Lotus Personalservice GmbH

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 61 ocen.

Lotus Personalservice GmbH
3 61

Opinie o Lotus Personalservice GmbH

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lotus Personalservice GmbH

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Lotus Personalservice GmbH? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Daria

Czy był ktoś na wyjeździe jako szwaczka? Podpowiedzcie coś więcej?

Jaga

Witam! Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda wynagrodzenie szwaczki na Bawarii? Chodzi mi o to ;ile zostaje na czysto po odliczeniu mieszkania?

anonymous
@lacros125 12.01.2018 13:41

Fir

inezz0101

Witam. Czy ktoś pracował w miejscowosci Coburg jako szwaczka przy szyciu obić na meble biurowe i wypoczynkowe ? Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi, z góry dziekuje i pozdrawiam.

Adam
@Lacros125 31.01.2018 17:06

Jak wygląda sprawa zjazdów do pl?

Zainteresowana

Podpowiedzcie coś o agencji. Jak organizują wyjazdy?

anonymous
@Zainteresowana 11.01.2018 16:48

Agencja super ,dojechac do agencji trzeba samemu ,potem we wszystkim udziela pani pomocy .

piotr

Zdecydowanie polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

Piter

Ty, przyglupie, zorientuj sie najpierw, a pozniej pisz, w ich firmie nie pracuje zadna anna.

Ariel

A jak z warunkami mieszkaniach, które oferuje ten pośrednik? Pokoje jedno, dwu czy więcej osobowe. Hotele robotnicze , prywatne kwarery?

lacros125
@Ariel 15.11.2017 13:05

Ja pracuję jako szwaczka ,pokoje mamy jednoosobowe z łazienką ,ładne ,

Khfrhcdg

Ale bzdury piszecie z tego biura lotus to jedna wielka pomyłka i zatrudnia samych emerytów.

Bolesław
@Janek 13.03.2017 09:36

Tak zgadza się 9.89 brutto plus 10 € za każdy dzień w pracy bez względu na ilość przepracowanych godzin to naprawdę trzeba iść i się leczyć do Psychiatry Przepracowałem 8 miesięcy w tym Czymś i powiem podobała mi się tylko firma dla której pracowałem bo gdy miałem jechać do Biura zbierali mi się na wymioty od ich kłamstw kombinacji i przekrętów . Poznam przez ten cały okres wielu ludzi z tej firmy albo przydupasy albo coś im się stało. A Cait konto jest bez dna czy będziesz mieć 100 godzin czy 300 i tak będzie puste .

Karola

Może mi ktoś podpowiedzieć coś o pracy w Bawarii dla szwaczki? Jestem bardzo zainteresowana. Jak z językiem?

lacros125
@Karola 17.10.2017 11:17

Jeśli potrafisz Szyc to sobie poradzisz ,języka się ucz bo jest niezbędny ,ale nie wszystkie szwaczki umieją język i pracują tutaj ,jest dobrze polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

lacros125

Agencja tylko załatwia pracę ,a potem zależy gdzie do jakiej firmy się trafi wszystko zależy od firmy gdzie się pracuje ,niektórzy pracują przez Lotusa parę lat i nie narzekają !

Piter

Firma Lotus to jedna z Najlepszych Agencji pracy na BAWARII. Pomagają we wszystkim i jedyne czego oczekują to pracować. Pracuje dla tej firmy trzy lata i jestem bardzo zadowolony. Osobiście trafiłem do firmy przez Panią Janke, która jest przemiłą i przesympatyczną osobą tak samo jak Pani Bogusia w biurze. Szef jest z każdym na Ty i potrafi w nocy przyjechać żeby przywieźć zaliczkę pracownikowi. Szefowa to bardzo spokojna i serdeczna osoba... Ja nie mam żadnego problemu z tą agencją i śmiało mogę ją polecić... Pozdrawiam. Piter

Kazach

Agencja to członkowie z DAESZ republika z ZSRR.

Paulina

@Gosposia to dobrze, że jesteś zadowolona z agencji Lotus Personalservice GmbH. Czy powiesz coś więcej jak wygląda praca? @lacros125 czy powiesz w jakich godzinach pracujesz? Czy masz wolne weekendy? Jaka panuje atmosfera?

lacros125
@Paulina 05.10.2017 09:40

Pracuje przez Lotus i polecam ....w każdej sytuacji czy jakimkolwiek problemie pomoga ,.

HISTORYK polskiego pohodzenia

Niemcy ukryli polskie ZŁOTO w Szwajcarii w niemieckich BANKACH w zamian za pozorny POKÓJ ponad 100 BILIONÓW Euro jest warte POLSKIE ZłoTO . Amerykański wywiad ujawnia że COŚ będzie się działo bo Niemcy NERWOWO wywożą POLSKIE ZŁOTO do BERLINA do SCHRONÓW w SZWAJCARII zaczynają węszyć SŁUŻBY ONZ odpowiedzialne za EUROPEJSKIE majątki i dzieła sztuki...

Łataś

Dla mnie Lotus Personalservice GmbH to super agencja. Super kontakt, sprawy załatwiane bardzo sprawnie. Być może moja postawa wobec pracowników jest bardzo przyjazna to i w druga stronę jest ok

BORAT to brat KAZACH

BORAT to CHLUBA Kazachów z zSSr. teraz na łańcuchu u Niemca remontuje niemieckie OBOZY zagłady Merkel zaprosiła WĘGIEL na zimę do Niemiec KAZACHOWIE sprawdzają szczelność niemieckich PIECÓW w Niemieckich OBOZACH zagłady czy ŻYDY nie siedzą w kominie ............

BORAT to brat KAZACH

BORAT to CHLUBA Kazachów z zSSr. teraz na łańcuchu u Niemca remontuje niemieckie OBOZY zagłady Merkel zaprosiła WĘGIEL na zimę do Niemiec KAZACHOWIE sprawdzają szczelność niemieckich PIECÓW w Niemieckich OBOZACH zagłady czy ŻYDY nie siedzą w kominie ............

BORAT to brat KAZACH

BORAT to CHLUBA Kazachów z zSSr. teraz na łańcuchu u Niemca remontuje niemieckie OBOZY zagłady Merkel zaprosiła WĘGIEL na zimę do Niemiec KAZACHOWIE sprawdzają szczelność niemieckich PIECÓW w Niemieckich OBOZACH zagłady czy ŻYDY nie siedzą w kominie ............

Karolina

Możecie napisać kilka słów w temacie pracy dla szwaczki w Bawarii? Czy znajomość języka jest podstawą?

Malgosia
@Karolina 11.10.2017 09:02

Pracuje w F. Lotus juz ok.2 lat i jestem bardzo zadowolona, spokojnie moge polecic te agencje. Wiekszosc szwaczek, ktore przyjezdzaja , nie znaja jez.niemieckiego, w trakcie pracy przyswajaja jakies podstawy. Pozdrawiam.

Gosposia

Szkoda, że z tego forum niektórzy robią sobie zabawę. Lotus Personalservice GmbH to dobra agencja, nigdy nie miałam problemów. Generalnie jak jadą ludzie do pracy to zawsze jest wszystko ok, jak tylko myślą o zabawie to efekt jest jak na tym forum!!!!

Paulina

Obecnie firma Lotus Personalservice GmbH poszukuje pracownika na stanowisko SZWACZKA bez znajomości jęz.niemieckiego. Z oferty wynika, że firma zapewnia długoterminowe zatrudnienie w Niemczech od zaraz, Niemiecką umowę o pracę, możliwość podnoszenia kwalifikacji, atrakcyjne wynagrodzenie miesięczne. Czy ktoś zastanawia się nad aplikowaniem do firmy?

lacros125
@Paulina 29.09.2017 17:06

Tak ,aplikowalam na szwaczkę .

Paulina

@Jan dlaczego nie polecasz pracy w firmie Lotus Personalservice GmbH? Czy powiesz coś więcej? Z czego jesteś niezadowolony pracując w tej firmie? @Justek z różnych powodów mogą szukać ludzi do pracy. Np firma się rozwija, albo pracownicy odeszli.

Justek

Co takiego się dzieje, że maja taka długa listę ofert?

Jan

Zdecydowanie nie polecam

Paulina

@Łataś powiedz co najbardziej podoba Ci się w współpracy z Lotus Personalservice GmbH? Aktualnie poszukują na stanowisko Magazynier, pakowanie. Z oferty wynika, że zapewniają długoterminowe zatrudnienie w Niemczech niemiecka umowę o pracę, możliwość podnoszenia kwalifikacji. Może ktoś aplikuje?

Łataś

Fajna agencja i jak załatwiają dobre roboty to ludzie nie mają czasu na siedzenie i pisanie. Gdyby było źle to byłoby tu opinii pod dostatkiem. Polecam

Łukasz

Czy jesteście pewni, że o agencji nie można napisać coś dobrego?. Wszyscy wiemy, że osoby zadowolone z reguły nie robią wpisów na forum. W każdej firmie mogą zdarzyć się przykre sytuacje ale to nie znaczy, że firma jest zła. Tak się zdarza i oby nie często.

Ochotnik

Jaki jest powód takiej ciszy na tym forum ? Wakacje ?

Marika

Bardzo interesuje mnie praca szwaczki w Bawarii. Czy ktoś coś słyszał o tej robocie? Może podzieliłby się informacją na forum? Na jakim poziomie trzeba znać język żeby można było wyjechać i być niezależnym? To byłby mój pierwszy raz i jestem pełna obaw .

lacros125
@Marika 22.06.2017 12:25

Pracuje jako szwaczka na Bawarii,jestem zadowolona z pracy i zarobków .

Zostaw opinię o Lotus Personalservice GmbH - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lotus Personalservice GmbH