Marmorin sp. z o.o.

Wschowa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 143 ocen.

Marmorin sp. z o.o.
2 143 6 1

Opinie o Marmorin sp. z o.o.

RR

Firma, która zafunduje prawie każdemu degradację zawodową.....chcesz zostać zdegradowany to przyjdź do Marmorinu

Dżesika

W życiu nie pozwole swojemu synowi, żeby poszedł pracować do takiej firmy. Gdzie Wasze sukcesy w konkursach np. pracodawca roku itp. Albo nagroda od marszałka województwa lubuskiego/wielkopolskiego

Bleble
@Dżesika 21.09.2018 13:42

To syna wyślij do pracy w ,,biedrze,, albo go utrzymuj.

Julita
@Dżesika 21.09.2018 13:42

Dżesiko, czy mogłabyś uargumentować swoją wypowiedź na forum dotyczącym pracy w firmie Marmorin? Skąd stwierdzenie, że nie posłałabyś do tej pracy swojego syna? Czy pracujesz tam i stąd taka, a nie inna opinia?

Lalala
@Bleble 10.10.2018 21:21

Pojechał do Niemiec do pracy. Więc nie musi robić w biedrze. Zrobił C+E i teraz ma ładne pieniądze, nie to co w Marmorinie

Julita

@Tuptuś, @York, jakie było uzasadnienia do zamknięcia toalet i prysznica pracownikom firmy Marmorin? Czy mimo to pozostały toalety dostępne dla pracowników, z których mogą korzystać?

Atom
@Julita 05.10.2018 22:20

Jula, zatrudnijcie mnie na dyrektora. Będzie o połowę taniej i lepsza decyzyjność

Tuptuś
@Julita 05.10.2018 22:20

Z przyczyn technicznych podobno.

Atom
@Julita 05.10.2018 22:20

Jula, powiedz szefowi, że czekamy na Filipińczyków, Pakistanow, Wietnamczyków itd itp. Przyjmiemy ich chlebem i solą

Tuptuś

W tym zakładzie wszystkiego można się spodziewać.Zamknęli trzy toalety,prysznic,pisuary z których dotychczas korzystało około trzydziestu osób.Ktoś nie myśli.

Amstaf
@Tuptuś 05.10.2018 11:09

Baran to bardzo potrzebne zwierzę, górole je cenią. Nie chcę ubliżyć dyro generalnemu, ale koza to też nie te klimaty .... wkońcu sorry taki mamy klimat, leszcz-ynioki

York
@Tuptuś 05.10.2018 11:09

Tuptuś został jeszcze jeden kibelek na hali(męski) i trzy w szatni bo pisuary nieczynne ohoho.Jak na pięćdziesięciu (plus-minus)facetów na zmianie to mało?He he he.Zostało iść w krzaki.

Amstaf
@Tuptuś 05.10.2018 11:09

Pewna czarna księżniczka potrzebuje bolca, więc szkoda, żeby takie dobra marnowały się w pisuarach i kiblach.

Sprzedawczyk marmolady

Ilu u was wybitnych specjalistów w biurze, wszyscy pewno z IQ 160. Nie uczestniczyłem przy kształceniu waszej drużyny SS-Galizien. 2-3 dyrektorów od spraw najbardziej niepotrzebnych. Ale za to potrafią ustawić portiera na ochronie. A w firmie taki bałagan, beznadziejny przepływ informacji. Wy to nazywacie chaos kontrolowany.

Przodownik

Pierdu pierdu ja wruciłem tu spowrotem, kasa lepsza niż gdzie indziej

mig-o-mat
@Przodownik 04.10.2018 15:05

Trzeba mieć "cojones", żeby Marmorinowi powiedzieć NEIN

Amstaf

Już przetrzepali całą wschowska okolicę. Dziwne, że jeszcze jakieś pojedyncze sztuki zatrudniają się u tych naciągaczy.

Gumowy Młotek
@Amstaf 03.10.2018 22:28

Czarna ma wszystko co potrzeba tej firmie. Wszystkie Hammery należy do anioła ciemności haha

byly pracownik

umywalki, zlewy, brodziki...utkane ze zdrowia i łez poddanych marmorinowi. Ech nie warto.

Witch Gun

Ale jaja! Ale jaja! Frajerzy potrzebni od brudnej roboty. Polecimy nawet na drzwiach od stodoły Witch-Gun

Julita

@Smakosz, jest to forum z zasady poświęcone temu, żeby jednak pisano i dodawano komentarze na temat tego jak pracuje się w Marmorin. Osoby zainteresowane najświeższymi informacjami na temat tej firmy mogą tu wejść i posiłkować się informacjami. Udział w konwersacji na tym forum jest dobrowolne.

Flinston vs Wilma
@Julita 28.09.2018 22:14

Julita, może przejdziesz się po hali skromniej ubrana to pogadamy, inaczej nie będzie terefere

Sołtys z miasta Leszno

Do informacji Wszechmocnych Marmorinu: Płacą pracownika produkcyjnego zaczyna się od 2500 zł netto. Jest to czyste wynagrodzenie zasadnicze bez premii i tych waszych dupereli od jałmużny pańszczyźnianej.

Julita

@Ty, @Priest @ Dżesika, Wasze komentarze na stronie poświęconej temu jak pracuje się w Marmorin z miasta Wschowa są pozbawione jakichkolwiek argumentów i treści wnoszącej cokolwiek do wątku. Tego typu komentarze będą usuwane. Zachęcam Was jednak do podzielenia się z resztą tym, co sądzicie o firmie.

Smakosz
@Julita 21.09.2018 12:57

A nie byłoby może lepiej, żeby tego co ludzie sądzą jednak nie pisali?

Ty

(usunięte przez administratora)

Priest
@Ty 13.09.2018 20:28

Wiewiora widzę szpilki, ciasne legginsy ...albo...albo zakład staje, chłopaki nie formują, szlachta nie pracuje bo chce oglądać czarną w stodole ;>

Dżesika
@Priest 13.09.2018 23:06

Który z Panów użyje swojego gumowego młotka? Chciałabym zobaczyć jednorożca na hali

Alvaro

Ale pindolicie. Wiecie co słyszałem? Że Marmorin zatrudnia ludzi tylko na 3 miesiące, zamiast dać poprostu wypowiedzenie umowy okresu próbnego. A kiero jakości to ponoc miękka faja, tylko zgrywa takiego chojraka.

Julita

@Ryjek, piszesz, że wypłata początkowa w firmie Marmorin " to bida". A jak sprawa ma się z biegiem czasu, gdy już popracuje się tam trochę dłużej? Można ubiegać się o większe wynagrodzenie za wykonywaną pracę?

Proboszcz

Czarna ---> think twice before you act !

Wiewiórka
@Proboszcz 09.09.2018 18:39

Coś znowu nie tak?

Proboszcz
@Wiewiórka 10.09.2018 12:53

Wyciskam formę a tu nic nie chce lecieć. Słabo się starasz, czarna Wiewióro ... tylko łazisz i łazisz po hali w te i w tamtą, chłopaki nie mogą za tobą nadarzyć cały harem ;>

Remek

Podpowiedzcie jak się tu pracuje? Tak dziwnie piszecie, że zupełnie nic nie wiadomo!

Ryjek
@Remek 24.08.2018 17:44

Takie pytania trzeba kierować do Czarnej, specjalistki od lepkich rączek. A tak serio. Nie ma szału, zapierdol, praca w pyle i innych szkodliwych, kasa na początek to bida

Enterprise

Podstawą działalności tej firmy jest porządne NAWIJANIE MAKARONU NA USZY. Ostatnimi czasy spada na Marmorin spora fala krytyki, sami są sobie winni przez swoje głupie wewnętrzne rozgrywki.

Proboszcz
@Enterprise 23.08.2018 21:46

Przyczyną mogą być dobrze maskujące się szkodniki.

Witek

Zapomietajcie, Marmorin = Kloaka + fekalia, i tak jest, kto nie był zapraszamy aby się przekonać. Całuski wasz dział HR = chorego rozumu

Ruski Czołg
@Witek 19.08.2018 20:36

Plizzzz, wynieście tą firmę do Szprotawy... całą zakład we Wschowie i Starkowie, my sobie tu damy radę Ż jak Żenada albo Żywiec ....nie raczej to pierwsze

Dział HR

Miło nam poinformować, że w dniu 6 sierpnia 2018 uruchomiliśmy Centrum Szkoleniowe Obróbki Powierzchniowej w Szprotawie. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do pracy na stanowisku polernik wanien. Zapewniamy szkolenia przyuczające do zawodu. Wszelkich informacji udzielamy pod nr telefonu 609-834-852 od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-16.00. CV można przesyłać na adres mailowy: praca@marmorin.pl lub składać osobiście w biurze ochrony budynku przy ul. Jana III Sobieskiego 70.

Louis
@Dział HR 14.08.2018 12:08

Czyli szanowny dział HR przeszkolił się już z polerowania ?

Do HR
@Dział HR 14.08.2018 12:08

Zawód to kierowca C+E, a nie polernik wanien. I kasa też inna. Zgodzisz się Czarnula mniam

Wiewiórka
@Dział HR 14.08.2018 12:08

Czyli miały być kokosy, a znowu wyszły fistaszki i to nawet nie w trzecim gatunku.

Odradzam

Absolutny brak obiegu informacji w firmie. Brak porządnego obiegu dokumentów. Brak punktualnosci w wypłatach. Wiedza kierowników daje wiele do zyczenia. ODRADZAM

John Deer

Czarna, czarna zalewaj formę bo gorąco....so hot ...hot dog

Czarna
@John Deer 08.08.2018 10:03

Daj spokój. Jak hot dog? Z Twoim serdelkiem nawet kleiku z nie da się nagotować.

Jogi
@Czarna 13.08.2018 06:03

Czarna...think twice before you act. W twoim przypadku nawet 5 razy, honey

Poler

Ogolnie nie polecam ,nie szanuja ludzi nie ma wyplaty na czas , sa jakies w czastkach,zawsze obawa ze na wyplaty nie bedzie hajsu,zawsze czegos brakuje na produkcji, o wszystko musisz sie prosic, polerki nie ma,tego nie ma tego nie ma jak za KOMUNY takie samo traktowanie takie same braki w towarze.

Filip

Idealnie to nie jest nigdzie. Wiem tylko, że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma!!

zniesmaczony

Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać od uśmiechu gratulacji 10 lat bicia młotkiem gumowym :) to jest szczyt tej firmy ???? a co gratulują biurowym nic nie robiącym .... 10 lat patrzenia sobie w oczy ??? nie rozumiem ...

Dział HR

Pragniemy podziękować i jednocześnie pogratulować długoletniej współpracy z firmą Marmorin wszystkim pracownikom, a w szczególności tym najdłużej związanych z naszą firmą – ponad 10- letni staż ma 33 % załogi a w przedziale stażu pracy od 5 do 10 lat znajduje się 18 % zespołu. Gratulujemy !!!

Proboszcz
@Dział HR 13.07.2018 13:15

Rzeczywiście - piękna statystyka. Czy w związku z tym za każdy rok oddanego zdrowia, czasu, umiejętności i cierpliwości zwłaszcza tych ludzi z dołu, będzie dla nich chociaż po marnym 1000 zł nagrody? Bo jeżeli nie, to należą się raczej chyba serdeczne wyrazy współczucia.

Bsy
@Dział HR 13.07.2018 13:15

Mam pytanie do szanownego dz Kadr Marmolinlandu czy będziecie wysyłać listy gratulacyjne do tych setek ludzi którzy rozkręcali tą firmę i się zwolnili? Może z okazji tak wielkiej uroczystości nowi pracownicy z Ukrainy dostaną duże jogurty na śniadanie. Powodzenia w pukaniu gumowymmłotkiem

kapsel
@Dział HR 13.07.2018 13:15

No cóż... najlepsi odeszli i prowadzą już swoje interesy, a to 33% to Ci, którym zabrakło czegoś w kroczu

anonymous
@Dział HR 13.07.2018 13:15

tak - ci którzy nie znależli nic lepszego pukają gumowym młotkiem do dziś - szczere kondolencje

moro
@Dział HR 13.07.2018 13:15

Piekna propaganda... Mogliscie napisac o mlodym dynamicznie rozwijajacym sie zespole i dodatkach socialnych aa no i odowozie z wybranych kierunkow . prawda to brak kasy w terminie toksyczne srodowisko pracy bez badan czynnikow szkodliwych uciekajacy pracownicy tak sie dzieje aaa mamy Marcina Z.... jeba. Ktory uzdrawia

Wiktor

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

didi
@Wiktor 15.07.2018 20:04

Pewnie ze prowadzi, zawsze prowadzi... Tak zacne kierownictwo i dobra zmiana sprawily ze ukraincy wyjechali i na Tynet przyszedl czas... Przyjma Cie bo biora wszystkich najlepiej jak nie masz rozumu.

Julita

@xxxxx, tylko jogurt? Czy firma nie oferuje prywatnej opieki medycznej bądź karty sportowej? Czy istnieje możliwość poszerzania kwalifikacji? Czy ktoś napisze jeszcze jakieś informacje odnośnie pracy w Marmorin? Jaka jest atmosfera wśród pracowników? Jakie godziny pracy?

Xxxxx
@Julita 02.07.2018 17:51

Sportowo to masz wyciskanie form by ułożyć na rogale lub biegać i prosić o taśmę lub pastę polerska,opieki medycznej nie trzeba bo wszystko jest w normach ,zdrowo niczym jak na zielonej łące ;)

Justyna

Czy jakieś dodatki socjalne daje firma?

Xxxxx
@Justyna 22.06.2018 20:19

Jogurt

Smakosz
@Justyna 22.06.2018 20:19

... ale już kubek do jogurtu i truskawki trzeba mieć własne :)

anonymous
@Smakosz 25.06.2018 15:26

pod warunkiem ze zgodzisz się na pensje w ratach - inaczej musisz placic za jogurcik :)

Dział HR

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych kandydatów do pracy w firmie Marmorin, wszelkich informacji dotyczących oferty pracy udzieli Państwu dział personalny tel. 609-834-852 w godz. 8-16 od poniedziałku do piątku, e-mail: praca@marmorin.pl Poszukujemy pracowników do naszych zakładów zlokalizowanych w miejscowościach: Wschowa, Starkowo, Szprotawa.

Zostaw opinię o Marmorin sp. z o.o. - Wschowa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marmorin sp. z o.o.