Pol-Inowex

• Długie
  • Abramowice Prywatne
  • Szerokie

3. Opinie o pracodawcach Lublin
  5. Opinie o Pol-Inowex Sp. z o.o.

Opinie o Pol-Inowex Lublin

Nie przegap nowości o Pol-Inowex Sp. z o.o.!

pablo

06.03.2015 15:47

czy ktoś jedzie za tydzień do Norwegii proszę o kontakt
    Pablo

02.03.2015 22:12

a jak wygląda socjal wyżywienie w tej firmie i czy ciężko jest się dostać do pracy
    i

25.02.2015 19:42

no z tymi zjazdami to nie jest wesoło tylko masz tyrać i się o nic nie domagać
    c80

21.02.2015 13:32

Bhp w tej firmie jest na wysokim poziomie i nie przypominam sobie żeby ktoś miał wypadek w garażu.
    bob

21.02.2015 09:47

Człowieku ludzie dalej tam pracują bo nie maja innego wyjścia.Muszą utrzymać rodziny wiec zapieprzają zaciskając zęby.A to że nie jest tam tak kolorowo to maja prawo wiedzieć też inni potencjalni przyszli pracownicy.Niech wiedza na co się decydują i za jaką cenę i niech koniecznie przestrzegają przepisów BHP bo w razie wypadku to wszystko sie stało w garażu.
    obiektywnie

21.02.2015 06:24

Mozna narzekac i narzekac jak komus jest zle w Voitsberg mysle ze moze zrezygnowac i wrocic do kraju dlaczego tak narzekaja ale dalej pracuja ??? chyba jednak az tak zle tam nie ma i zarobki podobno tez nie sa zle pozdrawiam
    eskimos

20.02.2015 21:34

Czy ktoś napisze coś fajnego i pozytywnego o pracy w Tofte? Czekam na post.
    ciekawy

20.02.2015 18:55

jestem bardzo ciekawy co ci chodzi po glowie skoro sa pod wplywem daj znac kierownikom jesli jestes taki bez skazy idz smialo chyba ze tez masz cos za kolniezem ...zazdrosc i zawisc ludzka nie zna granic...ps a ty sie juz saszyles???
    nikt

19.02.2015 22:25

Robol robolem ale po takim komentarzu widac na jakim poziomie tam ludzie pracują.Ortografia sie kłania.Wsdyd!!!
    ktoś

22.02.2015 11:02

A ty człowieku tak nie kozacz, bo nikt Cię w tej firmie na siłę nie trzyma. Droga wolna. Tak poza tym, to nie są to wcale takie złe zarobki, na czysto nieźle wychodzi. W Polsce trudno o taką płacę, a jeśli Ci ktoś więcej daje to co tu robisz. Co prawda zjazdy są rzadkie, ale coś za coś.
    ja

25.02.2015 15:38

co ty tam robisz skoro przezywasz ludzi jak w przedszkolu .....szkoda ci wiem

19.02.2015 20:32

też nikt ;)

20.02.2015 16:45

co ty pieprzysz jeżeli ktoś dba o zęby i wypłucze je płynem do ust to czuć alkohol jak jesteś taki zawiedziony to przecież na pewno kierownicy mają alkomat in niech ich sprawdzą
    mariano83

14.02.2015 17:04

Czy w tej firmie warto zatrudnic sie jako kierownik/project manager?jak wyglada praca i zarobki?praca jest ciagle w delegacji?
    jar

13.02.2015 13:20

dobra firma

Kontakt - Pol-Inowex Sp. z o.o.

Handlowa 8 20-387 Lublin

NIP:7120153253

Branża główna: Usługi techniczne

heb

12.02.2015 16:42

Jaki ZŁOMIARZ przecież ta firma to wysokiej klasy specjaliści którzy przeniosą fabrykę w każde miejsce Świecie i nie są złomiażami więc nie pisz takich bzdur. a co do tego czy w tej firmie jest (usunięte przez administratora) to muszę stanowczo NAPISAĆ NIE pracownicy lubią tą pracę bo przecież inaczej by się zwolnili czy nie tak a kierownicy nie wrzeszczą jak wariaci po prostu jest straszy hałas na obiekcie i musi głośno wydać dyspozycję Pracownikowi aby on Poprawnie i zgodnie z BHP wykonał polecone mu zadanie. A co do alkomatu i, dmuchania" jest tak że to po prostu profilaktyka zapobiegawcza przed nie świeżym oddechem.Nie używa się słowa SZKOP to słowo słowo które obrażało Niemca a kierownicy są Polakami a nie żołnierzami Wehrmachtu a wiadomo że kierownicy nie piją alkoholu wręcz nim się Brzydzią . Pozdrawiam wszystkich kierowników a zwłaszcza w Austri.
    An

10.02.2015 21:29

Złomiarz od korytek ?? zastanawiam się o kim mowa, co to za pajac ???
    fafkulce

02.02.2015 20:17

Jakie 1700pln brutto przecież - podatek to tylko podstawa ale za 42 euro na dobę to 1,75€ na godzinę ok licząc czas pracy to 4,20€ wiencej zarabia pracownik u bauera bo dostaje 6€ ma wikt i nocleg
    Arapow Nr.5

29.01.2015 19:38

Witam WSZYSTKICH Nie uważam aby w tej firmie było aż tak źle wiadomo wszystkim nie do dogodzisz no nie którym kierownikom zależy aby ludzie (usunięte przez administratora) bo mają rację i nie ważne ż narazili innych pracowników na niebezpieczeństwo bo po prostu Trzeba Zaperdalać żeby mieć CO DO GARA WŁORZYĆ Pozdrawiam Szarą komórkę Która Uwielbia Zapierdalać :)
    Włodek

16.12.2014 08:29

Przyjmują do pracy ale z zarobkami nie szaleją Angielski lub Niemiecki a zapłata jak za sprzątanie Porażka
    rb

26.11.2014 20:04

nie jest zle trzeba zrobicswoje a nie szukac roboty lzejszej od spaceru....za darmo nic nie ma a finansowo kazdemu bedzie malo choc by zarabiac miliony za dzien kasa na czas spoko
    miś

06.11.2014 16:43

nikomu w d....e nie włażę pisze jak jest Zaskoczyło mnie to co wypisują inni ludzie na temat kierownictw bo sami są burakami
    uuu

04.11.2014 11:14

Zgadzam się z opinią ,miśa" ja też pracowałem w tej firmie i miło wspominam te chwile a zwłaszcza miłe chwile z kwater gdzie mieszkałem z 10 facetami w jednym pokoju to tak jak pobyt na obozie Harcerskim to jak zdobywanie nowych umiejętność. Zawsze mogłem liczyć na kierowników oraz na zarząd firmy w ciężkich chwilach mojego życia żałuję bardzo że rozstałem się z firmą ale morze kiedyś wrócę tam i znów się poczuje jak Harcerz

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pol-Inowex?

miś

04.11.2014 11:02

Nie prawdą jest że Firma Pol-Inowex jest taka zła a kierownicy są Burakami pracowałem z tymi ludźmi i są to ludzie o bardzo wysokiej kulturze osobistej jak również specjalistami wysokiej klasy a zwłaszcza kierownik który prowadzi projekty w Krajach Skandynawskich. Praca w tej firmie sprawiła mi dużo radości nabrałem doświadczenia zawodowego. Płace w tej są naprawdę nie złe a praca po 10-12 godzin to sama przyjemność. POLECAM PRACĘ W TEJ FIRMIE Z CAŁEGO SERCA Pozdrowienia dla Całego Polinowexsu Głowy do Góry
    blue

13.08.2014 22:41

Praca ciężka i z dala od domu projekty na 2 miechy i zjazd oficjalnie po 8 tyg.ale nie jest to takie pewne ze puszcza do domu.Pieniądze konkretne praca 6 dni w tyg.
    max

07.08.2014 16:21

Witam czy ktoś pracował w tej firmie i czy ktoś zna opinie na jej temat dostałem zaproszenie na rozmowe. jak coś mój mail [email protected] dzieki
    podkarpaciak

16.07.2014 15:15

szukam kogos z okolic rzeszowa zebym mogl dojezdzac do firmy czy jest ktos taki

09.05.2014 18:48

Witam. Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjna. Czy ma ktoś jakąś realna opinie o tej firmie?

Zostaw merytoryczną opinię o Pol-Inowex Sp. z o.o.