Marmite

3.3/5

• MyMarmite
  • Do kogo skierowana jest nasza oferta?
  • Moje Marmite
  • Oferty pracy
  • Benefity
  • Proces rekrutacji
  • Nasza struktura

MyMarmite

Do kogo skierowana jest nasza oferta?

Moje Marmite

• Paprocin
  • Mchowo
  • Marcinkowo

3. Opinie o pracodawcach Zakrzewo
  5. Opinie o Marmite Sp. z o.o.

Opinie o Marmite Zakrzewo

Nie przegap nowości o Marmite Sp. z o.o.!

Młody jurny

01.10.2019 22:32

A mnie się tu podoba, robić trzeba jak wszędzie. Zależy od zmiany jeżeli zgrana to miło.sie pracuję, można też się spotkać w weekend np;ognisko i miło spędzić chwilę w miłym i(ładnym) towarzystwie.pzdr moja zmiane;-)
    $$$

30.09.2019 14:47

Polecam Firmę

27.09.2019 10:48

Marmite to najgorsza firma w jakiej byłem, nikomu nie polecam, omijać z dala

28.09.2019 22:26

To idź w okolicy do innej firmy z perspektywą jak tu jest ci źle i nie musisz innych ludzi zniechęcać I psuć im wszystko jak jest sie dzieckiem 20 pare lat to każda praca jest zła i ciężka bo trzeba pracować i pewnie cos wymagają w pracy a w domku mamusia zrobi śniadanko obiadek kolacje a reszte czasu spedze w wyrku albo przed kompem . Zastanów sie zanim cos napiszesz na temat marmite bo nie każdy ma takie zdanie jak ty sa ludzie którzy z uśmiechem idą do pracy a wy im wszystko psujecie tym nie odpowiedzialnym zachowaniem jest ci źle to sie zwolnij i gitara i szukaj czeków cudownego w okolicy co będziesz leżał A kasa sama bedzie sie zarabiala.

30.09.2019 09:25

Pokaz mi tych z usmiechem chyba ze to sa ci tak zwani lizusy
    Panrobol

27.09.2019 20:30

Jak nie zależy Ci na zdrowiu, czujesz się dobrze wdychajac pyły, chemikalia albo rozwalając sobie kolana od dźwigania ponad normy - szczerze polecam, można zaszmacić się za 2.5-4.5 tys miesięcznie :)
    jan

29.09.2019 20:43

O czym ty piszesz na pewno nie pracujesz w Marmite.

30.09.2019 09:23

Tez sie zgadzam z Tobą

21.09.2019 12:04

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Marmite S.A.?
    jan

29.09.2019 20:47

Oczywiście że są. Co roku jest piknik rodzinny, był spływ kajakowy teraz jest organizowany wyjazd na dorsze.

30.09.2019 09:22

Wole pracowac za 1600 i miec zdrowie jak w tym (usunięte przez administratora) i za pare lat nie starczy mi na leki
    Kiedy zły staje się dobry?

27.09.2019 03:24

Nie ma złych ludzi, ale są uczynki, z którymi ludzie czują się źle. Jeśli jesteś oprawcą lub ofiarą, możesz przestać. Jeśli dotychczas gnębiłeś/-aś ludzi lub pozwalałeś/-aś gnębić Siebie, możesz spojrzeć Sobie w twarz z dumą już teraz i powiedzieć: OD TEJ CHWILI ZACHOWUJĘ SIĘ TYLKO TAK, ŻEBY BYĆ Z SIEBIE DUMNYM/-NĄ. Olbrzymią głupotą jest, wiedząc i czując, co Ci służy a co nie, powtarzać stare błędy. Prawdziwym BOHATERSTWEM zaś jest PRZYZNAĆ SIĘ DO BŁĘDU i UCZYNIĆ ZMIANĘ. Jeśli pozwalasz się niszczyć, jesteś sprawcą SWOJEGO ZŁA. Jeśli niszczysz innych, też jesteś sprawcą SWOJEGO ZŁA. Bo to Sobie szkodzisz najbardziej. Przecież to wiesz. Nie zasłaniaj się strachem, on Ci nie pomoże stać się szczęśliwą osobą. Jeśli myślisz, że pieniądze warte są Twojego upodlenia, nigdy nie będziesz szczęśliwy/-wa. Jeśli spojrzysz szczerze na Siebie, zobaczysz, co jest dla Ciebie naprawdę dobre. Nie bój się podążyć drogą dobra, gdyż jest to droga, którą wspiera Bóg. Wybierając dobro, zawsze wygrywasz. Zawsze jesteś wspierany/-a. Jeśli zaś kierujesz się strachem; że Sobie nie poradzisz, że nie będziesz mieć pieniędzy, godnych warunków, że Twoje dzieci będą głodować, to to właśnie na Siebie ściągasz. Wiara kształtuje rzeczywistość. Wierzysz, że nie podołasz, nie podołasz. Wierzysz, że wszystko będzie dobrze - będzie. To bardzo proste. Jeśli wierzysz, że głupio byłoby zmienić sposób postępowania, przyznać się do błędu, uderzyć się w pierś i ze szczerością i odwagą ZMIENIĆ SIĘ NA LEPSZE, nigdy nie będzie Ci się żyło dobrze samemu/-ej ze Sobą ani z nikim innym. Zawsze będziesz mieć ten wewnętrzny rodzaj spuszczenia głowy lub wzroku, nigdy nie będziesz tym, kim chcesz. i jaki/-a chcesz, nigdy nikt nie będzie z Ciebie dumny. Drodzy oprawcy, zróbcie z Siebie przykład - poprawcie Swoje traktowanie innych i Siebie. Może zaproście ekipę i nagrajcie film o tym jak z mobbingu i innych upodleń człowieka wyewoluować w firmę godną kupowania jej produktów i pracy w niej? Stańcie się przykładem i zaróbcie dzięki temu więcej. Stańcie się sławni Swoim bohaterskim przykładem na całą Polskę, może na cały świat! Oczyśćcie Swoje imię. Wiem, że i Wy, a może zwłaszcza Wy nie mieliście w życiu lekko. Wiem też, że stać Was na to, Wierzę w Was. Nie poddawajcie się tylko dlatego, że dotychczas nikt (nawet Wy sami) w Was nie wierzył. Drogie ofiary, naprawdę stać Was na więcej. Sprzeciwcie się, stańcie w Swojej obronie, wystarczy decyzja; TRAKTUJĘ SIEBIE GODNIE, a więc i inni Mnie tak traktują. A jeśli tego nie robią, zmieniam pracę, relację, środowisko. Jeśli działam w zgodzie ze Sobą, jestem ocalony/-a, jestem zdrowa/-y, jestem szczęśliwa/-y, jestem z Bogiem. Uzdrawiam. Życzę Ci OSWOBODZENIA ze Swoich własnych kłamstw i słabości, Miłości i Szczęścia. Uwierz w Siebie.

27.09.2019 08:38

Dziwaczny, nic nie wnoszący elaborat o prawdach transcendentnych. Jeśli warunki pracy nie odpowiadają, logicznym pomysłem byłoby znalezienie innej pracy. Jeśli pracodawca łamie w jakikolwiek sposób prawa pracowników logicznym byłoby poinformowanie odpowiednich instytucji. Zakładam jednak, że tak duża firma produkcyjna nie pozwoliłaby sobie na kombinacje, pewnie wizyty PIP ma non stop i - jak myślę - wychodzi z nich obronną ręką. Proponuję mniej frustracji i więcej racjonalnego myślenia
    zloty

28.09.2019 17:51

piekne, trafione, blyskotliwe. inni pewnie pytaja jak?
    Tak

27.09.2019 10:53

Szanujesz sie? To tu nie przychodz. Pomiatają czlowiekiem
    Tomasz

23.09.2019 18:52

W każdej firmie jest podobnie. Każdy wymaga jestem pracownikiem już 12 lat. Powiem tylko, że źle mi się pracuje, ale tylko dlatego, że do pracy przychodzą teraz lenie smierdzą y bez szkoły i umiejętności, którzy chcą zarabiać nie pracować. Dobrze, że nie jestem kierownikiem bo tylko współczuję męczyć się z tą patologią.
    Wiesiu

20.09.2019 14:37

Tak czytam to wszystko aż mi się śmiać chcę. Ludzka głupota nie ma granic. Ludzie sami na taką atmosferę pracujecie każdy każdego obwinia ale jak ma sam od siebie coś dać, coś zrobić bez interesównie to już nie i te słowo wyj.. Mam hu.. Niech idzie drugi zrobi albo głową do góry jako nie widzisz problemu a puzniej się dziwisz jeden z drogim że nie dostajesz podwyżki bo jak ktoś może dostanę nagrodę za wykonanie swojej żeteknej pracy jak olewa wszystko, jak tylko umie np. Kółka zalewać i welce fachura wykaż się pokaz co umiesz a jak się nie podoba to idźcie do Samsunga lub amici tam zobaczycie jak jest naprawdę będziesz zap.. 12 godz z dojazdem 15godz i wypłata 2300 przy dobrych wiatrach a wy nażekacie że 3500zl mało to trzeba było się kur uczyć a nie teraz nażekać
    Waldi

20.09.2019 12:08

Zmuszanie do pracy w weekendy.? Przychodzą brygadziści w środę pytają się czy jestem chętny na weekend jeżeli mi pasuje to idę jeżeli nie to mówię że tym razem nie i po sprawie. Nikt mnie nie zmusza.
    January

20.09.2019 11:34

Wiecznie źle. Polacy tylko potrafią narzekać. Jak by nie było zawsze źle. Czytając wasze komentarze dochodzę do wniosku że sami jesteście sobie winni tej atmosfery bo to wy sami tworzycie tą firmę. Kto chce pracować to będzie a jak komuś się nie chce to szuka winnych dookoła.
    Jans

20.09.2019 01:47

Tyle pieniędzy ładują a nie potrafią narzędzi kupić do skręcenia palet ile to kosztuje 100 za fkretarke? A nie wspomnę o przerwie znajomy był raz na wysyłkach ani razu nie był na przerwie, czarny przyjechał ze je się na stołówce , To skąd czas na załadunek? Tak samo jak nie ma szacunku do pracowników klnac kto klnie do pracownika?
    Bartooo

08.09.2019 17:21

Siema właśnie czytam o tej firmie bo się przeprowadziłem do Dopiewa i szukam pracy i pojawiła się w skrzynce gazeta z ofertą pracy od Marmite chciałem iść bo dla mnie blisko ale teraz jestem zdegustowany i nie wiem czy to dobry wybór samochodu nie mam a tak bym miał pod ręką pracę

20.09.2019 00:29

A ty idiota ze tobie nie nie podoba sie to zmień prace!!!
    Ktos

20.09.2019 01:51

Tak zwany lizy (usunięte przez administratora)

19.09.2019 23:35

Osoby które pisza takie rzeczy chyba nie grzesza inteligencją, to jest po prostu zazdrość ludzi ze jedni sie starają i uda im sie cos osiągnąć a drudzy zazdrosza i potem kopia dolki pod nimi i wlasnie tacy ludzie psują cala atmosferę w firmie nie podoba sie wam bo jest tak czy tak to sie zwolnij a nie piszesz1 bzdury ja pracuje prawie rok i nie narzekam robie to co lubie a jak ktoś przychodzi do pracy z założeniem od początku o Boże jak mi sie nie chce to niech spierdala.z tej firmy nigdzie nie dają pieniedzy za darmo A pisać bzdury to każdy umie.wlasnie tacy ludzie psują wszystko w firmie dosyć ze inni musza na nich pracować to jeszcze osmaruja negatywnie firmę naprawdę żal takich ludzi.
    ????????????

19.09.2019 22:38

Pozdrawiam chlopakow z ekstrudera????????????????
    Jarooo

19.09.2019 22:03

Będą podwyżki 3.2zl miesiecznie
    Jas

19.09.2019 21:39

Nawet porządnej stołówki nie ma wszyscy się nie mieszczą, więcej ludzi na produkcję A ci odbierają z pakowanie chapia jak osły, a o znajomości tobjuz nie wspomnę..
    Ania

19.09.2019 19:41

Witam. Chciałam się zapytać przed rozmową kwalifikacyjną jaki system ERP jest w Marmite S.A. ? Będę wdzięczna za odpowiedź.

19.09.2019 20:40

Oni są spółką z o.o.

19.09.2019 20:45

W sumie racja, nawet Ja nie zauważyłem, ale system chyba ten.

19.09.2019 18:52

19.09.2019 20:34

Oj tam oj tam adolfinka się poprawi i będzie ok a ruda jak lubi i nie może sobie znaleźć nikogo w swoim wieku to trudno. Tak ma kukły w łbie. Generalnie spotkanie ok dyrektor i wypowiedzi na duży plus wszystko jasno powiedziane. To nie firma winna tylko ludzie zwykli pracownicy na około robiom sobie pod górkę człowiek człowiekowi wilkiem.
    Bogu

19.09.2019 17:05

Dzisiaj mieliśmy spotkanie dotyczące rzekomych "oszczerstw" na stronach internetowych na temat naszego zakładu. Prawda w oczy kole i łatwiej się wyprzeć, niż zaakceptować jako fakt i próbować coś zmienić. Dopóki Ci ludzie (oprawcy) nie przejrzą na oczy co faktycznie dzieje się w ich zakładzie i wszystkiego będą się wypierać jak dotychczas stosują tę technikę, to nic się nie zmieni a przecież taka atmosfera nie powinna mieć prawa bytu. Szczerze gardzę kłamstwem, a na każdym kroku jest ono tam obecne. Nie zamierzam wyrażać się wulgarnie, a tym samym braknie mi słów jak opisać te piekło. Liczę na to, że ktoś z wyżej postawionych osób wstawi się za nami i że nie będzie to chciwy Jarek czy napalony Grabol czy w ogóle niezaangażowany Tomek. Bogu ma was w opiece, ale też ma ważniejsze sprawy na głowie niż jakieś zawiści, chciwości, zazdrości i obłudę, bo z tym każdy na poziomie CZŁOWIEKA potrafi sobie poradzić, trzeba chcieć, a niekiedy trzeba coś zrobić. Make love, not war!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Marmite?

Kontakt - Marmite Sp. z o.o.

Przemysłowa 4 62-070 Zakrzewo

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    prezes

07.09.2019 23:14

jeśli pracujesz w marmite leki przeciwbólowe zabierasz codziennie do pracy... firma jest nastawiona tylko i wyłącznie na ZYSK. w Łowyniu na spotkaniu z Panią od innowacji dowiedzieliśmy się że właściciele nie chcą dawać pieniędzy na modernizację i ulepszanie lini produkcyjnej bo zakład nie przynosi należytych zysków. teraz zaczyna sie wielkie oszczędzanie. czyli robimy brodziki o 2 milimetery mniejsze itp.. jeśli 'mądrzy' policzyli że jesteśmy w stanie produkować 800 sztk. na zmianie (haha) i przedstawili to właścicielom, którzy zainwestowali miliony zł w ten zakład to pownni mieć wyjazd od razu. oczywiście kierownik twierdzi że jest stanie przyjść na produkcję i pracować razem z nami żeby osiągnąć należyty 'cel' kierownik ten wmawia liderom że mają wywierać presje na pracownikach. i że mają mu dodnosić .. firmia to zagraniczy kapitał który chce z Polaka wycisnąć jak najwięcej. między innymi przez takich dyrektorów i kierowników jakich mamy.. oni biorą 4 razy większą pensję niż my na produkcji. w firmie w tej nawet nie wypłaca się 'szkodliwego' bo przecież wydzielany miedzy innymi styren jest zdrowy :) tutaj jest propaganda suksesu. jogurty czy obiady w weekendy czy uścisk dłoni kierownika za utratę zdrowia.. jedne wielkie dno te marmite i tyle.
    xxx

19.09.2019 15:18

Był byś zainteresowany zakupem słownika ortograficznego?Tanio sprzedam :)
    Polonista

19.09.2019 16:39

Polecam abyś sam przestudiował ten słownik zanim zaczniesz krytykować innych ludzi za błędy. W języku polskim byłbyś piszemy razem i staramy się nie zaczynać od tego zdania.
    Produkcja

19.09.2019 01:44

Smieszny filipe. To chyba chcial zostac fotografem ale cos mu nie pyklo a pinokio tylko takich wspiera firma ma problem nie z ludzmi tylko z kierownictwem banda burakow
    pinokio ;)

12.09.2019 06:56

ewidentnie czuć coraz bardziej oszczędności. mieliśmy wypłacaną premię perfekcyjną w wysokości 250 zl. - ms. zarząd podjął decyzje o wycofaniu z tej premi. na czym po prostu jako pracownicy tracimy. to wszystko co się dzieję nie idzie w dobrym kierunku. atmosfera pracy jest okropna, głównie w Łowyniu. liderzy dali by sobie za stówe (usunięte przez administratora) ogolić ale nimi steruje znany w Łowyniu pinokio. a nos rośnie i rośnie...
    Robol

13.09.2019 21:27

Jako zwykły pracownik produkcji na okresie próbnym możesz liczyć na 3200zł brutto. Jeśli po okresie próbnym dostaniesz umowę jako np. Pracownik produkcji - polernik wynagrodzenie wynosi 3800zł brutto, pracownik produkcji - lakiernik otrzyma stawkę 4200zł brutto. Do podstawy doliczana jest premia maksymalnie 20% w zależności od wyników całej linii
    nick1

14.09.2019 06:56

20 % ? haha i czym ty piszesz? chyba dla kierowników. NIE ZAWYŻAJ STAWEK. W Łowyniu stawka to 3600 dla polernika a dla lakiernika 3900.. max 12% premi ( co jest nie możliwe) zazwyczaj jest premia ok 10% jeśli jest wyrobiona norma.. no oczywiście wiadomo wszędzie biegiem..
    Święta trójca

13.09.2019 19:01

Witam potrzebuję zasięgnąć informacji, dlaczego Jakub.G został zwolniony?
    Slim

12.09.2019 14:45

Praca jest ciezka,ale do wyrobienia. Gorzej z współpracą ,starzy pracownicy zamiast pomoc,wytłumaczyć podkladaja nogi. Nowy pracownik ma ciężko,jest szykanowany ...Brygadzisci z którymi mam do czynienia są ok,dziwi mnie że pracownik potrafi odmówić pracy która wymaga brygadzista ,krzyczy na niego.Brygadzista też człowiek powinien wymagać, bo od niego też wymagają. Ludzie żyją plotkami zamiast skupić się na pracy ,brak współpracy,jeden kończy i wychodzi drugi musi do końca pracować.przydaloby się świeże spojrzenie na pracowników, bo jeśli ktoś kto pracuje parę lat, rządzi,to Nowy odejdzie choćby pod wpływem presji i atmosfery .
    Anonima

10.09.2019 19:54

Zakrzewo to co się tu dzieje to wielka porażka.Na początku roku obiecują podwyżkę a teraz głupie tłumaczenia. Oszczędności na każdym kroku.Liderom się w głowach poprzewracało nagonka na młodszych pracowników a starym nic nie powiedzą sami nic nie robią tylko patrzą żeby za nich zrobić stresują i mobingują.Tak jak mi się chciało przychodzić do pracy tak teraz się odechcewa.Same (usunięte przez administratora) kapusie Okłamywanie i wciskanie kitów przez kierownictwo.Tylko sztuki się liczą a pracownik zwykły robol i potrzebują takich co są na każde zawołanie (usunięte przez administratora) Sierdalam z tej firmy z roku na rok co raz gorzej i w końcu to doprowadzi do bankructwa.
    dawny pracownik

11.09.2019 21:51

Czytając to co piszecie o mojej kochanej firmie, której potęgę budowałem od pierwszego dnia i w której prace mogli znaleźć tylko najlepsi z najlepszych nasuwa mi się tragiczne pytacie... coście gamonie uczynili z tą krainą...
    Lowyniak

20.08.2019 16:35

Jeżeli chcesz kłócić się o brodziki, być codziennie obgadywanym, pomiatanym, rzucanym po stanowiskach to zapraszam do Łowynia. Nie znajdziesz tam kolegów co najwyżej fałszywych ludzi. Jak będziesz kapować to masz szansę na awans.
    Lowyniak1

21.08.2019 19:55

dokładnie. ludzie są tu tylko statystyką. firma w Łowyniu to jedna wielka porażka. kierownictwo to śmiech na sali. brygadzista z magazynu tylko łazi i kapuje widocznie ma jakiś osobisty problem. po urlopie jeden wielki bałagan. problemy z szafkami itp.. atmosfera po prostu okropna, wstrętna, obrzydliwa. prawdopodobnie wypłaca się jakieś benefity za kapowanie bo to normlane nie jest.. robienie zdjęć itp. liderzy też sie zerwali z księżyca nie wiadomo kim są. a szkoda gadać. uciekać uciekać i jeszcze raz uciekać z marmite w Łowyniu.
    Jbćmrmte

10.09.2019 13:06

Brygadziści na magazynie? Haha (usunięte przez administratora) to mało powiedziane. Myślą, że są najważniejsi, a tak na prawde, to zwykli (usunięte przez administratora) Seria niefortunnych zdarzeń dopiero ich czeka, karma wraca
    Jan

04.09.2019 00:13

Patola,patola i jeszcze raz patola. Zmuszanie do weekendów na dwie zmiany niedługo na trzy. Brak narzędzi i traktowanie ludzi jak (usunięte przez administratora) Jak najdalej od marmite łowyń.
    xyz

08.08.2019 22:55

Jesli chcesz byc szczurem a nie czlowiekem w firme,gdzie nie szanuje sie ludzi,gdzie panuje kolesiostwo i patologia jestes odpowiednim kandydatem na robola marmite. Za rekord producyjny firma kupi ci pol spalonej pizzy . zapraszamy

27.08.2019 21:47

Trafiłeś w 100%.jedna banda jeden gnojownik. Uciekajcie byle gdzie
    Zakrzewo

03.09.2019 10:29

Cieszcie się, że dostaliście. Nam obiecali hamburgera za wyniki lipcowe. Do dziś czekamy. Ciekawe, co obiecają za sierpień?

27.08.2019 21:53

Wiadomo Międzychód i knieje w około nie ma pracy i tylko to ludzi tam czyma
    Ktoś ktoś

02.09.2019 00:48

Knieje masz u Cb

31.08.2019 00:41

Loteria ruszyła kto ze specjalistów będzie następny przygotowania do sprzedaży firmy nabierają tempa. Może tym razem na Ciebie kolej, będziesz czekała/czekał a może wyprzedzisz "konsultantów". Produkcja też już może szukać szczęścia u bardziej stabilnych pracodawców... Loteria ruszyła.
    nick

31.08.2019 21:50

Gdyby tylko był ktoś chętny kupić, bo problem prawdopodobnie jest tylko taki. Całej reszty bym się nie martwiła, od blisko 10 lat wszystko kręci się w jednym błędnym kole. Zostają ci którzy mają elastyczne kręgosłupy, a cała reszta poddaje się szeroko pojętej rotacji. Wszyscy zadowoleni, i ci którzy mają nadal pracę kosztem kręgosłupa i ci którzy zostają skreśleni i mają przez najbliższe miesiące/lata płacone ciężkie odszkodowania i odprawy a i ci którzy po wchłonięciu cennej wiedzy trafiają do konkurencji. Produkcja ? Tam się nic nie zmieniło i nie zmieni, bo nie ma na to chęci i czasu w tym wirze zmian. Ratunkiem są pasjonaci i praktycy a nie karierowicze z pięknymi tabelkami, ale to nie jest dziś w zgodzie z profilem firmy.

01.09.2019 09:20

Myślałem, że jakieś zwolnienia nowe. Piszesz jakby było bardzo źle, a firma cały czas funkcjonuje i to chyba całkiem nieźle.

28.08.2019 16:07

w Łowyniu wymyślili żeby ludzie przyszli na 2 zmianie w sobotę w tych gorączkach do pracy..
    produktywność

26.08.2019 22:58

Firma fizycznie wykańcza. na większości lini, stanowiskch trzeba latać biegem. takie normy są sprzeczne z naturą człowieka. człowiek ma swoją wytrzymałość. rece, kręgosłup masz jedne. nikt ci utraconego zdrowia w tej firmie nie zwróci. nie polecam.
    realizacja_celu

27.08.2019 15:47

Mogę zrozumieć, że nie masz pojęcia o realiach panujących na produkcji, bo w biurze czy się siedzi czy się leży przypuszczam, że jest na 10-go zawsze tyle samo. Ale choć nie dolewaj oliwy do ognia tymi komentarzami.
    Baba

02.08.2019 11:59

Chciałam podjąć pracę w Marmite Łowyń, ale waham się bo wiele złego słyszałam o tym zakładzie. Co sądzicie ?
    wykończony

23.08.2019 06:52

daj sobie spokój. nie są warte te pieniądze tego stresu i utraty zdrowia. nic fajnego cie w Łowyniu nie spotka. pracuje 1,5 roku. i. czy lepszej okazji od razu uciekam z tej fabryki
    Nowy

31.07.2019 13:17

Witam, zastanawiam się nad pracą w dziale technicznym, może się ktoś wypowiedzieć jak wygląda praca? Czy wszystko ok, może nawet ktoś napisze jak zarobki.
    nadzieja

17.07.2019 08:27

Wraca stare, dobre, szwedzkie Marmite ? Wreszcie specjaliści wszelkiej maści w zostaną zdemaskowani.
    wąs

19.07.2019 05:16

230 godzin i 3300 na łape ? Trochę daleko tym stawką do skandynawii :) Ale dobrze że cokolwiek jest dla tych wszystkich którzy nie sprawdzili sie u nas, włącznie z dowodzącym
    stary

19.07.2019 19:21

A za kogo wąs może się uważać pisząc u nas??? Dawnym dowodzącym to wąs może żyletki ostrzyć.
    Piękny

05.07.2019 23:26

Pracowałem tam prawie 20 lat, 100% kierowników ,w tym również dyrektor nie nadawali się do pracy ,a teraz udają fachowców- (usunięte przez administratora)i reszta panów nadawała się w tamtych czas do zwolnienia,teraz są specami.Prawdziwych fachowców wyprowadzała ochrona ,lub sami sięzwalniali. Pozdrawiam starą gwardię z marmite
    broda

06.07.2019 18:21

Masz dużo racji w tym co piszesz. Jeśli lubisz te robotę możesz zrobić tak jak ja.
    starych drzew się nie wyrywa

07.07.2019 07:45

Popieram, ja wyszedłem za bramę po 16 latach bo nie mogłem na to patrzeć. Problem ludzi których wymieniasz jest taki, że muszą tam pracować bo choć próbowali to nikt inny ich nie chce u siebie widzieć. Zrób jak pisze broda, bo jeżeli nie dałeś się obedrzeć z moralności to znajdziesz miejsce u starych. Oni mają się bardzo dobrze i są w wielu fajnych miejscach, robią też fajne rzeczy a nie tylko klepią to czego 30 lat temu nauczył ich pewien Szwed.
    wkurzony

26.06.2019 20:15

Firma w Łowyniu to porażka po całości. Na każdym kroku tylko kapowanie, donoszenie, robienie zdjęć. Tu są chore relacje międzyludzkie. Wszędzie wyścig szczurów. Jak jednej brygadzie idzie dobrze to druga zrobi wszystko, żeby to zniszczyć. Kolegów to można na palcach jednej ręki policzyć. Musisz uważać z kim i o czym gadasz. Gadają z tobą a za chwilę obgadają cię za plecami. Awansują ludzie co wogóle na swojej robocie się nie znają, kapusie i kolesie liderów i brygadzistów. Normalnie wazeliny nie potrzebują. Niektóre osoby jak już dostaną awans to wtedy zaczynają się cyrki. Zapominają o swojej robocie, latają po hali i zajmują się wszystkim tym czym nie powinni. Kierownictwo też jest cwane. Kłamią jak z nut. Teraz na hali są upały powyżej 30 stopni a oni chodzą po brygadach i pytają czy będziemy pracować po 10 h i zaczynać nocki od niedzieli. Śmiech na sali. Jeden z "kierowników'' mówił, że dach firmy będzie polewany wodą, żeby chociaż trochę było chłodniej po czym oblali dach ale tylko tam gdzie jest lakiernia. Śmiechu warte. Mają wywalone na ludzi. Masz zapieprzać, sztuki robić, ch** z upałami. Te śmieszne "podwyżki'' co dali ostatnio to mogą sobie wsadzić. Budują nowe linie, bo jakieś specjalne brodziki będą jechać, tylko ciekawe gdzie ludzi znajdą jak teraz dużo obsady im brakuje. Nie polecam pracy w tej firmie.
    wyczerpany

01.07.2019 16:50

również pracuje w Łowyniu i w zupełności się z tym zgadzam i potwierdzam.. i nie polecam pracy w tej firmie
    broda

02.07.2019 23:19

Potraficie tylko narzekać i nic więcej A ja przenoszę się za chwilę do kambeka Byłem widziałem inny świat
    Mądry

26.06.2019 23:46

Woda do kąpieli z beczki od traktora do spuszcania gnojowicy na polu!!!
    Adolf

20.06.2019 12:51

Witam.firma jak i praca ok tylko ludzie mają zjebane łby sami podpierdalacze liderom to całkiem się (usunięte przez administratora) w głowach większosc to po gimnazjum młode szczóry po amazonie lub samsungu co nie mają pojęcia o robocie .i nic lepszego im się nie przytrafiło laski to dawają (usunięte przez administratora) za posadki większosc to wiejscy rapeży i księżniczki scigają się zmianami i po co jak tak wszyscy mają ich w (usunięte przez administratora) .jak ktos chce skończyć w psychiatryku to zapraszam.
    excellent

21.06.2019 15:34

Sporo prawdy w tym co zauważyłeś, niestety to ludzie ludziom zgotowali ten los. Potwierdzam, że to fajne miejsce a pracę da się polubić, wynagrodzenie na poziomie i na czas, cała reszta już na minus - atmosfera, autentyzm, szczerość i zespół to słowa które kilka lat temu straciły na znaczeniu. Pamiętaj też, że za każdym wyścigiem stoi nagroda, szkoda tylko że nie dla tych którzy biegli. Kreatywność pracowników niższego szczebla jest tłamszona a najbardziej trafne pomysły przypisywane menagementowi który to ma zawsze łatwiej zaprezentować podsłyszane rozwiązanie jako swoje. Niestety ciągłe zmiany zarządu nic nie dadzą dopóki pozostaną ludzie średniego szczebla oraz ci o których wspominasz bo to tak jakby włożyć do fiata silnik od mercedesa i oczekiwać że pojedzie jak mercedes. Świat jest piękny, tylko ludzie to ....

Zostaw merytoryczną opinię o Marmite Sp. z o.o.