Pol-Inowex

• Długie
  • Abramowice Prywatne
  • Szerokie

3. Opinie o pracodawcach Lublin
  5. Opinie o Pol-Inowex Sp. z o.o.

Opinie o Pol-Inowex Lublin

Nie przegap nowości o Pol-Inowex Sp. z o.o.!

pinokio

01.05.2016 16:34

coś ucichło na forum

08.02.2016 19:44

Trzeba chwile się zastanowić 10 tys ok. Ale nic z domu nie wezmiecie do samolotu. Całe żarcie trzeba kupić. Nie są to ceny z Norwegi ale Australia też do tanich krajów nie należy:). No i nie mylcie dolarów amerykańskich z australijskimi. Jest baaaaaardzo duża różnica.

05.02.2016 21:16

szynka

05.02.2016 21:43

nie 10 tys zł, tylko około 10 tyś zł. ównie dobrze to może być 8 tyś. jest około ? jest!
    oli

05.02.2016 07:15

A tam odrazu poje....ło nie 100 dolarów tylko 10 tysięcy PLN na miesiąc to raz i wycieczka odległy kontynent to dwa ja jadę jak tylko będzie taka możliwość myślę że kierownik mnie nie odrzuci
    pablo

04.02.2016 20:14

za takie pieniądze to zycze powodzenia i 8 miesięcy bez zjazdu (usunięte przez administratora)
    rty

03.02.2016 11:04

Australia to mit , który krąży już kilka lat w tej firmie. Dieta ma tam być po 100 dolarów za dzień no i wypłata 2000 zł. brutto.
    lukas

27.01.2016 22:13

pomocny materiał! a co z austaralią?
    żal mi was chłopaki. ..

26.01.2016 22:58

A ty myślałeś, że to robota w przedszkolu?cięcie papieru nożyczkami?
    m.

26.01.2016 22:50

Zawsze możesz pojechać do innego kraju.
    kevin

25.12.2015 22:09

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku dla ciężko pracujących chłopaków od świętego Mikołaja. Pozdro dla Radzika
    xyz

17.12.2015 18:44

Podobno Tofte to jeden z najlepszych projektów pod względem warunków mieszkalnych i zarobkowych. A jednak widzę że się mylę. Gdzie indziej bywało gorzej?
    Gość

10.11.2015 23:25

Witam wszystkich filozofów co tu piszą te kretyńskie komentarze :) byłem w Norwegii miałem okazję pracować z firmą Pol Inowex i nie mam pojęcia skąd wam się te głupoty w głowie biorą. Jak w każdej pracy są plusy i minusy. Chyba tylko Ci którym się robić nie chce i zostali wyrzuceni za alko bo się do żadnej roboty nie nadawali co nawet tej szlifierki nie umieli włączyć i obsłużyć zmyślają teraz cuda. Tak wiem zostanę zgnojony bo tyko na tyle was stać, ale są gorsze firmy niż Polinowex który moim zdaniem jest ok. Młody dostał umowę o pracę na 3 miesiące za 2500brutto + dieta delegacja rozłąkowe za wszystko płacą zawożą do pracy dają spanie i zarabiali tam 8-12 tys Ja w innej firmie miałem 6 ale i tak zadowolony jestem :) Więc weźcie się za robotę to się nie będzie wam chciało pisać tych pierdół.

05.11.2015 15:07

Jak ktoś pije i pali to owszem że odlozy 3500zł, mi z miesiądza wychodzi 6500zł raz czy dwa razy wypije i to wszystko jeśli ktoś chce to zaoszczędzi.
    sąd

06.11.2015 17:00

pracownik za dyche w takim razie jesteś, frajer i włazidupa ,
    kara

10.11.2015 17:25

Zgadzam się żrą jakieś gówno z biedronki lub zupki chińskie później Hory jestem nie mam siły gówno by z pod siebie zażarł

24.10.2015 15:04

Jedź zobacz to będziesz wiedział

17.10.2015 22:37

No właśnie zgadzam się z kolegą. Zwiedzisz trochę świata, poznasz nowych ludzi, zarobisz, ale czy będziesz robił tylko na siebie czy na innych to się okaże na miejscu.
    sadd

04.10.2015 18:56

Pracowałem w tej firmie i szczerze to moze być są minust i plusy zawsze człowiek będzie na zarzekał. praca to zależy gdzie trafisz do jakiego kierownika ja byłem np u kierownika(usunięte przez administratora) i szczerze niezna sie na niczym tylko jak z firmy upłynnić kase to przekrent pierwszej klasy i w dodatku alkoholik wiec do niego nie polecam.

01.10.2015 19:57

a co do programów stażowych, są ślusarz / szlifierz program cięcie dużą szlifierką kątową: zakres obowiązków? cięcie, cięcie oraz cięcie minusy (pył,smród,hałas,nerwy oraz wzrok na plecach zawsze niezadowolonego brygadzisty) plusy???? (spójrz na minusy odechce ci się plusów) pozdro dla chłopaków wykonujących to ciężką prace!

01.10.2015 19:36

ktoś tu sobie jaja robi. Ha ha
    KTOsS

01.10.2015 16:22

JA TEŻ BYM CHCIAŁA DO TEJ FIRMY ALE JESTEM BABA NIWEIEM CZY MNIE KTOS TAM WEŻMIE. MAM NA UTRZYMANIU DZIECKO I Z TEGO CO PISZECIE TO MOŻNA WYŻYWIC JE I NAWET MIEC NA PALIWO MOJE WYMAGANIA NIE SĄ WYGÓROWANE.MAM UPRAWNIENIA NA WOZEK WIDŁOWY,NIE BOJĘ SIĘ PRACY NA WYSOKOŚCIACH, NIE JEST DLA MNIE PROBLEMEM SPANIE Z MĘŻCZYZNAMI.JEŚLI CHODZI O OBIADY MOŻEMY SIĘ SKŁADAĆ PO PARĘ EURO I JA BENDĘ GOTOWAĆ.P.S CZY ZA NIE PALENIE TYTONIU I PICIA ALCHOLU SĄ PREMIE???POZDRAWIAM I CAŁUJĘ. KTOsS

01.10.2015 12:39

co tu gadać święta prawda! podstawa 1750 brutto + delegacja z której żyjesz w obcym kraju. Może oszczędzisz z polowe albo i nie wiec na miecha zostanie ci z 3500 na rękę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pol-Inowex?

Kontakt - Pol-Inowex Sp. z o.o.

Handlowa 8 20-387 Lublin

NIP:7120153253

Branża główna: Usługi techniczne

człon

26.08.2015 10:12

mam nadzieję że wspomnieli równierz o (usunięte przez administratora) który tutaj występuje,
    Sajon

25.08.2015 22:25

te 6 tys, to własnie dieta kolego .do tego pensja, najczesciej najnizsza krajowa.ale nadal nie wyglada to źle, prawda?
    fili dom

19.06.2015 21:55

ta firma jest ok, jezeli ktos mowil ze zarabiajac po 7tys euro to mało za taka prace to niech sobie pracuje za 3 tys zł w Polsce i nie narzeka ;p
    Nowicjusz?

25.05.2015 08:56

jest tu ktoś?
    nowicjusz

22.05.2015 18:36

witam mam pytanie czyli praca po za terenem kraju a siedziba firmy w lublinie? delegacja płatna od momentu wyjazdu z firmy do powrotu na firmę? Przypominam ze należy sie do granic kraju delegacja polska a poza terytorium delegacja z kraju docelowego. Stała pensja 1750 brutto???? nie ma stawki godzinowej??? wyzywienie jest czy we własnym zakresie? no oczywiscie czy jest jakis obiad to odejmuja z diety zagranicznej??? wogole czy tak mozna wkoncu dieta to dieta a praca powinna byc na godzine. Bo w takim wypadku to mam rozumiec ze 1750brutto trzeba podzielic na liczbe godzin i wyjdzie nam rzeczywista stawka w zł(przypominam ze nie w euro!) istnieja jakies inne dodatki? za niepalenie(ma takie cos miejsce np. we francji) no i soboty jakos inaczej płatne?? nadgodziny??? prosze o szybka pomoc!
    kolo

07.05.2015 20:32

radzik to mały wielki człowiek

27.04.2015 13:32

Mam juz numer do radzika szkoda ze sie zwolnil. Maly zawsze dawal rade duzym

26.04.2015 18:59

Podobno Radzik sie nawet zwolnił ? Ma ktoś do niego kontakt? Z góry dziękuje
    OBCY 2

25.04.2015 23:10

Jak pracownicy włażą w dupe kierownikom ze dzis był tego przykład mycie samochodów kierownictwa po godzinach pracy
    nie obcy

21.04.2015 19:06

sporo ludzi przeszlo do innych firm lub mieli dosyc
    radek

09.04.2015 10:29

to są obcy to nie nasi o czym tu mowa ,jest to tajna organizacja na stawiona na komercję.
    gjfx

06.04.2015 20:38

i kto się wybiera do Austrii ?
    woork ok

20.03.2015 22:15

"biedni rolnicy" w tej firmie to dopiero fachowcy, aby zime przeżyć na opryski miec i lota pozdro
    biały kask

20.03.2015 21:54

dali by po te 2,5 euro pracownikowi albo zplacili by caly obiad i nie bylo by narzekań a tak wieczny problem ten je a ten nie je bo drogo
    PRACOWNIK

18.03.2015 14:41

w tej firmie nie jest tak żlę w Voitsbergu mamy darmowe obiady i byczy automat do kawy więc wszystkie złe opinie to czyste pomówienie Pozdrawiam Wszystkich
    uni

19.03.2015 14:10

Tak to prawda dzisiaj byla kielbasa z Murzyna same przysmaki tu nam serwujaB
    g

30.03.2015 11:06

No pewnie Austria to wolny kraj.Możesz tam pracować nawet za miskę ryżu.Wybór należy do Ciebie.
    Wielbiciel

14.03.2015 18:10

Bardzo dobra firma , niektórym kierownikom płacą nawet za łapanie ryb w czasie pracy, co może potwierdzić kierownik Karolek K. Jego ulubione zajęcie to wędkarstwo i wywożenie z zakładu co się da.Powroty do domu z jego tobołami to udręka.
    Lord

16.03.2015 13:37

to wszystko w ramach projektu WELLNESS :)
    L

17.03.2015 14:54

I JAK łowi dalej czy mu wędki mu zabrali
    i

08.03.2015 18:16

co tak ucichło
    Reh

07.03.2015 17:28

Się ma Pały i Nieudacznicy jak wam tak zile w tej firmie to się zwolnijcie bo z tego co czytam to wychodzi na to ze to was w dupę walą i jesteście po prostu Cwele
    g

30.03.2015 10:16

Nie obrażaj ludzi.Pewnie sam jesteś nieudacznikiem bez wykształcenia - to potwierdza Twój zamieszczony post.

Zostaw merytoryczną opinię o Pol-Inowex Sp. z o.o.