Dystrybucja Polska Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 160 ocen.

Opinie o Dystrybucja Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dystrybucja Polska Sp. z o.o.

Prawda

Prawda jest taka kolportaż za 1,5-3gr nie istniej!!!! Czy to Sky Mb ctrl post mast No czy ktoś inny!!! Za te stawki nikt nie jest w stanie tego dobrze zrobić i zarobić.... niech sobie to klienci jak najszybciej uświadomią, wtedy ta cała patologia się skończy !!!! Amen

KsiądzPrałat
@Prawda 21.04.2018 05:54

Pomódlmy sie w intencji rynku kolporażu - Zdrowas Mario Łaski pełna pan z toba ...

Poszkodowany

Jakie są szanse na odzyskanie kasy na drodze sądowej od Dp ?

Nemo
@Marko 20.04.2018 13:45

Długi to masz Ty a on pan prezes ma to co Ty miałeś mieć .......... eeeee raczej tez nie ma ponoć po Poznaniu z kapeluszem proszalnym chodzi albo pod Biedronka klęczy i zbiera na kolejne wakacje .

Sky !!!!!

https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,21451871

ekonomista
@Sky !!!!! 19.04.2018 11:25

udział w rynku recyklingu : kartel - 90% reszta - 10%

DP - KARTEL - DWA BRATANKI

proszę o umieszczanie filmów i zdjęć na ulotki.fora.pl

hihi
@DP-KARTEL-ALFA- TRZY BRATANKI 17.04.2018 09:50

co z alfy hehehehehe chyba serial alf

Zuzanna

Od jakiegoś czasu nie można się na forum doczytać żadnych informacji ściśle związanej z firma @szczęka, zgadzam się, że powinny być tutaj tylko posty dotyczące lokalizacji Poznań, może to jednak napisać zgodnie z kulturą języka polskiego. Podsumowując, czy ktoś zna aktualne warunki i sytuację w Dystrybucji?

wirus
@kom 14.04.2018 12:54

I tu jesteś w błędzie kasę to prezes ma ...........ale dla siebie ! i ma swoje pieniądze a cudzych czyli twoich już nie ma bo to co było twoje jest jego i nigdy twoje już nie będzie . Tako wysiłek intelektualny od rana ale tak to wygląda .

SZCZĘKA

Proszę o dyskusję na temat firmy DYSTRYBUCJA POLSKA. Inne firmy mają swoje forum. Frustratom i klakierom z KARTELU (ABC CTRL I POSTMASTER) już dziękujemy. Idźcie na swoje forum lizać du.p.y waszym cudownym pryncypałom ( AP DO BŻ RSZ MB SB) DOBRANOC

blo
@Uczeń 13.04.2018 13:09

własnie dalej sielanka brak kolportaży kiedy u siebie w miescie zbacze tesco jyska itd,

Opanowany

Szanowny Mięczaku Krzysztofie gdzie się ukrywasz? Nie chcesz już z ludźmi ugód podpisywać? Gdzie są twoje i twojej żony obietnice? Miałeś nikogo nie zostawić bez pieniędzy a mimo wszystko zadałeś tylko na zwłokę!! Przestań się ukrywać i stań z ludźmi twarzą w twarz i powiedz im prawdę. Boisz się? Wcale się nie dziwię. Jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa w sprawie DP i wierzytelności za wykonaną pracę.

Magda

Ostatnio natknęłam się na taki filmik: https://vimeo.com/262266252 Jestem w szoku, to chyba Sky Post !!!

bir
@Terrorysta 12.04.2018 17:12

szko to jest dla ctrl ze skupy obstawione i nie ma gdzie wywozić .

anonim

(usunięte przez administratora)

zorro
@prowincja 09.04.2018 14:35

wszysycy jesteście siebie warci , jeden na drugiego najeżdza a walicie tą sama ściemę, jedna klika tylko w innej masce ..,

koniec ulotek w polsce

zaraz nie bedzie dystrybucji ulotek przez takie firmy jak ctrl który chce na siłe mieć monopol .Jego przedstawiciele wywozą połowę nakłanu na skup i jest dobrze?? taka prawda że przy stawakach 2,5gr za sztukę trzeba kombinować .bo 2,5gr minus podatek daje 2 gr a ludzią trzeba minnimum 10 zł za godzinę zapłacić.

gr
@koniec ulotek w polsce 31.03.2018 19:23

jakie 2,5 gr :))))) kiedy takie stawki teraz to 1,5-2 :)))))

anonim

(usunięte przez administratora)

Todek
@prawda 06.04.2018 04:48

Tylko że te "BARANY" w końcu się zbuntują bo będą chcieli więcej. Taki nawyk. Może ktoś się wtedy obudzi i coś zmieni

zapraszamy na filmy ;-)

ulotki.fora.pl

prosto castorama na makulature

https://www.youtube.com/watch?v=YmCKZyBs3PM

anonim

(usunięte przez administratora)

Kot Lucjusz pierwszy
@antywirus 31.03.2018 14:15

Kto pozostał niech walczy. Kartelowi mówimy zdecydowane nie. Sterowanie jak za komuny. Jeden telefon i ludzi wywaleni na pysk. Nie tylko ta pani ze Świdnicy poleciała ale paru ludków w Polsce. Jeszcze się skrzykną i załatwią h+ołotę na czysto. Drony im nie pomogą

zapraszamy

www.ulotki.fora.pl/

BRYLANT

Pan Szanowny kondzio Stara się przetrzepać wszystkim kieszenie bo mu część yska umknęło to nad poznaniem puszcza ufo żeby skupy kontrolować. Żenada. Widocznie naczelny wódz żucił za mało dźieńgów i sympatyczny szuka sensacji. Niestety to nie Eko mak i Pan B w roli głównej. Towarzystwo Przyjaciół cygar i whiski nic nie uzyskało i szukają dalej haków na Lucjusza. Nie tym razem koledzy. Może kot Lucjusz dogadać się z MB i ALFA i wtedy koniec kartelu. Oby tak się stało. Owocnego dnia towarzystwo. Może dzisiaj wydarzy się coś ciekawego.........

super
@KĘDZIOR 27.03.2018 06:23

już wychodzi ich super jakość kolportazy, układy pomału się kończą...Kondzio też widzi co się dziej, nie tylko on

murzynek bambo

Adam zablokował forum i cisza, co dzieje się w Polsce ? łańcuchy i do robot..

Prawda
@murzynek bambo 22.03.2018 17:11

W Polsce dzieje się to ze kartel nic nie robi. Układy ich sięgają głęboko w centralach sklepów. Tylko wszystko jest do czasu. Świta ctrl dalej nic nie nosi, innym firma układami w firmach audytorskich niszczą pracę.

Renegat w branży

Alf zapraszam do mnie do wspólpracy, bo niebawem nie bede miał co jesc... Zapraszam serdecznie troche pociągniemy...

qqqqqq
@Renegat w branży 20.03.2018 12:23

nie mają szans na większe zlecenie, co najwyżej pizzerie jak sami rozniosą. Dla mnie po DP są spaleni

Kibic Legii

Nie poddawaj się ! Ukochana ma ! Nie poddawaj się ! Dystrybucjo Polska !

Glaca
@Sportowiec 19.03.2018 23:23

Ty kibol tu rządzi LECH i to on wygrał ( czytaj wydymał ) swoich fanów . KOLRJORZ !

Wirus

Cisza nic się nie dzieje a tu sensacja goni sensacje ........ prezes chce sprzedać swoje dziecko prawie pełnoletnie czyli ............. DP z całym dobrodziejstwem inwentarza ( długi , kredyty i co tam jeszcze ma ) . Teraz dobra wiadomość kupiec jest ! Bezdomny Franciszek SŁUP który właśnie wygrał w totolotka . Zła wiadomość Franek trafił tylko trójkę ale za tą kwotę prezes i tak sprzeda bo pozbędzie się problemu i dalej będzie mógł być prezesem innych spółek a jego długi już nie będą jego długami a długami szczęśliwego Franka . Prezesie nie idź tą drogą

Franek
@Wirus 19.03.2018 12:40

I tak się stanie .

anonim

(usunięte przez administratora)

Konsal.ABC.MAN
@opos 13.03.2018 21:17

krótko z nimi ! i z kartelem i z DP , Rafałku zacznij kontrolwać swój markoregion bo słyszłem że znowu ma być "tąpniecie" :) dalej słabiutko wygląda jakośc dystrybucji

inwestor

Jestem zainteresowany zaiwestowaniem w DP i rozmawiałem z K na ten temat . Zaproponowałem mu otwarcie DP Express i prowadzwenie działalności firmy . No cóż nie zgodził się i powiedział , że Dp to jego życie i przyjaciele i że w tej formie chce dalej działać . Uszanowałem jego zdanie i nadal prowadzimy rozmowy . jEDNAK CZYTAJĄC to co piszecie na jego temat pytam gdzie są jego przyjaciele ? . Jeśli ,ktoś nadgorliwy poda go o upadłość to wejdzie syndyk i sprawdzi czy jest majątek na koszty sądowe , US ZUS Banki i pózniej reszta . Z mojej wiedzy majątkiem firmy jest organizacja , której jesteście częścią . W momencie upadłości majątku może starczy dla sądu .....

Mig
@suma 17.03.2018 14:06

Też mają jakieś, np. EuroRTV, ale ile tej bezadresówki to nie wiem. Być może nie są już dużym graczem na tym rynku. Jak czytam o problemach jakie mają inni podwykonawcy z DP, to cieszę się, że rozstałem się z nimi lata temu.

Wiktor

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje ludzi?

Masakra
@Wiktor 17.03.2018 19:41

Chyba potrzebuję pieniędzy, bo nas wszystkich spłacić

Kasa sky post

Mam wstrzymane płatności w sky post. Jestem z Pomorza . Czy ktoś wie co się dzieje ?

sky
@Kasa sky post 14.03.2018 13:42

ja wiem o co chodzi ? Jesteś z kartelu i siejesz ferment

roznosiciel

Widzę , że cenzura szaleje na forach. Proszę o przeniesienie dyskusji bez cenzury na: http://www.ulotki.fora.pl/ Nie dajmy sobie zamknąć ust ! Mile widziani również Zleceniodawcy

prokuratoresus

A co ekipa z DP pewnie teraz otwiera szampana, chłopki nie tak szybko, ja sprawy nie zamykam jeszcze pare baniek jesteście winni \ juz prawie puzzle ułożone :)

roznosiciel

Widzę , że cenzura szaleje na forach. Proszę o przeniesienie dyskusji bez cenzury na: http://www.ulotki.fora.pl/ Nie dajmy sobie zamknąć ust ! Mile widziani również Zleceniodawcy

podwykonawca

Słuchajcie co dzieje się w Polsce ? Macie jakieś fajne newsy, widzałem forum Ctrl , które jest lekko zmanipulowane:) nie pytam od DP bo tu wiadomo sytuacja :( ale ja im nie odpuszcze.

anonymous
@padalec poznański 10.03.2018 18:19

Leć tym rayanerem na początek do Lublina.Tam centrala stokrotki

Jaba Star Works

Zapraszam do mojego imperium. Klęska nieunikniona!

Wariat

Teraz w 3 tygodnie załatwisz sądowy nakaz zapłaty SĄD LUBLIN A tak pozatym to już nie ma co zabierać chyba ze smród

On
@Wariat 09.03.2018 08:33

Nie zalatwisz bo sie odwolaja i przejdziesz do normalnego trybu . Masz racje teraz nie ma co juz zbierac

Zostaw opinię o Dystrybucja Polska Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dystrybucja Polska Sp. z o.o.