Opinie o VOTUM S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOTUM S.A.

Lidia

@Marek niestety nie wiem, bo nie pracuję w VOTUM S.A. Myślę, że najlepiej jak skontaktujesz się z firma i dopytasz o warunki zatrudnienia. Może akurat nie musi to być praca na pełen etat i będziesz miał szansę sobie dorobić.

Lidia

@Piotr jest oferta na stanowisko Przedstawiciel - Specjalista Odszkodowawczy. Czy taka posada w VOTUM S.A. by Cie zadowalała? Czy ktoś z pracowników mógłby powiedzieć coś o atmosferze w pracy? Innym użytkownikom też przyda się ta informacja.

Marek
@Lidia 25.08.2017 09:52
@Piotr jest oferta na stanowisko Przedstawiciel - Specjalista Odszkodowawczy. Czy taka posada w VOTUM S.A. by Cie zadowalała?...

Czy to może funkcjonować w formie dorobienia sobie po godzinach. Czy to jest normalny etat?

anonim

(usunięte przez administratora)

gość

Jeśli chcesz się zatrudnić w Votum to staraj się o zatrudnienie w strukturze zewnętrznej-będziesz mieć święty spokój i zarabiać lepiej niż w sprzedaży wewnętrznej.Co prawda nie dostaniesz samochodu itd. ale będziesz mieć lepsze wynagrodzenie bo masz tzw.pas startowy inne rozliczenie prowizyjne (dużo wyższe) lepsze szkolenia i przede wszystkim święty spokój bo w strukturze zewnętrznej będą cię szanować i dbać o ciebie a w strukturze wewnętrznej masz cały czas bata nad sobą,stałe kontrole a jak nie sprostasz wymaganiom to tracisz kasę.A po co-lepiej pracować w spokoju a nawet jak rozejdziesz się z Votum to będąc w sprzedaży zewnętrznej wypracowaną prowizję będziesz otrzymywać do końca.Więc jeśli współpraca z Votum to tylko w sprzedaży zewnętrznej!

VOTUM S.A.
pracodawca

Szanowna Pani, przykro nam, że jest Pani zawiedziona. Nasza oferta pracy była sprecyzowana, a warunki z Panią ustalone. Szanujemy zawsze prawo kandydata do wysuwaniu swoich dodatkowych warunków i do nie przyjęcia naszej oferty. Prosimy również o uszanowanie naszego prawa do niezgodzenia się z wystosowanymi dodatkowymi warunkami przez kandydata.

Lidia

Myślę, że warto wspomnieć o benefitach, które oferuje firma VOTUM S.A. swoim pracownikom. Nie wiem czy wszyscy kandydaci udzielający się na forum byli ich świadomi, bo ja nie byłam a robią wrażenie. Nie codziennie firma daje w nagrodę pracownikom wyjazd od Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Myślę, że dla takiej nagrody pracownicy ciężko pracują cały rok. Innymi benefitami są nagrody za wyniki, udział w akcjach charytatywnych, wyjazdy integracyjne, ruchomy czas pracy i możliwość pracy zdalnej, karta Multisport Benefit, prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe na życie i dofinansowanie do wypoczynku. O wszystkich benefitch możecie przeczytać w zakładce Benefity na panelu firmy: https://www.gowork.pl/votum-s.a.,8842/benefity

olaf
@Lidia 09.11.2017 16:08
Myślę, że warto wspomnieć o benefitach, które oferuje firma VOTUM S.A. swoim pracownikom. Nie wiem czy wszyscy kandydaci udziel...

te wyjazdy to nie dla wszystkich i nie są opłacane z pieniędzy klientów

Odradzam

Specjalista do spraw obsługi klienta - proponowano mi 2000 zł brutto + 200 zł brutto premii za miesiąc na 2 miesięcznym okresie próbnym. Na moje pytanie, na ile zł podwyżki mogę liczyć po 2 miesięcznym okresie próbnym uzyskałem odpowiedź nieadekwatną do zadanego pytania. Poinformowano mnie, że byłaby ona odczuwalna. Ale dla jednego odczuwalne jest 100 zł więcej a dla drugiego 1000 zł. Pracownicy z Ukrainy zarabiają więcej po przyjeździe do Polski. Firma pokazuje gdzie ma polskiego pracownika. Nie polecam, szkoda czasu na rozmowy kwalifikacyjne. Osoby niekompetentne zupełnie. Kwestia wynagrodzenia ukrywana do samego końca.

gość
@Odradzam 21.04.2017 20:45
Specjalista do spraw obsługi klienta - proponowano mi 2000 zł brutto + 200 zł brutto premii za miesiąc na 2 miesięcznym okresie...

zamiast do sprzedaży wewnętrznej idź do sprzedaży zewnętrznej co prawda nie masz wtedy auta,tel. itd ale masz dużo większe zarobki i święty spokój,mniej się narobisz a zarobisz więcej.

VOTUM S.A.
pracodawca



Wyślij CV z dopiskiem: Contact Center/BOBAT/17 na adres: hr@votum-sa.pl

VOTUM S.A.
pracodawca



#SmartDrive


Nowości floty #AutoVotum - najnowszy model Kia Stonic wydań dzisiaj dla przedstawiciela. 

Radku Gratulujemy wyboru i życzymy szerokiej drogi. Te i inne modele dostępne są w preferencyjnych warunkach dla naszych niezależnych przedstawicieli. 

#SmartDrive to program dla współpracowników Votum i DSA - bezpieczny, ekonomiczny i wygodny sposób na nowy samochód. Chcesz wiedzieć więcej?

Zobacz nasze aktualne oferty współpracy i pracy na



#JestemNiezalezny

Ewa

Proszę o informację jakie narzędzia pracy można otrzymać na stanowisku specjalisty-przedstawiciela. Czyli jakimi autami jeżdżą i ile jest podstawy?

Zainteresowany
@Dziadek 20.06.2017 05:32
Musisz miec odpowiedni obrót zatwierdzone roszczenie tak jest w każdej firmie nawet w tej w której ja pracuję, nic za darmo...

Co "nic za darmo" bo nie rozumiem? Kolega pyta jakimi autami jeżdżą PH czy specjaliście jak ich zwał a ty piszesz - nic za darmo? A co tu jest za darmo? Chłopie dziś auto firmowe, tel i laptop to NARZĘDZIA PRACY !!!! jak firma tego nie daje od 1 min pracy to znaczy że ja 1 min nie poświecę takiej firmie. A moje pytanie brzmi - jak wyglądają te super rekrutacje na specjalistów bo dostałem od nich zaproszenie do Wro i zastanawiam się czy jechać? Jak nie dają auta i tel to nawet chyba sensu nie ma?? napiszcie co i jak?

VOTUM S.A.
pracodawca
@Zainteresowany 07.07.2017 19:36
Co "nic za darmo" bo nie rozumiem? Kolega pyta jakimi autami jeżdżą PH czy specjaliście jak ich zwał a ty piszesz -...

Współpraca w zależności od stanowiska i formy współpracy ma różne narzędzia: Jeśli ktoś szuka pracy jako PH, Przedstawiciel – Specjalisty Odszkodowawczego, ma możliwość współpracy na - umowie o pracę z niezbędnymi narzędziami (telefon, komputer, samochód VW, Seat, Toyota, Kia), - umowie agencyjnej dla przedsiębiorców (atrakcyjne wynagrodzenie prowizyjne, solidne szkolenia produktowe, świetne materiały marketingowe, system konkursów i rankingów z nagrodami, e-platformy, e-szkolenia) - umowie zlecenie dla osób zainteresowanych pracą dodatkową (atrakcyjne wynagrodzenie prowizyjne, solidne szkolenia produktowe, świetne materiały marketingowe, system konkursów i rankingów z nagrodami, e-platformy, e-szkolenia). Szukasz pracy w Centrali w biurze Votum S.A. a może w innym miejscu kraju? Przekonaj się, jaka jest prawda! Dołącz do najsilniejszych. ♚ https://votum-sa.pl/kariera/oferty-pracy

Była kandydatka do pracy

Wyraziłam opinię i podtrzymuję swoje stanowisko. Gdyby firma faktycznie dbała o renomę nie zachowałaby się w taki sposób w jaki zachowała się wobec mnie. Straciłam czas i pieniądze na dojazd do firmy jak i do Lekarza Medycyny Pracy a także możliwość podjęcia pracy u innego pracodawcy, gdyż odwołałam wszelkie rozmowy o pracę w nadziei , że takową podejmę w firmie VOTUM S.A Po co w takim razie kazano zrobić mi badania skoro i tak firma postanowiła mnie nie zatrudnić?! Tak się nie robi, nie jest to poważne zachowanie firmy. W ten oto sposób pozostałam bez zatrudnienia i nadziei na szybkie podjęcie pracy. Mi zależy na pracy, dlatego też nie ukrywam, że jestem zawiedziona zachowaniem tejże firmy. Poza tym w bardzo niegrzeczny sposób pani z działu HR mi odpisała na wiadomość mailową. Faktycznie firma "dba" o renomę.

VOTUM S.A.
pracodawca
@Była kandydatka do pracy 10.07.2017 14:08
Wyraziłam opinię i podtrzymuję swoje stanowisko. Gdyby firma faktycznie dbała o renomę nie zachowałaby się w taki sposób w jaki...

Szanowna Pani, przykro nam, że jest Pani zawiedziona. Nasza oferta pracy była sprecyzowana, a warunki z Panią ustalone. Szanujemy zawsze prawo kandydata do wysuwaniu swoich dodatkowych warunków i do nie przyjęcia naszej oferty. Prosimy również o uszanowanie naszego prawa do niezgodzenia się z wystosowanymi dodatkowymi warunkami przez kandydata.

Norbi

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi czy firma ma jakieś oferty pracy? Słyszałem sporo dobrego i chcę spróbować , złożyłem nawet cv. Interesuje mnie jak się w firmie pracuje? Czy przedstawiciel regionalny może zarabiać godziwe pieniądze? Jakie warunki stwarza firma?

Seba
@Norbi 14.07.2017 21:57
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi czy firma ma jakieś oferty pracy? Słyszałem sporo dobrego i chcę spróbować , złożyłem nawet cv...

Na miejscu firmy takiego głąba jak ty nie zaprosiłbym na rozmowę.

VOTUM S.A.
pracodawca

Nasza spółka oferuje różne formy zatrudnienia. Sprawdź aktualne oferty na http://bit.ly/2zTy5s2 i przekonaj się sam, czy to prawda, co piszą inni. Współpraca w zależności od stanowiska może się opierać na: - stałym wynagrodzeniu, - stałym wynagrodzeniu + prowizja+ premie, - dorywczej współpracy w zależności od Twoich potrzeb i możliwości- atrakcyjny system prowizyjny i premiowy. Szukasz pracy w Centrali w biurze Votum S.A. a może w innym miejscu kraju? Przekonaj się, jaka jest prawda! Dołącz do najsilniejszych. ♚ https://votum-sa.pl/kariera/oferty-pracy/

kuba

moim zdaniem firma dopiero sie rozwija sa etaty na umowe o prace ale w firmie jeszcze duzo bbrakuje do profesionelnneo wizerunku

VOTUM S.A.
pracodawca
@kuba 18.07.2017 11:52
moim zdaniem firma dopiero sie rozwija sa etaty na umowe o prace ale w firmie jeszcze duzo bbrakuje do profesionelnneo wizerunk...

Jesteśmy już od wielu lat na rynku. Nasza spółka jest na Giełdzie Papierów Wartościowych, co też gwarantuje przejrzystość zarządzania i finansów. Oferujemy różne formy zatrudnienia: - w centrali - jako Specjalisty ds. Sprzedaży w całym kraju - praktyki dla studentów. Nasza Grupa Kapitałowa to kilka dużych spółek. W skład naszej Mocnej Grupy wchodzi Kancelaria Adwokatów i Radców Prawnych A. Łebek i Wspólnicy z siedzibą we Wrocławiu, która zajęła 1 miejsce pod względem liczby zatrudnionych adwokatów i radców prawnych na terenie województwa dolnośląskiego i lubuskiego, awansując z 2 miejsca w porównaniu do ubiegłego roku (102 prawników zatrudnionych ogółem w tym 52 adwokatów i radców prawnych).

Obserwator

Patrząc na listę ofert pracy wnioskuję, że Votum mocno rozwija skrzydła!

gość
@Obserwator 25.07.2017 12:07
Patrząc na listę ofert pracy wnioskuję, że Votum mocno rozwija skrzydła!

Ha, ha , ha a to ciekawe, bo na stronie Votum są cały czas od dawien dawna jedne i te same stare oferty pracy począwszy od roku 2015 !

VOTUM S.A.
pracodawca
@gość 25.07.2017 20:22
Ha, ha , ha a to ciekawe, bo na stronie Votum są cały czas od dawien dawna jedne i te same stare oferty pracy począwszy od rok...

Dla chętnych szukających pracy na stanowisku Specjalisty ds. Sprzedaży, zawsze mamy aktualną ofertę. Departament Sprzedaży musi rozwijać się bezustannie. Zapraszamy na stronę https://votum-sa.pl/kariera/oferty-pracy/ i sprawdź aktualne oferty pracy. Zapraszamy również na ogólnodostępne serwisy z ofertami pracy np.: http://bit.ly/2zTy5s2. VOTUM S.A.

Piotr

Czy Votum ma jakieś oferty pracy? Nic nie mogę znaleźć a ponieważ słyszałem sporo dobrego o nich to chciałbym spróbować. Podpowiedzcie jaka jest atmosfera w firmie?

Olek

Jeśli komuś nie odpowiada praca w firmie Votum to może prościej będzie zmienić firmę. Po co takie narzekanie? Może ten rodzaj pracy jest dla pewnej grupy osób?

gość
@Olek 09.08.2017 22:47
Jeśli komuś nie odpowiada praca w firmie Votum to może prościej będzie zmienić firmę. Po co takie narzekanie? Może ten rodzaj p...

Żebyś ty nie musiał jej zmieniać!

zainteresowany

Czy mógłby ktoś napisać kilka słów o atmosferze w pracy? Jakie wynagrodzenie dodatkowe ma firma o ile je ma? Jaką umowę podpisują jako pierwszą? Czy można być przedstawicielem na własnej działalności?

Pracownik

Votum to fajna firma , szkoda że nie mogę powiedzieć tego o niektórych z forum.

gość
@Pracownik 19.07.2017 22:47
Votum to fajna firma , szkoda że nie mogę powiedzieć tego o niektórych z forum.

A znasz w ogóle tych z forum? Najpierw kogoś poznaj, a potem dopiero oceniaj, poza tym ci z forum mają prawo do własnego zdania! Pamiętaj o tym!

ONA

Plus daje firmie za to , że zatrudniają na umowy o pracę a nie na "umowach śmieciowych" jakie proponują inni pracodawcy.

Pracownik

@Była kandydatka do pracy Może był jakiś powód i firma tak się dziwnie zachowała? Nie piszesz nic a to może być podstawa. Votum to dobra firma, dbają o wizerunek

Pracuś

Czy mógłby ktoś napisać jak przebiega rekrutacja w firmie? Jakie wymagania na starcie oczekują od kandydata? Słyszałem trochę dobrych opinii ale pracownicy wiedza najlepiej jak się pracuje i jak można zarobić?

Gość

gart hahahahahahahahahahha ? Widać, że pisze to osoba niepoważna i z zerowym brakiem poziomu inteligencji. Tylko pogratulować głupoty. Radzę nauczyć się zasad dobrych manier, dorosłej osobie za grosz nie przystoi takie zachowanie.

gart

hahahahahahahahahahha przepraszam szanownego Pana.

Gość

A od kiedy jesteśmy na "ty" ? Radzę popracować nad kulturą prostaku.

gart

rozwin wypowiedz.

Pracuś

Votum ma z całą pewnością dosyć trudny rodzaj działalności. Tym bardziej trudny zakres prac dla przedstawicieli , wielka nieufność nie ułatwia pracy. Ktos raz poszkodowany jest bardzo wyczulony na wszystko.

Admin

To jest forum na temat pracy w firmie a nie na temat współpracy z firmą! Ludzie, czytać nie umiecie?!

Krzysztof M

Jestem bardzo zadowolony z Votum miałem wypadek w pracy wywalczyli dla mnie bardzo satysfakcjonujące odszkodowanie . Wielkie dzięki dla Votum i Pani Karoliny Z. oraz osób zajmujących się moją sprawą. Z poważaniem Krzysztof M.

mariusz

Specjalista ds sprzedaży - potrzebne wszystkie informacje atmosfera system pracy kasa auto wszystko bardzo prosze

Gość

Mnie najbardziej interesuje atmosfera w pracy, jak z tą w tej firmie?

Gość

Jak wygląda praca na stanowisku biurowym i jak z atmosferą w pracy? Mam na myśli pracę biurową w Dziale kadr oraz w Dziale obsługi korespondencji

Pracuś

Jakie wymagania ma firma wobec kandydata na stanowisko przedstawiciel-specjalista odszkodowawczy? Sam charakter pracy do łatwych nie należy ale ja lubię takie wyzwania i mam nadzieję, że dostanę się do pracy.

pawel

Witam bardzo serdecznie, otrzymałem zaproszenie na rozmowę stanowisko Specjalista ds sprzedaży - w ogłoszeniu oferują umowę o pracę, bardzo atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe oraz atrakcyjną premię, narzędzia pracy: samochód służbowy, komputer, telefon, mobilna drukarka, Czy może ktoś napisać więcej o samej pracy oraz zarobkach ? Doświadczenia w branży odszkodowań nie posiadam jednak w branży b2b dosyć spore. pozdrawiam i liczę na szybkie odpowiedzi.

Pracuś

@Przemo Czy sądzisz, że to forum nie jest neutralne? Jeśli człowiek pisze prawdę to nie ma się czego obawiać! Chyba, że chcesz odreagować swoje niepowodzenia w firmie ?

Przemo

Czołem Do agentów aktywnych ( bo tylko tacy tutaj w sumie siedzą hehe) Istnieje jakieś w miarę NEUTRALNE i obiektywne forum, na którym można wymienić się doświadczeniami ( i nie tylko ) z innymi z branży?

Pracuś

Ten ma rację kogo słuchamy, i tak jest w przypadku spraw w tej firmie. Poszkodowany chciałby jak najwięcej odszkodowania natomiast nie zawsze jest to możliwe z różnych powodów. Firma musi działać zgodnie z prawem, nawet jeśli się to komuś nie podoba.

Kuba

Votum to firma z nie cudotwórca, muszą działać w granicach prawa i tyle.

Natalia

@Kaja Myślę, że jeśli nie można uzyskać jakiegoś odszkodowania to nie znaczy, że źle działają. Czasami tak bywa.

Xaxaxa

Nie polecam firmy votum. Brak kontaktu i brak informacji o rozprawach.

Staś
@Ed. 20.09.2016 08:53
Nie zgadzam się z powyższa wypowiedzią. Mi Votum pomogło wywalczyć odszkodowanie od ubezpieczyciela. Mają tez fundacje, która p...

jeteś tylko marnym trybikiem z mózgiem wypranym przez tą firemkę. Co chwilę tylko ugoda z ubezpieczycielem, a jak w sądzie to po najniższych możliwych kwotach. A ludzie zostają potem z groszami zamiast solidnego odszkodowania. Pracowałem w votum 4 lata i wiem co mówię.

Kaja
@Ed. 20.09.2016 08:53
Nie zgadzam się z powyższa wypowiedzią. Mi Votum pomogło wywalczyć odszkodowanie od ubezpieczyciela. Mają tez fundacje, która p...

To nie dają rady uzyskać środków na leczenie z towarzystwa ubezpieczeniowego, że trzeba prosić o pomoc fundację?

Iza

Jestem pracownikiem firmy Votum i wiem, że nie jest to praca łatwa a już z całą pewnością nie dla każdego. Dobrze zarabiam ale muszę się dobrze starać.

Karol

Votum prowadzi specyficzny rodzaj działalności, trudny dla niektórych osób. Pracuje tu i wiem co piszę. Są osoby nie nadające się do tej pracy i stąd niezadowolenie.

Natalia

Votum Centrum Odszkodowań -to Diamenty Forbesa; Przedsiębiorstwo Fair Play; Dobroczyńca Roku;Medal Europejski; Business Centre Club czy Przejrzysta Firma to tylko niektóre z wyróznień

Lidia

Dziadek, rozumiem, że to jedyny aspekt zniechęcający Cię do pracy w tej firmie?

Lidia

Orientuje się ktoś czy trzeba posiadać duże doświadczenie, aby rozpocząć pracę w Votum Centrum Odszkodowań S.A. na stanowisku Przedstawiciela Regionalnego?

Przemo
@Dziadek 27.02.2017 20:37
Zapraszam do innej firmy , bez lojalek Popzdrawiam

Miałeś chyba na myśli zakaz konkurencji Większość firm już tego nie praktykuje, a z agentów odszkodowawczych robią się multi agenci

Dziadek
@Przemo 29.03.2017 16:50
Miałeś chyba na myśli zakaz konkurencji Większość firm już tego nie praktykuje, a z agentów odszkodowawczych robią się multi...

Nie wszystkie ale moja Tak Pozdrawiam

Olek

Firma jest po prostu świetna. Wbrew niektórym komentarzom kontakt jest bardzo dobry, jak również szybkość działania. Każdemu kto jest chętny szczerze polecam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Dziadek
@xxxxx 04.08.2016 14:08
Nie polecam tej firmy obiecują a potem nic nie robią kontakt pożal się boże.

Której nie polecasz firmy?

mn
@xxxxx 04.08.2016 14:08
Nie polecam tej firmy obiecują a potem nic nie robią kontakt pożal się boże.

Jestem zaskoczona takim stwierdzeniem, ja mam zupełnie inne zdanie. Po poprowadzeniu osobistej mojej sprawy przez firmę VOTUM SA dzisiaj jestem w niej przedstawicielem. Dumna jestem z Osób z którymi dane mi jest współpracować. Jeżeli masz życzenie porozmawiać zapraszam serdecznie 602 600 321

Pracownik

Ja mogę jedynie dołączyć się do wpisu chwalącego Votum. Wiadomą rzeczą jest, że charakter pracy i tematyka nie są łatwe. To jest praca w ciągłym stresie i niektórzy po prostu nie wytrzymują. To firma dla ludzi zdolnych i bardzo ambitnych , o mocnych nerwach.

Pracownik

jestem pracownikiem - przedstawicielem regionalnym w VOTUM S.A. Zacznę od tego, że przeczytałem sporo nie miłych pomówień u góry, często zakończonych mailem do kontaktu z inną kancelarią. Wiadomo, konkurencja nie śpi i z łatwością można się dopatrzyć, że przedstawiciele małych kancelarii odszkodowawczych próbują zszargać dobre imię Votum S.A. Jako pracownik z długim stażem mogę powiedzieć, że zarówno prawnikom, jak i przedstawicielom zależy na jak najwyższych odszkodowań i to dlatego, że mamy płacone prowizje % od każdej sprawy. Nie mogę też zaprzeczyć, że zdarzają się przedstawiciele i prawnicy mniej kompetentni od innych. Zresztą tak jak widać w powyższych komentarzach w VOTUM ten problem nie jest tak potężny jak w innych kancelariach. Poza tym, co tu dużo mówić, kilka liczb: Ponad 200 000 spraw prowadzonych przez Votum, siłą rzeczy będą osoby bardziej i mniej zadowolone. 2,4 mln zł - najwyższe odszkodowanie wypłacone w Polsce w historii, za sprawą VOTUM. 1,3 mln zł - najwyższe odszkodowanie wypłacone w Polsce w historii, w którym udziału Votum nie brało w ogóle. Odszkodowania liczone już w miliardach złotych dla naszych klientów. 8 - największa kancelaria prawnicza w kraju 1 - największa kancelaria odszkodowawcza w Europie Środkowej Płaca przedstawiciela uzależniona od jego pracy w miesiącu. Przedstawiciele słabi i nie pracujący nie mają wysokich pensji, ale za to Ci traktujący pracę poważnie sięgają po kilkukrotność średniej krajowej. Firmę polecam, nie każdy się nada, ale każdy może spróbować ;) No i spójrzcie na ten budynek centrali przy ul. Wyścigowej 56i, klasa sama w sobie ;)

Sandra

Wiola5566 ,a czekalam tyle n odzkodowanie ile mialam ;) a dzwonilas do nich ? kontaktowalas sie z imi dlaczego jeszcze nie wyplacili ? w moim przypadku dostalam i to jeszcze z nawiazką . jakby ktos ze znajomych mial wypdek czy cos to na pewno bym mu polecila ta kancelarię ;)

Misiek
@o 14.11.2016 18:06
Aż tak źle?

Co, zdziwiona?

Jan

Do Pani Renata Ch. 2016-11-13 21:42:29 Witam.Właśnie jestem na etapie sprawy i jeżeli to nie problem to bardzo proszę o kontakt.. jan.de@interia.eu Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

emerytmundurowy
@Beata 12.01.2017 14:14
witam, jestem zainteresowana współpracą. Własnie rozważam z jaką firmą podpisać umowę. Jaką kancelarię reprezentujecie ? Beat...

A może inna firma?

emerytmundurowy
@Beata 12.01.2017 14:14
witam, jestem zainteresowana współpracą. Własnie rozważam z jaką firmą podpisać umowę. Jaką kancelarię reprezentujecie ? Beat...

Witam prosze wejść na www.czestochowa998.pl zakladka odszkodowania Pozdrawiam

kulaa

Jestem po studiach prawniczych, pracowałam w centrali Votum. Szczerze? Nie polecam nikomu. Wyzysk ludzi, płaca niewiele ponad najniższą krajową, przemoc psychiczna, mało kto pracuje dłużej niż rok. Karierę robią nie ci, co powinni. Niektórzy pracujący pod szyldem Kancelarii Łebka nie są nawet prawnikami. Jak nie wierzysz, to idź i się przekonaj, ja nie polecam.

Lalala
@kulaa 09.01.2017 23:49
Jestem po studiach prawniczych, pracowałam w centrali Votum. Szczerze? Nie polecam nikomu. Wyzysk ludzi, płaca niewiele ponad n...

Zgadzam się w całości. Niestety to prawda.

gość
@kulaa 09.01.2017 23:49
Jestem po studiach prawniczych, pracowałam w centrali Votum. Szczerze? Nie polecam nikomu. Wyzysk ludzi, płaca niewiele ponad n...

Możesz coś więcej napisać na temat przemocy psychicznej?

Michał

Votum robi na Uniwersytecie Wrocławskim Akademię Odszkodowań. To są bezpłatne warsztaty dla studentów prawa i administracji Uniwerku. Prowadzą ich eksperci, praktycy prawa, radcy prawni i adwokaci z ich kancelarii Łebka. Ciekawa sprawa. Na spotkaniu mówili, że to z grupy uczestników akademii będą w pierwszej kolejności rekrutować praktykantów i to też szansa na późniejsze zatrudnienie w firmie! Fajny też jest filmik z osobami, które miały praktyki na Akademii na https://votum-sa.pl/akademiaodszkodowan/ lub szukajcie na YT: https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=TM7WOaXH-KI&t=42s

Zostaw opinię o VOTUM S.A. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOTUM S.A.