Pol-Inowex

• Długie
  • Abramowice Prywatne
  • Szerokie

3. Opinie o pracodawcach Lublin
  5. Opinie o Pol-Inowex Sp. z o.o.

Opinie o Pol-Inowex Lublin

Nie przegap nowości o Pol-Inowex Sp. z o.o.!

12.08.2021 11:47

Aktualnie zatrudniamy 114 osób, ale liczba ta regularnie się zwiększa w związku ze startem kolejnych projektów.

Kartonowy przebiśnieg

06.03.2026 21:07

Pracowałem w firmie trzy lata , wszystko w porządku poza Karolem K. Który ewidentnie częściej zagląda do Szklanki niż do pracowników w trakcie pracy. Wypłaty na czas. Ale na litość boską pozbądźcie się tego pijaczyny który psuje opinie tej firmie. Równie dobrze można by pojechać pod sklep i zatrudnić kogolwiek z starszej młodzieży lubujących się w trunkach wyskokowych . Człowiek ma coś z kopułą. Nerwy i alkohol go zniszczyły .Oderwać człowieka od pługa i dać mu biały kask to nie znaczy że gość nagle zyska parę szarych komórek które stracił w codziennym zderzeniu z flaszką. I nagle zacznie rządzić grupą. Kierownik myśli że nadal buduje piramidy a w ręce trzyma bat tylko niestety jeżeli by się urodził w starożytnym Egipcie prawdopodobnie to on byłby biczowany i kazali by mu (usunięte przez administratora) z kamieniem na piramidy.

Ochiach

06.05.2026 10:51

Kochany, pan Karol współtworzył tę firmę od jej zalążków. Jest jej twarzą i ostoją, wychowankiem jej założyciela. Proszę mnie nie rozśmieszać. W jaki sposób chce pan „orać” tymi nieszczęśnikami — pracownikami poza ojczyzną — i to za takie grosze? Trochę szacunku dla ludzi, którzy trzymali tę firmę na nogach, zanim inni zdążyli poznać jej nazwę. Łatwo rzucać oskarżenia, trudniej zrozumieć, ile pracy, lojalności i odpowiedzialności ktoś włożył w budowanie tego miejsca. Kocham Was naprawdę — za serce, wytrwałość i za to, że mimo wszystko ciągniecie ten wózek dalej, moje potworki.

Henzel

07.09.2025 11:27

Pracuję od roku. Uważam że wszelkie negatywne opinie piszą osoby wyrzucone za alkohol. Generalnie jeśli nie jesteś smakoszem to nikt tu się Ciebie nie czepia. Zespół fajnych zgranych pracowników. Ciekawe projekty. Na kwaterach jest wszystko co potrzeba. Bardzo polecam tutaj pracę.

24.06.2025 21:43

damian

26.08.2025 11:05

kuba na jakim projekcie jesteś ? jaka stawka Godz..?
    KKamil

28.07.2025 17:59

Fajne projekty. Dość lekka praca. Kasa zawsze na czas. Płatny urlop. Polecam tu pracę
    Bratek

14.07.2025 19:47

Cześć może ktos wie gdzie mają projekty w jakich krajach ?

07.06.2025 18:49

Pracuję już 16 mcy. Bardzo chwalę sobie tutaj pracę. Praca dość lekka jak używasz głowy i narzędzi. Częste zjazdy do domu. Nieźle płacą. Super załoga i kierownictwo.
    Lukasz

08.06.2025 20:50

Marek a na jakim projekcie jesteś w jakim kraju ? jak warunki mieszkalne ? jaka jest średnia płaca ? bo zależy jak dla kogo ale z chęcią usłyszę
    Sebastian

16.06.2025 15:48

Marek weź nie kompromituj się i nie opowiadaj głupot , jes;i ktoś jest inteligenty i ma coś w głowie to omija tą firmę z daleka
    Bart

03.06.2025 07:45

Bardzo lekka praca za mega duże pieniądze. Prosty demontaż maszyn. Może i trochę prowizorycznymi metodami. Jednak skutecznymi. Zdecydowanie polecam tutaj pracę.
    dan

04.06.2025 15:32

Zgadzam się w 100 % totalne (usunięte przez administratora) kiła i mogiła i . warunki mieszkalne (usunięte przez administratora) lepiej mieszkać pod namiotem niz z tymi brudasami chciałem dodać o 12 e brutto z wychodzi netto niecałe 33 zl.na polskie..... polska umowa o prace najniższa krajowa
    Byly

06.06.2025 06:33

Kolego zacząłem pracę na projekcie w Atenach , skończyłem na Krefeld, i tyle wystarczyło , to co widziałem w Krefeld nigdy w życiu nie spotkałem się z czym takim
    Nowy

20.04.2025 17:36

Ile pieniędzy warto zabrać na początek do pracy wyjazdowej za granicę, aby wystarczyło na jedzenie, jeśli resztę opłaca firma?
    Krzysztof

21.04.2025 09:26

Zależy jakie masz potrzeby. Jeśli fajki,piwo po pracy i jakieś bajery to jak najwięcej. Jak tylko jedzenie i dodatki to myślę że 300€ do wypłaty wystarczy.
    Obecny pracownik

16.06.2022 11:06

Firma do niczego , braki sprzętu lub zepsuty kierownictwo chamskie z głupimi tekstami do pracownika nie szanują podwykonawców karzą np.kupować swoją wodę-skąpcy jakich mało pierwszy raz mam z czymś takim do czynienia , nadgodziny, tylko dla swoich k-wa pupili i donosicieli .Nie polecam zrywam się przed zakończeniem projektu wytrzymałem 6 tygodni .
    Smerfik

02.04.2025 23:51

Na firmę nie najeżdzaj że najgorsza bo wcale taka nie jest jeżeli się sprzęt popsuje to przeważnie dostajesz nowy a wody nikt nikomu nie żałuje chyba że jesteś z tych co wypijają pół butelki a resztę zostawiają i potem walają się te niedopitki po budowie to się nie dziw że tak jest (w domu też przykładowo kupujesz rano chleb zjadasz go połowę a połowę wywalasz) szczerze mówiąc to jak by była okazja to chętnie bym wrócił do firmy atmosfera jest ok pieniądze na czas no firma konkretna o swoje się nikt nigdy nie dopominał

04.04.2025 07:23

Nigdy nikt nie żałował mi wody. Wystarczy oddać pustą butelkę na wymianę. Jak coś ze sprzętu się zepsuło to też bez problemu wymieniasz. Wiadomo że w takich warunkach sprzęt się zużywa. Do tego często jest uszkodzony przez nieudolność niektórych pracowników. Pracuje się tutaj bardzo dobrze. Wiele osób pracuje już od bardzo wielu lat.

02.04.2025 11:34

Top pracodawca. Wszystko zgodnie z umową. Po okresie próbnym dostałem podwyżkę. Polecam
    Roman

27.03.2025 09:27

Tak sobie porównuje do wszystkich poprzednich pracodawców. Polinowex jest bezkompromisowo najlepszym moim pracodawcą. Dlaczego? Po pierwsze jest naprawdę dobra stawka i dużo godzin. Po drugie na wyjazdach wydaje jedynie na wyżywienie. Wszystko inne mam zapewnione transport kwatery. Po trzecie w innych firmach w których pracowałem miałem bezpłatny urlop czy czas pomiędzy zjazdami. Tutaj urlop jest płatny. Po czwarte praca jest przez cały rok nie ma przestojów jak gdzie indziej. Do tego wszystkiego super kontakt z biurem spoko kierownictwo. Pieniądze zawsze na czas na koncie. Jeśli masz jakie kolwiek porównanie z innymi pracodawcami to na Polinowex nie powiesz ani jednego złego słowa. Na koniec dodam że praca nie jest wcale ciężka. Z reguły pracuje się na hali. Bardzo polecam tego pracodawcę.
    Kania

21.02.2025 19:48

Bardzo dibryvpracidawca. Dają zarobić. Lekka praca.

18.02.2025 06:32

Zacznę od plusów. W sumie 46 dni płatnego urlopu 26 urzędowo 20 od firmy- rozliczne od najniższej krajowej w PL. Dojazdy i kwatery za darmo. Polska umowa o pracę. Cały ubiór zapewniony. Wypłaty zawsze na czas. Minusy praca głównie przy demontażu starych hut/stalowni/walcowni. Nie wiadomo co się wdycha przy demontażu. Często po dniu pracy człowiek jest czarny jak górnik . W okresie zimowym praca w warunkach pogodowych bardzo ciężkich. Większość załogi to koledzy z Ukrainy i Białorusi. Dość niska stawka jak za czego ciężką pracę. Większość kierowników po za D.W. Jest ok. Kwatery bardzo ale to bardzo słabe. Demontaż odbywa się głównie przy sztucznym świetle co w dłuższym okresie niszczy wzrok. Nie ma co się (usunięte przez administratora) ale praca bardzo ciężka. Wynagrodzenie nie rekompensuje zniszczonego zdrowia.
    Zadowolony

25.01.2025 12:43

Pracuje od zeszłego roku. Pracodawca pierwsza klasa. Pieniądze zawsze na czas. Jeśli robisz swoje to nikt się nie czepia. Kwatery całkiem przyzwoite. Fajna załoga. Z zarobków jestem również zadowolony. Polecam tutaj pracę
    Bongos

08.01.2025 18:34

Ktoś wie i powie ile realnie można dostać jako swiezak na demontażu elektrowni w DE?w ogłoszeniu jest 22E brutto na godzinę. Jak tam z kwaterą? Szczury nie biegają? No i jak atmosfera w ekipie?
    Alex

12.01.2025 04:05

Zarobisz około 2k€. Mało godzin to mało kasy. To co demontowane jest foliowane i zakopywane pod ziemią.
    Nie przesadzaj

14.01.2025 08:02

Około 2,4K€
    Damian

27.11.2024 18:20

Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie. Firma pierwszą liga. Polecam tutaj pracę.

12.01.2025 14:55

Facet nie wprowadzaj ludzi w błąd, najlepsza firma? To chyba twój zasięg zawodowy skończył się na polinowex, kolego warunki w tej firmie to pożal się panie boże, kasa najniższa krajowa danego kraju, warunki mieszkalne np w Krefeld czyli kwatera w Duisburgu to tragedia grzyby na ścianie robactwa no i zaszczane materace, i ty to nazywasz najlepsza firma
    Nie przesadzaj

14.01.2025 08:01

Pracowałem na projekcję Krefeld. Zlego słowa nie powiem o warunkach o kwaterach. Co do firmy nie jest źle. Choć można mieć czystą pracę za te same pieniądze. Choć dla mnie praca w Polinowex zaczęła się i zakończyła na tym projekcie to nie powiem złego słowa. Fajny był kierownik Dominik. Fajna była ekipa. Pozdro dla Saszy.
    Kiedyś pracowałem

25.11.2024 18:42

Jeśli chodzi o dojazdy to faktycznie firma zapewnia nie wiem jak jest teraz ale czas w delagacji to mogło być np 11tygodni i potem zjazd na tydzień i z powrotem i to nie był płatny urlop tylko sobie odbierałeś to że pracowałeś w soboty. Pensja to była podstawa polska plus dieta z delegacji ale zbierało się tego ok 10 tys pare lat temu to nawet coś to znaczyło i było to na czas, kwatery różne tak bywa poprostu , reszta jak wszędzie wiadomo różni ludzie. Jak ktoś bedzie pił i palił np w norwegi to (usunięte przez administratora) mu zostanie to potem pisze bzdurne komentarze. Ogólnie jak nie ma się innego pomysłu można spróbować, raczej nie polecam dla osób z dziećmi i żoną lepiej coś na miejscu za mniejsze pieniądze. ps. a sama praca też różnie i bywała naprawdę ciężka ale i bywało spoko.
    Daniel

19.11.2024 00:37

Najlepsza firma na rynku. Dba o pracownika i jego prawa. Sporo ciekawych dodatków jak pakiety medyczne lux med. Kasa zawsze na czas i zawsze wszystko się zgadza. Dużo godzin więc można naprawdę sporo zarobić. Bardzo serdecznie polecam.

02.10.2024 18:48

Pracuje już kilka miesięcy. Z pracy jestem bardzo zadowolony. Kasa zawsze na czas i wszystko się zgadza. Robota też raczej do ciężkich nie należy. Fajna załoga. Świetni kierowcy

23.10.2024 08:46

W moim wypadku wysłałem cv drugi raz i zaprosili mnie na rozmowę. Trzeba przyznać że firma jest bardzo konkurencyjna dlatego też sporo chętnych do pracy. Twoim atutem na pewno będą umiejętności prowadzenia busa obslugi zwyżki czy wózka widłowego. Warto co jakiś czas wysłać cv. Jak ruszą jakiś projekt wtedy jest spory nabór. Firma świetnie płaci dostajesz umowę o pracę kwatery dobre i super kierownictwo. Polecam
    Tomek

13.11.2024 20:53

Tak posiadam uprawnienia na wózki widłowe na suwnice oczywiście wydane przez UDT, doświadczenie w prowadzeniu busa też posiadam, potrafię jeździć zwyżkami natomiast nie mam na nie uprawnień
    Michal

24.08.2024 15:20

Ciekawa praca. Ciekawe projekty. Pracodawca zapewnia wszystko co potrzebne. Kwaterę dojazd i wszystkie szkolenia. Co ciekawe jako nieliczni mają płatne zjazdy. Gdzie indziej jak nie pracujesz to nie zarabiasz. Załoga jak wszędzie zależy jak trafisz. Jednak z każdym da się dogadać. Kwatery normalne. Wynagrodzenie moim zdaniem bardzo konkurencyjne. Mając umiejętności manualne i trochę siły praca całkiem lekka.
    Najlepszy

01.10.2024 08:43

Wiesz tak się składa że zmieniłem pracę i jestem bardzo zadowolony na pol inowex świat się nie kończy a skoro pan ma taką wiedzę to może powiesz wszystkim dla czego pracownicy zwalniają się grupowo co??

02.10.2024 18:49

A gdzie na którym projekcie grupowo odchodzą? Bo nikt o tym nie słyszał?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pol-Inowex?

Kontakt - Pol-Inowex Sp. z o.o.

Handlowa 8 20-387 Lublin

NIP:7120153253

Branża główna: Usługi techniczne

Xao

25.09.2024 11:01

Pracuje w Polinowex już kilka lat. Bardzo sobie chwalę. Są projekty ze zarobki często przekraczają 16 tys zł. Na kwaterach jest wszystko co potrzebne. Owszem czasem trafi się że trzeba po kimś ogarnąć ale są naprawdę ok. Praca lekka łatwa i przyjemna. Polecam tutaj pracę
    Kamil

19.09.2024 20:43

Praca dość lekka. Dostępne wszystkie narzędzia. Nic nie trzeba dźwigać bo zawsze można załadować w skrzynie i podwieźć wózkiem. Tempo bez specjalnej spiny- na spokojnie tak by nikomu krzywda się nie stała. Pracownicy pomocni. Na początku dnia odprawa więc każdy wie co gdzie jak i ile ma zrobić. Fakt czasem trzeba się pobrudzić. Jednak kasa się zgadza. Pozdrawiam załogę
    Anty szoszom

10.08.2024 12:22

Firma tragiczna, kasa jak na ten zawód tragedia, 10 euro gdzie w każdym innym miejscu proponują 14euro (usunięte przez administratora) wiele by pisać Nie polecam

11.08.2024 22:40

Daj mi namiary na taką firmę co tyle płaci. W Polinowex kwaterę masz za darmo tak samo jak dojazdy. Dodatkowo masz umowę o pracę i płatny urlop aż 46 dni w roku. Może w tych firmach o których piszesz musisz za dojazdy zapłacić za kwaterę też i jak nie pracujesz i jesteś na wolnym to nic nie dostajesz. Pewnie tego nie rozumiesz ale idź tam zobacz jak się pracuje na umowie zleceniu i ile Ci zostanie po odliczeniu kosztów. Pewnie wylali cię za ćpanie picie lub miedziuche którą kradłeś. Dlatego piszesz tutaj takie rzeczy. Na zwolnieniu jakoś dobrze jest brać kasę nie.
    Rafar

11.08.2024 22:49

Skoro zarabiałeś 10 euro to znaczy że nie za wiele potrafisz i nie została Yobie przedłużona umowa próbna. Gdybyś miał jakieś pojęcie o robocie to mógłbyś wynegocjować dużo lepszą stawkę. Ta firma naprawdę nie ma sobie równych. Anet na atomówce zaczynasz od 12 euro jako pomocnik. Cóż kwalifikacje i pojęcie zerowe a wymagania ogromne. Dobrze że już z nami nie pracujesz. Nie potrzebujemy tu takich co pół dniówki na kiblu fb przeglądają

09.08.2024 20:52

Witam serdecznie przestrzegam wszystkich aby się nie zatrudniali w tej firmie, Krótko mówiąc firma od początku wprowadza w błąd, manipulije Podając prosty przykład na rozmowie o pracę udają profesjonalną firmę dużo mówią obiecują i na tym się kończy Kwatery tragiczne, nie mówię tu o tym że spodziewamy się luksusów, ale przesłane materace robactwo w kwaterach Druga sprawa wynagrodzenie nie jest na czas, np wypłata do 10go, 10 wypada w sobotę kasa dopiero poniedziałek wieczór ewentualnie wtorek Cwaniactwo w pracy, narkomania no i jak to zwykle bywa alkocholikow pełno Kierownictwo prostaki większość aby oni mieli dobrze pracownik się nie liczy No i w końcu Ukraińcy, większość w firmie Odradzam poważnym pracownikom,. Jeśli szukasz rozwoju zawodowego i chcesz coś w życiu osiągnąć uciekaj jak najszybciej A dodam że najniższa krajowa danego kraju w Niemczech to niecałe 10 euro Będą wam gadali o dodatkach np za operatora ale to wygląda inaczej w życiu
    Domi

10.08.2024 14:09

Głupoty piszesz. Kwatery są bardzo przyzwoite. Jak nie sprzątasz to mogły się pojawić jakieś robaki. Jednak to już od firmy nie zależy a od higieny mieszkających na kwaterze. Sądząc po stawce jaką przytaczasz nawet po za okres próbny nie przeskoczyłeś. Kierownicy szybko wyłapują księciunia którzy mają lewe rączki do roboty. Szybko też się takich jak ty za to eliminuje. Po prostu się nie nadawałeś. Ja postawiłem dom kupiłem synowi mieszkanie pracując w tej firmie. Więc nie mów mi o rozwoju. Bo na jaki rozwój liczysz w pracy typowo fizycznej. Szkoda tylko że biuro zawala co raz bardziej sprawę i przysyła na projekty takie(usunięte przez administratora)i za które musimy po tem robić robotę. Zresztą co masz do Ukraińców. Oni przynajmniej pracują wiedzą co mają robić. Pójdziesz gdzie indziej i wierz mi odszczekasz te swoje wypociny. Polinowex to świetna firma jak ma się choć minimalnie zdrowe ręce i głowę. Niestety(usunięte przez administratora) odpadaja
    Dastin

09.08.2024 00:20

Bardzo fajną praca. Fakt firycza i trzeba pobrudzić. Jednak nie jest ciężka bo jak umiesz używać bębenki rączki oraz kluczy- no i przede wszystkim głowy to się nie zmęczysz. Kwatery bywają różne ale zawsze jest na nich wszystko co jest niezbędne i są bardzo przyzwoite. Za nic nie płacisz za dojazdy za kwatery czy ubezpieczenie. Wydajesz tylko na jedzenie. Z biurem jest świetny kontakt. Świetna atmosfera w pracy. Kierownicy też są ok. Dużo wytłumaczą i jak robisz swoje to nigdy się nie czepiają. Załoga to naprawdę zgrany zespół z każdym można się dogadać. Byłem na projektach w Szwajcarii Niemczech czy Norwegi. Polecam tutaj pracę.
    Michal

05.08.2024 18:49

Polinowex to porządna firma. Firma godna polecenia. Świetna atmosfera i bardzo wysokie zarobki. Polecam tutaj również pracę

27.07.2024 07:51

Nauczyłem się bardzo dużo w tej firmie. Praca była ciekawa. Kierownictwo w porządku. Warunki na kwaterach super. Bardzo dobre zarobki. Niestety wydmuchałem i miszevrobic u konkurencji. O Polinowex nie powiem złego słowa. Świetna firma świetni ludzie. Jeśli ktoś się waha czy tu pracować to odpowiem śmiało można tu iść do pracy. Nikt nie daje takich warunków jak Polinowex. Pozdrawiam i szanuję.
    Szasza

20.07.2024 08:13

Bez porównania najlepszy tego typu pracodawca na rynku. Super stawka płatne urlopy umowa o pracę bezpłatne dojazdy i kwatery. Wszystko to sprawia że większość tu pracuje długie lata.
    Wania

11.07.2024 19:37

Polinowex zajmuje się głównie demontażem stalowni papierni i zakładów chemicznych. Ciekawe projekty głównie na terenie Europy. Jako jedna z nielicznych firm swoim pracownikom oferuje umowę o pracę transport na miejsce pracy i dobre warunki na kwaterach. Jeśli się nie obijasz to nikt tu się Ciebie o nic nie czepia. Kierownictwo pod tym względem jest w porządku. Wypłata zawsze na czas. Pieniądze naprawdę są super. To wszystko sprawia że wiele osób pracuje tutaj od wielu lat. Pracodawca z klasą. Bardzo polecam tutaj pracę

14.07.2024 09:24

Dokładnie jest tak jak piszesz. Ja w przeciągu dość krótkiego okresu pracy zarobiłem tutaj na mieszkanie. Niektórzy muszą takie spłacać w kredycie 30 lat. Jeśli nie odwalasz i przede wszystkim jesteś trzeźwy to tutaj nikt się o nic nie czepia. Fajne jest to że przy okazji można zobaczyć kawał świata
    Janusz

23.04.2024 13:21

Interesuje mnie praca na stanowisku montera. Mam doświadczenie w tym zawodzie i w zasadzie mógłbym zacząć od zaraz. Trzeba mieć swoje auto i być zmotoryzowanym żeby dojeżdżać na miejsce roboty czy dają samochód służbowy i nie będę musiał się tym martwić. Zależy mi na dodatkowych wskazówkach.
    Kamil

13.07.2024 12:13

Nie musisz mieć samochodu. Na projekty jedziesz firmowym busem. Nie płacisz ani za transport ani za kwaterę. Na miejscu też dojazd do pracy firmowym busem. Po pracy zawsze zajeżdżamy do sklepu. W weekend kierownicy nie robią problemu by gdzieś pojechać i coś zwiedzić
    Bartek

03.06.2024 10:32

Bardzo dobry pracodawca. Ciekawe projekty. Dobre wynagrodzenie i zawsze na czas. Bardzo dobre warunki na kwaterach. Z mojej strony mogę polecić tutaj pracę.

22.04.2024 14:58

Witam Czy ktoś wie jakie warunki przy pracy na elektrowni atomowej w de?
    Luk

23.09.2023 19:59

Mi zaproponowali 7.5 euro na godzinę he he he wyśmiałem ich

25.09.2023 08:50

Na pewno byłeś w tej firmie? Takich stawek nigdy nie było.
    Jaro

24.08.2023 23:04

Stawki podane w ogłoszeniach są nie realne Jeśli myślisz że tu zarobisz jesteś w błędzie. Warunki na wyjazdach słabe. Kierownictwo hmm... nie chcę się wypowiadać. Ogólnie uważajcie. Ja nie polecam
    Były Pracownik

05.07.2023 09:57

Ręce opadają gdy widze te komentarze... Pracowałem w Polinowexie na projekcie w Norwegii i wielu innych miejscach i z większością opinii ( głównie byłych pracowników ) nie mogę się zgodzić. Gdy chcesz pracować i robisz to sumiennie to nie ma problemów. Maruderzy którzy w poniedziałek rano szli z trzęsącymi się rękami po gorzale, widze piszą tu najwięcej. Bardzo dobrze wspominam ten okres i chłopaków których poznałem. Pozdrówki dla Grześka i reszty.

07.07.2023 16:19

Nie każdy kto mu piszę opinie musi być z których którzy idą po gorzale do pracy , ja wyraziłem swoje zdanie na początku może i było ok ale teraz co się dzieje to jest tragedia , chyba byś nie chciał mieszkać na kwaterze gdzie wracasz po całym dniu roboty w zimie a na kwaterze zimna woda , w pokoju lekko około 15 stopni w pokoju wymieniać można dużo, ale ktoś się za to powinien wziąść bo takie warunki nie są do zaakceptowania

07.07.2023 16:29

Dokładnie grunt to dobrze się stawić i zamiast brudnej roboty , siedzisz sobie na (usunięte przez administratora) w ciepłym biurze z telefonikiem firmowym i zamiast robić siedzisz cały dzień a dniówka wpada , firma schodzi na psy i tyle w temacie nie ma co się (usunięte przez administratora)

29.06.2023 10:48

Jakie wartości są cenione w Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A.?

04.07.2023 10:25

Odradzam każdemu tą firmę z tego co wiem nic się nie zmieniło jak byka firma (usunięte przez administratora) tak dalej jest , totalny brak sprzętu, warunki jakie zapewniają pracodawcy wołają o pomstę do nieba, (usunięte przez administratora) i brak słów na szczęście już nie muszę tam pracować i każdemu odradzam zatrudnienie się w tej firmie
    Szczęśliwy

04.07.2023 17:28

Żadne wartości nie są cenione w tej tej firmie , braki w sprzęcie, jakby mogli to wcale by pracowników do domu na urlop nie puszczali , kto by chciał mieszkać na kwaterze gdzie nie ma ciepłej wody, łóżka są połamane a w dodatku smród jak w oczyszczalni ścieków nie wspomnę tu o robakach na jednej z kwater , tak właśnie firma dba o pracownika mam szczęście że już nie pracuje tam
    Oluś

24.06.2023 11:03

Orientuje się ktoś jak ze stanowiskami inżynierów. Nie mam pewności, że wpisy w wątku dotyczą tych stanowisk a mąż myśli o zatrudnieniu w tej firmie. Znacie widełki zarobkowe? Z ilu etapów składa się rekrutacja na to stanowisko i jakich pytań można się spodziewać?
    Evr

28.06.2023 16:44

Jeżeli nie przeszkadzają wam 8 tygodniowe rozstania tyle trwa tak zwany turnus w dodatku za kiepskie wynagrodzenie oraz mieszkanie z pracownikami w tym samym mieszkaniu to może startować pytań na etapie rekrutacji raczej trudnych nie będzie bo liczy się że ktoś się zgłosił ;)
    Mis

22.07.2022 17:47

Dzień Dobry, Mam pytanie do Pracowników jak wam się pracuje w tej jak widzę po opiniach które są nie pochlebne firmie jak i kadrze kierowniczej ciekawi mnie co was tam trzyma .
    Gabriel

14.10.2022 18:25

Witam powiem tak pracowałem z innej firmy na projekcie z firmą Pol innowex ,złego słowa na kierownictwo oraz pracowników nie powiem.Wspaniali ludzie jak pracujesz nikt Ci złego słowa nie powie potwierdzi to bardzo dużo osob
    na szczęście były

25.03.2020 08:04

na szczęście moja "kariera" w tej firmie już się zakończyła, nie wspominam najlepiej tej pracy, kierownicy nie traktują jednakowo pracowników, możesz się starać i zasuwać a i tak wszystko zależy od widzi-misie "szefa"... który tylko się ślizga.... mam teraz normalna pracę... można mieć normalną pacę i normalnego kierownika
    Żerdziak

23.03.2022 16:43

Trafiłeś w punkt kolego.

12.08.2021 12:12

W związku z rozpoczęciem nowego projektu w Szwajcarii poszukujemy osób na stanowisko:
    Monter

Jeśli:

• masz motywację i chęć do pracy,

• posiadasz doświadczenie w branży montażowej, demontażowej, budowlanej lub elektrycznej,

• nie boisz się pracy fizycznej i na wysokości (kominy, silosy, konstrukcje stalowe),

• masz „smykałkę do prac mechanicznych”,

• jesteś mobilny i dyspozycyjny,

• umiesz pracować w zespole i jesteś pozytywną osobą

czekamy właśnie na Ciebie!

Dodatkowym atutem będzie:

• komunikatywna znajomość języka obcego,

• posiadanie uprawnień (m. in. wózki, suwnice, elektryczne, spawalnicze, itp.).

Proponujemy:

• zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na czas projektu (ok. 18 miesięcy),

• wynagrodzenie w wysokości 22 CHF za godzinę,

• możliwość rozwoju i zdobycia doświadczenia na największym projekcie w Europie.

Jeśli chciałbyś z nami pracować, wyślij swoje CV na adres mailowy: [email protected]

Uprzejmie prosimy o dopisanie na dokumentach aplikacyjnych następującej klauzuli:
    Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A. danych osobowych zawartych w moim zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu realizacji procesu rekrutacji
    News image
    [email protected]

11.02.2022 18:34

Tak

Zostaw merytoryczną opinię o Pol-Inowex Sp. z o.o.