GK VOTUM

• Poznaj NAS
  • Dołącz do nas
  • Jak przebiega proces rekrutacji?

Poznaj NAS

Dołącz do nas

Jak przebiega proces rekrutacji?

• Wałbrzych
  • Zabrodzie
Ostrzeszów - Votum S.A
Słupsk - Votum S.A.
Warszawa - VOTUM

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o GK VOTUM S.A.

Opinie o GK VOTUM Wrocław

Nie przegap nowości o GK VOTUM S.A.!

07.07.2016 21:38

Janecka

14.07.2016 14:25

Myślę, że dasz radę. Można się przecież zawsze dogadać, że będziesz przychodzić przez dłuższy okres a tym samym mniej godzin dziennie. Tak abyś pogodziła to sobie z uczelnią. Votum nie robi z tym żadnych problemów, oferują elastyczny czas pracy.

07.07.2016 10:20

emerytmundurowy

07.07.2016 21:24

Zapraszam do rozmowy Pozdrawiam Andrzej
    Patra

07.07.2016 10:12

Rzadko kiedy praktyki są płatne. To dobry atut Votum S.A. Fajnie, że u nich jednocześnie można zrealizować dobrą praktykę i zarobić parę groszy.
    Patrycja

22.06.2016 10:52

A z administracji ktoś odbywał praktykę w Votum? Czytałam na ich stronie, że w tym kierunku też chętnie przyjmą praktykantów. Ja studiuję właśnie na tym wydziale i potrzebuję się gdzieś załapać. Przyznam, że chciałabym mieć płatną praktykę, dobre i parę groszy jakbym sobie dorobiła.
    Wojtek

05.07.2016 09:22

Patrycja ja odbywałem praktyki w Votum w dziale prawnym, jestem studentem prawa. W tym samym terminie co ja byli też praktykanci z administracji. Fajna atmosfera panuje w tej firmie. Myślę, że jak i z prawa tak i z administracji warto u Nich odbyć praktykę.

16.06.2016 13:44

Ola

17.06.2016 15:07

Tak, praktyki w Votum są płatne. Ja w poniedziałek mam rozmowę kwalifikacyjną. Chciałabym bardzo odbyć u nich praktyki, jeśli będzie to możliwe to już w wakacje.
    Renia

16.06.2016 13:42

Z ciekawości spojrzałam na ich oferty pracy i rzeczywiście są interesujące. Wiele atrakcyjnych stanowisk jest do podjęcia w centrali. Szkolą, pakiet socjalny, ścieżka rozwoju zawodowego…full wypas :) Moją uwagę szczególnie zwróciło stanowisko „Asystent w dziale kadr i płac”. Ciekawe jak wygląda droga rekrutacji?
    AnnaWawrzyniec

15.06.2016 14:49

Tak, praktyki w Votum są płatne. Votum jest zdania, że za wykonaną pracę się płaci. Poszukują studentów prawa i administracji. Mogą również do nich aplikować absolwenci ekonomii, osoby zainteresowane giełdą i inwestycjami. Prawnicy chętnie dzielą się swoją wiedzą, więc jest pewność, że z tych praktyk wyniesiecie szeroki zakres wiadomości.
    Jacek

10.06.2016 09:41

Chciałbym podjąć praktykę w wakacje w Votum S.A. Złożyłem nawet papiery, czekam na jakąś informację. Czy ktoś z Was odbywał u nich praktykę/staż? Jak było?

03.06.2016 18:50

03.06.2016 20:52

Tak

01.06.2016 18:33

02.06.2016 00:19

Hej proponuję inna firmę prowizje i kwoty uzyskane wieksze niz w pozostałych
    Emila

03.06.2016 14:00

Polecam tą firmę. Jeśli szukasz pracy jako Doradca Odszkodowawczy/przedstawiciel handlowy składaj papiery. Oferują wiele szkoleń, ciekawy system prowizyjny i ścieżkę kariery.

02.06.2016 20:08

03.06.2016 07:56

Hej na jaki adres napisać ofertę Pozdrawiam
    Joasia Mazurek

31.05.2016 14:17

Polecam Votum S.A. Firma z wieloletnim stażem na rynku, bardzo skuteczna w swej dziedzinie odszkodowań.
    Damian

12.05.2016 14:37

Nie mogę się z Tobą zgodzić Ewo. Nie znam przypadków ze śmiercią bliskich osób ale ja po wypadku samochodowym uzyskałem prawie taką kwotę o jakiej ty piszesz więc wątpię by takie przypadki miały miejsce a już tym bardziej żeby były normą... Według mnie pracują tam ludzie znający się na rzeczy i co według mnie tez ważne z empatią, bo spotykają się z ludźmi w złych dla nich chwilach i potrafią sie odpowiednio zachować.
    Mikołaj

13.05.2016 14:06

Damian zgadzam się z Tobą. Również jestem klientem Votum i dzięki nim otrzymałem odszkodowanie, które wielokrotnie przewyższało kwotę zaproponowaną początkowo przez ubezpieczyciela. Wiem, że firma ma sporo wygranych spraw, dzięki Nim klienci otrzymują zadośćuczynienia w nie małej kwocie a nawet renty.
    Ciekawski

14.05.2016 00:51

Bardzo ciekawe! Forum jest dla pracowników firm, a wypowiadają się sami "klienci"! Żenująca reklama działań firmy! Dla naiwniaków!
    ewa

10.05.2016 12:05

czytam o skuteczności Votum o wysokich sumach jakie otrzymali poszkodowani i ogarnia mnie pusty śmiech. TU bardzo ich lubią z powodu żenująco niskich kwot o jakie występują dla poszkodowanych. Kwota 10000 złoty dla matki za smierć syna w wypadku komunikacyjnym to jest żenada gdzie należy sie 10 razy więcej . Zatrudniają mało kompetentnych prawników którzy składają pozew do Sądu na tak żenująco niskie kwoty, lub proponują klientowi podpisanie ugody na kwotę 5000 zl zamykając droge do dochodzenia do kwot bardziej adekwatnych do poniesionej straty bliskiej osoby
    mareks

11.05.2016 09:27

Ewo skąd takie błędne informacje, od konkurencji? Jeśli czyta się w necie informację to radzę korzystać ze sprawdzonych źródeł. Twierdzisz, że występują do TU nawet o niskie kwoty. Dla mnie to akurat dobry atut, jak dla mnie niech z nimi walczą o każdą złotówkę. Wolę dać firmie zarobić (plus mieć pieniądze dla siebie) niż oszustom z TU, którzy najpierw ci proponują piękne ubezpieczenia a później mają problem z wypłatą odszkodowań.
    Joanna

09.05.2016 14:46

U mnie wręcz przeciwnie, wygraliśmy sprawę! Jestem mega zadowolona z obsługi i aż nie chce mi się wierzyć jak czytam wypowiedz Pani Karoliny. Jakbym czytała o całkiem innej firmie. Wszystkie rozmowy są nagrywane więc zawsze można odtworzyć wszystko i osoba, która zawiniła zapewne poniesie konsekwencje. Musiałaby Pani tylko podać jeszcze raz swoje namiary.
    karolina

06.05.2016 23:16

tak jak napisałam,kontaktowalam się z państwem kilkakrotnie i zero odzewu na zgłaszane przeze mnie uwagi.umowy nie podpisywałam przez czat albo facebooka a na telefon z dzialu finansowego tez się nie doczekam także przekazuje sprawę adwokatowi i on sie będzie z wami uzeral.nie zamierzam tracic czasu i pieniędzy na telefony i wysylanie listow.pozdrawiam.

05.05.2016 13:57

DOK

06.05.2016 08:11

Dzień dobry Karolino, nie ma możliwości technicznych na naszej bezpłatnej infolinii zablokowania połączeń. Pozostawiamy również w celu wyjaśnienia sprawy do Twojej dyspozycji jeszcze kontakt przez: - czat on-line https://votum-sa.pl/kontakt/ - e-mail: [email protected] - wiadomość prywatną na profilu https://www.facebook.com/VotumSaOdszkodowania . Pozdrawiamy Dział Obsługi Klienta VOTUM S.A.
    karolina

05.05.2016 12:03

Od ponad miesiaca probuje wyjasnic z firma votum sprawe moich niewyplaconych w calosci pieniedzy. Bez skutku. Zablokowali polaczenia z mojego numeru. Na fakturze zginelo ponad 2tysiące złotych,od kwoty ponad 4tysiecy pobrali 33procent a ja jeszcze dodatkowo zaplacilam podatek. wczesniej otrzymalam informacje,ze osoba prowadzaca moj sprawe nie pomoze mi w tej kwestii. Oczywiscie to wszystko uslyszalam od recepcjonistki,ktora najpierw pyta o temat rozmowy.
    Klaudia

04.05.2016 14:58

Byłam klientką Votum i nie mam się do czego przyczepić. Szybko zajęli się moją sprawą, cały czas byliśmy w kontakcie, pomogli mi wywalczyć spora sumę odszkodowania. Ja sobie ich chwalę.
    gaja

01.05.2016 11:47

w moim przypadku bardzo mi pomogli z odzyskaniem odszkodowania, sama raczej nie potrafiłabym sobie z tym poradzić, więc na pewno pracują tutaj ludzie z doświadczeniem i wiedzą na ten temat, a to się bardzo ceni ze strony klienta

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GK VOTUM?

Kontakt - GK VOTUM S.A.

ul. Wyścigowa 56i 53-012 Wrocław

NIP:5260200951

Branża główna: Agencje i pośrednictwo nieruchomości

Reszko

26.04.2016 15:01

Votum S.A. – bardzo ciekawa firma. Branża ciężka ale dobrze jest być w stanie (chociaż w jakiejś części) pomóc innym.
    Pośrednik w VOTUM SA

19.04.2016 10:51

To smutne, że konkurencja nie ma się czym pochwalić i próbuje zbojkotować tak skuteczną firmę w odzyskiwaniu odszkodowań. Sprawy, które ciągną się rok, zgadza się, są i takie, ale jedynie gdy ugoda była na prawdę nieopłacalna dla klienta, a walka w sądzie daje znacznie większe pieniądze klientowi. A sądy w Polsce mamy jakie mamy i stąd sprawy się ciągną. Nie lubi nas konkurencja, nie lubią nas ubezpieczyciele, lubią nas nasi klienci i z tego jesteśmy zadowoleni bo to dla nich odzyskujemy pieniądze. Mamy niską prowizje, a co najważniejsze, nie pobieramy prowizji od kosztów związanych z pochówkiem czy rehabilitacją, bo to byłoby nieetyczne, ale inne firmy nie mają z tym problemu.

12.04.2016 15:34

Ja jako klient jestem bardzo zadowolony z obsługi przedstawiciela firmy Votum. Dziwię się powyższej wypowiedzi tak jakbyśmy trafili do dwóch różnych firm. Nigdy nie miałem problemu z kontaktem, byłem zawiadamiany o wszystkich poczynaniach i etapach sprawy.
    łuki.

08.04.2016 12:07

Votum S.A. to godna polecenia firma. Z Nimi warto ubiegać się o swoje. Nie na próżno są liderem na rynku.
    aga88

07.04.2016 15:21

Zdecydowanie polecam Votum !!! Profesjonalizm, szybkość załatwienia sprawy, zawsze pomocni, mili, elastyczni czasowo. Umowy bardzo czytelne, pobierają bardzo nie duży procent wraz z podatkiem już i tylko od wywalczonej kwoty. Nie pobieraja honorarium jak inne firmy odszkodowawcze od poniesionych kosztów. I maja najwieksza kalncelarie prawna w Polsce. Te honorarium które pobierają od wywalczonej kwoty jest bardzo niskie w porównaniu z ich pracą i obsługa klienta. Sa też spółką notowana na giełdzie papierów wartościowych i to o czymś swidczy...
    no

07.04.2016 12:17

Powierzylas swoje sprawy firmie votum,a wczesniej napisalas,ze nie wiesz jakie maja stawki. Haha,kolejny pracownik firmy votum z baranim łbem.
    Baran

12.04.2016 23:39

Tu większość baranich łbów wypisuje pochwały na cześć firmy. W końcu muszą słuchać dyrektora.
    gość

15.04.2016 14:05

hahaha a ty co robisz? Nie wiesz jak dopiec konkurencji? Czy tak po prostu ci się nudzi? A może to ty masz jakiegoś dyrektora nad sobą skoro tak twierdzisz o innych i on ci każe te głupoty pisać?

04.04.2016 22:13

JA

11.04.2016 16:36

TO CIEKAWE JAK DZIAŁAJĄ.BO MOJA SPRAWA CIĄGNIE SIĘ OD ZESZŁEGO ROKU I JAK NA RAZIE TO NIC NIE WYWALCZYLI.KPL.DOKUMENTÓW MAJĄ SŁABY KONTAKT Z NIMI JAK CZŁOWIEK NIE ZADZWONI SAM TO NIC NIE WIE.NA M0IJE TO OLEWAJA
    sprawiedliwy

04.04.2016 15:15

Wiem z własnego doświadczenia, że potrafią dopiec ubezpieczycielowi i wywalczyć dla klienta porządne odszkodowanie. Wiadomo, że Votum jest zmorą dla ubezpieczycieli ponieważ Votum wyrównuje nasze szanse w walce z Nimi, oszustami.

31.03.2016 20:28

Luzak

01.04.2016 00:20

Na tle innych kancelarii prowizje w tej firmie nie są najwyższe - łagodnie mówiąc...
    aggawa

30.03.2016 15:09

Na pewno oferują jakieś wewnętrzne szkolenie. W każdym zakładzie pracy nowy pracownik musi zostać wdrożony w firmę.

29.03.2016 15:23

tadek

31.03.2016 13:23

Szkolenia masz zapewnione. To spółka giełdowa o wysokich standardach pracy. Zanim dostaniesz jakieś bardziej ambitne zadanie to musisz być do tego przygotowany. I takie przygotowanie Ci Votum zapewni.
    Vrona

29.03.2016 15:04

@Monia warto i to naprawdę! Firma zapewnia szereg szkoleń dzięki którym można podnieść swoje kwalifikacje, przejrzystą ścieżkę kariery no i pakiet socjalny o którym piszesz. Jeśli dobrze się czujesz w tej branży to wysyłaj do nich swoje papiery. Nie ma co się zastanawiać!
    Arek

25.03.2016 09:47

Ja jako klient jestem zdania że takie kancelarie są bardzo potrzebne. Korzystałem z ich usług i jestem zadowolony z przeprowadzonej sprawy. Gdyby nie działania prawnika z tej kancelarii nie dostałbym złamanego grosza za wypadek. Niestety ubezpieczyciele oszukują nas na każdym kroku a płaci im się tak wielką kasę.
    WitekMarkiewicz

23.03.2016 14:40

Ja odkąd oddałem sprawę do Votum wreszcie coś zaczęło się dziać, moja sprawa znacznie nabrała tempa. Jestem dobrej myśli, wiem że razem wiele zdziałamy i ubezpieczyciel dostanie po d..
    Scyzoryk

22.03.2016 15:12

Jak czytam na forum pracowniczym opinie rzekomych "zadowolonych klientów", to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Kto odpowiada za tak prymitywny PR?
    JolantaMazurek

21.03.2016 14:50

Kiedyś miałam sceptyczne podejście do firm odszkodowawczych, dopóki nie musiałam sama skorzystać z ich pomocy. Pomagała mi firma Votum S.A. Świetna obsługa, kontaktowi ludzie, efektywna praca. Obecnie sama jestem przedstawicielem tej firmy i z czystym sumieniem mogę rzec, że mamy czym się poszczycić. Gdyby ktoś potrzebował, chętnie służę pomocą.
    maro

17.03.2016 13:58

Niestety konkurencja sięgnie po każdą nawet najbardziej obrzydliwą formę zniszczenia dobrego imienia konkurenta. Niestety większość powyższych opinii niesłusznie oczernia firmę Votum. Szkoda bo oni naprawdę pomagają wielu poszkodowanym ludziom
    Miranda

14.03.2016 15:24

Myślę, że więcej tych komentarzy jest od konkurencji, którzy zazdroszczą Votum tak dobrych wyników i dobrej załogi. Ja korzystałam z ich usług i jestem mega zadowolona, że trafiłam właśnie na tą firmę bo pomogli mi odzyskać należne mi pieniądze.
    daria_sz

14.03.2016 13:37

Ja jestem bardzo zadowolona z Votum. Dostałam o prawie 100% lepsze odszkodowanie. Nie rozumiem tych niektórych negatywnych komentarzy. U mnie wszystko szło sprawnie i rzeczowo, łącznie z ostatecznym rozliczeniem.

14.03.2016 13:35

mario

14.03.2016 14:12

To chyba nie jest dobre miejsce na rekrutacje. Tutaj piszemy o pracy w Votum. Nie stać Was na umieszczenie ogłoszeń i przeprowadzenie własnej rekrutacji kancelario Lider?? Przecież takie "dobre" warunki oferujecie....

Zostaw merytoryczną opinię o GK VOTUM S.A.