Marmorin sp. z o.o.

Wschowa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 127 ocen.

Marmorin sp. z o.o.
2127

Opinie o Marmorin sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marmorin sp. z o.o.

Julita

Czy jest ktoś na forum kto może opisać jak wygląda praca? Jaka jest atmosfera? Czy są wypłaty na czas, szkolenia? @Gimbus, dlaczego uważasz, że jeśli ktoś ma trochę oleju w głowie to ucieka z tej firmy? Możesz podać jakiś przykład?

anonymous

Jest dojazd grupowy do Góry ?

anonymous

Czy jest zorganizowany dojazd do Góry?

Szukasz pracy?

Kontrola

Co robi na magazynie ten gruby z wąsem ? Za każdym razem jak tam jestem to siedzi za biurkiem i się w ten monitor gapi chyba jakiś ciekawy film mu puścili.

wózkowy
@Kontrola 13.05.2018 09:15

On jest góru...Smięrdzącego z mordy i Władcy utopionego fona w sedesie i reszty rodzinki.pl

Gimbus

Kto ma trochę oleju w głowie to ucieka z tej firmy. Proszę o użyczenie trochę tego oleju innym kolegom

??

Jak tam wypłaty?? są??

anonymous
@?? 13.05.2018 12:31

a ty nie masz? :D

Norbert

Jesteście pewni, że o własnej firmie nie można napisać coś pozytywnego?

Spostrzegawczy
@Norbert 08.05.2018 16:09

Można: coś pozytywnego.

Spostrzegawczy

A może to zakład pracy chronionej? Bo kolejne miesiące uciekają, ludzie wartościowi odchodzą, a prawdziwe źródło problemu ciągle ma się świetnie i żaden właściciel tego nie widzi.

zdzirek
@Spostrzegawczy 09.05.2018 13:54

problem jest oczywisty firma od pewnie 8 lat na siebie nie zarabia i wszystko wyglada jak wyglada a przepasc miedzy marmolandia i zdrowymi biznesami sie tylko poglebia

Tillman

W tej firmie obowiązuje prosta zasada im głębiej palca wkładasz tym jesteś lepszy :) Jeśli nie wkładasz to kij Ci na drogę heheh

Script kiddie

Jak wam ludziów brakuje to zapytajcie się Pani dzasty czy nie ma wiecej szwagrów lub braci na bezrobociu co na rdzawej furmance mają napis DGR. Łatwo poznać tą hołote. Tam jedyni tacy jeszcze przyjdą do pracy....

dziadek
@Do Księciunia Scripta 07.04.2018 02:04

trójkąt bermudzki pegeerusów !!!

Marmorin to popelina

Gdzie wasza strategia rozwoju Marmorin R&D? Idzie precz ze Wschowy, damy sobie rade tu bez was. W Indiach, Wietnamie i Tajlandii znajdziecie pracowników, tam będzie wasza nowa kwatera. B jak barany

Witek Czadoman
@Majonez kielecki 17.04.2018 00:54

Czyli kolejna morda do koryta, ogarnie

??

Ludzie co to za dziwna firma po której chodzi prezes i opowiada, że firma przynosi 300tys strat miesięcznie co mamy o tym myśleć my pracownicy a co wierzyciele i dostawcy surowców?

Hodowca papug
@?? 11.04.2018 09:38

Jak chcesz, żeby papuga nie skrzeczała nad uchem, to ją wypuszczasz, niech se polata. Zmęczy się, przestanie i sama do klatki w kącie trafi.

cuda

Cudotwórca Ben już coś zdziałał ? Jeszcze pracuje ? Bo etap bycia we wszystkich działach ma już chyba za sobą.

yasta
@cuda 12.04.2018 11:08

Bo to jest wlaśnie jeden z tych tzw najbardziej idiotycznych błędów drugi w akwarium

Julita

@Analityk, dlaczego uważasz, że na stanowisko polernik nie trzeba mieć kwalifikacji? Uzasadnij swoją wypowiedź bardziej merytorycznie. Jeśli chodzi o pracę na określonych stanowiskach to są zwody, które wymagają większych albo mniejszych kwalifikacji. Są również takie które wymagają określonych umiejętności albo kwalifikacji, które są potwierdzone odpowiednimi dokumentami. @Byly, Twój wpis jest bardzo niejasny. Dobrze by było abyś wyjaśnił zrozumiale co masz na myśli. Jeszcze chciałam nadmienić, aby stosować się do regulaminu forum i nie wpisywać danych osobowych współpracowników, ponieważ są chronione prawnie https://www.gowork.pl/regulamin

Analityk
@Julita 06.04.2018 11:32

Ogólnie mówiąc: polernik to wartościowy pracownik z umiejętnościami i talentem, których nie wynosi się ze szkół, zaś kwalifikacje to zespół określeń nie zawsze popartych umiejętnościami, które za uczęszczanie dostaje w szkołach i na kursach. Dlatego to pierwsze - wiele, wiele warte, mają polernicy, a to drugie kadra - zwykle miernej wartości wymagającej jeszcze wieloletniego polerowania życiem choć w niektórych przypadkach i tak nic to nie zmienia. W biznesie jest jeszcze trzecia grupa: właściciele. Ci bywają różni, ale niestety nader często nie mają ani szkół, ani talentu.

Byly

A robi u was ten pajac malek jeszcze? Ten to trzode sial. Pokraka jedna !!!

Wschowiak
@Byly 04.04.2018 15:18

Robi ale w kacie sie schowal z ta swoja mala czarna swinka. :-)

Analityk

Ostatnie ogłoszenie wiele tłumaczy: jeżeli na stanowiska niewymagające kwalifikacji szuka się osób z kwalifikacjami (polernik) to wiadomo, że stanowiska wymagające kwalifikacji (kadra) obsiadują ludzie bez kwalifikacji. Równowaga w przyrodzie musi być zachowana.

Polernik
@Analityk 02.04.2018 12:06

@Analityk, praca polernika wymaga kwalifikacji i doswiadczenia. Inaczej zrobic trzy sztuki na zmiane i to w wersji analnej.

WySSany

Wykwalifikowany polernik? Czy Was do reszty pogięło? Nie trzeba do tego żadnych kwalifikacji, a ręce za parę lat będą się trzaść....mur nie beton.

PJ

Kim jest ten zabor o którym piszecie? To jakiś woźny, pracownik działu wazeliniarni czy kto?

PJ
@baron 24.03.2018 20:46

Tak własnie myślałem, że to nic dobrego być nie może.

STARY

prawda jest taka że jak w (usunięte przez administratora) nie będziesz wchodził to o podwyżce zapomnij..przez ponad dekade tyle zabor obiecał że teraz ja (i nie tylko) zarabialibyśmy tyle co MISTRZU

Kaklo
@STARY 23.03.2018 11:07

Ten to wszystkim wchodzi w ****

Baran

Dzięki za zajebistą oferte pracy.....szlifierz....no aż się uśmiałem z tego co proponują ludziom. Szukają 40 murzynów. Znajdą 40 żmij na pustyni Sahara.

Robert

Patrzę na forum i myślę, że robicie sobie niezłe piekiełko. Nawet najlepsza firma bez dobrych ludzi nie stworzy dobrej atmosfery

Nick
@Robert 18.03.2018 11:49

Dajcie sobie spokój z tą firmą.

Loki

Jak idziesz do Marmolandu na interwju, to mow, że będziesz lojalny jak pies, że oh ah cudenka robią ... Unikać tylko gangu disazajnerow, bo ci najpierw mówią i to dużo, a potem robią zamiast odwrotnie ...dizajner ma dewizę, żeby dobrze sprzedać bajke

buli

banda idiotów ,, ...żeby tam się przyjąć do pracy trzeba się mocno zastanowić ...wykorzystują pracowników , tam jest jak w obozie masakra ,,,odradzam ten zakład pracy ;P

Robert

Buniu i Wincenty... Zachowujecie się obaj jakby Wam sufit spadł na głowy. Nie chcieliście przyjąć mnie i mojego kumpla, to znaleźliśmy pracę w Lesznie, a mój inny ziomek dostał się do Werner Kenkela. I kij Wam w oko. Wydaje Wam się, że Marmorin to jedyna firma w okolicy, i w dodatku najlepsza. A tak naprawdę to (usunięte przez administratora) kiła i mogiła. Tak Vincent ---> YOU ASSHOLE

PJ

Zastanawiałem się nad pracą tam, ale czytam i widzę, że liczba wpisów negatywnych, szczególnie o kadrze, jest olbrzymia. Jakoś nie wierzę do końca, że nigdy nie było w tej firmie nikogo, kto by nie umiał rozmawiać z ludźmi i ich szanować?

Jogi

Dla waszych pomazancow i Dyrektorów mam bilety Byznes Klasa w jedną stronę do Kościana albo Rawicza, taka opcja wyboru, na wieczne wczasy pod gruszą

Wania
@Robochlop 14.02.2018 20:12

Wincenty jest pie....y.

Robin z prowincji

Buniu to zatrudniasz czy nie, bo raz mówisz tak a drugi inaczej. Weź się chłopie ogarnij i scisnij swoje zacne i sute jajeczka

Była

Bo w marmorinie potrzeba albo porządnego zarządu.. (który wprowadzi nowe technologie i automatykę i surowiec pierwszej jakości) albo pracowników fachowców takich jak kiedyś. Pierwszego nie ma wcale drugiego też już prawie nie ma...

Rumcajs
@Kitka 13.02.2018 19:23

Czarna to dopiero fachowiec M&M, ta jak zaleje formę...to zlatują się muchy

anonymous

Z wielką przyjemnością zawiadamiam Zarząd, że dzisiaj skończył mi się papier w WC. Nie miałem czym się podetrzeć i urwałem trawy na łące. Dla CEO mamy jogurcik na rozjasnienie i sok z gumijagod.

ciekawy

Jestem zainteresowany pracą, tylko ze tu nie ma dobrych opini? dlaczego?? Ile za sobote? jakie premie? ile podstawa? ile macie?? wschowa vs starkowo? gdzie lepiej?? Czekam na opinie nie tylko złe... :)

Beny Hill
@ciekawy cd 09.02.2018 21:31

Kilku moich znajomych robiło w tym cyrku i każdy mi odradzał, kiepskie kierownictwo i warunki pracy. Fakt, że płacą tam nienajgorzej, ale jak sobie nie wywalczysz stawki to zapomnij.

Zostaw opinię o Marmorin sp. z o.o. - Wschowa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marmorin sp. z o.o.