PROTOR S.A.

Dąbrowa Górnicza

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 21 ocen.

PROTOR S.A.
4 21 6 1

Opinie o PROTOR S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROTOR S.A.

Agata

@Kazimierz piszesz, że warunki pracy w PROTOR S.A. są coraz lepsze. A mógłbyś podać nieco więcej szczegółów? @Piotr Jak rozumiem Ty też jesteś aktualnym pracownikiem PROTOR S.A. Czy mógłbyś się podzielić jakimiś obiektywnymi informacjami na temat pracy w tej firmie?

Dr.bo

Jedni zarabiają tyle żeby bylo inni mają więcej bo się o to postarali swoją pracą i doświadczeniem

fifi
@Dr.bo 07.06.2018 08:50

Nie zawsze tam tak jest. Dużo ludzi awansuje tam po znajomości. A pienadze dostaje za wlazenie w (usunięte przez administratora)

Jarek

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy

Kazimierz
@Jarek 06.06.2018 13:23

Firma dobrze traktuje ludzi, pieniacze co tu anonimowo krzyczą to tylko jednostki którym zawsze będzie źle. Fakt że jest dużo pracy i to nie miejsce dla leserów. U nas ceni się fachowców i ludzi pracowitych, warunki pracy też coraz lepsze. Wszystko idzie ku dobremu, nie jest idealnie, ale mamy przed sobą dobre perspektywy.

Remik

Czy firma potrzebuje pracowników?

Piotr
@Dr bo 22.05.2018 12:17

To chyba pracujesz w innym Protorze "Dr bo " , bo ja robię swoją robotę i dostaje wypłatę na czas w całości, a jeśli ty nie dostajesz to ........

Atomek

Firma to porażka. W szczególności jedna pani w Dąbrowie udaje najlepsza a wiedza zerowa ale do kablowania jest pierwsza. Mysli że beda jej pomagać żenada. Łazi i opowiada głupoty jaka to ona cudowna żal tego słychać na hali. Ale cóż widać jaka kadra tam pracuje.

Francuz
@Atomek 02.03.2018 04:48

To chyba o różnych Paniach piszemy, podaj inicjały, bo orient zgubiłem.

Igor

Zawsze można zmienić firme jeśli komuś nie odpowiada praca. Generalnie to dobra firma.

Agata

@El Lokko, Twój komentarz jest bardzo ogólny i nie zawiera żadnych konkretów. Czy możesz powiedzieć co nie odpowiada ci w funkcjonowaniu PROTOR S.A.? @alleluja, jakie są Twoje doświadczenia z firmą? Jak oceniasz proponowane przez tego pracodawcę warunki? Na stronie tego pracodawcy (http://www.protorsa.com.pl/index.php/kariera/oferty) znajdują się aktualne oferty pracy. Czy ktoś z obecnych pracowników PROTOR S.A. może się wypowiedzieć na temat tego jak wygląda zatrudnienie w tej firmie?

alleluja
@Agata 20.03.2018 15:56

Warunki są świetne,ale ludzie zawsze będą jeść,albo chodzić do marketu. Tak ja to widzę.

El Lokko

Firma płaci grosze taka jest prawda, inspektor bhp straszny kozak myśli ze jest niewiadomo kim, nie polecam tej firmy.....

anonymous
@alleluja 16.02.2018 23:17

Albo niech nie stracę i 10 lat temu, albo 2.Weż plastikowy pusty w środku korek po winie,powierć w nim otworki ,wsadż do środka toffi albo landrynę i daj kablą do mamlania,to się tym zajmą zamiast kablować

anonim

(usunięte przez administratora)

alleluja

Ludzie,dejcie spokój, żeby tak o kimś mówić,trzeba mieć niezbite dowody.Jak to wygląda,tyle jadu,faktycznie wole fastfod .

Paweł

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

ja wiem
@Paweł 12.01.2018 17:35

ale pierdoły,,,,,

klijet zadowolony

najlepsza na protorze jest zaloga (nie wszyscy)ale najlepsi z najlepszych pracuja na hali przegladowej tej od jeziora robia swoje (swietnie) i niczym sie nie przejmuja pracuja na wesolo sa swietni wiem bo widzialem i slyszalem

alleluja
@zadowolony klijent 16.01.2018 09:12

Jeśli kogoś uraziłem moimi głupimi żartami to przepraszam,ale ja już tak mam(zagadka dla psychologa, w tych czasach miodem i złotem płynących) ,pochodzę do wszystkiego na luzie bo często pozostaje tylko to..Za zaproszenie do kanału dziękuję,mimo że wiem, że jesteście najlepsi i jeszcze dużo mógłbym się dużo od was nauczyć.Problem polega na tym że na start wszędzie jest pewnie najniższa( tak myślę,ale to zrozumiałe) i porównując to np.z fastfodem , lub magazynem gdzie jest ciepło,w miarę bezpiecznie,dają obuwie dla ludzi(nie gumowe to coś) ,coś zawsze zjesz,nie narobisz się aż tak,nie ma wyjazdów.Mogę założyć sobie działalność i po dniówce rozwozić też fastwody i jeszcze na tym zarobię,a u was jedzie się nie wiadomo gdzie.Leki kosztują,jedzenie też i czas. Nie do łoże do interesu ,a z napiwków niejeden wkład do miśka bym sobie napełnił i zrobił sobie podwórkowy surwiwal(jest tanio,baa za darmo).U was ta praca za tą kasę dla hobbystów(polecam skansen pyskowice,jest dosłownie wszystko) ,a ludzie zawsze będą jeść.Choć kilka lat temu bardzo chciałem u was pracować i mimo niektórych niedogodności pracowało mi się z wami nawet,nawet ale bez szału i kasy.A teraz ta praca jaka,jaka ale jest.Nie macie nic do zaoferowania dla zwykłego człowieka(zero motywacji) ,który jeszcze nieraz musi się doszkolić,bo nikt nie wie wszystkiego i nie urodził się z narzędziami w rękach.

Jojo

Załoga jest najlepsza, mają doświadczenie, wiedzę i praktykę, trzeba tylko dobrze im robotę poukładać, mając na uwadze możliwości.....i tego właśnie brakuje....

alleluja
@Jojo 13.01.2018 21:53

możliwości jest cała masa,za dużo wolnego czasu a za mało dyscypliny,wtedy można się czuć niedowartościowanym i spada morale a przecież nikt nie chciał by być smutny,prawda.

alleluja

Zapytam się wprost,czy dają u was buty na zimę,ale nie przyciasne gumowce tylko normalne dla ludzi.

anonim

(usunięte przez administratora)

alleluja

Ale jaja, takie wiadomości w necie,po prostu odleciałem,hahahaha

wertb

No i co, jakoś nie ma nowych chojraków ,pouciekali?Szeryf zrób no porządek,no co jest z tobą?Co będą sobie kawały opowiadać ,do roboty albo przyjdzie mikołaj.Hahahaha.

Krzysztof

Blady poleci z hukiem poprostu on żyje w matrixie tylko że narobi jeszcze dużo dziadostwa i pociągnie za sobą kilka osób.

alleluja
@alleluja 12.11.2017 04:41

A właśnie nie w matrixie,to niektórzy z was jeszcze żyją w prl i nie chcą się obudzić.U niego jest porządek,a parę lat(4-5) temu był totalny syf i bezkrólewie.I skończyło się to żle,wszyscy to pamiętamy.Był zbyt pobłażliwy,ale myślę że to naprawi.

anonim

(usunięte przez administratora)

alleluja

Przynajmniej wiedzą co robią.Zasłużyli .

ermix77@o2.pl

Panowie jak jest naprawdę w protor w Dąbrowie Górniczej,ile zarobi w tej firmie Rewident taboru na rękę i jaki jest socjal.+ dodatek zmianowy .

ślusarz
@ermix77@o2.pl 13.09.2017 17:20

Posłuchaj,jeśli nie pójdziesz i się sam nie zapytasz to odbiegasz od przewidującej znanej ustawy albo ci nie zależy .Tak ciężko..

ermix77@o2.pl

Panowie jak jest naprawdę w protor w Dąbrowie Górniczej,ile zarobi w tej firmie Rewident taboru na rękę i jaki jest socjal,+ dodatek zmianowy .

Agata

@ślusarz - dziękuję za Twój komentarz. Ale czy możesz jednak opisać warunki zatrudnienia oferowane przez PROTOR S.A.? Jaka jest atmosfera w firmie? Doświadczenie pracowników jest cenną wskazówką przy podejmowaniu decyzji o przyszłości zawodowej.

ślusarz
@Agata 05.09.2017 13:52

Słuchaj nikt nie jest do końca dobry lub zły jak w życiu,nie ma tragedii aż tak się tam nie narobisz,z głodu nie padniesz,dotrzesz się do reszty i tyle ,jest stołówka ,prysznice,szatnia i robota.Da rade.

anonim

(usunięte przez administratora)

ślusarz

Odpowiem wprost jak prosty człowiek,idż tam i się zapytaj,lub masz telefon.Bo w necie to ja mogę napisać sobie wszystko.Wierz w to co widzisz.

Joanna Gardziejczyk

Zapraszam do kontaktu spawaczy, lakierników i ślusarzy z PROTORU. joanna.gardziejczyk@arche-consulting.pl

ślusarz
@Joanna Gardziejczyk 03.07.2017 10:10

jest piątka z przodu na łape,jak nie, to tego kwiatu jest pół światu.

Raman

Ilu liczba wagonów oni naprawić w ciągu roku?

oczko

mam pytanie cz jest socijal

sens
@oczko 02.12.2016 17:59

Jest dobrze.

yoai

@kaj no wiesz co oni maja sporo teraz tych ofert pracy prawda? na przyklad widze ze szukaja doradcy klienta we Wrocławiu oferuja kartę Multisport, prywatną opiekę medyczną i rozbudowany system bonusowy.

anonim

(usunięte przez administratora)

aaaaaaaaaaaaaaa

Trudno,ale to fajne chłopaki,ale zawsze możesz się przejść i popytać,nic nie stracisz.

owca dolly

Czy jest tu jakiś b..a,mom dęntke na kaca.

oscy
@oscy 11.03.2017 15:37

Ale ja osobiście takim też bym dał szanse,dlaczego ,bo jestem człowiekiem i biorę życie ,,powiedzmy,, no..... tak na może bardziej wesoło i troche mniej stresowo,bo inaczej się tu nie da(ogólnie)

anonim

(usunięte przez administratora)

aaaaaaaaaaaaaaa

ilonko ,a co, chciała byś za fizola?

anonim

(usunięte przez administratora)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

No cóż,właściwi ludzie na właściwym miejscu.

anonim

(usunięte przez administratora)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jak się tylko ekipa,robota i kasa zgadza, to co można jeszcze chcieć,chyba już nic.Tak trzymać.

Zostaw opinię o PROTOR S.A. - Dąbrowa Górnicza

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROTOR S.A.