Perfect Construction
3 396 6 1

Opinie o Perfect Construction

Dagmara

Praca jak praca. Uważam perfect construction jest na prawdę dobrym pracodawcą

ooo77

Wdług mnie dobra firma-pewna umowa, elastyczne godziny pracy, wynagrodzenie

jajo

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :) Stała praca, wynagrodzenie ekstra. Są ludzie którzy pracują tam ładnych parę lat i nigdzie się nie wybierają a to o czymś świadczy

mateuuuuuuusz

Firma na prawdę rzetelna, szefostwo wyrozumiałe i pieniądze w porządku

ambitnie

zaczynałem powoli ale teraz jestem doceniany jako fachowiec i dostaje dobre projekty za dobre pieniądze

antek
@ambitnie 19.11.2018 15:20

Ja tez nie narzekam , fajnie, że ktoś wreszcie mówi jak jest :)

Młoda
@ambitnie 19.11.2018 15:20

Dla osób, które chcą się czegoś nauczyć, ale mają już wiedzę tylko chcą ją rozwijać i są pełne pomysłów to ta praca jest świetna!

Budowlanka
@ambitnie 19.11.2018 15:20

Jak się znasz na robocie, to nie masz problemu z pracą

kogo
@Budowlanka 22.11.2018 18:25

Zgadzam się :) Firma docenia jeśli się starasz

B
@kogo 23.11.2018 12:13

Pod warunkiem, że się starasz. :)

Miniek

Wszystko bardzo w porządku. Ja najbardziej tam lubiłem atmosferę

okey

Firma o której można mówić w samych pozytywach

zadowolona

Jako młoda i kreatywna osoba wiem, że ta firma to idealne miejsce dla mnie! Realizujemy świetne projekty i nie ukrywam, że odkąd tu pracuję moja wiedza znacznie się powiększyła, polecam :)

potwierdzam
@zadowolona 21.09.2018 14:23

Mam takie samo odczucie.. Mam nadzieję, że będzie tylko lepiej.. firma stawia na rozwój i to widać :)

pracownik
@potwierdzam 28.09.2018 12:51

Również doceniam tą firmę za możliwość rozwoju. Ale są też inne bardzo satysfakcjonujące aspekty, chociażby wypłata! :D

Pracownik
@pracownik 15.10.2018 15:48

Wypłata na plus - atmosfera również :)

Budowlanka
@zadowolona 21.09.2018 14:23

Trzeba tylko znac się na swoim fachu a nie udawać specjaliste

Ewww

Podobały mi się ich mieszkania bardzo. Szukałam długo czegoś fajnego i tylko Perfect Construction miało to co mnie interesowało - dobre i czyste i ogarnięte wykończenie w idealnym stylu.

suzana
@Ewww 29.06.2018 08:49

zobaczyłam na ich stronie jakie robią aranżacje i wiedziałam że oni i tylko oni mogą zrealizować moje marzenie o bajkowych wnętrzach

suzana
@Ewww 29.06.2018 08:49

zobaczyłam jakie tworzą projekty na ich stronie i wiedziałam że zrealizują moje marzenie o bajkowych wnętrzach... nie myliłam się. jest bosko

Damian
@suzana 29.06.2018 14:03

Też zobaczyłem tego facebooka, ale nie dla projektów, ale żeby się z nimi skontaktować w sprawie pracy. Może się uda, bo chciałbym tam pracować, bo z tego co widzę mają opinię dobrego pracodawcy.

Pracownik
@Damian 30.06.2018 22:10

Spróbuj, może teraz akurat kogoś szukają.. z tego co wiem można się często załapać

Budowlanka
@Pracownik 29.10.2018 09:32

Szukają, szukają

Marcus

Moja opinia o Perfect Construction jest jak najbardziej pozytywna. Według mnie warto dla nich pracować, gdyż dbają o m.in. o dobre relacje z pracownikami. Krótko mówiąc, nie mam powodów by narzekać na tego pracodawcę.

Marek

Ogólnie to nie ma na co narzekać, mi się dobrze tam pracowało

robotny

Lubię pracę w tej firmie, szanują ludzi, ich czas i ciężką prace. Nie mam sie do czego przyczepić bo pieniądze zawsze mam na czas

dziku

Też myślę, że niektórzy przesadzają, grunt, że hajs jest na czas i sie zgadza, u mnie nigdy nie było z tym problemu. Atmosfera z chłopakami również spoko, idzie sie z każdym dogadać, polecam

zniesmaczona
@dziku 29.10.2018 09:11

Ludzie lubią narzekać, taka już nasza natura, ale dobrze, że są też ci, którzy piszą obiektywnie i potrafią docenić pozytywne strony współpracy z PC ;) ja jak najbardziej jestem zadowolona i polecam, zaufani i rzetelni ludzie!

ciekawy

Dobra praca, dobra pieniądze, szanują ludzi, nie wiem jak jest u konkurencji ale tu warto pracować

seef

Jedna z lepszych prac jakie udało mi się złapać i wreszcie coś stabilnego i za dobre pieniądze

saska_ola

moja siostra pracuje w tej firmie i caly czas chodzi i opowiada jak dobrze trafiła :D ponoć super pracodawca. Koncze ten sam kierunek co ona wiec moze i ja sie tam wkrece ;)

Pracownik
@saska_ola 15.03.2018 14:37

Ten kto się sprawdzi da rade i jest zadowolony :) Jak komuś się uda to raczej zostaje na stałe bo warunki są godne

shibuten

Nie wiem skąd te negatywne komentarze.. Ja tam dobrze wspominam współpracę z nimi :) Żadnych kombinacji z ich strony nie uświadczyłem .

Patrick Lechia
@shibuten 26.06.2018 08:59

Też mam takie spostrzeżenie, że coś z tymi negatywami jest nie ok, bo widać ewidentnie że to konkurencja bawi się w takie zagrywki. PC zrobiło dla mnie dwa mieszkania. Polecam ich. Wiadomo, że nie było idealnie, ale koniec końców byłem zadowolony :)

Pracownik
@Patrick Lechia 29.06.2018 10:35

mamy pewne standardy narzucone i to jest dobre.. trzeba się wykazać i być otwartym na propozycje klientów bo przecież zadowolenie klienta jest najważniejsze

Jarek P

Polecam pracodawce..wyrozumiała ,wypłacalna firma . Szefostwo też w porządku. Gdyby nie przeprowadzka pewnie pracowałbym do dzisiaj.

Pracownik
@Jarek P 11.07.2018 11:47

Też mogę powiedzieć, że firma jest rzetelnym pracodawcą - wypłacalna w 100 % , dba o pracowników i daje dobry socjal

adamus

Kto pracuje w bodowlance ten wie jak to wygląda. Przy remontach bywa różnie bo nie ma dwóch identycznych zleceń. Praca dobrze płatna warunki są w porządku także bez zastrzeżeń-

Pracownik
@adamus 09.10.2018 11:16

Chociaż nie ma nudy jak to mówią :D dobry zespół, ciekawe zlecenia i o to chodzi .. cały czas można się sprawdzać na nowo i podłapać nowe trendy :D

Hejko90

Dzwonili do mnie kilka dni temu i widać, że im faktycznie zależy na pracownikach, bo udzielają wszytkich informacji, chyba się zdecyduję, bo jakoś ta rozmowa mnie przekonała

Pracownik
@Hejko90 22.10.2018 18:19

Też miałem taką sytuację, firma na poziomie.Mogę polecić

Pracuś

Na magazynie praca przyjemna. Dużo zamówień od jakiegoś czasu więc mamy dużo pracy, ale lepsze to niż siedzenie na stołku i mniejsza wypłata. Tak to mamy nawet spoko i nie narzekamy

Nicknick
@Pracuś 22.10.2018 20:09

A jakie godziny pracy ? Dajcie znać

Nome

Dobra firma nie wiem dlaczego tak narzekacie :/ ja pracuje i jak ktoś umie pracować to jest zadowolny, tyle w temacie

Pracownik
@Nome 25.10.2018 11:51

Potwierdzam, wypłata na czas , dobre warunki, praca dobra. Ja nie narzekam

siemano

Płacili na czas jak tam pracowałem. Premie sprzedażowe też były, ale plany też całkiem wysokie i po czterech miechach musiałem zrezygnować. Bo kasa niby ok, ale robota nie dla mnie.

Tomi77

Dopóki się kierownicy nie przykładali to było dno. Kompletna samowolka, ale teraz jest inaczej. Wszystko ustawione i każdy ma swój rewir i swoje zadania które musi wykonać przy produkcji

Zbigniew67

Trzeba wybrać zakład, który dba o pracownika. W tym , w którym teraz pracuję właśnie tak jest. Polecam!

Alek97

Zmianówki są w porządku. Nie ma rozbicia, że jeden dzień po południu, potem rano czy nocki. Można sobie ustawić czy to pracę czy jakąś dodatkową szkołę jak ktoś chce. Lubię atmosferę w Perfect Construction za: Na tle zakładów w jakich miałem okazję pracować to wypadają naprawdę dobrze. Nie ma jakiejś presji, szczerze ich polecam

Bruno

Kiedy otwarcie nowego salonu w Metropolii? Czy będa przyjmowani nowi pracownicy?

Perfect Construction
pracodawca
@Bruno 10.10.2018 15:16

Otwarcie jeszcze w Październiku. Rekrutacje trwają

Tommy
@Perfect Construction 11.10.2018 11:41

Jakiś czas temu miały być zwolnienia I wszyscy strzeli garściami, a przyszedł nowy miesiąc I wypłaty się podniosły, grafik uległ zmianie. Lepsze godziny pracy sa teraztakze jak ktos myśli czy startować, to polecam.

Tommy

Dobra ekipa pracuje tam teraz. Ja jestem akurat od niedawna, bo dopiero trzeci miesiąc, ale idzie się dogadać, żeby nie było spin. Jak się spędza współnie prawie 8h dziennie to trzeba jakoś funkcjonować wspólnie.

Marek

Pierwszy raz się spotkałem z tym, że agencja nie gra na zwłokę tylko ogarnia bieżące kwestie na tyle sprawnie, że nie trzeba czekać tygodniami na odpowiedź Lubię atmosferę w Perfect Construction za: Zdeeeecyyydowanie polecam tą agencję! Pozdro dla chłopaków z roboty!

zadziora

Pracuję i chwalę, uczciwy pracodawca, wypłacalny, można dobrze zarobić, zleceń nie brakuje, polecam

Zostaw opinię o Perfect Construction - Gdańsk

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Perfect Construction