Dystrybucja Polska Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 78 ocen.

Opinie o Dystrybucja Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dystrybucja Polska Sp. z o.o.

Wqrchoł podwykonawca

Czy ktoś ostatnio dostał przelew z Dp?

To już koniec

Czyli Krzysiu, Łukaszek wydoili nas do końca?I koniec firmy.

Nie jestem durniem
@To już koniec 20.01.2018 23:49

Nie jeszcze nie wkońcu wykonujesz dystrybucje.Dp klient zapłaci a ty sobie poczekasz .Pytanie brzmi na co a)zapłacą zaległe faktury b)pozyskają klienta c)odbudują struktury d)będą walić w balona naiwnnych ludzi ,którzy zarabiają dla nich pieniadze e)jak im juź nic nie wypali sami ogłoszą upadłość f)stanie się cud i Kk przejrzy na oczy I zobaczy co źle robi Odpowiedź należy do Ciebie wybierz tę która Ci najbardziej pasuje.Pozdro

LIBERTUS Windykacja

Nasza firma zakończyła negocjacje POLUBOWNE z DP, bo jak wiadomo nie tylko nam niejednokrotne obietnice składane przez zarząd DP nie są realizowane. Będziemy konsekwentni w swoim działaniu i co ważne udowodnimy jakie są skutki nie płacenia swoim wierzycielom. Praktycznie wysłaliśmy wniosek o upadłość do sądu i liczymy na to, że sąd przychyli się do naszego wniosku i pociągnie do odpowiedzialności zarząd oraz doprowadzi do likwidacji spółki. Całemu zarządowi życzymy powodzenia na drodze postępowania upadłościowego.

Słowo
@Rozum 19.01.2018 08:48

Mam nadzieję że karma wróci,co posiejesz to zbierzesz ale przychodzi czas że na naprawę błędów jest czasem za późno.Pytanie czy ktoś Ci wybaczy a Twoja pewność siebie rozumie jest zdumiewająca.

Krzysiek
@LIBERTUS Windykacja 18.01.2018 17:57

Słuchajcie ! tak czy innaczej nie zmieni to naszej sytuacji, kasy nie będzie, jeżeli faktycznie sąd przychyli się do wniosku, w co wątpie, w DP nie ma już kasy. KK ma czas do końca stycznia na konkrety, niestety watpie żeby je przedstawił. Jak zawsze przgrywa najmniejszy - podwykonawca.

Rozum

Nie siejcie fermentu, wprowadzi inwestora i każdy otrzyma swoje pieniądze, podpiszcie ugody i cierpliwie czekajcie

Rozbójnik Rumcajs
@tolek 19.01.2018 11:24

Posłuchaj buraku rodem z ctrl post m czy nl. Koń Krzysztof nie ma zamiaru płacić. Obudz się (usunięte przez administratora) i przestań kłamać. Jak wynika z forum Sky post jakiś tam Pan kruk z dolnego Śląska pired.olnął DP bo miał dość czekania i bajerów KK. Nie znam gościa ale koleś ma klasę i chyba jako jedyny przestał utrzymywać DP i jego szeryfa KK. Wy też powinniście i ja też tak zrobić jak ten KRUK. Może wtedy szanowne DP zaczęło by nas poważnie traktować. Teraz ma jeleni i frajerów co robią za obietnice "zapłacę już niedługo ". Ja w poniedziałek też odpuszczam temat. Może w końcu coś zrozumieją. Krzysztof nie rób nas w hu.ja

Hardy
@pracownik skupu - kolporter 18.01.2018 11:24

Straszysz czy obiecujesz?

Wał 100lecia

Proszę wszystkich którzy przeczytają tego posta o to ze zanim zaczniecie bić pianę zastanówcie się dobrze nad tym co tu jest napisane ... Alfa czyli bw i pl są dogadani ze sky p. Wiadomo kto odpowiada za długi Dp u podwykonawców - właśnie te dwa gn...je.! W tej chwili większość klientów po Dp jest przerzucana do sky - to na co maja wpływ . Frac - klient lewick...go , zaraz w sky, stokrotka - układ bw , którym wszem i wobec się chwalił , tesco dolny Śląsk zaraz U sky. Znam prywatnie jednego z dyrektorów media markt. Miał w tym tyg spotkanie z Alfa . Lew...cki zaproponował gowniana stawkę i dostał to na testy. Zgadnijcie kto zadzwonił ze zleceniem - tak jest sky !!!!!!! To dla mnie dowód ze się dogadali a ci dwaj frajerzy z Dp zamiast płacić za swoje machloje będą dalej paść swoje bebzony naszym kosztem a sky im w tym pomaga... zastanówcie się nad tym , za chwile wypłynie dużo więcej dowodów i każdy się przekona ze to prawda. Skoro sky dogadali się z Alfa i zlecają klientów po Dp to niech najpierw spłaca to co bw i pl ukradli ! Zrobią z nas frajerów którzy najpierw dali się okraść a później i tak dla nich robią tylko za pośrednictwem sky. A wy panowie ze sky dobrze się zastanówcie czy warto zaprzedawac dusze za paru nędznych klientów . Każdy kto wyciąga rękę do bw i pl odpowiada za krzywdę ludzka która oni wyrządzili !

Mam tam DP

Ktoś z was dostał ostatnio jakiś przelew od DP? Bo ja tylko dostaję ze skupu.

Nie jestem durniem
@Mam tam DP 12.01.2018 13:39

A co ty(usunięte przez administratora).jeszcze na skup wywozisz jak oni nakładu nie maja

Mam tam DP
@Nie jestem durniem 17.01.2018 02:35

zapasy :-)

Juri

szkoda tej firmy, tyle lat na rynku. Ro.z....bać w dwa lata DP. ja dałem sobie spokój juz kilka miesięcy temu ale gdby wrócili do branży czemu nie ponowić współpracy, ale z opisów widzę że nie ma szans. Z tego co wiem dalej czarują ludzi że będzie dobrze.Ciekawe czy to gra, zeby wydoić co się jeszcze da czy szczere intencje. W biznesie nie ma sentymentów jak to mówią.

Podwykonawca
@Juri 17.01.2018 20:23

A no szkoda ale jest jak jest każdy jest kowalem swego losu i wie co robić.Jeśli ktoś chce to niech żyje mżonkami i dalej pracuje ,a jeśli nie to droga wolna przecież mamy wybór i wolną wolę .Nikt za nas nie podejmie decyzji czy dla nich robić czy nie .Ale jeszcze jakiś czas temu praca w tej firmie była przyjemnością .Rzeczywistość bywa jednak okrutna

LIBERTUS Windykacja

Nasza firma w poniedziałek tj. 08.01.2018 r. wysyła do sądu w Poznaniu wniosek o upadłość spółki DP. Wszyscy wierzyciele, którzy chcą dołączyć się do tego wniosku proszeni są o szybki kontakt z naszą firmą (tel. 690 525 527, mail: libertus@libertus.com.pl). Wierzyciele mamy nadzieje, że zaczniecie działać bo z tego forum wynika, że większość z Was czeka na to, że Pan K zapłaci sam z siebie i żyjecie nadziejami... a prawda jest taka, że nic się nie wydarzy jak nie zaczniecie wyciągać konsekwencji prawnych wobec DP. Każdy jest równy wobec prawa.

Stop
@Rozbójnik Rumcajs 15.01.2018 18:17

Burakiem to ty jesteś, I weź się opanuj, bo nikogo tu nie obraziłem.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiktor
@Smutny 15.01.2018 23:12

To zacznij coś sam robić a nie czekasz podpisz ugodę idz do windykacji ja mysle ze takie rzeczy objęte sa tajemnicą zawodową pomiedzy klientem dłuznikiem a firma windykacyjna.Po co czekasz zacznij sam działać .

win

Krzysiek podnieś tą firmę !!! Pokaż wszystkim, że niemozliwe jest możliwe !!! Jak Ci się uda to cała Polska będzie z Tobą !!! Oddaj ludzią kasę a zobaczysz, że struktury odbudują się same !!! Klienci też wrócą !!! Wolimy DP niż to całe imperium Adam P.!!! Jeśli wie­rzysz w zwy­cięstwo, zwy­cięstwo uwie­rzy w Ciebie !!!

Stop
@Cypis 05.01.2018 09:16

A ja sądzę że Krzysiu to mięczak, który dawno się sprzedał dla CtrlSystem ,oni go oszukali ,a on teraz ściemnia i nic już nie zrobi

Zero
@win 04.01.2018 22:05

Czy Dp to jeszcze naprawdę Dp, Czy CtrlDp?

?

prezesie K.K obiecanki, mało być dobrze i co ? jakieś konkrety czy dalej bicie piany ?

Zadłużony po uszy

nie wiem na ile to prawda (w sumie setki razy obiecywali...) ale do końca stycznia DP zapowiedziała, że ureguluje zobowiązania. Po tym terminie wyłamy komu się da i gdzie się da "ciekawe" zdjęcia, filmiki itd. I g,,,,o mnie obchodzi w kogo to uderzy - ta branża jest CAŁA przesiąknięta fałszem i oszustwem..

leon
@Zadłużony po uszy 11.01.2018 08:41

a ktoś jeszcze robi dla nich, zapomnij o kasie

Piotrek

: - ) ---->>>>> Alfa Logistics Sp. z o.o

Rozbójnik Rumcajs
@Prawicki 10.01.2018 20:54

Jest większy jego przyjaciel BW. to są dwa równe sobie złodz.eje. co mu po skupach jak nakładu nie mają

Nie jestem durniem
@Prawicki 10.01.2018 20:54

Piotruś to chyba papier toaletowy wywozi bo z ulotkami to on ma tyle do czynienia co u niego w płocie jak mu ktoś dostarczy.Najlepiej sam niech na skup się odda razem z BW . Banda złodzieji.

Plecy

DP już nie chyba nie ma , pewnie niedlugo odłączą respirator, bo to wszystko sztucznie urzymywane przy życiu. Tak się kończą układy z ctrl

Dobry duszek

Polecam do Kaczmarski Inkaso ich oddać, mi nagle zaczęli płacić ;)

www

jak sytuacja, ktoś może wie, co dalej z Dystrybucja Polska ? Pewnie dalej nic nie wiadomo ?

wielkie jaja

Prezesie Krzysiek nie wal w ch,,,,a , podpisz papier z inwestorem ( o ile jakieś jest bo zaczynam watpić )albo kr....a, miej jaja i określ się -albo w lewo albo w prawo !!! (usunięte przez administratora) kupe ludzi w długi, bo wierzyli (- naiwni) w tą firmę !!! (usunięte przez administratora) dzisiaj łyche/vode/wino/scieche , stań przed lustrem i zastanów sie :idę na emeryturę, czy działam. BO TO KU...WA OCZEKIWANIE CH..J WIE NA CO!!!!!!!!!!! .MĘCZY NAIWNYCH UCZCIWYCH LUDZI KTORZY PRZEZ LATA ZAROBILI DLA CIEBIE W CH...KASY Nie preciągaj tego g...wna , masz ogłosic upadosć zrób to ! chcesz dalej działać to działamy

pies łańcuchowy

Więc dobrze. Propozycja moja: czekamy do końca stycznia na zapłatę przez DP zaległych faktur a jak nie to ujawniamy sekrtey tej branży. Mam m.in znajomego redaktora w Polsacie, który chętnie podejmie temat a materiałów myślę mam na kilka reportaży. Co sądzicie?

Rozbójnik Rumcajs
@pies łańcuchowy 05.01.2018 15:14

Jestem za. Też mam swoje haki. Ale bardziej na ctrl

Lin
@Rozbójnik Rumcajs 05.01.2018 17:23

na ctrl to mam nie haki tylko kotwice

LIBERTUS Windykacja

Nie wiemy czy to jest zbieżność nazwisk i miejscowości, ale Pan K. chyba się czegoś obawia jak nagle sprzedaje swoje działki..... Prawie 4 miliony w gruntach. Szkoda, że to nie są działki DP - byłby problem rozwiązany :) https://www.otodom.pl/oferta/sprzedam-super-dzialke-chyby-poznan-wielkpolska-ID314EG.html#gallery[1]

Rozbójnik Rumcajs
@LIBERTUS Windykacja 04.01.2018 12:32

bo większość boi się pisać prawdę. AP i KK nie są złymi ludźmi tylko ich świty to szemrane towarzystwo. Szczególnie dotyczy się prezesa Adama. może jakby zaczął rozmawiać z ludźmi a nie z motłochem który go otacza to było by lepiej dla wszystkich.....dla niego przede wszystkim

nik
@LIBERTUS Windykacja 04.01.2018 10:34

no i co że chce sprzedać, dla podwykonawców to bez znaczenia

Ricki

Słyszałem, że jakaś firma z Wrocławia, chce DP złożyć wniosek o upadłość. Należy im się za takie traktowanie nas wszystkich..zobaczmy czy to plotka czy faktycznie coś się zadzieje.

OBUDZONY ZE SNU
@Achtung 03.01.2018 11:38

Ty również mylisz mnie. Dla mnie to Ty jesteś BW i na krzywdzie ludzkiej chcesz sobie biznes zrobić. Ale rób swoje...ludzie ciebie ukarają.. ..

Rich piana
@Achtung 03.01.2018 10:41

Ty juz nieraz pokazales jakie masz jaja (usunięte przez administratora) Uwazaj bo strach sie sparalizuje miekka parowo. Uwazaj na slowa bywaja niebezpieczne a zaraz mize wyplynac kilka szczegolow twojej kariery prywatnej wiec wloz knebel w pysk i milcz bohun

Rozbójnik Rumcajs

No dobra proszę państwa rozpoczął się nowy rok. Panie KK czas najwyższy na konkrety: 1. Co z naszymi zaległościami 2. Kim jest szeroko omawiany inwestor 3. Co dalej z pracą dla nas 4. Czy będziemy nadal skazani na niewolniczą pracę dla AP I BŻ. 5. Kiedy Pan zacznie rozmawiać z nami a nie okłamywać nas lub nie odbierać od nas telefonów Czas działać Panie Prezesie Bajka się skończyła i czas zabrać się do konkretnej roboty

Fircyk
@Bareja 03.01.2018 15:41

BYDLAKU czas nadejdzie na ciebie

bareja
@Rozbójnik Rumcajs 03.01.2018 16:04

czytaj ze zrozumieniem - to jest humor ale czarny,( lepiej BWBWBWBWBW jak ktoś wczesniej napisał), znleść jednego i go upadlać , jest winny NA PEWNO!! ale sam nie rozje...ł ten firmy . Myslisz ze takie cwaniaki jak KK i GT daliby się wydymać dobrze wiedzeili co się dzieje. Rzucili teraz kukłę w postaci BW zeby lud miał się teraz na kimś pastwić. Pogrzeb trochę w necie to może zrozumiesz pewne sprawy i otworzysz oczy. Ja też dałem zrobić sie w ch..i teraz też łudze się że może im się uda, bo nie wyorażam sobie współpracy z ctrl i wyluzuj !!!! bo popadniesz w paranoje z tym BW. Bedziesz na swojej drodze miał jeszcze niejednego BW . chyba jesteś młody i niedoświadczony bo szalejesz tu starsznie

bw

Robicie już cyrk z tego forum. BW BW BW BW i BW. Każdy wie że BW to BW a kasy dalej nie ma

Rozbójnik Rumcajs
@bw 03.01.2018 12:15

Masz dużo racji. Ale ludzie muszą wiedzieć kto jest odpowiedzialny za to całe zło i trzeba o tym pisać

Be be
@Rozbójnik Rumcajs 03.01.2018 14:45

Ludzie wiedzą ale to juz nic nie zmieni nerwy puściły ,kazdy wie jak było i jest tylko co to znieni.Pora otrząsnąć się z tego i zacząć zyć od nowa.Mam nadzieję tylko ze Pan K dotrzyma słowa i pospłaca długi po B.W wobec nas . A resztę to sami jakoś poukładamy .Któryś z przedmówców miał racje sami jezteśmy winni po co było pracować za darmo i robić zlecenia przecieź nikt nas nie zmuszał poprostu chcieliśmy wierzyć w kłamstwa B.W czekając nie wiadomo na co a finał jak widać .

Sylwia

Czy nie można o firmie napisać coś pozytywnego?

Be be
@Sylwia 02.01.2018 20:44

Oczywiście moźna ale o tym co býło w niej dobre i kto był.Z tego co czytam to wszyscy zostali na dnie przez niejakiego BW ,90%nakładu u konkurencji ,podwykonawcy z długami więc moźe Ty moja droga napiszesz coś dobrego jeźeli jeszcze coś jest.

OBUDZONY ZE SNU
@Sylwia 02.01.2018 20:44

co dobrego........??!! hmmmmm......może jeszcze 3-4 lata temu to jakoś szło jak po sznurku.Ale za przywództwo niejakiego BW wszyscy jak jeden mąż mają nie małe tarapaty... bankructwa, rozwody, rozbite rodziny itd itp. i nie mówimy tutaj o zaległościach na 10 czy 100 złotych tylko idzie to w setki tysięcy na jednego podwykonawcę....sama sobie to oceń i zobacz czy da się napisać coś dobrego.......

wieki szu

jest inwestor, warunek zmiana terminów płatności za fakturę - 150000 dni oraz rozłożenia na raty bieżacych zaległości 1 gr dziennie uwzględniając inflację

LIBERTUS Windykacja
@wieki szu 02.01.2018 14:23

Zachęcająca oferta ... lepiej niż w banku. Nic tylko ugody podpisywać.... :) Wszyscy którzy chcą podpisać ugodę na piśmie z DP to niech się dobrze zastanowią, ponieważ w momencie nawiązania ugody i braku jej realizacji ze strony DP nie można najczęściej przeprowadzać innych procedur. Reasumując ugoda na piśmie jest tylko i wyłącznie korzystna dla DP a nie dla wierzycieli. Proszę o tym pamiętać.

Fircyk
@wieki szu 02.01.2018 14:23

Włocławek tu Włocławek w DP.....nie za dużo tego Włocławka????może to jacyś ziomale ????kto to wie.... Szuler BW szuka frajerów na współpracę. Tylko jakiś osioł poszedł by na taki układ. Już nas raz okradłeś. Drugi raz ci się nie uda

Naiwny

No a teraz jeszcze wywalili MR z DP i cyrku ciąg dalszy. A ten nowy pseudo dyrektorzyna nawet nie odbiera telefonu od trzech czy dwóch tygodni. Gościu totalna porażka. Ziomale z okolic Włocławka wiedzą co to za ptaszek. Lepiej niech szybko kasę oddają i nara. A reszta do Adasia i BŻ za grosza lub pół i cicho sza bo dostaną bana z branży. Ja się z tego towarzystwa wypisuje bo nawet kłamca BW nikomu nie pomoże. No chyba wpaść w długi.....to na pewno. SZCZĘŚLIWEGONOWEGO ROKU

anonymous
@Naiwny 30.12.2017 22:31

No to go wywalili i tyle po nim. I tak miał wybranych którym płacił a reszta na drzewo dopóki Pan W mu rączek nie przeciął. Co prawda on był nie lepszy wcale bo później W ogóle przestał płacić.... Tam nie ma nikogo z pomysłem jak tą firmę postawić na nogi. Byle nie żadnymi pączkami. Każdy z nas może sam się dogadać z UPS TNT DPD czy DHL bez łaski pana KK.

LIBERTUS Windykacja

Witam, Wszystkich podwykonawców, którym DP nie wypłaciła pieniędzy za pracę prosimy o kontakt z naszą firmą pod adresem mailowym libertus@libertus.com.pl lub numerem telefonu 690 525 527. Aktualnie reprezentujemy kilka firm poszkodowanych przez tego dłużnika i możemy Państwu pomóc odzyskać pieniądze. Pozdrawiamy, LIBERTUS Windykacja

prawnik
@LIBERTUS Windykacja 12.12.2017 22:48

jeżeli mają sie podnieść to odzyskamy kasę, jeżeli padną w styczniu to żaden windykator-negocjator nie pomoże :)

LIBERTUS Windykacja
@prawnik 13.12.2017 18:47

Widzimy, że Pan Prezes często odwiedza forum:) Komentarz wręcz jak z rozmów z Panem K. Zgodnie z prawem jeśli spółka nie reguluje swoich zobowiązań i jest niewypłacalna powinna złożyć wniosek o upadłość. Jeśli DP upadnie to na pewno nie z winy windykatorów . Pozdrawiamy Panie Prezesie:)

tolek

a ktos juz z Was dostał oferte od alfa ?? bo lewacki twierdzi że bedą mieli klientów z dp

masa
@tolek 20.12.2017 14:37

Mnie to (usunięte przez administratora) czy robie dla pruszkowa czy wołomin ustalona kasa ma być na czas i tyle

ooo
@masa 20.12.2017 21:06

wątpie, żeby zaistnieli na rynku -nic nie pokazali w DP ....przez czas kiedy zarządzał BW .....każdy widzi co zostało.

miko

Wesołych Świąt ! szkoda tylko, że dalej napięta atmosfera, czas pokaże co z tym będzie.

anonymous
@miko 22.12.2017 16:07

Wesołych Swiąt aby ten był dla wszystkich spędzony w gronie rodziny a nim ten Stary Rok sie stoczy Nowy Rok niech dobrà nowinę ogłosi.

sam

śnieżny zapszęg Pu.. ruszył pieski o imieniu postmaster niliomits abc zasuwają piszczą łaszą się, tylko jedne z kulawą nogą nie może znalęść sowjego miejsca DP.

ciekawy

Doszły mnie słuchy o jakimś inwestorze, który rzekoma ma dofinansować DP. Ponoć mają wtedy regulować zaległe faktury. Może ktoś potwierdzić tą informację.

kosmiczne paczki
@wolt 16.12.2017 10:43

K wyciągał kasę z firmy i wyciąga nadal. BW płacił z tego co miał. Jak wyszło, że kasa wychodzi to zrobił blokadę K na siano a ten zaczął fikać i gadać z Kuciapą. BW pokazał środkowy palec i robi swój biznes. Sz z crtl wszedł do DP i rozwalił operacje do końca na rozkaz swojego guru. Ko wpuszcza takie elementa do firmy??? teraz klientów odpuszczają bo nie mają wyjścia po paraliżu. ????

wolf
@kosmiczne paczki 20.12.2017 12:06

czyli to (usunięte przez administratora) zaraz i tyle

podwykonawca

jest jakis plan który uratuje DP ? Mowią, że niby od stycznia mają się dogadywać z podwykonawcami - ugody harmonogramy spłat. Jak narazie to stracili 70% klientów .

Nie dziękuję za współpracę

I bardzo dobrze że pada...i niech się już nie podniesie...tak dwulicowych ludzi nie spotkałem nigdzie,pseudo dyrektorzy i cała reszta...brat brata w rogi wali...to co mówić o innych ...bujanie w obłokach pseudo biznesmenów którzy tylko maja leasingowe spłaty żeby żyć na pokaz a zerowe podejście do kierowania czym kolwiek już nie mówiąc o firmie czy pracownikach...upodlalaliscie mnóstwo osób i mieliście za zero tych którzy dla Was ciężko pracowali i jedno jest piękne.. .człowiek zawsze się gdzieś kiedyś spotka tylko wtedy trzeba wiedzieć co zrobić z własnym wzrokiem...tyle ludzi zadluzyliscie tych których mieliście za zero ...teraz sami zostaliście bez kasy i dobrego imienia po sobie

punisher
@Nie dziękuję za współpracę 11.12.2017 16:28

Nie dziękuje za współpracę. Człowieku co Ty piszesz chyba nie współpracowałeś z ctrl system!!! jeśli chcesz wiedzieć co to znaczy upodlenie pracownika to zacznij z nimi współpracować, a dopiero wtedy pisz o tym jakie podejscie maja ludzie z dp. Fakt sytuacja w dp nie jest jakaś zaciekawa, ale jeśli dp padnie to będziemy skazani na rządy pana P. tyrana patrzącego tylko na swoją kieszeń a nas bedzie miał (usunięte przez administratora) wieć to co robi nam dystrybucja teraz gwarantuje Tobie, że jest niczym co moze zgotować ci ctrl system. Chyba ze jesteś z jednym z przydupasów Pana P. i jego bandy (usunięte przez administratora) Trzymajcie się w styczniu wszystko sie okaże.

podwykonawca na szczęście były

Dystrybucja Polska winna ok 15 tys. Mam długi w ZUS i Urzędzie Skarbowym. Skarbówka nie odpuszcza. Dobrze, że ludziom cudem zapłaciłem. Tak w skrócie wygląda moja sytuacja po ponad 10 lat współpracy z tą firemką. PS. Branżę ulotkową musi czekać oczyszczenie - stoję na razie z boku- urealnienie stawek za kolportaż bo tylko wtedy skupy makulatury będą nieopłacalne.

zus
@podwykonawca na szczęście były 14.12.2017 10:16

No właśnie,nie ważne że faktura nie zapłacona myto w postaci VAT PIT musi wpłynąć na konta urzędów. Nikogo nie interesuje czy masz czy nie. A zacznij się sadzić, prędzej skończy się dekada niż termin kolejnej rozprawy

Benek

Ciekawe czy były prezes BW został zwolniony z DP bo źle zarządzał firmą, a może chciał dobrze, a nowa ekipa chce wydoić kasę i ogłosić upadłość....ktoś może wie o co chodzi ???????

www
@anonymous 06.12.2017 19:05

UOKiK coś działa, czy to ściema ...

podwykonawca 1980
@anonymous 06.12.2017 19:05

Zapewne, znając jego podejście to chciał dobrze dla siebie... życie na leasingu się kończy...

podwykonawca

a może nie padną ? dużo firm było w tarapatch i jakoś sobie poradziło, dla wszystkich byłoby lepiej jakby dalej to funkcjonowało, mamy tam kase do odzyskania, a jak będzie upałość to zapomnijcie, że coś dostaniecie. Ja ktoś zna nasze sądy i ich opieszałość oraz pseudowindykatorów to wie o czym mówie - z pustego i Salomon nie naleje. Może sie podniosą (50 na 50) z czasem odzyskaja jakiś klientów , z punktu widzenia podwykonawcy zawsze lepiej pracować dla kilku firm niż jednej a powstaje teraz IMPERIUM LORDA P.:)))))- z tego co wiem te imperium nie podoba się klientą sieciowym

Stop
@podwykonawca 11.12.2017 22:32

Też mam nadzieję że nie padnie Dp .Tylko Puciapa padnie, bo to jest człowiek,który był w dzieciństwie gnoiony, brzydki, krzywy i paskudny i brudny.

?

Suchajcie Dp pada, czy będzie trzymane na smyczy przez CTRL ?

To ja NieZadowolony

ULOTKI nie cyrk, tylko ktoś głośno krzyczy to co nie którzy boją się

anonymous
@Były podwykonawca 06.12.2017 16:37

Mamy w tym udział zgadzaliśmy się na wszystko .To teraz moźemy mieć pretensje do siebie .Nikt się nie buntował tylko brał nakład czekajac aź ktoś się przewróci.Jeden donosił na drugiego to teraz bedziecie mieć za swoje ,no chyba źe wszyscy podwykonawcy powiedzą STOP a wtedy zobaczymy kto te pakiety będzie nosił...

podwykonawca
@anonymous 06.12.2017 23:12

Pakiety ...CTRL LEDWO co dała radę w Wałbrzychu a co dopiero cała Polska .Ludzi nie ma do pracy a wy pierd... o pakietach. IKEA można porównać do waszych pakietów, 3 tygodnie i posiłki z całej Polski do miast gdzie odbywał się koloptaż Ikea. Widać, że piszą to osoby które znają branże za biurka . Bujanie w obłokach. Nawet Ukraińcy nie chcą (usunięte przez administratora) z te stawki. Wystarczy porządny kontroler ,żeby udowodnić że to ściema.

To ja NieZadowolony

Szymański to piesek wychowany w Dp i uciekł do CtrlSystemu, a teraz szczeka i łasi się w DP, bo jego Pan Ctrl mu każe

ULOTKI

DOSTAŁEM TAKIEGO MAILA - CYRK NA KÓŁKACH :/// Uwaga!!! UOKiK już działa i zajmie się tematem próby monopolizacji rynku dystrybucyjnego. Teraz jeszcze po zmianach w zarządzie Dystrybucja Polska weszła w układ z konsorcjum zmowy rynkowej. Chcą firmom podwyższyć stawki i mówią o tym bez krępacji Nas chcą okraść i żeby pracować za darmo, na ich warunkach Ctrl, postmaster, nolimits a teraz dp chcą przejąć rynek i dyktować warunki wcześniej ze sobą ustalone W DP siedzi gość z ctrl i rujnuje firmę. Ta jeszcze teraz przestała płacić i jest uzależniona Konsorcjum opowiada bajki ze będzie lepiej a będzie tylko gorzej i na ich zasadach Tną stawki jak ostatnio na pepco i kika opowiadają, że po podwyżkach będą podwyższać. Mrzonki Jesteśmy na nie!!!

Były podwykonawca

Wiem jedno już po firmie ! Wszystkie zlecenia lecą do konkurencji niby do Postmastera a w rzeczywistości i tak trafiają do CTRL. Przypadek ? Więc wielce prawdopodobne że możemy się pożegnać z pieniążkami ????

Punisher
@Były podwykonawca 04.12.2017 14:06

Dostał ktoś ostatnio jakiś przelew odkąd miałbyc zmiana na lepsze ??

To ja Anty

Dp to powinna być wykupiona przez SkyPost i MbProfil

To ja NieZadowolony

Czy w dystrybucja się sprzedała? Czy już padała?

podwykonawca
@To ja NieZadowolony 21.11.2017 23:33

ja dzisiaj dostałem kase....

Jepan

A my na pomorzu zoswawilismy ich w pieruny cztery lata temu, i już wtedy robiła się kaszanka. Te firmy tak działają, jedna powstaje maja zlecenia rozkwitają a potem przestają płacić i walą upadłość. Kto na tym traci, my podwykonawcy. Począwszy od Promotora czy 4printa nic się za bardzo nie zmienia. W dziesięcio letniej karierze ludzie oszukali mnie na jakieś 25tyś i od nikogo tego nie odzyskam już. Ale muszę przyznać że swoje zarobiłem i wpisałem to w koszty, takie ryzyko w tej branży. Pierdzielicie zlecenia DP i z Fakturami do komornika puki czas, bo im później tym mniej zobaczycie

podwykonawca

Wszystkie niepochlebne opinie to szczera prawda, byliśmy z moją żoną podwykonawcami, są winni nam 15tyś. Pseudo dyrektor nawet nie raczy odbierać od nas telefonów. Czy ktoś już wyrwał od nich kasę, my jesteśmy na etapie ponagleń, Pozdrawiam .

Były podwykonawca
@podwykonawca 09.11.2017 11:31

Witam, wiem BARDZO dobrze że ponaglenia nic nie dadzą! Polecam jak najszybciej skierować sprawę do sądu chociaż obawiam się że jest już za późno ????. Ja również byłem przedstawicielem w jednym z większych miast , niestety na dzień dzisiejszy ponad 20tyś w plecy. Obawiam się że będzie tak samo jak z firmą ID Marketing opowiadali wszystkim że będzie dobrze itd. A jak wyszło każdy wie.

podwynonawca
@Były podwykonawca 20.11.2017 13:04

z id marketing było trochę innaczej... jak przestali płacić w styczniu do do czerwca grosza nie zobaczyłem , w DP walczą i coś płacą. Mam nadziję, że im się uda bo niewyobrażam sobie żeby samo ctrl zostało, banda wyzyskiwaczy

Anty

Zuzanna widać,że ty z konkurencji.Dystrybucja jak każda firma Dobrze prosperowała,aż coś walnęło

Zuzanna

@Waldus - czy piszesz ten komentarz z perspektywy pracownika Dystrybucji Polskiej Sp. z o.o., czy jesteś może kontrahentem tej firmy? Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach związanych z firmą. Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla osób, które są zainteresowani podjęcia zatrudnienia w Dystrybucja Polska Sp. z o.o.

Koleś
@Zuzanna 18.08.2017 16:59

Zuzanna Wybij sobie z głowy pracę w dystrybucji

Wiola
@Waldus 18.09.2017 08:09

Prosze osoby pokrzywdzone o kontakt kolportazulotki@wp.pl jestem bylym podwykonawca firma dystrybucja polska jest nam winna ponad 30tys.

Waldus

Zakonczylem wspolprace z firma. Sa winni mi ok. 20 tys. za niezaplacone faktury. Nie polecam to jest dramat.

Koleś
@Waldus 04.07.2017 10:04

Już po dystrybucji , leżą na łopatkach

Zuzanna

@qwwaco wpływa na Twoją opinię o firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat pracy w firmie i obecnych warunków zatrudnienia.

qwwa

Dziadowska nie kompetentna firma nie polecam ,,,

e

tych ofertn jest znacznie więcej bo ich partnerem biznesowym RUCH S.A., który dysponuje Centrum Logistycznym w Warszawie oraz rozwiniętą siecią transportową

juz czas

człowiek dla nich jest zerem a zera zasiadają na stołkach... nadchodzi powoli kres układom wprowadzonym przez pewnych przedstawicieli pospólstwa

Zostaw opinię o Dystrybucja Polska Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dystrybucja Polska Sp. z o.o.