czekamy WODZU kiedy znowu pojawisz się ze swoimi niezastąpionymi pomysłami i wizjami w terenie, kiedy znowu tchniesz wiarę i siłę w NASZE działania... Na cześć Twoją nawet śpiewamy pieśni robiąc kolportaże przez CIEBIE zlecone.. niech jej słowa niosą się przez góry i równiny Polskiej ziemi... "nie boję się gdy ciemno jest, Boguś za rękę prowadzi mnie. Dziękuję CI WODZU za wszystko co robisz, że stoisz nade mną, ulotki do ręki przynosisz..."mniej więcej tak to brzmi, jak zaczynamy, to cała dzielnica zaczyna nucić.... Żebyś tylko usłysz jak śpiewamy to na kilka głosów, jesteśmy pewni, że łezka w oku by CI się zakręciła... BOGUŚ ponad wszystko!!! WE ARE LOVE YOU WODZU!!!

Den
@autodestrukcyjnaGRUPAdywersyjn 08.10.2018 16:59

Synghrafa i cała otoczka. (usunięte przez administratora)

Wielbiciel Bogusia
@Den 08.10.2018 18:35

BINGO!!!!!!!

Ikat
@Wielbiciel Bogusia 08.10.2018 20:39

Bodzio wyłożył się na Ikea?

Wielbiciel Bogusia
@Ikat 08.10.2018 22:25

Nie wierzę... jakim trzeba być ignorantem aby zadać takie pytanie... (usunięte przez administratora) nasza GWIAZDA ZARANNA, przewodnik odrzuconych, obrońca uciemiężonych... GENIUSZ w najczystszej postaci.... specjalista od kolportaży... co ja mówię.. KREATOR nowej ERY dystrybucji materiałów reklamowych... miałby wyłożyć się na kolportażu takich katalogów???? NIGDY W ŻYCIU! i wbijcie sobie do głowy marne kreatury, ze nie jesteście w stanie zagrozić mu takimi postami... JEMU jest dane czynić WIELKIE RZECZY... i tak jak nasz WÓDZ BoGu mówi: " ja stanowię o tym jak będzie wyglądał rynek kolportażu w Polsce, beze mnie każdy jest tylko nic nie znaczącym robaczkiem... JA jestem najważniejszy, albo jesteście ze mną albo przeciwko mnie..." ON na nowo wskazał drogę takim firmom, wytyczył nowe ścieżki, pokazał RZETELNOŚĆ wykonanego kolportażu, dzięki NIEMU firmy na nowo zaczęły zlecać dystrybucje... więc darujcie sobie teksty niskich lotów... zróbcie rachunek sumienia i proście o wybaczenie naszego WODZA (usunięte przez administratora), to może będziecie częścią nowego rozdania,po tym jak BoGu w pojedynkę rozprawi się z tym perfidnym kartelem...

WalcieSie
@Wielbiciel Bogusia 08.10.2018 22:50

Po co te wywody Bodzio jest już skończony w tej branży. Tak samo byli właściciele. Poza tym nawet słynny kartel kurczy się jak jaja w lodowatej wodzie. Myślę że do końca roku ciepłe posady straci kilku dyrektorow? Niepotrzebny jest ten chory dialog i pisanie głupot. (usunięte przez administratora) ludzie na niezła kasę i to jest fakt. Nie życzę nikomu uczucia gdy jesteś bez grosza zasłużony przez gadów którzy teraz piszą na forum bezdroskie pierdoly popijając lyche z 5 stów.

Bodzio groupe
@WalcieSie 08.10.2018 23:29

chyba ty pijesz lyche za 5 stów... my sikaczy nie tykamy.....

SZCZĘKA

Ludzie. ZACZNIJCIE merytoryczną dyskusję a nie ciągle się wyzywacie i opluwacie. Rozmawiać trzeba o tych, przez których mamy tyły i kłopoty

Ni
@SZCZĘKA 06.10.2018 12:08

Nie

bolek

BTL Complex. Polecam jakbyście chcieli tylko zważyć i sprzedać. Znawcy tematu wiedzą o co chodzi.

bolek 1
@bolek 02.10.2018 15:14

ktoś z nim współpracuje, chyba nie ma takich naiwniaków

Amant
@bolek 1 02.10.2018 19:19

Okulicki z ctrl działa z nimi i kręci lody na boku

Amant

(usunięte przez administratora) bez znajomosci a (usunięte przez administratora) ma kontakty i od lat kasę trzepią razem a udają ze się nie znają.

Lucian
@Amant 03.10.2018 18:40

Czeski film hehehe

Frost
@Amant 03.10.2018 18:40

Cierpioł jaki jest to wiem, pamiętam jak zaczynał, ale o tym układzie nie miałem pojęcia. Cierpioł nawet kiedyś znowu chciał żebyśmy u robili dystrybucje - zaproponował 2 grosze. Także strata czasu. Choć z tego co słyszę, jakoś kolportaży BTL jest jaka jest, więc może to o to chodziło, żeby robić "jakoś", a nie jakość"

Bum
@Amant 03.10.2018 15:29

Taaa ma takie znajomości że tracą kolejnych klientow. Jego znajomości to plik wizytówek i to wszystko

PRAWDA
@Bum 03.10.2018 20:21

Co znów stracili ? uwazam ze powinni zostac ze STOKROTKĄ :D

PRAWDA
@PRAWDA 03.10.2018 23:37

A ma ktoś info jaka kare otrzymali za IKEA ?? bo nie wiem czy w 50% była zrobiona

wirus
@Amant 03.10.2018 18:40

Panie Danielu przecież tak zabranialiście współpracy podwykonawcą z innymi firmami, że nawet Pan Błasia.... jeździł po magazynach podwykonawców i po śmietnikach listów przewozowych szukał czy nie robią dla kogoś innego niż dla CTRL, PM,NO, a jesli dla kogoś innego byy robili to wylatywał podwykonawca, a tutaj takie rzeczy Pan kręci na boku z BTL. Tak jak pisałem wcześniej Oku... i Ż... jeszcze kilka innych ciekawych interesów kręcą......

los danielos
@Frost 03.10.2018 19:31

Potwierdzam znajomość obu Panów. Ostatnio znajomy ich spotkał w Katowicach. Popijali sobie kawkę

Boguś
@los danielos 04.10.2018 08:17

Ale jaja z tym układem(usunięte przez administratora) ?!...ciekawe czy Wielki (usunięte przez administratora) wie o tym, czy jak zwykle o wszystkim dowiaduje się ostatni :)

Ciekawski
@los danielos 04.10.2018 08:17

Ośmiorniczki też były a kelner (usunięte przez administratora) podsłuchiwał ? Mam wrażenie , że w tym układzie wszyscy współżyli ze wszystkimi a groźne choroby roznoszone drogą płciową leczyli w tych samych klinikach . Taka "sodomia i gomoria " lokalna tylko kto będzie żona (usunięte przez administratora). Ciekawe kiedy (usunięte przez administratora) wypłynie .

Frost
@Ciekawski 04.10.2018 10:16

Słuchajcie, trzeba by jakieś normalne forum znaleźć, bo ten (usunięte przez administratora) administrator w cenzora się bawi.

Wirus
@los danielos 04.10.2018 08:17

Może trzeba poruszyć następny układ Pana Zientarskie... który od kilku lat daje nakłady ctrl, który nie ma żadnej jakości a nadal dostaje od niego nakłady ,jakoś pokazała afera poznańska, a Pan Zientar.... nadal daje im zlecenia. Czy nie zależy mu na jakości, efekcie kolportażu??? Hmm a może centrale rossmanna i innych za granica nie wiedza ze jest to nrastępny układ między Adamem a panem Zientars... wiec jeśli cierpi na tym główny zleceniodawca za granicya pan zientar... nic w tej kwesti nie zmienia, to odpowiedz jest tylko jedna łapki lecą i to nie małe .... pora poruszyć centrale za granica....

KK
@Boguś 04.10.2018 09:51

(usunięte przez administratora)Prokuratur idzie po ciebie ????

Tom
@KK 05.10.2018 13:15

Bogus się nazywam nie przepraszam i nie dziękuję na pieniądze was oszukuję.

Auf Deutsch
@Wirus 04.10.2018 20:14

A umisz godać że tak kłapiesz.

sunshine
@Auf Deutsch 05.10.2018 21:08

chyba nie sadzisz , że znajomość języków obcych to wiedza tajemna zarezerwowana dla wybranych tych najlepszych , bo jak by co to Ich habe dich aufgenommen K . Każdy to robi po haniebnym upadku DP .

Jasiu

Jeżeli chodzi o B.W ,już niedługo sąd zabierze się za du.pe.Zobaczymy wtedy jaki będzie kozak . Długi trzeba spłacać ,a za bycie prezesem w D.P trzeba odpowiadać A nie pobierać wynagrodzenie........ ))

Sędzia Dred
@Jasiu 04.10.2018 17:54

Ten gruby wieprzek będzie jeszcze ciumkał kolegom z celi.... jeszcze chwila...

Bol

Te, administrator. Pokaż no punkt regulaminu, na podstawie, którego usunąłeś mój wpis. Bo po to jest ten regulamin, żebyś ty się też stosował, a nie hulaj dusza. Usuwać możecie treści "bezprawne i naruszające regulamin".

wirus

A więc drodzy koledzy i koleżanki zobaczymy co nowy rok przyniesie.... poczekam do stycznia, a może szybciej..... (usunięte przez administratora)i jeszcze pare innych osób. Jestem w posiadaniu takich nagrań materiałów ,że nie jednemu się zrobi ciepło!!! Potwierdzenie ze post no ctrl to jedna klita, ustawianie jakich podwykonawców odpalić i dlaczego, szantaż podwykonawców, obiecanki kogo za kogo zamienić kto komu nie jest na rękę, jak ładnie wypowiadają się dyrektorzy z jednej firmy o swoich kolegach i kierownikach, ustawianie przez was kontroli, przekupstwo, na koniec deser wywózki Waszych genialnych podwykonawców, a i zapomniałbym o jednym, i dowody waszej "pracy" w terenie, chodzi o pracę wybierania ulotek konkurencji, przekupowanie audytorów, aby nie przechodziły kontrole innych firm konkurencyjnych np MB czy Sky, oraz jak wyglądają rozmowy z dyrektorami o warunkach pracy i płacy........

Lipiec
@wirus 28.09.2018 12:18

Ale kolego po co czekasz do stycznia??!! Dawaj teraz to się tych wszystkich wrzodów pozbędziemy się raz na zawsze. Skoro twierdzisz że masz taką skarbnicę wiedzy to jednym cięciem można załatwić tą pseudo spółdzielnię cwaniaków i przyspawanych do swych foteli obiboków. Jak to było w popularnym filmie: Jeden sztos jacht francos Do boju.....

Tetris
@Lipiec 28.09.2018 13:48

Tu już nic nie trzeba przyspieszać a do stycznia to samo się rozwiąże. Stracili zaufanie klientów i nie dadzą nic zabiegi w postaci tworzenia kolejnych firm słupów. Każda firma a głównie ogólnopolskie dostaną ostro po d.. u. pie

DronTV
@wirus 28.09.2018 12:18

bodzio bodzio weź ty się lepiej do roboty... z pisania głupot chleba nie będzie

Marek F.
@wirus 28.09.2018 12:18

Ty wirus a ty to nie jesteś ten kelner z afery podsłuchowej ?

Polemika
@Marek F. 03.10.2018 09:29

Nie. To Boguś kłamczuszek który razem z dwoma kumplami rąbnął prawie setkę podwykonawców na kilka baniek a teraz próbuje być równym Adasiowi. Sorrrrry Bodzio ale znam Cię kupę lat i nie sądziłem że zamachniesz się drugi raz na ludzi,którzy ciebie utrzymują. Twoja pazerność i zarozumialstwo znowu wzięły górę. Ty już nigdy się nie zmienisz . Jedyne co powinieneś zrobić to zmienić branżę gdzie cie jeszcze nie znają. Pamiętaj-KARMA WRACA

Zostaw opinię o Dystrybucja Polska Sp. z o.o. - Poznań

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dystrybucja Polska Sp. z o.o.