Lotus Personalservice GmbH

3 Dodaj opinię
Lotus Personalservice GmbH
3 67 156 5 1

Opinie o Lotus Personalservice GmbH

Filtruj opinie po kryteriach:

Paulina
 Opinia

@.. Serdecznie dziękuję Ci za aktywny udział w dyskusji. Długo już pracujesz w firmie Lotus Personalservice GmbH? Plusem tego pracodawcy na pewno jest to, iż pensje wypłaca się na czas, co jest zresztą podstawą. Myślę, że użytkownicy forum chętnie dowiedzieliby się jeszcze, czy pracodawca zapewnia ubezpieczenie i na jaką umowę można liczyć. Zdradzisz nam to?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pejsy
 Opinia
@Paulina 08.09.2018 12:26

Nie no na poczatku jest na czas ale 2 do 3 miesiecy pozniej leca sobie w kulki i na dodatek nie wyplacaja wszystkiego.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia
@Pejsy 22.10.2018 20:16

@Pejsy Dziękuję Ci serdecznie za udzielenie mi odpowiedzi. Powiedz nam, jakie stanowisko obejmujesz w Lotus Personalservice GmbH. Piszesz, że firma nie wypłaca wszystkich należności - a co mówi na ten temat jej Dyrektor?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rysiek
 Opinia
@Paulina 08.09.2018 12:26

Co to za glupoty piszcie? Ja zaczalem pracowac 7 miesiac i jako jednyna firma w Niemczech dali mi po okresie proby umowe na czas nieokreslony. W innych firmach mozna o tym zapomniec. Raz mialem wyplate pozniej niz powinna tak jest zawsze na czas.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jurand ze Spychowa
 Opinia
@Rysiek 12.11.2018 16:07

Ponieważ nie przeczytałeś umowy i nie znasz prawa stąd wynika twoja niewiedza Kolego sympatyczny, otóż umowe masz na samym początku podpisaną na czas nieokreślony, a po pół roku jedynie kończy sie tzw. ProbeZeit, czyli okres próbny na którym możesz być zwolniony z minuty na minutę jeśli pójdziesz do lekarza i przedstawisz zwolnienie lekarskie nawet na jeden dzień ????. Proponuję przeczytać umowę zanim odpiszesz kolejną. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Wojtek
 Opinia

Drodzy Koledzy Kierowcy mam pytanie, ile można zarobić jako Kierowca CE w tej firmie, ponieważ znalazłem ogłoszenie i Pan z którym rozmawiałem jest jakiś tajemniczy, zaproponował mi stawek 10,13e na godzine przecież netto to wychodzi nie całe 8e,a zapewnia Mnie ze praca jest po 10 godz, Cos jest w takim razie nie tak. Proszę Bardzo o jakieś konkretne info odnośnie pracy jako kierowca ce. Dzięki

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia
@Wojtek 13.01.2019 19:11

Chciałabym wiedzieć, czy udało się Tobie finalnie ustalić nurtujące Ciebie kwestie? Jeżeli tak, to podziel się proszę zdobytymi przez Ciebie informacjami. Twoja wypowiedź mogła zasiać wątpliwości także u innych użytkowników forum, dlatego warto żebyś podzielił się z nimi znalezionymi przez Ciebie informacjami na temat Lotus Personalservice GmbH. Jak prezentuje się wynagrodzenie kierowcy w tym miejscu pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia
@Wojtek 13.01.2019 19:11

Nie idź będziesz żałował.

Pomocna?
TakNie
Paulina
 Opinia
@Tomek 20.01.2019 19:20

Tego typu zdawkowe informacje nie wnoszą niczego konkretnego do wątku. Proszę więc o rzetelne informacje odnośnie obecnej sytuacji w firmie. Na jakie zarobki można tu liczyć i czy do pensji podstawowej dochodzą również premie oraz wszelkiego rodzaju benefity? Jest to praca w Niemczech - praca za granicą wiąże się w dużej mierze z pewnymi wątpliwościami i nasuwa wiele pytań. Napiszmy jak najwięcej na jej temat, zbierzmy jak najbardziej rzetelną wiedzę odnośnie warunków zatrudnienia u tego pracodawcy.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kierowca
 Opinia
@Wojtek 13.01.2019 19:11

Wojtku ! Wszystko zależy od tego gdzie będziesz jeździł i po ile godzin.

Pomocna?
Tak1Nie
Łukasz
 Opinia
@kierowca 03.02.2019 18:39

Czy masz doświadczenie w pracy w tej firmie i mógłbyś bardziej szczegółowo doradzić, jeśli chodzi o warunki zatrudnienia i wynagrodzenia? Jak długo trwa kontrakt i czy jest możliwość przerw na powrót do kraju? Z tego, co się dowiedziałem Lotus Personalservice to agencja pośrednictwa pracy, która szuka nie tylko kierowców, ale też zatrudnia wykwalifikowaną kadrę z różnych branż. Jeżeli byliście rekrutowani bezpośrednio przez tę agencję, dodajcie swoje spostrzeżenia z rozmowy kwalifikacyjnej i przebiegu zatrudnienia. Pomoże to innym osobom szukającym zatrudnienia w wyrobieniu sobie opinii o firmie.

Pomocna?
Tak1Nie
Jurand ze Spychowa
 Opinia
@kierowca 03.02.2019 18:39

Chociaż jezdzilbys 13godz czy 15godz to zapłacone będziesz miał za maksymalnie 10godz dziennie. Na początku obietnice bez pokrycia, a później rozstrzyganie sporów Co miesiąc w nadziei że dopłaca resztę. Zarobisz Max 1800€ netto minus mieszkanie jeśli nie śpisz w kabinie. Minimum 300€.

Pomocna?
TakNie
Maja
 Opinia
@Jurand ze Spychowa 12.06.2019 09:16

Dziękuję Ci za te wyjaśnienie. Wydaję się dosyć niezrozumiałe to, że w Lotus Personalservice GmbH nie płaci się za dodatkowo przepracowane godziny. Czy rozmawiałeś na ten temat bezpośrednio z Przełożonym? Jeśli tak, co Ci powiedział? Zachęcam Cię do dalszej aktywności na tym wątku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jurand ze Spychowa
 Opinia
@Maja 12.06.2019 15:46

Tak, rozmawiałem wielokrotnie. Odpowiedź? "Za wszystko jest zapłacone", reszta idzie na Zeit Konto. Efekt? Faktycznie masz na papierze z wypłaty wpisane dodatkowe godziny na tym Koncie, niestety za miesiąc ich liczba pozostaje taka sama albo znika i pojawia się cyfra z bieżącego miesiąca i tak w koło Macieju. Efekt taki że non stop dostajesz to samo ewentualnie możesz zarobić około 200€ więcej śpiąc w kabinie NON STOP ( co w swietle prawa jest zakazane bo kierowca polskiej ciężarówki takiego odpoczynku w weekendy w kabinie odbierać nie może chyba że przy skróconym odpoczynku weekendowym, ale musi go odebrać w następnym tygodniu. Niestety te przepisy nie obowiązują w Niemczech jeśli pracuje się w niemieckiej firmie ???????? etc Agencji pracy wykonującej usługę dla Niemieckiej firmy.) Ot cała filozofia, dużo kłamstw jak w każdej agencji pracy. Pracuj pracuj bo mamy z twojej pracy profity A my będziemy Cię głaskać po główce jak się okaże że przepracowałeś zbyt wiele godzin i masz za to niezapłacone. Wystarczyłoby aby Zollamt przetrzepał wszystkie te agencje jak należy, czego najwyraźniej nie robi lub przymyka oko na pewne rzeczy ze względu na to że te agencje wspierają niemieckie firmy i niemiecką gospodarke. Polski przedsiebiorca jest zmuszany do oplat za hotele swoich kierowcow ciezarowek bedacych na weekend w Niemczech czy Francji, natomiast niemiecki przedsiębiorca może jawnie pozwalać na spędzanie polskim kierowcom w swoich ciężarówkach każdej weekendowej pauzy. To tak w formie wytłumaczenia. Nie odradzam pracy w tej agencji, a jedynie podaje suche fakty, jakie nie zostają udzielane przy podpisywaniu umowy. Czy ma Pani jeszcze jakieś pytania bo jak wiadomo im więcej komentarzy negatywnych tym więcej usunięć przez każdego pracodawcę który posiada tutaj konto, a z tego ten portal żyje o czym też wielu ludzi nie wie, dajecie Państwo abonament i bierzecie za to wynagrodzenie, a pracodawca może do woli usuwać negatywne wpisy. Więc opiniotwórczość na tym portalu również jest moderowane... Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Mariusz
 Opinia

Witam,pracuje w tej firmie juz ponad rok,wyplaty sa zawsze na czas.Jezeli wystepuja jakies pytania,pracownicy tej agencji zawsze sa pomocni,szczegolnie Pani Janka. Lubię atmosferę w Lotus Personalservice GmbH za: Profesjonalne podejscie do pracownika.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia
@Mariusz 12.11.2018 23:55

Naprawdę bardzo się cieszymy, że akurat Tobie praca w Lotus Personalservice odpowiada. Proszę tylko, abyś nie używał tu żadnych danych personalnych. Jesteś tam zatrudniony już ponad roku, a więc mogłeś już sobie wyrobić zdanie o tym pracodawcy. Czy pracując w takiej firmie można liczyć na pełny pakiet świadczeń socjalnych?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
..
 Opinia

JWitam sczegolnie Panow. Praca na Tirze tak jak wszedzie. Szef Vitalii i jego zastepca tomek w porzadku. Probelm jest taki ze czasem zaczynam prace z 2 godzinnym opoznieniem bo jakis balwan nie odstawil ciezarowy na czas. oczywiscie za to nikt nie placi a w miesicu czasem sie trafi pare takich dni..!!!! Piniondze zawsze na czas ale o tym ze bede takie sytuacje z czekaniem to nikt ani slowa nie pisnal.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@garmee Fajnie, że współpraca z tym pracodawcą okazała się dla Ciebie pomyślna. Jak wygląda kwestia premii - są realne, czy raczej można liczyć jedynie na podstawę? @Anna Jeśli jednak chciałabyś mieć informacje "z pierwszej ręki" to skontaktuj się z firmą bezpośrednio info@lotus-personalservice.de

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
garmee
 Opinia

Nie spodziewalam sie ze to powiem ale na prawde jest to jedna z nielicznych agencji o ktorej moge powiedziec dobre slowo. Praca w Känguru niezbyt ciezka i ogolnie wiekszosc osob mila. Jest tez nowy koordynator na ktorego widok wszyscy podkrecaja tempo w pracy nie wiem z jakiego powodu ale mialam okazje z nim zamienic slowo i jest to bardzo mily Pan

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gutek
 Opinia

Czy tak dobrze się wam pracuje i dlatego nie ma chętnego żeby coś napisać?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia

Pytanie do szwaczek mam 48lat bez języka brak doświadczenia w szyciu skóry , czy mam szansę na pracę .

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Lotus Personalservice GmbH? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Daria
 Opinia

Czy był ktoś na wyjeździe jako szwaczka? Podpowiedzcie coś więcej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaga
 Opinia

Witam! Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda wynagrodzenie szwaczki na Bawarii? Chodzi mi o to ;ile zostaje na czysto po odliczeniu mieszkania?

Pomocna?
Tak32Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lacros125
 Opinia
@Jaga 10.01.2018 08:35

Podczas rozmowy z pracownikiem agencji podawana pani stawkę za pracę plus dieta i ile kosztuje mieszkanie ,wychodzi się możliwie dobrze po odliczeniu wszystkich kosztów .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@lacros125 12.01.2018 13:41

Fir

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
inezz0101
 Opinia

Witam. Czy ktoś pracował w miejscowosci Coburg jako szwaczka przy szyciu obić na meble biurowe i wypoczynkowe ? Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi, z góry dziekuje i pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lacros125
 Opinia
@inezz0101 27.01.2018 08:22

Pracuje w Lotusie jako szwaczka ,ale w innej miejscowości,ale tapicerka na krzesła to dobra praca i lżejsza .polecam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia
@inezz0101 27.01.2018 08:22

I jak Inez pracujesz juz w tej firmie czy Jeszcze sie wahasz?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia
@Lacros125 31.01.2018 17:06

Jak wygląda sprawa zjazdów do pl?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowana
 Opinia

Podpowiedzcie coś o agencji. Jak organizują wyjazdy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Zainteresowana 11.01.2018 16:48

Agencja super ,dojechac do agencji trzeba samemu ,potem we wszystkim udziela pani pomocy .

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
piotr
 Opinia

Zdecydowanie polecam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piter
 Opinia

Ty, przyglupie, zorientuj sie najpierw, a pozniej pisz, w ich firmie nie pracuje zadna anna.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ariel
 Opinia

A jak z warunkami mieszkaniach, które oferuje ten pośrednik? Pokoje jedno, dwu czy więcej osobowe. Hotele robotnicze , prywatne kwarery?

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lacros125
 Opinia
@Ariel 15.11.2017 13:05

Namioty.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ariel
 Opinia
@Lacros125 15.11.2017 23:22

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Zakładam, że IQ odpowiadającego jest na równie wysokim poziomie...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lacros125
 Opinia
@Ariel 15.11.2017 13:05

Ja pracuję jako szwaczka ,pokoje mamy jednoosobowe z łazienką ,ładne ,

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Khfrhcdg
 Opinia

Ale bzdury piszecie z tego biura lotus to jedna wielka pomyłka i zatrudnia samych emerytów.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janek
 Opinia

czytajac komentarze niektorych osob, odnosze wrazenia, ze uciekli z psychiatryka. Chyba trzeba sie troche podleczyc. Powodzonka.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolesław
 Opinia
@Janek 13.03.2017 09:36

Tak zgadza się 9.89 brutto plus 10 € za każdy dzień w pracy bez względu na ilość przepracowanych godzin to naprawdę trzeba iść i się leczyć do Psychiatry Przepracowałem 8 miesięcy w tym Czymś i powiem podobała mi się tylko firma dla której pracowałem bo gdy miałem jechać do Biura zbierali mi się na wymioty od ich kłamstw kombinacji i przekrętów . Poznam przez ten cały okres wielu ludzi z tej firmy albo przydupasy albo coś im się stało. A Cait konto jest bez dna czy będziesz mieć 100 godzin czy 300 i tak będzie puste .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karola
 Opinia

Może mi ktoś podpowiedzieć coś o pracy w Bawarii dla szwaczki? Jestem bardzo zainteresowana. Jak z językiem?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lacros125
 Opinia
@Karola 17.10.2017 11:17

Jeśli potrafisz Szyc to sobie poradzisz ,języka się ucz bo jest niezbędny ,ale nie wszystkie szwaczki umieją język i pracują tutaj ,jest dobrze polecam

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lacros125
 Opinia

Agencja tylko załatwia pracę ,a potem zależy gdzie do jakiej firmy się trafi wszystko zależy od firmy gdzie się pracuje ,niektórzy pracują przez Lotusa parę lat i nie narzekają !

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piter
 Opinia

Firma Lotus to jedna z Najlepszych Agencji pracy na BAWARII. Pomagają we wszystkim i jedyne czego oczekują to pracować. Pracuje dla tej firmy trzy lata i jestem bardzo zadowolony. Osobiście trafiłem do firmy przez Panią Janke, która jest przemiłą i przesympatyczną osobą tak samo jak Pani Bogusia w biurze. Szef jest z każdym na Ty i potrafi w nocy przyjechać żeby przywieźć zaliczkę pracownikowi. Szefowa to bardzo spokojna i serdeczna osoba... Ja nie mam żadnego problemu z tą agencją i śmiało mogę ją polecić... Pozdrawiam. Piter

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kazach
 Opinia

Agencja to członkowie z DAESZ republika z ZSRR.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@Gosposia to dobrze, że jesteś zadowolona z agencji Lotus Personalservice GmbH. Czy powiesz coś więcej jak wygląda praca? @lacros125 czy powiesz w jakich godzinach pracujesz? Czy masz wolne weekendy? Jaka panuje atmosfera?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lacros125
 Opinia
@Paulina 05.10.2017 09:40

Pracuje od 6;00-15:00,soboty pracuje jak jest potrzeba ,jest dużo pracy to wtedy co druga .ale wszystko jest ok .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lacros125
 Opinia
@Paulina 05.10.2017 09:40

Pracuje przez Lotus i polecam ....w każdej sytuacji czy jakimkolwiek problemie pomoga ,.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
HISTORYK polskiego pohodzenia
 Opinia

Niemcy ukryli polskie ZŁOTO w Szwajcarii w niemieckich BANKACH w zamian za pozorny POKÓJ ponad 100 BILIONÓW Euro jest warte POLSKIE ZłoTO . Amerykański wywiad ujawnia że COŚ będzie się działo bo Niemcy NERWOWO wywożą POLSKIE ZŁOTO do BERLINA do SCHRONÓW w SZWAJCARII zaczynają węszyć SŁUŻBY ONZ odpowiedzialne za EUROPEJSKIE majątki i dzieła sztuki...

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łataś
 Opinia

Dla mnie Lotus Personalservice GmbH to super agencja. Super kontakt, sprawy załatwiane bardzo sprawnie. Być może moja postawa wobec pracowników jest bardzo przyjazna to i w druga stronę jest ok

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BORAT to brat KAZACH
 Opinia

BORAT to CHLUBA Kazachów z zSSr. teraz na łańcuchu u Niemca remontuje niemieckie OBOZY zagłady Merkel zaprosiła WĘGIEL na zimę do Niemiec KAZACHOWIE sprawdzają szczelność niemieckich PIECÓW w Niemieckich OBOZACH zagłady czy ŻYDY nie siedzą w kominie ............

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BORAT to brat KAZACH
 Opinia

BORAT to CHLUBA Kazachów z zSSr. teraz na łańcuchu u Niemca remontuje niemieckie OBOZY zagłady Merkel zaprosiła WĘGIEL na zimę do Niemiec KAZACHOWIE sprawdzają szczelność niemieckich PIECÓW w Niemieckich OBOZACH zagłady czy ŻYDY nie siedzą w kominie ............

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BORAT to brat KAZACH
 Opinia

BORAT to CHLUBA Kazachów z zSSr. teraz na łańcuchu u Niemca remontuje niemieckie OBOZY zagłady Merkel zaprosiła WĘGIEL na zimę do Niemiec KAZACHOWIE sprawdzają szczelność niemieckich PIECÓW w Niemieckich OBOZACH zagłady czy ŻYDY nie siedzą w kominie ............

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

Możecie napisać kilka słów w temacie pracy dla szwaczki w Bawarii? Czy znajomość języka jest podstawą?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Malgosia
 Opinia
@Karolina 11.10.2017 09:02

Pracuje w F. Lotus juz ok.2 lat i jestem bardzo zadowolona, spokojnie moge polecic te agencje. Wiekszosc szwaczek, ktore przyjezdzaja , nie znaja jez.niemieckiego, w trakcie pracy przyswajaja jakies podstawy. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gosposia
 Opinia

Szkoda, że z tego forum niektórzy robią sobie zabawę. Lotus Personalservice GmbH to dobra agencja, nigdy nie miałam problemów. Generalnie jak jadą ludzie do pracy to zawsze jest wszystko ok, jak tylko myślą o zabawie to efekt jest jak na tym forum!!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

Obecnie firma Lotus Personalservice GmbH poszukuje pracownika na stanowisko SZWACZKA bez znajomości jęz.niemieckiego. Z oferty wynika, że firma zapewnia długoterminowe zatrudnienie w Niemczech od zaraz, Niemiecką umowę o pracę, możliwość podnoszenia kwalifikacji, atrakcyjne wynagrodzenie miesięczne. Czy ktoś zastanawia się nad aplikowaniem do firmy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lacros125
 Opinia
@Paulina 29.09.2017 17:06

Tak ,aplikowalam na szwaczkę .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Lotus Personalservice GmbH - Landshut

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny