Marmorin sp. z o.o.

Wschowa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 124 ocen.

Opinie o Marmorin sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marmorin sp. z o.o.

Jogi

Dla waszych pomazancow i Dyrektorów mam bilety Byznes Klasa w jedną stronę do Kościana albo Rawicza, taka opcja wyboru, na wieczne wczasy pod gruszą

Robochlop
@Jogi 14.02.2018 07:37

Vincent ma cykora

Wania
@Robochlop 14.02.2018 20:12

Wincenty jest pie....y.

Robin z prowincji

Buniu to zatrudniasz czy nie, bo raz mówisz tak a drugi inaczej. Weź się chłopie ogarnij i scisnij swoje zacne i sute jajeczka

Była

Bo w marmorinie potrzeba albo porządnego zarządu.. (który wprowadzi nowe technologie i automatykę i surowiec pierwszej jakości) albo pracowników fachowców takich jak kiedyś. Pierwszego nie ma wcale drugiego też już prawie nie ma...

Kitka
@Była 13.02.2018 17:50

A mało to macie fachowców z konkurencji ? Oni akurat wiedzą jak robić wielosztuki. To może jednak z Wami jest coś nie hallo ?

Rumcajs
@Kitka 13.02.2018 19:23

Czarna to dopiero fachowiec M&M, ta jak zaleje formę...to zlatują się muchy

anonymous

Z wielką przyjemnością zawiadamiam Zarząd, że dzisiaj skończył mi się papier w WC. Nie miałem czym się podetrzeć i urwałem trawy na łące. Dla CEO mamy jogurcik na rozjasnienie i sok z gumijagod.

Script kiddie

Jak wam ludziów brakuje to zapytajcie się Pani dzasty czy nie ma wiecej szwagrów lub braci na bezrobociu co na rdzawej furmance mają napis DGR. Łatwo poznać tą hołote. Tam jedyni tacy jeszcze przyjdą do pracy....

WC
@Script kiddie 12.02.2018 16:43

Nam nie ludziów tylko sprawnego zarządzania trzeba wciąż czekamy na geniusz Pana Benona

ciekawy

Jestem zainteresowany pracą, tylko ze tu nie ma dobrych opini? dlaczego?? Ile za sobote? jakie premie? ile podstawa? ile macie?? wschowa vs starkowo? gdzie lepiej?? Czekam na opinie nie tylko złe... :)

ciekawy cd
@ciekawy 09.02.2018 21:11

Czy to prawda ze ludzie ze starkowa jezdza do wschowy a wschowa do starkowa?

Beny Hill
@ciekawy cd 09.02.2018 21:31

Kilku moich znajomych robiło w tym cyrku i każdy mi odradzał, kiepskie kierownictwo i warunki pracy. Fakt, że płacą tam nienajgorzej, ale jak sobie nie wywalczysz stawki to zapomnij.

Cacy

Czubki i tyle.

bosa

Małpek znowu w życiu cI nie wyszło. Ciekawe gdzie teraz zaczniesz uzdrawiać kolejne firmy swoim genialnym umysłem. Zatrudnij się w NASA i rakiety zaczną skakać weź, ze sobą tego swojego KONOnoWOWICZA :D mam nadzieje że to czytasz. Pozdrawiam równie entelegentnego bUBUSIA zajmij już kolejke w urzędzie pracy a z pewnoscią cIE Tata zapyta czy w pośredniaku byłeś

anonymous
@bosa 16.01.2018 08:18

Co chcesz od MaLpka. Robii jak umie. A ze wczesniej tarmosil jedynie swojego helmuta po helmie to teraz jest jak jest. Buraczyna z swietokrzyskiego. Z jednej wiochy przyszedl do drugiej wiochy. A wszyscy mysleli ze z londynu :-)

Baniaczek

Wazeliniarze, dawac jakis casting na szczurka kija i marchewke

Waldi

Jesteście pewni, że nie można o firmie napisać coś pozytywnego? Idealnych firm nie ma, a jakieś kłopoty wszędzie się zdarzają!!!

anonymous
@takietam 03.01.2018 21:47

Podobno malek odchodzi. Zaproponowali mu fuche kierasa w dino we wschowie. :)

Zbych
@Waldi 03.01.2018 19:22

Czy marmorin rodzi samych intrygantów i krety?

byla

Jakim musisz być desperatem aby tu nadal pracować? Tam totalny brak nadziei. Masochiści umysłowizostali

Jako tako
@byla 27.12.2017 17:45

Szczescie marmorinu, ze nie ma tu wiekszej firmy, duzego inwestora typu ikea, dzieki temu maja jeszcze desperatow do pracy

Leon
@byla 27.12.2017 17:45

Chcecie ludzi do pracy czy do wymiany? Stworzcie najpierw warunki pracy i placy, bo narazie to syf smrod i ubostwo zakladowe

Jogurt

Setki slejvsow stoja i czekaja pod brama, zeby polerowac i szlifowac pupe i odchody tego zakladu psychiatrycznego.

Zulus
@Jogurt 23.12.2017 15:21

Jadą już kontynery pełne Polaków

Leon

Przerobilem kilka lat w tej firmie i jeszcze musze gibac bo juz nie ten wiek na zmiany. I powiem tyle. Ludzie jesli szanujecie swoje kregoslupy, rece, uklad oddechowy to odradzam prace w firmie o niedoinwestowanej infrastrukturze, wieloletnie zaniedbania odbija sie na zdrowiu...predzej czy pozniej.

Byly pracownik
@Leon 21.12.2017 18:10

Potwierdzam w stu procentach te slowa

anonymous

Fakt, firma od ilus lat nie zarabia, doluje. Jest niedoinwestowana. Bubus musial sprzedac bo by utonal. Nie ma 30 mln na inwestycje. A bez nich??? No marmite z tego nie bedzie. Nie ma keszu, nie ma biznesu. Mazdzira dlubie nowe modele, sa nawet ladne, ale by byl cash ktos je musi kupic a wczesniej ktos wyprodukowac. Wyprodukowac masowo i sprzedac masowo. Wtedy bedzie cash i bedzie marmorin. Inaczej klapa. Maleczek mial pomoc, ale on sam golodupiec za pensja czeka. I kolo sie zamyka.

RoboTnik
@anonymous 18.12.2017 23:35

Masz racje. Moze wtedy bedzie bhp 21 wiek, bedzie kantyna, beda automaty do rekawic, masek, beda automaty do kawy i herbaty. Wszystko za free. Bedzie automat magazyn i automatyka w produkcji.

Atom
@anonymous 18.12.2017 23:35

Stodoła....XVIw. Melina dla dizajnerów.

bono

Szukacie do pracy?Chciałbym sie zatrudnić w SANESKOBAR pod rządami Marka Marcina SŁawka Jakuba i Bogdana. Ich genialne umysłu dadźą nam prace i pieniądze. Bedziemy pracować bez wypłaty premii warunków do pracy.Dla Was wszytko.... Ważny jogurt na śniadanie.... Wasza Wiedza uzdrawia..... mogę zacząć jutro mam 100 kolegów czekają tylko niech Justyna planuje i zrobimy 120 na zmiane bez złowmów dla Wasz wszytko ważne byście byli zadowoleni.... Kuba będziemy pracować na Twoje auta i wakacje, Marek dla Ciebie oddamy zdrowie dla mnie też liczą sie tylko wyniki. Lubie jak mnie motywujecie swoimi przemówieniami.... Marcin Ty potrafisz

Magazynier
@bono 16.12.2017 20:22

Jeszcze jest caryca Kate Duń. Dobrze jej idzie. Wytrze blat, przejedzie mopem, pokiwa glowa. Jej zasada co do raczki to do buzi i malek korzysta. Chciala by szpare obstawic ale malek ma swoje zasady. Truchla nie bierze. Poza tym czarna tez ma swoje potrzeby. Nie rozdwoi sie.

Bańka

Małysz...prezentuje Ci dziś najnowszy model jelenia DEER 40+3+3, zajedź go do woli

anonymous
@Bańka 18.12.2017 20:35

Malysz to ktory?

anonim

(usunięte przez administratora)

Jakobs

Ukrainów możecie zatrudniać-zwalniać. zatrudniać-zwalniać kumacie ten cykl, zatrudniać - zwalniać. Małysz to zwykły Alfons, nie pracodawca.

Mamrot

Czarna = krowa soltysa

Tor

Macie kwalifikacje to omijajcie ten KOLCHOZ. Tam rzadza DIZAJNERZY od wciskania kitu. A ci dizajnerzy z Mazdzira na czele sami powinni isc zasuwac na linii, pucowac i kontrolowac. Fantazje i raczki to ta dziolcha ma, dziewoja od zakretow

mieszkaniec Szprotawy

Witam serdecznie .W przyszłym roku firma Marmolin chce otworzyć zakład i rozpocząć produkcję w Szprotawie.Proszę o Wasze opinie w sprawie warunków pracy ,płac,bhp i szkodliwości produkcji.Jaki wpływ na zdrowie mieszkańców będzie miała produkcja zakładu .Firma ma być otwarta w gęstej zabudowie przy jednej z najgęściej zaludnionych ulic w Szprotawie.Proszę o szczere opinie.

anonymous
@mieszkaniec Szprotawy 15.12.2017 17:59

Witam, w przyszłym roku raczej firma zamknie zakład( wszedzie) a Szprotawa była tyko po fundusze i nic wiecej. Pamiętacie już kilka lat temu prowadzili fikcyjną rekrutacje.Chodziło o fundusze.... chcieli Was wydy...,,mać a nie otwierać. NIe mają zamówień, robotników a co wiecej barek nie ma mózga bubuś kasy a Stary lat i energi( na dodatek est Małek) wiec konic bliski

mieszkaniec Szprotawy
@anonymous 16.12.2017 20:05

Trochę mało tych informacji , trochę mało faktów.Na co mogą liczyć i czego mogą się spodziewać mieszkańcy Szprotawy. Bo cos tu nie gra .Firma miała zainwestować 20 mln złotych zanim rozpocznie produkcję ,a informację mamy taką,że rozpoczynają produkcję już na początku roku.

Prosiaczek

Mnie podniecają ludzie zakompleksieni, kretyni z niskim iQ, niewyrośnięci.... Marek Kocham Cie zrobisz tu kariere... oby tak dalej jesteś wspaniały mimo Twoich braków..... Wiem że masz Marcina Magge Spłowka Jaauba ale Cie pragne.... lubie obraciać się w głupocie zawiści oj Marek szkoda ze jesteś jedyny w świecie.... szkoda ze nie było Cie tu wcześniej zakład już dawno byś UZDROWIŁ swoją inteligencją wiedzą obyciem doświadczeniem znajomościami wdziękiem i przemowami działasz na mnie elektryzująco ahhhh te Twooje dłonie nienarobione wysuszone od papieru i podpisów mmmm Buba takich nie miał.... nie oddawał sie innym

Mamrot

MG, schowaj wreszcie to ogloszenie o zatrudnienie 100 murzynow. Pracownikowi to sie placi godnie, a najnizsza krajowa zostaw swoim klakierom, bezrobotnych i desperatom. Pytanie, czy Marmorin stac na pracownika czy na bezrobotnego? Moze czas na jakis zwiazek pracowniczy w tym tyle w od

Mamrot
@niebieskawy 02.12.2017 14:44

Dzisiaj wywiozlem swoja taczka obornik. Taczka juz wypolerowana i czeka na Malysza

Mamrot
@niebieskawy 02.12.2017 10:16

Malysz Panie i Wladco stolka w kloace, za 2500brutto to szukaj frajerow w potrzebie, a nie pracownika

Czerwony

o widze po wpisach ze benon tez zawiatal do was ciekawi mnie kogo tam jeszcze macie jako transfer z marmite tzw. fachowcy od robienia dobrego wrazenia poza benonem jarkiem i madzia a ten łysy tez jest od nas jak ma na imie to przy kolejnym wpisie opisze wszystkich co u nas robili ci tzw. fachowcy

mar-mor-mite
@Czerwony 27.11.2017 18:06

To kto taki jeszcze do nas trafił od was ? Dobrze bedzie wiedzieć aby omijać szerokim łukiem. Jak tacy pseudofachowcy storzyli tak wielką firme ja Marmite ? Choć jak się słyszy ich nastepcy jeszcze ciekawsi ;)

anonymous
@Czerwony 27.11.2017 18:06

Bo Ty jestes fachowiec. Cwaniaku jeden. Siedzisz na piz ... i marudzisz. Fachowcy zarabiaja kase i nie pier ... :)

zonk

Chwytają się już wszystkiego dali nam nową żywice ponoć konkurencji a tu taka kupa wszystko krzywe

Fuck of ... Chuck Norris
@zonk 07.12.2017 19:30

To są idioci. Firma niepoważna i niestabilna. Zatrudniają na 3 miesiące, po czym za miesiąc dzwonią, żebyś przyszedł do pracy. Kto przyjdzie.....chyba frajer wystawiony do wiatru na powtórke Dnia Świra. Ta firma i zarząd są PSYCZICZNI, grubo powyżej normy. Nie bede pucował Małyszowi butów.

Majki
@Fuck of ... Chuck Norris 09.12.2017 10:34

Krótko i na temat: To nie jest firma przyjazna pracownikom, tylko jej zarządcom.

Misiu

MG polityka kadrowa tej firmy jest na zenujaco niskim poziomie, guano i kloaka, i to twoja robota. Nie baw sie w Mc Gywer'a. Zero szacunku, powachaj aceton a nie Jacka Danielsa.

Whisky moja żona

Fajnie tu macie, ale do rzeczy. Jak pracować to tylko w zakładzie w Starkowie, powtarzam Starkowo. A jeśli macie jakieś kwalifikacje, to lepiej całkowicie ominąć ta firmę. Hej

anonymous

W tym cyrku grają role pierwszoplanową : MAŁPECZEK- genialny umysł. Wszystkowiedzący z niesamowitą mocą obliczeniową naukowiec z Saneskobar BUBUŚ- niezwykle przebiegły chytry lis.. szkolony przez tatuśa posiada niezwykłe zdoloności zarządzania HRABIA- dumny paw... Posiada niezwykłe zdolności przeinaczania rzeczywistości prawdziwy lider MAZDZIRA- niezwykle sprawne rączki, ja coś chwyci wyciśnie z tego ostatnią krople SPŁOWECZEK - filar dla Mazdzry człowiek z niezwykle błyszczącą glacą od pomysłów DŻASTINA - przebiegłą matematyczka wniklliwy analityk ZABŁOŚ - negdyś niezastąpiony szoref teraz człowiek o niezywkle giętkim kręgosłupie moralnym- inteligent To oni NIEZATAPIALNI jak Titanic Wszystkie postacie są fikcyjne, nie mogą mieć poparcie w rzeczywistym świecie w przeciwnym razie świat ulegnie destrukcji

anonymous
@anonymous 20.11.2017 11:31

Same babole :)

??
@anonymous 20.11.2017 11:31

Hmmm zapomniałeś jeszcze o tytaniku wiedzy beonie któryś wszystko wie wszystko widział ślę chyba niczego nie zrobił oprócz gadania okrągłych słówek na które myślę że nabrał nieźle tych geniuszy z zarządu ale jego i ich los jest już znany historii

Mamrot

Dyrekcja, Zarząd? Co? Chyba Nierząd....janusze biznesu...żygam na samą myśl o tej firmie.

Jacobs

Czarna sądzisz, że ten twój cały artystyczny dizajzn po szkole plastycznej jest ważniejszy od zasad produkcji? Szaman ma lepsze wizje i znaki dymne

Rocky

To jest tylko fantazja, zbieżność zjawisk przypadkowa. Nasuwa się myśl UPADEK, BANKRUT, bieda w okno Bubusiowi puka a karypel MareKczek ręce zacier. Może Mecedes i Łysy z Mazdzirą swoimi genialnymi pomysłami wyprowadza zakład z problemów. Ameryka chyli Wam czoła hehe

jaho
@Rocky 16.11.2017 17:41

Tego tworu nie da się ratować na pewno nie z takim zarządem, który nie ma ani wizji ani umiejętności.

dodonii
@jaho 19.11.2017 21:55

Mareczek wysyła Mazdzire pod Kapitol ma trzaskać lody żeby sakwe napełnić później wróci do łysego :D Podobno już gaszą pożary i znaleźli wąskie gardło od teraz będzie lepiej

John

Czytam i jestem zdziwiony tymi wszystkimi skrajnymi opiniami i komentarzami. Firma projektuje wspaniałe wzory znana jest w świecie ale widać ma problemy z podstawowymi pracownikami.

BOLO
@John 19.11.2017 22:26

Słuchaj, to że ktoś projektuje "wspaniałe wzory" nie znaczy że firma prosperuje... Ktoś musi jeszcze te wspaniałe wzory kupić... To jest firma produkcyjna w której banda .... rozłożyła czystą produkcje na łopaty. Liczni specialiści magistrowie inżynierowie dyrektorz i rozdzierali na kawałki produkcje zapominając że nie produkujesz nie jesz takie prawa firmy producyjnej... a cały ten Desing portwela nie napełnia, ladnie wyglada tylko na stronie internetowej. Jeszcze nigdy w tej firmie nie było tyle odpadu tylu odejść pracowników tak mało zamówień i tylu genialnych umysłów u góry przykre ale prawdziwe. Śmierdzi trupem i tu mały Mareczek z wielkiej Ameryki z Mazdzirą cudów nie zrobią

?

Nie widać jAreczka K. na produkcji ? Koniec błyskotliwej kariery ? Druga już firma z branży nie poznała się na jego umiejętnościach ? Może teraz Morliny, chociaż brzmi podobnie jak dotychczasowe miejsca pracy.

DIDI

mAcin (celowomałymi literami z braku szacunku dla tego czegos) teraz nie wie komu ro Wa lizać niegdyś dylemat... Bubuś... Stary może aRturek a teraz jeszcze niedorostek mAreszczek język już ma gładki od czastek kału w ustach

anonymous

witam! kto teraz rzadzi na cegielni? duzo "starych" odeszło? jak tam sie dzieje?

Solid
@anonymous 15.11.2017 20:34

Nie ma cegielni

Janosik

Co to za przyjemność współpracy z ciągle zmieniająca się załogą? Jeśli nic się nie zmieni , sam popracuje z miesiąc do pół roku i spadam bo to nie jest firma na lata. MG powienien dostać bilet w jedną stronę na Księżyc, Gagarin już tam na niego czeka z kiszonymi ogórkami

Fabryka dzika

Słuchajcie miski na stołkach. Bierzcie jakieś klatki i szczury z kanalizacji. Szczur to bardzo inteligentny ssak. Przeprowadzajcie sobie testy rekrutacyjno-stanowiskowe na szczurach, może was posłuchaja. Ludzie nie sluzom do testow w waszym das Konzentration Lager. Człowiek to żywy organizm, potrzebuje pracy i stabilizacji.Wezcie z 10 szczurów i możecie je sobie co chwilę wymieniać. HR i kierownictwo kompletnie nieskuteczne w rekrutacji. Cenie ludzi, którzy chcą po prostu pracowac. Zero tolerancji dla błędów miśków na stołkach, odpowiedzialnych za rekrutowanie pracownikow.

Robol
@Niemca kask 11.11.2017 22:42

Jak sie da forme zalac po sam korek to najwazniejsze :)

Niemca kask
@Robol 12.11.2017 00:18

W formie musisz być, żeby zalać Amosa ;>

Marmorin = Lipa

Moja rada dla pracujacych w tym Mordorze. Nie robcie w tej firmie niczego ponad stan, bo nie macie pewnosci czy za ta przyjemnosc dostaniecie cokolwiek na konto bankowe. Na pewno poszukaja kozlow ofiarnych, jak cos bedzie bublem. A co za duzo to niezdrowo.

Klasyk
@Rysiek 08.11.2017 11:17

MG musi dostac cel. To prawdziwy fajter. :) Moze by panne KD w ramach celu na plecy przewalil??? :)

Coco Jumbo
@Klasyk 10.11.2017 23:02

MG musi dostać mnie, w jednej celi zrobie mu dobrze, znaczy porządek z nim ;>

Jacobs

Dajcie sobie spokoj z ta firma, jak nie chcecie zostac bez kasy albo na lodzie. To jest firma zarzadzana przez ludzi nieodpowiedzialnych. Glupota jest odwrotnie proporcjonalna do stopnia w drabince firmy, wszyscy wiedza o kogo (usunięte przez administratora). Niech sobie robia nawet po 500+ sztuk na zmiane.

Must have
@Jacobs 04.11.2017 14:24

Firma skansen, a atmosfera na poziomie metra mulu pod dnem. Kto pracowal, potwierdzi. Na tym forum pracodawca ma tylko 2 gwiazdki...wiec wiecie co i jak

Kit kit kit
@Must have 04.11.2017 15:38

Wciskają kit w ogłoszeniach i na rozmowie. Praca bez perspektyw, bardziej do wypalenia się i utraty cierpliwości. Mówią o szkoleniach, ale jakoś żadnego nie uświadczyłem. Tam mają dobrze tylko ci, którzy szybciej podpierdzielaja niż myślą. Nacisk z wyższego szczebla powoduje efekt kuli śnieżnej ,gdzie na samym dole jest robol który jest za wszystko odpowiedzialny....tylko dokładają obowiązków.

Wandal

Dużo obiecują mało robią, nie liczą sie z ludźmi. Ludzi mający własne zdanie zostali zwolnieni albo sami się zwolnili. Pozostały tylko osoby zastraszone i bojące się stracić pracę. Kadra totalnie niekompetentna, z małymi wyjątkami...a poza tym jedna wielka klika, układy. PARANOJA, PATOLOGIA, czysty brak organizacji oraz przepływu informacji. SMACZNEGO, udanej konsumpcji klakiery

Ucho Prezesa
@Wandal 01.11.2017 17:13

Jakim trzeba być (usunięte przez administratora), zeby utrzymać się w tej firmie? Pytanie kieruję do Łysego i M&M

Laborant

Przestańcie gadac wchodza zamowienia z usa i z san escobar marek sterujac kuba i czarna je skas przywlokl chyba wylazil pod licheniem Stary siedzi na (usunięte przez administratora) ze zdziwienia ale tak jest nie da sie inaczej Beda zupelnie disajnerskie latwe modele Po 600 na zmiane Benon mowi ze on to juz opierdzielil nie raz No

Ben-Hur
@Laborant 01.11.2017 00:33

Ben już i 2000 kiedyś robił na zmianę ... Pytanie tylko dlaczego już nie robi ? Do stwierdzeń "nie da się" czy "to jest źle" nie potrzeba fachowców. Za to podtapianiem innych można chwilę się utrzymać na pokładzie.

Mamrot

eeee dizajnery za dyche, zmieńcie logo na M & M's bo lecicie w kulki...

anonymous
@Takiego wała 28.10.2017 10:16

Panna KD jako szefowa biura i nadworna MG trzyma fason i dzieki bogu jakos idzie do przodu. No a bez fasonu nie ma sromu :D

Jacobs
@anonymous 29.10.2017 15:57

Przychodzi baba do lekarza. Panie Doktorze, na wszystko srom i srom. To jako lekarstwo prosze zwolnic sie z Marmorinu ;> To jest fason

Fu** of Mr G & prezes

Sporo macie w tej firmie trzęsidup i (usunięte przez administratora)konfidentów.

Tor
@Fu** of Mr G & prezes 24.10.2017 21:13

Beda klepac mate jak Najman

Jacobs

A czy KN jest w tej firmie nietykalny, niesmiertelny? Bo juz nie wiadomo, o co tam chodzi

Dizajner 2017

Ludzie czego wy sie boicie, pracy wszedzie wkolo jest teraz pelno. Nie dajcie sie zastraszyc i stlamsic, naprzod (usunięte przez administratora) pracy, po co robic na nowych dziadow

Farbowany blond

Dizajn, hmmm te krzywizny, promienie i zalamania pfff, w szkole plastycznej cie tego naucza, stary zniesmaczyles sie to usun cel tej nagonki

zniesmaczony

Niskie pobudki i brak kultury osobistej dobitnie wskazują z jakimi "fachowcami" mamy do czynienia w tej wiodącej i wyznaczającej standardy światowego dizajnu firmie

Robol
@zniesmaczony 20.10.2017 23:11

Jak chlopaki zaleja czarnej forme to nie ma uja we wsi :)

Mamrot
@zniesmaczony 20.10.2017 23:11

Standardy światowego dizajnu?? hahaha gdzie ty chłopie byłeś, dałeś sie przerobić maślanymi oczkami

Model

Ludzie ogarnijcie sie, większego chłamu nie słyszałem, zajmijcie sie soba i praca. Pastwicie sie , widać zazdrościcie. Widać niskie pobudki takich obelg

Robol
@Model 21.10.2017 05:25

Jakie pastwienie i zazdrosc?

Bum bum

Ludziska ogarnijcie się z tymi wpisami ni do rymu ni do taktu

Tor

Czarna zalewamy ci forme ;>

Robol
@Tor 20.10.2017 10:08

Forma zalana [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sprzedana :)

Tor
@Robol 20.10.2017 16:44

Kiedy strzyzesz owieczki, opowiadaj im bajeczki. ..;>

kombajnista

Sararo obiektywnie byłem widziałem i to nie było wprowadzanie nowej technologii a niestety jej brak u nas i nasze zacofanie że musimy uciekać się do takich metod być coś zmienić albo polepszyć

Zalewacz

MM wijesz się i prezysz chodząc po produkcji ,widać braki masz. Dopelnie Cie. Załóż jeszcze wyższe buty , kariera pewna. Czarna troche oleju w ... , ale skad masz miec. Wiecej ciekawszych wzorów , wszyscy na to czekają, trudniejsze, nudzimy sie . Czekam na Ciebie

Zostaw opinię o Marmorin sp. z o.o. - Wschowa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marmorin sp. z o.o.