Marmite

3.3/5

• MyMarmite
  • Do kogo skierowana jest nasza oferta?
  • Moje Marmite
  • Oferty pracy
  • Benefity
  • Proces rekrutacji
  • Nasza struktura

MyMarmite

Do kogo skierowana jest nasza oferta?

Moje Marmite

• Paprocin
  • Mchowo
  • Marcinkowo

3. Opinie o pracodawcach Zakrzewo
  5. Opinie o Marmite Sp. z o.o.

Opinie o Marmite Zakrzewo

Nie przegap nowości o Marmite Sp. z o.o.!

Anonimowa

26.05.2019 12:41

UWAZAJCIE ZEBY NIE TRAFIC NA PRODUKCJE FORM DO BRYGADZISTY MIKOŁAJA. FACET SIE ZACHOWUJE JAK BY POZJADAL WSZYSTKIE ROZUMY . KRZYCZY NA WSZYSTKICH PRAOWNIKOW. STALE WYMUSZA PODNOSZENIA NORM. LUDZIE TRACA SILY I MOTYWACJE DO PRACY. TO CO WIDZIALAM W WEEKEND TO SZOK JAK MOZNA GNEBIC PRACOWNIKA . RECE TRZYMA W KIESZENI ZAWSZE I SIE DRZE NA WSZYSTKICH. TYLKO JEDEN MLODY SPAWACZ UMIE MU SIE POSTAWIC, NIE PAMIETAM JAK MA NA IMIE . PODOBNO JUZ KTOS ZE ZMIANY NAGRAL FILM JAK SIE DRZE NA RACOWNIKOW Z REKAMI W KIESZENI. LUDZIE OD NIEGO GRZECZNIE A ON SIE WYRZYWA. NIEDLUGO BEDZIE WSZYSTKO DOSTARCZONE DO DYREKCJI .
    Samarytanin

01.06.2019 12:12

Ten co to napisał to chyba nie wie co piszę.Taka sysytuacja nie miała zajścia. A napisała to osoba co sama innym mówi ze przychodzi na wekend odpocząć a nie się napracować.W każdym zakładzie jest jakaś norma do zrobienia a to że nic nierobi i zwróci mu się uwagę i jest obrażony to w pierwszej kolejności powinien zwrócić się do kierownika a nie głupoty piszę.Najlepiej nic nie robić a kasy chciało bysie więcej.Jakieś wymagania chyba są od pracowników.A kierownictwo powinno porozmawiać z pracownikami o tej sytuacji czy faktycznie to zdarzenie miało miejsce. I wyciągnąc konsekwencje.Bo zawsze komuś coś nie pasuje.
    Sprawiedliwy

02.06.2019 19:34

Każdy kto chociaż raz miał okazję pracować z Brygadzistą o którym jest mowa, zdaje sobie sprawę że owe zarzuty są wyssane z palca i bardzo kłamliwe. Jest przerażające to że byle jaki internetowy Troll swoją bzdurną opinia może spowodować zamieszanie wśród zgranej ekipy. Zarząd zdecydowanie powinien porozmawiać z osobami które na codzień pracują w tej grupie i dowiedzieć się prawdy o tym że ta historia jest wyssana z palca w której brakuje tylko smaków i pokemonów
    Lysy

22.05.2019 13:05

To nie firma co kiedyś tylko (usunięte przez administratora)
    zainteresowany

24.04.2019 11:22

Cześć, W Dziale HR usłyszałem co chciałem, ale wolę zapytać ludzi ze środka. Jak wygląda praca na stanowisku młodszy technolog ? Jakie realne zarobki po okresie próbnym ? Oczywiście za normatywne godziny. Dziękuję za odpowiedź.
    Chapacz

27.03.2019 18:18

Czy ktoś pamięta jak się przyjmował do firmy jaki był fenomen Marmite że można było zarobić dwa razy więcej kasy niż gdzieś indziej np. 2 średnie krajowe i trudno było się do zakładu dostać do pracy tylko po znajomości a teraz możesz dostać się od ręki ale będziesz zarabiać 2 razy mniej niż gdzie indziej może to w końcu da komuś do myślenia że najniższa płacą w tym zakładzie powinna być na wejście 5200 brutto wtedy by się pracownicy sami znaleźli a nie super ogłoszenie z HR 3200 brutto więc nie ma się co dziwić że tendencja jest zniżkowa przy takiej ofercie pracy
    wanna

18.04.2019 16:28

hihi wszędobylski na nastepny obszar ,człowiek od zadań specjalnych. jakby tego mało to pod firmą kręci się ciapaty Gregory ,jak szykuje sie jego powrót to naprawdę może być już tylko JAKOŚ (Ć).
    Rom z Ikei

18.04.2019 17:44

(usunięte przez administratora) Ci co mają wiedzieć to wiedzą, zawsze można do mnie zadzwonić, no bo chyba wiecie kto pisze
    Powolniak

16.04.2019 12:22

Odradzam każdemu kto chce podjąć pracę w tej firmie. Dużo dźwigania za stosunkowo małe pieniądze chodzi o magazyn, jeżeli chodzi o produkcję to jak chcesz podupaść na zdrowiu to praca dla Ciebie, wdychanie tych pyłów coś cudownego. Wiem bo pracowałem na produkcji a teraz na magazynie, z deszczu pod rynnę!!!
    Konrad

26.03.2019 09:15

Pracowałem stosunkowo krótko ale firma wywarła na mnie pozytywne wrażenie. Mogę polecić :)
    Robak

26.02.2019 17:09

Witam. Pracuję w Zakrzewie .Mogę potwierdzić że to co dzieje się w Łowynie tak samo w Zakrzewie.Naciskanie na pracowników.Nie ważna jakość tylko ilość.(usunięte przez administratora)Takie podejście doprowadzi do braku pracowników i firmę do bankructwa(usunięte przez administratora).Kierownicy mówią to co chcemy usłyszeć i umywają ręce.Podwyżki obiecują zwłaszcza nowym pracownikom a co doczego przyjdzie to mówią że się nie zrozumieliśmy.Kierownik (usunięte przez administratora)wprowadza rygor jakbyśmy byli jego robolami na kamerach sprawdza co ludzie robią jakby mógł to poszedł by za tobą do toalety.Takim zachowaniem spowoduje że ludzie sami odejdą.Nie doceniają pracowników którzy naprawdę się starają co doprowadza do spadku ochoty do pracy.Nikogo niepolecę do pracy nawet za tę 2300brutto.Jak to się nie zmieni w najbliższym czasie składam wypowiedzenie.
    Tiger

19.03.2019 20:43

Ludzie z produkcj tez idchodza. Kasa coraz mniejsza w łikendy nie płaca już premi tylko nadgodziny. w Poznaniu daja 4500 za pakowanie a tu ...zenada
    yeti

24.03.2019 21:36

Wszyscy tak narzekacie na tą prace ale nie chcecie odchodzić bo kasa was trzyma
    nikt

19.03.2019 11:09

w firmie źle się dzieje ...kolejna zmiana warty na samej gorze, kolejny prezes, wyleciało kilku dyrow. ludzie z adminu sie wykruszaja. atmosfera fatalna. to nie jest juz tama sama firma .....
    Smutek

17.02.2019 06:27

Ja sie wypowiem na temat Łowynia... atmosfera kiepska, brygadziści olewaja pracowników no bo sztuki tylko... masz gorączke, bóle czy coś i weźmiesz L4 bo nie jestes w stanie pracowac? Spoko tylko spodziewaj sie na drugi kontroli kierowników w domu! Nie zastana Cie w domu to musisz pismo wysylac czemu Cie nie było.. KPINA! Wypłaty to też kpina... 2550 zl na poczatku jak latalismy na miotłach czyli fajnie placili za nic. Teraz produkcja na pełnej gdzie pot splywa po 4 literach a wyplaty? 2600... weekendy zlikwidowali bo przeciez trwaja wyscigi miedzy zmianami kto da rade zrobic wiecej.. czyli chapiesz za te same pieniadze a normy produkcyjne podnosza... podwyzki to tylko pogłoski.. stanowiska gdzie potrzeba wiecej jak jedna osoba? Robisz sam najwyzej sobie pobiegasz :) trzeba obslugiwac dwie maszyny samemu na raz bo polowy ludzi nie ma ale co tam brodziczki musza jechac, wywalone na pracownikow.. robisz za dwie osoby a wypłate odbierasz jedna... rzucaja ludzmi po stanowiskach jak scierami... i robisz X czasu na jednym ok ogarniasz juz, dadza Cie na nowe masz juz umiec robic i od razu pełna para HA! Brygadzisci potrafia powiedziec dobre słówko by Ci zamydlic oczy nic więcej. Kierownicy jak slysza o podwyzkach to pogadamy o tym jutro, pojutrze i tak do nigdy... a ile konfidentow? Masakra.. tam kazdy kto jest troszeczke wyzej jak pracownik produkcji (lider) to sa to osoby ktore najmniej robiły i robią, chodza i patrza na kogo donieść... okręcają wersje jak było.. ogolnie szkoda zdrowia i nerwów za 2600zł :) minus dojazdy itp to zarobimy tyle co na miejscu w innych firmach.. piszę to jako pracownik który tam pracuje od początku wiec wiem jak to wyglądalo i jak wyglada... liderzy i brygadzisci chodza na fajki co chwile a Ty jak chcesz isc do lazienki to musisz informowac lidera, a na fajke to zapomnij bo zaraz zj.bka..
    młody

26.02.2019 08:24

w pełni sie z tym zgadzam dobrze ze jeszcze do kibla za nami nie chodzom
    Gigid

20.02.2019 19:03

Zarobki coraz mniejsze, bo weekendów pracujących praktycznie brak, atmosfera coraz gorsza, premie zabierane, bo brygadzista chce się podlizać tym u góry, wymagania coraz większe, a awanse za lizanie **** po znajomości-nie ma szans będąc ambitnym szczerym człowiekiem oddanym pracy by awansować...taką postawą jedynie przyzwalasz na wykorzystywanie siebie...szarpiesz, robisz co możesz, bo zależy Ci na pieniądzach ale wystarczy, że zachorujesz, to od razu z najlepszego stajesz się tym najgorszym i brama się przed Tobą zamyka. Mam nadzieję, że wrócą te lepsze czasy. Firma ma potencjał, kiedyś szło tutaj zarobić, może to wróci...ale niestety musimy pracować na coraz większą liczbę biurowych i wszystkich tych, którzy trzymają głowę wysoko mając zwykłych szaraków za nic, bo my mamy tylko robić sztuki i trzymać się terminów, a jak oni dadzą plamę, to co wtedy? Nic...dycha na konto wleci i dziękuję, a człowiek 2600 odbierze, bo jeszcze mu połowę premii zabiorą w myśl zasady "jeden za wszystkich-wszyscy za jednego" chociaż nie winny jest ale przecież oszczędności...szkoda słów, nerwów i zdrowia...
    Byle do Wiosny

22.02.2019 10:27

Przypomina mi to 'plan redukcji kosztów' niestety kosztem pracowników produkcyjnych i oczywiście zgodny z regulaminem , ale obym się myliła bo już to w jednej firmie przerabiałam : Nie zrobiłeś - nie masz zapłacone , nieważne że chciałeś a ktoś ci to uniemożliwia. Zachorowało ci dziecko - po premii , nieważne że kierownictwo chodzi do pracy jak chce i na którą chce. Niestety to nie Słupsk i nie rządzi tutaj Wiosna, tam oszczędności szukano wśród administracji , a u nas faktycznie jest tego aż nadmiar i jak dodać służbowe benefity to jest na czym oszczędzać. Odnośnie zarządzania - coś mi się wydaje , że pomimo braku pana M , wraz z 'jego' ludźmi pozostały i jego praktyki , tutaj chyba należało wymienić całą drużynę. Ale podobnie ja Ty , trwam i liczę na lepsze czasy.
    koń

19.02.2019 17:12

rowniez pracuje w zakładzie w Łowyniu.. i stwierdzam że firma fizycznie wykańcza. firma zatrudnia za dużo tzw 'specjalistów' którzy chodzą i nie wiadomo czym sie zajmują na których mega pensję musimy pracować my czyli pracownicy produkcyjni. to jakas masakra. zarobki są śmiesznie jak za tak ciężką fizyczną pracę. za wszystko obwinia sie pracowników a to planiści tak układają plan że produkcja nie idzie gdyż na lini jest za mało form co powoduje że nie ma możliwości wyrobienia normy co wiąże sie z brakiem premi. a kto jest temu winny?
    Dragun.

22.01.2019 12:18

Jest rekrutacja na magazyn, coś bliżej od pracowników? Na ile można liczyć, jak wyglądają zmiany?
    BMX

15.02.2019 11:56

Jeżeli chodzi o magazyn to robota jest w porządku, są dni kiedy jest urwanie 4 liter a czasami jest luźniej (ale takich dni jest mało) Musisz być przygotowany fizycznie, bo to nie jest lekka robota (chodzi o dźwiganie). Duży plus to zarobki bo jak będziesz chciał robić nadgodziny to pensja ma zawsze 4 z przodu. Minus ludzie, którzy plotkują, knują, wyśmiewają w szczególności dwóch dekli z wysyłki, którzy mówią na siebie "bracia" ale u nas też znajdzie się kilka podobnych osób. Jeżeli ich zlejesz i zajmiesz się robotą to da się normalnie pracować. Kierownictwo bardzo wymagające, ale tak na plus.
    Olaf

15.02.2019 11:42

Kierownik obiecuję podwyżkę a potem okręca kota ogonem że się źle zrozumieliśmy.Nie docenia się pracowników którzy naprawdę pracują więc po co się starać.Brak dopłaty za dodatkowe funkcje np.piaskowanie jest bardzo niebezpieczne i rakotwórcze.Więc po co się truć .Przy piaskowaniu 40minut przysługuje przerwa20minutowa na świeżym powietrzu według przypisów dotyczących piaskowania.Brak w umowie że wykonuję się funkcję piaskowanie i spawacza.Jak tego się nie zmieni to pracownicy przestaną wykonywać tę funkcję za te same pieniądze co inni pracownicy nie piaskują.Bo po co się truć i narażać się na pylicę a co najgorsze na raka.
    ciekawy

21.12.2018 20:53

Słyszeliście, czy Kambek już przyjmuje do roboty?
    za późno

02.01.2019 08:19

niepotrzebne wysyłanie życzeń lub kręcenie się pod domem co by się przypadkiem spotkać. kambek ,mały ,czaja ani benek nie chcą obecnych pracowników. mi się udało ale jak już pół roku nie pracowałem.
    Justi

14.12.2018 17:33

Jak wygląda sytuacja w księgowości, aż dwa etaty do objęcia?
    Karpik

19.12.2018 16:00

Podpinam sie. Chodzi o Łowyn??
    Justi

21.12.2018 19:41

Oferta pracy jest do oddziału w Zakrzewie
    Karpik

19.12.2018 15:59

Hej wie ktos jak w tym roku beda wyglady karpiki? Czy sami zrobimy mine karpika ?
    Ping

29.11.2018 11:55

PIP ma zwykłych pracowników gdzieś tak samo jak nasi "Panowie Specjaliści"od niczego!Coraz większa rzesza ludzi w biurach,nikt tak naprawde nie wie czym ci ludzie się zajmują,wprowadzają tylko chaos na liniach!
    Max

01.12.2018 10:07

Wnioskuje że jesteś jednym z tych Specjalistów a skoro tak to wpis zrobiłeś w czasie pracy,a to świadczy o tym że brak Ci zajęć? Ale jak jesteś taki mocny stań na którejś z lini na których robi się prawie 400 szt przepracuj 1 rok i pogadamy jaki z Ciebie Specjalista?
    QQa

02.12.2018 13:40

Dlaczego takie narzekanie na specjalistów. Praca głową nie jest łatwiejsza od pracy rękami. Tego zresztą nie trzeba tłumaczyć. Dlaczego ludzie pracujący na linii nie pracują jako specjaliści...? Nie chcieli? :/
    Ping

29.11.2018 09:13

Ci Panowie mają gdzieś szeregowych pracowników, ale zapominają że to my na nich pracujemy.Ci wszyscy "Pseudo Specjaliści "nie są żadną wartością dodana dla firmy.Panowie trochę samo krytyki!
    Tiger

28.11.2018 19:17

Było dziś zebranie firmy Marmite w Zakrzewie gdzie jest planowany remont i delegują ludzi na inny oddział który znajduje się w Łowyniu. Od Zakrzewa jest to bardzo daleko i ludzie będą musieli dojeżdżać do Zakrzewa własnym środkiem pojazdu a do Łowynia autokarem. Ludzie nie zgadzajcie się na takie rozwiązanie. Kto zapłaci za stracony czas przejazdu. Firma powinna być sprawdzona przez inspekcje pracy ponieważ robią z ludźmi co chcą. Przecież to nie jedna firma na świecie a są jeszcze inne.

06.11.2018 06:00

O co tu (usunięte przez administratora) A chodzi???? Ewidentnie firma rządzą pracownicy którzy pracują po 10.... Lat nieroby którym nic lepszego w życiu się nie przytrafiło niż Marmite (usunięte przez administratora) które (usunięte przez administratora) nawet wodę....
    10 lat

07.11.2018 15:18

To źle, że tacy ludzie pracują ? Dzięki nim jeszcze coś czasami się udaje zrobić. Rozumiem, żeTy pracujesz zapewne 2-3 lata, zwiedziłeś już kilka stanowisk kierowniczych i wszystko już wiesz.

27.11.2018 14:57

Co oni robią?? Nic nawet dobrego wrażenia Zostało im parę lat do emy i się trzymają kosztem nowych pracowników Bo jak widzę nowych wykorzystywanych przez nich to mu ich żal Firma spoko ale niestety każdy chce zadzic

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Marmite?

Kontakt - Marmite Sp. z o.o.

Przemysłowa 4 62-070 Zakrzewo

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    Stefan

09.11.2018 18:51

Naprawili już czerwoną bramę ?
    alma

29.10.2018 15:42

Żałuję, że na forum jest taka dezinformacja. Mnie np. interesuje opinia osób pracujących w dziale technologicznym odpowiedzialnym za projektowanie procesu technologicznego form.
    Nowy

11.10.2018 19:30

Witam. Ide rozmowe do Marmite na produkcje. Jakich zarobkow moge sie spodziewać na 1 umowie i jesli bedzie ok na nastepnej jakas podwyzka ?
    ajzol

23.10.2018 09:02

Wszystko zależy od Twojego zaangażowania, jak pokażesz, że chcesz to podwyżka powinna Ci się należeć + ewentualna premia od Twojego przełożonego
    ajzol

23.10.2018 08:58

Zacznijmy od wynagrodzenia... hmm wszystko zależy od tego czego człowiek oczekuje - jako 'świeży' pracownik podejrzewam, że podstawa + premia powinna dać około 2500 netto, jeśli jest taka możliwość to można iść do pracy dodatkowo w weekend za który całkiem przyzwoicie można dorobić (pracownicy z kilkuletnim doświadczeniem i dodatkowymi weekendami zarabiają 4-6 tys zł netto, a nawet wiecej) i właśnie tu zaczyna się 2 sprawa - wszystko zależy na jakim dziale/lini/stanowisku pracujesz, jak dobrze trafisz na produkcji, odpowiednie stanowisko na odpowiedniej linii i jest wszystko wporządku. Są jednak takie linie produkcyjne i stanowiska, gdzie trzeba naprawdę lubić ciężką fizyczną prace... Podsumowując, jeśli nie oczekujesz wygórowanych zarobków w normalnym wymiarze czasu pracy, lubisz fizyczną pracę, gdzie żeby premia się zgadzała to w zasadzie cały dzień trzeba poświęcić się w pełnym zaangażowaniu w pracę to praca dla Ciebie. Co do urlopów i zmuszania do pracy w weekend, nie spotkałem się z większymi problemami. Być może to zależy od kierownictwa... Magazyn? nie mogę się odnieść bo nie pracowałem, ale wydaje mi się, że dużo spokojniesza praca niż na produkcji...
    Ding

20.10.2018 15:27

Jak zwykle kolesie brygadzistow i kierowników dostali podwyżki,reszta obeszła się smakiem!
    pnt

20.10.2018 23:21

a co myślałeś że będzie inaczej

09.10.2018 22:40

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Szanowac ludzi, ich stosunek do pracy, stawiac na jakosc nie na ilosc

02.10.2018 23:04

Daniel

08.10.2018 13:59

Marmite Łowyń nikt nie zmusza do pracy w weekendy. Weekendy są dla chętnych. Co do kasy to można wyciągnąć od 2700 netto do 5000 zależy ile się chce pracować.

09.10.2018 06:51

Serio? Idziesz w weekend... pracy tyle że na 3 zmiany ... Ale ludzi na dwie zmiany... pozostaje robić albo w weekendy albo w tyg po 10 h na 1 lub na 2 zmianie...
    Bonio

18.09.2018 12:19

Pracuje się bez stresu, warunki są ok, wypłata zawsze na czas, często wpadnie jakaś premia i jeśli ktoś lubi siłownie lub basen to jest możliwość otrzymania specjalnej karty, dzięki której jest to bez ograniczeń

26.09.2018 11:36

Taka prawda. Popieram.
    Daniel

08.10.2018 14:01

Co ty gadasz za głupoty? Idziesz kiedy chcesz i nikt nic nie powie.
    D.

04.10.2018 09:58

Hej. Może ktoś się odezwać i napisać, jak pracuje się w Łowyniu? Zarobki, atmosfera wśród pracowników, jak bardzo jest ciężko. Bo jestem przerażona szczerze mówiąc.
    Pipa

05.10.2018 12:34

2500 to bardzo mało biorąc pod uwagę zmiany, atmosfere i ciężka pracę... jak się jeździło do zakrzewa to dostawali się za dojazd. A tak to (usunięte przez administratora) Czasami dają premię od sztuk. Ja za dojazd plus wypłata plus premia w szt dostawali ok 3100. A na dojazd trzeba odliczyć ok 300zl
    stary

06.10.2018 18:12

Odszukaj Kambeka i zapytaj jak i gdzie można dobrze zarobić
    Antoś

05.10.2018 20:54

Kogo znowu zwolnili Kierownika?
    Dorota

14.09.2018 20:00

Może kobiety się wypowiedzią jak to jest jak ma się w marmite okres i trzeba chodzić co godzinę do toalety.....??

18.09.2018 09:36

A nie rozumiem :)
    Baba

05.10.2018 13:20

Można iść do toalety kiedy się chce ale trzeba powiadomić lidera gdzie się idzie (taki ala Monitoring haha) no i najlepiej wrócić szybko
    Nat

04.10.2018 10:04

Jeśli ktoś chce pracować w Marmite to polecam.... sprzątanie. Tzn.zatrudnic się jako.. specjalista do konserwacji powierzchni płaskich. Nazywajmy rzeczy po imieniu bo to Marmiteiod razu awans że sprzątaczki na konserwatora. Praca najebka zmianę od 6-14 A i tak się ma 2 i pół.
    Kanon

17.09.2018 16:01

Z pełnym przekonaniem polecam firmę Marmite jako pracodawcę - jest po prostu fair wobec swoich pracowników. Każdy, kto skupia się na swojej pracy z pewnością zostanie doceniony chociażby w postaci premii, która przy tak dobrym wynagrodzeniu podstawowym daje możliwość naprawdę fajnego zarobku. Wystarczy chcieć :)
    nowy ?

18.09.2018 08:34

Wreszcie jakiś rozsądny głos. Jestem zainteresowany pracą, czekam za rozmową. Czyli realnie , bez nadgodzin, na jakie pieniądze mogę liczyć po okresie próbnym ? Dodam, że mam pracować jako lakiernik. Dziękuję za odpowiedź.

04.10.2018 10:00

Rozsądny głos, bo czyta Pan to, co chciałby przeczytać łącząc się na spoko zarobki.
    szczury

30.09.2018 09:00

Nie do pomyślenia gdzie firma była 10 lat temu a gdzie jest teraz? I dziwne że twórcy nowej potęgi robią teraz wielki exodus z titanica. Nie wierzą w swoje dzieło?
    Radek

11.09.2018 07:46

Jeśli ktoś szuka pracy z możliwością awansu to polecam Marmite! Zaczynałem bez doświadczenia, wszystkiego mnie nauczyli, chodziłem na szkolenia i podszedłem poważnie do tematu, a oni docenili moje starania i awansowałem, także można zarobić ładne pieniądze jeśli tylko da się trochę od siebie...
    Adolf

29.09.2018 19:07

Teraz Radzio gały ciągnie nie na produkcji a w biurze : )

24.09.2018 11:00

Poczatki zawsze bywaja trudne ale potem jest juz znacznie lepiej, sa szkolenia, spotkania itp Szybko idzie sie nauczyc i praca nie jest wcale ciezka jak ktos sie juz wdrozy. Ogolnie nie mam do czego sie przyczepic

26.09.2018 11:35

To od kiedy Ty pracujesz w marmite, że tak dobrze mówisz? Kobiety mające miesiączki muszą czasami chodzić co godz do wc, jak nie częściej, tym bardziej że posiadają one białe spodnie.. wtedy trzeba linię zatrzymywać bo nie ma nikogo na zastępstwo... totalna porażka. Jak ktoś ma gdzieś robotę to może powiedzieć że jest ok, ale nawet na nockach nie idzie zrobić chwili przerwy na napicie się energetyka, pracuje się jak robot. W transie. Sam nie jeden raz nie wiedziałem jak się nazywam i straciłem świadomość, a robiłem z zamkniętymi oczami... gdyby nie radio, uwalilbym się.

26.09.2018 10:15

Nie da się czytać tych Marmitowskich lgarstw. Płacą jakimś przypucowanym lalusiowym lizuskom by wypisywali bzdury wyssane z palca o firmie, która jest tak bardzo prymitywna w swojej organizacji i zarządzaniu by zrównoważyć stosunek pozytywnych opinii do ogromu tych negatywnych. Wszystkim nowym zdecydowanie odradzam tą firmę niezależnie od proponowanej przez nich stawki.
    Władysław

18.09.2018 20:14

Skoro Marmite płynie teraz miodem i mlekiem to niech ktoś napisze czy firma zainwestowała w końcu w jakieś porządne buty robocze dla swoich pracowników czy może nadal łażą w rozwalonych laczkach sklejonych taśma klejąca ? No i pytanie czy naprawili ta czerwona bramę xd ?
    doris

19.09.2018 09:19

bhp już było Nie rozumiem :)
    Patryk

19.09.2018 21:48

Co ty ja mam już grzybicę od tych pseudo butów co niektórzy mają lepsze tylko skąd
    emeryt

11.09.2018 18:00

(usunięte przez administratora)a może by tak comabeck do korzeni.
    stary

12.09.2018 14:38

już wystartowali ? sporo znajomych twarzy już tam podobno działa, co dowodzi że jednak niechciani coś potrafili. nie co obecne nasze gwiazdy. choć od kilku tygodni faktycznie u nas troche lepiej, zobaczymy jak długo.

18.09.2018 08:41

Jest lepiej bo czytają komentarze hahaha huehuehue
    Kruczi

13.09.2018 12:29

Jesli ktos szuka stabilnej pracy z porzadna podstawa to sadze, ze Marmite bedzie dobra opcja, nawet dla osob bez doswiadczenia.To prawda, ze praca jest w systemie zmianowym ale trzeba sie po prostu przyzwyczaic do roznych godzin i tyle :)

Zostaw merytoryczną opinię o Marmite Sp. z o.o.