Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A.
2 85 6 1

Opinie o Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A.

Wiem

Lubię atmosferę w Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A. za: Dobrze płacą ale praca jest wymagająca... Chcesz zarobic to musisz sie narobić

Lidia

@Obserwator, co dokładnie masz na myśli? Doprecyzuj proszę swoją opinię tak by była zrozumiała dla wszystkich użytkowników forum. @To., czy aby na pewno nie da się powiedzieć o firmie nic chociażby neutralnego?

To.

Coś cienko z robotą w Po-inowex

Obserwator
@To. 31.08.2018 11:09

Cienko? Masakra.!!!

Lidia

@Obserwator, czy powiesz nam coś więcej na temat wspomnianych warunków socjalnych? Jak rozumiem chodzi Ci o benefity pozapłacowe? Jeśli tak to jakiego rodzaju są to benefity? Dostępne są dla każdego pracownika czy wyłącznie dla osób zaangażowanych? Jak sądzisz, czy istnieje szansa by atmosfera w firmie uległa poprawie w najbliższym czasie? Być może mogą zajść w firmie jakieś zmiany, które pozytywnie wpłynęłyby na relacje pracownicze?

Lidia

@zbych a czy Ty wyjeżdżałeś do pracy za granicę z Pol-Inowexem? Jak oceniasz tę współpracę? Ciągle na forum brakuje aktualnych i bieżących informacji od pracowników firmy. Możesz opisać własne doświadczenia w pracy poza granicami naszego kraju?

Pracownik
@Lidia 03.05.2018 11:24

Lidia wyjazdy są ok polinowex dba o pracownika mamy super warunki.

Obserwator
@Pracownik 06.05.2018 18:26

Warunki socjalne w sumie ok. Tego starają się pilnować. No może poza Wujem. Bo ten dba głównie o siebie i swoich giermków. Atmosfera w pracy masakra. Głównie przez brygadzistów. Bo chcą pokazać że nikt nic nie potrafi. Oczywiście poza nimi. Mistrzami, znającymi się lepiej na pracy nizy kierownik.

Ojjjjj ojjjj

Co u was słyszałem że fakir nierub z elwisem kierownikiem budują się a i czy to prawda co mówią o czu.......ku że dobry fotograf

pogromca zła
@Ojjjjj ojjjj 20.05.2018 21:25

0jjjjj ojjjj po pierwsze nierób się pisze z ó widać do jakiej szkoły chodziłeś [ analfabeta ]po drugie co się tyczy Elwisa i Fakira to czego im nie powiesz to w twarz cykor cie obleciał powinieneś mieć nick "cykor" pozdrowionka dla dobrych chłopaków nie analfabetów

Obserwator
@pogromca zła 27.05.2018 14:49

Jeśli byś coś powiedział do brygadzisty od razu jesteś na celowniku. Najmniejsze potknięcie i masz przerypane. Niska ocena, zjazd z projektu,i opinia że do niczego się nie nadajesz.

Lidia

@anonymous, co chciałeś nam przekazać za pośrednictwem swojej wiadomości? Jesteś obecnie pracownikiem firmy? Mógłbyś podzielić się z nami informacjami na temat warunków pracy w tym miejscu? Jaka atmosfera panuje w firmie? Pytam zarówno o relacje pracownik-pracownik jak i pracownik-pracodawca.

Lidia

@Zainteresowany, nie znalazłam aktualnych ofert pracy na żadnym z wiodących serwisów z ogłoszeniami. Czy jesteś w dalszym ciągu zainteresowany pracą w firmie? A może złożyłeś już swoją aplikację? Koniecznie podziel się z nami informacjami na temat przebiegu procesu rekrutacji. @Byłem widziałem, być może są inne powody dla których użytkownicy nie są aktywni na forum? Czy w najbliższym czasie w firmie mają zajść jakieś zmiany?

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Waldi

Zastanawiająca jest ta cisza.

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma rekrutuje aktualnie?

Tadeusz

Ja odnoszę wrażenie, że niektóre osoby jadą za granicę i sądzą, że dobrze zarobią i specjalnie się nie narobią!

zbych
@Tadeusz 04.09.2017 23:09

wlasnie tu jest pies pogrzebany

anonymous
@zbych 24.04.2018 22:19

eh, no to juz ich wina

Lidia

@Pablo, czy to potwierdzone informacje? W Internecie Pol-Inowex, nadal poszukuje osób chętnych do pracy, więc może coś uległo zmianie? Jednak pracują w wielu krajach na całym świecie i na pewno na bieżąco jakieś projekty muszą im wpadać, ktoś potwierdzić słowa @pabla?

Administrator

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A.? Podziel się swoją opinią. Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się cenne!

edek -
@Administrator 15.03.2018 08:39

500+

Administrator

Powiedzcie co się dzieje teraz w Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A.? Jak się tam teraz pracuje? Warto tam starać się o miejsce pracy?

Ciekawy prawdy

Czzy można przynajmniej od firmy dostać odpowiedź na pytania ?? (usunięte przez administratora)

Lidia

@Kreska czyli podobała Ci się praca. Czy mógłbyś powiedzieć coś więcej o dobrych stronach pracy w Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A.? @mr no body opowiedziałbyś nam dlaczego polecasz? @Felek widzę, że zadowolony byłeś z pracy w tej firmie. Powiesz na jakim stanowisku pracowałeś za granicą i jak długo?

Felek

Pol-Inowex jest spoko firmą, mają dobre roboty za granicą. Korzystałem z ich pośrednictwa i dobrze to wspominam. Mieszkania były w porządku, oczywiście trzeba o nie dbać to chyba jasne ale poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń. Dodam jeszcze że tam się jedzie pracować.

mr no body

Polecam tą firmę ;)

szlif.
@mr no body 04.05.2017 21:55

Kolego możesz opisać jakie są długie wyjazdy mniej więcej i warunki mieszkaniowe oraz po ile godz. dziennie jest robota

Heniutek

Widziałem nowe oferty pracy Pol-Inowex-u i mam pytanie. Gdzie ten demontaż jest robiony? Jakie pieniądze można zarobić? Jak wyglada sprawa z mieszkaniami? Jak długie są wyjazdy i po jakim okresie można przyjechać do kraju na krótko? Może jeszcze cos wiecie w tym temacie?

campeon

prosze mi powiedziec jaki jest system zjazdow Do Polski?( 2 miesiace zagranica tydzien w Polsce ? ) pozdriawiam

Kreska

Pol-Inowex to fajna agencja, ja nie miałem żadnych problemów po wyjeździe za granicę a zarobiłem całkiem nieźle

olek

Demontaż urządzeń zagranica. Ktoś? Coś? Był? Jest?

Lidia

i może zechciałbyś rozwinąć swoją myśl?

Janusz

Czy mają ofertę pracy za granicą? Wiem, że wysyłali ludzi i bardzo dobrze to robili. Może ktos słyszał i mógłby podpowiedzieć? Jakie są warunki mieszkaniowe?

Mondi

Mam zgłosić się na rozmowę rekrutacyjną i pilnie proszę o kilka informacji. Jak przebiega ta rozmowa, czy maja jakieś określone wymagania na stanowisku montera? Jak przedstawiają się zarobki i ewentualne dodatki? Jakie warunki trzeba spełniać żeby wyjechać za granicę?

Gutek

Proszę o opinię pracowników jak się układa współpraca z firmą ? Jeśli nikt nikt nie odpowie,to czy opinie są podtrzymywane z wcześniejszych komentarzy ?

Felek

Mam planowany wyjazd do Belgii i chciałbym się dowiedzieć kilka szczegółów. Jakie są warunki mieszkaniowe ?

pino

co tam słychac? jak wyjazdy?

Mon

No to prawda, praca w grupie to jest rzecz dość wazna, wydaje mi się, że najwazniejsza w tak dużych firmach, generalnie polecam spróbować się tutaj już

Zostaw opinię o Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A. - Lublin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A.