Dk-Prof Sp. z o.o.

Biczyce Dolne

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 44 ocen.

Opinie o Dk-Prof Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dk-Prof Sp. z o.o.

rekrutowany

Styl przeprowadzania rozmowy kwalifikacyjnej na żenującym, niskim poziomie, pomijam fakt że wrogo nastawiona(usunięte przez administratora)przyjechała spóźniona 50 minut. Oczekiwanie w holu firmy umilone zostało spojrzeniami na pozostałych oczekujących na rozmowę kandydatów. Wrażenie bardzo niesympatyczne, panie z sekretariatu próbowały być miłe i starały się rozładować atmosferę bezsensownego oczekiwania jednak można było dostrzec zażenowanie również z ich strony. To przykre pracować w firmie z taką kulturą zarządzania. Omijać daleko , za proponowane przez to przedsiębiorstwo wynagrodzenie pracę znajdziesz wszędzie !!!

Paulina

@tu, @DFG, pytałam bo to jednak jest związane bezpośrednio z Dk-Prof Sp. z o.o. Rozumiem w takim razie, że jeszcze taki styl zarządzania nie jest tutaj zakorzeniony. To na co w takim razie, oczywiście oprócz tych wszystkich negatywów, o których pisaliście, pracownik może liczyć?

dg
@Paulina 22.09.2017 07:54
@tu, @DFG, pytałam bo to jednak jest związane bezpośrednio z Dk-Prof Sp. z o.o. Rozumiem w takim razie, że jeszcze taki styl za...

W tej firmie nie można liczyć na nic. Jak to forum długie i szerokie nie ma ani jednej pozytywnej opinii. Oczywiście umotywowanej. Tą firmę trzeba omijać z daleka.

były

Firma nie organizuje żadnych imprez integracyjnych , ale w ramach rekompensaty pracownicy otrzymują systematyczne badania alkomatem które wykonuje firma ochroniarska SEZAM i przeszukiwanie szafek w szatni . Tak wiec na wstępie pracownicy traktowani są jak alkoholicy i złodzieje.

asfd
@były 19.09.2017 21:20
Firma nie organizuje żadnych imprez integracyjnych , ale w ramach rekompensaty pracownicy otrzymują systematyczne badania alkom...

To jest właśnie jeden z elementów " marcinkowickiej kultury zarządzania " która występuje w całej grupie dako (DK-srof i dako). Ludzie są traktowani jak zło konieczne.

Paulina

Wiele zamieszczony tutaj opinii, nie nawiązuje do jednego z głównych celów forum czyli do warunków pracy @yuty, stąd moje pytanie dotyczące imprez integracyjnych. Z tego powodu jest ono jak najbardziej na miejscu i byłoby dobrze dla innych użytkowników, gdyby ktoś mógł się do niego odnieść.

tu
@Paulina 22.08.2017 11:23
Wiele zamieszczony tutaj opinii, nie nawiązuje do jednego z głównych celów forum czyli do warunków pracy @yuty, stąd moje pytan...

Ale to nie jest forum o firmie Gromgaz F.H.U tylko DK-Prof.

Paulina

Czy firma organizuje dla swoich pracowników imprezy integracyjne? Firmy coraz częściej robią to, aby poprawić atmosferę między pracownikami. Często są to imprezy w firmie, czasami też wyjazdy. Jak to wygląda w Gromgaz F.H.U.?

DFG
@Paulina 06.08.2017 16:36
Czy firma organizuje dla swoich pracowników imprezy integracyjne? Firmy coraz częściej robią to, aby poprawić atmosferę między...

Nie, W firmie Dk-srof nie istniej coś takiego, jak imprezy integracyjne. Powiem więcej. Atmosfera w firmie jest taka, że trzeba uważać na każdego, bo w każdym momencie możesz być pod.....olony. Pracują tu tacy co lubią donosić. Integracja tutaj marnie wygląda.

wedq
@DFG 14.09.2017 22:51
Nie, W firmie Dk-srof nie istniej coś takiego, jak imprezy integracyjne. Powiem więcej. Atmosfera w firmie jest taka, że trzeba...

Brak integracji , bo tutaj występuje duża rotacja. W tej firmie nie ma stabilności.

fghfgh

Uwaga na obleśniaka. To taki BOLEK od kablowania. Wszystkich w koło podpie..ala.

wacek

Witam wszystkich forumowiczów!!! Jestem zainteresowany tym żeby ktoś rzeczywiście opisał z czego jest zadowolony z pracy w dk-prof . KONKRETY !!. Stanowisko , przybliżone zarobki (bo to ludzi najbardziej interesuje) jakieś inne czynniki które powodują że warto by było zainteresować się tą firmą. PROSZĘ NIE PISAĆ OGÓLNIKÓW, bo to niczego nie wnosi . To zapytanie jest skierowane do tych co są zadowoleni z pracy w dk-prof, dlatego że do tej pory , jak długie jest to forum , nie spotkałem ani JEDNEJ pozytywnej opinii , napisanej z argumentami . Chyba ze się nie doczekam na takie opinie. To by świadczyło tylko o jednym.

Paulina

@ghfg oczywiście jest to forum do wymiany opinii na temat pracy w Dk-Prof Sp. z o.o. Ja jestem redaktorem GoWork.pl, a jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim zadaniu - wystarczy najechać myszką na obrazek mikrofonu zamieszczony przy moim nicku.

Paulina

Zapoznawaliście się już z nowymi ofertami pracy? Znajdziecie je pod linkiem - http://dk-prof.eu/firma/oferty-pracy/ który przekierowuje do głównej strony internetowej firmy.

ghfg
@Paulina 09.03.2017 16:23
Zapoznawaliście się już z nowymi ofertami pracy? Znajdziecie je pod linkiem - http://dk-prof.eu/firma/oferty-pracy/ który przek...

A tutaj to jest forum wymiany opinii o firmie czy miejsce do wrzucania ogłoszeń o pracę. Ktoś się chyba tu pomylił. No chyba ze to forum robi się pomału prywatnym miejscem do reklamy firmy dk-prof. W takim razie rzetelnych opinii tu nie znajdzie.

anonim

(usunięte przez administratora)

nyf

A ja z tym oblesiakiem nim muszę pracować !!!!$%

jhh

No i przez to dorobił się "derektora".

rterw

Jak tam zarobki w tym Dętka-Srof. ? Czy się troszkę polepszają czy dalej taka kaszana?

j,hgf
@fhgh 10.01.2017 11:24
Jak się zatrudnisz to uważaj na obleśniaki. Bardzo dają się we znaki. Podp....olic też mogą.

Tak, tak obleśniaki to wielka plaga. Podp....olą Cie ani się obejrzysz. Prezesostwo takich lubi.

df
@j,hgf 11.01.2017 20:05
Tak, tak obleśniaki to wielka plaga. Podp....olą Cie ani się obejrzysz. Prezesostwo takich lubi.

Obleśniak, jako gatunek, ma to do siebie ze lubi podp....alać. Trzeba uważać !!

olji

no zwlaszcza ze maja teraz tak duzo ofert pracy..widze ze poszukuja miedzy innymi do zatrudnienia opiekuna klienta biznesowego w Szczecienie tylko wymgana jest na tym stanowisku znajomosc jezyka angielskiego ale to w sumie nic takiego nadzwyczajnego..

anonim

(usunięte przez administratora)

vnvb

Pakowanie towaru (bramy, rolety..) , pakowanie na samochód itd. Do takiej roboty to potrzebują gościa z mięśniami. Płaca 1600 na reke.

anonim

(usunięte przez administratora)

fg

O tyle o ile !???

anonim

(usunięte przez administratora)

tdsa

1600 na rękę.

anonim

(usunięte przez administratora)

???

Z kim?

anonim

(usunięte przez administratora)

kj

Znowu jakiś debi..ny wpis sponsorowany . Już na więcej was nie stać ? To do próbujących sugerować jaka to mila atmosfera panuje w królestwie "Marcinkowickim". Jaka jest atmosfera było opisane wcześniej. Jak umiesz czytać to sobie przeczytaj.

anonim

(usunięte przez administratora)

jk

Jak za tyle pójdziesz to "później " nic ci nie wzrośnie. Uwierz.

Pracownik DK-Prof

Ja pracuję w tej firmie i powiem, że trzymają mnie tylko wolne weekendy. Zarobki oscylują w granicach 1600 - 1800zł a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba zdrowo bo kierowników multum i kamery na każdym rogu. A i jeszcze koledzy z Marcinkowic....! Miłej atmosfery tam nie zaznacie na pewno ponieważ kilka osób ma chyba płacone za donoszenie! Najlepszy jest Prezes. Wchodzi na halę i patrzy jak murzyni zapierniczają na Panicza. -Dzień Dobry- jeszcze nigdy nie zabrzmiało w jego ustach.ale i ze wzajemnością pracowników . Pocieszające jest to, że takie płace panują w całym zagłębiu bogaczy zwanym Sądecczyzną.

yu
@Pracownik DK-Prof 19.09.2016 16:34
Ja pracuję w tej firmie i powiem, że trzymają mnie tylko wolne weekendy. Zarobki oscylują w granicach 1600 - 1800zł a [usunię...

W firmie Dk prof i Dako obowiązuje "Marcinkowicka" kultura zarządzania. Oczywiście są to obyczaje wyniesione z domu , ale tez zdobyte na ludowym uniwersytecie w Marcinkowicach prowadzonym przez sołtysa. Dlatego "dzień dobry " wypowiedziane do murzynów to coś niepojętego. Murzyn to murzyn. Dlatego się nie dziw. Jeżeli ktoś lubi takie klimaty to zapraszamy do Dk prof i dako.

well
@Pracownik DK-Prof 19.09.2016 16:34
Ja pracuję w tej firmie i powiem, że trzymają mnie tylko wolne weekendy. Zarobki oscylują w granicach 1600 - 1800zł a [usunię...

Z tym że co niektórzy mają płacone za donoszenie to jak najbardziej się zgadzam. Niektórzy za zasługi w tej dziedzinie to nawet oprócz kasy, dorobili się stanowiska dyrektorskiego.

anonim

(usunięte przez administratora)

gc

Poczytaj sobie wcześniejsze wpisy odnośnie DK prof i na stronie o DAko bo to jeden ch... Jak poczytasz sobie to będziesz wiedział czy się zatrudniać czy nie .

anonim

(usunięte przez administratora)

zsd

Zatrudnij się, popracuj , dowiesz się.

anonim

(usunięte przez administratora)

gj

Rzeczą naturalną w DK prof i Dako jest to ze się nie szanuje pracownika.

R32

Pracowałem w tej firmie , i mogę powiedzieć tak . Banda frajerów , na czele tej bandy kierowniki !!!! Fatalna atmosfera , pełno frajerów do okoła , rozmawiają z tobą pięknie a zaraz idą donoszą na ciebie . Porażka, praca za 1600zł , NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

xcvx

Rotacja występuje cały czas. Co Ty pier...lisz. Chyba spisz w pracy albo masz płacone za wpis. Gdzie te dobre zarobki ???

anonim

(usunięte przez administratora)

xcv

No co za pytanie . Jaka aktualnie panuje atmosfera? Pytasz o klimatyzacje w pomieszczeniach czy o to czy w tym momencie ktoś kogoś podpier...lił. Klimatyzacja jest, a donoszenie jeden na drugiego tez nieźle funkcjonuje. Dochodzi pogarda ze strony szefostwa , jak nie ty to będzie następny wiec zapier...aj i cicho siedź za marne grosze. Taka to miła atmosfera tutaj panuje.

anonim

(usunięte przez administratora)

jyfuy

Szanse są żadne. Jak na początku zaakceptujesz daną stawkę to zapomnij o podwyżce. Już nie jeden przeżył to na swojej skórze.

anonim

(usunięte przez administratora)

jhg

Jeżeli jedyny ważny czynnik dla Ciebie to terminowa wyplata, niezależnie od jej wysokości to zapraszamy do DK -Prof i DAKO . Takich u nas potrzeba. Dostaniesz najniższą ale terminowo i powinieneś się cieszyć i całować po rekach.

123

Ludzie piszą o nich prawdę to usuwają to . Czego sie boicie .. to tylko jest prawda jak w DK PROFIE I DAKO JEST ..

bnnnn
@123 02.09.2016 13:40
Ludzie piszą o nich prawdę to usuwają to . Czego sie boicie .. to tylko jest prawda jak w DK PROFIE I DA...

Jeśli chodzi o prawdziwe opinie o DAKO i DK-PBRRRRR (aż mnie zatrzęsło na wspomnienie) to najbardziej wartościowe i przydatne dla chcących coś o tych firmach się dowiedzieć są wymazywane. Jeżeli by nie mazali to byłby niesamowity wstyd dla tych firm jak w rzeczywistości tam jest. Nikt by u nich nie chciał pracować. A tak to nabierają coraz to nowych chętnych jak to nie jest rewelacyjnie i jaka to światowa firma z przyszłością. Mentalność panującą w firmie jest jednak prosto z Ma...nkowic.

anonim

(usunięte przez administratora)

ghjghj

Proszę bardzo , nikt nikomu nie broni u nich kupować. Kazdy robi jak uważna. Jak masz pieniążki to chętnie zainkasują co nieco.

anonim

(usunięte przez administratora)

ghjgj

Badz cierpliwy. Doczekasz się.

anonim

(usunięte przez administratora)

sfsds

Śledź ogłoszenia, tam jest ciągła rotacja bo ludzie po jakim czasie odchodzą sami widząc jakie są warunki. Morze się załapiesz.

anonim

(usunięte przez administratora)

fdsfs

Kolego co ma wspólnego automatyka do pensji. Po za tym ta firma żadnej automatyki nie produkuje. Sprowadzają napędy chińskie do bram , rolet , montują to i tyle. A co do niskiej wypłaty to co szkodzi żebyś tam poszedł pracować i samemu się przekonasz. Przestaniesz wątpić niedowiarku.

anonim

(usunięte przez administratora)

uytiu

Praca jest, za najniższą . Nic tylko aplikować.

anonim

(usunięte przez administratora)

fgh

Aplikuj ,aplikuj jak chcesz pracować charytatywnie . No bo przecież Mercedesy i Bmw kosztują.

jnb

Co do warunków pracy to poczytaj sobie opinie o dako , bo to ci sami właściciele co dk-prof. Tam jest więcej opinii co do kultury zarządzania tymi firmami oraz jak się pracuje. Po pierwsze najniższe zarobki jakie tylko da się wycisnąć na pracowniku (często najniższa krajowa),niedotrzymywanie ustaleń z pracownikami i inne przypadki otwierające oczy.

123

Stanowisko doradca techniczno-handlowy. Wynagrodzenie 1600zl na rękę plus prowizje, których nigdy nie jesteś pewien jak Ci liczą bo to jest czarna magia. Średnia prowizja 150-200 zl. To teraz już wiesz jakie zarobki. Zdziwiony? Lepiej nie będzie choćbyś stawał na ...... Tak to jest skonstruowane.

we

kompletne banczał

moderatorek

Miałem rozmowę on-line - ale bez odpowiedzi. Nic ciekawego! Moim prywatnym zdaniem firma powinna zwrócić uwagę na to kogo zatrudnia - przecież widać, że ktoś wyleciał i się mści. Moderator powinien zwrócić na zawartość merytoryczną opinii.

Charli

Ponieważ pracowałem w tej firmie i wiem jak to wyglądało. Zobacz sobie na każdą prace jaka oferuje dako albo dk prof po 2 miesiące albo dłużej szukaja ludzi na jedno stanowisko. Coś musi być na rzeczy ze ludzi tam nie ciągnie. Ja sam wiem na swoim przykładzie pracowałem w dk prof kilka miesięcy i nie byłem zadowolony z tej pracy.Robota nawet ok wszedzie trzeba robić,, po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam szukaja taniej sily roboczej. Kompletnie nie szanują ludzi a w szczególności kierownik tej firmy straszny pajac.. ilak Jak chcesz pracować jak murzyn to idz do dk prof

Charli

Dostanie 1300zł + premie to może dostanie 2000ZŁ tylko ja bym na to nie liczył . Bedzie zasuwał jak murzyn i tyle , kolega tam robni 1700 1800 dostawał a czasem dużo mniej,

WW

Cześć Byłe na rozmowie o prace w dk prof. Porażka daj cie spokój. Najlepiej żebyś umiał robić wszystko (usunięte przez administratora)

tomek

Witam Mam takie pytanie . widziałem ze w dk prof jest przyjęcie na PRACOWNIK PRODUKCJI ROLET praca przy cięciu na pile profili roletowych. Jest warto złożyć cv ???? Dk Prof to jest dako ?

były pracownik

Nie polecam . szukają taniej siły roboczej , fatalna atmosfera w tej firmie !!

paulacxx

Chopaki nie wiem jak jest w dk profil bo tam nie robiłam . Ale się domyślam . Pracowałam w dako i bylam strasznie rozczarowana

Engixxa

Pracowałem w tej firmie blisko 2 lata i musze jedno powiedzieć - zarobki są słabe, właściciele skąpią strasznie na pensje i ogólnie jest atmosfera " jak Ci sie nie podoba to dziękujemy albo na Twoje miejsce znajdziemy sobie 3 innych" firma ma mało pracownikow i kupę roboty wiec cieżko o urlopy. Płaca słabo ale 10 jest kasa a nie w każdej firmie co robiłem tak było :/ ludzie spoko a ze jest przemiał to wiadomo jak to w branży sezonowość a nie każdemu chce sie zrobić. Na szczęście jestem zagranica i mam to co w DK tylko ze w euro :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Cotto

kedar Jak jest tak wspaniale to czemu usuwacie inne wypowiedzi ?? PRAWDA BOLI ??

kedar

Pracuje w firmie DK-PROF. Jeżeli interesuje Cię tylko kasa, nie chcesz dać nic od siebie, nie zależy Ci na rozwoju swoim i firmy, nie zmierzasz dbać o jakość i klientów to ta firma nie jest dla Ciebie. W przeciwnym razie zapraszamy. Atmosfera jest bardzo dobra, zarobki adekwatne do zaangażowania i przełożeni, którzy słuchają i reagują. Ludzi z poza branży systematycznie szkolimy i dostają czas na wdrożenie się. Mając porównanie z innymi firmami jestem zadowolony i polecam. Szanujemy pracowników, którzy szanują firmę.

Art

Jeśli masz ochotę za 2,2 jeździć mocno zajeżdżonym autem; jesteś młody i masz mnóstwo zapału to idź. Produkty niczym się nie wyróżniają na rynku a cena jest słaba

wd

trzymać się z daleka od tej firmy

Maro

Firma dk prof to przeciez Dako tylko okna robia gdzie indziej a w Biczycach to rolety,bramy itd... Produkty Dako i dk prof jak najbardziej polecam chocby na ich jakosc i gwarancje na ktorej mozna polegac ale prace w Dako odradzam!(usunięte przez administratora)Wiem bo pracowalem tam 4 lata i nic sie nie zmienilo.Odradzam!!!

Zostaw opinię o Dk-Prof Sp. z o.o. - Biczyce Dolne

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dk-Prof Sp. z o.o.