Perfect Construction
3 345 6 1

Opinie o Perfect Construction

Tomasz

Pasuje mi praca dla tej firmy. Robię w wykończeniówce i pieniądze mamy wypłacane regularnie co tydzień, ogółem warunki są dobre, nie trzeba załatwiać materiałów, ani prowadzić rozmów z klientem bo oni się już tym zajęli.

anonymous

Dobra praca za dobre pieniądze, miałem przyjść na chwilę, ale zostałem na dłużej bo warunki mi bardzo odpowiadają

miła

Pracuję w części biurowej i jest bardzo pozytywnie. Sama praca mi odpowiada, zarobki są odpowiednio wysokie, a umowa na jasnych i stabilnych warunkach :) nie mam na co narzekać, atmosfera jest bardzo przyjazna

Alicja

@zdecydowany, czy możesz napisać coś więcej na temat rozmowy kwalifikacyjnej w firmie Perfect Construction? Jak oceniasz jej przebieg, czy pytania jakie usłyszałeś zaskoczyły Cię? Czy udało Ci się poruszyć temat wynagrodzenia? Dzięki Twojej opinii, inne osoby, które do tej pory wyłącznie obserwowały wątek może włączą się do dyskusji.

zdecydowany

Dostałam propozycję pracy w PC i po przeczytaniu opinii nie martwię o to, czy okażą się uczciwym pracodawcą. Jestem już po rozmowie i myślę, że się zdecyduję się na współpracę z nimi.

Alicja

@ciekaw, czy możesz doprecyzować swoje pytanie dotyczące firmy Perfect Construction? W ten sposób inni pracownicy będą mogli łatwiej i szybciej odpowiedzieć na twoje pytanie. Co masz na myśli pisząc tak o swojej poprzedniej firmie? Czy miałeś może na myśli terminową wypłatę wynagrodzenia?

ciekaw

Może ktoś jeszcze coś powiedzieć o warunkach pracy przy wykończeniówce? W różnich miejcsach robiłem i wiem jak to czasami jest dlatego nie chce znów trafić na to, że firma będzie nie lojalna w stosunku do pracownika..

Pracowanik

Jak zaczynałem to nie było tak kolorowo, bo wiadomo człowiek trochę nie przyzwyczajony. Teraz już jest wszystko dobrze, dobre pieniądze i nie ma na co narzekać.

ciekaw
@Pracowanik 05.09.2018 12:40

Jakie są godziny pracy? Praca po godzinach wchodzi w gre? Dajcie znać..

Alicja

@nickk, czy w firmie Perfect Construction pracownicy mają szansę na premię? Jakich obecnie specjalistów poszukuje ta firma? Może chcielibyście napisać coś więcej, kilka osób na pewno zagląda tu od czasu do czasu, a niektóre z tych osób być może staną się wkrótce waszymi nowymi kolegami w pracy? Warto więc im pomóc.

fiodrowicz
@Alicja 03.09.2018 19:32

Nie jestem specjalistą, ale co to za problem sprawdzić ogłoszenia na stronie... Z tego co wiem poszukują ekip takich jak moja - remontowo-budowlanych. Sama praca to tak jak nazwa mówi, można się domyślić, ale jeśli mam ocenić to powiem, że jest w porządku i mogę polecić współpracę u nich. Po więcej informacji radzę się jednak kontaktować z nimi.

nickk

Po prostu trzeba robić co swoje, a nie narzekać.. A jak dobrze pracujesz to cię docenią

anonymous

Robota w wykończenióce każdy kto pracuje wie jak wygląda, od siebie mogę tylko dodać, że PC to dobra firma, realizujemy ciekawe projekty, na nudę nie ma co narzekać, ale na pensję również

Bogdan

wypłacalny pracodawca, hajs zawsze jest tak jak sie umawialiśmy a to dla mnie najważniejsze

Arturo

Dużo się u nich nauczyłem, myślę, że mogę się nazywać fachowcem :) polecam pracę w PC

Alicja

@norberto, jeżeli zdecydowałeś się na kontynuowanie współpracy z firmą Perfect Construction, to znaczy, że jesteś zadowolony. Z którego aspektu pracy jesteś najbardziej zadowolony? Czy wypłaty są realizowane na czas? Bieżący opis sytuacji w firmie, może być pomocny dla przyszłych i obecnych pracowników tej firmy.

norberto
@Alicja 26.08.2018 15:45

Jasne już mówię :) jestem nawet bardzo zadowolony , hmm najbardziej podoba mi się chyba forma pracy. Wypłaty jak najbardziej realizowane są na czas i wszystko się zgadza.

norberto

Z czystym sumieniem mogę polecić robotę u nich. Miałem popracować max 3 miesiące, a współpracuję już ponad pół roku, więc widać jasno, że jestem zadowolony

Krzysiek

Ja w tej robocie najbardziej lubię to, że wypłata jest płacona w formie tygodniówek no i na jej wielkość też nie mam co narzekać i dodatkowo podszkoliłem się w fachu pracując dla nich, a robota jak robota

rychos
@Krzysiek 20.08.2018 15:25

zgadzam sie na 100 procent.. kasiora zawsze na czas , jak sie do roboty przykladamy to i premia wpadnie

Robert

Jeden z lepszych pracodawców u których przyszło mi pracować, polecam

Natan

Perfect Construction to dobry pracodawca, docenia ambitnych i energicznych pracowników, warto spróbować tam swoich sił

sebaksin

widze ze niektorym to sie przypasowac nie da...jestem pracownikiem budowlanym w PC i jedyne co mam do powiedzenia to to ze pracodawca jest wobec nas fair..nie spoznia sie z kasa , warunki mamy dobre, sprzet mamy zapewniony...jest ok!

howaa
@sebaksin 14.08.2018 15:16

pracuje w perfect construction od niedawna i ekipa jest wesola - to fakt , przyjeli mnie jak swojego :D z takimi ludzmi od razu przyjemniej sie pracuje

Alicja

@Bruno, czy jesteś zainteresowany pracą w firmie Perfect Construction? Może warto sprecyzować swoje pytania, wtedy inni użytkownicy łatwiej na nie odpowiedzą. zawsze warto aplikować do danej firmy i wysłać swoje CV. Rozmowa kwalifikacyjna to okazja do zadania pytań oraz przekonania się czy informacje zasłyszane w sieci są zgodne z prawdą.

Bruno

(usunięte przez administratora) Same pozytywne opinie, ale żadnych konkretów.

Mirek

Solidny, wypłacalny pracodawca. Przyjemnie się pracuje.

Dawid
@Mirek 29.06.2018 13:13

Jesteś podwykonawcą? Jeśli tak to powiedz coś więcej jak wygląda współpraca :)

henry

pracodawca wypłacalny, pracuje się dobrze.

Dix
@henry 25.07.2018 14:05

Możesz powiedzieć coś więcej? Planuję zgłosić się do nich do pracy

Tobiasz

Urządzali nam mieszkanie i wyszło super. Cenowo całkiem nieźle a jeśli chodzi o materiały to również nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam

XYZ
@Tobiasz 13.07.2018 13:27

to portal o pracodawcy i pracownikach, więc napisz może jakieś spostrzeżenia odnośnie pracowników? a może zauważyłeś jakie maja relacje z pracodawcą?

Tobiasz
@XYZ 17.07.2018 13:02

Pozytywne, bo nawet trochę rozmawialiśmy :)

Nick

Współpraca przebiega bez problemów. Polecam

Mariano

Siedze w tej branzy 5 lat ..z Perfect Construction wspolpracuje 2 lata i uklada sie. Rzetelni fachowcy,wiedza co robia i bardzo latwo sie dogadac.

Kalii
@Mariano 23.07.2018 14:04

Też z nimi współpracowałem i złego słowa nie mogę powiedzieć. Współpraca korzystna dla obu stron. Pozdrawiam

remmus

jestem zadowolony z współpracy- polecam.

zen
@remmus 26.07.2018 10:01

nic dodać nic ująć!

Kate

Pracowałam w Perfect Construction i prace wspominam bardzo pozytywnie, świetny zespół przede wszystkim a to w pracy najważniejsze. Zarobki bardzo dobre ! :) chciałoby się wrócić do nich :)

XYZ
@Kate 27.06.2018 15:20

Zgadzam się, firma na medal...

tom

Godziny ok, bo we wcześniejszej pracy siedziało się do nocy i od rana na nowo..wolę mieć normalne godzny w PC.. roboty też dużo, ale lepiej na tym wychodzę, zdecydowanie lepiej

Niko
@tom 26.07.2018 10:15

no a jak! z poprzenim pracoadawca mialem ten sam problem...ledwo czlowiek skonczyl robote - klad sie spac a tu juz pobudka ...POZDRO!!

tom
@Niko 26.07.2018 15:11

dokładnie, nie było życia, a tu szef rozumie i dobrze podchodzi do pracownika.. jak ktoś chce dobrze i godnie zarobić na budowie to polecam

Henio

Leci mi juz trzeci roczek z nimi..Jak widac mozna? mozna - pracodawca od samego poczatku traktuje nas dobrze i uczciwie

erer
@Henio 25.07.2018 15:09

proste ze tak ^^ zawsze szef placi na czas a i jak dobrze zagadasz to i zaliczke idzie dostac - jak dla mnie spoko

Zostaw opinię o Perfect Construction - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Perfect Construction