GK VOTUM

• Poznaj NAS
  • Dołącz do nas
  • Jak przebiega proces rekrutacji?

Poznaj NAS

Dołącz do nas

Jak przebiega proces rekrutacji?

• Wałbrzych
  • Zabrodzie
Ostrzeszów - Votum S.A
Słupsk - Votum S.A.
Warszawa - VOTUM

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o GK VOTUM S.A.

Opinie o GK VOTUM Wrocław

Nie przegap nowości o GK VOTUM S.A.!

TTT

21.01.2019 09:37

Dobra firma dla osób, które potrafią się zaangażować i ciężko pracować. Kto jest kreatywny to może dużo osiągnąć.
    Klient

02.01.2019 11:51

Firma VOTUM to (usunięte przez administratora) Jestem klientką od kwietnia, nie wywiązują się z podpisanej umowy, zero kontaktu z biurem VOTUM a przede wszystkim zero kontaktu z doradcą przypisanym do mojej sprawy !! Od września do dziś nie podjęli żadnych działań w sprawie - sprawa stoi w miejscu. Składają dokumenty o wypłatę pierwszej transzy odszkodowania, zgarniają 20% z tej kwoty, po czym mają klienta w głębokim poważaniu. Zdecydowanie NIE POLECAM !!!!
    VOTUM S.A.

03.01.2019 10:00

Szanowna Pani, prosimy o kontakt na [email protected] w celu wyjaśnienia i sprawdzenia sprawy. W każdej chwili ma Pani dostęp do swojej sprawy w Panelu Klienta, 24h, 7 dni w tygodniu. Z Pani opisu wynika, że w szybkim czasie uzyskaliśmy należne odszkodowanie i od tego zostało pobrane wynagrodzenie za wykonaną pracę. W związku z tym musieliśmy się kontaktować z Panią w celu uzyskania środków, co jest odnotowane w naszym systemie. Jeśli od września nie otrzymała Pani nowych informacji, pewnie sprawa znajduje się w ostatnim etapie podanym do Pani informacji. W celu automatyzacji, nasi Klienci otrzymują powiadomienia sms oraz na emaile na wskazany adres e-mail. Dzięki temu nasi Klienci dobrze wiedzą, co się dzieje w ich sprawie na każdym jej etapie. Tutaj jednak nie chcę gdybać gdzie znajduje się sprawa, póki nie zapoznam się ze nią szczegółowo. Czekamy na podanie nr sprawy i sprawdzimy dokładny status i czy są szanse na dalszą walkę z ubezpieczycielem.

02.04.2016 21:05

KM

06.04.2016 14:29

Pracownikiem nie jestem i nie byłam, ale jestem ich klientem. Czy to dziwne, że przeglądam fora i czytam zdania o firmie, której powierzyłam swoje sprawy. Wiele się naczytałam o oszustach. Firma Votum jako jedyna zbudziła moje zaufanie. Może ty zadaj sobie pytanie co tu robisz? Ps. Pierwsze słyszę że konkurenci chwalą się nawzajem.
    Pokłosie polskiej edukacji

27.12.2018 15:01

Wzbudziła, a nie zbudziła. Zbudzić to można niedźwiedzia z zimowego snu
    Anx

17.12.2018 08:31

A jestem zadowolona. Elastyczne godziny pracy. W biurze można przyjść od 7 do 11:00, to jak potrzebuje coś rano załatwić czy wyskoczyć do dentysty to nie muszę nawet brać dnia wolnego. Córka dostała bon do Smyka na święta a ja premię świąteczną. Praca jak praca, robisz swoje i git. Czasami jak jest więcej, zgłaszam nadgodziny i też płacą. Polecam pracę w centrali. Lubię atmosferę w VOTUM S.A. za: Jak wszędzie, są plotkarze są i fajni ludzie, gdzie przy kawce można się pośmiać.
    Teresa

05.12.2018 09:59

A ja pragnę podziękować za doprowadzenie do końca mojego zlecenia i wypłatę świadczenia zgodnie z umową na mój rachunek bankowy. Jeszcze raz bardzo dziękuję.
    Oszukana

04.12.2018 23:33

Wszystkich stanowczo przestrzegam przed korzystaniem z uslug tej firmy! To oszusci i naciagacze. Po 1,5 roku zwodzenia i obiecywania wygranej poinformowali mnie laskawie ze rezygnuja!!!! Tak sie traktuje klienta? Przez 1,5 roku nie zrobili totalnie nic w sprawie, w ktorej wszystkie dowody swiadcza na moja korzyść, OSZUSCI to bardzo lagodne okreslenie...
    VOTUM S.A.

05.12.2018 09:52

Szanowna Pani, podjęto szereg czynności zmierzających do uzyskania odszkodowania, w tym analizę dokumentacji, sporządzono pisma, mediacje oraz skierowano sprawę do Centrum Mediacji Sądu Polubownego przy KNF i przedstawiono Pani propozycję rozstrzygającą sprawę. Wysłano 04.12 do Pani wiadomość z informacją, że nie rekomendujemy drogi procesowej w tym przypadku. Bardzo prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia sprawy na [email protected] lub tel. 0 800 217 417.

31.10.2018 08:55

A mnie się bardzo dobrze pracuje w tej Firmie. Stabilnie i pewnie. Jak ktoś pracuje, to ma realne efekty!
    poszkodowany

16.03.2015 19:16

Votum znane jest tylko z ugód,nachodzenia klientów a nawet pożyczania przez agentów pieniędzy od klientów a potem jest problem odzyskać te pieniądze. Odradzam a szczerze słyszałem o nich dużo złych opinii. Co do pożyczania pieniędzy to osobiście się z tym spotkałem . Pewien dyrektor z Votum pożycza pieniądze od klientów. żenada
    ByłyPracownik

15.05.2015 06:59

Bzdury opowiadasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sprawy prowadzą likwidatorzy, którzy nie mają wykształcenia prawniczego. Ich praca polega na wysyłaniu standardowych zgłoszeń szkody do TU. Adwokat może i jest ale dopiero podczas postępowania sądowego. Niestety do niego żadko dochodzi gdyż Votum woli zadowolić się "jałmużną", jaką proponuje TU na drodze postępowania polubownego! Poza tym nie prawdą jest że nie ma lojalek i można współpracować z innymi podmiotami z tej samej branży. Lojalka wotum obejmuje agenta, jego małżonka, rodziców i dzieci!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wspomniałeś o awansie. Ayby awansować trzeba namówić kolejne osoby które będą pracowały na twojego menago bo do puki ty nie awansujesz to nic z tego nie masz. Jeżeli masz jeszcze jakieś wspaniałe teorie dotyczące współpracy z Votum chętnie się im przyjrzę i z przyjemnością je obalę Z poważaniem Były pracownik
    emi

09.10.2018 18:10

w moim zespole akurat wszyscy mieli wykształcenie prawnicza ale nie wiem jak jest teraz bo z takimi zarobkami to faktycznie nie wiem czy znajdą tylu prawników
    nelka

27.07.2016 14:17

Moim zdaniem firma na prawde jest ok, skutecxna w tym co robi,widac ze preznie dzialaja, sa skuteczni a co za tym idxie wlasnie maja dobra zaloge doradcow.
    Dora

03.08.2016 11:53

Też jestem zdania, że jest to porządna firma, ma dobrych pracowników i ich szanuje. Mam znajomą, która jest u Nich zatrudniona i bardzo sobie chwali tą pracę.

09.10.2018 17:58

to raczej nie jest doradcą :(
    Xaxaxa

19.09.2016 17:10

Nie polecam firmy votum. Brak kontaktu i brak informacji o rozprawach.
    Kaja

20.04.2017 10:24

To nie dają rady uzyskać środków na leczenie z towarzystwa ubezpieczeniowego, że trzeba prosić o pomoc fundację?

09.10.2018 17:31

Akurat z tym się nie zgodzę. Pracowałam w Votum i jeżeli chodzi o starania o wywalczenie jak najwyższej kwoty to nie można nic zarzucić. Oczywiście w najprostszych sprawach lepiej wziąć ugodę, ale jeżeli sprawa była rozwojowa na przyszłość to nigdy nie proponowała klientowi ugody i raczej też nie dostałabym akceptacji przełożonego, no chyba że klient bardzo by się upierał.

16.05.2018 08:48

A ja pracuję w tej firmie od lat. Dobra atmosfera, fajni ludzie, jak ktoś się zaangażuje to naprawdę dobre zarobki!
    Anna S.

17.05.2018 14:20

Z tą atmosferą to jest różnie. Jak zbliża się jakiś deadline, koniec miesiąca, to jest ciśnienie. Mocno trzeba się spiąć, aby wszystko było w terminie. Bo, jak spóźnisz się z czymś dla klienta, do sądu, ubezpieczyciela i przegapisz termin... to będzie mega lipa. No ale to chyba tak wszędzie.

09.10.2018 17:11

tak ??? a doradcy dalej mają 1600 netto + premia 600 zł której przez pierwszy rok praktycznie nie widzą tak kiepskie są sprawy, potem nawet jeśli się ma 250 spraw na głowę to z premią bywa ciężko i uzyskanie jej wiąże się z niewspółmiernym wysiłkiem w stosunku do takiej kwoty zważywszy, że ludzie na produkcji bez żadnego wykształcenia zarabiają po 3000 netto...
    ciekawski

17.05.2018 13:57

Jakie są samochody służbowe w VOTUM?

17.05.2018 14:09

W naszej spółce dysponujemy flotą samochodów: Toyota (Avensis, Auris, Yaris), Seat (Leon, Ibiza), VW (Passat, Golf, Polo) oraz KIA (Optima, Sportage). Jesteś zainteresowany pracą? Zapraszamy na https://votum-sa.pl/kariera/oferty-pracy/
    ciekawski

18.05.2018 11:32

ile trwa szkolenie zanim zacznie się pracę? to pracownik ma możliwość wyboru auta? auto można otrzymać od razu czy po okresie próbnym ?

16.05.2018 08:47

Pracuję w firmie Votum od lat. Miła atmosfera, młodzi ludzie, jak ktoś się zaangażuje to można naprawdę wiele osiągnąć.
    Pcs

02.05.2018 21:41

Odradzam maja za nic pracownika. Rozwoj - coś takiego nie ostnieje w tej firmie. Ostatnio mega oszczędzaja . Na moje oko wtopili z jakims tematem. Chyba się kończą :)Omijajcie szerokim łukiem.
    były już ...

08.05.2018 01:03

To napiszcie jeszcze raport - ilu dyrektorów , kierowników i doradców wyrzuciliście na bruk !!! Klienci zostali bez opieki swoich opiekunów itd

08.05.2018 07:26

Każda firma nastawiona jest na rozwój. Zdobywanie nowych celów, jeszcze szerszej pomocy, większe ilości osób ciężko poszkodowanym. Każdy Klient jest pod stałą opieką Specjalisty Odszkodowawczego. Bezpośredni kontakt jest możliwy na wiele sposobów. Telefoniczny, email, facebook, czat oraz Panel Klienta dostępny przez 24h, w którym znajdzie status spraw, jakie działania zostały podjęte, dostęp do dokumentów i kontakt z osoba prowadzącą sprawę.

11.03.2018 08:28

Powiedzcie co się dzieje teraz w VOTUM S.A.? Jak się tam teraz pracuje? Warto tam aplikować o pracę?
    Olcia

20.04.2018 17:13

Dolączam sie wlasnie do pytania hmm, dzwonia domnue i mi proponuja, a ja mysle.
    płotka

04.04.2018 13:08

A ja powiem krótko, płotki biegają po całym kraju i żadnej pomocy od przełożonych nie mają bo Ci patrzą tylko na siebie, nie liczy się struktura tylko pieniądz w kieszeni.Grube ryby koszą wszystkie grube sprawy a my nie mamy szans przebicia.Grupy utrzymują tylko dla profitów.Jak wszędzie liczy się tylko kasa a nie pomoc słabszemu.Jesteś zostawiony sam sobie albo Ci się uda albo nie.

12.04.2018 08:01

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Duża firma, taka jak nasza, opiera się na pracy struktur regionalnych, które działają na terenie całej Polski. Zasadą jest zapewnienie naszym pracownikom oraz współpracownikom wsparcia, m.in. w postaci szkoleń, opieki przełożonego, a także bezpośrednio z Centrali. Chcielibyśmy podkreślić, że w przeciągu ostatnich 12 miesięcy w strukturze sprzedaży było 17 awansów kierowniczych, 7 wicedyrektorskich i 7 dyrektorskich. Jeżeli miał Pan inne doświadczenia związane ze współpracą z naszą firmą, to z uwagi na ochronę danych osobowych, prosimy o bezpośredni kontakt na [email protected] celem wyjaśnienia sytuacji.
    Odradzam

21.04.2017 20:45

Specjalista do spraw obsługi klienta - proponowano mi 2000 zł brutto + 200 zł brutto premii za miesiąc na 2 miesięcznym okresie próbnym. Na moje pytanie, na ile zł podwyżki mogę liczyć po 2 miesięcznym okresie próbnym uzyskałem odpowiedź nieadekwatną do zadanego pytania. Poinformowano mnie, że byłaby ona odczuwalna. Ale dla jednego odczuwalne jest 100 zł więcej a dla drugiego 1000 zł. Pracownicy z Ukrainy zarabiają więcej po przyjeździe do Polski. Firma pokazuje gdzie ma polskiego pracownika. Nie polecam, szkoda czasu na rozmowy kwalifikacyjne. Osoby niekompetentne zupełnie. Kwestia wynagrodzenia ukrywana do samego końca.
    były pracownik

27.03.2018 08:47

Co miesiąc zmiana warunków na gorsze , zwolniono w jednym dniu 20 najlepszych pracowników żeby nie wyplacić premii . Umowy o pracę były do 2019r i co z tego ? Zmiany ludzi non stop. Szukajcie czegoś innego - na pewno nie tutaj bo za pracowitość wam zapłaca kopem w ... W ciągu pół roku 3 dyrektorów zmieniono nawet.

29.03.2018 11:43

Informujemy, że pracownikom struktury sprzedażowej zaproponowano nowe warunki współpracy, które są dostosowane do osiąganych przez nich wyników, a także zapewniają im możliwość dalszego rozwoju we współpracy ze Spółką.
    naglezpakowan

07.02.2018 17:11

Napiszcie proszę, co się dzieje w firmie. Ponieważ nie ma żadnych bieżących informacji.

08.02.2018 11:17

Wszystkie aktualne informacje znajdują się na: - stronie https://votum-sa.pl/aktualnosci/ - stronie Relacji inwestorskich: http://ri.votum-sa.pl/ - profilu https://www.facebook.com/VotumSaOdszkodowania/
    Lidia

25.08.2017 09:52

@Piotr jest oferta na stanowisko Przedstawiciel - Specjalista Odszkodowawczy. Czy taka posada w VOTUM S.A. by Cie zadowalała? Czy ktoś z pracowników mógłby powiedzieć coś o atmosferze w pracy? Innym użytkownikom też przyda się ta informacja.

22.11.2017 17:25

Czy to może funkcjonować w formie dorobienia sobie po godzinach. Czy to jest normalny etat?

04.07.2017 17:51

21.11.2017 08:38

Jeśli chcesz się zatrudnić w Votum to staraj się o zatrudnienie w strukturze zewnętrznej-będziesz mieć święty spokój i zarabiać lepiej niż w sprzedaży wewnętrznej.Co prawda nie dostaniesz samochodu itd. ale będziesz mieć lepsze wynagrodzenie bo masz tzw.pas startowy inne rozliczenie prowizyjne (dużo wyższe) lepsze szkolenia i przede wszystkim święty spokój bo w strukturze zewnętrznej będą cię szanować i dbać o ciebie a w strukturze wewnętrznej masz cały czas bata nad sobą,stałe kontrole a jak nie sprostasz wymaganiom to tracisz kasę.A po co-lepiej pracować w spokoju a nawet jak rozejdziesz się z Votum to będąc w sprzedaży zewnętrznej wypracowaną prowizję będziesz otrzymywać do końca.Więc jeśli współpraca z Votum to tylko w sprzedaży zewnętrznej!

22.11.2017 16:55

Szanowna Pani, przykro nam, że jest Pani zawiedziona. Nasza oferta pracy była sprecyzowana, a warunki z Panią ustalone. Szanujemy zawsze prawo kandydata do wysuwaniu swoich dodatkowych warunków i do nie przyjęcia naszej oferty. Prosimy również o uszanowanie naszego prawa do niezgodzenia się z wystosowanymi dodatkowymi warunkami przez kandydata.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GK VOTUM?

Kontakt - GK VOTUM S.A.

ul. Wyścigowa 56i 53-012 Wrocław

NIP:5260200951

Branża główna: Agencje i pośrednictwo nieruchomości

Lidia

09.11.2017 16:08

Myślę, że warto wspomnieć o benefitach, które oferuje firma VOTUM S.A. swoim pracownikom. Nie wiem czy wszyscy kandydaci udzielający się na forum byli ich świadomi, bo ja nie byłam a robią wrażenie. Nie codziennie firma daje w nagrodę pracownikom wyjazd od Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Myślę, że dla takiej nagrody pracownicy ciężko pracują cały rok. Innymi benefitami są nagrody za wyniki, udział w akcjach charytatywnych, wyjazdy integracyjne, ruchomy czas pracy i możliwość pracy zdalnej, karta Multisport Benefit, prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe na życie i dofinansowanie do wypoczynku. O wszystkich benefitch możecie przeczytać w zakładce Benefity na panelu firmy: https://www.gowork.pl/votum-s.a.,8842/benefity
    olaf

22.11.2017 15:40

te wyjazdy to nie dla wszystkich i nie są opłacane z pieniędzy klientów
    Ewa

19.06.2017 12:04

Proszę o informację jakie narzędzia pracy można otrzymać na stanowisku specjalisty-przedstawiciela. Czyli jakimi autami jeżdżą i ile jest podstawy?
    Zainteresowany

07.07.2017 19:36

Co "nic za darmo" bo nie rozumiem? Kolega pyta jakimi autami jeżdżą PH czy specjaliście jak ich zwał a ty piszesz - nic za darmo? A co tu jest za darmo? Chłopie dziś auto firmowe, tel i laptop to NARZĘDZIA PRACY !!!! jak firma tego nie daje od 1 min pracy to znaczy że ja 1 min nie poświecę takiej firmie. A moje pytanie brzmi - jak wyglądają te super rekrutacje na specjalistów bo dostałem od nich zaproszenie do Wro i zastanawiam się czy jechać? Jak nie dają auta i tel to nawet chyba sensu nie ma?? napiszcie co i jak?

31.10.2017 10:32

Współpraca w zależności od stanowiska i formy współpracy ma różne narzędzia: Jeśli ktoś szuka pracy jako PH, Przedstawiciel – Specjalisty Odszkodowawczego, ma możliwość współpracy na - umowie o pracę z niezbędnymi narzędziami (telefon, komputer, samochód VW, Seat, Toyota, Kia), - umowie agencyjnej dla przedsiębiorców (atrakcyjne wynagrodzenie prowizyjne, solidne szkolenia produktowe, świetne materiały marketingowe, system konkursów i rankingów z nagrodami, e-platformy, e-szkolenia) - umowie zlecenie dla osób zainteresowanych pracą dodatkową (atrakcyjne wynagrodzenie prowizyjne, solidne szkolenia produktowe, świetne materiały marketingowe, system konkursów i rankingów z nagrodami, e-platformy, e-szkolenia). Szukasz pracy w Centrali w biurze Votum S.A. a może w innym miejscu kraju? Przekonaj się, jaka jest prawda! Dołącz do najsilniejszych. ♚ https://votum-sa.pl/kariera/oferty-pracy
    Była kandydatka do pracy

10.07.2017 14:08

Wyraziłam opinię i podtrzymuję swoje stanowisko. Gdyby firma faktycznie dbała o renomę nie zachowałaby się w taki sposób w jaki zachowała się wobec mnie. Straciłam czas i pieniądze na dojazd do firmy jak i do Lekarza Medycyny Pracy a także możliwość podjęcia pracy u innego pracodawcy, gdyż odwołałam wszelkie rozmowy o pracę w nadziei , że takową podejmę w firmie VOTUM S.A Po co w takim razie kazano zrobić mi badania skoro i tak firma postanowiła mnie nie zatrudnić?! Tak się nie robi, nie jest to poważne zachowanie firmy. W ten oto sposób pozostałam bez zatrudnienia i nadziei na szybkie podjęcie pracy. Mi zależy na pracy, dlatego też nie ukrywam, że jestem zawiedziona zachowaniem tejże firmy. Poza tym w bardzo niegrzeczny sposób pani z działu HR mi odpisała na wiadomość mailową. Faktycznie firma "dba" o renomę.

31.10.2017 09:37

Norbi

14.07.2017 21:57

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi czy firma ma jakieś oferty pracy? Słyszałem sporo dobrego i chcę spróbować , złożyłem nawet cv. Interesuje mnie jak się w firmie pracuje? Czy przedstawiciel regionalny może zarabiać godziwe pieniądze? Jakie warunki stwarza firma?
    Seba

15.07.2017 10:26

Na miejscu firmy takiego głąba jak ty nie zaprosiłbym na rozmowę.

31.10.2017 09:24

Nasza spółka oferuje różne formy zatrudnienia. Sprawdź aktualne oferty na http://bit.ly/2zTy5s2 i przekonaj się sam, czy to prawda, co piszą inni. Współpraca w zależności od stanowiska może się opierać na: - stałym wynagrodzeniu, - stałym wynagrodzeniu + prowizja+ premie, - dorywczej współpracy w zależności od Twoich potrzeb i możliwości- atrakcyjny system prowizyjny i premiowy. Szukasz pracy w Centrali w biurze Votum S.A. a może w innym miejscu kraju? Przekonaj się, jaka jest prawda! Dołącz do najsilniejszych. ♚ https://votum-sa.pl/kariera/oferty-pracy/
    kuba

18.07.2017 11:52

moim zdaniem firma dopiero sie rozwija sa etaty na umowe o prace ale w firmie jeszcze duzo bbrakuje do profesionelnneo wizerunku

31.10.2017 09:17

Jesteśmy już od wielu lat na rynku. Nasza spółka jest na Giełdzie Papierów Wartościowych, co też gwarantuje przejrzystość zarządzania i finansów. Oferujemy różne formy zatrudnienia: - w centrali - jako Specjalisty ds. Sprzedaży w całym kraju - praktyki dla studentów. Nasza Grupa Kapitałowa to kilka dużych spółek. W skład naszej Mocnej Grupy wchodzi Kancelaria Adwokatów i Radców Prawnych A. Łebek i Wspólnicy z siedzibą we Wrocławiu, która zajęła 1 miejsce pod względem liczby zatrudnionych adwokatów i radców prawnych na terenie województwa dolnośląskiego i lubuskiego, awansując z 2 miejsca w porównaniu do ubiegłego roku (102 prawników zatrudnionych ogółem w tym 52 adwokatów i radców prawnych).
    Obserwator

25.07.2017 12:07

Patrząc na listę ofert pracy wnioskuję, że Votum mocno rozwija skrzydła!

25.07.2017 20:22

Ha, ha , ha a to ciekawe, bo na stronie Votum są cały czas od dawien dawna jedne i te same stare oferty pracy począwszy od roku 2015 !

31.10.2017 09:11

Dla chętnych szukających pracy na stanowisku Specjalisty ds. Sprzedaży, zawsze mamy aktualną ofertę. Departament Sprzedaży musi rozwijać się bezustannie. Zapraszamy na stronę https://votum-sa.pl/kariera/oferty-pracy/ i sprawdź aktualne oferty pracy. Zapraszamy również na ogólnodostępne serwisy z ofertami pracy np.: http://bit.ly/2zTy5s2. VOTUM S.A.
    Piotr

13.08.2017 20:26

Czy Votum ma jakieś oferty pracy? Nic nie mogę znaleźć a ponieważ słyszałem sporo dobrego o nich to chciałbym spróbować. Podpowiedzcie jaka jest atmosfera w firmie?
    Olek

09.08.2017 22:47

Jeśli komuś nie odpowiada praca w firmie Votum to może prościej będzie zmienić firmę. Po co takie narzekanie? Może ten rodzaj pracy jest dla pewnej grupy osób?

10.08.2017 12:39

Żebyś ty nie musiał jej zmieniać!
    zainteresowany

02.08.2017 12:18

Czy mógłby ktoś napisać kilka słów o atmosferze w pracy? Jakie wynagrodzenie dodatkowe ma firma o ile je ma? Jaką umowę podpisują jako pierwszą? Czy można być przedstawicielem na własnej działalności?

19.07.2017 22:47

Votum to fajna firma , szkoda że nie mogę powiedzieć tego o niektórych z forum.

20.07.2017 08:39

A znasz w ogóle tych z forum? Najpierw kogoś poznaj, a potem dopiero oceniaj, poza tym ci z forum mają prawo do własnego zdania! Pamiętaj o tym!
    ONA

18.07.2017 17:12

Plus daje firmie za to , że zatrudniają na umowy o pracę a nie na "umowach śmieciowych" jakie proponują inni pracodawcy.

10.07.2017 10:30

@Była kandydatka do pracy Może był jakiś powód i firma tak się dziwnie zachowała? Nie piszesz nic a to może być podstawa. Votum to dobra firma, dbają o wizerunek
    Pracuś

04.07.2017 20:09

Czy mógłby ktoś napisać jak przebiega rekrutacja w firmie? Jakie wymagania na starcie oczekują od kandydata? Słyszałem trochę dobrych opinii ale pracownicy wiedza najlepiej jak się pracuje i jak można zarobić?
    Gość

02.07.2017 13:08

gart hahahahahahahahahahha ? Widać, że pisze to osoba niepoważna i z zerowym brakiem poziomu inteligencji. Tylko pogratulować głupoty. Radzę nauczyć się zasad dobrych manier, dorosłej osobie za grosz nie przystoi takie zachowanie.
    gart

01.07.2017 09:29

hahahahahahahahahahha przepraszam szanownego Pana.
    Gość

01.07.2017 09:17

A od kiedy jesteśmy na "ty" ? Radzę popracować nad kulturą prostaku.
    gart

30.06.2017 23:25

rozwin wypowiedz.
    Pracuś

23.06.2017 23:12

Votum ma z całą pewnością dosyć trudny rodzaj działalności. Tym bardziej trudny zakres prac dla przedstawicieli , wielka nieufność nie ułatwia pracy. Ktos raz poszkodowany jest bardzo wyczulony na wszystko.
    Admin

22.06.2017 15:09

To jest forum na temat pracy w firmie a nie na temat współpracy z firmą! Ludzie, czytać nie umiecie?!
    Krzysztof M

22.06.2017 11:19

Jestem bardzo zadowolony z Votum miałem wypadek w pracy wywalczyli dla mnie bardzo satysfakcjonujące odszkodowanie . Wielkie dzięki dla Votum i Pani Karoliny Z. oraz osób zajmujących się moją sprawą. Z poważaniem Krzysztof M.

Zostaw merytoryczną opinię o GK VOTUM S.A.