GK VOTUM

• Poznaj NAS
  • Dołącz do nas
  • Jak przebiega proces rekrutacji?

Poznaj NAS

Dołącz do nas

Jak przebiega proces rekrutacji?

• Wałbrzych
  • Zabrodzie
Ostrzeszów - Votum S.A
Słupsk - Votum S.A.
Warszawa - VOTUM

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o GK VOTUM S.A.

Opinie o GK VOTUM Wrocław

Nie przegap nowości o GK VOTUM S.A.!

Iwona

15.10.2015 11:42

Votum w mojej sprawie pomogło mi zgromadzić pełną dokumentacją dowodową - dzięki nim udało się wygrać i uzyskać odszkodowanie. Dzięki nim nie zostałam bez kasy. szybko i sprawnie załatwili sprawę
    Lilipop

15.10.2015 11:27

Jeżeli jesteś przedstawicielem tej pseudo firmy - tak jak ja byłem kiedyś ... i nie chcesz aby dalej Twoi klienci dzwonili do Ciebie wkur$#@ że dostali śmieszne pieniądze - tym samym Ty małą prowizję skontaktuj się ze mną.
    ja

23.11.2015 09:47

Stres jest duży ale jeśli masz dobry kontakt z ludźmi, to można przetrwać. Żeby zarobić trochę trzeba się nieźle nachodzić, nadzwonić, wszystko zależy od wkładu pracy Twojej
    Julia22

04.10.2015 21:48

Chciałabym dowiedzieć się jak wygląda praca w Votum i podobnych firmach odszkodowawczych.Zatrudniają nowych pracowników co kilka miesięcy.Czy stres i rozmowa z potencjalnym klientem są aż tak sporym wyzwaniem?
    Roman

03.10.2015 23:05

Praca i zarobki spoko jeżeli ktoś chce pracować. Ja jestem zadowolony tylko czasami trzeba mieć nerwy że stali. Odszkodowania to branża ciężką, ale zyskowna.
    bbbb

03.10.2015 22:42

te pozytywne opinie to chyba wystawiaja osoby zwiazane z firma votum ! tak jak wspomnialam...obiecuja gruszki na wierzbie! szkoda tylko,ze nie napomkneli,ze za apelacje trzeba placic z wlasnej kieszeni. co to za sztuka wypelnic formularz do ubezpieczalni i wyslac potrzebne dokumenty,ktore i tak trzeba firmie votum wyslac? no ale madry polak po szkodzie
    Niczka

26.09.2015 00:19

polecam, dobra i skuteczna firma! wygrali dla mnie sprawę, dość skomplikowaną a ubezpieczyciel migał się od wypłacenia odszkodowania!
    Marcin_K

25.09.2015 21:59

Votum kojarze nie jako pracownik, ale korzystałem z usług firmy, mogę powiedzieć, że miałem doczynienia z bardzo profesjonalną obsługą, jeżeli to może pomóc komuś w opinii o firmie jako pracodawcy, z własnych doświadczeń mogę napisać, że zasługują na zaufanie, udało mi się dzięki nim zakończyć problemową sprawę z ubezpieczeniem, którego odmawiali mi wypłaty, skutecznie załatwili sprawę, polecam

24.09.2015 12:37

Solidna podstawa to znaczy...
    Coach..

24.09.2015 10:28

..zainteresowanym i doświadczonym w branży dam "solidną podstawę" i prowizję.. samochód służbowe "mini" ..tel.. +(usunięte przez administratora)
    xxxx

06.11.2015 17:48

mnie Votum bardzo zawiodło najpierw obiecało odszkodowanie wykorzystało moją żałobę, załamanie psychiczne , wciągało całą rodzinę dalszą i bliską żeby było jak najwięcej osób jak się okazało przegrali i teraz jeszcze trzeba płacić za ich mało aktywnego adwokata to jest zgroza tacy ludzie nie mają sumienie oni widzą tylko pieniądze
    T

12.11.2015 17:28

Witam, Jestem zainteresowany proszę o kontakt do Państwa.
    oksza

22.09.2015 22:10

w Votum bardzo mi pomogli z ubezpieczeniem, mogę zdecydowanie polecić ich usuługi każdemu, kto ma jakieś problemy z ubezpieczycielem i wypłata pieniędzy, ja sama się zgłosiłam, szybko mi wszytsko wytłumaczyli i zaproponowali współpracę, bardzo fajnie

03.09.2015 10:44

Dzwonisz do klienta telefonem,z własnej kieszeni płacisz za telefon i paliwo
    drko

16.11.2015 10:30

Gościu jak chcesz sobie robić reklamę to może rób to w sposób zgodny z prawem. Piszesz ten sam komentarz w każdym możliwym miejscu. W dodatku pierdoły bo jeżdżę twoim śladem i to co wciskasz ludziom to jest niepojęte. Zielonego pojęcia nie masz o tym o czym wszędobylsko prawisz.
    tamtaramtam

22.08.2015 23:08

brednie wypisują przedstawiciele firmy votum. dziwne,ze wybiorczo prowadza sprawe w nalezyty sposob.
    MasterMast

22.08.2015 07:21

VOTUM posiada swoją własną kancelarie i za granica jak mialem wypadek (Czechy) bez żadnego klopotu wywalczyli kasę. Nie ponioslem żadnych dodatkowych kosztów a kasa na konto wpłynęła i to nie mała

13.08.2015 13:51

Urząd Pracy zamieszcza ich ogłoszenia,miej więcej co 3 miesiące można się zatrudnić,ale podkreślam na własną rękę.
    Careless

13.08.2015 12:14

Nie wiem, jakim VOTUM jest pracodawcą, ale z perspektywy klienta oceniam firmę bardzo dobrze. Pomogli mi w uzyskaniu odszkodowania po stłuczce. Otrzymałam więcej pieniędzy, niż początkowo zakładałam.

10.08.2015 20:08

ZGADZAM SIĘ Z BARKSZĄ NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ NIE MÓWIĄ O WARUNKACH ZATRUDNIENIA-jest to układ.

10.08.2015 19:54

Chciałabym się dowiedzieć ,czy firma Votum ul Budowlanych, w Opolu rzeczywiście zatrudnia swoich pracowników w biurach-Grodków,Opole?Czy jest po kursie praca?Czy trzeba mieć znajomych w policji żeby napisać kilka prac i jest to zdalne,masz znajomości masz pracę ,nie masz to twoja strata,że na tym szkoleniu byłeś..

02.08.2015 01:51

mjr.Monogram

02.08.2015 11:19

Jak to po co ?? Prowizja dla firmy za przekazanie sprawy - ot cała tajemnica. A że po kilku takich "numerach" pracownik musi chodzić opłotkami, nikogo w firmie nie obchodzi - kasa musi się zgadzać .
    mastif

22.07.2015 18:22

UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSCY KTORZY CHCA SIE STARAC O ODSZKODOWANIE Z ZAGRANICY NP.PO WYPADKU W PRACY. FIRMA VOTUM PODEJMUJE SIE TAKICH ZDARZEN PO CZYM INFORMUJE ZE NIE MA UPRAWNIEN DO PROWADZENIA SPRAWY W SADACH ZAGRANICZNYCH. NASTEPNIE KIERUJE DO PLATNEJ KANCELARII.UWAGA!!!
    os

18.07.2015 08:04

Nie polecam! Lepiej samemu wystąpić do TU z roszczeniem! A za pośrednictwem Votum nie dosyć że mniej dostaniemy to jeszcze prowizję zapłacimy!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GK VOTUM?

Kontakt - GK VOTUM S.A.

ul. Wyścigowa 56i 53-012 Wrocław

NIP:5260200951

Branża główna: Agencje i pośrednictwo nieruchomości

dobitnie

16.07.2015 09:37

Kasia, czy też pracowniku firmy GOCAL - to jest wątek o pracy w firmie Votum a nie o usługach twojego pracodawcy. To nie jest miejsce gdzie się masz reklamować! Nie zaśmiecaj tego forum, bo to jest wątek NA TEMAT PRACY I REKRUTACJI do firmy Votum. Przez to tylko utrudniasz komuś dotarcie do informacji! To co zapewnia twoja firma to chyba wyjątkowy spam...
    vot

18.07.2015 08:11

dobitnie czy też pracownico VOTUM - Czy podpisując umowę z Votum podpisujemy lojalkę dla: siebie, małżonka, rodziców, dzieci i rodzeństwo!? Czy umowa nakłada na nas karę finansową!? Nie musisz się wysilać na odpowiedź! Otóż TAK!!!!!!!!!!!!!! związując się z Votum podpisujemy lojalkę dla całej rodziny. (proponuję rozszerzyć ją o znajomych, sąsiadów i osoby czekające na przystankach) Kara finansowa również widnieje w umowie. Mam nadzieję że poruszone w tym poście zagadnienia otworzą oczy tym którzy chcą się związać z tą kancelarią.
    roberm

01.07.2015 16:27

Tomasz - ok nie podbała Ci się współpraca. ALe co to ma wspólnego z Votum jako pracodawcą? To chyba nie jest miejsce na tego typu posty...Potem ktoś kto szuka informacji o pracy w tym gąszczu nic nie może znaleźć.
    zawiedziona

19.06.2015 18:23

no niestety nie jestem z konkurencji a jak ktos chce pracowac jako oszust to jego sprawa. moge pisac co chce. nie wypisuje bzdur tylko tak jak napomknelam wczesniej-to firma obiecywala duzo wiecej pieniedzy i wnioskowala o nie a sedzia na sprawie powiedzial,ze nie wie skad taka kwota sie wziela...pomijajac fakt,ze zadnego prawnika od nich na ogloszeniu wyroku nie bylo. a oni sami nie wiedza co i jak wyglad.kazda osoba z ich firmy,z ktora rozmawialam przekazywala inne informacje.
    barksza

19.06.2015 11:27

Ludzie to temat do oceniania pracy tam! nie zarzucajcie go swoimi narzekaniami, bo osoby, które chcą się zatrudnić nie mogą znaleźć informacji!
    xxl

28.06.2015 09:13

Myślę że nieszczęśnicy którzy chcą się tam zatrudnić po przeczytaniu kilku postów zmądrzeją. W Votum możesz być zatrudniony poprzez układ lub poprzez samozatrudnienie (agent). Reszta jest w postach
    nosek

18.06.2015 13:17

ALe to jest przecież wątek dotyczący pracy w votum a nie tego kto komu pomógł. Do opiniowania pracodawców ta strona służy!
    Nikifor

19.06.2015 10:17

To też jest ważna informacja, bo praca polega w skrócie, na nagonieniu firmie kilku znajomych jako klientów i na tym najczęściej się kończy. Firmie nie zależy na utrzymaniu pracownika tylko na "dopływie świeżej krwi". Jeżeli "sprzedajemy" klientów ze swojego otoczenia, to przynajmniej niech są dobrze obsłużeni.
    zawiedziona

17.06.2015 23:28

zgadzam się z Tobą w 100 %. Jednak wcześniej nie posiadałam tej wiedzy...teraz żałuję i czekam na rozwój wydarzeń.
    nanana

11.06.2015 20:09

jakie negatywne emocje? niech ludzie znają prawdę i wiedzą,że sami sobie poradza bez takich "pomocnikow",ktorzy wykonuja minimum pracy a my glupcy im za to placimy
    naturia

18.05.2015 13:42

Zdecydowanie dużo tu jest nieprawdy na temat Votum. Moim zdaniem - i przekonałem się o tym - to uczciwa firma. Nie robią nic na siłę, i to nieprawda, że zadowoalają sie byle czym, bo dużo jest spraw, w których wygrali naprawdę znaczne odszkodowania - chyba by ich nie było gdyby tylko dogadywali się z TU? Jaki mieli by z tego pożytek. Czasami jest tak, że nie da się w sądzie wywalczyć więcej - oni mają od tego prawników, żeby zaopiniowali sprawę.
    BUHAHA

19.05.2015 22:15

NATURIO a jak znalazłaś tą wspaniałą firmę? I skąd wiesz o tych wygranych sprawach? Bajki czytałaś czy Ci je opowiedzieli?
    naturia

08.06.2015 12:32

Nie wiem dlaczego administracja usunęła mój wcześniejszy post. Natomiast tak jak pisałam: w internecie można znaleźć informacje o wygranych sprawach votum - ostatnio była to sprawa upadku na śliskim chodniku i ponad 200 tyś. odszkodowania wywalczonego przez Votum.
    lele

03.06.2015 16:32

No ja sądze że te negatywy są raczej przesadzone. Przecież to jest ogromna firma im też zależy na tym żeby klienci wygrywali jak największe odszkodowania - przecież to ich praca... Skoro sądzisz,że można było samemu złożyć ten wniosek to trzeba było złożyć. Nie sądzę że bez ich pomocy udaloby się uzyskac te kwotę, no ale to moje zdanie.
    VOT

31.05.2015 10:34

Byłem agentem Votum. Negatywy które tu czytam raczej są prawdziwe. Pozytywy na pewno nie. Osobiście nic dobrego nie mogę o nich powiedzieć.
    Justyna

20.05.2015 15:43

Prawnikowi też trzeba zapłacić, bo za darmo sprawy nie weźmie, a przynajmniej jeszcze o czymś takim nie słyszałam. A Votum zdaje się ma prowizję od wywalczenia odszkodowania, więc im też zależy na tym żeby sprawa się potoczyła dobrze dla klienta. Jak ktoś nie chce to nie musi przecież korzystać z ich usług :).

18.05.2015 10:53

BUHAHA

19.05.2015 22:11

SORKI FRANC ale teraz to pojechałeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Kto Ci to kazał napisać??????????????????????????????????????????????/ DRAMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
    franc

20.05.2015 16:18

Nie wiem czemu masz taką obsesję na punkcie tej firmy i o co człowieku Tobie chodzi... I niestety ale to Ty przesadzasz. moja opinia i tyle.
    mar

08.05.2015 18:56

Te złe opinie piszą sami flustraci

25.04.2015 12:32

28.04.2015 19:23

pewnie niewielkie więc nie wiem z czego się cieszyć:)
    katia

18.04.2015 10:49

ja się zwróciłam do nich jak moją córkę potrącił jakiś konował i jeszcze zbiegłz miejsca wypadku.... Pan z Votum mnie znalazł i mi pomógł. na początku chciałam to sama załatwić. niestety okazało się że ubezpieczyciel ma mnie gdzieś, wiec zdecydowałam się ze jednak zadzwonie do Votum. No i dobrze zrobiłam bo pewnie do tej pory bym nie widziała tych pieniędzy na oczy

17.04.2015 13:42

pl

03.05.2015 10:45

O czym chcesz rozmawiać! Pracowałem dla tej firmy więc mam wiedzę! Odszedłem bo odszkodowania były dramatycznie niskie! Poza tym obsługa pozostawia wiele do życzenia! Więc o czym chcesz rozmawiać! Chyba o zmianie kancelarii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    miszmasz

11.06.2015 15:36

nie rozumiem po co te negatywne emocje. nie powinniśmy tu spokojnie rozmawiać o tym, jak się w Votum pracuje, jak wygląda rekrutacja, itp.
    beata

01.04.2015 17:34

Czytam te wypowiedzi aż żal mi tych ludzi same bzdury i nie prawda jak już tak ktoś oczerni firme bo miał z nią do czynienia to podpisać się imieniem i nazwiskiem

28.04.2015 18:30

Brawo za obronę firmy "pracowniku" HAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHHAAHHHAHHAHAH
    chris

02.12.2015 18:49

brawo pracowniku konkurencji ;-p

26.03.2015 12:49

30.03.2015 08:41

Proponuję Votum jeśli chcesz niewiele:)
    V

25.03.2015 19:29

Podpisując umowę z Votum, podpisujesz lojalkę nie tylko dla siebie ale i dla żony.dzieci, braci, siostry, rodziców! A tu patrz pomagają ją obejść? Czyżby lojalki Votum były inne?
    KRA

24.03.2015 18:55

Brak pozytywnych opinii:) No poza tymi które piszą pracownice/pracownicy Votum!

Zostaw merytoryczną opinię o GK VOTUM S.A.