Dk-Prof Sp. z o.o.
2 46 6 1

Opinie o Dk-Prof Sp. z o.o.

kedar

Pracuje w firmie DK-PROF. Jeżeli interesuje Cię tylko kasa, nie chcesz dać nic od siebie, nie zależy Ci na rozwoju swoim i firmy, nie zmierzasz dbać o jakość i klientów to ta firma nie jest dla Ciebie. W przeciwnym razie zapraszamy. Atmosfera jest bardzo dobra, zarobki adekwatne do zaangażowania i przełożeni, którzy słuchają i reagują. Ludzi z poza branży systematycznie szkolimy i dostają czas na wdrożenie się. Mając porównanie z innymi firmami jestem zadowolony i polecam. Szanujemy pracowników, którzy szanują firmę.

tusk
@kedar 30.12.2015 15:42

to

tusk
@kedar 30.12.2015 15:42

chory jesteś albo może "RUDY" pier…...lisz takie bzdury jakbyś miał grupę inwalidzką bo ta firma takich pracowników właśnie szuka. jaka dobra atmosfera zarobki szkolenia. Ohuj...łeś KILER co ja sobie za tą wypłatę z DK-PROFU kupię "WACIKI". wszystkie te negatywne opinie na temat tej firmy są prawdziwe. Zatrudnić się w DK-PROFIE to strata czasu lat i zdrowia chyba że nie masz "AMBICJI" to "WELCOME"

anonim

(usunięte przez administratora)

fgdf

Jeżeli interesuje cie najniższa krajowa , oraz zero poszanowania to aplikuj. Powodzenia

gh

Uwaga na oblesiaka, pod....dala

anonim

(usunięte przez administratora)

nyf

A ja z tym oblesiakiem nim muszę pracować !!!!$%

jhh

No i przez to dorobił się "derektora".

fw

Uwaga na oblesiaka, pod....dala

gh

Czy w DK-prof dalej płaci się pracownikom najniższą krajową ?

Paulina

@cvbf @Zuza @yg Wasze wpisy niewiele wnoszą do poznania warunków pracy w firmie Dk-Prof. Czy mogę więc wywnioskować, że jesteście zadowoleni z pracy dla firmy Dk-Prof Sp? Co najbardziej doceniacie w tej pracy, a co według Was należałoby zmienić? Czy nowy pracownik w firmie Dk-Prof może liczyć na wsparcie podczas pierwszych dni w pracy?

Zuza

Niektórym najlepiej wychodzi marudzenie!

cvbf
@Zuza 17.03.2018 16:40

Odpowiedź ni do ładu ni do składu.

rekrutowany

Styl przeprowadzania rozmowy kwalifikacyjnej na żenującym, niskim poziomie, pomijam fakt że wrogo nastawiona(usunięte przez administratora)przyjechała spóźniona 50 minut. Oczekiwanie w holu firmy umilone zostało spojrzeniami na pozostałych oczekujących na rozmowę kandydatów. Wrażenie bardzo niesympatyczne, panie z sekretariatu próbowały być miłe i starały się rozładować atmosferę bezsensownego oczekiwania jednak można było dostrzec zażenowanie również z ich strony. To przykre pracować w firmie z taką kulturą zarządzania. Omijać daleko , za proponowane przez to przedsiębiorstwo wynagrodzenie pracę znajdziesz wszędzie !!!

fgd
@rekrutowany 23.10.2017 07:27

Oferta płacowa w tej "firmie" oscyluje wokół NAJNIŻSZEJ KRAJOWEJ. Czas oświecony tej "firmie" to czas zmarnowany.

fgd
@rekrutowany 23.10.2017 07:27

Oferta płacowa w tej "firmie" oscyluje wokół NAJNIŻSZEJ KRAJOWEJ. Czas poświęcony tej "firmie" to czas zmarnowany.

Mareczek2701
@fgd 17.01.2018 10:52

A jak z systemem pracy i po ile godzin

yg
@Mareczek2701 07.02.2018 18:30

zatrudnij sie to dowiesz sie wszystkiego

Paulina

@tu, @DFG, pytałam bo to jednak jest związane bezpośrednio z Dk-Prof Sp. z o.o. Rozumiem w takim razie, że jeszcze taki styl zarządzania nie jest tutaj zakorzeniony. To na co w takim razie, oczywiście oprócz tych wszystkich negatywów, o których pisaliście, pracownik może liczyć?

dg
@Paulina 22.09.2017 07:54

W tej firmie nie można liczyć na nic. Jak to forum długie i szerokie nie ma ani jednej pozytywnej opinii. Oczywiście umotywowanej. Tą firmę trzeba omijać z daleka.

były

Firma nie organizuje żadnych imprez integracyjnych , ale w ramach rekompensaty pracownicy otrzymują systematyczne badania alkomatem które wykonuje firma ochroniarska SEZAM i przeszukiwanie szafek w szatni . Tak wiec na wstępie pracownicy traktowani są jak alkoholicy i złodzieje.

asfd
@były 19.09.2017 21:20

To jest właśnie jeden z elementów " marcinkowickiej kultury zarządzania " która występuje w całej grupie dako (DK-srof i dako). Ludzie są traktowani jak zło konieczne.

Paulina

Wiele zamieszczony tutaj opinii, nie nawiązuje do jednego z głównych celów forum czyli do warunków pracy @yuty, stąd moje pytanie dotyczące imprez integracyjnych. Z tego powodu jest ono jak najbardziej na miejscu i byłoby dobrze dla innych użytkowników, gdyby ktoś mógł się do niego odnieść.

tu
@Paulina 22.08.2017 11:23

Ale to nie jest forum o firmie Gromgaz F.H.U tylko DK-Prof.

Paulina

Czy firma organizuje dla swoich pracowników imprezy integracyjne? Firmy coraz częściej robią to, aby poprawić atmosferę między pracownikami. Często są to imprezy w firmie, czasami też wyjazdy. Jak to wygląda w Gromgaz F.H.U.?

yuty
@Paulina 06.08.2017 16:36

Post nie na temat, USUNAĆ !

DFG
@Paulina 06.08.2017 16:36

Nie, W firmie Dk-srof nie istniej coś takiego, jak imprezy integracyjne. Powiem więcej. Atmosfera w firmie jest taka, że trzeba uważać na każdego, bo w każdym momencie możesz być pod.....olony. Pracują tu tacy co lubią donosić. Integracja tutaj marnie wygląda.

wedq
@DFG 14.09.2017 22:51

Brak integracji , bo tutaj występuje duża rotacja. W tej firmie nie ma stabilności.

fghfgh

Uwaga na obleśniaka. To taki BOLEK od kablowania. Wszystkich w koło podpie..ala.

wacek

Witam wszystkich forumowiczów!!! Jestem zainteresowany tym żeby ktoś rzeczywiście opisał z czego jest zadowolony z pracy w dk-prof . KONKRETY !!. Stanowisko , przybliżone zarobki (bo to ludzi najbardziej interesuje) jakieś inne czynniki które powodują że warto by było zainteresować się tą firmą. PROSZĘ NIE PISAĆ OGÓLNIKÓW, bo to niczego nie wnosi . To zapytanie jest skierowane do tych co są zadowoleni z pracy w dk-prof, dlatego że do tej pory , jak długie jest to forum , nie spotkałem ani JEDNEJ pozytywnej opinii , napisanej z argumentami . Chyba ze się nie doczekam na takie opinie. To by świadczyło tylko o jednym.

Paulina

@ghfg oczywiście jest to forum do wymiany opinii na temat pracy w Dk-Prof Sp. z o.o. Ja jestem redaktorem GoWork.pl, a jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim zadaniu - wystarczy najechać myszką na obrazek mikrofonu zamieszczony przy moim nicku.

Paulina

Zapoznawaliście się już z nowymi ofertami pracy? Znajdziecie je pod linkiem - http://dk-prof.eu/firma/oferty-pracy/ który przekierowuje do głównej strony internetowej firmy.

ghfg
@Paulina 09.03.2017 16:23

A tutaj to jest forum wymiany opinii o firmie czy miejsce do wrzucania ogłoszeń o pracę. Ktoś się chyba tu pomylił. No chyba ze to forum robi się pomału prywatnym miejscem do reklamy firmy dk-prof. W takim razie rzetelnych opinii tu nie znajdzie.

rterw

Jak tam zarobki w tym Dętka-Srof. ? Czy się troszkę polepszają czy dalej taka kaszana?

port
@rterw 15.11.2016 14:31

Jak zwykle, więcej niż najniższa krajowa to tutaj jest nieosiągalne. Najlepiej by chcieli żebyś pracował za darmo. Zero szacunku dla pracownika.

vru
@rterw 15.11.2016 14:31

Przy tej mentalności "Marcinkowickiej" to zarobki zawsze będą na najniższym poziomie. Musieli by się zmienić właściciele, a na to się nie zanosi. Wiec wszystko pozostanie na długie lata po staremu. Przyzwyczajenia i mentalność się nie zmieniają .

fhgh
@vru 15.11.2016 19:38

Jak się zatrudnisz to uważaj na obleśniaki. Bardzo dają się we znaki. Podp....olic też mogą.

j,hgf
@fhgh 10.01.2017 11:24

Tak, tak obleśniaki to wielka plaga. Podp....olą Cie ani się obejrzysz. Prezesostwo takich lubi.

df
@j,hgf 11.01.2017 20:05

Obleśniak, jako gatunek, ma to do siebie ze lubi podp....alać. Trzeba uważać !!

olji

no zwlaszcza ze maja teraz tak duzo ofert pracy..widze ze poszukuja miedzy innymi do zatrudnienia opiekuna klienta biznesowego w Szczecienie tylko wymgana jest na tym stanowisku znajomosc jezyka angielskiego ale to w sumie nic takiego nadzwyczajnego..

anonim

(usunięte przez administratora)

vnvb

Pakowanie towaru (bramy, rolety..) , pakowanie na samochód itd. Do takiej roboty to potrzebują gościa z mięśniami. Płaca 1600 na reke.

anonim

(usunięte przez administratora)

fg

O tyle o ile !???

anonim

(usunięte przez administratora)

tdsa

1600 na rękę.

anonim

(usunięte przez administratora)

???

Z kim?

anonim

(usunięte przez administratora)

kj

Znowu jakiś debi..ny wpis sponsorowany . Już na więcej was nie stać ? To do próbujących sugerować jaka to mila atmosfera panuje w królestwie "Marcinkowickim". Jaka jest atmosfera było opisane wcześniej. Jak umiesz czytać to sobie przeczytaj.

anonim

(usunięte przez administratora)

jk

Jak za tyle pójdziesz to "później " nic ci nie wzrośnie. Uwierz.

Pracownik DK-Prof

Ja pracuję w tej firmie i powiem, że trzymają mnie tylko wolne weekendy. Zarobki oscylują w granicach 1600 - 1800zł a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba zdrowo bo kierowników multum i kamery na każdym rogu. A i jeszcze koledzy z Marcinkowic....! Miłej atmosfery tam nie zaznacie na pewno ponieważ kilka osób ma chyba płacone za donoszenie! Najlepszy jest Prezes. Wchodzi na halę i patrzy jak murzyni zapierniczają na Panicza. -Dzień Dobry- jeszcze nigdy nie zabrzmiało w jego ustach.ale i ze wzajemnością pracowników . Pocieszające jest to, że takie płace panują w całym zagłębiu bogaczy zwanym Sądecczyzną.

yu
@Pracownik DK-Prof 19.09.2016 16:34

W firmie Dk prof i Dako obowiązuje "Marcinkowicka" kultura zarządzania. Oczywiście są to obyczaje wyniesione z domu , ale tez zdobyte na ludowym uniwersytecie w Marcinkowicach prowadzonym przez sołtysa. Dlatego "dzień dobry " wypowiedziane do murzynów to coś niepojętego. Murzyn to murzyn. Dlatego się nie dziw. Jeżeli ktoś lubi takie klimaty to zapraszamy do Dk prof i dako.

well
@Pracownik DK-Prof 19.09.2016 16:34

Z tym że co niektórzy mają płacone za donoszenie to jak najbardziej się zgadzam. Niektórzy za zasługi w tej dziedzinie to nawet oprócz kasy, dorobili się stanowiska dyrektorskiego.

anonim

(usunięte przez administratora)

gc

Poczytaj sobie wcześniejsze wpisy odnośnie DK prof i na stronie o DAko bo to jeden ch... Jak poczytasz sobie to będziesz wiedział czy się zatrudniać czy nie .

anonim

(usunięte przez administratora)

zsd

Zatrudnij się, popracuj , dowiesz się.

anonim

(usunięte przez administratora)

gj

Rzeczą naturalną w DK prof i Dako jest to ze się nie szanuje pracownika.

R32

Pracowałem w tej firmie , i mogę powiedzieć tak . Banda frajerów , na czele tej bandy kierowniki !!!! Fatalna atmosfera , pełno frajerów do okoła , rozmawiają z tobą pięknie a zaraz idą donoszą na ciebie . Porażka, praca za 1600zł , NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

xcvx

Rotacja występuje cały czas. Co Ty pier...lisz. Chyba spisz w pracy albo masz płacone za wpis. Gdzie te dobre zarobki ???

Zostaw opinię o Dk-Prof Sp. z o.o. - Biczyce Dolne

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dk-Prof Sp. z o.o.