4.3/5

• Avanti Medic - to musisz o nas wiedzieć
  • Dlaczego Avanti?
  • Chce wyjechać z Avanti!  Sposoby rekrutacji.
  • Gdzie znaleźć nasze zlecenia?
  • Avanti - zaangażowani dla Opiekunek
  • O co najczęściej nas pytacie czyli FAQ

Avanti Medic - to musisz o nas wiedzieć

Dlaczego Avanti?

Chce wyjechać z Avanti!  Sposoby rekrutacji.

Gdzie znaleźć nasze zlecenia?

Avanti - zaangażowani dla Opiekunek

O co najczęściej nas pytacie czyli FAQ

• Szczecin
  • Wojcieszyce

3. Opinie o pracodawcach Gorzów Wielkopolski
  5. Opinie o Avanti Medic

Opinie o Avanti Medic Gorzów Wielkopolski

Nie przegap nowości o Avanti Medic!

PaulinazeSzczecina

04.11.2020 15:28

Bardzo długo zastanawiałam się jaką Firmę wybrać na swój pierwszy wyjazd. Po długich poszukiwaniach i porównaniu ofert wielu Agencji postanowiłam wybrać Avanti Medic. Panie z biura wykazały sie ogromnym profesjonalizmem i wyrozumiałością. Wytłumaczyły mi na czym polegać będzie moja, praca , jakie zadania będą należały do moich obowiązków. Jako, że był to mój pierwszy wyjazd miałam bardzo dużo pytań i na wszystkie uzyskałam wyczerpujące odpowiedzii. Avanti przekonało mnie wysokimi zarobkami a przede wszystkim tym, że mam pełne ubezpieczenia na terenie Niemiec jak i po powrocie ze zlecenia. Polecam gorąco wszyskim tym, którzy zaczynają swoją karierę w tej branży. Z Avanti bez obaw można wyjechac na swoje pierwsze zlecenie :-)
    Nitka

16.09.2021 17:50

czy może pani do mnie napisac na messengera chvialabym uzyskać więcej informacji na temat agencji Avanti MEDIC Anita Anitka Garska
    LENA

29.10.2021 08:59

A umowę dostałaś?
    Joanna_Asia

15.01.2021 10:57

Właśnie wróciłam ze zlecenia od Avanti Medic. Moge potwierdzić, że jest to uczciwa Agencja. Zlecenie było dość wymagające, jednak w 100% zgodne z opisem jaki miałam przedstawiony przed wyjazdem. Firma interesuje się swoimi pracownikami. Zaraz po przyjeździe Panie koordynatorki do mnie zadzwoniły. Chciały poznać moja opinie o podopiecznym, nowym miejscu, podróży. Rzadko spotykam sie z tak dużym zainteresowaniem i zaangazowaniem ze strony Agencji. Avanti Medic ogromy plus za waszą pracę :-). Jeśli chodzi o stawki, są one dość wysokie. Firma zatrudnia na niemieckiej umowie. Polecam Avanti Medic :-)
    Marianna

04.12.2020 15:33

Drogie koleżanki jeśli planujecie wyjazd do Opieki to koniecznie sprawdźcie ofertę Avanti Medic. Współpracuję z tą firmą od jakiegoś czasu i jak do tej pory nie natrafiłam na Agencję, która zapewniłaby lepsze warunki. Polecam!
    Gabrysia2245

09.10.2020 09:12

Znalazłam tę Firme przez przypadek, zdecydowałam się na wyjazd i... jestem zachwycona! Po raz pierwszy czuję się doceniona jako pracownik. Panie z biura wykazują duże zainteresowanie sytuacją na zleceniu. W razie pytań są zawsze do dyspozycji. Wynagrodzenie jest zawsze na czas. Polecam Avanti wszystkim Paniom, które szukają uczciwej Agencji!

Ktoś tam

13.04.2026 12:42

Witam serdecznie! Mam pytanie, czy jeśli nie znam języka i nigdy nie pracowałem jako opiekun, byłaby możliwość się zatrudnić? Lubię gotować, jestem zaradny i chciałbym spróbować. Wiele osób mi mówi, żebym spróbował. Pozdrawiam.

13.04.2026 12:50

Dzień dobry. Jest taka szansa, ale przy braku jezyka i braku doświadczenia, bardzo mała :( Prosimy szkolić język i zdobyć gdzieś doświadczenie, aby móc jeździć przez firmę do klientów, którzy zazwyczaj mają wyższe oczekiwania, gdy szukają personel przez agencję. Serdecznie pozdrawiamy i życzymy wielu sukcesów zawodowych! -Avanti Medic

Opiekunka

11.01.2026 10:46

Pracowałam parę miesięcy jako opiekunka, ale znam niemieckiego. Czy jest możliwość pracy u was i za ile.

11.01.2026 21:30

Prosimy o kontakt telefoniczny pod nr 0048-95-780-0290 lub o wypełnienie kwestionariusza na naszej stronie www.avanti-medic.pl. Wtedy oddzwonimy.
    Wanda49

04.07.2018 21:39

O warunkach zatrudnienia można poczytać u nich na stronie. https://avanti-medic.eu/o-firmie Można mieć działalność ale nie trzeba, bo firma zatrudnia na mini job później midijob . Mi właśnie głównie te niemieckie warunki odpowiadały i nie ukrywam ,że mi zależało głownie na Kindergeld i ubezpieczeniu zarówno w Polsce jak i w Niemczech . Prawo do niemieckiej emerytury zyskuje się po 5 latach i to również niewątpliwie jest plus . Jak dla mnie naprawdę fajne warunki Szczerze mogę polecić współprace z tą firmą .
    Xs

27.01.2025 18:32

Właśnie to żadna emerytura czy aż tak co niektórzy są naiwni lub przygaszeni ,emeryturę dostajesz po odpowiednich wysokich składkach! A to się nazywa wspomogą dla obcokrajowców którzy zasilają luke na niemieckim rynku a nie emerytura. Proszę się udać do odpowiedniego urzędu w DE to co niektórym zblednie twarz i dotrze że to delikatne mówiąc bzdety .
    Magda

20.10.2025 15:06

Dziękuje Pani za tą wiadomośc👍Panie które liczą na spokojną starość z tą emeryturom niech sir dobrze doinformują.Panie z biura dóżo obiecuja byle ich przyszłosc była zapewniona.
    Renata

24.06.2025 18:18

Polecam tę firmę z czystym sumieniem. Panie bardzo przemiłe. Wypłata zawsze na czas. We wszystkim są pomocne
    Karina

02.01.2025 16:11

Pojechałam na pierwsze zlecenie w październiku i powiem jestem bardzo zadowolona. Ubezpieczenie na terenie Niemiec i Polski a oprócz tego składki rentowe i emerytalne odprowadzane cały rok. Czas pracy określony dla rodziny którzy się trzymają tego! Wynagrodzenie zawsze wypłacane na czas. BARDZO POLECAM WSZYSTKIM OPIEKUNKĄ
    Janina

19.06.2018 15:14

A mi się dobrze z tą firmą współpracuję .Jak dla mnie są tutaj konkurencyjne warunki zatrudnienia. Pracuję na warunkach niemiekich ( nie mylić z Gewerbą). Mam ubezpieczenie i w Polsce i w Niemczech . Większość polskich firm wysyła na śmieciowe umowy , gdzie opiekunka będąc na przerwie w Polsce nawet nie ma możliwości do lekarza pójść.
    Barbara 68

28.10.2024 15:25

Większość polskich firm zawiera umowy zlecenia na czas nieokreślony.Kiedy wyjeżdżasz do Niemiec jest to wtedy delegacja.Ubezpieczenie zdrowotne płacone jest w Polsce przez cały czas trwania umowy,a więc kiedy jesteś w Polsce też masz ubezpieczenie i możesz iść do lekarza.A takie firmy ,które opłacają skladki tylko na czas zlecenia proszę omijać szerokim łukiem. Jest teraz naprawdę dużo agencji i jest w czym wybierać.

28.10.2024 15:41

Dlatego w AvantiMedic umowa trwa jeszcze do dwóch miesięcy po zakończeniu zlecenia, aby opiekunki miały ubezpieczenie w Polsce i w Niemczech na czas odpoczynku oraz kontynuację umowy, aby mogły wrócić do naszej firmy lub bez przeszkód wziąć kredyt czy pożyczkę.
    Małgorzata

08.10.2024 20:41

A w jakiej walucie wypłacane są wypłaty?I czy jednorazowo czy w ratach?

09.10.2024 07:19

Wypłata jest w Euro, jednorazowo do 15. dnia miesiąca a zazwyczaj wcześniej.
    Opiekunka J

23.02.2022 22:48

Witam po przeczytaniu pozytywnych opinii,pragnę zapytać czy wczesniej mozna aplikować?Jak długo trwa rekrutacja? Czy w umowie sa jakieś kary itp?

30.10.2023 12:13

Dzień dobry, wystarczy wypełnić kwestionariusz dla opiekunek lub prośbę o kontakt na naszej stronie: www,avanti-medic.pl, napisać do nas na adres [email protected] lub zadzwonić do nas pod nr 95-780-0290. Rekrutacja nie trwa długo. Można wyjechać na zlecenie już nawet następnego dnia. Jeśli nie zamierza Pani spożywać alkoholu lub narkotyków u seniorów bądź dokonywać kradzieży, to nie ma się Pani czego obawiać :) Pozdrawiamy, Avanti Medic

30.10.2023 14:08

Jeśli jest zlecenie na już (a są takie), to naprawdę można z dnia na dzień podjąć się pracy i wyjechać. My organizujemy i opłacamy przejazdy, przygotowujemy umowy, powiadamiamy klientów o tym, kto, w jaki sposób i kiedy przyjedzie. Pozdrawiamy, Avanti Medic
    Joanna

03.11.2022 19:41

Firma rzetelna, godna polecenia. Wszystko dopięte na ostatni guzik, Panie służące pomocą. Polecam!!
    Mariola60 20.09. 2023

22.09.2023 11:22

moja opinia co do firmy jest pozytywna , uprzejma obsługa, wszystko jest dopięte na przysłowiowy guzik , wypłaty w terminie , tak że mogę polecić tę firmę niezdecydowanym osobom

22.09.2023 11:30

Bardzo dziękujemy za opinię! :)
    Rafal87

26.07.2022 09:38

Zeby można było dać więcej gwiazdek to bym dał ale firma jest godna polecenia i zaufania panie z biora są bardzo miłe i zawsze pomogą jeśli jest jakiś problem takiego szefostwa jak Avanti Medic to tylko ze świecą szukać.

27.07.2022 10:58

Dziękujemy RAFAL87 za opinie! Jest Nam bardzo miło słyszeć takie komplementy :) Pozdrawiamy, Avanti Medic!
    Renata

14.10.2022 20:51

Firma godna polecenia.
    Krystyna S.

20.09.2022 12:38

Bardzo polecam firmę Avanti Medic! Około 2 lata temu chciałam zmienić firmę z którą do tej pory wyjeżdżałam, przez przypadek znalazłam Avanti i zadzwoniłam do biura podpytać się o szczegóły. Pani, która odebrała telefon była bardzo miła i na wszystkie pytanie udzieliła mi szczegółowych odpowiedzi. Zdecydowałam się na wyjazd i nie żałuje! Każda sztela zgadza się z opisem podanym przez Panie rekruterki, w razie potrzeby służą pomocą i nie zostawiają opiekunek "samych sobie". Wypłata zawsze na czas, legalna umowa i przemiłe Panie z biura. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Avanti Medic! Krystyna
    Jolanta

20.09.2022 12:27

Bardzo polecam firmę Avanti. Jestem już 3 raz z tą firmą. Umowę mam na warunkach niemieckich na czas nieokreślony. Płacą składki nawet jak robię przerwę w Polsce. Nie mam problemu z chodzeniem do lekarza czy w Niemczech czy w Polsce. Kasa na czas więc jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam Panią Marzenkę i Paulinkę z biura zawsze są pomocne.
    Dominika P.

22.07.2022 15:06

Zlecenia zgode z opisem, atrakcjne stawki oraz terminowe wynagrodzenie. Jednym słowem- FIRMA NA MEDAL !!!
    katarzyna z.

12.04.2022 12:15

Polecam z całego serca firmę Avanti Medic

12.04.2022 12:17

Dziękujemy za miłe słowa. Polecamy się na przyszłość ! ;)
    Krystyna K, Bytom

22.03.2022 15:07

Z całego serca polecam Avanti Medic! Największym atutem tej firmy są jej pracownicy- a konkretnie Panie z działu rekrutacji. Panie z Avanti są niezwykle empatyczne i cierpliwe. Zawsze z uwagą wysłuchują tego co ma się do powiedzenia, niezależnie czy chodzi o sytuację związaną ze zleceniem czy zwykłą rozmowę, kiedy człowiek potrzebuje się po prostu wygadać. Do tej pory, jest to najlepsza agencja z jaka miałam okazje współpracować. Firma uczciwie wywiązuje się ze wszystkich swoich zobowiązań-finansowych i nie tylko. Gorąco polecam Avanti Medic Krystyna K, Bytom.

22.03.2022 15:09

Dziękujemy Pani Krytyno. Jest nam niezmiernie miło czytać tak pozytywne komentarze:-)
    Byla kandydatka

28.02.2022 20:51

Firma chyba naprawdę ma wzięcie bo gdy zgłosiłam swoją kandydaturę telefonicznie do firmy, jak i poprzez stronę internetową firmy i żadnego odzewu . Pozdrawiam zapracowane panie z biura .

01.03.2022 08:01

@ BYLA KANDYDATKA Witam serdecznie. Nasze biuro rekrutacji na bieżąco stara się dzwonić do wszystkich zainteresowanych Pań. Czsami zdarza się, że nasza linia terlefoniczna jest tak obciążona, że macie Panie problem z tym, żeby się do nas dodzwonić. W takiej sytuacji, zapraszam do kontaktu pod numerem tel. 532 678 061. Można również wysłać nam wiadomość SMS lub zgłosić się za pośrednictwem Messengera (@AvantiMedic, @Avanti Medic- opiekunki w Niemczech). Pozdrawiam serdecznie Avanti Medic
    Gosia

06.11.2021 12:42

Witam czy rzeczywiście firma Avanti przyjmuję na niemieckich warunkach.Jestem zainteresowana taką współpracą.
    Kandydatka

28.01.2022 12:44

Mam pytanie ;) Jak to jest z emerytura po 5 latach przepracowanych w Niemczech ?... Szczerze mówiąc jestem zaskoczona , ponieważ niemcy mają jeden z najwyższych wieków do otrzymania renty a wiec te pięć lat mnie zdziwiło... Może miała Pani na myśli, że te pięć lat będzie uwzględnione a nie , że po pięciu latach ktoś otrzyma emeryturę za pracę w opiece .

01.02.2022 09:45

@ KANDYDATKA Zapraszam serdecznie do kontaktu tel. 95 780 0290. Chętnie udzielimy odpowiedzi na wszystkie pytania:-) Pozdrawiam Avanti Medic
    Kandydatka

27.01.2022 23:03

Witam wszystkich bardzo serdecznie oraz caly zespół tejże firmy . Z ogromną ciekawością przeczytałam kilkanaście opinii tejże firmy I zainteresowała mnie przede wszystkim jakość tych wypowiedzi oraz co najważniejsze zainteresowanie że strony samej firmy . To ogromne szczęście pracować z firmą ktora dba i troszczy się o swoich pracowników tym samym będzie ich przybywało z racji szacunku i uczciwości wobec innych , bardzo to doceniam u pracodawcy . Także szukam firmy która jest godna zaufania , która nie będzie straszyła karami tylko stanie się partnerem dla wspólnego dobra i profesjonalnej współpracy. Mam 8- letnie doświadczenie w branży, znam język niemiecki a moją specjalnością która się wyróżniam w tej pracy , to chęć pracowania z ludźmi leżącymi. To przypadki do jakich opiekunki nie chętnie jeżdżą a ja natomiast świetnie się tutaj odnajduje . Nie nadaje się do osób które lubia karty i gry planszowe , szczerze mówiąc w karty grać nie umiem a gry mnie strasznie nudzą a wiec nie będę tutaj pomocna ... Jestem osobą która musi mieć jakieś zadanie przez cały dzień oczywiście uwzględniając przerwę w ciągu dnia , a tak poza tym jestem osobą o miłym usposobieniu , bardzo dokładną, pragmatyczna i ciepła. Bardzo dobrze gotuje i mam wysokie wymagania co do prowadzenia domu. Chętnie się z firmą skontaktuje i porozmawiam na temat ewentualnej współpracy. Bardzo się cieszę, że tutaj trafiłam, ponieważ miło jest czytać takie komentarze , to dobry znak . Dziekuje i serdecznie pozdrawiam .

01.02.2022 09:39

@KANDYDATKA Dziękujemy za tak pochlebny komentarz:-) Jeśli jest Pani zainteresowana współpracą, zapraszamy serdecznie do kontaktu tel. 95 780 0290. Pozdrawiamy Avanti Medic
    Gość

13.01.2022 15:51

A jakie są płatności za kontrakty? Znam bardzo dobrze niemiecki referencje duże doświadczenie.

13.01.2022 15:58

@Gość Stawki zależne są od konkretnego zlecenia. Jeśli jest Pani zainteresowana współpraca zapraszam serdecznie do kontaktu telefonicznego 95 780 0290. Może Pani również wypełnić kwestionariusz na naszej stronie https://avanti-medic.eu/kwestionariusz-krok-1, wtedy do Pani oddzwonimy. Pozdrawiam serdecznie Avanti Medic
    Małgosia

07.12.2021 13:56

Witam serdecznie chciałabym się dowiedzieć do ilu lat przyjmujecie kobiety do pracy

07.12.2021 14:02

@Małgorzata Górna granica wieku naszych pracowników to 68 lat. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Avanti Medic?

Kontakt - Avanti Medic

Sikorskiego 24/203 66-400 Gorzów Wielkopolski

Rafal 87

01.11.2021 10:55

Witam Pracuje od ponad 2 lat z firmą Avanti Medic i mogę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony od momentu kiedy podpisałem umowę nie mam żadnych problemów wszystko dokładnie Panie opisują. Pomagają praktycznie we wszystkim a szefostwo to na 5+ w każdej sytuacji pomogą także z całego serca Polecam AVANTI MEDIC . R.W

02.11.2021 11:20

@RAFAL 87 Dziękujemy za pozytywna opinię :-)
    Hans Kloss

28.10.2021 11:53

Dzien dobry wszystkim. Podjąłem decyzję o zmianie swoje sposobu na pracę, życie około 10 lat temu. Miałem w tym czasie podpisane umowy z wieloma agencjami w Polsce i w Niemczech. Od dwóch lat mam umowę z Avanti Medic i po rozmowach przeprowadzonych z koleżankami tak koleżankami w biurze podjąłem właśnie decyzję o pierwszym wyjeździe na ich zlecenie. Teraz jestem pewny wypłaty w kwocie, na którą się umówiłem, zlecenia takiego jakie mi pasuje(pasuje mi każde) tylko dlatego, że koleżanki z biura rzeczowo i dokładnie omawiają zlecenie i warunki pracy. Nie jestem w stanie wymienić wszystkich koleżanek z imienia ale pierwszy kontakt telefoniczny z Aleksandrą potem z Justyną, druga Ola...........Pozdrawiam was koleżanki. Zawsze się posmiejemy i uzgodnimy termin i adres wyjazdu. Czasami trzeba dziewczynie pomoc , to wsiadam w auto i przejeżdżam na inną Stellę żeby ją uratować. Oczywiście po obustronnych uzgodnieniach. Podobne warunki pracy miałem jedynie w czasach minionych. Pozdrawiam Gorzów. p.s. zepsuł mi się telefon. Działam na zastępczym ale numer bez zmian +4915214457781. Dajcie znać na (usunięte przez administratora) Buziaki dla Avanti Gorzów Wlkp.

28.10.2021 12:02

@HANS KLOS Dziękujemy za motywujący komentarz:-) Pozdrawiamy serdecznie Avanti Medic
    Krystyna

22.10.2021 12:01

Polecam współpracę z firmą Avanti-medic jako jedną z nielicznych na rynku, w której poza wypłacalnością na czas można liczyć na dobry kontakt oraz wsparcie zarówno w organizacji wyjazdów jak i w trakcie wykonywania zlecenia,pozdrawiam Krystyna

22.10.2021 12:29

Pani Krystyno dziekujemy za komentarz:-)
    Miczysława

19.10.2021 15:52

Firma jest naprawdę porządna. Opłacają wszystkie składki i w odróżnieniu od wielu firm gwarantuja pełne ubezpieczenie w Niemczech. Panie koordynatorki są bardzo pomocne. Polecam Avanti Medic .Mieczysława

19.10.2021 15:53

Pani Mieczysławo dziekujemy!
    Elwira

05.10.2021 11:27

Wydaje mi się, że propozycje jeśli chodzi o Avantil wypadają bardzo dobrze i jeśli ktoś będzie chciał wyjechać do Niemiec do opieki to z nimi można się bez obaw wybrać. Firma organizuje wyjazdy do różnych miejsc, jednak to co dla mnie kluczowe to, że organizacja jest po ich stronie takich wyjazdów i za to dla nich plus

05.10.2021 11:29

@Elwira Dziękujemy!
    Lucy

27.09.2021 15:15

Wcale nie dbają o opiekunki. Przed wyjazdem miałam obiecany dzień wolny ale oczywiście rodzina nie chce mi dać więc liczyłam na firme. Nawet nie kiwneli palcem w tej sprawie. Ostatnie zlecenie na którym z nimi jestem, już znalazłam firme gdzie przynajmniej lepiej zarobie.

28.09.2021 08:31

Droga @Lucy doceniamy prace i zaangażowanie naszych opiekunek. Zdajemy sobie sprawę, jak wiele wysiłku i serca wkładacie Panie w wykonywane obowiązki. Każdy zgłoszony przez naszych pracowników problem ( w Pani przypadku brak wolnego dnia) staramy się na bieżąco rozwiązywać. Jeśli rodziny nie wykazują chęci współpracy, to często z takich kontraktów rezygnujemy. Wiemy jak wielka wartość stanowi zadowolony pracownik, dlatego komfort pracy naszych opiekunek jest dla nas sprawa priorytetową. Jeśli chciałaby Pani porozmawiać o o swoim problemie lub zapoznać się z naszymi ofertami pracy zapraszam serdecznie do kontaktu 95 780 0290. Pozdrawiam Avanti Medic
    Pan_z_Lublina

04.08.2021 13:56

Moje ostatnie wyjazdy były z Avanti Medic (www.avanti-medic.pl) i mogę och polecić. Profesjonalne podejście, dużo ogłoszeń w bazie i pełne wsparcie przed wyjazdem i w trakcie trwania z ich strony więc nawet jeśli się coś dzieje to faktycznie można liczyć na ich pomoc. Jak dla mnie to duży plus i warto z takiej pomocy skorzystać.

04.08.2021 13:57

Dziękujemy :-)
    Aneta

02.08.2021 17:11

Witam. Moja pierwszy praca w opiece I Firma ktora wybralam to Avanti Medic podoba mi sie ze Szczerze sie mnie informuje o stanie podopiecznej o warunkach pracy. mieszkania itp. Moge polecic ta firme uczciwie. Pani Justynko super na wszystkie prania rzetelne odpowiedzial. Pozdrawiam.

03.08.2021 08:10

Pani Aneto, dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy Avanti Medic :-)
    Janinka

02.08.2021 14:32

Osobiście mogę polecić wyjazdy z www.avanti-medic.pl a tak ogólnie to zdecydowanie z pośrednikiem a nie na własną rękę, bo takie wyjeżdżanie na własną rękę to dużo więcej zachodu a pośrednicy często mają to wszystko sprawnie zorganizowane i własne zaangażowanie jest na minimalnym poziomie.

02.08.2021 14:32

Dziękujemy za pozytywną opinię Pani Janino :-)
    Anna_D

29.07.2021 13:27

Co do oferty Avanti Medic (www.avanti-medic.pl) to przede wszystkim bardzo duży plus za bazę ogłoszeń, których mają bardzo dużo więc można coś pod kątem swoich oczekiwań wybrać. Z każdym jest podpisywana umowa więc to co ważne to oczywiście umowa i wszystko legalnie, pieniądze płacone na czas.

29.07.2021 13:28

Dziękujemy :-)
    Ja56

01.07.2021 18:25

Przepraszam firmę Avanti Medic za napisanie złej opinii o tej firmie i pomowienie.Dzis w Gorzowie Wlkp.w sądzie,powiedzialam p. właścicielowi firmy,że odwołam wszystko to,co złego napisałam,co w tej chwili robię.
    Sponge

07.07.2021 16:00

A dlaczego pani przeprasza za opinie? Żyjemy w wolnym kraju i każdy ma prawo do swojej wypowiedzi

29.06.2021 14:40

Wydaje mi się, że propozycje jeśli chodzi o Avanti wypadają bardzo dobrze i jeśli ktoś będzie chciał wyjechać do Niemiec do opieki to z nimi można się bez obaw wybrać. Firma organizuje wyjazdy do różnych miejsc, jednak to co dla mnie kluczowe to, że organizacja jest po ich stronie takich wyjazdów i za to dla nich plus.

29.06.2021 14:41

Panie Marku, dziękujemy za tak pozytywny wpis:-) Pozdrawiamy Avanti Medic

19.06.2021 11:38

Czy rozmowa kwalifikacyjna do Avanti Medic odbywa się w siedzibie firmy?

21.06.2021 13:47

Witam serdecznie :-) Isnieje kilka metod rekrutacji. Jedna z nich, jest spotkanie w siedzibie naszego biura w Gorzowie Wlkp, gdzie nasi pracownicy przedstawią Pani szczegóły zatrudnienia oraz zweryfikuja poziom znajomości języka niemieckiego. Z uwagi na to, że biuro firmy mieści się wyłącznie w Gorzowie ale również ze względu na bezpieczeństwo Pań jak i nasze (niestety musimy odnaleźć się w nowych "pandemicznych" realiach :-(), większość rozmów przeprowadzana jest telefonicznie. Jeśli poszukuje Pani pracy lub chce Pani poznać nasze warunki zatrudnienia zapraszam do kontaktu: 95 780 0290 Pozdrawiamy Avanti Medic
    Michalina

14.06.2021 08:23

Super, profesjonalna obsługa i dobra organizacja wyjazdów, indywidualne podejście do klienta.

14.06.2021 08:29

Dziękujemy za pozytywne słowa na nasz temat. Pozdrawiamy Avanti Medic
    Justyna

14.06.2021 08:22

Polecam, oferta bardzo dobra, z organizacją wyjazdu nie ma problemów, bo wszystko jest po ich stronie.

14.06.2021 08:26

Dziękujemy Pani Justyno :-) Pozdrawiamy Avanti Medic
    MonikaK

10.06.2021 11:02

Polecam w 100% - wszystko zgodnie z ustaleniami - platnosc zawsze na czas

10.06.2021 11:12

To niezwykle budujące, wiedzieć, że nasi pracownicy są zadowoleni ze wpółpracy????. Dzięki takim opiniom jak Pani, wiemy że nasza praca ma sens! Pozdrawiamy Avanti Medic
    Sara

10.06.2021 10:07

Ofert dużo i dobre wynagrodzenie, płacone zawsze na czas więc pod tym kątem firma dba o to, by mieć usługi faktycznie na poziomie,

10.06.2021 10:10

Dziękujemy za opinię:-) Pozdrawiamy i zapraszamy do dalszej wpółpracy Avanti Medic
    kinga

09.06.2021 14:09

Oferta na poziomie, organizowany bardzo dobrze wyjazd, wynagrodzenie na dobrym poziomie i zawsze w terminie.

09.06.2021 14:13

Dziękujemy za pozytywną opinię! Pozdrawiamy Avanti Medic
    Marta

12.05.2021 12:13

Super oferta, polecam jeśli chcecie wyjechać do opieki to tutaj warto będzie się z nimi na takich wyjazd zdecydować.

12.05.2021 12:16

Pani Marto dziękujemy za komentarz. Pozdrawiam Avanti Medic
    Agatka

20.04.2021 19:26

Od zeszłego czwartku firma ta każdego dnia roboczego zamieszcza ogłoszenie na my opiekunki (czwartek), na opiekunka radzi (piątek) na dobrej szteli (poniedziałek, wtorek), ze poszukuje do opieki do Berlina. Już kilka razy specjalnie zadzwoniłam do Avanti Medic zgłaszając moje zainteresowanie pracą na tej szteli, lecz poinformowano mnie, że ogłoszenie jest już nieaktualne i wymieniono mi nazwy jakiś wsi gdzie akurat były wolne sztele. Dzwoniłam do AM po 5 minutach od czasu pojawienia się ogłoszenia, a ono już było nieaktualne. Tak samo powiedzieli mojej koleżance, gdy do nich zadzwoniła. Wniosek jest prosty: albo z tą sztelą w Berlinie jest problem (mina jakaś) albo to sztela nieistniejąca (widmo), której ogłoszenie służy jedynie za wabik do zwabiania nowego narybku opiekunek które biorą każdą pierwszą lepszą sztelę z brzegu.
    Barbie

26.04.2021 18:39

Tak robi niestety większość firm. Sama tego doświadczam. Nowe ogłoszenie, zgłaszam się i już nieaktualne. Ale po 4 dniach widnieje znowu jako aktualne. Więc albo zrezygnowała opiekunka, którą proponowano albo rodzina wybrała inną firmę, albo tzw. wabik..........

27.04.2021 08:17

Dzień dobry. Nasze oferty pracy są na bieżąco aktualizowane. Cżęsto zdarza się jednak , że Panie decydujące się na ofertę, z różnych przyczyn rezygnują z niej tuż przed wyjazdem. Jeśli poszukuje Pani zecenia, zapraszam serdecznie do wypełnienia kwestionariusza na naszej stronie internetowej https://avanti-medic.eu/kwestionariusz-krok-1 lub do kontaktu telefonicznego 95 780 0290. Pozdrawiam Avanti Medic

Zostaw merytoryczną opinię o Avanti Medic