UBT Personal Sp. z o. o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 137 ocen.

Opinie o UBT Personal Sp. z o. o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UBT Personal Sp. z o. o.

pracownik

tak to prawda, wlasciciel tiedtke i ona to teraz ubt GMBH W NIEMCZECH

gość

uważajcie bo właścicielka UBT pracuje teraz z ramienia innej firmy - wystarczy wpisać sobie jej nazwisko i imię w internecie...

roman
@gość 09.11.2017 15:07
uważajcie bo właścicielka UBT pracuje teraz z ramienia innej firmy - wystarczy wpisać sobie jej nazwisko i imię w internecie......

a ta firma to jak się zwie

marek
@gość 09.11.2017 15:07
uważajcie bo właścicielka UBT pracuje teraz z ramienia innej firmy - wystarczy wpisać sobie jej nazwisko i imię w internecie......

tak dalej pracuje z tym cyganem Tiedtke tylko teraz nazywaja sie ubt gmbh

Natalia

@Roman, możesz też wkleić to tutaj, tak jak pisałam wcześniej to właśnie na forum powinny się takie informacje ukazywać, ze względu na to, że wiele osób wchodząc do Internetu pierwsze kroki kieruje tutaj. Dlatego, jeśli posiadasz takie informacje na temat UBT Personal Sp. z o. o. najlepiej zamieścić je na tej właśnie stronie.

roman
@Natalia 18.09.2017 11:14
@Roman, możesz też wkleić to tutaj, tak jak pisałam wcześniej to właśnie na forum powinny się takie informacje ukazywać, ze wzg...

powiedz jak mam wklejke zrobić

Krzysztof Olszak

Stuttgart jako operator wózka obiecywali 1500e - 300 za mieszkanie zwrot kosztów za dojazd do pracy i pracę ciągle nas wózku bocznym Jak przyjechałem stawka 9,85 brutto (1150e netto) mieszkanie 310e brak pokrycia biletu miesięcznego (200e) praca na wózkach ale komisjonowanie ciężkich elementów i ciągły brak kontaktu z biurem. Proszę ocenić samemu jak byście się czuli w takiej sytuacji

Natalia

@gość, @roman, nie ma możliwości usuwania wpisów "od tak" na serwisie gowork.pl. Jeśli były to wpisy, które naruszały regulamin, administrator mógł je zweryfikować, ale jeśli były z nim zgodne na forum pozostają. Co do wcześniejszej dyskusji i wpisów @Romana, co wy o tym myślicie?

Roman
@Natalia 04.10.2017 09:58
@gość, @roman, nie ma możliwości usuwania wpisów "od tak" na serwisie gowork.pl. Jeśli były to wpisy, które naruszały...

jest możliwość mozna to udowodnić ale nawet tu się nie obywa bez korupcji kasa sie liczy kasują wszystko co negatywne o UBT MAM DOWODY NA TAKIE DZIAŁANIA SĄ ONE PŁATNE BEZ ŁAMANIA ZASAD PRZEZ WPISUJĄCEGO

roman

wklejenie decyzji o odebraniu praw nie możliwe

gość

a gdzie jest podany ten numer? Oni nadal dodają oferty pracy? Nie mają do tego prawa!

roman
@gość 28.09.2017 12:19
a gdzie jest podany ten numer? Oni nadal dodają oferty pracy? Nie mają do tego prawa!

NIE MAJĄ LECZ NIE MOGĘ TU WKLEIĆ SCANU DOKUMENTU

sonic724

telefon odbiera nie kompetentna pani która nic nie wie to jest nabijanie ludzi w butelke i dlaczego jest podany tylko numer do niej na komórke

Radek

Nie polecam !!! trzymajcie sie z daleka. pracuje 2 miesiac i nie dostałem zadnych pieniedzy. Nie odbierają telefonów nie odpisuja na maile. Banda oszustów. własnie im zakładam sprawę w sądzie. Mam niemiecka umowę i wszystko legalnie. OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gość

Wszystkie wpisy, które dotyczyły UBT zostały usunięte. UBT płaci ( ciło?) portalowi za możliwość usuwania tych komentarzy.

roman
@gość 18.09.2017 17:57
Wszystkie wpisy, które dotyczyły UBT zostały usunięte. UBT płaci ( ciło?) portalowi za możliwość usuwania tych komentarzy....

tak to prawda i są na to dowody, decyzje umieszczę by ludzi nie robili w konia

Natalia

@Roman nie do końca rozumiem, o jakiej wiadomości jest mowa. Tak jak pisałam UBT Personal Sp. z o. o. nadal jest zarejestrowana w KRS-ie, dlatego dobrze byłoby wyjaśnić informacje, które przekazywane na forum są w miejscu publicznym i mogą wypływać na działalność firmy.

Roman
@Natalia 05.09.2017 11:29
@Roman nie do końca rozumiem, o jakiej wiadomości jest mowa. Tak jak pisałam UBT Personal Sp. z o. o. nadal jest zarejestrowana...

tak jest lecz ma zabrane prawo do działelności nie jako doradztwo lecz jako jeden z filarów pośrednictwo pracy mogę wysłac decyzję w.u.p wrocław podaj e-meil wyślę lub wkleję na fb za godz dwie

gość

Czy wiecie dlaczego nie działają strony internetowe UBTTiedtke?

Natalia

@Roman kto i na jakiej podstawie odebrał firmie prawo do działalności? To są sprawdzone informacje? Możesz napisać coś więcej - to bardzo ważne, a wręcz kluczowe dla wielu potencjalnych pracowników.

Roman
@Natalia 28.08.2017 16:57
@Roman kto i na jakiej podstawie odebrał firmie prawo do działalności? To są sprawdzone informacje? Możesz napisać coś więcej -...

czy dostała pani wiadomość -odebrał wojewódzki urząd prawy Wrocław filia w wałbrzychu

Roman

Panie Romanowski --firma o której pan pisze ma zabrane prawa do prowadzenia działalności jako pośrednictwo pracy .Nie powinna istnieć na rynku pracy ,jeśli nadal działa to łamie prawo a widać ze nadal prowadzą takie biuro

Natalia

@Janusz Romanowski wiadomo, że każdy z pracowników ma inny zapał i motywację do pracy. Skoro pracujesz już 16 lat, może wspomożesz innych informacjami , np. na temat rodzaju umowy? To jeden z warunków, które są przy podejmowani nowej pracy bardzo ważne.

Janusz Romanowski

Jeżdze na składach już 16 lat i powiem tyle że jak ktoś chce pracować to nie ma problemu z tą firmą. jezdzilem już dla róznych firm i UBT jest posrednikiem i to calkiem niezlym. Zalezy na jaką firmę sie trafi w Niemczech. Chcesz pracować to jeżdzisz a jak jesteś bumelant to zawsze bedzie zle.

Nidin

Prosze o kontakt w sprawie pracy w mercedesie na polerowaniu ludzi którzy pracują tam lub pracowali zalezy mi na opini doświadczonych !!! na email: nidin121@gmail.com lub tel 531767036. widze sporo złych opini jednak sam nie wiem w co wierzyć a w co nie. proszę o kontakt!!! PILNE

anonim

(usunięte przez administratora)

ala

racja:)....unikać UBT

ciekawy

Sa tu jacys kierowcy autobusu z frankfurtu nad menem?

Natalia

Witam, czy mógłby ktos powiedzieć na temat Oferty pracy dla rekrutera ze znajomością języka niemieckiego?

gość

Tja, praca prosta jako wózkowy, czy jako kierowca? Ciekawe, że wózkowy zapoznał kierowców autobusu. To w jakiej firmie pracowali ci kierowcy? Jeżeli samo UBT dodało tego posta jako "MB" to oczywiście, nie poda nam nazwy firmy, gdzie pracowali kierowcy. Jeżeli post jest prawdziwy, to czekamy na informację.

MB

Witam Panowie Niewiele mogę napisać o firmie UBT ale o samym Mercedesie już tak bo pracowałem tam ponad rok na stanowisku operatora wózka widłowego w Boblingen. Poznałem wielu Polskich kierowców z UBT jak i miejscowej agencji pracy Personell S. Muszę przyznać że większość ludzi zadowolona, praca prosta, cztery tury na zmianie i to do okoła komina.Prostszej i lżejszej pracy nie znajdziecie. Ludzie różni, pijący, niepijący z przewagą tych pierwszych.

andrzej
@MB 25.02.2017 11:47
Witam Panowie Niewiele mogę napisać o firmie UBT ale o samym Mercedesie już tak bo pracowałem tam ponad rok na stanowisku oper...

witam, a jak tam z jezykiem w mercedesie? niestety nie znam niemieckiego, jedynie po angielsku

anonim

(usunięte przez administratora)

Tomek

Zastanawim się nad podjeciem pracy kierowcy katD,jak wyglada procedura rozpoczecia pracy,ewentualne szkolenie dla osób ze "świeżym prawo jazdy",zakwaterowanie itd.proszę o informaję Kolego. pozdrawiam

Kierowca C+E

Witam kierowców z Mercedesa.Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej ponieważ planuję aplikować o pracę w tej firmie Jakie warunki mieszkaniowe, atmosfera ,pieniążki?

maximilian
@Kierowca C+E 06.12.2016 20:24
Witam kierowców z Mercedesa.Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej ponieważ planuję aplikować o pracę w tej firmie Jakie warunk...

Polecam trzymac sie z dala od tej firmy, praca w mercedesie jest na prawde super, ale lepiej poszukac przez inna agencje.

Mantos

Witam, jak wygląda dla nich praca w fabryce Mercedesa ?? Niby ponad 20 kierowców już tam jeździ także chciałbym dostać szczerą odpowiedź najlepiej od aktualnego kierowcy. Pozdrawiam

domino

rafineria Hamburg jakie zarobki są? proszę o opinie pracujących tam robotnikow gospodarczych bo chcę aplikować na ofertę.

giero

a gdzie pracujesz? Colorado?

drakula

a ile zarabia w rafinerii syn?

Maria

Dzien dobry. Mój syn pracuje w Hamburgu w rafinerii za pośrednictwem UBT personal z Wrocławia i jest zadowolony.

CE Stuttgart

Normalną rzeczą jest, że czas na pisanie negatywnych komentarzy mają raczej niezadowoleni, którym nie wyszło i narzekają na nadmiar czasu. Ja piszę ponieważ mnie o to poproszono ale faktem jest,że pracuję przez UBT już 7 miesięcy a jest nas tu więcej. Nie wiem dokładnie ale ok. 20 osób i nie słyszałem, żeby ktoś specjalnie narzekał. Zawsze mogą się zdarzyć niedociągnięcia ale z doświadczenia mogę powiedzieć, ze UBT reaguje i pomaga w rozwiązaniu problemów. Poza tym normalka, praca, praca, praca jak to na zachodzie ale po to tu przyjechałem ,żeby zarobić pieniądze a to akurat jest w UBT bardzo przyzwoite. 1 900 Euro na rękę przy podstawowych godzinach. Po to tu przyjechałem.

kierowca

Dalej wszystkie opinie negatywne usuwają-spoko i tak wiemy o co chodzi tutaj.

Marek Kierowca

Byłem na spotkaniu i zostałem przyjęty do pracy wszystko było ok ale uważajcie bo była taka ruda i werbowała ludzi do obcej firmy i kłamała na temat pracy w UBT bo to jakaś konkurentka która po nocach spać nie może i świruje

Jurek

Gdzie w końcu jest to biuro firmy?

kandydat

znowu znikneły negatywne opinie

gość

same negatywne komentarze- nieźle.

huj

tak dobrze

KANDYDAT

Jeżeli chodzi o ofertę dla mechanika to jak jest z tym zakwaterowaniem? W ogłoszeniu jest, że zapewnione a okazuje się że słono płatne.

ddddddddd

jedzie ktoś do tej garten firmy?

obserwator

Hej, szukam roznych firm które pomagają w załatwianu pracy w De i to co tutaj się dzieje nie wygląda wcale zle w porównaniu z innymi. Jasne ze nigdzie nie ma idealnie ale radze porownywac z innymi agencjami a nie skupiać się na jednej czy dwóch, najlepiej aplikować od razu do więcej niż dwóch wtedy macie większą szansę na porównanie i wybór warunków które wam proponują,no to tak z doswiadczenia

gość

No dokładnie był link do opinii na forum transportu i co z nim?

Misiek

Najgorszmu wrogowi bym nie polecił UBT. Porażka.

stanio

część opinii się ulotniła- ale jaja. o co tutaj chodzi?

kierowca

mam pytanko, czy po przyjezdzie mieliscie mozliwosc zmiany mieszkania bo nie wiem czy to co UBT zorganizuje okaze sie na miejscu mozliwe. Mowia ze mozna ale wole dopytac kogos kto juz tam pracuje

żona
@kierowca 29.02.2016 10:55
mam pytanko, czy po przyjezdzie mieliscie mozliwosc zmiany mieszkania bo nie wiem czy to co UBT zorganizuje okaze sie na miejsc...

Tak, bez problemu mój mąż, który jest we Frankfurcie, mógł w każdym momencie wypowiedzieć umowę najmu za pierwszy lokal. Teraz jest już w DB hostelu, tam okres wypowiedzenie jest jednomiesieczny.

ktoś

A ja jestem po prostu zadowolony bo można bez hejtowania tez mieć swoje zdanie

rekruter

Praca wcale nie jest monotonna,nie zgadam się, tak bym nie mowil bo wręcz odwrotnie,,,,codziennie cos nowego, czasami stres a czasami mnóstwo smiechu,bywa roznie ale ja to akurat lubie bo jak kazda praca, jeżeli nie lubisz tego co robisz no to nigdy nie będziesz zadowolony ale to jasne,pozdrowionka dla wszystkich rekruterów

Krzysiek

Witam, szukam pracy a mam 2 tygodnie wypowiedzenia w mojej dotychczasowej firmie ale rozmawiałem już z UBT i uważam,ze wszystko jak najbardziej w porządku, mają swoją propozycję i albo akceptujesz albo nie, każdy ma wybór i wolną wolę. Mam praktykę już w dwóch podobnych firmach i wiem,że praca rekrutera jest monotonna ale raczej wszędzie wygląda to podobnie i dlatego próbujemy czegoś nowego. Powodzenia w poszukiwaniach takiego pracodawcy którego polubicie, czy to w ogóle możliwe????:)sami zdecydujcie, pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

gość2

a skąd wiesz? pracowałeś tam?

pracownik UBT

nadal zapraszamy serdecznie jesteś mocna masz potencjał chcemy Ciebie do zespołu dzwon do biura a na pewno szewostwo pozwoli Ci u nas pracować

gość

Wiem bo wszystkie agencje tak robia zresztą nie tylko agencje bo pracowałem na infolinii w banku i też widziałem takie praktyki

gość2

a skąd to wiesz które wpisy są prawdziwe? a które dodane przez agencję?

Zostaw opinię o UBT Personal Sp. z o. o. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UBT Personal Sp. z o. o.