Opinie o VOTUM S.A.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOTUM S.A.

jghhrtte

beznadziejna firma,zdzieraja z czlowieka pieniadze. dokumentacje sam zbierasz wiec nie ma tu nakladu ich pracy. na poczatku po podpisaniu umowy dzwonia non stop,jesli juz chodzi o apelacje ktora sklada strona przeciwna to votum milczy. juz sie nachapali.

Leona

Ja osobiście nie miałąm do czynienia z Votum , ale moja koleżanka owszem . I była zadwolona . ze współpracy z nimi .Dlatego mi je poleciła . I ocenila pozytywnie . Co do

Filemon

Widzę ,ze nie tylko ja się tu wypowiadam jako klient . Jako pracownik ich nie ocenie bo nie pracuję dla nich ,i z tego co tu widze to różnie sie tu o nich niektórzy wypowiadają . Ja jedynie co moge sie wypowiedzieć to na temat odszkodowań powypadkowych , ,z enie ma żadnych problemów ,żeby je wypłacili . jak to czasami bywa z niektórymi firmami . Także Votum jako klient jak najbardziej polecam . Jako pracownik ? nie wypowiadam się ;)

Pampalini

Ja wiem ,że ta strona akurat jest od tego , by tutaj akurat wypowiadali się pracownicy firmy Votum . Ja jednak wypowiadam się od tej drugiej strony czyli jako klient i powiem szczrrze ,ze firmę mogę z czystym sumieniem polecić ,nawet wbrew co niektórym opiniom. Jak dla mnie to firma ma przejrzystą umowę

Anna

Ja VOTUM znam tylko z opinii Klienta jednakże muszę przyznać, ze bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli. Sprawa szybko i sprawnie załatwona w ubezpieczalni, kasa na koncie i zadowalająca kwota - czego chcieć więcej? Pracownicy musza byc doceniani skoro tak efektywnie pracują!

były doradca odszkodowawczy
@Anna 22.10.2015, 21:52
Ja VOTUM znam tylko z opinii Klienta jednakże muszę przyznać, ze bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli. Sprawa szybko i sprawnie za...

1.600 zł po studiach prawniczych. Kpina i żart. Tak są doceniani.

Dariusz

Witam, pracowałem w tej firmie i było całkiem ok. Jednak wybrałem pracę na etat. VOTUM daje dużą kasę z odszkodowania, ale tylko zatrudnienie prowizyjne. Jak ktoś jest przyzwyczajony do ciężkiej pracy to polecam.

Iwona

Votum w mojej sprawie pomogło mi zgromadzić pełną dokumentacją dowodową - dzięki nim udało się wygrać i uzyskać odszkodowanie. Dzięki nim nie zostałam bez kasy. szybko i sprawnie załatwili sprawę

Lilipop

Jeżeli jesteś przedstawicielem tej pseudo firmy - tak jak ja byłem kiedyś ... i nie chcesz aby dalej Twoi klienci dzwonili do Ciebie wkur$#@ że dostali śmieszne pieniądze - tym samym Ty małą prowizję skontaktuj się ze mną.

ja
@Lilipop 15.10.2015, 11:27
Jeżeli jesteś przedstawicielem tej pseudo firmy - tak jak ja byłem kiedyś ... i nie chcesz aby dalej Twoi klienci dzwonili do C...

Stres jest duży ale jeśli masz dobry kontakt z ludźmi, to można przetrwać. Żeby zarobić trochę trzeba się nieźle nachodzić, nadzwonić, wszystko zależy od wkładu pracy Twojej

Julia22

Chciałabym dowiedzieć się jak wygląda praca w Votum i podobnych firmach odszkodowawczych.Zatrudniają nowych pracowników co kilka miesięcy.Czy stres i rozmowa z potencjalnym klientem są aż tak sporym wyzwaniem?

Roman

Praca i zarobki spoko jeżeli ktoś chce pracować. Ja jestem zadowolony tylko czasami trzeba mieć nerwy że stali. Odszkodowania to branża ciężką, ale zyskowna.

bbbb

te pozytywne opinie to chyba wystawiaja osoby zwiazane z firma votum ! tak jak wspomnialam...obiecuja gruszki na wierzbie! szkoda tylko,ze nie napomkneli,ze za apelacje trzeba placic z wlasnej kieszeni. co to za sztuka wypelnic formularz do ubezpieczalni i wyslac potrzebne dokumenty,ktore i tak trzeba firmie votum wyslac? no ale madry polak po szkodzie

Niczka

polecam, dobra i skuteczna firma! wygrali dla mnie sprawę, dość skomplikowaną a ubezpieczyciel migał się od wypłacenia odszkodowania!

Marcin_K

Votum kojarze nie jako pracownik, ale korzystałem z usług firmy, mogę powiedzieć, że miałem doczynienia z bardzo profesjonalną obsługą, jeżeli to może pomóc komuś w opinii o firmie jako pracodawcy, z własnych doświadczeń mogę napisać, że zasługują na zaufanie, udało mi się dzięki nim zakończyć problemową sprawę z ubezpieczeniem, którego odmawiali mi wypłaty, skutecznie załatwili sprawę, polecam

AMELKA

Solidna podstawa to znaczy...

Coach..

..zainteresowanym i doświadczonym w branży dam "solidną podstawę" i prowizję.. samochód służbowe "mini" ..tel.. +( usunięte przez administratora )

xxxx
@Coach.. 24.09.2015, 10:28
..zainteresowanym i doświadczonym w branży dam "solidną podstawę" i prowizję.. samochód służbowe "mini" ..t...

mnie Votum bardzo zawiodło najpierw obiecało odszkodowanie wykorzystało moją żałobę, załamanie psychiczne , wciągało całą rodzinę dalszą i bliską żeby było jak najwięcej osób jak się okazało przegrali i teraz jeszcze trzeba płacić za ich mało aktywnego adwokata to jest zgroza tacy ludzie nie mają sumienie oni widzą tylko pieniądze

T
@Coach.. 24.09.2015, 10:28
..zainteresowanym i doświadczonym w branży dam "solidną podstawę" i prowizję.. samochód służbowe "mini" ..t...

Witam, Jestem zainteresowany proszę o kontakt do Państwa.

oksza

w Votum bardzo mi pomogli z ubezpieczeniem, mogę zdecydowanie polecić ich usuługi każdemu, kto ma jakieś problemy z ubezpieczycielem i wypłata pieniędzy, ja sama się zgłosiłam, szybko mi wszytsko wytłumaczyli i zaproponowali współpracę, bardzo fajnie

AMELKA

Dzwonisz do klienta telefonem,z własnej kieszeni płacisz za telefon i paliwo

drko

Gościu jak chcesz sobie robić reklamę to może rób to w sposób zgodny z prawem. Piszesz ten sam komentarz w każdym możliwym miejscu. W dodatku pierdoły bo jeżdżę twoim śladem i to co wciskasz ludziom to jest niepojęte. Zielonego pojęcia nie masz o tym o czym wszędobylsko prawisz.

tamtaramtam

brednie wypisują przedstawiciele firmy votum. dziwne,ze wybiorczo prowadza sprawe w nalezyty sposob.

MasterMast

VOTUM posiada swoją własną kancelarie i za granica jak mialem wypadek (Czechy) bez żadnego klopotu wywalczyli kasę. Nie ponioslem żadnych dodatkowych kosztów a kasa na konto wpłynęła i to nie mała

AMELKA

Urząd Pracy zamieszcza ich ogłoszenia,miej więcej co 3 miesiące można się zatrudnić,ale podkreślam na własną rękę.

Careless

Nie wiem, jakim VOTUM jest pracodawcą, ale z perspektywy klienta oceniam firmę bardzo dobrze. Pomogli mi w uzyskaniu odszkodowania po stłuczce. Otrzymałam więcej pieniędzy, niż początkowo zakładałam.

AMELKA

ZGADZAM SIĘ Z BARKSZĄ NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ NIE MÓWIĄ O WARUNKACH ZATRUDNIENIA-jest to układ.

AMELKA

Chciałabym się dowiedzieć ,czy firma Votum ul Budowlanych, w Opolu rzeczywiście zatrudnia swoich pracowników w biurach-Grodków,Opole?Czy jest po kursie praca?Czy trzeba mieć znajomych w policji żeby napisać kilka prac i jest to zdalne,masz znajomości masz pracę ,nie masz to twoja strata,że na tym szkoleniu byłeś..

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

mjr.Monogram

Jak to po co ?? Prowizja dla firmy za przekazanie sprawy - ot cała tajemnica. A że po kilku takich "numerach" pracownik musi chodzić opłotkami, nikogo w firmie nie obchodzi - kasa musi się zgadzać .

mastif

UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSCY KTORZY CHCA SIE STARAC O ODSZKODOWANIE Z ZAGRANICY NP.PO WYPADKU W PRACY. FIRMA VOTUM PODEJMUJE SIE TAKICH ZDARZEN PO CZYM INFORMUJE ZE NIE MA UPRAWNIEN DO PROWADZENIA SPRAWY W SADACH ZAGRANICZNYCH. NASTEPNIE KIERUJE DO PLATNEJ KANCELARII.UWAGA!!!

os

Nie polecam! Lepiej samemu wystąpić do TU z roszczeniem! A za pośrednictwem Votum nie dosyć że mniej dostaniemy to jeszcze prowizję zapłacimy!

dobitnie

Kasia, czy też pracowniku firmy GOCAL - to jest wątek o pracy w firmie Votum a nie o usługach twojego pracodawcy. To nie jest miejsce gdzie się masz reklamować! Nie zaśmiecaj tego forum, bo to jest wątek NA TEMAT PRACY I REKRUTACJI do firmy Votum. Przez to tylko utrudniasz komuś dotarcie do informacji! To co zapewnia twoja firma to chyba wyjątkowy spam...

vot
@dobitnie 16.07.2015, 09:37
Kasia, czy też pracowniku firmy GOCAL - to jest wątek o pracy w firmie Votum a nie o usługach twojego pracodawcy. To nie jest m...

dobitnie czy też pracownico VOTUM - Czy podpisując umowę z Votum podpisujemy lojalkę dla: siebie, małżonka, rodziców, dzieci i rodzeństwo!? Czy umowa nakłada na nas karę finansową!? Nie musisz się wysilać na odpowiedź! Otóż TAK!!!!!!!!!!!!!! związując się z Votum podpisujemy lojalkę dla całej rodziny. (proponuję rozszerzyć ją o znajomych, sąsiadów i osoby czekające na przystankach) Kara finansowa również widnieje w umowie. Mam nadzieję że poruszone w tym poście zagadnienia otworzą oczy tym którzy chcą się związać z tą kancelarią.

roberm

Tomasz - ok nie podbała Ci się współpraca. ALe co to ma wspólnego z Votum jako pracodawcą? To chyba nie jest miejsce na tego typu posty...Potem ktoś kto szuka informacji o pracy w tym gąszczu nic nie może znaleźć.

Tomek

Nigdy więcej nie podejmę współpracy z Votum. Kiedyś miałem podobny przypadek i sam dochodziłem odszkodowania od ubezpieczyciela i odbyło się to trzy razy szybciej a kwotą jaka wówczas sam uzyskałem była nieporównywalnie wyższa. Zdecydowałem się na Votum bo chciałem sprawdzić jak wygląda współpraca z nimi i może uda się coś więcej wynegocjować. Porażka, całą sprawę odwaliłem za nich, wszystkie dokumenty, opisy, negocjacje, odwołania itp. Oni byli tylko przekaźnikiem pomiędzy mną a ubezpieczycielem. O wszystko musiałem się upominać bo inaczej z ich strony zero informacji. Nikomu nie polecam Votum!

zawiedziona

no niestety nie jestem z konkurencji a jak ktos chce pracowac jako oszust to jego sprawa. moge pisac co chce. nie wypisuje bzdur tylko tak jak napomknelam wczesniej-to firma obiecywala duzo wiecej pieniedzy i wnioskowala o nie a sedzia na sprawie powiedzial,ze nie wie skad taka kwota sie wziela...pomijajac fakt,ze zadnego prawnika od nich na ogloszeniu wyroku nie bylo. a oni sami nie wiedza co i jak wyglad.kazda osoba z ich firmy,z ktora rozmawialam przekazywala inne informacje.

barksza

Ludzie to temat do oceniania pracy tam! nie zarzucajcie go swoimi narzekaniami, bo osoby, które chcą się zatrudnić nie mogą znaleźć informacji!

xxl
@barksza 19.06.2015, 11:27
Ludzie to temat do oceniania pracy tam! nie zarzucajcie go swoimi narzekaniami, bo osoby, które chcą się zatrudnić nie mogą zna...

Myślę że nieszczęśnicy którzy chcą się tam zatrudnić po przeczytaniu kilku postów zmądrzeją. W Votum możesz być zatrudniony poprzez układ lub poprzez samozatrudnienie (agent). Reszta jest w postach

Adresat

Właśnie zakończyła sie moja sprawa w Wotum. Dostalem tyle ile trzeba(zwrot kosztów leczenia + zadośćuczynienie), było tego jakieś 26000zł po odciągnięciu procentu dla wotum. Byłem na tej stronie kilka miesiecy temu i już mialem zrezygnować przez te opinie, ale sie wstrzymalem, bo bylem ciekaw czy ta firma tak oszukuje. Wydaje mi sie ze wszystkie te złe opinie pisze konkurencja, szczególnie małe firmy, bo mam kolege w EUCO i to też dobra firma. U mnie przebiegło wszystko bez problemów, ale mam kolege co mu sie nic nie stało w wypadku, wotum mu wywalczylo 3 tys a on chciał 7 bo tyle dostał jego brat w wypadku wcześniej. I też wypisuje takie bzdury o wotum bo nie dostał tych 7 tys. Powinien sie cieszyc ze cos wogole dostal

nosek

ALe to jest przecież wątek dotyczący pracy w votum a nie tego kto komu pomógł. Do opiniowania pracodawców ta strona służy!

Nikifor
@nosek 18.06.2015, 13:17
ALe to jest przecież wątek dotyczący pracy w votum a nie tego kto komu pomógł. Do opiniowania pracodawców ta strona służy!...

To też jest ważna informacja, bo praca polega w skrócie, na nagonieniu firmie kilku znajomych jako klientów i na tym najczęściej się kończy. Firmie nie zależy na utrzymaniu pracownika tylko na "dopływie świeżej krwi". Jeżeli "sprzedajemy" klientów ze swojego otoczenia, to przynajmniej niech są dobrze obsłużeni.

zawiedziona

zgadzam się z Tobą w 100 %. Jednak wcześniej nie posiadałam tej wiedzy...teraz żałuję i czekam na rozwój wydarzeń.

agent

Witam Byłem agentem Votum, teraz pracuję dla innej kancelarii. Mogę śmiało powiedzieć że kwoty wywalczane przez votum są śmiesznie niskie w porównaniu z obecną kancelarią dla której pracuję!

nanana

jakie negatywne emocje? niech ludzie znają prawdę i wiedzą,że sami sobie poradza bez takich "pomocnikow",ktorzy wykonuja minimum pracy a my glupcy im za to placimy

zawiedziona

moze i uzyskali takie odszkodowanie,ale osoba która zarabia najnizsza krajową nie ma szans na taka kwote. Widocznie dana sprawa dotyczyla kogos,kto np.zarabia 10 tysięcy miesiecznie i przez ten wypadek nie byla zdolna do wykonywania pracy przez co utracila wiele pieniedzy.

zawiedziona

uwazaj,bo jeszcze uwierze..dodam,iz koszty sprawy sadowej sa pokrywane przez skarb państwa wiec firma votum nie byla zbytnio stratna. Poza tym ani razu nie mialam w tej firmie do czynienia z profesjonalnym doradcą tylko z aplikantami-zarowno na sprawie w sądzie jak i podczas rozmowy telefonicznej.

zawiedziona

mysle,ze tak,wyplacili by ta sama kwote poniewaz byla to kwota bezsporna i kancelaria nie musiala sie specjalnie wysilac zeby otrzymac wplyw...po 2.skoro analizowali wszystkie dokumenty przed zalozeniem sprawy i znali moja sytuacje to dlaczego po zapadnieciu wyroku uznali,ze apelacja jest ryzykowna-mimo mniejszej o ponad 100 tysiecy zł kwoty od ządanej- i gdyby sie nie udalo to bede musiala poniesc koszty tej sprawy(apelacji) czyli ponad 6 tysiecy zlotych? dla mnie jest to dziwne.

lele

No ja sądze że te negatywy są raczej przesadzone. Przecież to jest ogromna firma im też zależy na tym żeby klienci wygrywali jak największe odszkodowania - przecież to ich praca... Skoro sądzisz,że można było samemu złożyć ten wniosek to trzeba było złożyć. Nie sądzę że bez ich pomocy udaloby się uzyskac te kwotę, no ale to moje zdanie.

VOT

Byłem agentem Votum. Negatywy które tu czytam raczej są prawdziwe. Pozytywy na pewno nie. Osobiście nic dobrego nie mogę o nich powiedzieć.

Justyna

Prawnikowi też trzeba zapłacić, bo za darmo sprawy nie weźmie, a przynajmniej jeszcze o czymś takim nie słyszałam. A Votum zdaje się ma prowizję od wywalczenia odszkodowania, więc im też zależy na tym żeby sprawa się potoczyła dobrze dla klienta. Jak ktoś nie chce to nie musi przecież korzystać z ich usług :).

naturia

Zdecydowanie dużo tu jest nieprawdy na temat Votum. Moim zdaniem - i przekonałem się o tym - to uczciwa firma. Nie robią nic na siłę, i to nieprawda, że zadowoalają sie byle czym, bo dużo jest spraw, w których wygrali naprawdę znaczne odszkodowania - chyba by ich nie było gdyby tylko dogadywali się z TU? Jaki mieli by z tego pożytek. Czasami jest tak, że nie da się w sądzie wywalczyć więcej - oni mają od tego prawników, żeby zaopiniowali sprawę.

naturia
@BUHAHA 19.05.2015, 22:15
NATURIO a jak znalazłaś tą wspaniałą firmę? I skąd wiesz o tych wygranych sprawach? Bajki czytałaś czy Ci je opowiedzieli?...

Nie wiem dlaczego administracja usunęła mój wcześniejszy post. Natomiast tak jak pisałam: w internecie można znaleźć informacje o wygranych sprawach votum - ostatnio była to sprawa upadku na śliskim chodniku i ponad 200 tyś. odszkodowania wywalczonego przez Votum.

EFEK
@naturia 08.06.2015, 12:32
Nie wiem dlaczego administracja usunęła mój wcześniejszy post. Natomiast tak jak pisałam: w internecie można znaleźć informacje...

Sprawa jest prosta, bezsporną załatwia się zwykłym wezwaniem, a na sporną trzeba zatrudnić dobrego pełnomocnika ( kancelarię adwokacką ) który weźmie w przybliżeniu tyle ile wyniesie dodatkowy zysk z podwyższenia kwoty odszkodowania. Dlatego firma moloch, woli zrobić w tym czasie trzy umowy z kwota bezsporną, niż "boksować" się poważnie z jedną sprawa w sądzie. nie muszą angażować aż takich środków a zarobek trzy razy większy. Wniosek jeżeli nie masz na adwokata, wybieraj małe kancelarie, które współpracują z dobrym adwokatem specjalizującym się sprawach odszkodowawczych - jeżeli takiego mają to się tym pochwalą. Jeżeli będą bełkotali "sprawę prowadzą prawnicy" i zero konkretów, to twoją sprawę poprowadzą aplikanci albo kiepski adwokacina.

franc

Nie przesadzacie trochę? A co ma zrobić taki człowiek po wypadku który nie ma rodziny, jest sam jak np ja. Wtedy dobrze jest jak przyjdzie ktoś z pomocą, nawet taka firma. Ja po wypadku nie mogłem dojść ładu z tymi ubezpieczeniami i w końcu sam się zgłosiłem do Votum, bo już nie widziałem innej drogi. Nie ubyło mnie, że zapłaciłem parę złotych prowizji. Prawnikowi też trzeba zapłacić, nawet za glupią poradę. Ja nic do nich nie mam bo obsłużyli mnie jak trzeba i był efekt ich działań

BUHAHA
@franc 18.05.2015, 10:53
Nie przesadzacie trochę? A co ma zrobić taki człowiek po wypadku który nie ma rodziny, jest sam jak np ja. Wtedy dobrze jest ja...

SORKI FRANC ale teraz to pojechałeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Kto Ci to kazał napisać??????????????????????????????????????????????/ DRAMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

franc
@BUHAHA 19.05.2015, 22:11
SORKI FRANC ale teraz to pojechałeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Kto Ci to kazał napisać??????????????????????????????????????????...

Nie wiem czemu masz taką obsesję na punkcie tej firmy i o co człowieku Tobie chodzi... I niestety ale to Ty przesadzasz. moja opinia i tyle.

mar

Te złe opinie piszą sami flustraci

stasia

Z usług jestem zadowolona. Z moim ubezpieczycielem nie mogłam dojsć ładu i składu. Odszkodowanie odzyskałam w pełnej kwocie dziekiVotum właśnie. Oceniam współpracę na plus

Pracownik
@stasia 25.04.2015, 12:32
Z usług jestem zadowolona. Z moim ubezpieczycielem nie mogłam dojsć ładu i składu. Odszkodowanie odzyskałam w pełnej kwocie dzi...

pewnie niewielkie więc nie wiem z czego się cieszyć:)

katia

ja się zwróciłam do nich jak moją córkę potrącił jakiś konował i jeszcze zbiegłz miejsca wypadku.... Pan z Votum mnie znalazł i mi pomógł. na początku chciałam to sama załatwić. niestety okazało się że ubezpieczyciel ma mnie gdzieś, wiec zdecydowałam się ze jednak zadzwonie do Votum. No i dobrze zrobiłam bo pewnie do tej pory bym nie widziała tych pieniędzy na oczy

Paweł X

Witam jestem Paweł. W 2009r. uległem wypadkowi komunikacyjnemu. Od 2010r. przeszedłem do ww firmy od mniejszej pseudo firmy z pobliskiej miejscowości. Czytając Wasze opinie jestem przekonany,że piszą to konkurencyjne firmy bądź osoby które nie miały nic do czynienia z tą firmą a popychają jedynie plotki. Moja sprawa jest w toku (czekam na ostatniego biegłego sądowego). Nie zgadzam się z opinią że Votum podpisuje ugody wręcz przeciwnie w mojej sprawie odradzali ugodę. Pracują tam fachowcy którzy analizują każdą sprawę i tak jak wyżej czytam jeżeli ktoś był potrącony na pasach bez znacznego uszczerbku na zdrowiu i bez dokumentacji medycznej to rzeczywiście stwierdzają, że ugoda w tym przypadku będzie najlepszym rozwiązaniem gdyż szkoda zachodu, a wiadomo że sądy są niezawistne i to jest loteria. Nie zgadzam się również że Votum pożycza pieniądze od klientów (haha) to jak mi pomogli finansowo jest dla mnie największym dowodem, że to jest pomówienie. Mam u nich prawie 50 tys długu i gdyby nie te pożyczki bo było ich kilka nie miał bym za co zatankować auta by dojeżdżać na rehabilitację. Fakt sprawa ciągnie się już 5 lat ale stwierdzam, że nie działa to na moją niekorzyść wręcz przeciwnie, myślę tu o odsetkach ustawowych i na fakturach i innych dokumentach które zbieram do sądu. W tym okresie umowy z Votum (5 lat) miałem nieprzyjemność spotkać na swojej drodze inną bardzo dużą firmę 'M....." która nachodziła mnie, obiecywali gruszki na wierzbie i omotali mnie tak, że zerwałem umowę z Votum a podpisałem z Nim. Na moje szczęście nie trwało to długo gdyż okazało się że po 2 tygodniach zadzwoniła Pani z ubezpieczalni w sprawie śmiesznej ugody. To dało mi do myślenia i od wróciłem do Votum. Mimo, że moja sprawa się nadal ciągnie to bardzo się cieszę z takiego obrotu sprawy. I na pewno po zakończeniu wszystkiego będę chciał się podzielić z wyników tego całego długiego procesu odszkodowawczego. I proszę zastanowić się co się pisze w szczególności gdy nie ma się z jakąś firmą do czynienia. Służę pomocą, gdyby ktoś miał jakieś pytania. Dodam jestem z woj. łódzkiego. Pozdrawiam

pl
@Paweł X 29.04.2015, 16:07
Chcesz możemy się spotkać i się przekonasz "niewierny Tomaszu". Opisuję tu tylko swoje poczynienia z tą firmą i służę...

O czym chcesz rozmawiać! Pracowałem dla tej firmy więc mam wiedzę! Odszedłem bo odszkodowania były dramatycznie niskie! Poza tym obsługa pozostawia wiele do życzenia! Więc o czym chcesz rozmawiać! Chyba o zmianie kancelarii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miszmasz
@Pracownik 28.04.2015, 19:27
Powiem tak PIERO....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sam jesteś pracownikiem Votum. A pozytywy piszą tu jak widzę tylk...

nie rozumiem po co te negatywne emocje. nie powinniśmy tu spokojnie rozmawiać o tym, jak się w Votum pracuje, jak wygląda rekrutacja, itp.

beata

Czytam te wypowiedzi aż żal mi tych ludzi same bzdury i nie prawda jak już tak ktoś oczerni firme bo miał z nią do czynienia to podpisać się imieniem i nazwiskiem

Pracownik
@beata 01.04.2015, 17:34
Czytam te wypowiedzi aż żal mi tych ludzi same bzdury i nie prawda jak już tak ktoś oczerni firme bo miał z nią do czynienia to...

Brawo za obronę firmy "pracowniku" HAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHHAAHHHAHHAHAH

chris
@Pracownik 28.04.2015, 18:30
Brawo za obronę firmy "pracowniku" HAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHHAAHHHAHHAHAH

brawo pracowniku konkurencji ;-p

DDD

Witam Miałem szkodę w Austrii i szukam Firmy która pomogła by mi uzyskać odszkodowanie za szkodę osobową co byście doradzili ? dariuszd32@wp.pl

:)
@DDD 26.03.2015, 12:49
Witam Miałem szkodę w Austrii i szukam Firmy która pomogła by mi uzyskać odszkodowanie za szkodę osobową co byście doradzili ?...

Proponuję Votum jeśli chcesz niewiele:)

Zostaw opinię o VOTUM S.A. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOTUM S.A.